GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι δημοσιογράφοι και άλλοι εκλεκτοί της κυβέρνησης εξαιρούνται των μέτρων!...

Από το http://exomatiakaivlepo.blogspot.com/    Το ΥΠΟΙΚ κυκλοφόρησε εγκύκλιο με θέμα: «Εκτέλεση προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2011» ...

Από το http://exomatiakaivlepo.blogspot.com/
  
Το ΥΠΟΙΚ κυκλοφόρησε εγκύκλιο με θέμα:
«Εκτέλεση προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2011»
Η εγκύκλιος παρέχει βασικές κατευθύνσεις εκτέλεσης προϋπολογισμού και εφιστά την προσοχή όλων των εμπλεκομένων για την πιστή τήρηση των οδηγιών.
Μέχρι εδώ όλα καλά.
Δείτε τώρα τι γράφει η εγκύκλιος στην σελίδα 8 και συγκεκριμένα στην παράγραφο 4 β) ιιι . Προβλέψεις θέσεων προσωπικού :
β) Οι προβλέψεις θέσεων του προσωπικού που αποχωρεί από την υπηρεσία λόγω συνταξιοδότησης, παραίτησης, μετάταξης κ.λπ. θα...
 διαγράφονται αμέσως από τα σχετικά βιβλία-μητρώα.
Του μέτρου αυτού εξαιρούνται:
i) Οι προβλέψεις θέσεων των ειδικευόμενων στα νοσηλευτικά ιδρύματα του ν.δ. 2592/53 ιατρών, καθώς και οι θέσεις των ιατρών υπηρεσίας υπαίθρου.
ii) Οι αριθμητικές προβλέψεις θέσεων προσωπικού των πολιτικών γραφείων των μελών της Κυβέρνησης, των υφυπουργών και των γενικών γραμματέων (άρθρο 55 π.δ. 63/2005). Στον προϋπολογισμό όλων των υπουργείων έχουν προβλεφθεί πιστώσεις για την πλήρωση των θεσμοθετημένων θέσεων προσωπικού των γραφείων της πολιτικής ηγεσίας (Υπουργών, Υφυπουργών και Γενικών Γραμματέων) και οι αρμόδιες ΥΔΕ μπορούν να παρέχουν τις
απαραίτητες για τη δημοσίευση των πράξεων διορισμού βεβαιώσεις ύπαρξης πιστώσεων.
iii) Οι θέσεις δημοσιογράφων για τη στελέχωση των γραφείων τύπου και δημοσίων σχέσεων υπουργείων (παρ. 2 άρθρο 67 ν. 1943/91).
iv) Οι αριθμητικές προβλέψεις θέσεων προσωπικού του Πολιτικού Γραφείου του Πρωθυπουργού, του Πολιτικού Γραφείου του Υπουργού Επικρατείας και της Γενικής Γραμματείας της Κυβέρνησης, με εξαίρεση την Εθνική Επιτροπή Βιοηθικής και την Εθνική Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.
Μια χαρά διαβάσατε...
Ενώ σε όλο το δημόσιο και όλα τα υπουργεία δεν θα υπάρξουν προβλέψεις για την πλήρωση του προσωπικού που αποχωρεί από την υπηρεσία λόγω συνταξιοδότησης, παραίτησης, μετάταξης κ.λπ....
Οι κκ δημοσιογράφοι των γραφείων τύπου και δημοσίων σχέσεων υπουργείων, μαζί με κάποιες άλλες "ειδικές" κατηγορίες όπως προσωπικό των πολιτικών γραφείων των μελών της κυβέρνησης και των Γενικών Γραμματέων, εξαιρούνται !!!
Είναι τόσο απαραίτητοι οι κκ δημοσιογράφοι που θα πρέπει να αναπληρώνονται (και να πληρώνονται)...
Είδατε πόσο έξυπνα τακτοποιούνται οι εκλεκτοί και αυτοί που επηρεάζουν και διαμορφώνουν την κοινή γνώμη !!!
Κάτσε τώρα εσύ μακάκα νέε και ψάξε για δουλειά και περίμενε διορισμό...
Αυτά είναι άλλα κόλπα...

5 σχόλια

  1. ΟΙ ΕΚΛΕΚΤΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.ΑΜΕΡΙΣΤΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΑΝΤΑΛΑΓΜΑ ΤΑ ΔΩΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΝΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΤΩΝ ΜΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλή χρονιά στους Πολιτικούς μας και καλά μυαλά, και ξεκινώ με αυτό γιατί στην κατάσταση που είμαστε εσείς μας έχετε φέρει, και έχετε κάνει μάλιστα πάρα πολλούς να νοσταλγούν την οικονομική πολιτική της Δικτατορίας του Παπαδόπουλου όσον αφορά την εσωτερική οικονομική πολιτική και να παραβλέπουν όλα τα άλλα, δηλαδή να προτιμούν ένα Λοχία από όλους εσάς!
    Και μην πει κανείς σας ότι και στα οικονομικά η Δικτατορία τα έκανε θάλασσα και χάρισε σε ημέτερους χρήματα του Ελληνικού λαού, γιατί το φαγοπότι που έχει γίνει από τους ημετέρους σας και ίσως κάποιους από εσάς δεν παίρνω όρκο δεν το αποδέχομαι, αλλά αυτό λέει ο πολύς Λαός, εις βάρος του Δημοσίου Συμφέροντος επί Δημοκρατίας, με την ανοχή σας και τους Νόμους σας, τα Βουλεύματα σας και τις Χάρες σας, και τις φωτογραφικές διατάξεις που ψηφίζετε στην Βουλή η οποία έχει καταντήσει Μεγάλη Προστάτιδα Αμαρτωλών και Κλεφτών θα χρειαζόταν εκατοντάδες τόμους ή και χιλιάδες σαν αυτούς της μεγάλης Αμερικανικής Εγκυκλοπαίδειας για να χωρέσει η περιγραφή τους, και απόδειξη είναι το Οικονομικό – Πολιτικό – Κοινωνικό χάλι που έχετε οδηγήσει την Ελλάδα ολόκληρη!
    Ποιος σας έχει εμπιστοσύνη? Κανείς, μόνο που τι να κάνει ο Λαός και κάθε φορά θες από ανάγκη, θες από προσωπικό συμφέρον, θες από απόγνωση εμπιστεύεται το Μη Χείρον Βέλτιστον! Και εσείς να αλληλοσπαράζεστε, να αλληλοκουκουλώνεστε, από την μια άκρη του Πολιτικού κόσμου μέχρι την άλλη.
    Όλοι το ίδιο είναι, ακούς από όποιον μπορεί και ανοίγει το στόμα του και δεν έχει την ανάγκη σας ή δεν έχει γίνει Ζόμπι σας.
    Και θα έρθω συγκεκριμένα σε ένα από πολλά σφάλματα σας στο ζήτημα της Υγείας και συγκεκριμένα στην περί αυτής Φαρμακευτική Δαπάνη η οποία είναι η μεγαλύτερη στην Ευρώπη ή και σε ολόκληρο τον κόσμο ίσως, ανά κάτοικο κάθε χώρας.
    Σε αυτήν λοιπόν την Τεράστια Δαπάνη, 5-6-7 Δις Ευρώ την οποία εσείς με τις παραλήψεις σας, τους Νόμους και τις Διατάξεις σας αφήσατε να διογκωθεί, επιτρέψατε Ποσοστό Κέρδους στους Φαρμακοποιούς κατ’ εκείνους 25/100, και κατά το Υπουργείο Υγείας 36/100, και ο κάθε ένας μπορεί να υπολογίσει το όφελος τους συνολικά και κατά προσέγγιση στον καθένα τους, ανάλογα με το που έχει το Φαρμακείο του, χωρίς να υπολογισθούν τα κέρδη από καλλυντικά, παπούτσια και άλλα.
    Και το τραγικό Κυρίες και Κύριοι σήμερα που Πατώσαμε είναι ότι Όλοι σας, από την μια Άκρη ως την Άλλη, Συμπολίτευση και Αντιπολίτευση μέσα και έξω από την Βουλή Αμέριμνοι, Άβουλοι και Μοιραίοι επιτρέπετε με την Απραξία σας να συνεχίζετε το Μεγάλο Φαγοπότι εις Βάρος των Πολιτών αυτής της χώρας και των Ασφαλιστικών Ταμείων τους από τους Φαρμακοποιούς, την τεράστια μετακίνηση Πλούτου από την μια μεριά στην άλλη, από την μια μέρα στην άλλη. Ένα Δυο Δις Ευρώ είναι αν σας ενδιαφέρει… Καλή Χρονιά και καλά Μυαλά για το συμφέρον ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ του Λαού της Ελλάδας, αυτό μας ενδιαφέρει….Αλλιώς ο Λοχίας θα είναι για πολλούς καλοδεχούμενος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "στην κατάσταση που είμαστε εσείς μας έχετε φέρει","Οικονομικό – Πολιτικό – Κοινωνικό χάλι που έχετε οδηγήσει την Ελλάδα ολόκληρη","Όλοι το ίδιο είναι, ακούς από όποιον μπορεί και ανοίγει το στόμα του και δεν έχει την ανάγκη σας ή δεν έχει γίνει Ζόμπι σας","ο Λοχίας θα είναι για πολλούς καλοδεχούμενος".....
    Αν κάποιος είναι τσαντισμένος με τους πολιτικούς διότι ξαφνικά το κουκούλι του έσπασε και είναι εκτεθειμένος στην αλήθεια, τότε ίσως θα πρέπει να εκνευρίζεται ακόμη περισσότερο με τέτοιου είδους σχόλια, διότι δηλώνουν ακριβώς αυτό που οι έξυπνοι (πολιτικοί) πιστεύουν: τα πρόβατα που ότι θέλουμε τους κάνουμε ούτε ποτέ ξύπνησαν ούτε και ποτέ θα ξυπνήσουν. Όταν τσαντίζονται θα σπάνε καμιά βιτρίνα, θα βρίζουν , θα ψηφίζουν σε μικρής σημασίας εκλογές ΚΚΕ,Συριζα, Ακροδεξιά, Ακροαριστερά έτσι για αντίδραση και το σύστημα θα ζεί και θα βασιλεύει. Έτσι κι αλλιώς ο καναπές, τους έχει κάνει τον πισινό πολύ μαλακό και τα σουβλάκια - πίτσες τους έχουν γεμίσει τα μυαλά χοληστερίνη. Όσο θα συνεχίζουμε να σκεπτόμαστε μόνο την πάρτη μας,να λειτουργούμε μόνο για τον μικρόκοσμό μας, να μιλάμε με αντίστοιχα κλισέ όπως αυτοί (σαν και αυτά που παράθεσα στην αρχή) τότε θα συνεχίσουμε να μην είμαστε κοινωνία ανθρώπων αλλά κοινωνία όντων τα οποία γεννήθηκαν για να καταναλώνουν ότι άλλοι παράγουν, να βρωμίζουν ότι άλλοι έφτιαξαν , να αφοδεύουμε στα έτοιμα. Ας κοιτάξει μια φορά στην ζωή του ο καθένας μας τι προσέφερε σε αυτή την ρημάδα την άθλια κοινωνία και όχι τι κατά την γνώμη του δικαιούται. Τα ζώα που μας κυβερνούν μας μοιάζουν πολύ περισσότερο από ότι αντέχουμε να παραδεχτούμε.
    Εγώ προσωπικά σιχάθηκα τόσο αυτούς τόσο και αυτούς τους αγανακτισμένους συμπολίτες μου. Πιά κάνω παρέα μόνο με αυτούς που τολμούν να πούν ότι πρέπει να αλλάξω πρώτα εγώ, για να απαιτώ και από τους άλλους να αλλάξουν. Προσοχή στα παρκαρισμένα στα στραβά πεζοδρόμια αυτοκίνητα και μηχανάκια, τα σκατά των σκύλων παντού, την άθλια συμπεριφορά των οδηγών , τις ροχάλες παντου και χιλιάδες άλλα. Ο Παπαδόπουλος θα μας τα λύσει και αυτά? Πόσο ρηχά σκεπτόμαστε!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υ.Γ συγχαρητήρια στον συντάκτη του αρχικού κειμένου. Χρειαζόμαστε πρωτογενενή πληροφόρηση με παράθεση αυθεντικών κειμένων και όχι απλό μηρυκασμό των σχολίων των opinion maker. Γιατί συνήθως τέτοια ακούω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση