GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δεν πληρώνουμε διόδια!...

Από το http://www.otoposmou.gr/    Αγωνιζόμαστε ενάντια σε όσους προσπαθούν να ξεπουλήσουν τον τόπο, τη ζωή και το μέλλον των παιδιών μας ...

Από το http://www.otoposmou.gr/
  
Αγωνιζόμαστε ενάντια σε όσους προσπαθούν να ξεπουλήσουν τον τόπο, τη ζωή και το μέλλον των παιδιών μας
Αγαπητοί συμπολίτες,
Στις 9 Ιανουαρίου 2011 και ώρα 15:00 χιλιάδες συμπολίτες μας σε ολόκληρη την Ελλάδα, από τη Θεσσαλονίκη έως την Καλαμάτα, από την Ξάνθη έως τα Ιωάννινα, θα συμμετέχουν σε μια νέα Πανελλαδική κινητοποίηση κατά των διοδίων και ενάντια στην προκλητική παραχώρηση της δημόσιας περιουσίας σε ιδιώτες-μεγαλοπιχειρηματίες.
Εμείς, οι κάτοικοι της Πιερίας θα ανοίξουμε το σταθμό διοδίων της Λεπτοκαρυάς. Συνεχίζουμε τον αγώνα μας και καλούμε όλους τους πολίτες της Πιερίας να στηρίξουν το πανελλαδικό κίνημα κατά των διοδίων.
Αντιστεκόμαστε γιατί τίποτα δεν τελείωσε! Αντιστεκόμαστε ξεκινώντας έναν...
 νέο κύκλο αγώνων απέναντι σε όσους προσπαθούν να ξεπουλήσουν τον τόπο, τη ζωή και το μέλλον των παιδιών μας.
Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας συμμετέχει στην οργάνωση της Πανελλαδικής κινητοποίησης της επόμενης Κυριακής και καλεί τα μέλη και τους φίλους της να στηρίξουν με τη φυσική τους παρουσία και αυτή τη δράση.
Στις 9 Ιανουαρίου 2011 και ώρα 15:00 όλοι στο σταθμό διοδίων της Λεπτοκαρυάς!
Μην το αφήνεις στους άλλους! Να είσαι εκεί!
Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας

15 σχόλια

  1. ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΡΕ ΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΡΗΖΕΤΕ ΤΑ ΟΥΜΠΑΛΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΣΕΝΤΟΝΙΑ ΣΑΣ.
    ΕΜΕΙΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΘΕΛΟΥΝ ΔΙΟΔΙΑ ΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ;

    ΑΣ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ,ΟΣΟ ΜΑΣ ΜΕΙΩΣΑΝ ΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΜΑΣ...



    ΘΕΛΟΥΝ ΔΙΟΔΙΑ ΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ;

    ΑΣ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ,ΟΣΟ ΜΑΣ ΜΕΙΩΣΑΝ ΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΜΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΣΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΘΑΡΑ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ?..


    ΠΟΣΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΗΦΗΝΕΣ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ,
    ΠΟΥ
    ΑΠΑΛΑΣΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ ΛΕΦΤΑ "ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ"
    ΚΑΙ
    ΚΗΡΥΣΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ?!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΟΣΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΘΑΡΑ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ?..


    ΠΟΣΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΗΦΗΝΕΣ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ,
    ΠΟΥ
    ΑΠΑΛΑΣΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ ΛΕΦΤΑ "ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ"
    ΚΑΙ
    ΚΗΡΥΣΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ?!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εαν, λεω μια υποθεση, εσεις γενναιοι κατοικοι της ωραιας Λεπτοκαρυας, παιρνατε μια ΜΠΟΥΛΝΤΟΖΑ και ΓΚΡΕΜΙΖΑΤΕ τις κατασκευες των διοδιων,
    λεω εαν,
    αυτο μηπως θα ηταν μια πιο μονιμη λυση;


    .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 8:48 ---> σιγα ρε φραγκατε, κουβαρντα εσυ ανοιχτοχερι... ΚΑΤΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΑΝ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΟΥ ΧΑΛΑΝΕ ΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΙΔΑΝ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟ_ΜΚΟ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΑΘΥΡΑΚΙ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΙΔΕΣ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ!

    Η ΤΟΥΣ ΚΟΒΕΤΕ ΜΙΣΘΟΥΣ Η ΣΑΣ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ.

    ΓΝΩΣΤΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΙΔΕΣ ΜΕ ΣΑΠΙΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΜΑΝΕΣ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.
    ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟ ΚΚΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ!

    ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΚΑΤΟΜΟΡΦΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΕΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κίνημα των μπαταχτσίδων πρέπει να λέγεται.. Γιατί ρε λαμόγια εσείς θα πρέπει να μην πληρώνετε διόδια και την κατασκευή καιι συντήρηση των δρόμων,που εσείς χρησιμοποιείτε, να πρέπει να την πληρώνω εγώ με τους φόρους, που δεν ξέρω που πέφτει η Εθνική Οδός;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΩΡΑΙΟΙ . ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΕΓΩ ΜΕ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΤΕ .
    ΜΗΠΩς ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥς ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 8.48 ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΑΣ.ΣΥΜΦΩΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡ- ΜΗΤΣΟ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΙΣ
    ΜΠΟΥΛΝΤΟΖΕΣ ΚΑΙ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ,ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΧΙΛΙΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ. ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ 8,48

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μα των Πολιτικών μας δεν τους κόβει το νιονιό ή έχουν βαλθεί κάποιοι από αυτούς να μας στείλουν όλους στην κόλαση, ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΠΩΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ, Η ΑΓΓΛΙΑ ΚΑΙ Η ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΑΡΧΕΣ ΤΟΥ Β! ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΓΙΑ ΔΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΛΟΓΟΥΣ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ?
    Και εξηγούμαι. Αυτές τις μέρες τέθηκε το Μέγα Ζήτημα αν η μη απόδοση του ΦΠΑ είναι Διαρκές έγκλημα ή Στιγμιαίο, ( Θυμίζει τον Καραμανλή με τους Χουντικούς!)
    Που τους αθώωσε με το ΣΤΙΓΜΙΑΙΟ ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑ!
    Έτσι γίνετε η συζήτηση αν πρέπει να παραπεμφθεί στο Αυτόφωρο ο μη αποδίδων, κλέπτων κατ’ εξακολούθησην τον ΦΠΑ ή όχι, αφού τη ΣΤΙΓΜΗ που αποκαλύφτηκε από τους ελεγκτές το αδίκημα του, στην διάρκεια του ελέγχου, δεν προέβαινε σε κλοπή! Πως? ΜΑΛΑΚΑΣ ΗΤΑΝΕ?
    Θεέ και Κύριε! Δεν υπάρχει ΕΝΑΣ ΜΑ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ και να πει ότι σε μια χώρα σαν την δική μας που έχει μπει στο λάκο με τα φίδια και εξ αιτίας τους, με τις άστοχες επιλογές τους, ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ, ΤΙ ΔΗΛΑΔΗ? ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΜΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΥΠΕΡΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΟΣ, και χωρίς να βγούνε από την αίθουσα της Βουλής, ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ, ούτε για πιουν νερό, να έχουν ΨΗΦΙΣΕΙ την λύση η οποία θα είναι μία και μόνη.
    ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΡΚΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑ Η ΜΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΦΠΑ!
    Και το Εθνικό Τυπογραφείο να είναι σε συναγερμό έτσι που μόλις τους πάνε το κείμενο, όχι με κουτσό γάιδαρο αλλά με PORSE και οδηγό αγώνων, να το τυπώσουν και να γίνει το γρηγορότερο Νόμος του Ελληνικού Κράτους.
    Γιατί αυτός που δεν αποδίδει τον ΦΠΑ, κάνει ένα έργο που είναι ΔΙΑΡΚΕΣ, δεν το κάνει μια φορά, αλλά ξανά και ξανά και ξανά γιατί πιστεύει πως έχει να κάνει με ΚΟΠΑΝΟΥΣ!!!
    Και από που και ως που θα συλλαμβάνατε ο μη αποδίδων τον ΦΠΑ, μόνο αν το ποσό υπερβαίνει τις 75.000 ΕΥΡΩ? Μα η μεγαλύτερη συνολικά ποσότητα μη αποδιδόμενου ΦΠΑ, τα ΔΙΣ, είναι στις εκατοντάδες χιλιάδες μικρομεσαίους και άλλους.
    Όχι λοιπόν από τις 75.000ΕΥΡΩ, αλλά κάθε επιχείρηση μέσα σε τρεις μήνες να τον αποδίδει αλλιώς σύλληψη! ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ!
    Και στο κάτω κάτω αφού ζούμε στην εποχή της Πληροφορικής, άσχετο αν σε αυτή την Χώρα οι έχοντες τελειώσει Ανώτατη Σχολή Πληροφορικής δεν έχουν καθορισμένα από το ρημαδιασμένο Κράτος καθορισμένα επαγγελματικά δικαιώματα, συνδέστε όλες μα όλες τις ΤΑΜΕΙΑΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ και θα έχουμε μείωση απόδοσης ΦΠΑ τουλάχιστον 80/100.
    Και επίσης Κυρίες και Κύριοι Βουλευτίνες και Βουλευτές εδώ και τώρα είναι Εθνική ανάγκη να αλλάξει ο Νόμος περί Αυτοφώρου, και Αυτόφωρο να θεωρείτε κάθε αδίκημα μέχρι και την παρέλευση πέντε ετών από την τέλεση του.
    ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΔΕΙΑΣΟΥΝ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ! ΕΤΣΙ ΘΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ! ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΩΘΕΙ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!
    Γιατί κυρίες και κύριοι κάθε κλέφτης φοβάται το Αυτόφωρο, αυτό τον καίει, καθώς αν πάει σε Δικάσιμο και να την κοπανήσει μπορεί, και να συνεχίσει την ζωή του κανονικά, και να καθυστερήσει την εκδίκαση για καμιά δεκαριά χρόνια, και με Βούλευμα να απαλλαγεί, και Χάρης να τύχη, άσε που μπορεί να έχει και Μπάρμπα στην Κορώνη, και ξέρετε πολύ καλά ποιος είναι αυτός ο Μπάρμπας…..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΒΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΔΙΟΔΙΑ? ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ Η ΠΑΝΤΑΧΟΥΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΑΝ ΤΟΛΜΑΤΕ ΑΣ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ.ΟΥΣΤ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΟΡΟΙΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΓΙΑΤΙ ΑΡΓΕΙΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΡΕ ΣΚΑΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΜΟΥΝΟ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ;

    ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗ ΣΟΥ ΠΑΡΑΠΛΗΓΙΑ ΜΕΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΔΙΟΔΙΑ.
    ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΙΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΑΘΗΝΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΓΥΕΙΣΕΤΕ ΘΕΛΕΤΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 55 ΕΥΡΩ; ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΑ ΔΙΟΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ; ΕΣΥ ΤΙ ΑΥΞΗΣΗ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ; Ή ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΟΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥΣ ΩΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΖΗΤΑΝΕ; ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΨΙΝ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ ΑΟ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο 8:48 να φτιάξει κίνημα "Γουστάρω να πληρώνω" αλλά αν θέλει να οργανωθεί ενάντιά μας, τότε έχει να αρπάξει πολλές καρπαζιές (όπως στο σχολείο όταν ρουφιάνευε τους συμμαθητές του)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση