GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σκλαβενίτης...

Από τον Θ. Καλαβουνιά Να και κάτι που μας κάνει να χαμογελάμε. Η είδηση της Πρωτοχρονιάς, αν όχι της χρονιάς. Άκουσα σήμερα στο ραδιόφ...

Από τον Θ. Καλαβουνιά
Να και κάτι που μας κάνει να χαμογελάμε. Η είδηση της Πρωτοχρονιάς, αν όχι της χρονιάς.
Άκουσα σήμερα στο ραδιόφωνο από τον εξάδελφό μου Ιωάννη ότι η εταιρεία
"ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ" [ΣΗΜ: ίσως η μόνη εταιρεία του είδους που ανήκει 100% σε Έλληνες και δεν χρωστάει μία] αγόρασε 9 από τα καταστήματα της υπό πτώχευση εταιρείας " ΑΤΛΑΝΤΙΚ". Αυτό είναι από μόνο του όμορφο, αφού έτσι θα διατηρήσουν την εργασία τους μερικές δεκάδες ανθρώπων.
Πιο όμορφο, όμως, είναι ότι η αγοράστρια εταιρεία πλήρωσε τα δεδουλευμένα 4 μηνών που...
 όφειλε στους εργαζόμενους αυτούς οπροηγούμενος εργοδότης τους. Πλήρωσε και το Δώρο Χριστουγέννων.
Ιδού, λοιπόν, ότι υπάρχουν και επιχειρηματίες που δεν αποσκοπούν στο κέρδος και μόνον. Αυτή η είδηση είναι και συγκινητική. Φαντασθείτετη χαρά αυτών των ανθρώπων και των οικογενειών τους που έκαναν πραγματικά Χριστούγεννα μετά από τέτοιο ζόφο.
Αλλά τα βοθροκάναλα δεν έσπευσαν, βεβαίως, να διαδώσουν αυτό το χαρμόσυνο νέο για να μη χαλάσουν την πιάτσα του κ. Δασκαλόπουλου καιτων Αρχισυνδικαλιστών που καταργούν τις συλλογικές συμβάσεις στο όνοματης ανταγωνιστικότητας.
Ας επισκεπτόμαστε του λοιπού, λοιπόν, τον ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ για τα ψώνιαμας και ας διαδώσουμε την είδηση να την πληροφορηθούν όλοι οι Έλληνες.

19 σχόλια

  1. Οταν αγοράζετε από το σούπερ-μάρκετ Σκλαβενίτης να ξέρετε ακόμη οτι τα προϊόντα με κωδικό που αρχίζει από 520....είναι Ελληνικής κατασκευής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ...
    ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΝΟΤΑ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΙΔΙΟ ΕΜΒΑΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΙ Ο ΜΑΣΟΥΤΗΣ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΑΤΛΑΝΤΙΚ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΜΠΡΑΒΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευχάριστη εξέλιξη,από τις λίγες καλές που μαθαίνουμε αυτό τον καιρό.
    Σοφοκλή Σχορτσιανίτη γίνε και συ μέτοχος στον Σκλαβενίτη!
    Είσαι ο καλύτερος πελάτης κι ο πιο σπουδαίος καταναλωτής (έφαγες όλο το Σκλαβενίτη,Σχορτσιανίτη...λέει το σύνθημα) και πρέπει να κάνεις και το παραπάνω βήμα.
    Αγόρασε μετοχές για να βοηθήσεις μια από τις λίγες ελληνικές μονάδες που μας έχουν μείνει.
    Μη νομίσει κανένας ότι κάνω πλάκα,απολύτως σοβαρά μιλάω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ελπίζω να πήραμε όλοι το μήνυμα: "αγοράζετε ελληνικά προϊόντα". Αν δεν αλληλοβοηθηθούμε κανείς ξένος δεν έχει την υποχρέωση να μας βοηθήσει.

    Αλ. Πιστοφίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δυστυχώς ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη για όλους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τέτοια να ακούω και να γίνομαι Σκλάβος να με πατήσεις!!! Υπερβάλλω αλλά είναι και αλήθεια! Μπράβο! Να ακούμε και κανακαλό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Διαβάστε και αυτό, http://kala-nea.gr/?p=10865, να δείτε που η Ιωάννα Παπαδοπούλου, έδωσε σε όλους τους εργαζομένους της αυξήσεις μεγαλύτερες από τις προβλεπόμενες. Επιπλέον βγάζει πολύ νόστιμα μπισκότα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ ειναι απο τα λιγα μπακαλικα
    (η αν προτιμαται ελληνιστι super market)
    που ΔΕΝ διαθετουν καρτα καταστηματος για εκπτωσεις κλπ., οπως εχουν π.χ. τα καρφουρ, βασιλοπουλος, βεροπουλος, DIA, κλπ.,
    γιατι οι τιμες του ειναι οι καλυτερες!
    Δεν "παιρνουν" αλλη εκπτωση.


    Γι αυτο οπου ακους πολλα κερασια κρατα μικρο καλαθι! (=εκπτωσεις 70% διαφημιζει καποιο μπακαλικο αυτη την εβδομαδα! . . . . .)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μπράβο και πάλι μπράβο!!!
    Απ'ότι φαίνεται οι Έλληνες δεν εξέλειπαν.
    Ο Σκλαβενίτης εκτός από αυτό, είναι η μόνη επιχείρηση που οι εργαζόμενοί της αντιμετωπίζονται ανθρώπινα και θεωρούνται "παιδιά" της επιχείρησης και όχι εχθρικοί ξένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γιατί να μην δημιουργήσουμε και να μην διαδώσουμε μια λίστα με επιχειρηματίες που σέβονται τους εργαζομένους τους;
    Σκλαβενίτης, Μασούτης και Παπαδοπούλου είναι μια καλή αρχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σκλαβενιτης για πάντα!!!εγγυηση!!χροοοοοοοοοονια τώρα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. θα ηθελανα να πω επισης οτι και ο γαλαξια ειναι ελληνικο σοπυπερμαρκετ!!!!!εκατο τοις εκατο και ουτε αυτος εχει καρτες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μπραβο στον κ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ που πηρε τα ατλαντικ ας δει ομως και στα καταστηματα του οτι οι υπαληλοι του και ιδιετερα στο Χαλανδριου υποφερουν οι ωρες εξαντληντικες απο την καινουργια υγεσια και χωρις ρεπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ!!!!!!!!!!!ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΡΓΑΤΩΡΕΣ ΑΠΛΗΡΩΤΕΣ!!!!!!!! ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΦΟΥΣΚΩΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΑΒΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΤΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΑΥΤΟΙ ΑΠΟΛΥΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΝΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΕΙ ΓΥΡΩ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΤΟΥ ΧΑΛΑΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Δυστυχώς το 51% του σκλαβενίτη έχει πουληθεί σε μια τράπεζα... και καμιά τράπεζα πλέον δεν είναι Έλληνική .... ψάξτε το λίγο ... δεν ανοίκει πλέον σε Έλληνα όταν αυτός διατηρεί το 49%...
    πληροφορία εγκυρότατη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. συγνώμη για ορρθογραφικό ...
    ανήκει :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Η εταιρεία Σκλαβενίτης είναι 100% ελληνική και το παραπάνω σχόλιο είναι παντελώς λανθασμένο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση