GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Υπό παραίτηση ο πρύτανης...

Από την Ντίνα Δημητρίου Πριν από λίγη ώρα ολοκληρώθηκε και η τελευταία σκηνή της τραγωδίας που βιώνει το Πανεπιστήμιο Αθηνών με τον Πρ...

Από την Ντίνα Δημητρίου

Πριν από λίγη ώρα ολοκληρώθηκε και η τελευταία σκηνή της τραγωδίας που βιώνει το Πανεπιστήμιο Αθηνών με τον Πρύτανη κ. Πελεγρίνη να τελεί υπο παραίτηση σύμφωνα και με δηλώσεις του ίδιου.
Το θέατρο παρωδίας ξεκίνησε με τους οικονομικούς μετανάστες που επρόκειτο να καταλάβουν το ιστορικό κτίριο της Νομικής Σχολής και ο ίδιος o Πρύτανης ένω γνώριζε τι επτόκειτο να συμβεί αδιαφορούσε κάνοντας πρόβες για την καινούρια του θεατρική παράσταση και κόβοντας πίτες σε διπλανό κτήριο. Σαν να μην έφταναν όλα τα παραπάνω, λόγω της πρωτοφανούς κατακραυγής από την Πολιτεία, την Πανεπιστημιακή Κοινότητα, τα Μ.Μ.Ε. και την κοινή γνώμη, αποφασίζει να...
 προχωρήσει σε άρση του Ασύλου και μην αντέχοντας ο ίδιος το αντίκτυπο των
πράξεων του το βάζει στα πόδια. Ποιο ειναι τελικά το αποτέλεμα; Να διασύρεται επί πέντε μέρες η Χώρα στο εξωτερικό και η Πανεπιστημιακή κοινότητα στα μάτια της Ελληνικής Κοινωνίας.
Ο Πρύτανης κ. Πελεγρίνης όχι μόνο δεν εμπόδισε την προαποφασισμένη είσοδο των μεταναστών, αλλά και διακήρυσσε ότι ΠΟΤΕ δεν θα προβεί σε άρση του Πανεπιστημιακού Ασύλου. Η αυλαία πέφτει, ο θίασος που τόσο πληγώνει το Πανεπιστήμιο Αθηνών αποχωρεί και το εκκωφαντικό ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ θα τους συνοδεύει για πάντα.

19 σχόλια

  1. ALLOS PISWTOUFEKARHS KIAFTOS!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ, ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΤΙΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ, ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ, ΤΗ ΣΙΜΕΝΣ ΤΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙ, ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΣΤΑ ΣΥΣΣΊΤΙΑ !!!!!

    ΚΑΜΙΑ, ΟΥΤΕ ΜΙΑ ...

    ΑΝΤΕ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ, ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ, ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ....

    Μ.Κ.Ο. ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΑΤΣΙΛΙΚΙ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ .....

    ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΛΗΤΕΣ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πασοκ

    Δεν θα μπουν τα ΜΑΤ στην Νομικη και ΔΕΝ θα καταργηθει το ασυλο ειπε ο δρ Κουτσουκος εξω απο την Νομικη Σχολη


    Καλουμε την Πρυτανεια του Πανεπιστημιου να κοιταξει τα προβληματα της διαφθορας στο Πανεπιστημιο και να αφησουν το θεμα Μεταναστων.

    Η Ραικου Ελενη να μην δωσει αδεια γιατι εκτος απο τις μηνυσεις που εχει εναντιον της για την καλυξη σκανδαλων της δεξιας θα προστεθουν και αλλες!!

    Να λυθει το θεμα ειρηνικα!!

    Μακης Πασοκ

    27 Ιαν 2011 8:42:00 μ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πασοκ

    Δεν θα μπουν τα ΜΑΤ στην Νομικη και ΔΕΝ θα καταργηθει το ασυλο ειπε ο δρ Κουτσουκος εξω απο την Νομικη Σχολη


    Καλουμε την Πρυτανεια του Πανεπιστημιου να κοιταξει τα προβληματα της διαφθορας στο Πανεπιστημιο και να αφησουν το θεμα Μεταναστων.

    Η Ραικου Ελενη να μην δωσει αδεια γιατι εκτος απο τις μηνυσεις που εχει εναντιον της για την καλυξη σκανδαλων της δεξιας θα προστεθουν και αλλες!!

    Να λυθει το θεμα ειρηνικα!!

    Μακης Πασοκ

    27 Ιαν 2011 8:42:00 μ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΠΕΛΕΓΡΙΝΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΕΠΙ ΔΕΞΙΑΣ

    ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ

    Ο ΠΑΛΕΓΡΙΝΗΣ ΕΚΑΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΕ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΤΩΝ ΔΕΞΙΩΝ ΠΟΥ ΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΚΡΥΦΤΗΚΑΝ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙ 3 ΜΗΝΕΣ

    ΕΛΕΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΙΑΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ.
    ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΓΙΑΤΡΕΙΑ ΟΙ ΑΔΕΛΦΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν ειναι ικανοι να λυσουν ενα τοσο μικρο προβλημα και καλουνται να λυσουν τα προβληματα της χωρας αλλα και να σπυδασουν την ελληνικη νεολαια. Αλλα απο την ταξη των πανεπιστημιακων δεν πρωηρθε και ο Αλλογοσκουφης;
    Εχουν το κυρος και ομως ειναι τοσο καινοι και ακυροι αυτοι οι πανεπιστημιακοι. Δεν εχουν δουλεψει ΠΟΤΕ στη ζωη τους, δεν εχουν δοκιμασει τις γνωσεις τους στην πραξη, τι να περιμενουμε απο τουτους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Καψης στο δελτίο της 26-01-11 είπε ότι ο Πελεγρίνης ενημέρωσε την αστυνομία και παρακάλεσε να τους εμποδίσουν να επιβιβαστούν στο πλοίο, στα Χανιά. Ο μόνος που ισχυρίζεται ότι δεν είχε ενημερωθεί είναι ο Χ. ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ !

    Αν θέλουμε τον πιστεύουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το πιο διεφθαρμένο τμήμα της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ είναι οι πανεπιστημιακή κοινότητα....

    Κρίμα τα λεφτά του ελληνικού λαού που ροκανίζουν ασύστολα..........

    ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Aυτά τα πανεπιστήμια εχουμε
    πάτος και τελευταία στήν αξιολόγηση
    σε ολόκληρο τον κόσμο.λόγω τής
    κομματοκρατίας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αυτοί οι Πανεπιστημιακοί μπορεί να ξέρουν γράμματα, αλλά κατά κανόνα έχουν αποδείξει ότι είναι τελείως ανίκανοι να διοικήσουν τα ΑΕΙ. Τι νομίζουν ότι είναι η δημόσια διοίκηση;;;; Τήβενοι, βαρύγδουπες ομιλίες, υπερηφάνεια και ταρατατζούμ;;;΄
    Η δοίκηση πάνω απ'ολα είναι ευθύνη, σοβαρότητα, θάρρος λήψης αποφάσεων, τήρηση του νόμου και καθημερινός αγώνας στα ζωτικά και χρόνια προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί από την ....πλέρια δημοκρατία μας. Κρίμα διότι η αθλιότητα στα ΑΕΙ δεν έχει τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΑΧΡΗΣΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τρελά πράγματα μας συμβαίνουν:
    Οι λαθρομετανάστες «αποφάσισαν να μην μετακινηθούν σε άλλον χώρο, διότι αφενός θεωρούν ότι δεν ενοχλούν κανέναν, δεδομένου ότι στο κτίριο δεν γίνονται μαθήματα, και αφετέρου εκτιμούν ότι το άλλο κτίριο που τους προτάθηκε δεν πληροί τις προδιαγραφές (ασφαλείας) που είχαν συμφωνηθεί».
    Προφανώς έχουν δίκιο,γιατί είναι συνηθισμένοι από τις συνθήκες "ασφαλείας" που τους παρείχαν οι δουλέμποροι στο δρόμο τους για την Ελλάδα.
    Χάθηκε το μέτρο ,δυστυχώς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μα των Πολιτικών μας δεν τους κόβει το νιονιό ή έχουν βαλθεί κάποιοι από αυτούς να μας στείλουν όλους στην κόλαση, ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΠΩΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ, Η ΑΓΓΛΙΑ ΚΑΙ Η ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ Β! ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΓΙΑ ΔΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΛΟΓΟΥΣ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ?
    Και εξηγούμαι. Αυτές τις μέρες τέθηκε το Μέγα Ζήτημα αν η μη απόδοση του ΦΠΑ είναι Διαρκές έγκλημα ή Στιγμιαίο, ( Θυμίζει τον Καραμανλή με τους Χουντικούς!)
    Που τους αθώωσε με το ΣΤΙΓΜΙΑΙΟ ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑ!
    Έτσι γίνετε η συζήτηση αν πρέπει να παραπεμφθεί στο Αυτόφωρο ο μη αποδίδων, κλέπτων κατ’ εξακολούθησην τον ΦΠΑ ή όχι, αφού τη ΣΤΙΓΜΗ που αποκαλύφτηκε από τους ελεγκτές το αδίκημα του, στην διάρκεια του ελέγχου, δεν προέβαινε σε κλοπή! Πως? ΜΑΛΑΚΑΣ ΗΤΑΝΕ?
    Θεέ και Κύριε! Δεν υπάρχει ΕΝΑΣ ΜΑ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ και να πει ότι σε μια χώρα σαν την δική μας που έχει μπει στο λάκο με τα φίδια και εξ αιτίας τους, με τις άστοχες επιλογές τους, ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ, ΤΙ ΔΗΛΑΔΗ? ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΜΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΥΠΕΡΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΟΣ, και χωρίς να βγούνε από την αίθουσα της Βουλής, ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ, ούτε για να πιουν νερό, να έχουν ΨΗΦΙΣΕΙ την λύση η οποία θα είναι μία και μόνη.
    ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΡΚΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑ Η ΜΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΦΠΑ!
    Και το Εθνικό Τυπογραφείο να είναι σε συναγερμό έτσι που μόλις τους πάνε το κείμενο, όχι με κουτσό γάιδαρο αλλά με PORSE και οδηγό αγώνων, να το τυπώσουν και να γίνει το γρηγορότερο Νόμος του Ελληνικού Κράτους.
    Γιατί αυτός που δεν αποδίδει τον ΦΠΑ, κάνει ένα έργο που είναι ΔΙΑΡΚΕΣ, δεν το κάνει μια φορά, αλλά ξανά και ξανά και ξανά γιατί πιστεύει πως έχει να κάνει με ΚΟΠΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ!!!
    Και από που και ως που θα συλλαμβάνατε ο μη αποδίδων τον ΦΠΑ, μόνο αν το ποσό υπερβαίνει τις 75.000 ΕΥΡΩ? Μα η μεγαλύτερη συνολικά ποσότητα μη αποδιδόμενου ΦΠΑ, τα ΔΙΣ, είναι στις εκατοντάδες χιλιάδες μικρομεσαίους και άλλους.
    Όχι λοιπόν από τις 75.000ΕΥΡΩ, αλλά κάθε επιχείρηση μέσα σε τρεις μήνες να τον αποδίδει αλλιώς σύλληψη! ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ!
    Και στο κάτω κάτω αφού ζούμε στην εποχή της Πληροφορικής, άσχετο αν σε αυτή την Χώρα οι έχοντες τελειώσει Ανώτατη Σχολή Πληροφορικής δεν έχουν καθορισμένα από το ρημαδιασμένο Κράτος καθορισμένα επαγγελματικά δικαιώματα, συνδέστε όλες μα όλες τις ΤΑΜΕΙΑΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ και θα έχουμε μείωση απόδοσης ΦΠΑ τουλάχιστον 80/100.
    Και επίσης Κυρίες και Κύριοι Βουλευτίνες και Βουλευτές εδώ και τώρα είναι Εθνική ανάγκη να αλλάξει ο Νόμος περί Αυτοφώρου, και Αυτόφωρο να θεωρείτε κάθε αδίκημα μέχρι και την παρέλευση είκοσι ετών από την τέλεση του.
    ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΔΕΙΑΣΟΥΝ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ! ΕΤΣΙ ΘΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ! ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΩΘΕΙ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!
    Γιατί κυρίες και κύριοι κάθε απατεώνας-κλέφτης-δολοφόνος-κακοποιός οτιδήποτε τέλος πάντων με αυτά φοβάται το Αυτόφωρο, αυτό τον καίει, καθώς αν πάει σε Δικάσιμο και να την κοπανήσει μπορεί, και να συνεχίσει την ζωή του κανονικά, και να καθυστερήσει την εκδίκαση για καμιά δεκαριά χρόνια, και με Βούλευμα να απαλλαγεί, και Χάρης να τύχη, άσε που μπορεί να έχει και Μπάρμπα στην Κορώνη, και ξέρετε πολύ καλά ποιος είναι αυτός ο Μπάρμπας…..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΤΗ!
    Όποιος το σκέφτηκε να βγάλουν κάρτα οι παίχτες και έτσι να καταγράφετε στο Υπουργείο Οικονομικών ποιος παίζει και τι παίζει να ΑΓΙΑΣΕΙ!

    (Ελευθεροτυπία): Η απελευθέρωση του τζόγου φέρνει νέες συγκρούσεις
    ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΓΚΡΙΝΙΕΣ ΑΠΟ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΟΠΑΠ, ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΑΝΘΕΙ Ο ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ
    Του ΧΡ. ΙΩΑΝΝΟΥ

    ΤΡΙΚΥΜΙΑ στις τάξεις των ιδιοκτητών πρακτορείων του ΟΠΑΠ προκαλεί το...
    νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών για την ελεγχόμενη απελευθέρωση της αγοράς τυχερών παιχνιδιών, γιατί όπως πιστεύουν οι ίδιοι το άνοιγμα της αγοράς θίγει τα συμφέροντά τους.
    Η ψήφιση του νομοσχεδίου έχει ήδη καθυστερήσει. Η εφαρμογή του αναμένεται ότι θα καθυστερήσει περισσότερο, καθώς πρέπει να δημιουργηθεί από το μηδέν ένας πολύπλοκος μηχανισμός ελέγχου της αγοράς. Με το νομοσχέδιο δημιουργείται αυστηρός μηχανισμός ελέγχου για όσους εμπλακούν σε στοιχηματικά παιχνίδια εκτός ΟΠΑΠ, είτε αυτά είναι «φρουτάκια», είτε ιντερνετικό στοίχημα. Θα κληθούν να εκδώσουν ατομική κάρτα, όπου θα καταγράφονται όλα τα στοιχεία τους. Το υπουργείο Οικονομικών θα μπορεί να γνωρίζει τι χρήματα παίζει ο κάθε παίκτης, καθώς οι κινήσεις ποσών θα καταχωρίζονται ηλεκτρονικά στα αρχεία της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων.κλπ κλπ κλπ κλπ……

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΩΤΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ..ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟ,ΓΙΑΤΙ ΣΤΙς ΕΠΟΜΕΝΕς ΕΚΛΟΓΕς ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ.
    ΤΑ ΔΕ ΧΑΝΟΥΜΑΚΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΡΣΥΑ ΘΑ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΤΣΙΦΤΕΤΕΛΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ..ΑΣΥΛΟ,ΟΠΟΥ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΦΥΣΙΚΟς ΧΩΡΟς ΓΙΑ ΤΟΥς ΨΥΧΑΚΗΔΕΣ!

    Η ΛΟΥΜΠΙΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Παραιτήθηκε.....
    Εγώ ήδη έχω βάλει τή γάτα μου
    νά κλαίει.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Να φύγει ο ανόκανος, να ησυχάσουμε!!!

    Εδώ οι Τουρκία αναπτύσεται, κι' εμείς ασχολούμαστε με το εάν και πότε θα φύγουν οι Αφγανοί και οι Αλγερινοί από τη Νομική Σχολή, και πως δεν θα πρέπει να παραβιαστεί το "άσυλο" απο τη Νόμιμη εξουσία παρά μόνο απο τους "εισβολείς", με έναν πρύτανη πασπάτη, καλαφάτη και καραγκιόζη (άραγε καραγκιόζη και στις γνώσεις???) που φοβάται να πάρει αποφάσεις γιατί τα παντελόνια τα φοράει επειδή κρυώνει!!!!!!
    Κάλεσε, λέει, την Κυβέρνηση σε σύσκεψη για να του λύσει το πρόβλημα. Τον μαλάκα!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση