GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πουλημένοι απο όλους...

Περιμενα καποια αντισταση, οχι απο τους διαχειριστες μας αυτοι το σχεδιο που μας ελεγαν οτι ειχαν προεκλογικα...αυτο το σχεδιο εφαρμοζουν...

Περιμενα καποια αντισταση, οχι απο τους διαχειριστες μας αυτοι το σχεδιο που μας ελεγαν οτι ειχαν προεκλογικα...αυτο το σχεδιο εφαρμοζουν, περιμενα καποια αντιδραση, οχι απο την εκκλησια που βουβη και αδιαφορη σφυριζει εχοντας σωσει την περιουσια της απο φορολογηση.
Περιμενα καποια αντισταση οχι απο τους καλλιτεχνες της πενταρας, ουτε απο τους γραφιαδες τους πουλημενους, καποια αντισταση απο τους υποτιθεμενους ανθρωπους των γραμματων, καποια αντιδραση απο τους δικαστες μας, απο καπου.
Καποια αντιδραση απο τους βαριεστημενους συνδικαλιστες μας, αυτους που επι δεκαετιες μας πουλαγαν στις συνομιλιες με τους...
 εργοδοτες και μας ελεγαν να ειμαστε ευχαριστημενοι με το ενα ευρω αυξηση την ημερα...μικτα.
Η νεα εργασιακη νομοθεσια ειναι πλεον η ταφοπλακα στο μελλον καθε Ελληνα, να φυγουν τα παιδια μας, να πανε να εργαστουν εξω, εδω εκπαιδευονται πλεον οι επομενες γεννιες δουλων.
Χρονια ολοι αυτοι πλουτιζαν και τεμπελιαζαν υποσχομενοι καλυτερες συνθηκες εργασιας, χρονια ετρεχαν να κανουν μονοημερες απεργιες χωρις συνεχεια, απλα για να αποδειξουν οτι υπαρχουν, τωρα συνομιλουν κρυφα...οπως και παλια με τους εργοδοτες οι οποιοι αφου επι δεκαετιες κατακλεψαν και μεταχειριστηκαν το κρατος με την αποφυγη των φορων και την απορροφηση κονδυλιων που τα εκαναν καταθεσεις...
Τωρα θα βρουν την ευκαιρια να εχουν προβληματικες επιχειρησεις ολοι τους ωστε να κατεβασουν με νεες ατομικες συμβασεις και αλλο το επιπεδο διαβιωσης των εργαζομενων.
Και ειναι πολυ ευκολο να εχεις σημερα μια προβληματικη επιχειρηση, λογιστικα και πραγματικα, αλοιμονο απο τους εργαζομενους ομως οι οποιοι θα κληθουν να πληρωνουν τιμες δυτικης ευρωπης με μισθους ανατολικης σε λιγο καιρο.
Δεν θα σταματησει ο κατηφορος πουθενα, ειναι ολοι ενα, ενας απεραντος αποπατος που βρωμαει απιστευτα.

7 σχόλια

  1. Ο Γιατρός...στρός

    Γιατρέ μου στρός
    πέσ μου αν τον τρώς

    Γιατρέ μου καν
    μπορεί και να στο καν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ φίλε

    Η άρχουσα τάξη (ΚΕΦΆΛΑΙΟ) εδώ και αιώνες εφάρμοσε και επινόησε την φεουδαρχία ώς ενα σύστημα ελέγχου της "μάζας" που πάντοτε απομυζούσε με εξοντωτικούς φόρους. Για να μπορεί να διεκπεραιώνει το έργο της σωστά δημιούργησε τις "κάστες" κάτι σαν τα σημερινά τσανάκια τα οποία μεσολαβούσαν αβανταδόρικα και υπέρ των συμφερόντων της άρχουσας τάξης πείθωντας και πουλώντας φούμαρα στους απλούς πολίτες για να εισπράτωνται οι φόροι σε σοδειές σε χρήμα και πολύτιμα μέταλλα. Ήταν αυτοί που αποκοίμιζαν τους λαούς να μην προβούν σε επαναστάσεις και αντιδράσεις έναντι του συστήματος και να δέχονται μοιρολατρικά τον καθημερινό θάνατο τους.
    Όταν κάποιος αντιδρούσε ήταν επαναστάτης και κακοποιός και έστρεφαν τον εναν εναντίον του άλλου τρομοκρατώντας τους.
    Την μέθοδο αυτή εφάρμοσε και ο Χίτλερ στην κατοχή.Όταν κάποιος σκότωνε η κτυπούσε κάποιον κατοχικό στρατιώτη συλλαμβάνε όλους τους άνδρες της περιοχής εκτελώντας έναν εναν μέχρι να μιλήσει ό αίτιος ή κάποιος που γνώριζε για να σταματήσουν οι εκτελέσεις.
    Όλοι οι δικτακτορες ιστορικά ήταν άτομα νοητικά καθυστηρημένοι, ηλίθιοι δηλαδη κάτι σαν τον σημερινό ΓΑΠ και τα κουρελόπανα που κουβαλάει μαζί του που επαγγέλονται τους πολιτικούς.
    Οι κάστες μεταμορφώθηκαν σε ΓΣΕΕ ΑΔΕΔΥ ΠΑΜΕ ΜΕΙΝΕ ΦΥΓΕ ΚΑΤΣΕ ΣΕΒ ΣΒΕΕ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ και όλο το κακό συναπάντημα.
    Αυτές οι αρχινανουρίστρες παίζουν τον ρόλο τους έναντι αδράς αμοιβής προστατεύοντας τα συμφέροντα οχι αυτών που εκπροσωπούν αλλά αυτών που τους χρηματοδοτούν.
    Στα στρατόπεδα συγκέντρωσης των Γερμανών, ξεχώριζαν κάποιους εβραίους ώς επιστάτες και φύλακες των υπολοίπων εναντι της αμοιβής του ξεροκόμματου και της μετάθεσης του θανάτου των έναντι των υπολοίπων που λιμοκτονούσαν και πέθαιναν καθημερινά.
    ΠΑΛΙΑ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΗ ΣΥΝΤΑΓΗ!!!!
    Ο θίασος του ΠΑΣΟΚ γιατι περί αυτού πρόκειται ειναι μία δοτή κυβέρμηση καταστροφής και υποτέλειας με συγκεκριμένο σκοπό και στόχο.
    Ιστορικά τα τσάνακια και η αρχουσα τάξη κρεμάστηκαν από παράθυρα με θηλειές αποκεφαλίστηκαν και διαμελίστηκαν απο την οργή των επαναστατημένων λαών.
    Ας το έχουν υποψη τους οι κυβερνώντες ΟΡΓΗ ΛΑΟΥ ΦΩΝΗ ΘΕΟΥ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ειπες "αλοιμονο απο τους εργαζομενους ομως οι οποιοι θα κληθουν να πληρωνουν τιμες δυτικης ευρωπης με μισθους ανατολικης σε λιγο καιρο".

    Πόσο αληθινό και επίκαιρο πραγματικά.
    Τώρα που θα μειωθούν οι μισθοί μας στον ιδιωτικό τομέα, θα μειώσουν άραγε και τις τιμές των προιόντων τους?
    Αυτό δεν σημαίνει ανταγωνιστικότητα?
    Οταν ο εργοδότης μου κόψει 20% του μισθού μου, δεν θα πρέπει να μειώσει και τα σκατά που πουλάει με ένα αντίστοιχο ποσοστό?
    Οχι παιδιά, δεν θα γίνει έτσι. Δυστυχώς μέσα στην συνάρτηση υπάρχει ο παράγοντας απληστία.
    Θα κληθούν οι ιδιωτικοί υπάλληλοι να στηρίξουν τις Πόρσε, τα σούσι, και το σκι των εργοδοτών.
    Η κυβέρνηση βαδίζει βάσει ενός καλά δομημένου σχεδίου φτωχοποίησης της Ελληνικής κοινωνίας. Ο Γιωργάκης όπως τον λένε κοροιδευτικά, ξέρει πολύ καλά τι κάνει.
    Ψηφίζουν νόμους για τους άλλους, βάζουν φυλακή τους άλλους, φορολογούν τους άλλους, μειώνουν τους μισθούς των άλλων, αυξάνουν τον ΦΠΑ των άλλων, ο νόμος για το κάπνισμα είναι για τους άλλους (ή κάνω λάθος Παμπούκη?).
    Η αντίδραση δεν είναι κουκουλοφόροι με όπλα και μολότοφ.
    Για μένα αντίδραση είναι να βγούμε όλοι έξω και να κάτσουμε στο δρόμο. Να μην δουλεύει τίποτα, να μην πληρώνει κανείς φόρους, βενζίνη, δώρα, φαγητό, ρεύμα, τηλέφωνο, κλπ. Να γίνει αυτό πολλές μέρες και να σου πω εγώ μετά.
    Η δύναμή μας δεν είναι να βρίζουμε τον Πάγκαλο, ή να καίμε αυτοκίνητα και κάδους. Η σιωπή και το πένθος θα τους κάνουν να χεστούν απάνω τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Eίναι απελπιστικό..... να βλέπεις κάτι φιγούρες του πολιτικού θεάτρου σκιών να αποφασίζουν για την τύχη σου (ο Mr GAP, ο Mr Strauss-Kahn και ο θλιβερός πλέον Mr Πρόεδρος).

    Τον Mr Strauss-Kahn για χρόνια οι γάλλοι τον είχαν στα γιούχα.
    Και à propos, τα γαλλάκια προτίμησαν να ψηφίσουν Le Pen για να διώξουν τον Jospen και την παλιοπαρέα του Mr Strauss-Kahn όταν τους έπνιξε η θηλιά της προπαγάνδας.

    Που τέτοια στην Ελλάδα.
    Είμαστε με τη θέλησή μας δεύτερης κατηγορίας χώρα.... ΣΚΑΤΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. .....ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΩ ΕΝΑ ΦΟΒΕΡΟ.

    “..Πολλοί στην ελληνική κοινωνία πιστεύουν ότι είμαστε «οι κακοί». Το καταλαβαίνουμε. Πηγαίνουμε σε μια χώρα για να βοηθήσουμε. Καταλαβαίνω ότι υπάρχουνδιαδηλώσεις κατά του ΔΝΤ. Είσαστε καλύτερα με μας εδώ. Όσο συντομότερα πετάξετε με τα δικά σας φτερά, τόσο το καλύτερο. Ο γιατρός προσπαθεί να σας βοηθήσει, μπορεί να μη σας αρέσουν τα φάρμακα ο γιατρός προσπαθεί να βοηθήσει….”

    Ντομινικ Στρος – Καν, γκαουλαιτερ του ΔΝΤ, Αθήνα, 2010, στο κοινοβούλιο της Κληρονομικής Δημοκρατίας…________________________

    “..Ο ασθενής ναρκούμενος κατά την διάρκειαν της εγχειρήσεως, ώστε να μην κάνη ούτε τας ανακλαστικάς αντιδράσεις που κάμνει το συμπαθητικόν και επειδή περί αντιδράσεως του συμπαθητικού πρόκειται, δεν έχομεν διάθεσιν να τας δεχθώμεν….”_____________________

    Παπαδόπουλος, δικτάτωρ, παραφρων, 1967, Αθήνα

    Φαίνεται ότι όλοι οι φασίστες κατα βάθος γουστάραν να γίνουν γιατροί, ή απλά η προπαγάνδα δεν αλλάζει ποτέ: ανοίχτε, οι Γερμανοί είναι φίλοι μας…__________________________

    KATA TA AΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ....
    ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΅δΗΜιΟSSKΟΠΗΣΗ. !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και η προτροπή του.... να "δούμε"
    το ΔΝΤ ως γιατρό και το πρόγραμμα λιτότητας ως θεραπεία,
    μου θυμίζει τον ναζί Μέγκελε
    και όλους τους Xιλιανούς και Aργεντίνους δικτάτορες-δόκτορες,
    που θανάτωσαν χιλιάδες πολίτες
    και κατέστρεψαν δεκάδες χώρες στον πλανήτη !!

    ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ GIORGO PAPANDRE
    ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΗΣΤΑΡΑ..
    με το κοπαδοποιημένα ΖΩΑ του Πασοκ σου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση