GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γιατί έχασες αγαπητέ Μίλτο...

Απο τον Vima Online Αγαπητέ κύριε Βαρβιτσιώτη, Η προσπάθεια που κατέβαλες εσύ προσωπικά και συνεπακόλουθα ο συνδυασμός σου, για την κατ...

Απο τον Vima Online
Αγαπητέ κύριε Βαρβιτσιώτη,
Η προσπάθεια που κατέβαλες εσύ προσωπικά και συνεπακόλουθα ο συνδυασμός σου, για την κατάκτηση του Δημαρχιακού Θώκου της Γλυφάδας ,ήταν πραγματικά αξιέπαινη και το αποτέλεσμα, αν και δεν ήταν το προσδοκώμενο, εν τούτοις ήταν αξιόλογο και αξιοπρεπές, εφόσον αναλογιστεί κανείς τις συνθήκες και τους παράγοντες που καθόρισαν την εκλογική νίκη.
Οι υποψήφιοι του συνδυασμού σου , εκλεγμένοι και μη, αναθεματίζουν τις δημοτικές παρατάξεις , «τις ετερόκλητες συμμαχίες», όπως χαρακτηριστικά τις αναφέρουν που χωρίς την συνδρομή τους , πιθανόν η εκλογή Κόκκορη να μην είχε επιτευχθεί. Συμφωνώ με τις απόψεις αυτές και μάλιστα θα πρέπει να διερωτηθείς και συ, γιατί και πως..
..αναγκάστηκαν να σου δείξουν την «πλάτη» τους παρότι θεωρητικά ανήκετε στον ίδιο κομματικά χώρο.
Αγαπητέ Μίλτο,
Η Γλυφάδα είναι μια πόλη δύο ταχυτήτων , η άνω και η κάτω Γλυφάδα ,και όχι η άνω και κάτω Τερψιθέα όπως κακώς αναφέρθηκε στο ερωτηματολόγιο σου και προκάλεσε τα σχετικά σχόλια. Αν οι σύμβουλοι σου έριχναν μια ματιά στους εκλογικούς καταλόγους εύκολα θα διαπίστωναν ότι τα δύο τρίτα των δημοτών –ψηφοφόρων κατοικούν στην Τερψιθέα και είναι αυτοί που με την ψήφο τους όπως άλλωστε θα διαπίστωσες και συ, από τα αποτελέσματα ,βγάζουν Δήμαρχο. Οι ψηφοφόροι αυτοί είναι κατά το πλείστον ανένταχτοι κομματικά και ψηφίζουν με βάση τα προσωπικά και δημοτικά κριτήρια. Είναι άνθρωποι του μόχθου, που κοπιάζουν να τα βγάλουν πέρα, χωρίς πανάκριβα αυτοκίνητα τύπου jeep,χωρίς σκάφη πολυτελείας χωρίς σουίτες στη Μύκονο και χωρίς ιδιαίτερες γραμματικές γνώσεις . Είναι άνθρωποι που οι σύμβουλοι σου με το αφ’ υψηλού υφάκι , τους περιφρόνησαν και θεωρώντας ότι είναι νικητές και μάλιστα από την πρώτη Κυριακή των εκλογών, τους εναντίωσαν σε όποια θετική προσπάθεια και αν έκανες. Αυτοί οι ίδιοι νεόκοποι Σύμβουλοι, κατηγορούσαν ασυστόλως καταξιωμένα στελέχη των άλλων παρατάξεων, ακόμη και πριν την πρώτη Κυριακή, ως ανίκανα και ότι τυχόν ψήφο σε αυτά θα είναι χαμένη ψήφος, αφού η δική τους παράταξη θα είναι διοίκηση από την 1η Ιανουαρίου. Όμως η μικρή κοινωνία της Τερψιθέας γνωρίζει το έργο και τις ικανότητες των στελεχών για τα οποία οι δικοί σου σύμβουλοι καταφερόταν ψευδώς και αδίκως. Πράγμα που έκανε την αντίδραση τους ακόμα πιο λυσσαλέα και την όποια πιθανή προσέλκυση αδύνατη.
Την δεύτερη Κυριακή των εκλογών προσπάθησες να έρθεις σε συνεννόηση με τις συγγενείς κομματικά παρατάξεις, που φυσικά μόνο από αυτές θα μπορούσες και να αντλήσεις ψήφους. Άδικα όμως. Και για το γιατί, δεν ευθύνεσαι εσύ προσωπικά αλλά το κόμμα σου γενικότερα και η παράταξη του κου Θεοδωρόπουλου, που όπως και σένα «πατρονάριζε», ο κος Βαμβακερός. Οι φύλακες είχαν μάθει το μάθημα τους. Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού , λέει η παροιμία, και με δεδομένα τα γεγονότα του 2006 όπου μετά την στήριξη του κου Θεοδωρόπουλου από την παράταξη του κου Λανδράκη και την εκλογή του στο Δημαρχιακό θώκο , τόσο ο εκλεγείς Δήμαρχος όσο και οι σύμβουλοι του θεώρησαν ότι δεν οφείλουν τίποτα στην παράταξη από την οποία στηρίχτηκαν, και η αντιμετώπιση τους προς τα στελέχη της, ήταν έως και εχθρική. Βλέπεις λοιπόν ότι το 2006 με στήριξη Λανδράκη ο κος Θεοδωρόπουλος ένας απλός δημότης και όχι ένας χαρισματικός πολιτικός της κεντρικής πολιτικής σκηνής ένας πρώην υφυπουργός, κατάφερε να νικήσει τον ίδιο αντίπαλο από τον οποίον εσύ χωρίς την στήριξη της παράταξης του κου Λανδράκη το 2010,έχασες έστω και οριακά.
Το συνονθύλευμα ανθρώπων που είχες μαζέψει στο ψηφοδέλτιο σου, περίμεναν ακίνητοι, να εκλεγούν κάτω από το δικό σου βαρύγδουπό όνομα, χωρίς αυτοί να ιδρώσουν και να λιώσουν τις σόλες τους στην συλλογή ψήφων. Εύκολη λύση το τάξιμο, η τρομοκρατία και η λάσπη. Υπολόγιζαν ότι ζουν σε καθεστώτα όπου ακόμη υπάρχει ο φόβος προς τον «αστυνομικό» και ότι μπορεί ο κάθε δημοτικός σύμβουλος να κάνει διορισμούς χωρίς έλεγχο. Η κομπορρημοσύνη τους έφτασε σε τέτοιο σημείο ώστε να καπηλεύονται και τίτλους που δεν μπορούσαν να αποκτήσουν, όπως γιατροί .Η λάσπη που εκτόξευαν πιστεύω εν αγνοία σου χαλύβδωσε το πείσμα των συμβούλων των άλλων παρατάξεων για να μην εκλεγείς και όχι γιατί πρόδωσαν την κομματική τους ιδεολογία. Έτσι οδήγησαν αυτούς έστω τους 51 στην αγκαλιά του αντιπάλου σου και τους πολλούς άλλους στην αποχή από την κάλπη.
Σου εύχομαι καλή σταδιοδρομία σαν αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Δημοτικού Συμβουλίου Γλυφάδας και πιστεύω ότι τα πιο πάνω αναφερόμενα , να σε οδηγήσουν σε υγιείς σκέψεις για το μέλλον αν φυσικά ενδιαφέρεσαι πραγματικά για την πόλη που γεννήθηκες και μεγάλωσες.
Φιλικά
Βασίλης Κολοβός

3 σχόλια

  1. ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ...
    ΓΙΑΤΙ ΕΧΑΣΕ Ο ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευτυχώς Γλυτώσαμε προς το παρόν από μια από τις πολλές οικογενειοκρατίες που έχουμε στην Ελλάδα,
    ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Γιατί έχασες αγαπητέ Μίλτο..."

    Στα ....... μας αν έχασε μωρή λουλού ο αγαπητός σου μίλτος
    Αυτός δεν έχει χάσει όμως. Από φελός που ήταν με τη βοήθεια του μπαμπά έγινε και βουλευτής και δεν ξέρι τι έχει επίσης, χωρίς να δουλέψει ούτε μια ώρα στη ζωή του και να έχει κολλήσει ούτε ένα ένσημο.

    Γι αυτό άντε στο δ...ο και συ και αυτός και αφήστε μας στη δυστυχία μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση