GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Τι κρύβει (και δεν μας λέει) ο κ. Πάγκαλος;»...

Του Γιώργου Δρακούλη Προέδρου Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ ΑΧΑΪΑΣ Οι απαράδεκτες απόψεις που διατύπωσε ο Αντιπρόεδρος της κυβερνήσεως της Τρόικας κ. Θ. Πά...

Του Γιώργου Δρακούλη
Προέδρου Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ ΑΧΑΪΑΣ
Οι απαράδεκτες απόψεις που διατύπωσε ο Αντιπρόεδρος της κυβερνήσεως της Τρόικας κ. Θ. Πάγκαλος για τους σύγχρονους Έλληνες, για τους αγωνιστές του 1821, αλλά και συλλήβδην τους Έλληνες πολίτες, δεν είναι δυνατό να αποδίδονται μόνο στις ιδιαιτερότητες του χαρακτήρα του. Ένας ευφυέστατος και πολύπειρος πολιτικός, όσο «χοντροκομμένα» κι αν τα λέει, δεν θα εξαπέλυε τέτοια σωρεία προκλητικών ανακοινώσεων, αν δεν υπήρχε κάποιος, πολύ συγκεκριμένος λόγος και στόχος.
Άλλωστε, προκαλεί εντύπωση το γεγονός, ότι για πρώτη φορά στη πρόσφατη πολιτική ιστορία, βλέπουμε έναν εκπρόσωπο της Πολιτείας και του πολιτικού συστήματος να...
 απαξιώνει τους πάντες και τα πάντα, να δηλώνει πως «μαζί τα φάγαμε», να έχει ισχυριστεί στην Οξφόρδη ότι οι διεφθαρμένοι πολίτες πηγαίνουν και βρίσκουν τους πολιτικούς ζητώντας τους διορισμό, αλλά την ίδια ώρα να εμφανίζεται να διορίζει στο γραφείο του συνεργάτιδα της συζύγου του κατά την προεκλογική της εκστρατεία για τον Δήμο Σαρωνικού, να διορίζει την κόρη του στο δημόσιο, κλπ.
Είναι λογική η οργή της κοινωνίας που συνοδεύει τις τοποθετήσεις του κ. Πάγκαλου. Πολλοί τις αποδίδουν στην αλαζονική και ελιτίστικη συμπεριφορά που όπως λένε, πάντα είχε και έδειχνε. Ενώ φυσικά, καλυπτόμενος και πίσω από την ασυλία του, ουδόλως φοβάται οποιαδήποτε νομική δίωξη εις βάρος του.
Αξίζει να σκεφθεί κανείς πάντως, ότι και τα άλλα κυβερνητικά στελέχη, με πρώτο και καλύτερο τον ίδιο τον πρωθυπουργό, δεν έχουν αντιδράσει καθόλου στα λεγόμενα του κ. Πάγκαλου. Υιοθετούν, συνολικά, μια ουδέτερη στάση, δείχνοντας πως έχει επιλεγεί ο ένας που πρέπει να κάνει την «βρώμικη δουλειά».
Ποια είναι όμως αυτή η «βρώμικη δουλειά» και πού αποσκοπεί; Θα ήταν παρακινδυνευμένο να υποθέσει κάποιος, που φυσικά δεν ανήκει στα κέντρα αποφάσεων. Ίσως να πρόκειται για μεθοδευμένη και έντεχνη προσπάθεια απαξίωσης του πολιτικού συστήματος, με τρόπο όμως που θα διαφυλαχθεί στην ουσία του και η «έκρηξη» θα είναι απολύτως ελεγχόμενη. Ίσως, ο κ. Πάγκαλος, με την λογική της «μισής αλήθειας» να προσπαθεί να διχάσει τον λαό και να τον αποπροσανατολίσει από τα σπουδαία που γίνονται ή θα γίνουν. Ίσως να προετοιμάζει το έδαφος για μέτρα και πολιτικές αποφάσεις που υπό άλλες συνθήκες θα «ξεθεμελίωναν» την χώρα. Τα «ίσως» δεν φτιάχνουν βεβαιότητες, όμως. Και εν πάση περιπτώσει, ένα μόνο πρέπει να ξέρουμε: Ας έχουμε αυτιά και μάτια ανοικτά, γιατί αυτή η ιστορία έχει αρχίσει να «μυρίζει»…

15 σχόλια

  1. ΜΗΠΩΣ ΑΠΕΙΛΕΙ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ
    ΝΑ ΠΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΤΙ :

    Η "ΜOTHER" ΤΟΥ ΓΑΠ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΙΣΣΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΦΟΔΡΗ ΕΝΑΝΤΙΩΣΗ ΣΤΗ ΝΗΠΙΟΒΑΠΤΙΣΗ,ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΒΑΠΤΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ
    ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ,ΚΑΙ ΔΕΝ
    ΕΧΟΥΝ ΒΑΠΤΙΣΤΕΙ,...

    ...ΚΑΙ ΟΤΙ ΒΓΑΛΑΝΕ ΤΟΝ ΙΟΥΝΗ ΤΟΥ 2008 ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΨΕΥΔΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ (ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ,ΤΟΥ ΨΕΥ'ΔΟΥΣ,ΤΟΥ ΠΑΠΑΓΑΛΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΔΟΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ) ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΒΑΦΤΙΣΤΗΚΕ ΕΦΤΑ ΕΤΩΝ Ο ΓΑΠ,ΤΟ 1959,ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΗΝ ΕΚΑΛΗ ΜΕ "ΝΟΝΟ" ΕΝΑΝ ΓΙΩΡΓΟ ΛΙΑΝΟΠΟΥΛΟ (ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΑΒΑΝΤΑΔΟΡΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΔΙΑΨΕΥΣΗ),ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΛΕΙΨΟΥΝ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΣ ΣΩΣΤΕΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΦΗΜΕΣ,ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΖΗΜΙΑ ΣΤΟΝ ΓΑΠ ;;;;;;
    -----------------------------------
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ "Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
    ΤΗΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ" ΟΥΔΕΠΩΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ,ΕΝΩ ΑΝ ΕΙΧΕ ΒΑΠΤΙΣΤΕΙ
    ΘΑ ΤΗ ΔΙΑΤΥΠΜΑΝΙΖΑΝΕ !!!
    ΟΥΤΕ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΡΑΦΤΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗ
    ΒΑΦΤΙΣΗ ΤΟΥ,ΟΥΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εχουν να γινουν πολλα ακομη,διαβαστε στο διαδυκτιο τους στοχους της παγκοσμιοποιησης και τοτε θα καταλαβετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΦΙΡΙ ΦΙΡΙ ΞΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥ ΤΣΟΠΑΝΟΥ ΤΗΝ ΓΚΛΙΤΣΑ,ΕΝΝΟΩ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΣΗ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΝΗΡΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΟΥΡΓΟΣ ΓΕΡΟΣ.ΠΡΟΤΟΥ ΦΥΓΕΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΥΡΙΕ ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗ ,ΟΣΟΙ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΓΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ , ΔΗΘΕΝ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ , ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΟΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ , ΠΟΙΟΙ ΤΑ ΤΣΕΠΩΣΑΝ ,ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΥΡΙΟ ΚΑΣΤΑΝΙΔΗ ΕΑΝ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ .ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΘΙΓΜΕΝΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΦΥΓΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μήπως τα πράγματα είναι πιό απλά και φταίει κάτι άλλο;
    Όπως π.χ. η υψηλή χοληστερίνη; ή οτι δοκιμάζει τις αντοχές του Παπανδρέου ο οποίος δεν μπορεί να τον διώξει;
    Ας εξετάσετε και αυτές τις παραμέτρους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ασφαλώς και δεν είναι τυχαία η στάση του και ο λόγος τους.
    Δεν ειναι ηλιθιος και βλαμμένος όπως ευκολα κάποιοι τον χαρακτήρισαν έχει ενα δικό του ρόλο και σκόπο σε αυτη την κυβέρνηση.
    Ο αποπροσανατολισμός και εφαρμογή του σοκ σε συνδυασμό με την θεώρηση του χάους δημιουργεί ένα πέπλο ομιχλώδους κατάστασης όπου μεσα σε αυτη την συγχυση που επικρατεί στην κοινωνία να περάσουν γραμμές και θέσεις που κάτω απο νορμαλ καταστάσεις είναι αδιανόητες.
    Εξηγούμαι, ο κ Παγκαλος έχει ηδη 30χρόνια ενεργητικής πολιτικής στην πλάτη του, οτι ηταν να αποκομίσει η να προσδοκεί μέσα απο το πολιτικο συστημα το πήρε και με το παραπάνω γνωρίζει πολυ καλα οτι ειναι τελειωμένος και τωρα μπορεί να απολαυσει τους κοπους του διαμένωντας στα 52 ακινητα του!!! Τώρα αν η πολιτική του σταδιοδρομία και τα επιτευγματα της είναι ενα μηδενικό αυτό λίγη σημασία έχει για αυτον μπροστα σε ολα αυτα που απεκόμισε ολα τα χρόνια. Ο μαζι τα φαγαμε μας κοροιδεψε γιατι το εντερο και η σακκουλα του ηταν μεγαλυτερα και αποθηκευσε πολυ περισσοτερα απο ολους άλλωστε ειναι εμφανες!!!!
    Είμαστε σε μια περίοδο που η κυβέρνηση είναι εξαναγκασμένη απο τις υπογραφές της να πάρει μέτρα σκληρότερα και οδυνηρα για τον τοπο αναγνωρίζοντας οτι έφθασε ο κόμπος στο χτένι και ο ξεσηκωμος είναι πλεον θεμα χρόνου.
    Τι συμφερει λοιπον αυτη την στιγμή την κυβέρνηση; ασφαλως η αταξία η αποδιοργάνωση οποιας οργανωμενης φωνης στρεφοντας την κοινωνία στον αλληλοσπαραγμό και την συγκρουση συμφερόντων κάτω απο συνθηκες τραγικά δύσκολες για όλους και πλημμυρισμένες απο φοβο και αβεβαιοτητα.
    Εν μεσω μιας τετοιας καταστασης οι κυβερνωντες εμφανίζονται ως "σωτηρες" κακό χρόνο να εχουν ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΝΟΜΟΥΣ εξαθλίωσης ως λύση για την σωτηρία της χώρας.
    Μονιμη καραμέλα και επωδός όλων των κυβερνώντων.
    Άρα ο κ. Πάγκαλος παίζει τον ρόλο του λαγου και τον παίζει πολυ καλά μάλιστα, συγκεντρωνοντας επάνω του όλα τα πυρα αποδοκιμασίας αφηνώντας ελεύθερο πεδίο στους "καλούς" υπουργούς να ξεσκίσουν την κοινωνία.
    Πέρασαν ολα τα κοπρόσκυλα της κυβερνησης το σεμινάριο των νεοταξιτών για την χαλιναγώγηση και τον έλεγχο της μάζας από την μαμα Αμερική. Έτσι νομιζετε τους φερανε στην κυβέρνηση απαίδευτους;Ξερετε ο Γιωργακης ποσες ωρες εφαγε στις συναγωγες και στις στοες μαζι με ολα τα μη εκλεχθεντα απο τον λαο μπουμπούκια που μας το παίζουν σωτηρες; καψανε όλη την Ελλαδα βρωμισαν τον τόπο με σκάνδαλα,πιάστηκαν πρακτορες αμερικανων μεσα σε βανακια, παραπληροφορησαν την προηγουμενη κυβερνηση δημιουργώντας θεμα με τους μεταναστες ξυλοφορτωνοντας Πακιστανους.
    Μην ειστε αφελεις αυτο που ζουμε σημερα ηταν προσχεδιασμενο μεχρι κεραιας σε προσωπα και καταστασεις για να παιξουν το παιχνιδι τους τα σιωνιστικα παλιοτομαρα που η σημερινή κυβερνηση ειναι στην υπηρεσία τους δεμενη πισθαγκωνα εισβαλωντας και χτυπωντας κατα μετωπο την ΕΕ και ασφαλώς το ευρω μετα την δημοσιοποιηση της οικονομικης καταστασης των ΗΠΑ που εχει το μαυρο της το χαλι.
    Αλλα εκει Γιαννης πινει Γιάννης κερνάει μόλις χρειασθούν χρήμα οι μηχανες της FED κοβουν αβερτα και φορτωνους χρεη σε άλλους λαούς δυσβάσταχτων τοκων που ποτε δεν μπορουν να πληρωθουν μεσω των αγορων με το πετσινο χρημα (λογιστικες εγγραφες) ΚΛΕΒΩΝΤΑΣ τον φυσικο πλούτο των χωρων ισοσκελίζοντας τα χασματα που εχουν στην οικονομια τους.
    ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΑΡΑΝΟΙΑ.
    Πάντα στο τελος ομως βγαίνει ο δράκος και τοτε αλοιμονο σε αυτους που θα βρεθουν μπροστα του.
    Σκληρες εικονες χωρις περιγραφή!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΩΣΤΑΣ ΚΕΦΑΛΑΣ12 Ιαν 2011, 3:26:00 μ.μ.

    Σε πολλά απο αυτά που λέει ο Πά-
    γκαλος το δίκιο είναι με το μέρος
    του.Η Ν.Δ ως κυβέρνηση δεν υλοποίη
    σε το σωστό σύνθημα <>.Το αντίθετο μάλιστα.Ημουν άν
    εργος και επι ΠΑΣΟΚ και η καταστασή
    μου δεν άλλαξε ούτε επι Ν.Δ.Παρ'ολο
    που η τελευταία επανελειμένες φορές
    προσπάθησε να με βοηθήσει.Το ζήτημα
    όμως είναι οι δομικές αλλαγές.Πρέπ
    ει να υπάρχει αξιόπιστη λύση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Συμφωνώ με το άρθρο. Ίσως κάτι να μαγειρεύεται. Πάντως μέχρι τώρα πολλά λέγονται κατά καιρούς που τελικά το μόνο που αποσκοπούν είναι η εκτόνωση της οργής του λαού ο οποίος εκτονώνεται στο καναπέ του. Μόλις τρυπήσει ο καναπές από το πολύ το καθισιό τότε θα ξεσηκωθούν όλοι πια! Οι έλληνες έχουν φάει τη κακομεταχείριση με το κουτάλι, μάλλον τη κουτάλα και δεν ιδρώνει το αυτάκι τους εύκολα, εξάλλου το βρίσιμο είναι σύνηθες φαινόμενο! Είναι ξεκουραστικό πράγμα να είσαι αποχαυνωμένος, τα αφήνεις όλα στους άλλους. Χτυπάτε με κι ας κλαίω. Εκτός κι αν είναι και αυτό μια τακτική, αντιδιαμετρική από αυτή των λαμόγιων, δηλαδή ο ελληνικός λαός, σοφός όπως είναι από χιλιετίες τώρα, τους αφήνει να ξετσιπωθούν από μόνοι τους και να βγάλουν το φίδι από τη τρύπα, δηλαδή τον εαυτό τους, από μόνοι τους, δεν μπορεί κάπου θα στραβοπατήσουν! Εδώ κάναμε υπομονή τετρακόσια χρόνια μ'ενα χοντρό θα ασχολούμεθα; Μάλλον κάτι ετοιμάζει ο χοντρός. Μια διαιτούλα για τον αγαπημένο του ελληνικό λαό; Οι στρατηγικές λόγου και τακτικές θολούρας των διάφορων κυβερνήσεων πιάνουν τόπο...αφού κανείς δεν πήγε φυλακή...και όλοι είναι έξω και μας κοροϊδεύουν και έπεται συνέπεια. Πάντως είναι αξιοθαύμαστο πόσο κόπο κάνουν οι διάφοροι κυβερνώντες για τη παραπλάνηση του λαού και για να του επισημαίνουν πόσο λίγος είναι και από πόσο ψηλά μας κοιτούν και υποτιμούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σε σουίτα 5.400 ευρώ τη βραδιά
    Τη στιγμή που η κυβέρνηση δυσκολεύεται να διαχειριστεί πολιτικά και επικοινωνιακά το συνεχές «παραλήρημα» του αντιπροέδρου και η μουρμούρα στο εσωτερικό της κυβέρνησης γίνεται κραυγή αποδοκιμασίας, φαίνεται πως ο κ. Θεόδωρος Πάγκαλος έχασε κάθε μέτρο συμπεριφοράς.

    Σε περίοδο οξύτατης οικονομικής κρίσης, η οποία γονατίζει τις περισσότερες οικογένειες, επέλεξε να γιορτάσει την Πρωτοχρονιά μαζί με τη σύζυγό του κ. Χριστίνα Χριστοφάκη, διαμένοντας στην πιο ακριβή σουίτα η οποία καταλαμβάνει έναν ολόκληρο όροφο ενός εκ των ακριβότερων και πολυτελέστερων ξενοδοχείων των Αθηνών.

    Πρόκειται για το «King George Palace» στο Σύνταγμα, συμφερόντων της οικογένειας Δασκαλαντωνάκη, οι εκκρεμότητες του οποίου με το Δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία παραμένουν ανοικτές.

    Η τιμή «πόρτας» για τη συγκεκριμένη σουίτα ανέρχεται στις 5.400 ευρώ τη βραδιά, ενώ ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης απόλαυσε και το λουκούλλειο πρωτοχρονιάτικο δείπνο κόστους 380 ευρώ ανά άτομο, γιορτάζοντας την αλλαγή του χρόνου με ποταμίσιες καραβίδες, χαβιάρι και αστακό!

    Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης έκανε check in στο ξενοδοχείο στις 21/12/2010, γεγονός που επιβεβαιώνεται τόσο από τη φόρμα κρατήσεων του ξενοδοχείου της συγκεκριμένης ημερομηνίας που δημοσιεύει σήμερα το «Πρώτο Θέμα», αλλά και τους υπαλλήλους που εξυπηρέτησαν τον κ. Πάγκαλο και την οικογένειά του. Στη φόρμα των κρατήσεων που δημοσιεύει η εφημερίδα, στο σημείο όπου αναγράφεται το όνομα του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, σημειώνεται ότι η διαμονή ήταν «complimentary» δηλαδή δωρεάν.

    Η φιλοξενία του Πάγκαλου στη σουίτα 250 τ.μ από την οικογένεια Δασκαλαντωνάκη, ο όμιλος της οποίας έχει οικονομικές εκκρεμότητες με το δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία, εύλογα δημιουργεί υπόνοιες διαπλοκής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο Πάγκαλος καλά τα λέει, εσείς τα καταλάβατε;

    Τι να κανει κι αυτός οπως μπορεί και οσο του επιτρέπεται πάντως,

    μήν εχετε και παράπονο,

    ολοκληρη η υπόλοιπη κυβέρνηση του ΓΑΠ, για τη ΝΔ δουλεύει.

    Ουτε ενας υπουργός του Καραμαλή δεν πήγε φυλακή, ουτε φόρους πλήρωσε και ολοι πλούσιοι βγήκαν απο την κυβέρνηση.

    Λοιπον μη ζητάτε και τα ρέστα,

    οι Λοβέρδος, Χρυσοχοίδης, Βενιζέλος, Καστανίδης, νυχτα μέρα αγωνίζονται να κοροιδέψουν ΔΝΤ την τρόικα και 2εκατ. ΠΑΣΟΚτσήδες πως τάχα μου θα ανοίξουν τα κλειστά επαγγέλματα,

    δικηγόρων-φαρμακοποιών-συμβολαιογράφων-μηχανικών-ταξιτζήδων.

    Αντε ΟΝΕΔάκια, και του χρόνου βολευτές, καλοπαντρεμένοι με μια πλούσια ΟΝΝΕΔιτησα, απο καλό σπίτι και να είναι και...

    της εκκλησίας!

    Μή πάρετε καμια ξεβράκωτη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. βρε παιδια, το προβλημα ειναι τι λεει η πως το λεει...αυτα δεν λεμε ολοι μας οπου βρεθουμε.και η υποκρισια εχει τα ορια της.τωρα ορισμενοι γιατι μπερδευουν την βουρτσα...τι να πω.. ο ...αγιος πειραιως θα σας λυση το προβλημα,για τα βαφτησια τα γ....σια,τους προτεσταντες,εβραιους,μουσουλμανους κλπ.καλη αναρωση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. βρε παιδια, το προβλημα ειναι τι λεει η πως το λεει...αυτα δεν λεμε ολοι μας οπου βρεθουμε.και η υποκρισια εχει τα ορια της.τωρα ορισμενοι γιατι μπερδευουν την βουρτσα...τι να πω.. ο ...αγιος πειραιως θα σας λυση το προβλημα,για τα βαφτησια τα γ....σια,τους προτεσταντες,εβραιους,μουσουλμανους κλπ.καλη αναρωση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Σε αποφαση του λαικου δικαστηριου,που ειμαι σιγουρος θα συνελθει συντομα,ΕΓΩ δεν θα ηθελα να μου αναθεσουν την εκτελεση αυτου του κητους ,γουρουνοειδους παγκαλο.

    Εχει πολλα σκατα και δεν θα αντεξω την βρωμα.

    Ευχαριστως να τον πεταξω σε φουρνο,η να τραβηξω το σκοινι στη καταπακτη..

    Αλλα εκτελεση με πριονι δεν θα την αντεξω ..
    σορυ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση