GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα Golden Boys του ΟΠΑΠ...

Από τον Νίκο Παλάντζα    ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΛΟΧΑΝΕΙΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Με χρυσά κουτάλια δεν τρώνε μόνο τα Golden Boys τ...

Από τον Νίκο Παλάντζα  
ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΛΟΧΑΝΕΙΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!
Με χρυσά κουτάλια δεν τρώνε μόνο τα Golden Boys των συγκοινωνιακών φορέων. Απλώς η ειδησεογραφία έχει επικεντρωθεί σε αυτές τις ΔΕΚΟ.
Τα ρετιρέ του δημοσίου βρίσκεται και σε δημόσιες επιχειρήσεις που βρίσκονται κάτω από την υψηλή προστασία του υπουργείου Οικονομικών.
Χαρακτηριστική η περίπτωση του ΟΠΑΠ. Αποδοχές που κυμαίνονται μεταξύ 60.000-79.150 ευρώ. Επίσης, οδηγός του οργανισμού έχει αποδοχές πάνω από 101.000 - 131.051 ευρώ, ενώ γενικός διευθυντής του οργανισμού έχει...
 ετήσιο μισθό 144.000 ευρώ.
Υπάρχει ακόμα και καθαρίστρια στο οργανισμού με ετήσιες αποδοχές 80.000.
Επειδή μας αρέσει να μιλάμε για στοιχεία
Όσο για τον τυρέμπορα πάνω από 100.000 το χρονο αυτο το λαμογιο παιρνει
Και αμαυρωνει και την καλη φημη των προισταμμένων του
Γιωργο, Nικο συνεχίστε να τον καλύπτετε και θα βρείτε το μπελά σας.
Ενα σαπιο φρούτο σπίζει και τα γύρω του!!!
Γιατι θα αρχίσουμε απο τις παλέτες που εχει αγοράσει ο οργανισμος απο τις πατσαβούρες του τυρεμπορα και ειναι στην αποθήκη σας .χωρις να δωθουν πουθενα και ποτε.. Ξερετε αυτα τις κομπινουλες του πολυ παρελθοντος μονο που ακομη δεν εχουν παραγραφεί για τον εισαγγελέα...
Δείτε λοιπον και μόνοι σας τα στοιχεια της μισθοδοσίας και κρινετε
Οταν ενας γιατρος που σώζει ζωές και σπύδαζε μεχρι τα 35 του, παιρνει 1800 Ευρω, οταν ενας δασκαλος που μαθαίνει γραμματα στα παιδιά σας παίρνει 1100 Ευρω ειναι σωστοι οι μισθοι αυτοί;

14 σχόλια

  1. Ναί,
    αλλά αυτοί έξυσαν μέ τό καβάλο
    πολλά παλούκια.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οταν πριν πολλα χρονια ειμουν συνδρομητης στον ΟΤΕ δεν ειχα πληρωσει ποτε λιγοτερο απο 90.000 - 140.000 δρχ. μολις σταματησα να ειμαι συνδρομητης στο ΟΤΕ και εβαλα την LANET οι λογαριασμοι μου με τον ιδιο αριθμο κλησεων επεσε στις 20.000 με 25.000 δρχ
    ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτα ο Πρωθυπουργος τα ΞΕΡΕΙ;

    ΕΚΕΙ πρεπει να στειλεις αυτο το γραμμα.....


    Ο Παγκαλος τι εχει να πει αραγε για ολα αυτα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΟΡΕΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΣΤΟΝ ΟΠΑΠ. ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΚΛΕΙΣΤΕ Η Κ.. ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΠΟΥ ΤΑΙΖΕΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ, ΚΟΜΠΙΝΑΔΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ναι

    θα επεμβει ο εισαγγελεας
    θα γινουν ανακρισεις

    και η υποθεση θα μπει στο αρχειο της κ. Ραικου οπως τοσες αλλες...


    Yparxei oloklhro kyklvma poy bazei ypoueseiw stoa arxeio me to azhmivto...

    Δεν αρκει να επεμβει ο εισαγγελεας αλλα να δικαστουν οι κλεφτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΑ ΑΥΤΗ Η ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑΞΟΥΝ.
    ΑΠΟ ΚΕΙ ΤΡΩΝΕ ΤΟΣΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΡΥΠΕΣ .

    ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. "Η ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ (ΝΕΟ) ΕΛΛΗΝΑΣ"

    Η τεχνητή ευμάρεια, στην οποία ζούσαμε τα τελευταία 30 χρόνια και που η Ευρώπη "έκανε" πώς δεν την βλέπει (γιατί μας πουλούσε και μείς τα χαϊβάνια καταναλώναμε), έσκασε (όπως οι ιρλανδικές τράπεζες) σαν φούσκα! ( Η Ιρλανδία όμως, έχει μια άριστα λειτουργούσα και φουλ στις ξένες επενδύσεις αγορά και θα συνέλθει γρήγορα από την κρίση)

    Φουσκωμένοι, για τα δεδομένα μας μισθοί, φουσκωμένες τιμές σε μια από τις ακριβότερες χώρες στην Ευρώπη- 4 ευρώ ο καφές στο Κολωνάκι, 1 ευρώ στο Σανζ- Ελιζέ (καλά, ποιοί είμαστε, ρε πούστη μου!), φουσκωμένη κατανάλωση βασιζόμενη μόνο σε εισαγωγές, αλλάζαμε τα αυτοκίνητά μας πιο συχνά από τους Γερμανούς κλπ. κλπ.

    (Στην πραγματικότητα, οι μισθοί μας θα έπρεπε να είναι κοντά σε αυτούς της Βουλγαρίας και της Ρουμανίας, γιατί εμείς τι παραπάνω είμαστε απ’ αυτούς?
    Επειδή έχουμε έναν τουρισμό? Μα κι αυτός πανάκριβος είναι!
    Όποιος ξένος έχει αποφασίσει να έρθει για διακοπές στα Βαλκάνια ή στην Νοτιοανατολική Ευρώπη γενικότερα, πρώτα θα κοιτάξει προς Τουρκία μεριά και ύστερα προς Κροατία, σε λίγα χρόνια δε και προς Αλβανία. Διότι εδώ δεν έρχονται κατά κανόνα οι πλούσιοι! Έρχονται οι της εργατικής τάξης. Βλέπε Βρετανούς στη Ρόδο κα Κρήτη!)

    Και όλα αυτά μετά την είσοδό μας στην ΕΟΚ το 1981!

    Από τότε, μας έκατσε καλά...
    Καθόμασταν...και πληρωνόμασταν...

    Η οικονομία μας, την ίδια ώρα, έχανε συνεχώς σε ανταγωνιστικότητα, αλλά εμείς...σφυρίζαμε αδιάφορα, "δε βαριέσαι, η Ευρώπη νά' ναι καλά..."

    Ναί, αλλά οι Γερμανοί δεν είναι μπουνταλάδες, όπως νομίζουμε! Δεν τρώνε κουτόχορτο!

    Και ήρθε η ώρα του λογαριασμού...
    Όποιος τρώει και πίνει, πρέπει και να πληρώσει!

    Τελικά, το μεγαλύτερο πρόβλημά μας, το οποίο νομίζω ότι είναι η κύρια αιτία, όλων μας των δεινών, που μας οδήγησαν ως εδώ, είναι η "στραβή" εθνικιστική ιδέα, που έχουμε σχηματίσει για τον εαυτό μας, ότι είμαστε ανώτεροι, εξυπνότεροι από τους άλλους λαούς, πιο ξύπνιοι και πονηροί, ενώ οι ξένοι είναι μπουνταλάδες και δεν ξέρουν τί τους γίνεται!!

    Αυτή η νοοτροπία, που έχει τις ρίζες της στην Τουρκοκρατία και πιθανόν σε εκείνες τις ιστορικές συνθήκες και με εκείνους τους λαούς (βλέπε Τούρκους), με τους οποίους περιστοιχιζόμασταν να ίσχυε, δεν μπορεί να ισχύει σήμερα και μάλιστα αναφορικά με λαούς, όπως οι Γερμανοί, οι Ολλανδοί, οι Αυστριακοί, οι Σουηδοί, οι Φινλανδοί, που είναι έτη φωτός μπροστά μας!

    Είμαστε, και λυπάμαι που το λέω, μόνο "τύποις" Ευρωπαίοι!!

    Στην πραγματικότητα είμαστε βαθύτατα καθυστερημένοι ανατολίτες (δεν είναι τυχαίο ότι έχουμε λέξεις όπως ρουσφέτι, βιλαέτι, δοβλέτι, μπαξίσι), σε πολλά πράγματα ακόμα πρωτόγονοι (π.χ. δεν είναι δυνατόν το 2010 να υπάρχουν ακόμα στην Αθήνα ξύλινες κολώνες με καλώδια να κρέμονται στον αέρα και να μην είναι όλα υπογειοποιημένα, δεν είναι δυνατόν να βλέπεις ένα δάσος από κεραίες πάνω στα τσιμέντα, ενώ θα μπορούσε κάθε πολυκατοικία να έχει την κεντρική της κεραία, οι πόλεις μας να είναι οι πιο βρόμικες και με το μικρότερο ποσοστό πρασίνου σε όλη την Ευρώπη και άλλα πολλά), για να μην μιλήσουμε για το χάλι της παιδείας μας!

    Δεν είναι τυχαίο, ότι οι βέροι Ευρωπαίοι, βρίσκονται δεκαετίες μπροστά από εμάς σε βιοτικό, τεχνολογικό, επίπεδο ζωής, ποιότητας ζωής κλπ.

    Εμείς οι Νεο-έλληνες όμως, συνεχίζουμε τον ύπνο του δικαίου…

    Ποτέ δεν φταίμε εμείς, αλλά είμαστε πάντα θύματα σε (κατά φαντασίαν) συνομωσίες που εξυφαίνουν οι εχθροί της χώρας!

    Και συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε ότι είμαστε ο Μέγας Αλέξανδρος, ο Αριστοτέλης, ο Πλάτωνας, ο Σωκράτης ΚΑΙ ΠΟΤΕ Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ!!!

    Αυτή είναι η δυστυχία του να είσαι (νεο) έλληνας ή… σαφέστερα "Ελλαδίτης"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Στρος-Κάν ήλθε και είπε καθαρα: Το οικονομικό πρόβλημα σας δεν είναι πολιτικό, είναι εθνικό.

    Δυστυχώς οι πολιτικοί μας και εμείς κάπως δεν διδαχθήκαμε από το παρελθόν.
    Το σημερινό μνημόνιο είναι κάπως ίδιο με του 1843.

    Το 1893 είχαμε την κατοχή ξένων, όταν ο Χ.Τρικούπης είπε "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν". Εγινε χαμός την εποχή εκείνη.

    2010. Ένα μνημόνιο από τα παλιά. Δεν είπαμε επισήμως ότι επτωχεύσαμε, αλλά και σήμερα "δυστυχώς επτωχεύσαμε". Αν δεν το λένε επισήμως είναι γιατί είμαστε στο ευρώ.
    Αν είμασταν στην δραχμή θα είχε υποτιμηθεί, κάθε μέρα θα είχαμε νέες ισοτιμίες προς το χειρότερο και δεν θα είχανε καμιά αξία τα λεφτά μας.
    Μειώσεις μισθών δημοσίου και ιδιωτικού τομέα θα συνεχίσουν να γίνονται, σαν να πέρναμε δραχμές που δεν θα είχαν αγοραστική αξία.
    Αν ακολουθήσουν με μνημόνια και άλλες χώρες, οι ευρωπαίοι αναγκαστικά θα άλλαζαν οικονομική πολιτική και αυτό μας συμφέρει.

    Οι αμεσοι υπεύθυνοι, όλοι οι πολιτικοί, για την σημερινή κατάντια, μυαλό δεν βάλανε να κάτσουν κάτω να φτιάξουν ένα άλλο "λεξιλόγιο" εκτός του κομματικού.

    Μυαλό και σκέψη έχει σήμερα ο έλληνας που περνάει δύσκολες μέρες επιβίωσης και αν εξεγερθεί, οι πολιτικοί της διαφθοράς, δεν θα έχουν θέση σ'αυτόν τον τόπο.
    Με την ασυλία τους, έχουν καταντήσει άσυλο την βουλή με τον νόμο της παραγραφής και τις εξεταστικές τύπου: "Ο καραγκιόζης εισαγγελεύς".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Παπανδρεου εχει δειξει οτι μπορει να παιρνει αποφασεις και να εφαρμοζει μετρα οταν χρειαζεται. Κατι τετοιο θα περιμενε ο κοσμος και απο τον σαμαρα, το κομμα του οποιου εφερε τα πραγματα εδω.

    Ομως ο Σαμαρας προτιμα τον ευκολο και λαικιστικο δρομο του "οχι σε ολα". Τον δρομο του ΚΚΕ δηλαδη.

    Δεν νομιζω να συναιναισει στις μεταρυθμισεις. Θα κρατησει αυτην την σταση μεχρι τελους, δεν θα "του βγει" και καποια στιγμη θα φυγει νυχτα απο την Ρηγιλλης για να ερθει καποιος ικανος.

    Τάκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο Στρος Καν στη συνάντησή του με το Σαμαρα, του ψυθήρισε "και γιατι δεν τα κανατε εσεις οταν εισασταν στην κυβερνηση?"

    Πολλοι στην ΝΔ σημερα υποπιτπουν σε μια διανοητικη αφαιρεση "οτι τα μετρα που ανεφερε ο Κωστας Καραμανλης οταν ξυπνησε, θα ηταν πιο ηπια και οχι πιθαναγκαστικα".

    Μα ξεχνουν να αναφερουν οτι τα οποιαδηποτε μετρα χρειαζονταν και νεα δανεια, που θα εδινονταν μονον αφου εγκρινονταν πρωτα οι εθνικες στατιστικες.
    Χωρις αυτες οτιδηποτε δεν μπορουσε να πραγματοποιηθει.

    Και εκει και τοτε ακριβως, κατεθεσε τα οπλα ο Καρμανλης, ηξερε οτι δεν θα αντεξει τον εξευτελισμο να συνεχιζει να δινει καλπικα στοιχεια και ετσι να μην μπορει πλεον να δανειστει η Ελλαδα ουτε δραχμη, με αποτελεσμα την αναγκαστικη πλεον σταση πληρωμων επι δικης του διακυβερνησης. Και ετσι "το 'στριψε" (ή λιποτακτησε των ευθυνων του)

    Και ας προσπαθει ακομη ο Παπαθανασιου να μας πουλησει σημερα "αληθειες" χωρις αντικρισμα.
    Ολα τα αλλα ειναι λογια τζαμπα, χωρις αντιτιμο, ...ετσι, σε δουλεια να βρισκομαστε.

    Και αυτο το αναγνωριζουν οι Ελληνες, γι αυτο και η υποστηριξη στον ΓΑΠ και το ΠΑΣΟΚ, παρ ολα τα επαχθη και δυσβασταχτα μετρα!

    Τοσο απλα και καθαρα. Αποτυχε η ΝΔ σε μια απο τις καλυτερες και μεγαλυτερες ευκαιρειες να δειξει τι μπορει - η μαλλον - τι ξερει, ωστε να μπορει!

    Καιρος να λεμε τα συκα-συκα και την σκαφη-σκαφη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τον οικιστικο εκβαρβαρισμο και τελεια διαλυση του ωραιοτερου φυσικου χωρου με την δημιουργια τερατο-πολεων και τσιμεντο-χωριων απο τον πολλα περιφημο υπουργο Δημοσιων Εργων, στην αρχη της σταδιοδρομιας του, Κ. Καραμανλη ή την απεμποληση της Κυπριακης κυριαρχιας, την εχετε παραβλεψει λογω της πολιτικης μυωπιας σας.

    Ομιλειτε περι φαυλοτητος της απιθανης τωρινης, μα εκλεγεισης υπο του ελληνικου λαου κυβερνησεως και κρουετε κωδωνα κινδυνου.
    Δεν ειχατε βεβαια την σοβαροφανεια να κανετε το ιδιο χρησιμοποιωντας την ιδια λεξιλαγνεια στην προηγουμενη κυβερνησι που διελυσε την χωρα.
    Διεθνως ο ΓΑΠ ισταται σε πολυ καλο επιπεδο και κινειται ωσαν επιδεξιος αρχηγος κρατους και οχι σαν χωριατοπαιδο οπως ο προηγουμενος.
    Αυτα απ'εδω (ΗΠΑ), οπως αντικειμενικα φαινονται τα πραγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αφού κανει κουμάντο η κυρία Χατζοπούλου στα ΔΣ. Δείτε εδώ

    http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=232554.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Όπου τζόγος...σαπίλα και βρωμιά.
    Ενα γνωμικό των Αμερικάνων λέει: "easy coming easy going" εύκολα έρχεται πουλώντας αέρα κοπανιστό και κάνωντας τον κρουπιέρη και ασφαλώς ξοδεύεται εύκολα.
    Ο μοναδικός οργανισμός που μπορεί να καλύψει λαμόγια και καταχραστές.
    Δισεκατομμύρια κέρδη από τις γκανιότες των παιχνιδιών έχοντας το μονοπώλιο μην αφήνωντας άλλους απατεώνες να φάνε απο την λεία.
    Ενας οργανισμός που μοιράζει εκατομυρια ευρώ στα ιδιωτικά κανάλια για διαφήμιση εξυπηρετώντας πολιτικούς και ευνοια των μέσων που επιβιώνουν παρασιτικά από χρήματα του Ελληνικού λαού κατά τα άλλα λέγονται ιδιωτικά. Ρίξτε μια ματιά στην διαφημιστική πίτα των ΙΔΙΩΤΙΚΏΝ καναλιών και δείτε την συμμετοχή του ΟΠΑΠ.
    Φωνάζουμε όλοι για το χαράτσι της ΕΡΤ στους λογαριασμούς της ΔΕΗ...είναι αντισυνταγματικό!!!είναι κλεψιά!!! είναι ανήθικο να συντηρούμε ενα κρατικό κανάλι της εκάστοτε κυβερνητικής προπαγάνδας!!!και πόσα άλλα.
    Δεν άκουσα κανένα να διαμαρτύρεται για τα εκατομύρια που σκορπάει ο ΟΠΑΠ για διαφήμιση στα ιδιωτικά κανάλια,προσφέρωντας σε εμας σκουπίδια αδερφές βιζίτες και κιτρινισμένες ειδήσεις απο κάφρους που επαγγέλονται τους δημοσιογράφους. Τα λεφτά του ΟΠΑΠ δεν είναι κρατικά; δεν μας ενδιαφέρουν;
    Ο ΟΠΑΠ είναι ο κρατικός οργανισμός που λειτουργεί ώς άντρο ακολασίας!!!ρεμούλας χρηματισμού και κατασπατάλησης του κρατικού χρήματος για ιδιοτελείς σκοπούς.
    Πλέον σε αυτό τον τόπο δεν μας κάνει τίποτε εντύπωση τα έχουμε δεί όλα μετατρέπωντας την ανωμαλία των πάντων σε φυσιολογική και ομαλή κατάσταση.
    Είμαστε ένας λαός που η συμπεριφορά του βασίζεται στο: μακρίά απο τον κώλο μας και όπου θέλει ας μπεί" ασχέτως αν εμείς είμαστε οι επόμενοι που θα τον φάμε για τέτοιο ηλίθιο και απροσάρμοστο λαό μιλάμε.
    Έχουμε γίνει ρομπες παγκοσμίως ώς παράδειγμα προς αποφυγή. Οι Γάλλοι ξεσηκώνονται με κεντρικό σύνθημα : εμείς δεν είμαστε Ελληνες ούτε είναι Ελλάδα εδώ" Ο Τσαβες σε συνεντευξή του δεν θέλει να καταντήσει την χώρα του σαν την Ελλάδα. Οι Ιρλανδοί τα ίδια οι Ισπανοί τα ίδια οι Πορτογάλλοι τα ίδια. ΈΧΟΥΜΕ ΓΊΝΕΙ ΤΟ ΠΆΡΆΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΧΛΕΥΑΣΜΟΎ ΚΑΙ ΤΗς ΑΠΟΦΥΓΉΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΩΣ ΚΑΤΙ ΠΕΤΑΜΕΝΟ ΑΝΗΘΙΚΟ ΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΗΛΙΘΙΟ.
    Συνεχίστε να κοιμάστε άλλωστε σιγα σιγά συνηθιζουμε όλοι στο να μας φτύνουν και να λέμε ψυχαλλιζει.
    Τελικά η κρίση έκανε κατι καλό σε αυτό τον τόπο μας απέδειξε ότι,σαν λαος είμαστε τόσο διχασμένος ατομιστης και συμφεροντολόγος που δύσκολα θα συναντησει κανείς στο πλανήτη.
    Φαινεται μας χωρίζουν πολύ περισσότερα απο αυτα που νομίζουμε ότι μας ενώνουν.
    Μάταιος κόπος ορισμένων διαδηλωτών και πολιτών που διαμαρτύρονται για την ξεφτίλα την σαπίλα και την κατάντια αυτού του τοπου. ΌΛοι αυτοί είναι αντικείμενο σχολιασμού απο τον καναπέ όπου οι υπόλοιποι δίνουν τον αγώνα τους πίνωντας τον καφέ τους!!!Αλλοτριωμένος και βρωμιάρης ώς το κόκκαλο,γνωρίζωντας ότι κάποιοι καταστρέφουν τις ζωές τους και όχι μόνο αλλα και των παιδιών τους που τα στέλνουν ανίσχυρα και με τα ίδια ελαττωματα στην κοινωνία της ζουγκλας που διαμορφώνους αλήτες και πουλημένοι πολιτικοί ξεφτίλες.
    Ειναι λογικό να σας ενοχλούν οι μισθοί που ακούγονται στον ΟΠΑΠ, ξέρετε γιατι όμως; γιατί απλούστατα δεν τους παίρνετε εσείς αυτούς τους μισθούς. Ειστε στην απέξω και αυτό πονάει. Τόσα χρόνια που κλέβανε και αρπάζανε μεσα και έξω απο τον Οπαπ δεν σας ενοχλόυσε; ΑΛΛΑ ΤΏΡΑ ΉΡΘΕ ΤΟ ΑΥΓΌ ΣΤΟΝ ΚΏΛΟ γιαυτο τσίριζετε.
    Μόλις κόπηκε η κονόμα μας ενοχλεί τι παίρνει ό άλλος.
    Επιβεβαίωση του γνωμικού σχετικά με το μακριά απο τον κωλο μας .....κλπ.
    Τα ιδιωτικά μπουρδελοκαναλα σήμερα δείχνανε τους απεργούς των δεκο ρωτωντας για τα αιτηματα τους, λες και δεν τα γνωρίζουν οτί πετσοκοβονται όλοι οι μισθοι επι δικαίω και αδίκω.
    Απο αυριο θα αρχίσουν την αντεπίθεση με λάσπη στον ανεμιστηρα.
    Καποτε θύμωσα με τον μεγάλο ΔΙΟΝΥΣΗ ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟ που ειπε αυτον τον σκατο λαο ΚΩΛΟΕΛΛΗΝΕΣ ήρθε η ώρα να δικαιωθεί απόλυτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση