GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μάλλον δεν θα προλάβετε να...

Από το http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/    ...τα μαζέψετε και να εξαφανιστείτε σαν τουρίστες μετά τις θέσεις της Pimco . Και είστε ...

Από το http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/
  
...τα μαζέψετε και να εξαφανιστείτε σαν τουρίστες μετά τις θέσεις της Pimco.
Και είστε γελασμένοι αν νομίζετε πως δεν λογοδοτήσετε σε λαϊκά δικαστήρια, για τα χρήματα του ελληνικού λαού που προσφέρατε στις τράπεζες… για τις συντάξεις και τους μισθούς που περικόψατε…
Η Λαϊκή οργή δεν θα είναι σαν αυτή της Αργεντινής…
Κατάντια… ο μεγαλύτερος επενδυτής του καπιταλιστικού συστήματος, να κατηγορεί την ελληνική κυβέρνηση για αντιλαϊκή πολιτική κι εσείς σφυρίζετε αδιάφορα, βασιζόμενοι στα αργυρώνητα κανάλια!
«Η Pimco πιστεύει ότι οι Έλληνες, Ιρλανδοί και Πορτογάλοι δεν θα δεχτούν να πληρώσουν ένα τόσο μεγάλο αντίτιμο για να παραμείνουν στο ευρώ, όπως επιδιώκουν τα εφαρμοζόμενα σήμερα προγράμματα εξυγίανσης, γιατί με αυτό τον τρόπο εξυπηρετούνται κυρίως οι τράπεζες που... πήραν στο παρελθόν λάθος επενδυτικές αποφάσεις και όχι οι πολίτες σε αυτές τις υπερχρεωμένες χώρες».
«Ενόψει του αυξανόμενου ρίσκου για Ελλάδα, Πορτογαλία και Ιρλανδία δεν ρίχνουμε πλέον χρήμα στις τρεις χώρες και έχουμε αποσυρθεί κατά μεγάλο μέρος από αυτές».

3 σχόλια

  1. ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ Η PIMCO "ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ".....;;;;;;;;
    ΤΟ ΕΙΠΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΥΑΛΟ ΤΗΣ ΓΗΣ!!!!!!!
    ΑΝ ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΕ "ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ"....;;;;;;;;;;ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΓΑΤΑ ΜΕ ΠΕΤΑΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙ...ΕΧΕΙ ΤΟ ΛΑΓΩΝΙΚΟ ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΤΑ ΦΑΓΑΝΕ....ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΥΓΕΡΟΚΟΡΜΗ ΚΟΡΜΟΣΤΑΣΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ...Ο ΣΩΜΑΤΟΤΥΠΟΣ ΤΩΝ ΤΡΙΓΛΥΚΕΡΙΔΙΩΝ ΤΟΥ BENECOL.
    Ο ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΒΙΟΠΑΛΑΙΣΤΗΣ ΜΕ ΤΑ 10500 ΕΝΣΗΜΑ ΣΤΟΝ ΧΑΣΑΠΗ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥ. Ο ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΕΡΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ...ΜΑΚΡΑΝ!!!!Η ΕΝΝΟΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΖΩΓΡΑΦΙΣΜΕΝΗ ΣΤΟ ΣΧΗΜΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΠΟΝΗΣΗ.
    ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΤΟΜΟ...ΕΔΩ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ειδηση

    Τον Νανοπουλο μαλλον τον εφαγε μαζι με αλλους ο Γ Γ Παιδειας ο μεγας φυσικος χημικος τιποτα Βασιλης Κουλαιδης τσανακογλυφτης κολαουζος της Γιαννακου Δαμανακη Διαμαντοπουλου

    που δηθεν εχει σπουδασει στις ευρωπες αμερικες αλλα δεν μας δειχνει τα πτυχια του

    φιλος της Ευανθιας Μακρη Μπότσαρη με τα κανενα πτυχια και την ανυπαρκη προυπηρεσια καιτο μηδεν επιστημονικο εργο.

    Ολη η παρεα του Πανεπιστημιου της Πατρας εβγαζαν πλαστα πτυχια μεταξυ τους!

    Τα ατομα αυτα υπαρχουν στις αυλες των Υπουργων για να πασσαρουν καμια γκομενα ή γκομενο να τρωνε μαζι και με ποσοστα τα ευρωπαικα προγραμματα και να προωθουν ανικανους στα ποστα

    Τους ικανους σε στυλ Νανοπουλου δεν τους θελουν για να μην φαινεται η διαφορα! Ο νανοπουλος δεν θα εκλεγει ποτε στην Ελλαδα καθηγητης και με καμια κυβερνηση!

    Αντιθετα η Ευη Μποτσαρη με πλαστα πτυχια και χωρις εργο εγινε μεχρι κααι αντιπροεδρος Παιδαγωγικου Ινστιτουτου και τους μοιρασε και τα 100 εκατουρια ευρωπαικα προγραμματα

    Ολοι φαγαν !! Και οι καταγγελιες ειναι στιν Εισαγγελεα Σδοε στο Υπουργειο στον Παναρετο Γιαννη στην Διαμαντοπουλου και ολοι κανουν τον χαζό!

    Η καθαρση θα ερθει...

    Νανοπουλικοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τραπεζικές απάτες

    Οι εκβιασμοί από τις τράπεζες που δεν εφαρμόζουν τον νόμο της κ. Κατσέλη Λούκας συνεχίζονται!

    Για παράδειγμα η Αγροτική Τράπεζα κυνηγάει άτομα γιατί πούλησαν πριν χρόνια την πρώτη τους κατοικία!

    Με τον νόμο Κατσέλη η πρώτη κατοικια εξαιρειται των ρυθμισεων οποτε ειτε την πουλησαν ειτε την χαρισαν ειτε την εχουν τί την κοφτει την Αγροτική Τράπεζα?

    Μαθαινουμε ομως οτι στην Κυπαρησλια υπάρχει ορφανωμενο κυκλωμα εκβιαστων με την συμμετοχη δικηγορων τραπεζιτων κλπ.... που εκβιαζει υπερχεωμενους να τα "ακουμπησουν" ή υπόθεση θα πάει στα δικαστήρια!

    Ενας δικηγορος του κυκλωματος δολοφονηθηκε απο την μαφια γιατι "μιλησε"!

    ΤΡΥΦΙΛΙΑ ΚΥΠΑΡΗΣΣΙΑ ΜΑΦΙΑ

    Η Αστυνομια να ψαξει το Πρωτοδικειο Κυπαρρησιας γιατι κατι υποπτο συμβαινει με επιορκους δικηγορους και μαφιοζους τραπεζικους!

    Καταθετες Αγροτικης Τραπεζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση