GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ενας Πελοποννήσιος κι ένας Ηπειρώτης‏...

Οι Ελληνες κάνουν κουμάντο στη βιομηχανία του Χόλιγουντ Πάλι μας γλωσσοτρώνε   και θα μας βασκάνουν, είπε ο πρόεδρος της  20th Centu...

Οι Ελληνες κάνουν κουμάντο
στη βιομηχανία του Χόλιγουντ
Πάλι μας γλωσσοτρώνε  και θα μας βασκάνουν, είπε ο πρόεδρος της  20th Century Fox Τζιμ Γιαννόπουλος, καθώς οι Έλληνες και οι φιλέλληνες  παραγωγοί διακρίνονται στο Χόλιγουντ. Και αυτό, γιατί ενώ  η Ελλάδα υποφέρει οικονομικά, δύο Έλληνες και δύο φιλέλληνες κυριαρχούν στην ευημερούσα  βιομηχανία της 7ης Τέχνης  και κρατούν τα νήματα των Όσκαρ, που η  απονομή τους θα γίνει σε δύο εβδομάδες.
 Πρόκειται για τους τρεις πρώην προέδρους της Ακαδημίας Κινηματογράφου Τζιμ Γιαννόπουλο, Σιντ Γκάνις (με καταγωγή ο ένας από την Πελοπόνησο και ο άλλος από την Ήπειρο) και τον πολυβραβευμένο με Όσκαρ  Τομ Χανκς που έχει παντρευτεί Ελληνίδα, έχει βαπτιστεί Ορθόδοξος και περνάει τα καλοκαίρια στη Σαντορίνη. Όσο για τον σημερινό πρόεδρο της Α.Κ. Τομ Σίρακ θαυμάστε τον χαμογελαστό ανάμεσα στον Γκάνις και τον Χανκς, ισχυρούς άνδρες του Χόλιγουντ. 
Sid Ganis, Tom Sherak & Tom_Hanks οι ισχυροί των Όσκαρ
Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο πρώην πρόεδρος της Ακαδημίας Κινηματογράφου Σιντ Γκάνις, εγγονός μετανάστη από τα Γιάννενα, είπε:
Άρχισα κλητήρας σε γραφείο δημοσίων σχέσεων ηθοποιών στο Χόλιγουντ, εργάστηκα στη Warner Bros, μπήκα στη παραγωγή και έφτασα να γίνω αντιπρόεδρος της 20th Century Fox, της Sony και πρόεδρος της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου που....
 διοργανώνει τον θεσμό των Όσκαρ.  Ξεκίνησα στη βιομηχανία της 7ης Τέχνης από το κατώτερο  σκαλοπάτι  και έφτασα στη κορυφή, αλλά απεχώρησα από την προεδρία των Όσκαρ μετά τέσσερις θητείες γιατί ο θεσμός απαγορεύει πέμπτη υποψηφιότητα. Είμαι υπερήφανος για την καταγωγή μου  και όταν  συναντάω πατριώτη λύνεται η γλώσσα μου. Ο Τομ Χανκς  με πειράζει ότι  μιλάει τα ελληνικά καλύτερα από μένα...  

8 σχόλια

  1. Καλώς τους λήσταρχους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Oli i ellada ektos apo sena mallon xerei pos o Tom Hanks exei spiti sitn Antiparo kai paei ekei ta kalokairia!!! Esena sou ekatse i Santorini epeidi profanos akous diafora kai ftiahneis dikes sou istories... aloi exou spiti stin Santorini.. an theleis to psahneis (Brad Pitt & Angelina Jolie sou lene kati?)!

    Poso axiopista einai afta pou grafeis otan oute kan ta apla den les sosta?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ημέρες οικονομικού κραχ ποτοαπαγόρευσης και γκαγκστερισμου με τα χολιγουντιανά πρόσωπα του εν λόγω δημοσιεύματος εποχών που παρήλθαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όσο μοστράρετε τους σημαντικούς Ελληνες δημιουργούς του εξωτεριμού προκαλείτε τους ασήμαντους πολιτικούς μας και τα ανθρωπάρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βρε κι εγώ που νόμιζα ότι μας άφησε χρόνους...βρε το κυπριακό λιμπεμουλάρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γεια σου ρε Λύμπε.
    Τα γραφόμενά σου, ακόμα και όταν αναφέρονται στο παρόν, αποπνέουν την ωραία Ελλάδα του κάποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Παρεπιπτόντως,
    ο Τόμ Χάνκς καί ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο
    έβαλαν καί έχασαν 30kg σωματικού
    βάρους γιά νά παίξουν στά έργα
    "Ο ναυαγός" καί "Οργισμένο είδωλο"
    δλδ τόν πυγμάχο Τζέικ Λά Μότα.
    Τώρα κάποιες γυναίκες ζηλεύουν τή
    θέληση ανεβοκατευάσματος κιλών.
    Υπήρξε καί μία γυναίκα ηθοποιός
    πού έκανε τό ίδιο,αλλά μού δια-
    φεύγει τό όνομα της.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μπράβο βρε Λύμπε !!!
    Σε θυμάμαι από μικρός, στ΄αλήθεια, πρέπει να εισαι πάνω από 70-80 ;

    Νασαι καλά !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση