GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε τρεις κατηγορίες τα ονόματα στο πόρισμα για την Siemens...

"Περαιτέρω διερεύνση", "πολιτικές ευθύνες" και απλές "αναφορές" Από τον Στάθη Παλαιολόγο ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ PRESS-...

"Περαιτέρω διερεύνση", "πολιτικές ευθύνες" και απλές "αναφορές"

Από τον Στάθη Παλαιολόγο
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ PRESS-GR

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι διεργασίες για τα ονόματα που θα περιλαμβάνει το όνομα της Εξεταστικής Επιτροπής για την Siemens.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας, μέχρι πριν από λίγο οι συνεννοήσεις μεταξύ των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, στο πλαίσιο της προσπάθειας να βγει "κοινό πόρισμα", είχαν οδηγήσει στο να γίνει η εξής κατηγοροποίηση ονομάτων:
Η μία κατηγορία να περιλαμβάνει τα πρόσωπα για τα οποία θα προτείνεται "περαιτέρω διερεύνηση", χωρίς να υπάρχει κατ' ανάγκην η λέξη "ποινική" διερεύνηση, λόγω της παραγραφής που όπως και στην υπόθεση  Βατοπεδίου κρίθηκε ότι έχει επέλθει. Για "ποινικές ευθύνες" θα...
 γίνεται λόγος, αν χρειαστεί και προκύπτει από τα στοιχεία, μόνο για αδικήματα που δεν έχουν παραγραφεί, όπως το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.
Η δεύτερη κατηγορία περιλαμβάνει τους πρώην υπουργούς στους οποίους θα αποδίδονται "πολιτικές ευθύνες" σχετικά με την υπόθεση Siemens.
Και η τρίτη κατηγορία έχει τα ονόματα τα οποία απλώς θα "αναφέρονται" στο πόρισμα επειδή είχαν χειριστεί πτυχές της υπόθεσης Siemens ως υπουργοί.
Από την πλευρά τους οι εκπρόσωποι των κομμάτων της αριστεράς κάνουν πάντως ήδη λόγο για "συμψηφισμούς" μεταξύ των δύο μεγάλων κομμάτων.

1 σχόλιο

  1. Άααασε ρέ Στάθη.
    Η επικεφαλίδα μέ διαφώτησε.
    Τί θέλεις τώρα?
    Νά μάς ανεβάσεις τή πίεση στό 18?
    Τό μάς είναι πληθυντικός ευγενίας.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση