GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ερώτημα συνταξιούχου...

Είμαι συνταξιούχος και ο η σύνταξη μου είναι 850€. Εδώ και 7 μήνες σταμάτησα να δίνω διατροφή (385€) λόγω αρκετών χρεών με αποτέλεσμα ν...

Είμαι συνταξιούχος και ο η σύνταξη μου είναι 850€.
Εδώ και 7 μήνες σταμάτησα να δίνω διατροφή (385€) λόγω αρκετών χρεών με αποτέλεσμα να μην με αφήνει η πρώην σύζυγος μου να βλέπω το παιδί μου(αγόρι).
Απ ότι μου ανακοίνωσε (μέσω εξωδίκου) θα προσφύγει στο Γενικό λογιστηρίο του Kράτους για να παρακρατήσει την σύνταξη μου.
Τι προβλέπεται στην...
 περίπτωση αυτή;
Σ.

8 σχόλια

  1. Κακως αναρτηθηκε αυτο εδω,δηλαδη φιλε συνταξιουχε οσοι εχουν χρεη δεν πληρωνουν τις υποχρεωσεις τους προς το παιδι τους,ναι?
    Δηλαδη καλυτερα να πληρωσεις τα χρεη και ας πεθανει απο πεινα το παιδι σου ναι?
    Δηλαδη οταν το εκανες το παιδι σου ειχαν πει οτι μεγλαωνει απο μονο του ναι?
    Και ζητας και απαντηση απο εμας τι να κανεις για να βλεπεις το παιδι σου που κακως δεν σε αφηνει να το δεις η πρωην γυναικα σου,ναι?
    Εσυ σκεψη και λογικη δεν εχεις?Καλυτερα να χρωστας παρα να μην βοηθας το ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νεα

    Ελα Γιωργακη να παρεις εκλογες

    παρε ενα δειγμα:

    O ΓΑΠ κι ο Σόρος έχουν συναντηθεί πολλές φορές στο παρελθόν και δεν είναι κρυφό, ούτε σκευωρία.

    Ο Σόρος διακινεί το 95% των CDS σε όλο τον κόσμο. (wall street journal,businessweek ) Ενας προσωπικός του φίλος, γίνεται Πρωθυπουργός σε μια χώρα, και μετά από 6 μήνες η χώρα αυτή μετατρέπεται στον Παράδεισο των CDS!

    Μιλάμε για τρελά δισεκατομμύρια! Οποιος είχε οποιάδήποτε εσωτερική πληροφόρηση, για το τί θα συμβεί σε αυτή τη χώρα, έβγαλε τεράστια ποσά, ποσά που αντιστοιχούν σε ΑΕΠ ολόκληρων κρατών!
    ...


    Τον πουλο στον Γιωργακη!

    Πασοκαντζηδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Sto paidi sou tha ta doseis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Eίμαι δικηγόρος και η απάντηση είναι ότι μπορεί να γίνει κατάσχεση μέρους της συνταξής σας εις χείρας τρίτου (εν προκειμένω του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους) για διατροφή τέκνου ή συζύγου κατά περίπτωση.
    Το θέμα της επικοινωνίας με το τέκνο σας δεν συνδέεται, όπως επίσης δεν έχει σημασία το αν έχετε δημιουργήσει νέες υποχρεώσεις ή χρέη. Μπορείτε απλά για το από δω και στο εξής διάστημα να ζητήσετε την μείωση της διατροφής, κάτι που το Δικαστήριο θα κρίνει με νέα απόφαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πάρε την πιο πάνω απάντηση από τον κ. Δικηγόρο. Σου συμπληρώνω ότι στο παιδί σου έχεις υποχρεώσεις και όλα τα άλλα ειναι χαζομάρες για να περνά η ώρα.
    Είναι ντροπή σου να κάνεις τέτοια ερωτήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μ.Κ.Ο. "ΠΑΤΡΟΤΗΣ"
    Ο Σύλλογος “Πατρότης” δημιουργήθηκε με μόνο σκοπό, την προστασία των ανήλικων παιδιών χωρισμένων και διαλυμένων οικογενειών, που προέκυψαν από χηρεία, εγκατάλειψη ή διαζύγιο.

    Μ.Κ.Ο. “ΠΑΤΡΟΤΗΣ” ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ 95, Τ.Κ. 106 77, ΑΘΗΝΑ Τηλ.&Fax. 2103842003 http://www.patrotis.gr ,e-mail:info@patrotis.gr “Ανατροφή των παιδιών ΚΑΙ από τους δύο γονείς”

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δε ντρέπεσε ρε κουμπάρε που βγάζεις τα του οίκου σου στο Δήμο; θα μπορούσες να ρωτήσεις το ταμείο που σου δίνει τη σύνταξη. Σε πλακώσανε τα χρέη ή καμια αλοδαπή;

    Γιάννης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τά χρέη σέ βοήθησε κανείς-α
    νά τά κάνεις?
    Τέλος πάντων,επικοινώσε μέ τήν
    "Πατρότης" πού σχολίασε.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση