GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με φίμωτρα στο στόμα...

Με φίμωτρο στο στόμα και κραδαίνοντας λευκά πρωτοσέλιδα εφημερίδων υποδέχθηκαν τον Ούγγρο πρωθυπουργό Βίκτορ Ορμπαν οι ευρωβουλευτές σε έ...

Με φίμωτρο στο στόμα και κραδαίνοντας λευκά πρωτοσέλιδα εφημερίδων υποδέχθηκαν τον Ούγγρο πρωθυπουργό Βίκτορ Ορμπαν οι ευρωβουλευτές σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τον επίμαχο νόμο για τον Τύπο. Την ώρα που άρχιζε να...
 παρουσιάζει τις προτεραιότητες της ουγγρικής προεδρίας της Ε.Ε., οι ευρωβουλευτές της ομάδας των Πρασίνων ύψωναν τα πρωτοσέλιδα, μεγέθους σελίδας Α3, όλων των ουγγρικών εφημερίδων, με την αναφορά «λογοκριμένο» πάνω τους.

Ο επίμαχος νόμος έχει προκαλέσει τις επικρίσεις βουλευτών από όλα τα κόμματα της Ευρωβουλής, οι οποίοι κάνουν λόγο για λογοκρισία. Ο επικεφαλής της ομάδας των Σοσιαλιστών Μάρτιν Σουλτς ζήτησε την απόσυρσή του, ενώ ο Γκι Φέρχοφσταντ (επικεφαλής των Φιλελευθέρων) εξέφρασε χθες την ικανοποίησή του για την ανακοίνωση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ότι θα στείλει έως τα τέλη της εβδομάδας επιστολή στην οποία θα ζητεί διευκρινίσεις από την ουγγρική κυβέρνηση για το νομοσχέδιο αυτό.

6 σχόλια

  1. O OYΓΓΡΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΔΙΩΞΕ ΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΕΛΥΣΕ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΦΟΡΟ ΚΥΚΛΟΥ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ 0,5%.
    ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΚΡΗΘΗΚΕ ΣΦΟΔΡΑ ΤΟΣΟ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΙΚΟΥΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΔΝΤ.
    ΕΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΟΙ "ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΕΣ ΣΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑ" ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΟΥ ΑΣΚΟΥΣΑΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΠΙ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΙ "ΧΑΛΑΣΕ ΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ" ΤΟΤΕ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΛΟΓΟΚΡΙΝΕΙ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΕΦΟΣΟΝ ΑΥΤΕΣ ΔΕ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΟΥΓΓΑΡΙΑΣ ΑΛΛΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ,ΤΗΣ Ε.Ε ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΝΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλό θα ήταν να μαθαίναμε και τον ρόλο των Ούγγρων πρασίνων, στην εμπλοκή του δ.ν.τ. στην Ουγγαρία ....
    δε θυμάμαι να τους έχω δεί ποτέ να διαμαρτύρονται γι αυτό πουθενα....
    τελικά οι πράσινοι παντού είναι δεκανίκια του σοσια-ληστή και αυτό είναι το φυσιολογικό, αφού προέρχονται, χρηματοδοτούνται, υποστηρίζονται απο τα ίδια κεντρα.
    το τραγικό είναι, ότι αυτά τα κέντρα είναι τα ίδια, που τοκογλείφουν, που αισχροκερδούν, που προσπαθούν να εξουσιάσουν μέσω των χρεών, που οι πολιτικοί τους δούλοι, υπογράφουν για λογαριασμό των λαών, αν αγνεία τους.
    με λίγα λόγια
    ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ

    και στη κυριολεξια
    ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΔΟΥΡΕΙΟΙ ΙΠΠΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίμωτρα στό στόμα εκτός από τά
    νευρικά καννίς,έχουν καί οί
    βολευτές μας,πού απαλλάσουν τά
    πολιτικά συνεταιράκια τους.
    Μέ τίς-μή χέσω- Εξεταστικές.
    Ο ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΣ"ΠΕΡΙ ΕΥΘΥΝΗΣ
    ΥΠΟΥΡΓΩΝ" πότε...ρέ πότε..ρέ πότε
    ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ?
    Σού δείχνω τά πλουτίσαντα πολιτικά
    καί συνδικαλιστικά λαμόγια,τά
    golden geys,τίς off sore(?)
    καί εσύ Κράτος-Δικαιοσύνη είσαι
    εγκλωβισμένη.
    ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ,ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ
    ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ?
    Φτάσαμε στό σημείο νά νοσταλγούμε
    τόν "γαμώ τό Χριστό σας",στό
    Υπουργικό συμβούλιο πού γκάριζε
    ο Κ.+Καραμανλής.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΕΓΑΛΕΣ ΛΙΝΑΤΣΕΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ.
    ΟΤΑΝ ΤΟ ΔΝΤ ΠΗΔΑΓΕ ΤΟΝ ΟΥΓΓΡΙΚΟ ΛΑΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΒΑΝΤΑ ΤΗΣ ΟΥΓΓΡΙΚΗΣ ΣΟΣΙΑΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΠΡΟΧΩΡΗΣΑΝΕ ΣΕ ΑΝΑΛΟΓΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΚΤΙΒΙΣΜΟΥ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΔΟΚΙΜΑΖΟΜΕΝΟΥ ΟΥΓΓΡΙΚΟΥ ΛΑΟΥ?

    ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΜΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΟΥΓΓΡΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΥΠΗΡΧΑΝ ΛΚΕΔΕΣ ΤΟΥ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΤ ΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΕΔΩ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΟΠΡΟΤΟΣΑΛΤΕΙΚΟΚΑΨΙΜΟΠΑΠΑΧΕΛΕΙΚΟ ΚΑΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΑΒΟΥΡΑ , ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΟΡΜΠΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΗΔΗΞΕ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΡΑΓΜΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΛΑΚΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ.ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΥΛΗΚΙ ΚΑΙ ΕΡΠΕΤΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @ 11:57
    -----
    Στ΄Αληθεια ετσι γκαριζε με ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΒΛΑΣΤΗΜΙΕΣ
    στο Υπ. Συμβουλιο αυτος που ειπες;
    Και ΚΑΝΕΝΑΣ δεν του εβαλε φιμωτρο;

    Να χεσω μεσα στο αγαλμα του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 5:09,
    χέσε μέσα.Ελεύθερα.
    Εγώ δέν θά χάσω από τή Βενετιά
    βελόνι.
    Απλά κατέγραψα ότι γινόταν.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση