GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο κόσμος διψάει για αίμα…

Γράφει ο Λευτέρης Παπαδόπουλος από το http://www.aixmi.gr/ Στη γειτονιά που μεγάλωσα , κάτω από την πλατεία Βικτωρίας, πλάϊ στο σπί...


Στη γειτονιά που μεγάλωσα, κάτω από την πλατεία Βικτωρίας, πλάϊ στο σπίτι μου έμενε ένας αρτεργάτης, με τη γυναίκα του, την κυρία Φλώρα- την «ξεματιάστρα» μας. Ο αρτεργάτης κάθε απόγευμα έπαιζε τάβλι με τον πατέρα μου. Ήταν φανατικά Παπανδρεϊκός. Ζυγίζοντας τα ζάρια στη χούφτα του για να ρίξει τη ζαριά του, κάθε τόσο μονολογούσε: «Ε, ρε και να ‘μουν Παπανδρέου, έστω και για μια μέρα. Πρωθυπουργός, όμως. Όλους αυτούς που κλέψανε, όλους αυτούς που ατιμάσανε τη χώρα, θα τους μάζευα και θα τους έστελνα στο Γουδί για εκτέλεση. Μπάμ και κάτω! Έτσι μόνο θα καθάριζε ο τόπος από τη βρώμα»!Τώρα, κυβερνάει ο εγγονός του Παπανδρέου των εφηβικών μου χρόνων. Και διάβαζα σε μια εφημερίδα –σήμερα- πως έδωσε εντολή στους υπουργούς του να στείλουν αμέσως, όσους πολιτικούς πλούτισαν παράνομα, στη φυλακή. «Είναι απαίτηση του λαού», είπε, κατά το δημοσίευμα. Και πράγματι, είναι απαίτηση του λαού που υποφέρει, όσοι πολιτικοί ασέλγησαν στο σώμα της Ελλάδας να βρεθούν πίσω από τα κάγκελα.
Εντάξει. Να βρεθούν πίσω από τα κάγκελα οι απατεώνες της πολιτικής. Αλλά πώς θα γίνει αυτό; Θα βγουν αύριο οι χωροφύλακες και θα συλλαμβάνουν, όλους εκείνους, για τους οποίους «βοά ο κόσμος» ότι...
έγιναν πάμπλουτοι από την ανάμειξή τους στην πολιτική; Μια κουβέντα είναι αυτή. Αλλά με τέτοιες κουβέντες του αέρα, δεν βάφονται, ως γνωστόν, αυγά…..
Η Ελλάδα είναι μια ευνοούμενη χώρα, όσο κι αν κάποιες –πολλές μάλλον – ενδείξεις μας πείθουν για το αντίθετο. Υπάρχει Σύνταγμα, υπάρχουν νόμοι. Δεν υπάρχει μόνο Εκτελεστική Εξουσία, που αποφασίζει και διατάζει. Κανένας δεν μπαίνει στη φυλακή, αν δεν περάσει από δίκη και δεν αποδειχθεί, κατά την ακροαματική διαδικασία, ότι διέπραξε τα αδικήματα για τα οποία κατηγορείται.
Πριν, όμως, φτάσουμε στη δίκη διανύουμε διάφορα στάδια: Μήνυση, προανάκριση, μάρτυρες, καταθέσεις, κύρια ανάκριση, εισαγγελέας κ.λ.π. Όλην αυτή τη διαδικασία, που έχει θεσπιστεί, ακριβώς, για να μη πηγαίνει κάποιος σαν σκυλί στ’ αμπέλι, δεν μπορούμε να την αγνοήσουμε. Πολύ περισσότερο, να την καταργήσουμε.
Ο κόσμος, όμως, εξαγριωμένος από την ανίκανη, κατά την επικρατέστερη εκδοχή, πολιτική τάξη της χώρας, απαιτεί οπωσδήποτε να πάνε ορισμένοι στη φυλακή. «Διψάει για αίμα». Και όσο δεν βλέπει κάτι τέτοιο να πραγματοποιείται, αισθάνεται ακόμη μεγαλύτερη οργή. Αλλά, είπαμε: Στη Δημοκρατία, υπάρχουν Σύνταγμα και νόμοι. Που πρέπει να τηρούνται.
Τί θα γίνει; Δεν μπορεί να γίνει τίποτα άλλο απ΄αυτό που γίνεται. Με μια διαφορά: Η κυβέρνηση κωλυσιεργεί. Βαδίζει σαν την χελώνα. Από εξεταστική σε εξεταστική και, κατόπιν, σε καινούρια εξεταστική. Κι αυτή η τακτική, οδηγεί βασίμως στην υποψία ότι πάμε λάου-λαόυ για κουκούλωμα.
Η γνώμη μου: Να επιταχύνει η κυβέρνηση τους ρυθμούς της. Χωρίς να αδικήσει κανέναν, ας δείξει ότι ενδιαφέρεται για ένα γενναίο ξεκαθάρισμα. Όσο δεν το κάνει, η λαϊκή αγανάκτηση θα παίρνει μεγαλύτερες διαστάσεις. Κι αυτό, κάποιες φορές, είναι επικίνδυνο.

21 σχόλια

  1. ..διψαει για αιμα..ισως γιατι πινουν το δικο του...
    Aπλα ενα ακομα επικοινωνιακο παιχνιδι του GAP ?....mallon.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κ. Παπαδόπουλε έχετε δίκιο απόλυτο όσον αφορά την απόδοση δικαιοσύνης για όλα αυτά τα κλεφτρόνια εξ αιτίας των οποίων ένας ολόκληρος λαός τραβαει κουπί, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε και τα κλεφτρόνια της " Τ Ε Χ Ν Η Σ " που είχαν αγκυροβολήσει τόσα χρόνια στο υπουργείο πολιτισμού και έκαναν περιούσιες.
    ΦΕΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η χτεσινη ενεργεια των προπαγανδιστων της αλητοσυμμοριας πασοκ(σκυλια) και των συμβουλων του ανεκδιηγητου βλακα-γιοργος,σημανε την αρχη του τελους..

    Του δωσανε που λετε,του ανεκδιηγητου φιογκου,να διαβασει ενα χαρτι που ουτε λιγο ουτε πολυ ,ελεγε οτι ειναι ..Οργισμενος,δυσαρεστημενος(?),οτι το πραμμα δεν παει αλλο ,που δεν παει κανενας φυλακη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Τον σταματανε στο δρομο,συνεχισε το διαβασμα ,και τον ρωτανε το ιδιο πραμμα!!!
    (Καπου εκει ειδα το χοντρομπενιζελ-τουρκογλου,να πιανει απελπισμενος το κεφαλι του,η μου..φανηκε???)...

    Αυτο πια ηταν απο ταγραφα!!

    Δεν πιστευω να υπαρχει Ελληνας που δεν βλαστημησε,που δεν σαλταρισε , ακουγοντας το βλακογιοργο,να διαβαζει αυτο το κειμενο...

    Επι 20 χρονια ηταν βουλευτης-υπουργος της αλητοσυμμοριας πασοκ και δεν τον πειραζε τιποτα!!?!?
    Και τωρα .."συγκινηθηκε" που τον ...σταματαει ο κοσμος στο δρομο και του κανει παραπονα!??!

    Λοιπον δεν ξερω ποτε θα αρχισει καποιος Ελληνας να κανει αυτο που εκανε καποιος Αμερικανος πολιτης..
    Αλλα αν κανει καποιος την αρχη τοτε πολυ φοβαμαι οτι θα γινει ποταμι οργης.
    Τοτε παλιοσκυλα θα δουμε που θα τρεχετε να κρυφτειτε...

    Υ.Γ
    Πειτε στο βλακας-γιοργο,να ζητησει απο τη μαμα του μαργκαρετ τσαντ τα 150 εκατ δολλαρια ΗΠΑ,που τσεπωσε απο τον ελληνοπολωνο μπαμπα του αντρει μινεικο παπανδρεου ,και η ιδια να παραπεμφθει σε δικη με την κατηγορια της "αποδοχης προιοντων εγκληματος"..
    Που τα βρηκε ο ελληνοπολωνος και της ταδωσε??????
    ΤΑ ΕΚΛΕΨΕ απο το Ελληνικο δημοσιο.

    Μετα να ζητησει απο τον παπουλια τα .."παραστατικα" του δανεισμου στον ελληνοπολωνο για το σπιτι της Εκαλης..
    ΠΩΣ ΤΑ ΔΩΣΕ??
    Με τοκο?? Να συρθει σε δικη για τοκογλυφια..
    Χωρις τοκο??
    Τοσα πολλα λεφτα χωρις χαρτια???
    70 εκατ ΤΟΤΕ ηταν πολλα λεφτα!!
    ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΕ ΑΥΤΟΣ???

    σιχτιρ πρωι πρωι με τους αλητες της αλητοσυμμοριας πασοκ(σκυλια)..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σωστά τα λες, Πρόεδρε, αλλά, όπως κι αυτοί αδίκησαν πολλούς. ας αδικηθούν και μερικοί. Πρώτα φυλακή και μετά ΔΙΚΗ. Αλλοιώς ο κοσμάκης θα ξεσηκωθεί και τότε να δεις τι θα γίνει. Αλλοιώς η Ελλαδίτσα μας θα εξαφανιστεί κι εμείς ακόμα θα κάνουμε... ανακρίσεις. Και τότε, ποιός θα κάνει τους στίχους σου τραγούδια, κύριε Πρόεδρε;;;
    Να κι ένα δικό μου Τραγούδι, αλλά πού να βρώ συνθέτη-e-mail:
    peterportoulas@bellsouth.net
    ΣΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΙΑ...ΚΟΚΚΙΝΗΣΑ

    Φτωχιά, μικρή μου γειτονιά
    Ακόμα σε θυμάται,
    Είτε σε τόπους μακρινούς,
    Είτε κοντά σου νάμαι.

    Ρεφραί #1
    «Κοκκίνησα στη Κοκκινιά
    Από μικρό παιδί,
    Τα χρόνια, πούτανε μπροστά,
    Με κάψαν σα δαδί.»

    Στρατιώτης με την μπλέ στολή
    Ορμά στο σπιτικό μου,
    Και μ’ ένα βλέμμα βλοσυρό
    Ζητάει τον κωδικό μου.

    Βόλι χτυπάει τον διπλανό
    Σα δίκοπο μαχαίρι
    Σαν πέπλο, που με σκεπασε
    Της Παναγιάς το χέρι.

    Μικρό, φιλόξενο νησί
    Με πέτρα σκεπασμένο,
    Ζωή και χρόνια τάσβησες,
    Κορμί σακατεμένο.

    Τη γειτονιά και το νησί
    Λησμόνισ’ από χρόνια,
    Τα όνειρα μου τάκλεψαν
    Τα κοσμικά σαλόνια.
    Ρεφραίν #2
    «Στην Κοκκινιά κοκκίνησα
    Από μικρό παιδί,
    Άλλαξα χρώμα π’ άγγιξα
    Της τύχης το κλειδί».

    Τάκης Πορτούλας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν πρόκειται να τιμωρηθεί κανένας τους γιατί ο ένας "κρατά" τον άλλον.
    Δυστυχώς!
    Απειλούν τον λαό με φυλακίσεις για ποκίλα μικροπταίσματα και αυτοί που ασέλγησαν σε βάρος του Ελληνικού λαού και εγκλημάτησαν εναντίον του όχι μόνο δεν παθαίνουν τίποτα αλλά γελάνε και εις υγείαν των κορόϊδων απολαμβάνοντας τις τεράστιες περιουσίες που απέκτησαν στην πλάτη του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε Λευτέρη έκαναν υφυπουργίνες τις συσύγους αυτών που λέγανε τα τραγούδια σου κι΄όχι υφυπουργό εσένα που κατέχεις και τον τίτλο του "προέδρου" στη παρέα σου....Διαμαρτύρομε εντόνως....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Λευτέρη στη γειτονιά που έριχνες στην Αργυρώ φέτες από μανταρίνι δεν μπορείς να πας τώρα, έχει γίνει αγνώριστη και αφιλόξενη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Λευτέρη, με όλον τον σεβασμό και την εκτίμηση Εσύ σας Ελλην πολίτης ζώντας σε αυτήν την χώρα Εχεις την απατηλή ελπίδα ότι κάποιος θα τιμωρηθεί, θα λογοδοτήσει για όλη αυτή τη ρεμούλα, την κρεπάλη την ασσυδοσία που γίνεται χρόνια και χρόνια τώρα στην πλάτη μας?
    Εμείς δεν το ελπίζουμε όχι γιατί δεν υπάρχει η πολιτική βούληση αλλά κυρίως γιατί η δικαιωσύνη και οι λειτουργοί αυτής είναι πιο διεφθαρμένοι από τους πολιτικούς προστάτες τους.
    Να γιατί ο κόσμος διψά για αίμα και πολύ φοβάμαι ότι θα χύθεί τελικά.
    Η οργή κάθε μέρα μεγαλώνει και ο Θεός να βάλει το χέρι του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οι «κοτσάνες» του Πρωθυπουργού δεν είναι αθώες: Είναι «εντολές»!
    Ο Γιώργος Παπανδρέου είναι ο πολιτικός της «κοτσάνας». Άπειρες είναι οι «κοτσάνες» που κατά καιρούς εκτοξεύει και μένουμε εμβρόντητοι: Από το «θα τρέμουν τα συμφέροντα», μέχρι το « μηδέν εις το πηλήκιον»!
    Ο Γ.Π., λόγω της πολιτικής του καχεξίας και της δραματικής φτώχειας των πνευματικών πόρων Παιδείας και Ψυχολογίας ελληνικής, λειτουργεί σαν ένας κακός Αμερικανός «πιστολάς». Αν δεν έχει γίνει το ανέκδοτο ακόμα της ελληνικής κοινωνίας αυτό οφείλεται στα ΜΜΕ που καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες να επικαλύψουν και να εξωραΐσουν τις «κοτσάνες» του, τα λόγια και τα έργα της κυβέρνησής του.
    Βεβαίως, υπάρχει και...

    η θετική πλευρά του ζητήματος. Το ατομικό πολιτικό μέγεθος του Γ.Π. κάνει πιο ευανάγνωστη την πολιτική και τις «εντολές» που υλοποιεί και πιο ορατά τα αδιέξοδα του καθεστώτος που υπηρετεί.
    Σήμερα είναι τόσο μεγάλη η κρίση και παρακμή του συστήματος, τόσο δραματικά τα αδιέξοδά του, που το σύστημα απαιτούσε πολιτικούς απατεώνες μεγάλου βεληνεκούς και κοινωνικού βάρους. Αλλά και αυτοί έχουν εκλείψει, λόγω της δραματικής γεροντικής κατάπτωσης: Ιδεολογικής και πολιτικής.
    Στην Ελλάδα όλα αυτά παίρνουν ακόμα πιο δραματικές διαστάσεις, λόγω της ασφυκτικής εξάρτησης των ελληνικών δομών εξουσίας με τους Αμερικανούς «νταβάδες» και τις ποικίλες και πολύχρωμες «βάσεις» που έχουν στη χώρα μας.
    Όταν, φυσικά βιάζεις τόσο βάρβαρα την Πολιτική, αυτή σε τιμωρεί: Σου «βγάζει» Πρωθυπουργό τον πιο «λίγο» και ακατάλληλο…
    Μηχανεύεται, λοιπόν, ο άμοιρος ο Πρωθυπουργός, μαζί με τους τεχνοκράτες, Αμερικανούς συμβουλάτορες διάφορα τεχνάσματα απάτης, απλοϊκά και βλακώδη για τα ελληνικά δεδομένα.
    Ο ελληνικός λαός έχει συσσωρευμένες, μεγάλες και ιστορικές εμπειρίες σε κάθε παραλλαγή απάτης και σε κάθε είδους τέτοιων ταχυδακτυλουργικών τεχνασμάτων. Και μάλιστα από μεγάλους «μαστόρους» της πολιτικής ταχυδακτυλουργίας και απάτης, από «ποιητές» της εξαπάτησης…
    Ο άμοιρος ο Πρωθυπουργός λέει τα ίδια που έχουν παιχτεί στην ελληνική κοινωνία πολλές φορές, αλλά δεν ξέρει ούτε αντιγραφή να κάνει. Έτσι μένει σε κάποιες ηχηρές φράσεις περί «εθνικών κινδύνων», «διαφθοράς», «διαφάνειας», κ.λπ, τις συνδέει αυθαίρετα με τα οικονομικά αδιέξοδα και κατασκευάζει βλακώδη «κλισέ» τα οποία εμφανίζει σαν θαυματοποιό φάρμακο…
    Μετά το «εύρημα» του κινδύνου της «εθνικής μας υπόστασης» (καθόλου αθώο «εύρημα», απλώς άκομψα διατυπωμένο), μας προέκυψε η νέα αλχημεία: Η διαφθορά ως αιτία της οικονομικής κρίσης»!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτός που θέλει να μειώσει το Παπανδρεου με τα πολυφορεμένα ρούχα του συκοφάντη και μικρόλογου είναι τελείως έξω: είναι ο ίδιος που υποστή
    ριζε πως ο προηγούμενος πρωθυπουργός ήταν ο καταλλήλότερος τη στιγμή που και οι πέτρες έλεγαν πως χειρότερος πρωθυπουργός δεν είχε περάσει από τη χώρα στα διακόσια χρόνια της νεότερης ιστορίας της.
    Όσον αφορά το "πρώτα φυλακή και μετά δίκη" πρόκειται για απόλυτη σύγχηση!

    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ρε σεις τούτος εδώ ήταν από τους πιο φανατικούς σημαιοφόρους του γκόμενου της Μιμής...
    Ρε πώς αλλάζουν οι καιροί, και τα ποντίκια εγκατελείπουν πρώτα τον "Τιτανικό".-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Και μόλις τώρα άκουγα στο You tube την Καίτη Ντάλη να τραγουδάει Τσιτσάνη.
    Ω Πριγκιπομαστούρηδες και αλητοβασιλειάδες ανάφτε τους λουλάδες να μαστουριάσουμε μαζί ! Αυτό έλεγε . Αυτό τραγούδαγε γιατί αυτό είμαστε ρεεε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κε. Λευτερη: Εχω γραψει μια προταση, που ειναι
    πολυ απλη:
    1ον) ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ του Ελληνικου Συνταγματος για την προσωρινη (π.χ. 5 χρονια) ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ, διάλυση της Βουλης, μεταβαση των Βουλευτων μας στην απλη ταξη των πολιτων με ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ των απολαβων, ατελειων κλπ., προνομιων τους οπως επισης απολυση ολων των υπαλληλων της Βουλης με παυση πληρωμης των 16 μισθων τους(*) και αναθεση στην Ευρώπη της, προσωρινης επαναλαμβανω, διακυβερνησης της Ελλαδας, αφου ουτως ή αλλως εκεινοι (= ΤΡΟΪΚΑ) πλεον αποφασιζουν σχεδον σε ολα τα ζητηματα και η Βουλη ειναι απλα διακοσμητικη και πολυδαπανος.

    Οι 300Χ16= μισθοι των βουλευτων συν τους 2000Χ16= μισθους των υπαλληλων της Βουλης, θα ειναι αμεσως μια μεγαλη ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ για ολους μας που θα συνεισφερουν στο εθνικο μας χρεος.
    2ον) Παραλληλα θα ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ η νεα πλεον Ευρωπαϊκη διακυβερνηση της χωρας να ελεγχξει σε βαθος ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ τουλαχιστον το ΠΟΘΕΝ εσχες ΟΛΩΝ:
    1) Των Βουλευτων και ιδιαιτερα οσων ειχαν διατελεσει Υπουργοι, Υφυπουργοι, Γενικοι Γραμαμτεις κλπ.,
    2) Των Ανωτερων Δημοσιων Υπαλληλων, Διευθυντων σε οποιαδηποτε Δημοσια θεση, Εφοριακων (ιδιαιτερα...), δικαστικων κλπ.
    3) Των Τραπεζικων στελεχων που υπηρετησαν σε Δημοσιων συμφεροντων Τραπεζες, αρχης γενομενης της Τραπεζας της Ελλαδος . . .
    4) Των Δημαρχων, Αντιδημαρχων, Υπερδημαρχων, Περιφερειαρχων κλπ.,
    5) ΟΛΩΝ των συνδικαλιστων ΟΛΩΝ των παραταξεων ΟΛΩΝ των συνδικατων απο 1000 ατομα και ανω

    Να κληθουν να ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΠΟΥ βρηκαν τα χρηματα και αποκτησαν την περιουσια που εχουν σημερα
    και σε περιπτωση αδυναμιας να την δικαιολογησουν, να επακολουθησει ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ και αποδοση στο Δημοσιο, σε ειδικο λογαριασμο για την μειωση του εθνικου μας χρεους.
    Εσυ, Κε. Λευτερη, τι λες;
    Ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ποιοί νόμοι να εφαρμοστούν κ.Παπαδόπουλε?
    Εκείνοι που θέσπισαν οι αλήτες οι πολιτικοί γιά ταχύτατη παραγραφή των κλεψιών τους?
    Ενώ εμένα τον ελεύθερο επαγγελματία γιά ένα λαθάκι στο δελτίο αποστολής μου κόβουν τον κ..ο?
    Και γιά απαντήστε μου,ποιοί νόμοι εφαρμόστηκαν γιά τον Τσουκάτο και τον Μαντέλη που ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΑΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ότι πήραν μίζες?
    ΜΕ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΕΥΓΕΝΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΑΚΡΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΘΡΑΣΥΤΑΤΟΥΣ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ,ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ.
    ΞΥΛΟ,ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΑ ΠΛΕΥΡΑ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΤΑΜΕ,ΜΟΝΟ ΤΕΤΟΙΑ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ,Η ΩΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. κατι μας ειπε..

    50 χρονια δεν ελεγε τιποτα..
    ειναι κι αυτος στο project : μεθοδολογια χυτρας βαλβιδος ασφαλείας..

    ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΑΡΜΑΝΙΑΖΕΙ Ο ΦΟΥΚΑΡΑΣ ΛΑΟΣ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Άντε άσε μας ρε ΠΑΣΟΚΟΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ, οι πιο διαπλεκόμενοι στο βρωμοΠΑΣΟΚ είσαι εσύ και ο γιος σου που δουλεύετε για το Λαμπράκη και υμνολογείτε το ΠΑΣΟΚ τόσα χρόνια. Άντε παίξε καμία πρέφα με τον κολλητό σου το Λιάνη, τον επιτυχημένο υπουργό των Ολυμπιακών Αγώνων, και παράτα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Δεν θέλω να ενοχλώ αλλά νομίζω ότι έγινε μια αρχή, ο Ψωμιάδης της "ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΕΙΑ" είναι μέσα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Δεν ειναι αστειο με την καλως εννοουμενη εννοια.

    Ειναι εφιαλτικα τραγικο αστειο.
    Αυτο το τουρκακι "πεταλωτης" το ακουσα με τα ιδια μου τα αυτια να λεει οτι θελει να .."σωσει την χωρα"!!!!!!!!^*!)@3

    Ρε να σωσει τη χωρα αυτο το χοντροκεφαλο τουρκακι!???!!!! ΡΕεεεε...

    Που φτασαμε γαμω τον αλλαχ τον πουστη...

    Ενα μπουνταλας τουρκακι,και ενα διανοητικα αναπηρο ελληνοαμερικανακι διορισμενα απο καποιες συμμοριες .."κυβερνηση" να διαχειριζονται τις τυχες μας!!!

    Το ερωτημα βεβαια παραμενει διαχρονικα επικαιρο:

    "Ποιος κυβερναει αυτη τη χωρα"????

    Το ειπε ο εθναρχης Καραμανλης αλλα δεν επαψε να ισχυει και σημερα.
    Ισως σημερα ειναι και πιο εφιαλτικα επικαιρο...

    Το ΔοΝηΤη ειναι φυσικα ο ανωτατος αρχων.
    Και εχει υπαλληλα τα σκυλια της αλητοσυμμοριας πασοκ(σκυλια)..
    Οτι πει ο ανωτατος αρχων γινεται.

    Αλλα το ερωτημα εχει να κανει με το ςξης:
    ΠΟΙΟΣ διορισε κυβερνηση αυτα τα σκυλια της αλητοσυμμοριας πασοκ(σκυλια)???????
    ΠΟΙΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣ????

    Ο μπομπολας,το λαμπρακισταν???
    ΠΟΙΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ?????????????

    Δεν νομιζω να υπαρχει Ελληνας που να πιστευει οτι αυτο το διανοητικα αναπηρο παιντι της τσαντ θα εβγαινε -εστω και-βουλευτης αν δεν ειχε την στηριξη των συμμοριων που κατεχουν τα ΜΜΕ ,και φυσικα την πληρωμενη δουλεια των εμμισθων "αλητες,ρουφιανοι δημοσιοκαφροι"!!!

    Εγω τουλαχιστον ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ.
    Τυγχανει να ειμαι "ελληνικος εργαζομενος" και στις "καλτσες" ψηφισα .."δεξια"!!
    Ελεγα "πασει Θεου" να μην βγει κυβερνηση η αλητοσυμμορια πασοκ(σκυλια)..
    Αγαπητοι μου συν-ανθρωποι..

    κ.τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Εντάξει κύριε Παπαδόπουλε, είστε πολύ καλός συνθέτης και ΠΟΛΥ ΧΟΝΤΡΟΣ ΠΑΣΟΚΟΣ.

    Κανείς δεν διψάει για αίμα. Δεν μας αρέσει το αίμα. ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ διψάμε και να μπούνε ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ με ΔΗΜΕΥΣΗ της περιουσίας αυτοί που τα έφαγαν!

    Γιατί ΜΑΖΙ ΔΕΝ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ όπως διατείνεται ο φίλος σας ο κ. Πάγκαλος ο άεργος.

    Με εκτίμηση στη προσφορά σας στο ελληνικό λαϊκό τραγούδι.

    Αρκάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Μιλάμε για καραμπινάτο ΠΑΣΟΚΟ, μουσουλμανικά φανατισμένο, τυφλό και άβουλο εντελώς, όταν μιλάμε για Λευτέρη Παπαδόπουλο.Με μηδενική κρίση,ανύπαρκτη αξιοπρέπεια, εντελώς παραδωμένη βούληση.Ο άνθρωπος αντί για μάτια έχει ήλιους του πασοκ.Τι πολιτική παρέμβαση, τι πολιτικό άρθρο να διαβάσεις απο αυτό το αποχαυνωμένο στρατιωτάκι του πασόκ!?
    Σα δε ντρέπεται στην ηλικία του, ο γλύφτης των Παπανδρέου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. 50 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΓΛΕΙΦΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ "ΔΗΘΕΝ" ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΓΙΑ ΣΑΠΟΥΝΙ ΝΑ ΠΛΥΝΕΙΣ ΤΑ ΑΒΑΝΤΑΔΟΡΙΚΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΣΟΥ; ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΥΨΕΙΣ ΠΟΛΥ ΤΩΡΑ, ΜΕ ΤΟΣΗ ΕΠΑΡΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΚΑΙ ΒΡΩΜΗΣΕΣ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΟΥ, ΜΕ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΚΗ ΛΑΜΠΡΑΚΟΠΑΡΕΑ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση