GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καταγγελία...

Από την ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΑΣΚ/ΥΠΑ ( Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας) Μετά από συνεδρίαση της Γραμματείας Π...

Από την ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
ΠΑΣΚ/ΥΠΑ
( Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας)

Μετά από συνεδρίαση
της Γραμματείας ΠΑΣΚ/ΥΠΑ και παραμένοντας , τουλάχιστον εμείς, πιστοί στις αρχές του ΠΑΣΟΚ και της 3ης του Σεπτέμβρη, καθώς και στους αγώνες που η παράταξή μας, διαχρονικά, έχει δώσει για τη προάσπιση των συμφερόντων των εργαζομένων, ανεξάρτητα από το εκάστοτε κυβερνών κόμμα, δηλώνουμε τα παρακάτω :
Διαχωρίζουμε ρητά και κατηγορηματικά τη θέση μας από την τρέχουσα κυβερνητική πολιτική, όπως αυτή εξελίσσεται στο χώρο της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας και βέβαια γενικότερα στην ελληνική κοινωνία.
Μετά από υπομονή 14 μηνών και έχοντας πλέον φτάσει στα όρια της ανοχής και αντοχής μας σαν...
 έλληνες πολίτες και εμείς ρωτάμε τα εξής :
-Που πήγαν τα χρήματα του έλληνα φορολογούμενου, που εδώ και μια εικοσαετία τουλάχιστον βαδίζει μέσα σε ένα «τούνελ» χωρίς τελειωμό; Το σίγουρο βέβαια είναι ότι τα χρήματα αυτά δεν «τα φάγαμε όλοι μαζί» και τουλάχιστον εμείς οι δημόσιοι υπάλληλοι τον μισθό μας τον δουλεύουμε επάξια, σε αντίθεση με όλους όσους διαχρονικά μας διασύρουν…..
--Γιατί δεν οδηγούνται στη φυλακή αυτοί που «έφαγαν» τα χρήματα του ελληνικού λαού, αλλά προπηλακίζονται οι συνδικαλιστές που το μόνο αδίκημά τους είναι ότι υπερασπίζονται το δικαίωμα στην εργασία και σε μια αξιοπρεπή ζωή ; Μήπως είναι στοχευμένη η απαξίωση του συνδικαλιστικού κινήματος, γιατί αυτό αποτελεί το μόνο ανάχωμα στην εργασιακή λαίλαπα, που οι άλλοι δημιούργησαν για εμάς ; Εάν θέλουμε να βρεθούν οι ένοχοι, είναι τόσο πολύπλοκο άραγε να αποκτήσουν όνομα οι υπογραφές στα δημόσια έγγραφα και τις συμφωνίες, που ζέουν διαπλοκής και «μίζας» ;
Ερχόμενοι τώρα στα της ΥΠΑ, καταγγέλλουμε, ότι παρά το γεγονός της καλής μας συνεργασίας με την πολιτική ηγεσία του ΥΠΜΕ , το σχέδιο νόμου που έχει κατατεθεί στη Βουλή με τον παραπλανητικό τίτλο «Αναδιοργάνωση της ΥΠΑ» , όχι μόνο δεν εξελίσσει την Υπηρεσία, αλλά την οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στη διάλυση και το ξεπούλημα σε ξένα συμφέροντα, αγνώστου προέλευσης και στόχων. Βέβαια δεν θα μπορούσαμε να περιμένουμε κάτι διαφορετικό, όταν μετά από τόσο χρόνο διακυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, τη Διοίκηση της ΥΠΑ και την εποπτεία των αερομεταφορών την έχει η «Διοίκηση της Ν. Δημοκρατίας», που ο ελληνικός λαός έστειλε στην αντιπολίτευση για τα πεπραγμένα της.
Σαφώς και η χώρα χρειάζεται επενδύσεις, επενδύσεις όμως που θα δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας και εισροή «φρέσκου» χρήματος. Η διαδικασία να προσφέρουμε έτοιμα και ολοκληρωμένα έργα (αεροδρόμια) και να απολύουμε εργαζόμενους σε αυτά μάλλον δεν ονομάζεται επένδυση, αλλά ξεπούλημα «όσο-όσο»
Μετά από όλα αυτά θεωρούμε ότι είναι καιρός πλέον να γίνει κατανοητό στο πολιτικό σύστημα, ότι σύμφωνα με το Σύνταγμα, η εκτελεστική εξουσία είναι «διαχειριστής» και όχι «ιδιοκτήτης» ή «πωλητής» της περιουσίας του ελληνικού λαού.
Ειδικότερα στο προαναφερόμενο νομοσχέδιο όχι μόνο δεν υπάρχει πρόβλεψη για τη προστασία των εργαζομένων στην ΥΠΑ, αλλά παραβλέπονται και βασικές αρχές της Δημόσιας Διοίκησης όπως για παράδειγμα:
-η μετατροπή του Υπουργού από εποπτεύοντα πολιτικό θεσμό των αερομεταφορών σε εκτελεστικό όργανο, μεταλλάσσοντας τον σε Διοικητή της ΥΠΑ
-η δημιουργία πληθώρας διευθύνσεων με επικαλυπτόμενο έργο, που μπορεί να καλύπτει κοντόφθαλμες διεκδικήσεις κάποιων, αλλά το μόνο που θα προσφέρουν είναι εμπλοκή και δυσλειτουργία στην Υπηρεσία.
-γίνεται μια προσπάθεια να μετεξελιχθεί μια αποδεδειγμένα κερδοφόρα δημόσια υπηρεσία, η οποία από την ίδρυσή της όχι μόνο καλύπτει όλες τις λειτουργικές της δαπάνες, αλλά έχει προσφέρει στο κράτος πάνω από 7 δις ευρώ τα τελευταία 15 χρόνια, σε μια προβληματική υπηρεσία. Μήπως το ζητούμενο είναι τα έσοδά της να «περάσουν» από τα ταμεία του κράτους στις «τσέπες» της θεοποιημένης ιδιωτικής πρωτοβουλίας, που η στρεβλή λειτουργία της είναι υπεύθυνη για την πρωτοφανή οικονομική κρίση παγκόσμια, ευρωπαϊκή και ελληνική ;
Τα παραπάνω μας αναγκάζουν να δηλώσουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι θα είμαστε απέναντι σε οποιονδήποτε προσπαθήσει να απαξιώσει το έργο της Υπηρεσίας και των εργαζομένων και να μας οδηγήσει σε ένα εργασιακό «μεσαίωνα».
Τελειώνοντας δηλώνουμε ότι εμείς οι δημοκράτες εργαζόμενοι στην ΥΠΑ, είμαστε περήφανοι που είμαστε απόγονοι των αγράμματων αγωνιστών του 1821, των αγωνιστών αυτών που με το αίμα τους έδωσαν τη δυνατότητα στα σημερινά “golden boys” της πολιτικής και της οικονομίας να αλωνίζουν και να ροκανίζουν τους κόπους και τις θυσίες του ελληνικού λαού.
ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΘΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ.
Για την ΠΑΣΚ/ΥΠΑ
Ο Γραμματέας Ο Αναπληρωτής Γραμματέας
Βασίλης Αλεβιζόπουλος Ρόνης Μαθιουδάκης

9 σχόλια

  1. Στη σημερινή Ελλάδα, οι γενίτσαροι εξακολουθούν και υπάρχουν. Έχουν μεν άλλο όνομα αλλά ουσιαστικά κάνουν το ίδιο πράγμα … ΠΟΛΕΜΟ! Το σώμα των γενίτσαρων στην σημερινή Ελλάδα είναι το σώμα της εφορίας, που όπως και τότε, κάνει πόλεμο και είναι το κυρίως σώμα στρατού της κρατικής μηχανής. Η μόνη διαφορά είναι ότι επί Τουρκοκρατίας η φορολογία ήταν 10%, ενώ σήμερα είναι 35% + ΦΠΑ.

    Όπως τότε, έτσι και σήμερα, ο πόλεμος αυτός είναι ανελέητος. Κάθε τόσο και λιγάκι, οι μοντέρνοι γενίτσαροι κάνουν γιουρούσι και μαζεύουν λεφτά από τις παραγωγικές τάξεις. Όπως και τότε, έτσι και σήμερα, ο πληθυσμός (ειδικά η μέση μικρή επιχείρηση που προσπαθεί να παράγει κάτι) τρομοκρατείται μόνο και μόνο από το άκουσμά τους! Αν δεν είσαι μεγάλη επιχείρηση και δεν αντέχεις οικονομικά να τους αντισταθείς νομικά, δεν υπάρχει τρόπος να διαφύγεις.

    Όπως συνέβαινε με τους γενίτσαρους επί Τουρκοκρατίας, έτσι και σήμερα, η εφορία (αλλά και ο ευρύτερος δημόσιος τομέας) έχει αποκτήσει τεράστια δύναμη, πλούτη και επιρροή μέσα στην κρατική μηχανή. Κανένας δεν μπορεί να τους ελέγξει και να τους δαμάσει. Πολλές φορές, μάλιστα, λειτουργούν εκτός νόμου και εκτός θεσμών. Όπως και τότε, είναι κράτος εν κράτει.

    Όπως τότε, έτσι και σήμερα, το «μπαξίσι» (κοινώς λάδωμα) εξακολουθεί να είναι θεσμός. Το ερώτημα δεν είναι πόσες επιχειρήσεις και ιδιώτες έχουν πληρώσει «μπαξίσι», αλλά πόσοι δεν έχουν πληρώσει!

    Είναι απίστευτο το ότι σχεδόν όλες οι επιχειρήσεις στην Ελλάδα:
    —-Χρωστούν κάποιο φόρο
    —-Χρωστούν στα ταμεία
    —-Χρωστούν αναδρομικά κάπου
    —-Χρωστούν διάφορα πρόστιμα
    —-Χρωστούν αποζημιώσεις για κάτι

    Το κράτος, στην προσπάθειά του να βρει πόρους για να μπορεί να σπαταλά, στραγγαλίζει την παραγωγική διαδικασία και εξαρθρώνει την παραγωγική ικανότητα της χώρας μας. Όσο λιγότερη επαφή έχει ο πολίτης με το κράτος, τόσο λιγότερες πιθανότητες έχει ο κρατικός μηχανισμός να διαφθείρει και να αποσπάσει εκβιαστικά «μπαξίσι».

    Επίσης, άλλες τόσες λιγότερες πιθανότητες έχει ο πολίτης να προσπαθήσει να διαφθείρει τον δημόσιο λειτουργό. Λίγοι στην Αμερική ξέρουν καν που βρίσκεται το κτίριο της εφορίας και, ακόμα λιγότεροι, έχουν έρθει σε επαφή μαζί της. Όσο λιγότερους υπάλληλους έχει το κράτος, τόσο πιο αποτελεσματικά θα κάνει τη δουλειά του. Όσο πιο απομονωμένος είναι ο κρατικός μηχανισμός, τόσο λιγότερη διαφθορά θα υπάρχει.

    Χρειαζόμαστε λιγότερο κράτος και περισσότερη τεχνολογία. Χρειαζόμαστε αλλαγή θεσμών, αλλαγή νόμων και –προπάντων- αλλαγή νοοτροπίας.

    Προπάντων,χρειαζόμαστε αλλαγή κυβέρνησης.
    Η αλητοσυμμορία πασοκ απέδειξε ότι δεν μπορεί να αποφύγει το ..πεπρωμένο της:
    "να ..λαδώνει για να την ψηφιζουν".
    να διορίζει για νά μήν χάσει τήν πελατεία της..

    Η σχέση αλητοσυμμορίας πασοκ με τούς πολίτες είναι σχέση πωλητού με πελάτη.

    ΕΤΣΙ ΔΟΥΛΕΥΕ ΠΑΝΤΑ.
    Καί θά ηταν αφέλεια νά πιστέψει κανείς ότι θά αλλάξει τώρα η.."κάποτε"..

    Η δομή της αλητοσυμμορίας ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΟΤΕ.

    ΜΟΝΟΝ ΑΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΥΝ ΘΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα λεφτά που έφαγαν οι κλέφτες , είναι αστεία μπροστά σε αυτά που φάγατε εσείς με τους τεράστιους μισθούς σας και τα άλλα πλεονεκτήματα που έχετε ως ΔΥ γενικά και ως υπάλληλοι της ΥΠΑ ειδικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΚΟΠΑΝΙΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΑΥΓΙΖΕΤΕ.Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ.ΠΑΤΕ ΛΟΙΠΩΝ ΣΤΟΝ ΣΠΙΘΑ ,ΣΤΟ ΚΚΕ , ΣΤΗΝ ΑΝΤΑΡΣΙΑ,ΣΤΗΝ ΝΔ ,ΣΤΟΝ ΤΣΙΡΙΖΑ ,ΣΤΟΝ..... Η ΚΑΝΕΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΚΟΜΜΑ.ΠΟΥ ΗΣΑΣΤΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ,ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΥΡΑ ,ΚΑΙ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΣΤΟΝ ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟ ΕΠΑΝΙΔΡΥΤΗ.Ο ΛΑΟΣ ΣΤΙΦΤΗΚΕ ΚΑΙ ΚΙΧ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΝ.. ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΤΕ ΕΠΑΞΙΑ ΤΟΝ ΔΕΞΙΟΡΩΣΟΦΑΣΙΣΜΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΔΥΝΑΜΟ ΤΡΕΞΑΤΕ ,ΠΟΙΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ ,ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΞΙΑ ΤΕΚΝΑ ΤΟΥ ΔΕΞΙΟΡΩΣΟΦΑΣΙΣΜΟΥ.ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙΕΣ ,ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΩΣΑΤΕ ΧΕΡΙ ΒΟΗΘΕΙΑΣ.ΕΣΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΙΞΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΣΑΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ,ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ.ΕΓΛΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ[ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΕΡΙΒΑΝΤΟΛΛΟΓΙΚΑ ]ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΣΑΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ.ΤΩΡΑ ΞΥΠΝΗΣΑΤΕ ,ΑΡΓΑ.ΟΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ ΗΤΑΝ ΛΙΤΟΙ ,ΑΠΛΟΙ , ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ .ΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ,ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ,[ΚΑΛΟΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗΣ ] ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΞΕΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΑΣ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ,ΔΕΝ ΜΕΤΡΙΕΤΕ ΜΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΙ ΠΡΑΤΤΕΙ.ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΙΧΑ ΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΑΚΟ ,ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΔΕΑΛΙΣΤΕΣ .ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αρχές του ΠΑΣΟΚ και της 3ης του Σεπτέμβρη, καθώς και στους αγώνες που η παράταξή μας, διαχρονικά, έχει δώσει για τη προάσπιση των συμφερόντων των εργαζομένων, ανεξάρτητα από το εκάστοτε κυβερνών κόμμα...
    ///////////////////////////////
    Είδες τό κυβερνών ΠΑΣΩΚ?
    Κύριοι Βασίλη καί Ρόνη,
    μόλις τό αρεστό σας κόμμα ΠΑΣΟΚ,
    πάει νά σουλουπώσει τά πράγματα,
    εσείς εκεί....στά κεκτημένα κομ-
    ματικά αλλασσόμενα μέ ψηφαλάκια,
    καί στά αρχίδια σας τό κόστος
    πού επωμίζονται οί συμπολίτες.
    Πάλι εμφανίζονται (στό κείμενο),
    η λαίλαπα
    τό τούνελ
    ο συνδικαλισμός
    τό κίνημα
    τό ξεπούλημα
    τά ξένα συμφέροντα
    ...κλπ.
    Σύντροφοι(?),ο σοσιαλισμός δέν
    αναφέρει πουθενά τά γαμημένα
    κεκτημένα σου νά τά ζεύεται ο
    συμπολίτης σου.
    Άν δέν μπορείς ώς ΠΑΣΟΚ-ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
    ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΙΣΩ ΚΑΊ ΝΑ
    ΦΥΛΑΚΙΣΕΙΣ ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ
    ΚΑΙ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ...ΝΑ
    ΠΑΣ ΝΑ ΓΑΜΗΘ...εε στό σπίτι σου.
    Κατά τά άλλα ο συνδικαλιστικός
    λόγος σας,υστερεί σέ έμπνευση
    καί από τίς βραχογραφίες μαμούθ.
    Άσε πού η κόλλα logo,θά ζητήσει
    πνευματικά δικαιώματα.
    Ρέεεε τό ΠΑΣΟΚ φορά Τ-shirt.
    Τό ζιβάγγο είναι στή ναφθαλίνη.
    Σύντροφοι,εεεεεε σύντροφοι τού
    εαυτουλάκη σας!!
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Kυρ Βασίλη κ κυρ Ρόνη, τον ΑΙΟΛΟ τύπου offshore τον έχετε κάνει γαργάρα εσείς και οι υπόλοιποι συνδικαλιστές όλων των υπόλοιπων κομμάτων. Ποιοι είναι πίσω από αυτήν την offshore ή μήπως δεν ξέρετε;
    Αλλά μόλις θικτούν τα κεκτημένα όλα κουκουλώνονται.
    Μην φοβάστε εσείς οι κομματικοί δεν θα έχετε πρόβλημα. Ο απλός κοσμάκης ο ανενταχτος που δουλεύει εκεί μέσα θα έχει το πρόβλημα. Ολο και κάπου θα σας βολέψει το κόμμα και ας είσαστε οι δήθεν "αντιδραστικοί". Στην ΠΑΣΚ δεν είστε; Αρα ΠΑΣΟΚ ψηφίσατε. ΦΑΤΕ ΤΑ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΤΩΡΑ, αλλά το μεγαλύτερο πρόβλημα θα το έχουν οι ανενταχτοι που βγάζουν και την βρώμικη δουλειά.
    Πάντως αν κρίνω και από τα σχόλια, και τους ψηφίσατε και σας φτύνουν.

    Οποιος είναι κομματικός είναι και μασόνος γιατί στοές είναι και τα κόμματα. Εχετε κάρτα μέλους και αυτό σημαίνει:
    ΜΑΥΡΟ ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΦΑΓΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΡΤΑ (ή σφραγίδα) ΜΕΛΟΥΣ.

    ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΆ τα περί ιδιωτικής πρωτοβουλίας στην Ελλάδα δεν έχετε άδικο. Εδώ ισχύει φαταούλας και άρπαγας και όχι κεφαλαιοκράτης (έλληνας κεφαλαιοκράτης πολύ sic!).

    YΓ. Παρεμπιπτόντως, το είδατε το βιντεάκι του καθηγητή του Παπανδρέου που κυκλοφοράει στο δίκτυο; στο τέλος έχει ένα ύφος "να το σκίσω το πτυχίο μου;" ΧΑΧΑΧΑΧΑ
    Καθηγητής του στοχαστή ΜΠΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ



    βιντεάκι - video

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. AAAAAA!!!!!

    Ρε Αναστάση με έβγαλες από τον κόπο να σχολιάσω τους πασοκοασχολίαστους...
    Ειδικά αυτά τα απολιθώματα της 3ης του Σεπτέμβρη...

    Να αγιάσει το στόμα σου !!!

    ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 5:43,
    Ροδερίκο,καλή χρονιά.
    Τήν ιδέα γιά τή φωτό τή ξετρύπωσες
    από τό διαδίκτυο εεεε?
    Καλά πού δέν έβαλες τή πάρτη σου
    ξαπλωμένη καί τόν οβελίσκο τής
    Ουάσιγκτον...ξέρεις πού.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ε δεν τρωγονται αυτοι δεν φτανει που τους διοριζανε ζητανε και τα ρεστα βγαιμουν και στα μπλοκ να γραψουν τα παραπονα τους εκει στην 3 η σεπτεμβριου να πατε και απο κει στο διαααλο μαζι με το κομμα σας κοπριτες για σας μιλαει ο μπουχεσας που λεει κοπριτες βεβαια αυτος ειναι οοο ΑΡΧΙΚΟΠΡΙΤΗΣ εχω την εντυπωση οτι χαλαει και το μπλοκ που ερχονται αυτοι οι καφροι και γραφουν εδω τα παραπονα τους αιντε ΣΙΚΤΙΡ απο δω

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση