GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αγγελιόσημο στο Internet: Παράλογο και αντιπαραγωγικό...

Από το http://www.marketingweek.gr/ Το θέμα του αγγελιοσήμου στο Διαδίκτυο επανήλθε στο προσκήνιο (παρά το γεγονός ότι το σχετικό άρθρο...

Από το http://www.marketingweek.gr/

Το θέμα του αγγελιοσήμου στο Διαδίκτυο επανήλθε στο προσκήνιο (παρά το γεγονός ότι το σχετικό άρθρο στη συζήτηση για το ασφαλιστικό είχε αποσυρθεί), με τις δημοσιογραφικές ενώσεις να πιέζουν όσο μπορούν προς την κατεύθυνση αυτή, έχοντας προφανώς γνώση από πρώτο χέρι της κατάστασης των ασφαλιστικών τους ταμείων, αλλά και της πίεσης που ασκεί η πτώση της διαφημιστικής δαπάνης και η αυξανόμενη ανεργία στον χώρο αυτό.
Σε οποιαδήποτε φυσιολογική χώρα το σχετικό αίτημα θα θεωρείτο απολύτως παράλογο, εδώ όμως το συζητάμε σοβαρά. Συνεπώς θα πρέπει...
εξίσου σοβαρά να εξηγήσουμε, για άλλη μια φορά, γιατί η επέκταση του αγγελιοσήμου είναι αντιαναπτυξιακή, ρουσφετολογική και κοινωνικά απολύτως άδικη.
Το αγγελιόσημο υποτίθεται ότι υποκαθιστά ασφαλιστικές εισφορές οι οποίες καταβάλλονται για λογαριασμό των δημοσιογράφων που εργάζονται στα σχετικά Μ.Μ.Ε. Και από εδώ αρχίζουν τα παράδοξα. Το αγγελιόσημο επιβάλλεται κάθε φορά σε ολόκληρο τον τζίρο του Μέσου Ενημέρωσης, ανεξαρτήτως του αριθμού δημοσιογράφων που εργάζονται σ’ αυτό. Με δεδομένο το μεγάλο ύψος του, αν διαιρεθεί δια του αριθμού των εργαζομένων στο μέσο δημοσιογράφων, ξεπερνά πάντα κατά πολύ το συνολικό ύψος των μισθών τους. Εφόσον οι ασφαλιστικές εισφορές, ακόμα και στην πιο ακραία εκδοχή τους (π.χ. στο Ι.Κ.Α., που έχει ύψος εισφορών από τα μεγαλύτερα στον κόσμο), δεν ξεπερνούν ποτέ το ήμισυ του μισθού, είναι σαφές ότι το αγγελιόσημο δεν αποτελεί κατά το μεγαλύτερο μέρος του εισφορά, αλλά κρυφό φόρο με τον οποίο επιδοτείται μια κοινωνική ομάδα εις βάρος του κοινωνικού συνόλου.
Η κοινωνική αυτή ομάδα μπορεί να έχει πολιτική ισχύ, δεν μπορεί εντούτοις κανείς να την κατατάξει στους κοινωνικά αδυνάτους. Τίθεται λοιπόν το ερώτημα: σε μια κοινωνία η οποία αφήνει τους ανέργους χωρίς ασφαλιστική περίθαλψη, γιατί θα έπρεπε να επιδοτούνται πλουσιοπάροχα οι δημοσιογράφοι;
Ενώ λοιπόν η κυβέρνηση θα έπρεπε κανονικά να έχει καταργήσει το αγγελιόσημο ήδη από όταν ψήφισε το ασφαλιστικό νομοσχέδιο και να έχει εντάξει τους δημοσιογράφους σε ένα από τα μεγάλα ασφαλιστικά ταμεία (για τα συνταξιοδοτικά δικαιώματα που δημιουργούνται από εδώ και πέρα, όχι για αυτά που έχουν κατοχυρώσει μέχρι σήμερα), σκέπτεται να το επεκτείνει στον τομέα που κατ’ εξοχήν θα πρέπει να αφεθεί χωρίς επιβαρύνσεις, που είναι ασφαλώς η ψηφιακή οικονομία. Γιατί σε μια εποχή που οι απολυόμενοι από τα παραδοσιακά Μ.Μ.Ε. δημοσιογράφοι, έχουν ως μοναδική πιθανή ελπίδα και διέξοδο την ανάπτυξη των ψηφιακών εκδόσεων, μια επιβάρυνση του νέου αυτού κλάδου θα ήταν προφανώς αποτρεπτική για τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας που τόσο έχει ανάγκη ο χώρος των Μ.Μ.Ε.
Επίσης και από πρακτικής πλευράς, η υπόθεση είναι προβληματική καθώς ειδικά στα διαδικτυακά Μέσα υπάρχουν πολλές περιπτώσεις ιστοσελίδων που έχουν δημοσιογραφικό περιεχόμενο χωρίς να απασχολούν δημοσιογράφους. Αν επιχειρηθεί η εφαρμογή του αγγελιοσήμου είναι βέβαιο ότι τα Μέσα αυτά θα προσφύγουν για τη νομική ακύρωση του μέτρου, ενώ αν περιοριστεί μόνο σε εκείνα που έχουν δημοσιογράφους, θα υπάρξει και αθέμιτος ανταγωνισμός, αλλά και κίνητρο μη πρόσληψης δημοσιογράφων στις νέες επιχειρηματικές προσπάθειες στο Διαδίκτυο (π.χ. ενθάρρυνση της δημοσιογραφίας των αναγνωστών κ.λπ.). Τέλος επειδή ο παραλογισμός είναι ημεδαπής προέλευσης και δεν εξάγεται τόσο εύκολα, θα υπάρξει μια τάση μετακόμισης των σχετικών ιστοσελίδων εκτός Ελλάδος, όπου δεν υπάρχουν τέτοιες επιβαρύνσεις. Κάτι που γίνεται σχετικά εύκολα και θα έχει και πρόσθετα φορολογικά πλεονεκτήματα για όσους επιλέξουν αυτή τη λύση.
Ελπίζουμε λοιπόν η κυβέρνηση να σταματήσει να σκέπτεται παράλογες διεξόδους στα αδιέξοδα των ευγενών αυτών ταμείων και να προτρέψει τις δημοσιογραφικές ενώσεις αν θέλουν να διατηρηθούν οι μεγάλες συντάξεις των μελών τους, να ζητήσουν να αυξηθούν οι ασφαλιστικές τους εισφορές.

9 σχόλια

  1. ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΗΤΗΡΙΩΝ
    ΔΙΟΤΙ
    ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ 4.000.000 ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ
    ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΧΑΝΟΝΤΑΙ
    ΕΙΝΑΙ 1.440.000.000 ΕΥΡΩ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ
    ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΑ
    ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΕΙΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ;;;;;;;;
    ΕΛΕΓΧΟΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ . ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ , ΑΠΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΕΙΔΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ . ( ΗΛΕΚΡΙΚΟΣ , ΜΕΤΡΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ , ΤΡΟΛΕΙ , ΤΡΑΜ . ) KAI NA EXOYN ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΠΛΑΣΤΩΝ ΕΙΣΗΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΡΤΩΝ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ ΠΟΥ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΣΤΙΣ ΠΙΑΤΣΕΣ ΤΟΥΣ , ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΟΜΟΝΟΙΑ . ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΟΝΤΡΟ , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΧΑΒΑΛΕ , ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ .ΤΟ ΔΕ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ 100 ΕΥΡΩ .
    Για το κατάντημα των μέσων μαζικής μεταφοράς , ( ηλεκτρικός μετρό , λεωφορεία ,τρόλεϊ , τραμ . ) την μεγαλύτερη εύθηνη την έχουν οι συνδικαλιστές τους και οι εργαζόμενοι που μαζί με τις δοτές άχρηστες και ανίκανες διοικήσεις τους δεν προτείνουν σωστά μέτρα για αύξηση των εσόδων των ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ,κοιτάζουν μόνο να αναθέτουν την φύλαξη των σταθμών σε εταιρείες σεκιούριτι με ανίκανο προσωπικό που μόνο για σεκιούριτι δεν κάνουν ,ο ΗΣΑΠ να αναθέτει σε απατεώνες εργολάβους την αλλαγή των γραμμών που για δουλεία ενός έτους το πολύ αυτές την κάνουν σε πέντε και βαλε χρόνια για να τα οικονομάνε ( ο ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ κάποτε που είχε τον ΗΣΑΠ το πρωί δούλευαν κανονικά τα τραίνα και το βράδυ αλλάζανε τις γραμμές χωρίς να ταλαιπωρείτε ο κόσμος ) , να περνούν μεγάλους μισθούς με τις υπερορίες και τα επιδόματα .
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ , ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΧΑΝΟΥΝ 4.000.000 ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΕΙΝΑΙ 120.ΟΟΟ.ΟΟΟ ΕΥΡΩ
    ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΣΟΔΩΝ .
    ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΞΕΙΣ :
    Να καταργήσουν την εταιρία σεκιούριτι η να φέρουν άλλη ,αλλά με ικανότερο προσωπικό ειδικευμένο στη φύλαξη .
    Ο ΗΣΑΠ να ανακαλέσει την σύμβαση με τον εργολάβο που κάνει τα έργα για τις γραμμές και να ελέγξει από την αρχή τις συμφωνίες γιατί το έργο είναι υπερτιμημένο .
    ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΣΩΜΑ ΕΛΕΚΤΩΝ ΜΕ ΧΙΛΙΑ ΑΤΟΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΙΔΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ
    (Το προσωπικό θα βρεθεί από τις μετατάξεις του δημοσίου και ΔΕΚΟ )
    ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΕΙΣΗΤΗΡΙΩΝ ΠΑΝΤΟΥ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ , ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΕΧΡΙ ΑΡΓΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΟΥΝ . KAI NA EXOYN ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΠΛΑΣΤΩΝ ΕΙΣΗΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΡΤΩΝ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ ΠΟΥ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΣΤΙΣ ΠΙΑΤΣΕΣ ΤΟΥΣ , ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΟΜΟΝΟΙΑ . ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΟΝΤΡΟ , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΧΑΒΑΛΕ , ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ .
    ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ 100 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ.

    ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΤΟΥ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ .
    ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΑ .
    ΙΚΑΝΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΙΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΚΟΜΠΙΝΑΔΟΡΙΚΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ:ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΣΕ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ,ΕΝΩ ΔΕΝ ΤΙΣ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ!
    In δημοσιο, In ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

    Με 400 ένσημα παίρνουν σύνταξη 500 ευρώ το μήνα!



    Στρατιές ηλικιωμένων έρχονται στην Ελλάδα και δηλώνουν ως τόπο μόνιμης κατοικίας χωράφια, καταστήματα ακόμα και οίκους ανοχής. Στην υπόθεση φαίνεται να εμπλέκονται «μαφιόζικα» κυκλώματα με τη συμμετοχή Βουλγάρων αλλά και Ελλήνων, που έναντι αδράς αμοιβής προσκομίζουν πλαστά στοιχεία στα Ταμεία και μεσολαβούν για την απάτη.Οι εμπλεκόμενοι, κυρίως γυναίκες μεγάλης ηλικίας, δηλώνοντας για τόπο μόνιμης διαμονής χωράφια, οικόπεδα, καταστήματα, ακόμη και οίκους ανοχής, θεμελιώνουν συνταξιοδοτικό δικαίωμα στη χώρα μας και λαμβάνουν σύνταξη και συμπληρωματικές παροχές με μηδαμινές προϋποθέσεις.

    Έπειτα από συνεργασία των υπηρεσιών του υπουργείου Εργασίας, του ΙΚΑ, της Διεύθυνσης Αλλοδαπών, της ΕΛ.ΑΣ και της Γεν, Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων του υπ.Οικονομικών, προέκυψαν στοιχεία που αποδεικνύουν το μέγεθος της απάτης,με τη συμμετοχή και Ελλήνων, που έναντι αδράς αμοιβής καθοδηγούσαν τους μετανάστες για το έλλειμμα στη νομοθεσία, αλλά και στον ελεγκτικό μηχανισμό και για τις δυνατότητες εκμετάλλευσής του.

    Σύμφωνα με τον Κόσμο του Επενδυτή, χαρακτηριστική είναι η περίπτωση της βουλγάρας μετανάστριας, που με ασφάλιση 414 ημερών στη χώρα μας, και ποσό αναλογούσας σύνταξης 27,32 ευρώ τον μήνα, λαμβάνει συμπλήρωμα ύψους 482,43 ευρώ, ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

    Από τη διασταύρωση και ταυτοποίηση ενδεικτικού αριθμού πολιτών της Ε.Ε, κυρίως Βουλγάρων, στους οποίους ήδη καταβάλλεται συμπληρωματικό ποσό, σε συνεργασία με τα αρμόδια υπουργεία Εργασίας, Προστασίας του Πολίτη και Οικονομικών, διαπιστώθηκαν τα εξής:

    -Δεν είχαν συμπληρώσει πενταετή διαμονή στη χώρα μας.

    -Ορισμένοι δεν είχαν καν καταγραφεί στις αρμόδιες Αστυνομικές Αρχές.

    -Η διεύθυνση κατοικίας η οποία αναγραφόταν στα μισθωτήρια δεν ήταν ακριβής, ενώ στις περισσότερες περιπτώσεις κατά τον επιτόπιο έλεγχο διαπιστώθηκε πως δεν επρόκειτο για οικίες.

    -Κάποιοι από τους Αριθμούς Φορολογικού Μητρώου, είτε του ιδιοκτήτη είτε του μισθωτή, που αναγράφονταν στα μισθωτήρια ήταν ανύπαρκτοι.

    ΠΗΓΗ.

    ΚΑΤΣΕ ΜΕΤΑ ΚΟΡΟΙΔΟ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ,ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΙΣ ΕΝΣΗΜΑ ΓΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΙΑ ΣΥΝΤΑΞΟΥΛΑ 300 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΝ!

    ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ (ΠΑΡΑ)ΚΡΑΤΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΟΥΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ (!!!),ΠΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

    ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ...ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΙ,ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΑΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ!

    ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ;ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ...ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όλα ελλείμματα προέρχονται από τους μετανάστες – λαθρομετανάστες , και άμα βάλετε κάτω τα νούμερα θα το καταλάβετε και μόνοι σας .
    Και το άλλο είναι ότι τα χρήματα των τρισεκατομμυρίων ευρώ σε αποθεματικά ,των ασφαλιστικών ταμείων σε μετρητά , από καταθέσεις που ήταν , ο ΣΗΜΙΤΗΣ τα μετέτρεψε σε μετοχές και τα μετέφερε σε Εβραϊκές εταιρείες εκτός Ελλάδος ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΕ ΝΙΚΗΤΑ .ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΕΣ ΧΩΡΙΣ ΕΝΑ ΣΤΟΛΙΔΙ.ΕΣΥ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΛΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ.ΚΟΙΤΑΖΕΣ ΠΩΣ ΝΑ ΤΑΙΖΕΙΣ ΤΑ ΓΕΡΟΡΑΜΟΛΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΟΜΠΟΔΕΜΑ.ΠΟΣΕΣ ΑΡΓΟΜΙΣΘΙΕΣ ΕΔΙΝΕΣ . ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΔΟΕ ΝΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΑ ΦΩΤΑ.ΧΡΟΝΙΑΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ.ΑΦΗΣΕΣ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΒΙΟΣ ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ.ΡΗΜΑΞΑΤΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΜΕ ΤΟΣΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΣΟΔΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ. ΧΩΡΙΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ.ΟΠΟΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΚΑΜΙΝΗ ΜΟΝΟ ΑΡΡΟΥΡΑΙΟΥΣ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΜΕ ΔΙΠΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΙΠΛΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ.ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΜΕ ΠΤΥΧΙΑ ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣ .ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όλα ελλείμματα προέρχονται από τους μετανάστες – λαθρομετανάστες , και άμα βάλετε κάτω τα νούμερα θα το καταλάβετε και μόνοι σας .
    Και το άλλο είναι ότι τα χρήματα των τρισεκατομμυρίων ευρώ σε αποθεματικά ,των ασφαλιστικών ταμείων σε μετρητά , από καταθέσεις που ήταν , ο ΣΗΜΙΤΗΣ τα μετέτρεψε σε μετοχές και τα μετέφερε σε Εβραϊκές εταιρείες εκτός Ελλάδος ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. *********************************************



    ΝΔ- ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΕΚΟΡ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ, ΛΙΠΟΤΑΞΙΑΣ, ΕΥΘΥΝΟΦΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΦΥΓΟΜΑΧΙΑΣ!!!!

    2 Κοινοβουλευτικές θητείες - 5 πραγματικά έτη στην κυβέρνηση!!!!!!

    Ο μπουχέσας, μόνος του δεν τις προκήρυξε τις εκλογές ή κάνω λάθος????

    Είχε ή δεν είχε το Σεπτέμβριο του 2009 ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΓΕΜΑΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ????

    Τότε γιατί το έκανε???

    ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ- ΓΙΑΤΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΛΗ Η "ΝΟΜΙΜΗ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ" ΤΟΥ, ΕΧΑΣΑΝ "ΚΑΙ ΤΑ ΑΒΓΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΣΧΑΛΙΑ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΧΡΕΙΟΤΗΤΑ, ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ, ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΦΥΓΟΜΑΧΗΣΑΝ!!!

    ΗΞΕΡΑΝ ΟΤΙ ΧΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΘΕΛΑΝΕ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΥΤΗ ΠΑΤΑΤΑ ΑΛΛΟΥ!!!!

    ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ- ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΕΣ ΥΑΙΝΕΣ- ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΧΕΙ, ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΖΟΥΜΕ!!!!

    ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ, ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΑΜΕ- ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΦΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ!!!!!


    ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ Η ΝΔ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕ ΜΟΛΙΣ ΣΕ 8 ΑΠΟ ΑΥΤΑ (3+5)!!!!!!

    ΤΥΧΑΙΟ???? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!!!!!

    Ο ΛΑΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΡΙΣΗ!!

    ΜΕΤΑ ΑΠ’ΟΛΑ ΑΥΤΑ – ΠΩΣ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ ΞΑΝΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Νιώθω υπερήφανος που σήμερα μπορώ και μεγαλωνω τα παιδιά μου σε ένα προστατευμένο απο κανιβάλους και λαθρομετανάστες περιβάλλον.
    Τα στέλνω σε ιδιωτικό σχολείο για να πάρουν την μόρφωση που τους αξίζει, μακρυά απο γλοιώδη αναρχοκουμούνια, μετανάστες και καθαρματίδια.
    Το καλοκαίρι βουτούν και παίζουν στην πισίνα μας, στο εξοχικό της Πάρου, μιλώντας Αγγλικά και Γαλλικά με άλλα παιδάκια της ελίτ παρέας.
    Έχουμε τόσα λεφτά που δεν χρειάζεται να δουλέψουν για κάποιον άλλο το υπόλοιπο της ζωής τους (φρόντισε ο μπαμπάς γι αυτό), ούτε να διοριστούν σε κάποιο οργανισμό του Δημοσίου παρακαλώντας τον κάθε πολιτικάντη.
    Τα Χριστούγεννα θα πάμε μαζί με τον τέως πρωθυπουργό και τα δίδυμα σε κάποιο απο τα σαλέ της Βόρειας Ευρώπης για σκί, καλό φαγητό και ξεκούραση.
    Λυπάμαι πολύ για την κατάντια ορισμένων, που δεν εκμεταλεύτηκαν την χρυσή περίοδο 2004 - 2008 για να εξελιχθούν.

    Με εκτίμηση
    Θοδωρής ο Β'
    ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΑΙΔΙΑ ..ΤΗΣ ΚΑΜΠΟΥΛ ΑΘΗΝΑΣ ΠΑΙΔΙΑ
    ΤΟΥ ΚΑΜΙΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ..ΠΑΙΔΙΑ

    Mη ξεχάσετε....ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ.
    ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ..

    Στις 6 το απογευμα της ερχόμενης Κυριακής ο σύζυγος και ονοματοδότης της εικονιζομένης ευειδούς υφυπουργού του ΔΝΤ ,
    θα δώσει συναυλία (χωρις αμοιβή, όπως πράττει πάντοτε εξάλλου)

    ΕΝΤΟΣ του ναού του αγ.Παντελεήμονα Αχαρνών,
    μετά από συνεργασία του αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου με
    το ΔΟΛιο Μέγαρο Μουσικής,
    του οποίου είναι οικόσιτος.

    Η είσοδος είναι δωρεάν.
    Νομίζω πως αξιζει να είμαστε εκεί να…..χειροκροτήσουμε με πάθος
    τον Νταλάρα καθώς θα τραγουδά συγκλονισμένος
    «πάγωσε η τσιμινιέρα, κάλλιο να πάμε όλοι μετανάστες»

    ====================================
    Μπα....! NOMIΖΩ οτι Θα τραγουδήσει
    “τη Υπερμάχω…”

    Μάλλον το έχουν χάσει τελείως ! Συναυλία μέσα στο ναό ;!
    Θα έχει και χειροκροτήματα
    και..... μπιζάρισμα ;

    *** θα είναι και ο Μαλακισμένος
    Θανάσης Νικολαίδης με τα εμμετικα
    copy του ΕΚΕΙ !!!

    ****** θα είναι και ο Μαλακισμένος
    Θανάσης Νικολαίδης με τα εμμετικα
    copy του ΕΚΕΙ !!!

    το ονομαζόμενο και
    ΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. βήμα-βήμα. όχι του αλήτη Ψυχάρη
    του ΑΛΗΤΗ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
    Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ.

    «Δημοκρατία της Δυτικής Θράκης»
    στην Google Earth .........

    Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, σχετικά με την αναφορά της περιοχής της Δυτικής Θράκης από το διαδικτυακό ιστότοπο Google Earth ως «Δημοκρατία της Δυτικής Θράκης», εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

    «Με έκπληξη διαπιστώνουμε ότι στο διαδικτυακό ιστότοπο Google Earth, όπου αναρτώνται παγκόσμιοι χάρτες, η γεωγραφική περιοχή της Δυτικής Θράκης, τμήμα της ευρύτερης Ελληνικής Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, αναφέρεται ως «Δημοκρατία της Δυτικής Θράκης». Δηλαδή ως ανεξάρτητο κράτος ή αυτόνομη περιοχή!

    Καλούμε την Κυβέρνηση και ειδικότερα το αρμόδιο Υπουργείο Εξωτερικών να προβεί σε άμεσες ενέργειες, ώστε να αποκατασταθεί η επίσημη ονομασία της περιοχής αυτής της Ελληνικής επικράτειας και να διερευνήσει ποιοί και με ποια στόχευση είναι υπεύθυνοι για την κατάφωρη αυτή διαστρέβλωση της αλήθειας, που αποτελεί ευθεία απειλή στην εδαφική κυριαρχία και ακεραιότητα της Ελληνικής Δημοκρατίας.

    Η Νέα Δημοκρατία θα παρακολουθεί το θέμα από κοντά».

    ....Θα το λύσει η Νταλάρα που έχει και τους μετανάστες….

    Μην ξεχνας την Ντοοορα….
    Λες να θελει να γινει εκει Πρωθυπουργος ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση