GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επιβεβαίωση της κατάντιας του Έλληνα...

Από το http://holy-farmaki.blogspot.com/ Σύμφωνα με κοινή έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του ΟΟΣΑ για την κατάσταση της υγείας στου...

Από το http://holy-farmaki.blogspot.com/
Σύμφωνα με κοινή έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του ΟΟΣΑ για την κατάσταση της υγείας στους «27» της Ε.Ε έχουμε ένα από τα χαμηλότερα ποσοστά αυτοκτονιών .
Ειδικότερα, με βάση στοιχεία του 2008, η Ελλάδα εμφανίζει το χαμηλότερο ποσοστό αυτοκτονιών στην Ε.Ε. με 2,8 ανά 100.000 κατοίκους και ακολουθούν η Κύπρος με 4,3 και η Ιταλία με 5,2. Ο μέσος κοινοτικός όρος είναι 12. Τα υψηλότερα ποσοστά παρατηρούνται στη Λιθουανία με 30,7 ανά 100. 000 κατοίκους και στην Ουγγαρία με 21,5.
Μην βιαστείτε να χαρείτε, δεν οφείλεται στο περιβάλλον και στο ρόδινο μέλλον μας.
Είμαστε αναίσθητοι και με την βούλα λοιπόν , είναι γνωστό ότι οι αυτόχειρες είναι οι πιο ευαίσθητοι. Ο ευαίσθητος άνθρωπος συλλαμβάνει με διαφορετικό τρόπο το παράλογο της κοινωνικής αδικίας, της φτώχειας και της καθημερινότητας.
Καταντήσαμε υπάνθρωποι, χωρίς ευαισθησίες, είμαστε στο πάτο του βαρελιού και το χαιρόμαστε, ζούμε μόνο για το σήμερα, έχουμε παραδοθεί στην ποταπή καθημερινότητα της Αννίτας, της ανύπαρκτης Δικαιοσύνης, στα βυζιά, το life style, στους κομιστές, στο Βατοπεδί, στη ΤΡΟΪΚΑ κ.τ.λ.!
Μπορεί να μην...
 συμμερίζεστε την άποψή μου αλλά πριν βγάλετε τα συμπεράσματά σας, θυμηθείτε ή ....κάντε GOOGLE τους ΚΑΡΥΩΤΑΚΗ και Κώστα ΓΕΩΡΓΑΚΗ.
Κλείνω με τα λόγια του επαναστάτη ΕΜΙΛΙΑΝΟ ΖΑΠΑΤΑ
«Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζεις γονατιστός»

9 σχόλια

  1. ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΠΑΡΕΣ.
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ 10.000 ΧΡΟΝΙΑ. ΕΠΙΒΙΩΣΑΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΞΕΠΕΡΑΣΕ.
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΧΑΘΗΚΑΝ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΙ, ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΑΔΥΝΑΜΟΙ,ΧΩΡΙΣ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΨΥΧΗ.
    ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΦΘΟΝΕΡΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.
    ΚΑΙ ΤΩΡΑ,
    ΠΑΛΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΓΟΥΜΕ.
    ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ.
    ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΜΕ!
    ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΥΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΗΣΙΓΟΤΘΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΑΝΔΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕ Κ[Χ]ΑΝ.
    ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ, ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΡΙΖΑ ΠΡΟΕΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Την ειπες την κοστανα σου παλι , οποιος αυτοκτονει σημαινει οτι ειαι φυγοπονος , ηλιθιος , εχει παραδωσει τα οπλα
    Ο ελληνας δεν αυτοκτονει γιατι παντα θα βρει τροπο να ξεπερναει τις δυσκολιες και αν στριμωχτει χωρις διεξοδο θα πολεμεησει μεχρι τελους
    Ετσι λεει η ιστορια μας σαν λαος
    Μην προδικαζεις τι θα συμβει στο τελος ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για τον Πάγκαλο...

    Και όμως, παρά τα κιλά του και το πάχος του (- αυτό είναι ένα προσωπικό θέμα και δεν το σχολιάζω), πιστεύω προσωπικά, ότι ο Πάγκαλος είναι από τους πιό άμεμπτους και ακέραιους (από πλευράς μίζας και λαμογιάς, εννοώ...) πολιτικούς του ΠΑΣΟΚ.

    Άλλο τώρα, εάν ελέγχεται για την αθυροστομία του!
    Πράγματι είναι άνθρωπος, που λειτουργεί περισσότερο με το θυμικό, παρά με το λογικό!

    Όντως, από άποψη "PR" ("δημοσίων σχέσεων"), είναι πάντα φάουλ- είναι απαράδεκτο να εκφράζεσαι δημόσια με τον ίδιο τρόπο, όπως όταν είσαι στην παρέα με φίλους σου.

    Κατά τα άλλα, αυτό που ήθελε να πει με τη φράση: "μαζί τα φάγαμε", ήταν αυτό που λέει όλη η Ευρώπη για εμάς (και εμείς μεταξύ μας- εδώ που τα λέμε...), ότι εδώ και δεκαετίες ζούμε σε μιά ευμάρεια-φούσκα!!!

    Φουσκωμένοι μισθοί, φουσκωμένες τιμές (η Ελλάδα είναι μια από τις ακριβότερες χώρες στην Ευρώπη- 4 ευρώ ο καφές στο Κολωνάκι και 1 ευρώ στο Σανζ- Ελιζέ(!!!)- καλά ρε, ποιοί είμαστε, ρε πούστη μου!!), φουσκωμένη κατανάλωση, αλλάζαμε τα αυτοκίνητά μας πιό συχνά από τους Γερμανούς και όλα αυτά μετά την είσοδό μας στην ΕΟΚ το 1981.

    Από τότε, μας έκατσε καλά...
    Καθόμασταν...και πληρωνόμασταν...
    Η οικονομία μας, την ίδια ώρα, έχανε συνεχώς σε ανταγωνιστικότητα, αλλά εμείς...σφυρίζαμε αδιάφορα, δε βαριέσαι, η Ευρώπη νά' ναι καλά...

    Ναί, αλλά οι Γερμανοί δεν είναι μπουνταλάδες, όπως νομίζουμε! Δεν τρώνε κουτόχορτο!

    Και ήρθε η ώρα του λογαριασμού...
    Όποιος τρώει και πίνει, πρέπει και να πληρώσει!

    Τελικά, το μεγαλύτερο πρόβλημά μας, το οποίο και πιστεύω ότι είναι η κύρια αιτία, όλων μας των δεινών και μας οδήγησε ως εδώ, είναι η "στραβή" εθνικιστική ιδέα, που έχουμε σχηματίσει για τον εαυτό μας, ότι είμαστε ανώτεροι, εξυπνότεροι από τους άλλους, πιό ξύπνιοι και πονηροί, ενώ οι ξένοι είναι μπουνταλάδες και δεν ξέρουν τί τους γίνεται!!

    Αυτή η νοοτροπία, που έχει τις ρίζες της στην Τουρκοκρατία και μπορεί σε εκείνες τις ιστορικές συνθήκες και με εκείνους τους λαούς (βλέπε Τούρκους), με τους οποίους περιστοιχιζόμασταν να ίσχυε, δεν μπορεί όμως να ισχύει σήμερα και μάλιστα αναφορικά με λαούς, όπως οι Γερμανοί, οι Ολλανδοί, οι Αυστριακοί, οι Σουηδοί, οι Φινλανδοί, που είναι έτη φωτός μπροστά μας!

    Είμαστε, και λυπάμαι που το λέω, μια τρίχα από τα α@@@δια αυτών των λαών!!!!

    Δεν είναι τυχαίο, ότι βρίσκονται δεκαετίες μπροστά από εμάς σε βιοτικό, τεχνολογικό, επίπεδο ζωής, ποιότητας ζωής κλπ.

    Εμείς οι Νεο-έλληνες ας συνεχίσουμε τον ύπνο του δικαίου και ας συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε ότι είμαστε ο Μέγας Αλέξανδρος, ο Αριστοτέλης, ο Πλάτωνας, ο Σωκράτης… ΚΑΙ ΠΟΤΕ - Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ!!!

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ (ΝΕΟ)ΕΛΛΗΝΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε συ, τί πάθαμε ο λαός από την κρίση?

    Άρχισαν να μας τη βγαίνουν οι δεξιοί από τα αριστερά τώρα!
    Μιλάνε για δοσίλογους, Γκεστάπο, ταγματασφαλήτες, κάτω οι ΗΠΑ και οι τραπεζίτες.....!!!!!

    Ψυχίατρεεεεεε.....τα χάαααααααπια μου!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλα, τοση πηχτη βλακεια σε εγκεφαλο δεν εχω ξαναδει.
    Αντι να πανηγυρισει ο αναρτησας αυτη τη σαχλαμαρα, βλεποντας οτι ο ελληνας δεν αυτοκτονει, αλλά μαχεται και ελπιζει, μας...πληροφορει οτι το συμπερασμα του ειναι οτι ο ελληνας ειναι...ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΣ.
    Τι λες ρε φιλε?
    Και βγηκες να δημοσιοποιησεις αυτη σου τη σκεψη χωρις να ντρεπεσαι.
    Κοινως, μας λεει: Γιατι δεν αυτοκτονειτε ρε αναισθητοι?
    Εσυ που προφανως εισαι ευαισθητος, γιατι εξακολουθεις και ζεις?
    Αντε πια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλύτερα να αγωνίζεσαι γονατιστός παρά να πεθάνεις όρθιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΜ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΤΥΠΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και πολύ καλά κανουμε"If you cannot avoid it, relax and enjoy it"ή τοι "αν δεν μπορεις να το αποφυγεις, χαλάρωσε και απόλαυσέ το"
    Σιγα να μην αυτοκτονησουμε...Θα το βάλουμε πεισμα να ζησουμε..ετσι από περιεςργεια ναδουμε μεχρι πού θα φτάσει το κακό...
    Αμα κανουμε πρωτεύουσα το ...Γύθειο, θα το ξανασκεφτουμε..Μέχρι τοτε "Η φτωχεια θελει καλοπέραση"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. <>

    “Suicide is a permanent solution to a temporary problem.”

    όπερ μαλακία of the "κατα κούτελον" variety

    <>

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση