GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΜΜΟΝΗ ΣΕ ΕΜΠΑΘΕΙΣ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ...

Του Ανδρέα Ανδριανόπουλου http://www.andrianopoulos.gr/ Ευχαρίστως να απαντήσω σε διάφορα που σκόρπια ακούγονται. Επί κυβέρνησης Μητ...

Του Ανδρέα Ανδριανόπουλου

Ευχαρίστως να απαντήσω σε διάφορα που σκόρπια ακούγονται. Επί κυβέρνησης Μητσοτάκη πράγματι το χρέος (το σύνολο δηλ των διαχρονικών υποχρεώσεων της χωρας στο εξωτερικό) αυξήθηκε. Γιατί όμως, αφού τα δύο από τα τρια χρόνια εκείνης της διακυβέρνησης είχαμε πρωτογενές πλεόνασμα (σε ετήσια βάση δηλ. περισσότερα έσοδα από έξοδα); Απλούστατα διότι ενεγράφησαν τότε στον Προυπολογισμό δεκάδες εκατομμύρια εγγυήσεων που είχε δώσει τα προηγούμενα χρόνια το κράτος (θυμόσαστε το "Τσοβόλα δώστα όλα";) για να δανεισθούν πολλές ΔΕΚΟ - κυρίως ΔΕΗ και ΟΤΕ. Οταν οι κρυμμένες αυτές εγγυήσεις αποκαλύφθηκαν κι ενσωματώθηκαν στον Προυπολογισμό το χρέος ήταν φυσικό να αυξηθεί. Αλλά δεν είχε υπάρξει νέος δανεισμός, ούτε βέβαια και καινούργιες επιβαρύνσεις.
Οσον αφορά την θεωρία πως κάποιοι ξένοι οίκοι μας αναβαθμίζουν και μας δανείζουν ώστε να καταχρεωθούμε και αργότερα να μας έχουν στο χέρι, είναι φανερό πως δεν στέκει σε σοβαρή κριτική. Κανένας δεν σε υποχρεώνει να δανειστείς. Παρά μοναχά η πραγματικότητα μιάς κοινωνίας μαθημένης σε πολυτέλειες και ανέσεις ενώ απεχθάνεται την σκληρή και σοβαρή δουλειά.
Να ξεκαθαρίσω επίσης πως την πολιτική που εγώ υποστήριζα και προσπαθούσα να εφαρμόσω την εγκατέλειψαν ευθύς αμέσως μετά την επάνοδο του Πασόκ και πάλι στην εξουσία. Και την στροφή της ΝΔ στον...
 απόλυτο σχεδόν κρατισμό. Δέστε σχετ. στην ιστοσελίδα μου το κείμενο "Η Μαγική Εικόνα της Ελληνικής Κεντροδεξιάς".
Δυστυχώς η ανάκαμψη δεν έρχεται τόσο εύκολα. Ποιά είναι η σωστή φορολογία; Και γιατί τόσο μίσος για τους επιχειρηματίες; Ποιοί ακριβώς δημιουργούν τις δουλειές σις οποίες βρίσκουν απασχόληση οι μισθωτοί; Οπου αυτό προσπάθησε να το κάνει το κρατος, δηλ. στελέχη του δημοσίου,είδατε τα αποτελέσματα. Και βέβαια οι επιχειρηματίες δουλεύουν για το κέρδος. Γιατί, οι εργαζόμενοι γιατί δουλεύουν; Για το καλό της επιχείρησης; Εξ άλλου τους μισούς περίπου άμεσους φόρους τους πληρώνουν ΑΕ και άλλες επιχειρήσεις. Κι' από τους φόρους μισθωτών υπηρεσιών το συντριπτικά μεγαλύτερο κομμάτι (κοντά στο 82%) καταβάλλεται από τους λίγους υψηλόμισθους (στελεχη επιχειρήσεων, τραπεζίτες, σύμβουλοι επενδύσεων κλπ). Ολοι οι υπόλοιποι καταβάλλουν ελάχιστα η εισπράττουν επιστροφές. Που είναι λοιπόν η δικαιοσύνη; Η εταιρία “Πλάισιο” λ.χ. πληρώνει συνέχεια έκτακτες εισφορές ύψους (πέρυσι) 800.000 ευρώ. Και απορροφά σχεδόν όλους τους αποφόίτους ΤΕΙ στην τεχνολογία. Κι αντί να επιβραβεύεται, ουσιαστικά τιμωρείται. Τι παίρνει σε ανταπόδοση από το κράτος; Με την εξαίρεση όσων απασχολούνται στο δημόσιο όλοι οι υπόλοιποι τι ακριβώς απολαμβάνουν για τους φόρους που πληρώνουν; Ο δημόσιος τομέας μόνο ξοδεύει και καταναλώνει. Ο ιδιωτικός παράγει και πληρώνει φόρους. Και στην πλάτη του όμως ουσιαστικά ξεσπάει η κρίση. Με αύξηση φόρων και έκτακτων εισφορών (για τις επιχειρήσεις) αλλά και με ανεργία, για όσους χάνουν την δουλειά τους. Γιατί λοιπόν παραμένει το δημόσιο στο απυρόβλητο;

ΤΑ ΑΠΛΑ ΤΗΣ SIEMENS ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΥΣΚΟΛΑ
Κάποιοι είχαν τολμήσει από παλιά να καταγγείλουν τις σκανδαλώδεις συμβάσεις του ΟΤΕ για τα ψηφιακά που του προμήθευε τότε η SIEMENS με την ΙΝΤΡΑΚΟΜ. Με θανατερή σιωπή είχαν υποδεχθεί κόμματα και τα λαλίστατα – και διαμαρτυρόμενα – σήμερα ΜΜΕ τις σχετικές τότε πολιτικές πρωτοβουλίες. Ο δικαστής Ζορμπάς, που είχε την εποχή εκείνη τολμήσει να ασκήσει ποινικές διώξεις, είχε βρεθεί στα Γιάννενα. Γνωστά μέσα επικοινωνίας είχαν υποστηρίξει με φανατισμό και με πολλούς τρόπους τις σχετικές συμφωνίες, ενώ όσοι είχαμε τότε τολμήσει να υψώσουμε την φωνή μας καταλήξαμε στο σπίτι μας. Μια και οι «καρχαρίες» είχαν πλέον κυριαρχήσει στις θάλασσες.
Τώρα όλοι κραυγάζουν γιατί δεν αποκαλύπτονται οι ένοχοι. Μα ένοχοι είναι σχεδόν όλοι. Δεν έχετε παρά να δείτε ποιοί σιωπούσαν τότε για να τους ανακαλύψετε. Ο τρόπος για να αποκαλυφθούν όλα δεν είναι δύσκολος. Αρκεί να αποκλεισθεί η SIEMENS από κάθε προμήθεια με το ελληνικό δημόσιο αν δεν αποκαλύψει τους ενόχους, για να λυθεί το θέμα. Ακόμα και η Νιγηρία πήρε το μέτρο αυτό, και οι υπεύθυνοι αμέσως εντοπίσθηκαν και τιμωρήθηκαν. Την απλή όμως αυτή λύση την παρακάμπτουν όλα τα κόμματα στην Ελλάδα ενώ την αποσιωπούν όλα τα ΜΜΕ. Δεν είναι δύσκολη η λύση του γρίφου…

Ο ΔΙΟΓΚΩΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΤΟΜΕΑΣ
Κάποιες έρευνες έχουν τελευταία δεί το φώς της δημοσιότητας αμφισβητώντας πως η Ελλάδα έχει υπερβολικό αριθμό δημοσίων υπαλλήλων. Υπάρχουν χώρες ισχυρίζονται (λ.χ. Βέλγιο, Βρετανία και κάποιες Σκανδιναυικές) που έχουν τους ίδιους η και περισσότερους υπαλλήλους. Η πραγματικότητα όμως είναι αρκετά διαφορετική. Στην Ελλάδα οι υπάλληλοι του κυρίως κράτους είναι, σύμφωνα με την σχετική απογραφή, 750.000. Μαζί με τις ΔΕΚΟ και άλλους ημικρατικούς φορείς και καθώς και με διάφορους συμβασιούχους ο αριθμός είναι πάνω από εκατομμύριο. Οταν η Βρετανία λ.χ. έχει πάνω - κάτω ένα αριθμό μισθωτών του δημοσίου κοντά στα νούμερα αυτά δεν εξαγνίζει την ελληνική δημοσιο-υπαλληλία. Διότι οι Βρετανοί είναι κοντά στα 75 εκατ. Κι εμείς μόλις 10 !!
Σε πολλές ευρωπαικές χώρες επίσης (όπως η Βρετανία και το Βέλγιο) ο στρατός είναι επαγγελματικός. Και οι απλοί οπλίτες ακόμη περιλαμβάνονται στην μισθοδοσία του κράτους. Εξ’ ού και οι σχετικοί αριθμοί διογκώνονται. Σε άλλες χώρες πάλι (λ.χ. Σκανδιναυικές) το κράτος αναλαμβάνει τον πολίτη από την κούνια μέχρι τον τάφο και του καλύπτει τα πάντα. Εύλογα ο δημόσιος τομέας είναι πολύ μεγάλος. Και τώρα έχει φτάσει κι’ εκεί όμως σε οικονομικό αδιέξοδο (κυρίως στη Σουηδία). Η οικονομία στη χώρα αυτή βρίσκεται στα όρια της αντοχής της. Για αυτό και οι Σουηδοί εξέλεξαν πρόσφατα συντηρητική κυβέρνηση με καθαρά νεοφιλελεύθερο πρόγραμμα ώστε να πραγματοποιήσει ουσιαστικές περικοπές.
Να μην ξεχνάμε πως η Σουηδία τα είχε βρεί με τους Ναζί στο ξεκίνημα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, έμεινε ουδέτερη και διατήρησε έτσι αλώβητες τις βιομηχανικές της υποδομές. Που έχουν πιά σήμερα ιστορία πάνω από 100 χρόνια ομαλής λειτουργίας. Και που συνέβαλαν βέβαια στην ύπαρξη οικονομικού πλεονάσματος για τις κοινωνικές τους πολιτικές. Τώρα πιά όμως που η φορολογία πλησιάζει το 60% (και φεύγει από την χώρα πολύς κόσμος) το σύστημα ίσα που κατορθώνει να επιβιώσει. Το φάσμα του σοβαρότατου χρέους είναι κι’ εκεί επικείμενο. Γι αυτό και προωθούν επειγόντως ριζικές μεταρρυθμίσεις. Οπως το ίδιο έχει κάνει και η κραταιά πριν λίγα χρόνια Γερμανία. Το γιγαντιαίο κοινωνικό κράτος της Ευρώπης δεν είναι δυνατόν πλέον να συντηρηθεί. Κι αυτά σε χώρες με αισθητά, είτε σε απόλυτους αριθμούς είτε κατ αναλογία, μικρότερες δημόσιες γραφειοκρατίες. Για να μην ξεχνάμε και την Ρωσία, με τα 138 εκατ κατοίκους, όπου η υπαλληλία του κυρίως κράτους δεν είναι παραπάνω από 550.000 άνθρωποι (!) Και θα μειωθούν κατά 25% τα επόμενα 5 χρόνια.
Εχουμε λοιπόν, πέρα από κάθε αμφιβολία, έναν από τους μεγαλύτερους δημόσιους τομείς στον κόσμο. Καλό θα είναι αντιμετωπίσουμε με αποφασιστικότητα και έγκαιρα το πρόβλημα.

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ !!
Παράνομοι μετανάστες κάνουν απεργία πείνας και μερικές εκατοντάδες κάνουν πορεία διαμαρτυρίας στην Αθήνα. Μέσα στα τόσα παράδοξα που συμβαίνουν στη χώρα αυτή το είδαμε κι αυτό. Ατομα που παραβιάζουν αυταπόδεικτα τον νόμο να απαιτούν δικαιώματα που η έννομη τάξη της χώρας τους αρνείται. Κάποιοι φαίνεται να ξεχνούν πως όσοι παράνομα και δίχως χαρτιά εισέρχονται στην χώρα παραβιάζουν νόμους της χώρας. Σαν συνέπεια είναι υπόλογοι στη δικαιοσύνη κι οφείλουν να αντιμετωπίσουν τις κυρώσεις που προβλέπει η νομοθεσία. Αντί λοιπόν να διώκονται για τις παράνομες πράξεις που έχουν πραγματοποιήσει κινητοποιούνται διαμαρτυρόμενοι διότι δεν έχουν ακόμη νομιμοποιηθεί!! Κάποιοι άλλοι μάλιστα ζητούν και πολιτικό άσυλο. Σαν διωκόμενοι στις χώρες τους, που όμως δεν μπορούν να αποδείξουν ούτε ποιές είναι. Πολύ περισσότερο να θεμελιώσουν τον ισχυρισμό πως διώκονται εκεί για τις πεποιθήσεις τους. Η ύπαρξη συγκρούσεων σε μιά χώρα δεν αποτελεί απόδειξη πως κάποιοι από τους κατοίκους της χώρας αυτή πως διώκονται πολιτικά. Τέτοια κωμικά φαινόμενα μόνο σε μια χώρα σαν την σημερινή Ελλάδα θα μπορούσαν να σταθούν.

28 σχόλια

  1. Κανένας δεν σε υποχρεώνει να δανειστείς. Παρά μοναχά η πραγματικότητα μιάς κοινωνίας μαθημένης σε πολυτέλειες και ανέσεις ενώ απεχθάνεται την σκληρή και σοβαρή δουλειά.


    ΤΙ ΛΕΣ ???
    ΣΟΒΑΡΑ ?!?!?!?!
    ΟΠΟΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ, ΠΟΙΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΗΚΑΝ????
    ΠΟΤΕ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΑΤΕ ΡΕ ΤΕΜΠΕΛΟΣΚΗΛΑ ?????
    ΠΟΤΕ ΜΑΣ ΕΙΠΑΤΕ ΠΟΣΑ ΔΑΝΕΙΖΟΣΑΣΤΑΝ, ΑΠΟ ΠΟΥ, ΜΕ ΤΙ ΟΡΟΥΣ ?!?!?!
    ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ???
    ΣΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ?!?!?!
    ΠΟΤΕ !!!!

    ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΜΑΘΕΙ ΣΤΗ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΕΣΕΙΣ, ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΡΙΞΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΖΕΣΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ, ΣΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ....

    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΛΜΑΣ ΑΝΙΚΑΝΕ ΣΟΥΛΑΤΣΑΔΟΡΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΠΛΗΘΥΝΤΙΚΌ .... ΔΑΝΕΙΣΤΗΚΑΜΕ ...
    ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΦΙΛΕ, ΣΟΒΑΡΑ !??!?!

    ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΡΙΞΑΤΕ ΣΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕ ΠΕΙΘΕΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΧΩΡΙΣ ΔΟΛΟ.

    ΑΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ, ΔΕ ΘΑ ΔΕ ΣΩΣΟΥΝ ....
    ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΑΝΔΡΕΑ ΕΙΣΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.
    ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.
    Η ΘΟΛΟΥΡΑ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΖΕΙ.
    ΚΑΙ ΔΗ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΠΙΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΘΟΛΟΥΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΣΑΠΑΚΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ.
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΑ ΣΑΝ ΕΘΝΟΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΙΚΟ ΑΧΡΗΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΜΑΣ.
    ΒΟΛΕΥΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΡΙΧΩΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ.
    ΑΥΤΗ ΛΟΙΠΟΝ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΡΙΖΙΚΗ ΑΠΟΤΕΦΡΩΣΗ ΤΗΣ ΣΑΠΙΛΑΣ ΑΠΑΛΕΙΦΕΤΑΙ.
    ΜΕ ΗΜΙΜΕΤΡΑ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΣΑΠΙΛΑ .
    ΘΕΛΕΙ ΑΡΧΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΜΑ ΜΑΣ.
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΞΕΝΟΙ ΕΠΙΒΟΥΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΣΟΧΗ.
    ΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΘΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ Η ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΑΚΟΜΗ ΙΣΩΣ ΔΟΥΜΕ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΑΠΙΛΑ ΜΑΣ..............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητέ Ανδρέα πάλι λές μισές αλήθεις.

    1. Αυτό το σύνθημα "Τσοβόλα δώστα όλα" δεν σε τιμά να αναμασάς αφού γνωρίζεις πως το μεγάλο φαγοπότι έγινε επι κυβερνήσεων Σημίτη και οχι Ανδρέα.

    2. Απο τις κυβερνήσεις Μητσοτάκη μονο ενα καλό θυμάμαι.
    Ηταν η πρώτη και τελευταία φορά που δεν χρειάστηκε να υποβάλω Φορολογική Δήλωση εγώ, που κατέβαλα στην πηγή την φορολογητέα ύλη.
    Σήμερα, ολοι εμείς που τίποτα δεν μπορούμε να κρύψουμε, υφιστάμεθα τον ετήσιο εξευτελισμό μπροστά στον Εφορο.
    Για να δικαιολογούν και οι εφοριακοί την ύπαρξή των.

    3. Το κατάστημα Πλαίσιο και την ΅εκτακτη εισφορά΅για δεύτερη φορά το γράφεις.
    Την έκτακτη εισφορά που πληρώνουν κερδοφόροι οργανισμοί σαν τον ΟΤΕ και τη ΔΕΗ πάντα ξεχνάς.
    Τον ΟΤΕ τον θυμάσαι μονο για τις σκάνδαλώδης συμβάσεις, οχι ομως για τις μερισματικές αποδώσεις, τον ΦΠΑ που πληρώνει, τις χιλιάδες υπαλλήλων που μισθοδοτεί και ασφαλίζει στο ΙΚΑ.
    Δεν ξεχνώ και τις Χορηγείες σε Ολ. Αγώνες, διαφημήσεις, σπατάλες δηλαδή που αν δεν πλήρωνε ο ΟΤΕ, ισως να ηταν πιο φθηνές οι παρεχόμενες του υπηρεσίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΧΟΡΤΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΡΟΔΙΝΑ.
    ΘΕΛΕΙΣ ΟΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΑΦΟΥ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ. ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΤΙΜΗ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ.
    ΡΩΤΑΣ ΟΜΩΣ ΚΥΡΙΕ "ΧΟΡΤΑΤΕ" ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΕ Ο ΦΤΩΧΟΣ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΠΩΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ?
    ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ, ΥΓΕΙΑ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ, ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ, ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ 300 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΣΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΛΙΓΩΝ ΠΛΟΥΣΙΩΝ ΚΑΙ ΕΚΛΕΚΤΩΝ ΟΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΜΕ ΤΙΣ ΒΑΘΥΣΤΟΧΑΣΤΕΣ "ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΕΣ" ΙΔΕΕΣ ΣΟΥ?
    ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΕ...
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γυναικο-συμβουλές ΟΧΙ στο Cosmopolitan

    1. Μείνε στο θέμα! Όταν ξεκινάς να λες μια ιστορία, φρόντισε να την τελειώνεις πριν αρχίσει να διακλαδώνεται ΠΟΛΥ
    2. Μην παίρνεις το ασανσέρ για να κατεβαίνεις από τον 1ο στο ισόγειο. Ή τουλάχιστον πάρτο αλλά μετά μη μας το παίζεις καπάτσα και δραστήρια,
    3. Κανένας δε θέλει να ακούσει για το όνειρο που είδες χθες. ΚΑΝΕΝΑΣ!

    4. Οι οδηγίες στο γλειφομούνι είναι απόλυτα ευπρόσδεκτες. Κοίτα. Το ξέρουμε ότι η πίπα είναι δύσκολη σαν πράξη για σένα. Αλλά με το που μάθεις να πιπώνεις σωστά ΕΝΑΝ άντρα, τέλειωσε! Πήρες πτυχίο. Μην κάθεσαι λοιπόν με τα κανιά σου ανοιχτά και με το αινιγματικό ύφος που λέει: «Να το μουνί. Βρες άκρη».

    5. Μάθε να δέχεσαι κομπλιμέντα. Όταν λέμε «Είσαι πολύ όμορφη σήμερα» δεν εννοούμε «Όλες τις προηγούμενες μέρες ήσουνα μπαζόκαδος από γιαπί στο Μενίδι,
    6. Όταν ντύνεσαι σαν πουτάνα, σαν πουτάνα θα σου φέρονται. Ξέρεις πολύ καλά τι εννοώ.
    7. Δε θα μας φτάσεις ποτέ στη μαλακία. Όσο κι αν το παίζεις τζόβενο στις αγοροπαρέες σου,
    8. Η κολλητή σου ήταν και θα είναι πάντα ένα θύμα. Δεν πρόκειται ποτέ να χωρίσει τον μαλάκα γκόμενό της που την καταπιέζει/κερατώνει/βαράει. Πες της να το αποδεχτεί, να γίνει η νοικοκυρούλα
    9. Όταν χύνω, μη βάζεις το άλλο σου χέρι μπροστά για «ασπίδα». Το σπέρμα είναι ιερό για τον άντρα! Αν δεν έχεις σκοπό να το φιλοξενήσεις στο κορμί σου για τα 30 γαμημένα δευτερόλεπτα που θα δει τον μάταιο τούτο κόσμο, τότε μη μπεις καν στον κόπο να μας κάνεις πίπα/μαλακία.
    10. Μην παίρνεις ταξί για 3 τετράγωνα δρόμο! Είναι ακριβό, είναι ξεφτίλα και δίνεις λεφτά στην πιο μισητή φάρα της Ελλάδας. Να πα να γαμηθεί και ο κυρ-Βασίλης και η μοναδική του εξυπηρέτηση!

    11. Η σωστή πίπα έχει ως εξής: Στοματάκι μέεεεσα, στοματάκι έεεεξω και με το χέρι να ακολουθεί το στόμα με διαφορά φάσης 1/2Τ. Η πίπα «βάζω στο στόμα μόνο το κεφαλάκι, κάθομαι ακίνητη με ύφος «χάρη σου κάνω μαλάκα» και παίζω το υπόλοιπο πουλί με το χέρι μου» είναι μια πίπα αποστειρωμένη και Οργουελική!

    13. Μην μπεις στον κόπο να μας βαρέσεις σκέτη μαλακία. Εκτιμάμε τον ενθουσιασμό σου, ξέρουμε πού το πας, αλλά αγάπη μου… ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΣΤΕΡ!!!

    14. Πάρε κανα κιλό. Τώρα που έρεψες εν όψει καλοκαιριού, μπορεί να αρέσεις στις φίλες σου τη Ρία και τη Σίλια και τη Μάρη, αλλά μάντεψε σε ποιον ΔΕΝ αρέσεις: σε μένα και τον Μπάμπη και τον Στάθη και τον Νώντα! Το ερωτικό κάλεσμα του ανθρώπου είναι το γυναικείο περπάτημα όταν το κοιτάς από πίσω.

    15. Παράτα από τώρα το «ψάξιμο» στη μουσική. Αργά ή γρήγορα, θα καταλήξεις να ακούς ό,τι ακούει και ο γκόμενος/μεγάλος αδερφός/κολλητός DJ

    16. Δεν υπάρχει «μαλακομαγνήτης». Αυτή η παπαριά ολκής επιστρατεύεται συνήθως από εγωκεντρικές καργιόλες που αρνούνται να κοιτάξουν την πραγματικότητα στα μάτια. «Ρε γαμώτο, έχω κάνει 18 σχέσεις και δεν τα βρήκα με κανέναν απ’ τους

    18. Τι διάολο, μαλακομαγνήτη έχω;». Εδώ θα αφήσω το λαό να σου απαντήσει με ένα από τα πιο σοφά ρητά του: «Ή στραβός ειν’ ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε»! Μάλλον ΕΣΥ είσαι ανίκανη να παραμείνεις συμπαθής σε κάποιον για πάνω από 2 βδομάδες. ί

    17. Άσε επιτέλους την καραμέλα «οι γυναίκες είναι πιο ώριμες από τους άντρες». Μου είναι λίγο δύσκολο να σε πάρω στα σοβαρά όταν είσαι 35 χρονών γαϊδούρα και μόλις μου είπες χαχανίζοντας πόσο ερωτευμένη είσαι με τον μαλάκα απ’ το Twilight.

    18. Το μουνί σου είναι μια χαρά! Σταμάτα να ασχολείσαι με τη σωματική και την ψυχική του υγεία 8 φορές την ημέρα. Πας και στο κοιτάει γιατρός κάθε έξι μήνες και καλά κάνεις. Εμάς ξέρεις τι μας κάνουν τσεκ-απ κάθε έξι μήνες; ΤΙΠΟΤΑ! ευχαριστούμε.
    19. Η σωστή στάση στα τέσσερα είναι…

    ΟΧΙ ΕΤΣΙ ! ! !
    Εντάξει; Το εμπέδωσες; Πάμ’ παρακάτω.
    20. Σταμάτα να παίζεις με το φαΐ σου. Αν συνεχίσεις να μιλάς ασταμάτητα και ταυτόχρονα να ξύνεις με το κουτάλι την πάστα σου χωρίς να την τρως, θα φας κλωτσιά στο μουνί, θα σου πάρω την πάστα και θα αρχίσω να τρέχω. Δέκα ώρες την έχεις μπροστά σου!
    21. Μάθε τι σημαίνει «χωρίζω». Δεν θα μείνουμε φίλοι. Φίλους έχω. Αυτά γινόντουσαν μόνο στο «Χτυποκάρδια στο Beverly Hills». Μετά την απομάκρυνση απ’ το ταμείο…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ω μεγαλε σοφιστη !!!

    Εσυ και μονο εσυ εισαι η σωτηρια του Εθνους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ταχτικη-στρατηγικη
    ==================================
    Απο τον Θωμα Ακρωτηριανάκη
    Ακολουθουν προσωπικες μου απόψεις.
    Η σωστη ταχτικη-στρατηγικη περιλαμβάνει και,όσο πρέπει,αξιοποίηση
    στην Ελλάδα των ρωσόφιλων τμημάτων μέσα στην αστικη τάξη,στα
    αστικα κόμματα και στην ορθόδοξη Εκκλησία,εναντίον των φιλοδυτικων
    τμημάτων τους.
    Τα πιο πάνω δύσπεπτα αφομοιώνονται καλύτερα μέσω της ανάγνωσης της...
    ομαδούλας ΟΑΚΚΕ ( http://www.oakke.gr/ και http://oakke.blogspot.com/ ),
    παρόλο που η ΟΑΚΚΕ θέλει το επακριβως αντίθετο...!!!
    Αυτο το "αντιφατικο και παράδοξο" συμβαίνει,λόγω δράσης της αρχης της
    ανάστροφης ψυχολογίας του προσλαμβάνοντος.
    Σημειωτέον ότι η ("ανάποδη") ομαδούλα ΟΑΚΚΕ είναι η μόνη που λέει ότι
    καθοδηγείται απο τον μαρξισμο-λενινισμο-μαοϊσμο,οι άλλες μαοϊκες
    ομαδούλες δεν το λένε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΤΩΝ 9¨15

    ΔΕΝ ΘΥΜΑΣΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΓΕΝΝΑΙΩΝ ΠΑΡΟΧΩΝ ΤΟΥ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΟ 1981 Ο ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΗΝ ΤΟΤΕ ΝΔ ΦΩΝΑΖΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΚΩΝ. ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΥ 1984 ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΤΟΥ 1985 ΕΙΧΕ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΑΦΙΣΑ ΠΟΥ ΕΞΗΓΟΥΣΕ ΠΟΣΑ ΧΡΩΣΤΑΓΕ ΤΟ ΚΑΘΕ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ. ΕΝ ΤΟΥΤΟΙΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΕΠΑΥΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΠΟΙΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ.

    ΕΠΙ ΣΗΜΙΤΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΓΙΝΑΝ ΡΕΜΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕ Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΟΙ ΚΛΕΨΙΕΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΑΡΟΧΕΣ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ. ΟΤΑΝ ΤΟ 70% ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΔΑΠΑΝΩΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΤΟ 20% ΣΕ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ (ΤΟΚΟΙ ΚΛΠ) ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ 10% ΣΕ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ (ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΕΡΓΑ, ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ,ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΚΛΠ) ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΡΓΑ (ΟΠΩΣ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΚΛΕΨΙΕΣ) ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ? ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΕΝΑ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ 10% ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟ ΤΟ 70%? ΑΝ ΑΝΑΛΟΓΙΣΘΕΙΤΕ ΗΡΕΜΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙ Ο ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αν δεν το κατάλαβες κ.Ανδριανόπουλε,οι πασόκοι στα χώνουν.
    Και αν δεν με απατά η μνήμη μου,ήσουν συνοδοιπόρος τους.
    Τι σκούζεις τώρα λοιπόν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κον Ανδιανόπουλον, Ενταύθα.-

    Μάστρο -Ανδρέα,

    Άκου δυό πρόσβαρες κουβέντες πούχω γιά σένα :

    Κουράστηκα, χρόνια τώρα, νά σέ ακούω καί νά σέ διαβάζω καί νά ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ.

    Εσύ, δέν βαρέθηκες νά αναμασάς συνέχεια, τά ΠΡΟΦΑΝΩΣ σωστά καί διά τής κοινής λογικής προκύπτοντα ?

    Τί νομίζεις, ότι θά "εκπαιδεύσεις" τόν ελληνικό "λαό" ?
    Νομίζεις ότι θά τούς πείσης ?

    ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΚΟΥΝΑΓΕ !!!!

    Αυτοί, μπορούν νά σκάσουν καί γάϊδαρο, μέ τήν κουτοπονηριά τους.
    ΚΑΝΟΥΝ , προσποιούνται ότι δέν καταλαβαίνουν, ότι δέν τάξεραν, ότι τούς ξεγέλασαν οι πολιτικοί.....

    ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΙΤΗΔΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ "ΘΥΜΑΤΑ".

    Άσε λοιπόν τήν Σολωμονική.
    Πήγες εβδομήντα χρονών, καί δέν έχεις ΚΑΝΕΙ τίποτα γιά τόν λαό αυτόν. Μόνο λές, λές, λές......

    Επί τέλους, άμα είσαι κάτι, ΚΑΝΕ κάτι !!

    Πάρε παράδειγμα από τόν Γιώργο Παπανδρέου. Νομίζεις ότι αυτός, τό βράδυ πού πάει γιά ύπνο, είναι ο ευτυχέστερος τών ανθρώπων, μ' αυτά πού έχει αναγκασθεί νά λέει όλη μέρα ?

    Όμως, κατάφερε ΝΑ ΚΑΝΕΙ κάτι.
    Τόλμησε, καί πέτυχε νά γίνει ό,τι καλύτερο μπορούσε νά γίνει, γιά νορμάλ συνθήκες.
    Τό άν θά πετύχει, μέ τόση λυσσαλέα αντίδραση όλων τών συντεχνιών καί τών "απλών" πονηρών αντιδραστικών, είναι άλλη υπόθεση !

    ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ !
    Σού' χω καί εκτίμηση καί εμπιστοσύνη. Μόνο, ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ.

    AnyparktOs.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΥΡΙΕ ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ ΣΧΟΛΙΑΖΩ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΟΥ!ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ ΓΡΑΦΩ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ.ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΠΙΜΑ ΚΑΙ ΥΠΟΒΟΥΛΙΜΙΑΙΑ.ΥΠΗΡΕΤΕΙΣ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΕΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ??ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΣΚΟΠΙΜΑ ΤΟ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΕΙΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ , ΓΙΑ ΠΕΣΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕΓΑΛΕ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΕ ΚΑΙ ΤΕΩΣ ΥΠΟΥΡΓΕ, ΔΗΜΑΡΧΕ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΤΛ.ΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΖΕΥΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΟΥΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΗΜΕΡΑ??ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΦΟΡΟΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ?ΠΟΙΟΝ Η ΠΟΙΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΑΥΤΟ?ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΑΣΟΚ Η ΝΔ ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΑΝ ΠΑΝΤΕΛΩΣ?ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ?ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ, ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΣΕΤΕ??ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΙΡΝΑΤΕ ΔΑΝΕΙΚΑ ΣΟΡΗΔΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΓΙΑ ΜΙΣΘΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΧΩΝΑΤΕ ΜΕ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΣΟΡΗΔΟΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ!!ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΕ ΕΝΑ ΜΙΣΘΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΚΟΒΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΟΥΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΑΦΗΣΤΕΤΑ ΝΑ ΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΟΥΝ ΚΑΡΓΑ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΣΟΥ ΚΑΡΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΠΡΟΣΟΡΙΝΑ ΩΣΤΕ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΕΙΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΛΙΓΩΝ!!ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΥΡΙΕ ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΕ .ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟ 80% ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ 10% ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ.ΑΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ 10% ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΙΝΑΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ.ΑΥΤΑ ΤΑΟΛΙΓΑ.ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΛΗ ΑΝΑΛΥΣΗ.ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΤΟ ΒΙΟΛΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ!!!ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΤΟ ΤΑΞΙΚΟ ΣΟΥ ΜΙΣΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εσείς που κάνετε διάλογο μαζί του φταίτε, διότι του δίνετε ευκαιρία να επαναλαμβάνει διαρκώς τις αποτυχημένες μαλακίες του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 23 Ιαν 2011 10:21:00 μ.μ.

    ΑΝ ΣΥΝΕΒΑΙΝΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ, ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΧΙΣΑΝ ΝΑ ΔΑΝΕΙΖΟΝΤΑΙ ?!? ΑΣΕ ΡΕ ΦΙΛΕ !!!
    ... ΕΒΓΑΛΑΝ ΜΙΑ ΑΦΙΣΑ ΤΟ 85 ΚΑΙ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕΣ ?!? ΞΕΡΕΙΣ ΤΗ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ?!?!?

    ΞΕΧΝΑΣ ΕΠΙΣΗΣ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΤΙΜΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΡΥΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ... Η ΔΕ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ Χ10, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΦΟΡΟΥΣ ΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΟΥΝ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ?!?!?
    ΓΙΑ ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟ, ΤΙ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΤΙΖΕΙ ΕΝΑ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΦΟΡΟΥΣ, ΔΑΝΕΙΚΑ, ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ, ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ???

    ΕΦΤΙΑΞΕ ΠΟΤΕ ΚΑΤΙ ΠΡΑΚΤΙΚΟ, ΠΟΥ ΝΑ ΠΙΑΝΕΤΕ ??? ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ !!!

    ΕΠΙΣΗΣ, ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠ' ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΚΑ, Ο ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΜΑΝΟ ΚΑΙ ΤΗ ΔΑΜΑΝΑΚΗ (ΤΥΧΑΙΟ ? ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ !) ... ΕΣΠΕΥΣΑΝ ΝΑ ΣΥΜΠΛΕΥΣΟΥΝ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΡΕΜΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΓΛΥΦΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΚΑΛΑΚΙ ...
    ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΦΩΝΙΖΑΝ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ, ΑΚΟΜΑ ΕΚΕΙ ΘΑ ΗΤΑΝ !!!!

    ΕΠΙΣΗΣ, ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΟΤΑΝ Η ΝΔ ΕΒΑΖΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ???
    ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΚΑΛΟΥΣΑΝ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΟΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ?!?

    ΜΗΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΜΟΥΓΚΑ ?!?
    ΜΗΠΩΣ ΑΠΛΑ ΑΝΑΛΏΝΟΝΤΑΝ ΣΕ ΘΕΩΡΙΕΣ ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΡΥΘΜΙΣΗΣ, ΠΟΥ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΤΟΞΕΥΣΗ ΤΩΝ ΤΙΜΩΝ, ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ???

    ΑΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ, ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ...

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΤΥΠΟΙ ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΠΊΔΕΚΤΟΙ ΜΑΘΗΣΕΩΣ,
    ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ...
    ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΕΞΩ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ.

    ΤΩΡΑ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΜΑΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ '80, ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ "ΣΩΣΤΑ" ... ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ, ΝΑ ΠΟΥΛΗΘΟΥΝ ΟΛΑ, ΔΕΝ ΒΟΛΕΥΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΑΝΤΟΥΑΝΕΤΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ...

    ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΑΜΦΑΡΕΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ.
    ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ ...
    ΑΝΤΕ ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΩ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΜΜΟΘΡΕΦΤΟΥΣ, ΑΔΟΥΛΕΥΤΟΥΣ, ΧΑΡΤΟΓΙΑΚΑΔΕΣ, ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΘΡΕΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

    ΔΕ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣΑ ΝΑ ΛΕΝΕ, ΝΑ ΚΟΠΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΤΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ, ΠΟΥ ΑΡΚΟΥΝ 6 ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ !!!

    ΔΕ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣΑ ΠΟΤΕ ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΛΑΘΟΣ !!!
    ΘΕΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΘΩΚΟ, ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ.
    ΤΙ ΟΥΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ?? ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ???

    ΤΟΣΟ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΕΤΣΙ ΣΑΣ ΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΑΝΟΙΓΕΤΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΙΝΕΤΕ ΑΜΑΣΗΤΟ ΟΤΙ ΣΑΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ.

    ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΠΟΜΥΖΟΎΝ, ΤΟ ΑΞΙΖΕΤΕ ΟΣΟ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ώστε το Πλαίσιο απορροφά όλους τους αποφοίτους ΤΕΙ; Κι εγώ νόμιζα ότι προτιμά τους αποφοίτους ΙΕΚ και ΕΠΑΛ για να τους πληρώνει λιγότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. εμπλούτισα το προηγούμενο σχόλιό μου
    ...................................................

    Ταχτικη-στρατηγικη

    Απο τον Θωμα Ακρωτηριανάκη
    Ακολουθουν προσωπικες μου απόψεις.
    Η σωστη ταχτικη-στρατηγικη περιλαμβάνει και,όσο πρέπει,
    αξιοποίηση στην Ελλάδα των ρωσόφιλων τμημάτων μέσα στην αστικη τάξη,στα αστικα κόμματα και στην ορθόδοξη Εκκλησία,εναντίον των φιλοδυτικων τμημάτων τους.Και απο αυτα τα ρωσόφιλα τμήματα ιδιαίτερα
    αξιοποιητέα είναι αυτα που ήταν και φιλικα προς την ΕΣΣΔ της
    εικοσαετίας 1970-1990 και συγκλίσιμα μέχρι συγκυβέρνησης με τον ΣΥΝ (και μετέπειτα και με τον φλωρακικα αναταγμένο Περισσο,οπότε πάμε για Βενεζουέλα
    της Ευρώπης)
    Τα πιο πάνω δύσπεπτα αφομοιώνονται καλύτερα μέσω της ανάγνωσης της
    ομαδούλας ΟΑΚΚΕ (http://www.oakke.gr/ και http://oakke.blogspot.com/ ),
    παρόλο που η ΟΑΚΚΕ θέλει το επακριβως αντίθετο...!!!
    Αυτο το "αντιφατικο και παράδοξο" συμβαίνει,λόγω δράσης της αρχης της
    ανάστροφης ψυχολογίας του προσλαμβάνοντος.
    Σημειωτέον ότι η ("ανάποδη") ομαδούλα ΟΑΚΚΕ είναι η μόνη που λέει ότι καθοδηγείται απο τον μαρξισμο-λενινισμο-μαοϊσμο,οι άλλες μαοϊκες ομαδούλες δεν το λένε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Το σύνθημα "Τσοβολα δώστα όλα" στο Περιστέρι, την προεκλογική περίοδο ου Ιουνίου 1989, πότε πρόλαβε να εφαρμοσθεί αφού 14 μέρες μετά εκλέγηκε η "συγκυβέρνηση της κάθαρσης"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ενα πράγμα θα σου πω. Επειδη δε γαμάς και το πουλί σου ειναι μικρό και δεν μπορεις να τραβηξεις μαλακία την βγαζεις απο το στόμα;
    Αντε βρες καποιον να σε γαμησει να ηρεμησεις κι εσυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Παλι ο αποτυχημενος καραγκιοζακος?
    Τι εγινε ρε Καψαμπελη, τοσο πολυ αγαπας το νεοφιλελευθερισμο και μας αναρτας συνεχεια σχολια του κωλομαγουλου?

    Σοβαρα τωρα, κανεις δε μας υποχρεωνει να δανειστουμε? Και το ΔΝΤ δηλαδη τι θα κανει θα κλεισει? Μονο σοβαρες πολιτικες ηγεσιες εχουν κλεισει τις πορτες του σε αυτο.

    Οτι και να λες, το κοινωνικο συστημα που τοσο πολυ προσπαθεις να υπερασπιστεις ειναι υπευθυνο (αυτο μαζι με τον κομμουνισμο του πατερουλη και το χιτλερικο φασισμο) για το θανατο και την καταδικη σε ανεχεια εκατομμυριων ανθρωπων.

    Το γ%^&$$νο συστημα που πρεσβευεις δεν εκδιωξε ποτε διεστραμμενους και διεφθαρμενους δικτατορες σε χωρες του Τριτου Κοσμου, οσο ειχαν το λαο στην υποτελεια και εδιναν τις πλουτοπαραγωγικες του πηγες στα πολυεθνικα γερακια. Μεσα στο σχεδιο ειναι αλλωστε, για την μετακινηση των φουκαραδων σε πιο πολιτισμενες χωρες με σκοπο την αλλοιωση του πληθυσμου μεσω της χειραγωγησης των εξαθλιωμενων μαζων των λαθρομεταναστων.

    Το προτυπο της Κινας, με την απειροελαχιστη και ζαπλουτη νομενκλατουρα, τη μικρη μεσαια ταξη και τα εκατομμυρια πεινασμενων, που ονειρευεστε εσυ και τα αφεντικα σου, δε προκειται να τα ασπαστουμε μεχρι να πεθανουμε........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. TO CLUB BILDEBERG ΣΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΧΑΡΑΜΟΦΑΕΙ ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΕ???
    ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ ΨΩΡΟΧΑΛΒΑ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. TO CLUB BILDEBERG ΣΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΧΑΡΑΜΟΦΑΕΙ ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΕ???
    ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ ΨΩΡΟΧΑΛΒΑ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Κύριε Ανδριανόπουλε σας διαβάζω όλες τις φορές και παρατηρώ μια μονομανία εναντίον των δημοσίων υπαλλήλων.Συμφωνώ οτι η διόγκωση του δημοσίου τομέα απο όποιον και αν έγινε σαν αποτέλεσμα της πελατειακής σχέσης των πολιτικών της μεταπολίτευσης,είναι βασικό στοιχείο της επαπειλούμενης πτώχευσης.
    Ας υποθέσουμε όμως οτι αύριο απολύονται 300.000 δημόσιοι υπάλληλοι.
    Πιστεύεται οτι λύνεται το πρόβλημα;Οι απολυόμενοι δεν θα πάνε στο ταμείο ανεργίας , δεν στοιχειοθετούν δικαίωμα σύνταξης ;
    Δυστυχώς το πρόβλημα είναι πιο σύνθετο.
    Με τη γενικώτερη πολιτική σας (και μην βγάζετε τον ευατό σας) σαπίσατε οτι υπήρχε.
    Ακόμα και την αστική τάξη.
    Μέχρι τη μεταπολίτευση η αστική τάξη είχε κάποιο ΗΘΟΣ.
    Εσείς χαλάσατε και τους αστούς τους κάνατε ΛΑΜΟΓΙΑ.
    Επειδή εκτιμώ πολλές φορές τον πραγματικό ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΛΟΓΟ ΣΑΣ (ο λόγος που δίνει λύση στο καθημερινό πρόβλημα του πολίτη και όχι τα τσιτάτα της κ.ΠΠΑΠΑΡΗΓΑ)
    περιμένω προτάσεις.
    Αν δεν κάνετε συγκεκριμένες προτάσεις για αντιμετώπιση αυτού του κοινωνικού ξεπεσμού , καταλήγω στο συμπέρασμα πως είστε και σεις ΙΔΙΟΣ. Ίδιος με όλους του ΧΑΡΒΑΝΤ που έχετε μάθει καλά τη τέχνη του όμορφου λόγου ξεκωμένοι απο τη μίζερη καθημερινότητα του απλού κόσμου.
    "ΑΡΗΣ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΤΙ ΘΕΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΥΡΙΕ ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΕ ΤΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΑΓΟΡΑΣ.
    ΠΛΑΙΣΙΟ ESHOP LUMBO CAREFOUR IKEA MAKRO ZARA ΚΑΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΚΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΑΡΙΘΜΗΣΩ ΤΩΡΑ...
    ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΚΡΑΧΤΗ ΚΑΙ 9 ΣΦΑΧΤΩΝ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΝΔΙΑΝΟΥΣ ΣΤΟ ΣΤΑΒΛΟ ΤΟΥΣ....
    ΛΙΓΟ ΑΝ ΣΚΑΛΙΣΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ..ΠΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΙΟΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΗΡΙΑ...
    ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΦΥΣΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ....ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΕ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 'καλες' ΤΡΑΠΕΖΕΣ.
    ΔΥΔΤΥΧΩΣ ΕΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΡΗΜΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΟΙ (ΚΟΙΜΗΣΜΕΝΟΙ) ΙΝΔΙΑΝΟΙ ,ΕΥΤΥΧΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ Η ΜΗΤΕΡΑ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΘΑΝΕ ΒΙΑΙΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.
    ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΕΛΛΗΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΥΡΙΕ ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΕ ΤΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΑΓΟΡΑΣ.
    ΠΛΑΙΣΙΟ ESHOP LUMBO CAREFOUR IKEA MAKRO ZARA ΚΑΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΚΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΑΡΙΘΜΗΣΩ ΤΩΡΑ...
    ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΚΡΑΧΤΗ ΚΑΙ 9 ΣΦΑΧΤΩΝ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΝΔΙΑΝΟΥΣ ΣΤΟ ΣΤΑΒΛΟ ΤΟΥΣ....
    ΛΙΓΟ ΑΝ ΣΚΑΛΙΣΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ..ΠΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΙΟΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΗΡΙΑ...
    ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΦΥΣΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ....ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΕ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 'καλες' ΤΡΑΠΕΖΕΣ.
    ΔΥΔΤΥΧΩΣ ΕΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΡΗΜΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΟΙ (ΚΟΙΜΗΣΜΕΝΟΙ) ΙΝΔΙΑΝΟΙ ,ΕΥΤΥΧΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ Η ΜΗΤΕΡΑ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΘΑΝΕ ΒΙΑΙΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.
    ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΕΛΛΗΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΑΜΟΙΒΕΤΑΙ !!!ΘΕΩΡΗΤΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΧΟΡΤΑΣΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΤΟ ΑΡΑΠΗ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΝ ΠΛΥΝΕΙΣ ΤΟ ΣΑΠΟΥΝΙΣΟΥ ΧΑΛΑΣ.
    ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΔΩ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΠΡΙΤΗ ΚΟΠΡΙΤΗΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ.
    ΜΑΣ ΛΕΣ ΡΕ ΚΑΘΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΕ ΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕ ΦΟΡΟ ΕΔΩ ΚΑΙ 30 ΧΡΟΝΙΑ????
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ,ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΙ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΔΗΛΩΝΑΝΕ 9800 ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΚΑΝΑΝΕ ΖΩΗ ΒΑΘΥΠΛΟΥΤΟΥ.ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΡΕ ΚΑΘΑΡΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΤΙ??ΤΟΣΑ ΔΙΣ ΡΕ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕ ΦΑΓΩΘΗΚΑΝΕ ΣΕ ΜΙΖΕΣ,ΕΡΓΑ,ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ,ΑΓΟΡΟΠΩΛΙΣΙΕΣ ΚΑΙ Η ΛΙΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ.
    ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΡΕ ΑΛΗΤΗ ΚΑΙ ΛΕΣ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕ Η ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΛΕΙΠΑΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΚΑΘΑΡΜΑ ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΝΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΜΠΑΝΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΠΟΛΥ.
    ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΓΙΑΤΙ Η ΟΡΓΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΡΕΜΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΛΩΣΤΗ ΚΑΙ ΑΝ ΞΕΧΕΙΛΗΣΕΙ ΜΗΝ ΣΕ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΠΟΥ ΘΕΝΑ ΕΞΩ ΑΛΗΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανδριανοπουλε και λοιποι φιλοι για δεστε αυτο το βιντεο που μιλαει ενας αμερικανος καθηγητης του χαρβαρντ και πρωην καθηγητης του γιωργου παπανδρεου να δειτε τι λεει

    http://www.youtube.com/watch?v=AG0zL1ZIw08&feature=player_embedded

    Δεστο ανδριανοπουλε να δεις τι λεει ο πραγματικος οικονομολογος και καθηγητης στο χαρβαρντ και οχι καθηγητης του καναπε και του μεσου σαν και σενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΕΛΕΟΣ

    ΒΑΖΕΤΕ ΤΟΣΕΣ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

    ΒΑΛΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ


    ΦΟΒΟΣΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ?

    ΕΛΕΟΣ

    ΔΑΝΕΙΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ 6% ΕΝΩ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΑΝΕΙΣΤΟΥΜΕ ΜΕ 1%

    ΝΤΡΟΠΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση