GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Επιτέθηκαν στον Κ. Σημίτη...

50 διαδηλωτές, που πήγαιναν για συμπαράσταση στους μετανάστες, προσπάθησαν να χτυπήσουν -στο κέντρο της Αθήνας- τον πρώην πρωθυπουργό και...

50 διαδηλωτές, που πήγαιναν για συμπαράσταση στους μετανάστες, προσπάθησαν να χτυπήσουν -στο κέντρο της Αθήνας- τον πρώην πρωθυπουργό και για ώρα "πολιορκούσαν" την είσοδο πολυκατοικίας στην οποία κατέφυγε!

Από τον Στάθη Παλαιολόγο
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ PRESS-GR

Σ Υ Ν Ε Β Η  Τ Ω Ρ Α!

Επεισόδιο σε βάρος του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη δημιουργήθηκε πριν από λίγα λεπτά, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Press-gr, στο κέντρο της Αθήνας.
Ο κ. Σημίτης αναχωρούσε με τα πόδια από το γραφείο του στην οδό Ακαδημίας κατευθυνόμενος προς το σπίτι του στην οδό Αναγνωστόπουλου στο Κολωνάκι. Στη διασταύρωση των οδών Ακαδημίας και Αμερικής συναντήθηκε με μια ομάδα περίπου 50 ατόμων που με ντουντούκες κατευθυνόνταν προς τη Νομική Σχολή για συμπαράσταση στους μετανάστες.
Μόλις τον είδαν, άρχισαν να τον αποδοκιμάζουν και κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του με σκοπό να τον χτυπήσουν. Οι άνδρες της φρουράς του πρώην πρωθυπουργού για να τον προφυλάξουν, τον ...
 μετέφεραν, για ασφάλεια, στην είσοδο παρακείμενης πολυκατοικίας.
Ωστόσο, οι διαδηλωτές απέκλεισαν την είσοδο και με φωνές κατά του κ. Σημίτη άρχισαν να "πολιορκούν" το χώρο. Λόγω της φασαρίας συγκεντρώθηκε κόσμος που αποδοκίμαζε από την πλευρά του τους διαδηλωτές οι οποίοι ύστερα από λίγη ώρα χαλάρωσαν την "πολιορκία" και αποχώρησαν. Ύστερα από λίγα λεπτά έφυγε και ο κ. Σημίτης.

87 σχόλια

  1. Αυτοί δεν είναι διαδηλωτές. Είναι αλητόπαιδα, χωρίς προορισμό.
    Δεν συμφωνούσα με το Σημίτη, σχεδόν ποτέ.
    Αλλά είναι δικαίωμά του να κυκλοφορεί ελεύθερος και μόνος,όπου θέλει, όποτε θέλει.
    Αυτό θα πει ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάνετε λάθος ανώνυμε 3 58 μμ. Δημοκρατία σημαίνει ότι όσοι έχουν κάνει λαμογιές να περνάνε από τη δικαιοσύνη και οι κλέφτες και οι απατεώνες του λαού να πηγαίνουν φυλακή. Που είδατε εσείς δημοκρατία όπου βασιλεύει η ατιμωρησία;
    Κατά τα άλλα πιστεύω στη τιμωρία από το νόμο μπροστά στον οποίο όλοι, εξ άπαντες, οι πολίτες είναι ίσοι, με τα ίδια δικαιώματα και τις ίδιες υποχρεώσεις και όχι στα λιντσαρίσματα που δυστυχώς το μόνο που δηλώνουν είναι η κατάντια μιας κοινωνίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποια δημοκρατία?

    Του ΠΑΣΟΚιστάν?

    Δεν λέω να τον σπάσουν στο ξύλο, αλλά μια δυό ψιλές να τρομάζουν οι βουλευτάδες δεν είναι κακή ιδέα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στην Ελλάδα, θέλουμε ελευθερία και όχι στα φασιστικά στοιχεία και λοιπούς τραμπούκους, που κατευθύνονται από ........... και μαυρίζουν την εικόνα της Ελλάδος.
    Καθήκον της κυβέρνησης είναι να απομονώσει αυτά τα γουρούνια, που δυστυχώς με μάσκες ή κουκούλες κυκλοφορούν ανάμεσά μας.
    Όλοι αυτοί πρέπει να μαζευτούν πριν είναι αργά.
    Για να έχουμε δημοκρατία έχουμε υποχρέωση να την περιφρουρήσουμε.
    Η ενέργεια αυτή προς τον πρώην Πρωθυπουργό είναι καταδικαστέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτή η δήθεν δημκρατία που σας συγκινεί όλους με κάνει κι απορώ? Αν είχαμε Δημοκρατία ο κ. Σημίτης δε θα είχε εκλεγεί ποτέ Πρωθυπουργός, αν είχαμε Δημοκρατία αντί να κρύβεται πίσω από τα τερτίπια της Βουλής και των εξεταστικών της ο κ. Σημίτης θα ήταν φυλακή. Επειδή ακριβώς δεν έχουμε Δημοκρατία κι επειδή η βία είναι ο μόνος τρόπος να ανατραπεί το στατους κβο μερικές σφαλιάρες δε κάνουν καθολου κακό. Όχι μόνο το Σημίτη αλλά και όλους που κυβέρνησαν είναι καλό να τους πάρουμε με τις πέτρες μιας και από μόνοι τους δε θα πάνε ποτέ φυλακή. Το σύστημα είναι έτσι δομημένο που θα είναι πάντα στο απυρόβλητο κι επειδή μόνοι τους δε θα το αλλάξουν ποτέ χρειάζεται φάπες.

    Αν είχαμε Δημοκρατία δε θα είχαμε Μνημόνιο! Θα είχε τεθεί σε δημοψήφισμα και θα είχε πάει στα σκουπίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 3.58
    Αν εσυ εννοείς έτσι την δημοκρατία δεν είναι τυχαίο που μας κατάντησαν έτσι.
    Επί των ημερών του 100.000.000 ευρώ μίζες πήρανε τα λαμόγια οι κλεφταραδες, πέταξε δις στους φιλους του γερμανούς αγοράζοντας μπαταρισμενα υποβρυχια αεροπλάνα που δεν πετάνε και μπάζουν νερά τρένα που δεν χωράνε στις γραμμές συστήματα ασφαλείας που δεν λειτουργησαν ποτέ μόνο οι μιζες απο την siemens τρεχανε στους υμετερους στρατηγους μαντεληδες και ολη την τσογλαναρία που είχε δίπλα του και ούτε γάτα ούτε ζημιά σήμερα πλήρωνε τώρα μαλακισμένε λαέ!!!!και για εμάς περνάνε νόμους να μας χώσουν φυλακή για 1-5000 ευρώ!!! τα κατασχετήρια πέφτουν βροχή,χάνονται κόποι γεννεών εξαιτίας αυτού του καθάρματος και του συναφιού του πρασινα ,γαλαζια κίτρινα κοκκινα μαύρα ολο το σκυλολοι των απατεώνων που μας εξαθλίωσαν.
    Που θα πάει όμως θα πέσουν στα χέρια του λάού και να δούμε τοτε ποιός θα τους σώζει απο το ξεσκισμα.
    Αυτόν τον αλήτη υποστηρίζεις που έπρεπε να σαπιζει στις φυλακές μαζί με όλα τα λαμόγια.
    Αυτόν που λήστεψε όλη την Ελλαδα μέσα από το χρηματιστήριο με τις μαιμού εταιρείες και τους θεσμικούς κλέφτες; σαν δεν ντρέπεσαι λιγάκι αλλά σαν τα μούτρα του θα είσαι και εσύ.
    Ντροπή σου!!!από κατί τέτοια καθίκια χρεωκόπησε αυτή η χώρα και έστειλε στην φτώχεια και την ανέχεια χιλιάδες οικογενειάρχες που δεν έχουν να πάνε στο σπίτι tους ψωμί. Αυτόν τον κερατά λυπάσαι; η τις οικογένειες που ζούνε με τον φόβο των απειλών και των χρεών χωρίς δουλειά; χωρίς αύριο,χωρίς ελπίδα για τίποτε.
    Μέ τους τρομονόμους που περνάνε απειλώντας ΌΛΟΥΣ ΜΑΣ η μόνη φυσική αντίδραση είναι να κυριεύσει και αυτούς ο φόβος που ζουμε εμείς καθημερινά ΚΑΙ ΘΑ ΓΊΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΟΕΟΡΤΙΑ ΤΟΥ ΞΕΣΗΚΩΜΟΥ!!!ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΤΟΤΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΥΠΗΡΞΕ Ο ΚΑΛΛΙΤΕΡΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η αποθέωση της ΞΕΦΤΙΛΑΣ! Η αποθέωση του ΠΑΤΟΥ!
    Σε ποιο μέρος του κόσμου παράνομοι μετανάστες θα είχαν καταλάβει με το έτσι θέλω την πρώτη σε βαρύτητα Νομική Σχολή της χώρας και δεν θα τους είχαν συλλάβει ΑΜΈΣΩΣ και πετάξει έξω από αυτήν;
    Σε ποιο μέρος του κόσμου Πολιτικό Κόμμα της Αριστεράς όσο ξεφτιλισμένο και αν ήταν αυτό, και σε μια επίδειξη ψευτοαλληλεγγύης σε αυτούς τους θα τους μετέφερε; και με υπόδειξη του; θα τους εγκαθιστούσε εκεί, γιατί οι άνθρωποι αυτοί δεν ξύπνησαν ξαφνικά μια μέρα και το αποφάσισαν, με σκοπό να την καταλάβουν, και έτσι να δημιουργήσει πολιτικές εντυπώσεις θα το έκανε και την στιγμή μάλιστα που η χώρα του μαστίζετε κυριολεκτικά από την αθρόα-ανεξέλεγκτη-καταστροφική είσοδο λαθρομεταναστών;
    ΠΟΥΘΕΝΑ! ΠΟΥΘΕΝΑ! ΠΟΥΘΕΝΑ!
    Όμως αυτοί που σκέφτηκαν να χρησιμοποιήσουν ΜΙΑ ΔΥΣΤΥΧΗ ΒΙΤΡΙΟΛΙΑΣΜΕΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΣΑΝ ΕΠΙ ΚΕΦΑΛΗΣ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΚΟΥΝΕΒΑ, ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΔΥΣΤΥΧΙΑ;
    ΠΟΤΕ! ΠΟΤΕ! ΠΟΤΕ! ΟΜΩΣ ΑΔΕΡΦΙΑ ΠΡΟΧΩΡΑΤΕ !
    ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΑΨΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙ ΠΑΤΟ, ΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΕΊΤΕ ΠΑΣΑΛΕΙΜΕΝΟΙ ΜΕ ΑΥΤΑ, ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ-ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΟΥΝ ΖΩΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 26 Ιαν 2011 3:58:00 μ.μ.
    Ωρε τρόμπα.
    Δημοκρατία ΔΕΝ είναι να σε ψηφίζουν τρία εκατομμύρια μαλάκες , και να κυβερνάς επτά εκατομμύρια ανθρώπους που δεν σε έχουν ψηφίσει.
    ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΡΑΠΗ
    ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΚΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΜΑΝ ΗΤΑΝΕ ΤΡΙΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΨΗΦΟΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝΕ,ΜΕ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟ ΨΗΦΟΥΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Λυπηθείτε ρε παιδιά τον θρούμπα, μισή μπουκιά είναι ο καημένος. Αν φάει μια σφαλιάρα, η μισή θα πάει χαμένη!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΑ ΑΝΑΡΧΟΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΑΠΟΥΝΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αν είχαμε στοιχειώδη Δημοκρατία, αυτός ο κύριος ο οποίος κυκλοφορεί ελεύθερος, θα έπρεπε να είχε λογοδοτήσει και να είχε μάθει ο Ελληνικός Λαός τι συμφωνίες έκανε με τους Τούρκους τη νύχτα των Ιμίων, πόσο χρυσό πούλησε από το Ελληνικό θησαυροφυλάκιο, σε ποιόν, πόσο, για ποιο λόγο και που πήγαν τα χρήματα αυτά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καραθανάσης, Βλαχάκος, Γιαλοψός.

    Το αίμα τους να μην αφήσει ποτέ ήσυχο τον προδότη των Ιμίων.
    Θα μείνει στην ιστορία σαν ο δουλοπρωθυπουργός του "ευχαριστούμε την Αμερική"
    Ξύλο στον πούστη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΚΡΙΜΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΡΟΛΑΒΑΝΕ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Και συνεχίζω με μερικά που παρέλειψε ο 26 Ιαν 2011 4:34:00 μ.μ. με τον οποίο συμφωνώ:
    Δημοκρατία θα είχαμε άν κάθε Πρωθυπουργός εφάρμοζε το πρόγραμμα για το οποίο εκλεγόταν...Δεν μπορεί ο Γ.Α.Π προεκλογικά
    • να απορρίπτει σε όλους τους τόνους την προσφυγή στο ΔΝΤ και μερικούς μήνες μετά να προσφεύγει προφασιζόμενος ότι δεν ήξερε.
    • Να υπόσχετε αυξήσεις στους εργαζομένους και να προχωρά σε μειώσεις.
    Οταν ένας λαός ολόκληρος πένεται εξ αιτίας των πολιτικών του, είναι πρόκληση για όλους το να συνεχίζει η μισθοδοσία τους με μισθούς άνω των 8000 Ευρώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Τον Σημίτη δεν τον αγγίζει κανένας.

    Ο Σημίτης θα τον περάσει τον Μητσοτάκη στα χρόνια, να το θυμηθείτε. Τον προστατεύει ο Θεός και μην τον γιουχάρετε στο δρόμο διοτι,

    εκτός απο τους γνωστούς φύλακές του, σίγουρα υπάρχουν και καμιά δεκαριά "αγανακτισμένοι πολιτες" να τον προστατέψουν.

    Ο Σημίτης είναι εθνικόν Κεφάλαιον!

    Ο μακαρίτης ο Ανδρέας, ουτε υπουργό γεωργίας δεν θα τον έκανε, γι αυτό είναι,

    Μακαρίτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΄Αντε και στον μπουχέσα. Αλλά αυτός ξέρει και την κοπανάει συνέχεια στας Ευρώπας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Φουκαρά Έλληνα, ακόμα πιστεύεις ότι έχουμε ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,πόση επιπολαιότητα χωράει αυτός ο εγκέφαλος μωρέ, που την είδατε την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, για ποιους νόμους μιλάτε και για ποια εφαρμογή τους,μήπως φταίει το ράντισμα των αεροπλάνων,βαρεμένοι εντελώς είστε.-ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΑΦΙΤΣΑΣ.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Το γιουχάϊσμα είναι η πιο δημοκρατική τιμωρία. Γι αυτό όχι μόνο επιτρέπεται αλλά και επιβάλλεται. Για να μη νομίζουν κιόλας ότι έχουν και την απεριόριστη εκτίμηση του λαού!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΚΟΛΛΑΝ
    ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΩΖΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΑ

    ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΠΑΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αφού τη γλύτωσε τούτη τη φορά πάλι καλά. Για νε δούμε θα ξανατολμήσει να ξεμυτίσει;;;;
    Φωνή λαού οργή Θεού.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. επερεπε να φαει τις μαπες του ο κινεζος το αρχιλαμογιο
    ουσττττττττττττττττ
    ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ

    ΚΩΣΤΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. την τύχη του Λυκία να έχουν όλοι τους...

    αλλά που να βρείς Αθηναίους σήμερα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Πολύ το φχαριστήθηκα !!
    Χα χα χα !!! Βρε τι έπαθε ο Τάπερμαν....

    Κατάρα στο λαδέμπορα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ο κος Σημίτης υπήρξε ο καλύτερος Πρωθυπουργός της μεταπολίτευσης και όποιος διαφωνεί ας θυμηθεί τον κο Στράους και τις ιδέες του για το Ελληνικό Κράτος που τώρα τις κάνει πράξη ο κος Παπανδρέου.Αν τις είχαμε υιοθετήσει τότε επι πρωθυπουργίας Σημίτη δεν θα βρισκόμασταν στην σημερινή κατάσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ,ΠΟΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ?ΑΜΑ ΧΡΩΣΤΑΩ 100 ΕΥΡΩ ΠΑΩ ΜΕΣΑ ,ΑΥΤΟΙ ΦΑΓΑΝΕ ΔΙΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ.ΒΡΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ....!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. PASOKOI

    Καλούμε τους δεξιόστροφους εθνοπροδότες, Γιώργο Παπακωσταντίονου, Γιάννη Ραγκούση, Παύλο Γερουλάνο, Αννα Νταλάρα, Μάγια Τσόκλη, να παραιτηθούν σήμερα με το «καλό»! Η λαϊκή οργή που έρχεται καλό είναι να μη τους συναντήσει στο διάβα τους. Η περίπτωση κ. Χαντζηδάκη θα μοιάζει παιδικό ατύχημα!


    PASOKOI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Είναι η μεγαλύτερη πολιτική προσωπικότητα των τελευταίων 30 χρόνων.Προσπάθησε να μας κάνει ευρωπαϊκή χώρα... Αλλά τελικά ο πάτος επικράτησε. Η Ηλιθιότητα είναι ανίκητη. Δεν είμαστε πια , ουτε Βαλκάνια...Ίσως να είμαστε η πιό υπανάπτυκτη χώρα, σε ζητήματα νοοτροπίας, κουλτούρας, αντίληψης.
    Λυπάμαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Βαρεθήκαμε ο κάθε ΑΛΗΤΗΣ να κάνει ό,τι του γουστάρει. Ο Σημίτης ήταν εκλεγμένος πρωθυπουργός, δεν ήταν το κάθε τσογλάνι, που νομίζει ότι έχει το δικαίωμα να επιτίθεται στον οποιοδήποτε. Αλήτες μαζευτείτε, γιατί κάποια στιγμή όλοι εμείς που τώρα σας ανεχόμαστε, θα σας πάρουμε με τις πέτρες. Και οι ΠΟΛΛΟΙ είμαστε εμείς αλήτες, όχι εσείς. Εσείς απλώς έχετε θράσσος και κάνετε φασαρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΤΙ ΦΩΝΑΖΕΤΑΙ ΡΕ!!!!!
    ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΑΤΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΘΑ ΕΧΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ο Σημίτης βρε ηλίθιε 10:54:00 μ.μ. ήταν όντως εκλεγμένος από τον ελληνικό λαό αλλά για να τον υπηρετήσει όχι για να τον γαμήσει (χρηματιστήριο, Ιμια, ψεύτικα στοιχεία για είσοδο με το ζόρι στην ΟΝΕ κλπ.).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Σκεφτήτε λογικά & ψύχραιμα..!Αν θυμόσαστε, κατέβασε τα παντελόνια στα Ίμια(το ένα βράδυ έλεγε στη Βουλή και τον χειροκρότησαν όλοι όρθιοι ότι ¨η Σημαία δεν κατεβαίνει¨ και το άλλο τους ευχαρίστησε που δεν έγινε πόλεμος γιατί είχε χεστεί & θα έχανε την εξουσία!)αλλά τότε δεν βγήκαν να τον σαπίσουν στο ξύλο όπως του αξίζει(και για τα άλλα που έκανε μετά)!Αν είχαν(με) βγει τότε η Ελλάδα δεν θα ήταν εδώ που κατάντησε αλλά τότε (αν θυμάστε πάλι)παίρναμε τα δάνεια,ερχόντουσαν οι Ολυμπιακοίκαι δεν είχαμε καμιά όρεξη για Επανάσταση..!Τι και ας σκότωσαν τους Έλληνες,τι και αν μας ξεφτίλησαν με την Σημαία αφού είχαμε παραγγείλει καινούριο αμάξι θα βγαίναμε για πόλεμο;Δεν βαριέσαι... Άρα η πλειοψηφία φταίμε γι΄ αυτό τώρα ας κοιτάξουμε ΟΛΟΙ μόνο με την σκέψη στην Πατρίδα τι θα κάνουμε(επιτέλους) σήμερα μπας και γλυτώσουμε λίγη από την ξεφτίλα της ιστορίας για εμάς..!(Η διχόνια που κατάει ένα σκήπτρο η δολερή...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Σκεφτήτε λογικά & ψύχραιμα..!Αν θυμόσαστε, κατέβασε τα παντελόνια στα Ίμια(το ένα βράδυ έλεγε στη Βουλή και τον χειροκρότησαν όλοι όρθιοι ότι ¨η Σημαία δεν κατεβαίνει¨ και το άλλο τους ευχαρίστησε που δεν έγινε πόλεμος γιατί είχε χεστεί & θα έχανε την εξουσία!)αλλά τότε δεν βγήκαν να τον σαπίσουν στο ξύλο όπως του αξίζει(και για τα άλλα που έκανε μετά)!Αν είχαν(με) βγει τότε η Ελλάδα δεν θα ήταν εδώ που κατάντησε αλλά τότε (αν θυμάστε πάλι)παίρναμε τα δάνεια,ερχόντουσαν οι Ολυμπιακοίκαι δεν είχαμε καμιά όρεξη για Επανάσταση..!Τι και ας σκότωσαν τους Έλληνες,τι και αν μας ξεφτίλησαν με την Σημαία αφού είχαμε παραγγείλει καινούριο αμάξι θα βγαίναμε για πόλεμο;Δεν βαριέσαι... Άρα η πλειοψηφία φταίμε γι΄ αυτό τώρα ας κοιτάξουμε ΟΛΟΙ μόνο με την σκέψη στην Πατρίδα τι θα κάνουμε(επιτέλους) σήμερα μπας και γλυτώσουμε λίγη από την ξεφτίλα της ιστορίας για εμάς..!(Η διχόνια που κατάει ένα σκήπτρο η δολερή...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Θυμίζω: "Ευχαριστώ την κυβέρνηση των ΗΠΑ", ο μηδαμινός, λακές των Γερμανών, ο καθηγητάκος που έταξε ισχυρή Ελλάδα και παρέδωσε μια κουρελιασμένη φούσκα, που ήθελε και ολυμπιακούς αγώνες, ο απατεωνίσκος του χρηματιστηρίου, η επηρμένη πομφόλυξ, ο τσαμπατζής και φεσαδώρος (και ξέρω πολύ καλά τι λέω), κατάφερε με δόλο να αναρριχηθεί στον προθυπουργικό Θώκο της Ελλάδας τόσα χρόνια και να ολοκληρώσει την καταστροφή του ύστερου Παπανδρεικού κράτους. Από αυτόν άρχισε η επιδρομή της ανθελληνικής ιντελιγκέντσιας. Έδωσε τέλος το δακτυλίδι στον πρακτορίσκο ΓΑΠ για να ξεπουληθεί τελειωτικά η Ελλάδα στους ξένους.
    Αλλά η αχλάδα έχει πίσω την ουρά, θα πάρουν όλοι ότι τους αξίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ξυλο στους πολιτικούς
    μμμμμ
    Να μην κυκλοφορέι κανεις από δαύτους ελεύθερος στους δρόμους.
    Να κρύβονται για να ψαξουμε να τους βρούμε.
    Θαναι πιο ενδιαφέρον το παιχνίδι
    Ερχομαστε αλήτες πολιτικοί και δημοσιογράφοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ, ΕΣΕΙΣ, ΑΥΤΟΙ, ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΩΣ ΑΓΑΝΑΚΤΟΥΜΕ, ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΚΛΠ. ΓΙΑΤΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΤΕΣ?...ΑΝ ΟΧΙ ΟΛΟΙ, ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Το μεγαλυτερο αποβρασμα της κοινωνιας μας, ο γελοιοτερος των γελοιων, ο πιο βρωμικος ολων των εποχων και ακομα κυκλοφορει ελευθερος????????
    Καποιος πρεπει να τον δικασει εφοσον η ελληνικη δικαιοσυνη ειναι τοσο μα τοσο τυφλη (εκτος απο κουφη)....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. μια ζωη προδοτες και ανθελληνες αλητες αριστεροι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Οχι!! ο συγκεκριμενος αλητης δεν εχει δικαιωμα να κυκλοφορει ελευθερος στους δρομους!! τουλαχιστον ας τον δκασουμε εμεις αφου αυτοι που πρεπει να τον δικασουν μας κοροιδευουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Οι πολίτες προστάτεψαν τον Σημίτη από τους αλήτες.
    Αυτό τα λέει όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΕΜ ΚΑΤΙ ΞΕΡΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Αλητες αυτο τα περιεχει ολα.
    Η Ελλαδα εχει αρκετα κακα ενα απο αυτα ειναι και η παστα των ανθρωπων αυτων εαν μπορουμε να τους αποκαλεσουμε ετσι.
    Υπαρχουν δημοκρατικοι κανονες για αυτους που εφταιξαν για την διακυβερνηση μιας χωρας απο λαθη οπως ειναι οι Εκλογες και για τα αλλα τα δικαστηρια ή και η πολιτικη καταδικη. Οι συμπεριφορες οπως αυτεσ κατα του πρωην Προθυπουργου ή του κ.Χατζιδακη και πολλων αλλων ειναι πλεον θεμα των στρατιωτικων δυναμεων διοτι απεδειχθη μετα απο πολλα χρονια δημοκρατιας οτι μας μυρισε παλι μια δικτατορια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. O Σημιτης και η παρεα του βρωμισαν ολη τη χωρα με τα κεντροαριστερα τους τερτιπια , η μποχα δεν μπορει πλεον να σκεπαστει , και εμεις ανεργοι και τρομοκρατημενοιθα κοιταμε μονο? Η δικαστες στο κολπο ,ποιος θα αποδωσει δικαιοσυνη τελικα? Γιατι το οφειλουμε στα παιδια μας ρε γαμωτο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Καλα τον κανανε τον Κινεζο μεγαλητερο λαμογιο δεν κυβερνησε ποτε την Ελλαδα. Αυτος ειναι ο περισσοτερο υπευθυνος για το ξεπουλημα της χωρας μας στους ξενους.
    Οχι μονο προπιλακισμα και γιουχασμα αλλα να τον σακατεψουν στο ξυλο και να τον στειλουν στο Κ Α Τ, οπως αυτος αρχιπροδωτης σακατεψε την χωρα μας με τα μεγαλητερα σκανδαλα ολων των εποχων.
    Παλουκομα στο Συνταγμα θελει αυτος και φιλη του Γιαννα με τους Ολυμπιακους που πτωχευσαν την πατριδα. ΠΡΟΔΩΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. . Υπερχρέωση της χώρας, διόγκωση του δημόσιου χρέους στο 114% (το 1981 το δημόσιο χρέος υπολειπόταν του μέσου κοινοτικού, το 1985 ξεπέρασε το μέσο κοινοτικό και το 2001 έφτασε σε χρέος ρεκόρ 114% του ΑΕΠ )

    2. Παράδοση του δημόσιου πλούτου στους βαρόνους των κατεστημένων συμφερόντων(έξι οικογένειες)

    3. Καταλήστευση των κρατικών και κοινοτικών πόρων από τις συμμορίες της διεφθαρμένης διαπλοκής που έδρασαν ανενόχλητες και με την πλήρη ανοχή των «χρυσών» σοσιαλιστικών εξουσιών. Όλες οι διεθνής εκθέσεις κατατάσσουν την Ελλάδα στην ίδια κατηγορία με τις χώρες της Αφρικής και της Λατινικής Αμερικής.

    4. Έγκλημα χρηματιστηρίου: άγρια δηλαδή λεηλασία ενάμισι εκατομμυρίου ανύποπτων μικροεπενδυτών μετά από τις άμεσες και έμμεσες προτροπές υπουργών (κόμμα χρηματιστηρίου) και του ίδιου του Σημίτη.

    5. Χειραγώγηση του γενικού δείκτη του.. χρηματιστηρίου με τα ταμεία των ΔΕΚΑ (Δημόσια Επιχείρηση Κρατικών Αξιών) και των ασφαλιστικών ταμείων.

    6. Φτωχοποίηση του ελληνικού λαού με δυόμισι εκατομμύρια Έλληνες κάτω από τα όρια της φτώχειας και δημιουργία νεόπτωχης τάξης.

    7. Οι ολέθριοι χειρισμοί της «νύχτας των Ιμίων» έστω συγχωρoύνται με το αιτιολογικό του μη-πολέμου, η συμφωνία όμως της Μαδρίτης που παραχωρεί για πρώτη φορά δικαιώματα «συνιδιοκτησίας» της Άγκυρας στην περιοχή μάλλον είναι δύσκολο να ξεχαστεί και αποδεικνύει την ανικανότητα Σημίτη και προέδρου Γιώργου.

    8. η σκοτεινή υπόθεση των πυραύλων S-300 που εξασθένισε την άμυνα της Κύπρου από ελληνικής πλευράς ενώ δεν έγινε το ίδιο από τουρκικής πλευράς. Προσπαθούσαμε επί μήνες να τους κρύψουμε σε κάποιο νησί.

    9. Η «νίκη του Ελσίνκι» που παρουσιάστηκε ως επίτευγμα της εξωτερικής πολιτικής Σημίτη, ενώ ποτέ δεν εξήγησαν στους Έλληνες ποιές ήταν οι πραγματικές συνέπειες αυτής της συμφωνίας.

    10. Συναίνεση Σημίτη - Παπανδρέου στον βομβαρδισμό Σερβίας-Κοσσυφοπεδίου, στο βομβαρδισμό δηλαδή ευρωπαϊκής(βαλκανικής) χώρας με ορατό τον κίνδυνο μεταβολής συνόρων στη βαλκανική γειτονιά μας με απρόβλεπτες συνέπειες για χώρες στα σύνορά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. 11. Εξοπλιστικά προγράμματα είκοσι δις € από Σημίτη, αμφιβόλου αποτελεσματικότητας και προβληματικών μαχητικών που το ένα μετά το άλλο πέφτουν σκοτώνοντας αεροπόρους. Φαίνεται ότι οι μόνοι που επωφελήθηκαν από τις συμφωνίες ήταν τα λαμόγια-μεσάζοντες, οι έμποροι και οι πολυεθνικές για τους οποίους εξασφαλίζονταν τεράστιες μίζες και προμήθειες, με υπερκοστολογήσεις και αστρονομικές υπερβάσεις των αρχικών συμβάσεων.

    12. Οι δαπάνες για την άμυνα δεν εμφανίζονταν ποτέ στα κρατικά έξοδα αλλά εγγράφονταν μόνο σε ειδικούς λογαριασμούς της Τράπεζας της Ελλάδος (που σημαίνει ότι δεν μπορεί ποτέ να αποδειχτεί που πήγαιναν τα λεφτά και ποιος τα έπαιρνε) με αποτέλεσμα να γίνουμε διεθνώς ρεζίλι από την Ευρωπαϊκή Στατιστική Υπηρεσία το 2002. Μέχρι το 1998 είχαν ανοιχτεί 3 τέτοιοι λογαριασμοί από το 1998 μέχρι το 2004 ανοίχτηκαν πάνω από 100 : τα περίφημα διπλά βιβλία του Πασόκ).

    13. TOR-M1 (ρώσικα αυτοκινούμενα αντιαεροπορικά συστήματα μικρού βεληνεκούς) : πίσω από την προμήθειά τους βρίσκονται δύο δολοφονίες, εμπλοκή μυστικών υπηρεσιών, κατασκοπεία, παρακολουθήσεις, απειλές και 474 εκ $ και το γεγονός ότι ουδέποτε καταβλήθηκαν στη χώρα μας τα αντισταθμιστικά οφέλη, ύψους 73 εκ. $.

    14. Το τεράστιο φαγοπότι με τα δημόσια έργα και τις Ολυμπιακές υποδομές που χαρακτηρίζονται από καθυστερήσεις, υπερβάσεις και κακοτεχνίες, για πολλές από τις οποίες πληρώνουμε βαριά πρόστιμα. Με το κόλπο των σκόπιμων καθυστερήσεων στην ανάθεση των έργων οι υπουργοί Σημίτη προχωρούσαν σε απευθείας «τυφλές» αναθέσεις με συνοπτικές και αδιαφανείς διαδικασίες, υποτίθεται κάτω από την πίεση του χρόνου ενώ στην πραγματικότητα ήθελαν απλώς να ευνοήσουν τους νταβατζήδες τους, δηλαδή τους χρηματοδότες τους.

    15. Στα δημόσια έργα κατασκεύαζαν δρόμους καρμανιόλες αλλά φούσκωναν οι τσέπες των ευνοούμενων 'πράσινων κατασκευαστών' , κυρίως του Μπομπολικού Άκτωρα ο οποίος έπαιρνε όλα τα έργα και όποιο έργο δεν κατασκεύαζε το έπαιρνε για να το δώσει υπερεργολαβία.

    16. Εθνικό Κτηματολόγιο : φαγώθηκαν αμέτρητα δις από το Λαλιώτη και πληρώνουμε τεράστια πρόστιμα για την μη πραγματοποίηση του έργου.

    17. Ο προϋπολογισμός του 2003 προέβλεπε έλλειμμα 0.9% του ΑΕΠ και τελικά έφτασε το 5.7%.

    18. εγκληματική υποτίμηση δραχμής πριν από την ένταξη της χώρας στην ΟΝΕ.

    19. Βιομηχανία παράνομων ελληνοποιήσεων με χορήγηση ελληνικής ταυτότητας και εκλογικού βιβλιαρίου ακόμη και σε σεσημασμένους κακοποιούς από τις πρώην κομουνιστικές χώρες. Υπόσχονταν αγροτική γη και διορισμούς σε Ουκρανούς, Ρώσους και Γεωργιανούς, «κατασκευάζοντας» ομογενείς και ταυτόχρονα ψηφοφόρους. Λίγους μήνες μετά τις εκλογές ανακλήθηκαν χιλιάδες ελληνοποιήσεις αφού η παρανομία της έκδοσής τους ήταν ολοφάνερη και καραμπινάτη. Είχαν όμως προλάβει να ψηφίσουν. Αποτέλεσμα η νόθευση των εκλογών της 9ης Απριλίου 2000.

    20. Προδοσία και παράδοση του αρχηγού των Κούρδων Αμπντουλάχ Οτσαλάν στους διώκτες του Τούρκους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. 21. Καθύβριση δικαστών μόλις τολμούσαν να αγγίξουν υποθέσεις διαφθοράς-διαπλοκής παρά του ότι προκαλούσε συνήθως 'όποιον έχει στοιχεία να πάει στη δικαιοσύνη'.

    22. Υπόθεση Στέγκου: στο ξενοδοχείο του οποίου δεξιώθηκε τους Ευρωπαίους ηγέτες κερνώντας τους γιαούρτια 100 εκ. δραχμών. Ο Στέγκος καταδικάστηκε αργότερα σε 3 έτη φυλάκιση και χρηματικό πρόστιμο για τα αδικήματα της παράβασης χρηματιστηριακής νομοθεσίας, παραπλάνησης επενδυτικού κοινού, διασποράς ψευδών ειδήσεων και άμεσης συνέργιας στις πράξεις αυτές.

    23. Μανίκας - Νεονάκης : βάσει των στοιχείων της Επιτροπής Κεφαλαιοαγοράς ο Μανίκας πραγματοποίησε συναλλαγές 1,5 εκ € και ο Νεονάκης 64 εκ. €, σε μικρό χρονικό διάστημα το 1999. Κατά πόσο και οι δυο τους ήταν κάτοχοι εμπιστευτικών πληροφοριών;

    24. Και η «Ελευθεροτυπία» στο μεγάλο φαγοπότι των Ολυμπιακών έργων (Άγιος Κοσμάς) με τις επιχειρηματικές δραστηριότητες της συζύγου του Φυντανίδη, Βιργινίας Βεντουράκη, μέσω της Ολλανδικής κατασκευαστικής De Boer.

    25. Φόροι: παρά του ότι η πράσινη υποσχεσιολογία ευαγελίζονταν πάντα αναδιανομές πλούτου, δικαιότερα συστήματα φορολόγησης και φορολόγηση του έχοντα και κατέχοντα, από το 1993 έως το 2003 παρατηρείται αύξηση φόρων κατά 122,5%. Επί Σημίτη επιβλήθηκαν 97 νέοι φόροι που κυρίως στόχευαν μικρές, εμπορικές, βιοτεχνικές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Το 1981 τα συνολικά φορολογικά έσοδα αντιστοιχούσαν στο 15,8% του ΑΕΠ ενώ το 2000 αντιστοιχούσαν στο 26,6%. Το 1981 οι αυξήσεις άμεσων φόρων αντιστοιχούσαν στο 5% του ΑΕΠ ενώ το 2000 αντιστοιχούσαν στο 11,2%. Το 1995 π.χ. το 66,1% των φόρων ήταν έμμεσοι, το 2000 ήταν 57,6%, το 2001 ήταν 58,9%, το 2002 ήταν 59,4% και το 2003 ήταν 59,4%.

    26. Αγροτικό Ζήτημα : τις δύο τελευταίες δεκαετίες δόθηκαν από την Ευρωπαϊκή Ένωση τρισεκατομμύρια για την αναδιάρθρωση της αγροτικής παραγωγής και οικονομίας και τον τεχνολογικό εκσυγχρονισμό της ελληνικής γεωργίας. Οι επιδοτήσεις όμως χρησιμοποιήθηκαν μόνο για ψηφοθηρικούς λόγους. Οι αναμενόμενες αναδιαρθρώσεις δεν έγιναν ποτέ γιατί τα πολλά χρήματα απορροφούνταν από ανθρώπους που δεν τα δικαιούνταν, απορροφούνταν από απατεώνες, πάντως όλοι, παραπληροφορήθηκαν και εξαπατήθηκαν αφού πίστεψαν ότι θα παίρνουν τις επιδοτήσεις επ' άπειρον ενώ οι επιδοτήσεις ήταν απλώς τμήμα πακέτων που κάποτε φυσικά απορροφούνται και σταματούν. Εξάλλου η Ευρώπη δεν μπορεί να ενισχύει για πάντα προϊόντα που δεν χρειάζεται(χωματερές) ή προϊόντα υψηλού κόστους παραγωγής σε σύγκριση με άλλες χώρες. Κανένας δεν εξήγησε στους αγρότες πως και γιατί να ανανεώσουν και αναδιαρθρώσουν τις καλλιέργειές τους, πώς να βελτιώσουν την παραγωγή τους και πώς να εκσυγχρονίσουν τεχνολογικά τις γεωργικές εκμεταλλεύσεις τους. Ήταν λογικό ο Δρυς να βγει και να πει «οι αγρότες πρέπει να τα βγάλουν πέρα μόνοι τους» και ο Σημίτης ότι «η ελληνική γεωργία δεν έχει μέλλον» και ότι οι αγρότες πρέπει να αλλάξουν επάγγελμα». Το εμπορικό ισοζύγιο αγροτικών προϊόντων έφτασε το 2002 στο πρωτοφανές έλλειμμα των 1,84 δις €. Έτσι φτάσαμε στην εξέγερση των αγροτών, στα σκασμένα λάστιχα, στην κατασυκοφάντηση των αγροτών και στον ξυλοδαρμό τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. 27. Προμήθειες στα νοσοκομεία : εικονικές τιμολογήσεις και υπερτιμολογήσεις φαρμάκων και ιατρικών υλικών και εργαλείων από 300% - 1500%.

    28. Ανεργία : το 1981 υπολειπόταν του μέσου κοινοτικού όρου. Μετά το 81 άρχισε να αυξάνεται ενώ το 1998 ξεπέρασε το μέσο κοινοτικό όρο, το 1999 έφτασε το 12% και το 2004 το 12,3%.

    29. Ολυμπιακή αεροπορία : τον Οκτώβριο του 2003 η Ευρωπαϊκή επιτροπή στράφηκε κατά της Ελλάδας και έστειλε την Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για τις παράνομες χρηματοδοτήσεις της Ολυμπιακής από την κυβέρνηση Σημίτη. Ζητούσε μάλιστα την επιστροφή της οικονομικής υποστήριξης χαρακτηρίζοντας αποτυχημένο το σχέδιο εξυγίανσης από το 1994 έως το 2002.

    30. ΑΣΕΠ : κάτω από τους νόμους Πεπονή κατασκεύασαν τις περίφημες 'αποκαταστατικές' διατάξεις του άρθρου 25 και του Ν. 2190, που ουσιαστικά παραβίαζαν το νόμο για το ΑΣΕΠ, καταργούσαν την έννομο τάξη και ανάγκαζαν το ίδιο το ΑΣΕΠ να διαπιστώνει με εκθέσεις του χιλιάδες παράνομες κομματικές προσλήψεις κυρίως συμβασιούχων. Ο δημόσιος τομέας στην Ελλάδα πασοκοκρατείται, αφού επί 20 χρόνια είχαν διοριστεί πάνω από 1 εκ. 'πράσινα' παιδιά ...;.. Παρόλα αυτά ο σοσιαλιστικός τύπος επιμένει ότι ο δημόσιος τομέας κατακλύστηκε από γαλάζια παιδιά. Καλό το παραμύθι αλλά χωρίς δράκους.

    31. Το φιάσκο της οδού Νιόβη στις 23/9/1998 : με την καταδίωξη του επικίνδυνου Σορίν Ματέι που με μια χειροβομβίδα απέδειξε την πλήρη ανεπάρκεια της αστυνομίας και της ηγεσίας της. Τραγικό θύμα της ιστορίας, η 25χρονη Αμαλία Γκινάκη. Μετά το φιάσκο ο Σημίτης διόρισε αρχηγό της ΕΛ.ΛΑΣ τον αντιστράτηγο Γεωργακόπουλο, την ίδια στιγμή που ο εισαγγελέας Γεράκης ερευνούσε σκάνδαλα που εμπλέκονταν ο Γεωργακόπουλος. Αργότερα τον επιβράβευσαν με τη Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Εσωτερικών.

    32. Υπόθεση Πάσσαρη: δολοφόνησε δύο αστυνομικούς κατά τη διάρκεια απόδρασής του από το νοσοκομείο που είχε μεταφερθεί. Πρέπει να αναφέρουμε και τη μετέπειτα πλήρη αδυναμία σύλληψής του. Γιατί ο αστυνομικός να ριψοκινδυνεύσει τη ζωή του όταν είναι διορισμένος πρασινικαρτούχος;

    33. Διαφθορά: το 2003 ο Μισέλ Ζοσεράν πρόεδρος της γαλλικής αμυντικής βιομηχανίας THALES κατήγγειλε για δωροδοκία μέλος της ελληνικής κυβέρνησης για να αναλάβει η εταιρεία του, την αναβάθμιση έξι φρεγατών του πολεμικού ναυτικού. Υποστήριξε ότι η δωροδοκία είναι αναπόφευκτη στην Κορέα, Ιταλία, Ελλάδα και Αφρική. Γαλλικές εφημερίδες υποστήριξαν με στοιχεία, ότι η ασφάλεια των Ολυμπιακών Αγώνων δόθηκε στους Αμερικάνους βάσει της μεγαλύτερης δωροδοκίας αφού ο THALES δωροδοκούσε τον υπουργό Άμυνας από 7% - 10% και δεν πήρε το έργο. Όσο για τη δωροδοκία ο Έλληνας αντιπρόσωπός τους του υπέδειξε ότι πρέπει να προβλεφτεί μια δωροδοκία ύψους 7%-10% στον Έλληνα υπουργό Άμυνας. Τελικά την ασφάλεια 'κέρδισε' η εταιρεία του Dick Cheney (αντιπροέδρου της Αμερικής) ο οποίος και απευθύνθηκε κατευθείαν στο Σημίτη και στο Χρυσοχοΐδη και όχι σε υπουργούς του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. 34. Ναυάγιο 'Σαμίνα' και οι σχέσεις του με τη διαπλοκή στη ναυτιλία. Αποτέλεσμα του ναυαγίου ήταν 83 νεκροί και δύο μήνες μετά η αυτοκτονία Σφηνιά. Ο Σημίτης ήταν αυτός που ενίσχυσε και υποστήριξε την Minoan Lines ώστε να κατακτήσει σχεδόν μονοπωλιακή θέση στη ναυτιλία. Έτσι η Μίνοαν λειτουργούσε ανεξέλεγκτα και χωρίς τους ιδιαίτερους και απαραίτητους ελέγχους. Τρεις μέρες πριν το ναυάγιο ο μηχανικός του Σαμίνα, Αντώνης Σορώκος στέλνει γραπτή αναφορά στην εταιρεία, κρίνοντας το πλοίο , αναξιόπλοο. Άσχετα από τις απόψεις μελών του πληρώματος δύο είναι οι εκδοχές του ναυαγίου. Ή το πλοίο είχε μηχανική βλάβη και κανείς δεν έδωσε σημασία ή τη βλάβη την παρουσίασε εκείνη τη στιγμή, λόγω της πλημμελούς συντήρησης. Το πλοίο βυθίστηκε 20 λεπτά μετά την πρόσκρουσή του στις Πόρτες, γιατί δε διέθετε στεγανά, που θα καθυστερούσαν ή θα απέτρεπαν τη βύθισή του. Οι χώροι που έπρεπε να είναι στεγανά είχαν μετατραπεί σε καμπίνες, ενώ τα σωστικά μέσα ήταν ανύπαρκτα. Οι μηχανισμοί του υπουργείου από την άλλη είχαν πραγματοποιήσει πλημμελείς ή εικονικούς ελέγχους αξιοπλοϊας που πολλές φορές συνοδεύονταν και από το αντίστοιχο φιλοδώρημα.

    35. Για τέσσερα κακουργήματα άσκηθηκε δίωξη κατά του πρώην γενικού διευθυντή του ΠΑΣΟΚ Γιάννη Παπακωνσταντίνου και της χρηματιστηριακής εταιρείας ΑΡΤΙΟΝ για τα ομόλογα του Ταμείου Εθνικής Οδοποιίας (ΤΕΟ).

    36. Ληστρικό πασοκικό σκάνδαλο 1 δις € στην ΕΑΒ : οι κυβερνήσεις του πασόκ για να «στρογγυλοποιήσουν» τα τεράστια ελλείμματα της εταιρείας αλλά και κυρίως για να τα «εξαφανίσουν» κάτω από το χαλί, τα «έβαζαν» σε ειδικό λογαριασμό «αναπόσβεστων εξόδων ιδρύσεως της εταιρείας»!

    37. Το 2001 το πασόκ για να καλύψει ένα χρέος 2,8 δις έστησε τη μεγαλύτερη κομπίνα στην ελληνική ιστορία : το πράσινο δομημένο ομόλογο του 2001 με τις 18 τράμπες. Δομήθηκε ένα ομόλογο-τέρας ονομαστικής αξίας 6,1 δις Ευρώ και πάνω σ' αυτό "παίχτηκαν" 18 τράμπες (swaps). Το οφειλόμενο ποσό, από τους λάθος χειρισμούς από 2,8 δις Ευρώ ανήλθε στα 54 δις Ευρώ.

    38. Η λεηλασία των ταμείων από το Πασόκ. Για τα ταμεία αυτά σήμερα κόπτεται ...; Το 2002 - 2003 χάθηκαν μόνο μέσω της "Ακρόπολις" χρηματιστηριακής, σε παιχνίδι με ομόλογα 5,5 εκ. €. Συνολικά χάθηκαν από τα σαϊνια του πασόκ πάνω από 3,5 δις € (1,3 τρις δρχ.) μόνο από το 1999-2002. Και μιλάμε για τα λεφτά που τζόγαραν στο χρηματιστήριο, αφήνοντας λυτές και λυσσασμένες τις διοικήσεις των ταμείων να κάμουν παιχνίδι. Επένδυσαν 5,22 δις € συνολικά σε μετοχές και άφησαν μόνο με 1,76 δις €. Το 2002, ο Υπ. Οικονομίας Χριστοδουλάκης καλούσε τις διοικήσεις του ΙΚΑ να παίξουν σε πολυετή ομόλογα για να καλύψουν τα ελλείματά τους.

    39. Σκάνδαλο ΑΡΙΑΔΝΗ : το 2000 το ελληνικό δημόσιο δανείστηκε 650 εκ. €, από την off shore εταιρεία ARIADNE S. A. (ISIN:XS0121591704) με έδρα το Λουξεμβούργο, βάζοντας υποθήκη μέχρι το 2013 τα έσοδα των λαχείων. Οι μίζες που έπεσαν ξεπερνούν τα 7,5 εκ. €. Το Πασόκ υποχρεούται να απαντήσει : ...;το πασόκ σφυρίζει ΚΛΕΦΤΙΚΑ!
    Αναρτήθηκε από KRISAION Θεσμικός εγκληματίας 40.πωληση του χρυσου 50.γκολμαν σακς το ομολογο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Βρωμοφασίστες που μιλάτε για "εκλεγμένο'',τύπου Καμίνη, με 15% έρχεται η ώρα σας.
    Σκατά στους βόθρους σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ΠΟΙΟ ΔΝΤ, ΠΟΙΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΑΚΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΡΙΣΗ; ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΑΣ, ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΟΛΑ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΑΣΤΙΓΑ. NIGHT BREED. ΟΙ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΔΙΠΛΑΝΗΣ ΠΟΡΤΑΣ. ΜΑΘΑΝΕ ΣΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΒΑΝΤΕΣ ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΜΑΣ ΠΗΞΑΝ ΣΤΟ ΝΤΑΗΛΙΚΙ, ΡΟΥΦΗΞΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ, ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΑΝ Τ' ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠ' ΤΗ ΜΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΦΘΗΝΗΝΕΙ ΤΟ ΨΩΜΙ ΤΟΥΣ. ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΑΠ' ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ, ΠΡΟΔΙΔΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥΣ, ΑΠΟ ΤΟ ΦΕΡΣΙΜΟ, ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΤΟ ΜΟΤΟ ΤΟΥΣ:Η ΚΟΛΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ. ΒΑΛΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΜΑΤΙ, ΔΕΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ... ΜΗΝ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ. ΕΚΕΙΝΟΙ ΣΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΑΠΟΘΑΡΡΥΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΤΙΜΙΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΣΑΣ, ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ...ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΦΘΟΝΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΑΠΟ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Γαμηστε του το σπιτι του δουλεμπορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Στην Ολλανδία με έπιασαν χωρίς χαρτιά μέσα στο τρένο και με έβαλαν στο κρατητήριο για 4 ώρες. Μου έφτιαξαν έναν ογκώδη φάκελο και μετά με έβαλαν στο τρένο για να επιστρέψω στο Βέλγιο από όπου ερχόμουν.
    Μπορεί αυτά τα κοπρόσκυλά που προστατεύουν τους λαθρομετανάστες εάν το κράτος ξέρει πόσοι λαθραίοι κινούνται στην Ελλάδα χωρίς χαρτιά, που μόνον ζημία κάνουν στον Έλληνα.
    Να φύγουν τώρα από την Ελλάδα μας για βρούνε και οι άνεργοι δουλεία και να μπει η χώρα σε μια τάξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Αυτό το Καθίκι ο Σημίτης αυτό το Grande λαμόγιο, δεν θέλει ξύλο όχι γιατί θα τον κάνετε και ήρωα τον αλεπουδομούρη.
    Πετάτε του γιαούρτια αβγά και σάπιες ντομάτες ούτως ή άλλως με την μούρη που διαθέτει, γιαουρτωμένος και πασαλειμένος πιο καλός θα είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Στη χρεοκοπημένη Ελλάδα –όπου κανείς δεν θεωρείται υπεύθυνος για τη χρεοκοπία και όλοι οι υπαίτιοι παραμένουν στις θέσεις τους- δεν μπορεί να καταδικαστεί κανείς. Οι Μητσοτάκης Σημίτης Καραμανλής Παπανδρέου και η κυβέρνησή τους είναι υπεύθυνοι για την ανομία που κυριαρχεί στη χώρα, αφού κουρέλιασαν καθε έννοια δικαιοσύνης αξιοκρατίας . Από την στιγμή που η χρεοκοπία αντιμετωπίζεται ως κακό μάτι, φυσικό φαινόμενο, ή οτι οι ξένοι μας ζηλεύουν -και δεν τιμωρείται κανείς γι’ αυτήν-, ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει και να παραμένει ατιμώρητος. Δεν μπορεί να παραμένουν ατιμώρητοι αυτοί που είναι υπεύθυνοι για τη χρεοκοπία της χώρας και να τιμωρείται ο κουλουράς που δεν κόβει απόδειξη. Μου κάνει εντύπωση ότι δεν έχει βρεθεί ούτε ένας «έγκριτος» αρθρογράφος να κάνει αυτήν την τόσο προφανή διαπίστωση.

    Ολοι οι παραπάνω πρωθυπουργοί εκλέχτηκαν απο το λαό,

    Δημοκρατικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Βαλτε και τον νομο περι συνενωσης οικογενειων σημιτης , να φερνουν δηλαδη οι εισβολοις και το σοι τους τα 3.000.000 ΕΠΙ 8 ΤΟ ΣΟΙ = 24.000.000 ΤΣΑΚ ΜΠΑΜ =Ελλαντισταν μπαβο γκιορκο !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Αριστεροδεξια φασιστοειδη ,αγραμματοι υβριστές και κακοηθεις ο Σημίτης φταιει που προσπαθησε να σας κανεις Ευρωπαιους(δηλαδη πολιτισμένους)Αυτο ηταν και το μοναδικο του λάθος," αλλα τον αραπη και αν το πλυνεις το σαπουνι σου χαλας".Ρωτηστε ενα ξενο ανθρωπο ενα μορφωμενο ενα ευρωπαιο πολιτικο τι γνωμη εχουν για το Σημιτη και τι γνωμη εχουν εχουν για τους ελληναραδες και τους σταλινικους σαν τα μουτρα σας.Αλλα τι λεω μπορειτε εσεις να αρθρωσετε λέξη μπροστά σε πολιτισμένους ανθρώπους? .Μονο κλεισμενοι στο καβουκι σας νοιωθετε οτι ειστε καποιοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. έπρεπε να σταθεί με σεβασμό και μεταμέλεια το ατάλαντο σημιτόσκυλο να φάει τις ροχάλες των 50 αξιοσέβαστων ελλήνων πολιτών, που με την αισχρή δουλοπρεπή και κατόπιν σχεδίου πολιτική του οδήγησε την πατρίδαν μας σε αυτό το χάλι. ΑΥΤΟΚΤΟΝΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΣΙΠΑ ΑΠΑΝΩ ΣΟΥ΄ΟΧΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟΥΣ ΝΑ ΦΥΛΑΝΕ ΤΟ ΑΧΡΗΣΤΟ ΚΟΥΦΑΡΙ ΣΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Να ρωτήσουμε τη γνώμη των ευρωπαίων για το σημίτη ρε αρχιμαλάκα 29 Ιαν 2011 4:16:00; Να μας πουν τι; Μήπως αυτούς γάμησε με χρηματιστήριο, Ιμια, ψευτοΟΝΕ και άλλα πολλά; Να ρωτήσω δηλαδή το γείτονα να μου τη γνώμη του για τον κλέφτη του δικού μου σπιτιού. Άντε γαμήσου ρε σφουγγοκωλάριε, γιουσουφάκι του κινέζου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ που χάναμε τα Ιμια και αυτός έλεγε ευχαριστώ στους Αμερικανους Ο ΞΕΦΤΙΛΑΣ που παρέδωσε τον Οτσαλάν στους τούρκους
    Επρεπε να είναι φυλακή για εσχάτη προδοσία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Φολα στο Πασοκ και τους αλητες συμμορίτες πολιτικάντηδες

    Προσλαμβάνουν 232 ατομα στην Βουλή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Γουδί στους προδότες πολιτικούς και εκτέλεση

    Φολα σ'αυτούς και τις ορντινάτσες τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Φωτια στα λαμόγια της Δεη και των Δεκο

    Φωτια στους ΠΡΟΔΌΤΕς πολιτικούς

    Ηδη ξεκίνησε το πάρτυ των προσλήψεων

    232 στην Βουλή , 160 στην ΕΡΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. βΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΛΙΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΩΡΕΣ ΣΑΣ

    ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΤ - ΟΠΟΙΟΣ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΑ ΚΩΛΟΧΑΡΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. ΓΑΤΙ ΒΡΙΖΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΝ ΣΗΜΙΤΗ.
    Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟ ΕΔΕΙΧΝΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΝΤΟΜΠΡΟΣ ΤΑ ΕΔΕΙΧΝΕ ΟΛΑ .
    ΕΜΕΙΣ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΑΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΑΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ.
    ΔΙΟΤΙ ΕΝΟΧΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΙΣ ΒΛΕΠΟΥΝ (ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ)ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ.
    ΤΩΡΑ ΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΚΛΕΨΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΤΟ ΠΙΟ ΑΣΤΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΥΡΙΟ ΠΑΛΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ.
    ΕΧΕΤΕ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Όσοι μιλάνε απαξιωτικά για το Σημίτη είναι απλά βλάκες κι αυτό εξηγεί γιατί είμαστε εδώ που είμαστε. Εκτός του ότι ήταν ο μόνος σοβαρός έλληνας πρωθυπουργός μετά το θείο Καραμανλή ήταν και ο μόνος που έδινε το μισθό του ως καθηγητής στην Πάντειο ! Και βρέθηκαν λαμόγια να τον φάνε κι αυτό. Όπως ο εσωκοματικός του πολιτικός αντίπαλος Άκης, του βαθέως ΠΑΣΟΚ, που αποδείχτηκε άρχοντας της κριτικής (όπως κάποιοι εδώ στο blog)αλλά και άρχοντας της μίζας !!! Αλλά οι δημοσιογράφοι του κώλου, με τις βίλες και τις λαμογιές, τα αποσιωπούν αυτά επειδή τους έκοψε την κρατική διαφήμιση (βλέπε Τράγκα και λοιπούς). Δυστυχώς αυτή είναι η Ελλάδα της βλακείας και της μετριότητας και ίσως μας χρειάζεται να πτωχεύσουμε, να πιάσουμε πάτο και να ξανασηκωθούμε από εκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Δεν ζούμε στον μεσαίωνα έλληνας είναι και ο Σημίτης όπως όλοι ας γίνουν πρωθυπουργοί αυτοί που συνεχώς κρίνουν από την απέξω χωρίς να σκέφτονται κανέναν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Θα ελεγα πισσα και πουπουλα αλλα η πισσα ειναι ακριβη της μερες μας σκατα και πουπουλα αυτο του αξιζει θα τον περιμενω τωρα που ξερω το δρομολογιο η παλιο κουφαλα αυτος δεν ειναι που εδωσε το δακτυλιδι που το ειχε κριμενο σαν τον Πεταλουδα της ταινιας στον γαπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Θα ελεγα πισσα και πουπουλα αλλα η πισσα ειναι ακριβη της μερες μας σκατα και πουπουλα αυτο του αξιζει θα τον περιμενω τωρα που ξερω το δρομολογιο η παλιο κουφαλα αυτος δεν ειναι που εδωσε το δακτυλιδι που το ειχε κριμενο σαν τον Πεταλουδα της ταινιας στον γαπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Τέτοιες ενέργειες σε ένα ευνομούμενο Δημοκρατικό κράτος είναι καταδικασταίες!!
    Απ'όσο μπορώ να ξέρω σε ολόκληρη τη Γη στις μέρες μας τέτοια κράτη πρέπει να είναι 4-5. Ανήκει άραγε η Ελλάδα σε αυτά?? Μια απλή σύγκρηση με την έννοια της Δημοκρατίας όπως αυτή εκφράστηκε από τους αρχαίους Έλληνες θα μας οδηγήσει στην απάντηση. (Άλλωστε ιστορία όλοι ξέρουμε Ε????...).
    Όταν η Δημοκρατία μετατρέπεται σε ολιγαρχία ικανών?? σε αρκετές περιπτώσεις ναι νομίζω...
    Το ζήτημα είναι προς ποιου το συμφέρον αξιοποιούν τις ικανότητές τους.
    Τι μπορούν να κάνουν οι πολίτες σε ένα ολιγαρχικό καθεστώς?? Μα φυσικά τίποτα η αμερόληπτη Δικαιοσύνη φροντίζει για το συμφέρων τους!!!
    Το πρόβλημα είναι ότι κάποιοι θέλουν τη Βία αυτής της μορφής.Την έκφραση της οργής με τρόπο όχι οργανωμένο! Και γιατί άραγε την θέλουν??? Ας δούμε πώς εξελίσεται η κατάσταση στην Αίγυπτο και θα καταλάβουμε.
    Οι μέθοδοι που χρησιμοποιούνται στο Παγκόσμιο Χωριό είναι ίδιες, δοκιμασμένες και δουλεύουν.
    Διότι οι άνθρωποι έχει παρατηρηθεί ότι από τα αρχαία χρόνια αντιδρούν με σχεδόν κοινό τρόπο όταν δέχονται τα ίδια ερεθίσματα. (Κοινωνική Ανθρωπολογία).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. και ο γιωργακης λαθραιος ειναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. ΜΕΧΡΙ ΧΤΕΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ Η ΒΙΑ ΚΑΤΑ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.
    ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ( ΚΥΡΙΟΙ).. ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΒΙΑ ΕΧΟΥΝ. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΜΥΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΟΧΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΑΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ .

    ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΝΤΡΕΠΟΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Ο Περικλής είπε < Ο Κυβερνήτης αντικατοπτρίζει το λαό που τον ψήφησε >
    Αν δεν καθόμαστε στο καναπέ τη μέρα τον εκλογών, ίσως είχαμε δημοκρατία,
    τώρα μας αντιπροσωπεύει ένα μικρό ποσοστό που όμως είναι η πλειοψηφία, τα θέλαμε και τα πάθαμε. Τίποτα δεν έχουμε δει ακόμα. Όταν οι κυβερνόντες μας στέλνουν στο ταξίδι για το πουθενά θρυμματίζοντας τον κοινωνικό ιστό, χωρίς να έχουν το ηθικό ανάστημα αλλά και το τσαγανό, να τιμωρήσουν τους κλέφτες, γιατί θα πρέπει να τιμωρηθούν και αυτοί, το μόνο που μένει είναι δυστυχώς η ψυχολογία του όχλου. Όταν η αγανακτισμένη μάζα συνιδιτά νιώσει την έκπτωση των αξιών, πολύ φοβάμαι ότι τα μικροεπεισόδια προς τους κυβερνόντες ή και προς τον πρόεδρο της κλίκας που διοικεί θα είναι πταίσματα.
    Το καζάνι βράζει δεν υπάρχει κοινωνική ηθική και εντιμότητα.
    Δημήτρης Θ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Ο Περικλής είπε < Ο Κυβερνήτης αντικατοπτρίζει το λαό που τον ψήφησε >
    Αν δεν καθόμαστε στο καναπέ τη μέρα τον εκλογών, ίσως είχαμε δημοκρατία,
    τώρα μας αντιπροσωπεύει ένα μικρό ποσοστό που όμως είναι η πλειοψηφία, τα θέλαμε και τα πάθαμε. Τίποτα δεν έχουμε δει ακόμα. Όταν οι κυβερνόντες μας στέλνουν στο ταξίδι για το πουθενά θρυμματίζοντας τον κοινωνικό ιστό, χωρίς να έχουν το ηθικό ανάστημα αλλά και το τσαγανό, να τιμωρήσουν τους κλέφτες, γιατί θα πρέπει να τιμωρηθούν και αυτοί, το μόνο που μένει είναι δυστυχώς η ψυχολογία του όχλου. Όταν η αγανακτισμένη μάζα συνιδιτά νιώσει την έκπτωση των αξιών, πολύ φοβάμαι ότι τα μικροεπεισόδια προς τους κυβερνόντες ή και προς τον πρόεδρο της κλίκας που διοικεί θα είναι πταίσματα.
    Το καζάνι βράζει δεν υπάρχει κοινωνική ηθική και εντιμότητα.
    Δημήτρης Θ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Καιρος ειναι να αρχισουμε με Δημοκρατικες Διαδικασιες και Διαφανεια να πλακωνουμε στο ξυλο τους Αλητες (Πολιτικους) που εξεφτελιζουν την χωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. αγαπητέ 3΄58 δεν αντιλαμβάνομαι γιατί ο Σημίτης πρέπει να μπορείνα κυκλοφορεί όπου θέλει και η γιαγιά, η κοπελίτσα, ο θείος ή εγώ στο φινάλε να μην μπορώ λόγω των καθαρμάτων που μας κουβάλησε εδώ. αν αυτό είναι δημοκρατία,τότε ζήτω τατάνκς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Αυτό χρειάζονται:
    http://www.greekdigital.com/watch/047a44b08ed031e1f0ed/I%CF%80%CF%84%CE%AC%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%B7-%CE%A0%CE%BF%CF%8D%CF%84%CF%83%CE%B1-%CE%AE-%CE%A0%CE%BF%CF%8D%CF%84%CF%83%CE%B1-%CE%B5%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%80%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%AC%CE%BA%CE%B9

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Τιμή σ’ εκείνους όπου στην ζωή των, ώρισαν και φυλάγουν Θερμοπύλες!.
    Ζήτω Ο Εθνάρχης Μεταξάς!!
    Ζήτω η Ελλάδα !!
    Ζήτω ο Στρατός και τα σώματα Ασφάλειας !!
    Ζήτω ο Εθνάρχης Παπαδόπουλος και η 21 Απρίλιου 1967!!
    Ζήτω η Ελλας τον Ελληνον Χριστιανον!!!
    Ζήτω το Έθνος !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Έτσι, μαθαίνουμε ότι η μηνυτήρια αναφορά Αυστριακού οικονομολόγου κατά του τότε παραποιήσαντος τα περίφημα swaps πρωθυπουργού Κ. Σημίτη στάλθηκε από τον Άρειο Πάγο στη Βουλή για τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. ΗΤΑΝ ΚΙ Ο ..... ΠΩΣ ΤΟΝ ΛΕΝΕ Ο ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ ΜΑΖΙ;; ΠΟΥ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΟΤΙ ΠΗΡΕ ΤΟΥΒΛΑΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ SIEMENS;;;;
    ΧΟ ΧΟ ΧΟ!!! ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΕΥΓΕΝΙΚΟΙ ΚΥΡΙΟΙ, ΟΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΟΥ [ΠΟΛΥ]ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ, ΤΟΣΟ ΖΩΝΤΑΝΑ ΕΙΝΑΙ;;;
    ΤΟ ΞΥΛΟ ΒΓΗΚΕ ΑΠ' ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ..
    ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ....
    ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΠΤΕΙ ΛΟΓΟΣ ΠΙΠΤΕΙ ΡΑΒΔΟΣ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΟΦΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ,
    ΚΑΤΙ ΝΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΔΙΟΡΘΩΤΟΙ!!!
    ΚΑΠΟΤΕ ΕΝΑΣ ΣΟΦΟΣ 90ΑΡΗΣ ΓΕΡΟΣ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ:
    ΑΝΑΛΟΓΑ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΑΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΤΡΟΠΟ.
    Π.Χ. ΣΕ ΕΝΑ ΣΚΥΛΟ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΣΕ ΔΑΓΚΩΣΕΙ ΘΑ ΠΕΙΣ: ΣΥΓΝΩΜΗΝ ΚΥΡΙΕ ΣΚΥΛΕ;;;
    ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΘΑ ΤΟΥ ΠΕΙΣ!!! ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ...ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΟΝ ΑΕΙΔΟΞΑΣΤΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Κε 10.57-.58--.59 κλπ

    ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΟΥΧΕΣΑ ΤΟ ΧΟΝΔΡΟΒΟΥΒΑΛΟ
    ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΡΧΕΙΟ ?

    ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥΣΤΟΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΡΧΕΙΟ?

    ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΛΕΙΦΑΔΙ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝΙΣΜΟΥ
    ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΡΧΕΙΟ ?

    ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΟ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΠΛΗΡΩΝΕΣΑΙ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. http://www.youtube.com/watch?v=fPHFR14YpFI&feature=more_related OΙ ΥΠΑΙΤΙΟΙ ΤΗΣ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ .ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΚΑΜΑ ΟΛΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ @@@@@@@ΡΙ ΚΟΛΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΛΙΓΔΑ Ε ΛΙΓΔΑ IQ ΡΑΔΙΚΙΟΥ ΕΧΕΙΣ 6 Μαρ 2011 5:44:00 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΙ 2009-2011

    Οι απολυμένοι του ιδιωτικού τομέα αντιδρούμε και δεν καταθετουμε φορολογικές δηλώσεις

     Απόλυση «εξαφανισμένων Καβαλιεράτων» του δημοσίου τωρα και χωρίς αποζημίωση
     Αμοιβές του δημοσίου συμφωνα με τις συλλογικές συμβάσεις εργασίας. Οτιδηποτε αλλο αφορά παραβίαση του συντάγματος και Διάκριση
     Κλείσιμο ή ιδιωτικοποίηση των ΔΕΚΟ – Οχι στα Κρατικά Μονοπώλια
     Στην φυλακή για εφαρμογή πολιτικής διακρίσεων οι πρωθυπουργοί που οδήγησαν στο σκλαβοπάζαρο και την ανεργία την μισή Ελλάδα και σε αργομισθία την υπόλοιπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Με απλη αναζητηση στο internet για το ποια ειναι τα ΜΑΤ θα διαπιστωσει καποιος οτι μαλλον περισσοτερο απο ολους τα χρειαστηκε ο Σημιτης...ο Δημοκρατης,ας κανει παρεα μαζι τους τωρα


    Η ιδέα της δημιουργίας τους ήταν του χουντικού πρωθυπουργού Σπύρου Μαρκεζίνη, ενώ η εντολή για την υλοποίηση και τη δημιουργία της πρώτης ομάδας δόθηκε το 1976 από τον τότε πρωθυπουργό Κ. Καραμανλή. Η δύναμη της επαυξήθηκε επί πρωθυπουργίας Ανδρέα Παπανδρέου, για να καταλήξει τελικά τριπλάσια επί κυβέρνησης Σημίτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ”!
    Αυτή είναι η περιγραφή που βρίσκεται σε Βρετανική ιστοσελίδα σχετικά με το επεισόδιο. Διαβάστε και ολόκληρο το αρχικό κείμενο:
    During 26m Demo….we were just behind the black block trying to join them, when suddendly we recognised the bastard Kostas Simitis(former Greek Prime Minister and former leader of the PASOK party)and his wife in Oxford street, as they were enjoying their high class shopping(just behind the black block) with the greek people’s stolen money, we moved fast and we attacked him with offensive vocabulary and we threw him red paint on his baldness, before he managed to hide in a high class shop in Oxford street, with his wife screaming. That’s what all the dirty politicians deserve…we should terrorise them and attacked them all as soon as they get out of their homes.
    SOLIDARITY TO THE STRUGGLE OF THE ENGLISH PEOPLE!!!! the Next Demo will be even more Destructive
    London

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση