GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προσβλητικός ο άθλιος κατακτητής...‏

Από το http://paideia-gr.blogspot.com/ Ο πρόεδρος του ΔΝΤ εμφανίστηκε με αέρα χιλίων σουλτάνων και προσέβαλε τον πρόεδρο της Δημοκρατίας...

Από το http://paideia-gr.blogspot.com/
Ο πρόεδρος του ΔΝΤ εμφανίστηκε με αέρα χιλίων σουλτάνων και προσέβαλε τον πρόεδρο της Δημοκρατίας! Ενώ ο Παπούλιας του μίλησε, όπως βεβαίως ορίζει το πρωτόκολλο, στα ελληνικά και γινόταν μετάφραση κατά την υποδοχή του, ο άθλιος αιμορουφίχτρας τον διέκοψε και του πρότεινε στα γερμανικά να του μιλάει στα γερμανικά! Και αντί ο Παπούλιας να τον επιτιμήσει, χαμογέλασε και...
 το βούλωσε! Πάλι καλά που δεν υιοθέτησε την πρότασή του! Πόση ξεφτίλα πια να δεχθούμε!
Αλλά, σήμερα συνέβη και κάτι άλλο, στενά συνδεόμενο όμως με το προηγούμενο. Η γαλλίδα υπουργός οικονομικών, δημοκρατικά εκλεγμένη τουλάχιστον κατά τους τύπους, είπε απευθυνόμενη στον Καντονά, που είχε ξεκινήσει το κίνημα για απόσυρση των τραπεζικών καταθέσεων, πως ο καθένας πρέπει να ασχολείται με τον τομέα του! Η ίδια ποτέ δεν θα έπαιζε ποδόσφαιρο, υπονοώντας ξεκάθαρα πως και ο Καντονά δεν πρέπει να ασχολείται με την πολιτική!!!
Πλέον δεν τηρούν ούτε τα προσχήματα! Η ευρω-δικτατορία είναι πλήρης! Η πολιτική είναι δουλειά των πολιτικών! Γιατί λοιπόν να μην  μέναμε στους βασιλείς να τελειώναμε; Μιλάμε για στυγνή δικτατορία των τραπεζών πλέον! Όλοι οι αξιωματούχοι της ΕΕ να υποστηρίζουν τις τράπεζες!
Είναι καλοί τους υπάλληλοι! Λες και οι τράπεζες δεν είναι ιδιωτικές επιχειρήσεις! Τους επιτίθεται ο Καντονά ή ο οποιοσδήποτε και οι ευρωλακέδες τους σπεύδουν να τις υπερασπιστούν!

18 σχόλια

  1. Δεν κατάλαβα... Τι θα πει «προσβλητικός ο άθλιος κατακτητής»; ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ και θα κάνει ότι γουστάρει...

    Και άμα του κάνει κέφι, του βάζει φωτιά και το καίει...

    Πρωθυπουργός- Πρόεδρος της Δημοκρατίας- και τα πάντα όλα της Ελλάδας είναι ο άνθρωπος και δεν έχει να δώσει λογαριασμό σε κανέναν.

    Από την άλλη πιο επίκαιρος από ποτέ ο Γέρος του Μοριά: Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους (πολιτικούς).

    Άλλα λατρεμένοι συμπατριώτες, για μια ακόμη φορά αποδείξαμε ότι είμαστε λυράτες κοτούλες...

    Veni Vidi Vici o... σοσιαλιστής Στρος- Καν,αλλά εμείς δεν τον πήραμε με τις πέτρες.

    Ο ένας «σοσιαληστής» βρήκε το δικό μας το «σοσιαληστικό» χάπατο και... σωθήκαμε.

    V For Vendetta

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "ο άθλιος κατακτητής...‏"


    Καθήστε ρε, γιατί θα τρελαθούμε στο τέλος μου φαίνεται.
    Εμείς δεν προστρέξαμε για λεφτά στο ΔΝΤ?
    Δεν μας "υποδούλωσαν" με το ζόρι.
    Και τώρα τους βρίζουμε τους ανθρώπους?
    Αυτοί έχουν συγκεκριμένες προϋποθεσεις για τη χορήγηση οικονομικής βοήθειας σε χώρες.
    Θα μπορούσε η Ελλάδα να είναι εξαίρεση?
    Φυσικά και όχι.

    Μερικοί βρίζουν το ΔΝΤ και όχι τον ψεύτικο παράδεισο (αυτό κι αν ήταν φούσκα!) των 1500-2000 ευρώ (σε πλήρη αναντιστοιχία με την παραγωγικότητα της εθνικής οικονομίας) στο δημόσιο και 1000 ευρώ στον ιδιωτικό (δεν μιλάω για ανειδίκευτους των 700) τομέα.

    Η πραγματικότητα είναι ότι η οικονομία αντέχει μισθούς μέχρι 1000 ευρώ (άνω ταβάνι) με μέσο μισθό τα 500-600 στον ιδιωτικό τομέα.
    Δυστυχώς αυτή είναι η πικρή αλήθεια.
    Αφού έχουμε αυτήν την οικονομία, οι μισθοί μας θα πρέπει να πέσουν δραματικά για να ανταποκρίνονται στην πραγματική της κατάσταση.
    Οποιαδήποτε άλλη σχέση παραγωγικότητας της οικονομίας-μισθών δεν είναι τίποτα άλλο από φούσκα (ζωή με δανεικά)!

    Η αλήθεια είναι ότι σε λίγα χρόνια θα μας έχουν ξεπεράσει (αυτό είναι 100% βέβαιο, αφού καμιά από τις δυό χώρες, δεν έχει το δημόσιο χρέος που έχουμε εμείς)- ήδη μας έχουν πλησιάσει πολύ- η Βουλγαρία και Ρουμανία (που είναι γεμάτες ξένες επενδύσεις)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εκείνο που δεν μας είπε κανείς είναι γιατί δεν μετέδωσε το κανάλι της Βουλής, απευθείας, την παράσταση του Γκαουλάιτερ, στην αίθουσα του κυνοβουλίου!

    Γιατί δεν έπρεπε να δούμε όλοι, απευθείας, τον Πασίδηλο Κυβερνήτη μας, στην διδακτική ομιλία του, προς τους υπαλλήλους του;
    Το μόνο κανάλι που έχει λόγο ύπαρξης στην Ελληνική θλιβερή πραγματικότητα, είναι το κανάλι της Βουλής. Είναι ό τόπος κατάθεσης μαρτυριών, των έργων και των λόγων των εντεταλμένων να μας εκπροσωπούν, Βουλευτών.
    Χθες, η Βουλή, έκλεισε τις πόρτες της στα μούτρα μας!
    Ως πρόβα του μέλλοντος να συμβεί κλεισίματος του καναλιού της, η Βουλή, δικαίωσε τους μαινόμενους κολαφουζους να πάψει να εκπέμπει, ως πολυδάπανο, άχρηστο, ΜΜΕ!!!
    «Απούσα» χθες, σε μια ιστορική στιγμή, «απούσα» για πάντα από το σκοπό της. Να είναι το μάτι μας και το αυτί μας, ώστε να μπορούμε να αποτιμούμε το έργο των καλοπληρωμένων υπάλληλων μας και βάσει των κανόνων των καιρών, να τους απολύουμε και να τους στέλνουμε σπίτι τους, αν δεν κάνουν την δουλειά τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ο παπουλιας δεν βγαζει αχνα για τοσα αλλα που γινονται τωρα θα βγαλει αχνα στο αφεντικο των...αφεντικων του?????
    ο ντροπη της δημοκρατιας το βουλωσε για μια ακομη φορα....
    αισχος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ντομινίκ ιδού ο λαός σου

    Στρατηγέ μου ιδού ο στρατός σας.
    Το θυμήθηκα. βλέποντας τον πρωθυπουργό τον Γ. Παπανδρέου και τον Ντομινίκ Στρος Καν τον διευθυντή του ΔΝΤ να δίνουν κοινή συνέντευξη, δεν ήταν απλώς δηλώσεις και να απαντούν σε ερωτήσεις δημοσιογράφων.

    Τι δουλειά έχει ο Στρος Καν να απευθύνεται στους Έλληνες ; Ανεξαρτήτως του τι λέει, αν μου είναι συμπαθής ή όχι. Ποιος είναι θεσμικά ο ρόλος και η θέση του, που του επιτρέπει για να ομιλεί ;

    Ας πει ότι θέλει ως διευθυντής του ΔΝΤ με την κυβέρνηση, τη Βουλή, την αντιπολίτευση. Στον Ελληνικό λαό από που κι ως που απευθύνεται ;

    Άκουγα τον “Ντομινίκ” να μας παινεύει για όσα έγιναν και όσα θα πάθουμε και δεν ήξερα πως να το πάρω. Είτε συμφωνούσα είτε διαφωνούσα με τα λεγόμενα.

    Ο ξένος μιλούσε για οικογενειακή μου υπόθεση. Αναρμόδιος.

    Μπορεί να βάζει τα λεφτά, να συμμετέχει στον έλεγχο για την επιστροφή τους, ακόμη κι αν ακούσω πως είναι ο σωτήρας μας, το ερώτημα παραμένει : Γνωριζόμαστε ;

    Δεν ξέρω ποιας σκοπιμότητας, αστοχίας ή εξυπνάδας αποκύημα ήταν η κοινή παρουσία.

    Ανησυχώ που έγινε γιατί δείχνει ζαλισμένη ηγεσία που έχει χάσει τον έλεγχο. Αγνοεί τα στοιχειώδη που υπερβαίνουν τις δόσεις του μνημονίου. Χτυπάει φιλότιμο, περηφάνεια, εδώ δεν πρόκειται για εκχώρηση μέρους“εθνικής κυριαρχίας”, αλλά για συμβολική πράξη παραίτησης, δήλωση ολικής ανημποριάς που με κάνει να αισθάνομαι δούλος που δεν είμαι.

    Προσβάλλομαι !!

    Δεν αξίζει ούτε χρειάζεται να γίνουμε ο λαός του Ντομινίκ για άλλα τόσα.

    Αει στο διάολο.................. δηλαδή με όλο το σεβασμό κε Πρόεδρε.



    Ντροπή σας κύριε πρόεδρε της δημοκρατίας!!!
    - Κάτι σαν το "ευχαριστούμε τους αμερικανούς" του Σημίτη μου κάνει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Νιώθω υπερήφανος που σήμερα μπορώ και μεγαλωνω τα παιδιά μου σε ένα προστατευμένο απο κανιβάλους και λαθρομετανάστες περιβάλλον.
    Τα στέλνω σε ιδιωτικό σχολείο για να πάρουν την μόρφωση που τους αξίζει, μακρυά απο γλοιώδη αναρχοκουμούνια, μετανάστες και καθαρματίδια.
    Το καλοκαίρι βουτούν και παίζουν στην πισίνα μας, στο εξοχικό της Πάρου, μιλώντας Αγγλικά και Γαλλικά με άλλα παιδάκια της ελίτ παρέας.
    Έχουμε τόσα λεφτά που δεν χρειάζεται να δουλέψουν για κάποιον άλλο το υπόλοιπο της ζωής τους (φρόντισε ο μπαμπάς γι αυτό), ούτε να διοριστούν σε κάποιο οργανισμό του Δημοσίου παρακαλώντας τον κάθε πολιτικάντη.
    Τα Χριστούγεννα θα πάμε μαζί με τον τέως πρωθυπουργό και τα δίδυμα σε κάποιο απο τα σαλέ της Βόρειας Ευρώπης για σκί, καλό φαγητό και ξεκούραση.
    Λυπάμαι πολύ για την κατάντια ορισμένων, που δεν εκμεταλεύτηκαν την χρυσή περίοδο 2004 - 2008 για να εξελιχθούν.

    Με εκτίμηση
    Θοδωρής ο Β'
    ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Eίναι απελπιστικό να βλέπεις κάτι φιγούρες του πολιτικού θεάτρου σκιών να αποφασίζουν για την τύχη σου (ο Mr GAP, ο Mr Strauss-Kahn και ο θλιβερός πλέον Mr Πρόεδρος).

    Τον Mr Strauss-Kahn για χρόνια οι γάλλοι τον είχαν στα γιούχα. Και à propos, τα γαλλάκια προτίμησαν να ψηφίσουν Le Pen για να διώξουν τον Jospen και την παλιοπαρέα του Mr Strauss-Kahn όταν τους έπνιξε η θηλιά της προπαγάνδας.

    Που τέτοια στην Ελλάδα.
    Είμαστε με τη θέλησή μας δεύτερης κατηγορίας χώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΡΓΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΟΤΙ Ο ΠΙΟ "ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΣ" Π.της Δ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΝΕΔΕΙΞΕ.ΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΕ, ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΕΘΙΚΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΑΠΟ ΛΑΚΕΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δέν αντιλαμβάνομαι διατί αυτές οί επικρίσεις/κορώνες διά τόν Στρός Κάν.
    Είναι Υπάλληλος τού ΔΝΤ/εκπρόσωπος μεγάλων επενδυτικών χρηματοπιστωτικών οίκων,πού ΕΜΕΙΣ ΣΥΡΟΜΕΝΟΙ ΚΙ ΕΡΠΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΜΕ(!!!!!!!!) ΔΙΑ ΤΟΥ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥ(!!!!!!!) ΑΡΧΙΗΛΙΘΙΟΥ γαπ,ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΗ(???) κι αυτός ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΜΕΝΟΣ,ασκώντας στό 100% τά καθήκοντά του,ώς Δ/ντής τού ΔΝΤ κι όχι ώς δημόσιος υπαλληλος (βλέπε λαμόγιο-άχρηστος-ντεμπέλης-κλέφτης),αποφάσισε νά μάς βοηθήση,ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΟΝΤΑΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΤΟΥ ΔΝΤ,επιβάλλοντας αυστηρά δημοσιονομικο-οικονομικά μέτρα,πού ΜΟΝΟΝ ΟΜΩΣ Ο ΑΠΛΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ (συνταξιούχοι-χαμηλόμισθοι) υφίσταται (οί ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΕΣ Άκηδες,όπως πάντα, είναι εκτός ""παιχνιδιού"")!!!!!

    Είναι δέ πλέον αληθές,ότι τά περισσότερα εξοντωτικά μέτρα,πού επεβλήθησαν ή δέν επεβλήθησαν (13ος+14ος,''κόψιμο'' στίς συντάξεις χαμηλοσυνταξιούχων,μή λήψη αυστηρών μέτρων διά τήν ραγδιαία αύξηση τών καταναλωτικών αγαθών,πληθωρισμός 6%,ύπαρξις ακόμη(!!!!!)καρτέλ,λαμόγια,μεγαλοφοροφυγάδες,κλέφτες γιατροί στά Δ.Ν.Ι,δημόσιες υπηρεσίες,πολεοδομίες,εφορίες κ.λ.π-φακελλάκια) είναι αποκλειστικά, πολιτικές αποφάσεις τής τρόικας τών υπουργών τού γαπ,δλδ Π΄΄Κωνσταντίνου-Λοβέρδου-Κατσέλη κι όχι τού Στρός Κάν/ΔΝΤ!!!!!
    Επόμενως πρός τί ή αγανάκτηση διά τήν επίσκεψη στήν χώραν μας τού Κάν καί δέν αγανακτούμε/αντιδρούμε κατά τών κυρίων υπευθύνων,πού φυσικά είναι οί κυβερνήσεις από τό 1981 εώς σήμερα καί δέν τούς απαγχονίζουμε,ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΥΠΑΙΤΙΟΥΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΤΡΑΓΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ (κι όχι μόνον) ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ, πού βιώνουμε καί δυστυχώς θά βιώνουμε διά δύο ακόμη γενιές????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πολυ καλά του έκανε του βλάκα του Παπούλια!

    Γιατί, ποιος είναι για να τον σεβαστεί;

    Η μαριονέτα της δημοκρατίας τους δεν είναι;

    Από πότε σεβόμαστε μαριονέτες και μάλιστα ενός σάπιου πολιτικού συστήματος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ
    ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ ,ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΞΩ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΨΑΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΥΜΝΟΥΣ ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΝΑ ΠΑΡΑΠΑΙΕΙ.ΚΥΡΙΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΕΤΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΠΙΤΤΑΣΣΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ,ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟΛΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ.ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΝ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΝΟΣ ΚΑΙ ΜΟΧΘΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ,ΨΕΥΔΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ,ΚΑΙ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΕΡΟΥΝΤΕ ,ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.ΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΣΥ ,ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ ΖΗΤΑΣ ΝΑ ΣΕ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΦΟΣΟΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΒΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ.ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ.ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΛΑΚΩΝΕΙ.ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΠΕΦΤΕΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ. ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. άρα δεν φταίει ο Δομενικος , αλλά ο Κος Πρόεδρος.
    Τι περιμένεις από κάποιον που δάνισε τον Ανδρέα για να δικαιολογήσει η Μιμή το Κατά Γιαννόπουλο κολόσπιτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. κυρ 8 Δεκ 2010 1:41:00 μ.μ.


    ω Μπράβο! και χαίρεστε για το θέαμα!!!
    Και περιμένετε τους ανθρώπους που πονάνε για την κατάντια στην οποία συμμετείχατε, να βγουν στους δρόμους! Μαζί σας! Με τις μύτες γεμάτες ακόμα καπνιά και μυρωδιά καμένης σάρκας!

    Πάλι κρεμάλες, πάλι φωτιές, πάλι αγώνες με ντίπαλο ,προπαντός ,τους Έλληνες!
    Οι ολετήρες, οι αληθινοί προδότες, εκείνοι που έκαναν ότι μπορούσαν να φτάσουμε εδώ, υπονομεύοντας την κάθε προσπάθεια αυτός ο τόπος να σταθεί στα πόδια του, στήνουν κρεμάλες για τους άλλους, αλλά όχι για τις ευθύνες τους!

    Άντε "παιδιά που δεν ξέρετε", άντε "γερόντια που το ζήσατε"!

    66 Δεκέμβρηδες μετά, ακολουθήστε τα ίδια φαντάσματα! Ταμπελοποιώντας και δειγματίζοντας...
    όπως κάνατε στα χωριά μας και τα ρημάξατε,
    όπως κάνατε με τις βιομηχανίες που κλείσατε...
    όπως κάνατε με τις εθνοπροδοσίες που υπογράψατε...
    όπως κάνατε αναθρέφοντας και κλείνοντας στα ιδεολογικά λαγούμια σας 35 χρόνια δολοφόνους και βλάκες...
    όπως κάνατε με τα φιδάκια σας που διαλύουν συστηματικά και εθελόδουλα ότι μπορεί να κρατήσει αυτό το έθνος ζωντανό...
    ΠΑΜΕ λοιπόν μέτοχοι της Τυποεκδοτικής ...ΠΑΜΕ!!!!
    Με τις κρεμάλες, τις φωτιές, και τα Σβάν!
    Θα τα κρεμάσουμε, θα τα καπνίσουμε τα ..."χοιρινά" που μαζέψατε και εκείνα που δεν θα φοβηθούν, τί λογιών ταμπέλες θα τους μπήξετε στην καρδιά!
    Παλιά σας τέχνη κόσκινο!!!!!
    Και πως λέει η ντουντούκα...
    Συντεταγμένα και δυναμικά....

    Αυτούς ονειρεύεστε!
    Που αντί για κόκκινοι αν ήταν μπλέ, θα τους λεγατε φασίστες και στρατοκράτες!
    Καραγκιόζηδες! τροφοι δολοφόνων!

    http://www.youtube.com/watch?v=UW8o1AFgX9Y&feature=related

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΟΕΙ ΜΑΛΑΚΥΝΣΗ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΣΘΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΤΟ ΟΛΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΚΑΛΟΣΤΗΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ.


    ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΡΑΠΙΣΜΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΡΡΑΚΩΜΕΝΟ ΗΘΙΚΟ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ .


    ΤΙ ΛΟΓΟ ΕΧΕΙ ΕΝΑΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ

    ΣΥΝΕΠΙΚΟΥΡΟΥΜΕΝΟΣ ΠΟΛΛΩΝ ΕΓΧΡΩΜΩΝ ΠΤΗΝΩΝ , ΟΝΟΜΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΑΠΑΓΑΛΩΝ;


    ΑΠΛΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΛΕΟΝ ΔΥΣΠΙΣΤΟΣ ΟΤΙ Η ΩΡΑΙΟΤΑΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΠΛΕΟΝ .


    ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΙ ΠΡΟΠΑΠΠΟΙ ΜΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΛΕΗΛΑΤΗΣΕ ΤΟ ΜΕΤΑΠΟΛΕΜΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΒΛΗΘΗΚΕ Ο ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ.
    ΛΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΙ Ο ΚΑΝ ΟΤΙ Ο ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΔΑΞΑΣ ΣΤΗΝ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ,
    ΟΤΑΝ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΑΝΕΙΣΕ ΤΟΝ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΚΩΛΟΣΠΙΤΟΥ ΤΗΣ ΕΚΑΛΗΣ?
    ΜΕ ΤΙ ΜΟΥΤΡΑ ΡΕ ΒΛΑΚΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ Ο ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ?
    ΤΟΥ ΒΟΗΘΟΥ ΣΤΗΝ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ?
    ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.
    ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΕΣ ΠΟΥ ΞΕΦΩΝΙΖΕΤΕ,
    ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΜΗ ΣΚΙΣΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΣΟΝ, ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ,
    ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 8 Δεκ 2010 11:50:00 π.μ.



    NA KAI O MAKAKAS!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση