GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βάλτε τους κλέφτες φυλακή!...

Του Θανάση Ι. Νικολαΐδη thanikolaidi@gmail.com    Τ’ ΑΚΟΥΣΑΜΕ κι αυτό. Έπρεπε να’ ρθει ο «γιατρός» (λέγε με Στρος Καν) απ’ το… εξωτερικ...

Του Θανάση Ι. Νικολαΐδη
thanikolaidi@gmail.com  
Τ’ ΑΚΟΥΣΑΜΕ κι αυτό. Έπρεπε να’ ρθει ο «γιατρός» (λέγε με Στρος Καν) απ’ το… εξωτερικό, για να μας υπενθυμίσει την ολιγωρία των πολιτικών μας στο εσωτερικό, τη συμμετοχή μας στο έγκλημα και να μας κάνει υποδείξεις. Χωρίς να κοκκινίζουν οι πολιτικοί από ντροπή και με του κόσμου η οργή να αγγίζει τα όρια του ξεσπάσματος.
ΚΑΙ, βέβαια, για όλα μερίμνησαν οι εκλεγμένοι (και εν πολλοίς μη εκλεκτοί) πολιτικοί μας. Και τα προνόμιά τους σιγούρεψαν και το ακαταδίωκτο «συναδέλφων» τους εξασφάλισαν. Κι αν κυκλοφορούν ανάμεσά μας μεγαλοκλέφτες ανενόχλητοι, κι αν μιζαδόροι πετάγονται στο Παρίσι για καφεδάκι και στην Ελβετία για να ηδονιστούν ψαχουλεύοντας τα κλεμμένα, αυτοί είναι...
 υπεύθυνοι. Οι νομοθέτες μας! Οι αψείς κοκορομάχοι του Κοινοβουλίου μας, που μεταμορφώνονται σε χαδιάρες γατούλες όταν πρόκειται για «συνάδελφο». Με κλειστά (ως πότε) τ ‘αυτιά, μη τους χαλάσει τη διάθεση η κραυγή «δώστε τους κλέφτες στο λαό!».
ΤΟ πήραν στα αψήφιστα και δεν πρόκειται να συνεδριάσουν με τη διαδικασία του κατεπείγοντος νομοθετώντας για τους «ειδικούς κλέφτες». Δεν διέκριναν τα χλωμά (απ’ την οργή) πρόσωπα και συνεχίζουν. Το ίδιο και οι «δολοφόνοι» του λαού με το μακρύ τους χέρι, ολετήρες της εθνικής τιμής και άρπαγες του δημοσίου χρήματος.
ΕΠΡΕΠΕ το ΔΝΤ να τους βρει «μέσα». Στα κελιά τους να τους πηγαίνουμε τσιγάρα και τις περιουσίες τους στην… αφετηρία τους. Τους βρίσκει «έξω». Κολλήσαμε σε νόμους με τα παραθυράκια τους που οι νομοθέτες μας δεν γουστάρουν να τους αλλάξουν (μόνο για τα προνόμιά τους συνεδριάζουν στα γρήγορα, υπερψηφίζουν και δημοσιεύουν στην «Εφημερίδα της Κυβερνήσεως», στα μουλωχτά). Βαλτώσαμε στη γραφειοκρατία που χρειάζεται δικαστικές συνδρομές και «τραπεζικές» συναινέσεις για το άνοιγμα λογαριασμών. Εδώ, να σημειώσουμε πως οι ελληνικές τράπεζες είναι όλο προσκόμματα, αντιρρήσεις και… γραφειοκρατία, (εκ)τιμώντας τους (μεγαλο)πελάτες και τον… ιδρώτα τους.
ΑΝ, λοιπόν, αυτό το πανελλήνιο αίτημα παραμείνει μόνο κραυγή και λόγος κενός, αν ο κόσμος δεν δει κάποιους κοπρίτες στη φυλακή, δεν ηρεμεί, δεν ησυχάζει. Αν τα τσακάλια που δεν κοιμούνται από αγωνία μην έπεσαν οι πόντοι τους στα γκάλοπ δεν βρουν τη λύση για ν’ ανοίξουν τα κελιά, θα φορτωθούν την οργή του κόσμου, θα ζεματιστούν απ’ το καυτό νερό της χύτρας που θα σκάσει - και μακάρι να μη σκάσει.

8 σχόλια

  1. Ο ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ Ο ΒΡΟΜΙΑΡΗΣ
    ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΑΣΟΚΟ ΝΟΎΜΕΡΟ

    ΑΛΗΤΗ
    ασβέ...ME TA XIΛΙΑΔΕΣ COPY
    EMMETOY - ΣΚΑΤΙΛΑΣ - ΔΙΑΡΡΟΙΑΣ
    ΜΙΣΟΥΣ - ΑΝΟΗΣΙΑΣ - ΚΑΙ

    ΑΠΕΙΡΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ
    ΠΟΥ ΓΕΜΙΖΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΘΡΟ
    ΠΑΣΟΚ -PRESS..........

    AΛΗΤΗ ?????????????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΝΕΙΣ. ΓΙΑΤΙ Η ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΕΡΗ ΧΟΥΝΤΟΔΕΞΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΛΕΨΙΑ ΣΤΟ DNA ΤΗΣ. ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΠΟΥ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΣ ΕΒΛΕΠΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ...

    Ο ΑΝΕΡΓΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΑΓΙΑΣΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι πολύ μακρυά από τις αξία της ψήφου του λαού, και τον αυτοσεβασμό στο πολιτικό νομοθετικό τους λειτούργημα.

    Διστάζουν μη και τους κόψει την ευλογία και την καλημέρα ο θύτης του ΔΙΚΑΙΟΥ.


    http://diaploki-diafthora.blogspot.com/2010/08/blog-post.html

    Άλλο τόσο βέβαια απόσχει συνειδησιακά ο πολίτης από τΗ ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΙ


    http://kodikas-dimon-koinotiton.blogspot.com/2009/09/blog-post.html

    Αυτό όμως έχει και τα θετικά του για τους καλαμαράδες, τα λένε ξεδίνουν και μετά ψυχεδελικό ζάπινγκ από τον καναπέ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. VALE OLOUS TOUS ERGATOKRASOPATERES KAI KOLOKOUMOUNES PROTA KAI META OLOI OI YPOLOIPOI AUTA TA KOLOARXIDIA PROTA!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για τον Πάγκαλο...

    Και όμως, παρά τα κιλά του και το πάχος του (- αυτό είναι ένα προσωπικό θέμα και δεν το σχολιάζω), πιστεύω προσωπικά, ότι ο Πάγκαλος είναι από τους πιό άμεμπτους και ακέραιους (από πλευράς μίζας και λαμογιάς, εννοώ...) πολιτικούς του ΠΑΣΟΚ.

    Άλλο τώρα, εάν ελέγχεται για την αθυροστομία του!
    Πράγματι είναι άνθρωπος, που λειτουργεί περισσότερο με το θυμικό, παρά με το λογικό!

    Όντως, από άποψη "PR" ("δημοσίων σχέσεων"), είναι πάντα φάουλ- είναι απαράδεκτο να εκφράζεσαι δημόσια με τον ίδιο τρόπο, όπως όταν είσαι στην παρέα με φίλους σου.

    Κατά τα άλλα, αυτό που ήθελε να πει με τη φράση: "μαζί τα φάγαμε", ήταν αυτό που λέει όλη η Ευρώπη για εμάς (και εμείς μεταξύ μας- εδώ που τα λέμε...), ότι εδώ και δεκαετίες ζούμε σε μιά ευμάρεια-φούσκα!!!

    Φουσκωμένοι μισθοί, φουσκωμένες τιμές (η Ελλάδα είναι μια από τις ακριβότερες χώρες στην Ευρώπη- 4 ευρώ ο καφές στο Κολωνάκι και 1 ευρώ στο Σανζ- Ελιζέ(!!!)- καλά ρε, ποιοί είμαστε, ρε πούστη μου!!), φουσκωμένη κατανάλωση, αλλάζαμε τα αυτοκίνητά μας πιό συχνά από τους Γερμανούς και όλα αυτά μετά την είσοδό μας στην ΕΟΚ το 1981.

    Από τότε, μας έκατσε καλά...
    Καθόμασταν...και πληρωνόμασταν...
    Η οικονομία μας, την ίδια ώρα, έχανε συνεχώς σε ανταγωνιστικότητα, αλλά εμείς...σφυρίζαμε αδιάφορα, δε βαριέσαι, η Ευρώπη νά' ναι καλά...

    Ναί, αλλά οι Γερμανοί δεν είναι μπουνταλάδες, όπως νομίζουμε! Δεν τρώνε κουτόχορτο!

    Και ήρθε η ώρα του λογαριασμού...
    Όποιος τρώει και πίνει, πρέπει και να πληρώσει!

    Τελικά, το μεγαλύτερο πρόβλημά μας, το οποίο και πιστεύω ότι είναι η κύρια αιτία, όλων μας των δεινών και μας οδήγησε ως εδώ, είναι η "στραβή" εθνικιστική ιδέα, που έχουμε σχηματίσει για τον εαυτό μας, ότι είμαστε ανώτεροι, εξυπνότεροι από τους άλλους, πιό ξύπνιοι και πονηροί, ενώ οι ξένοι είναι μπουνταλάδες και δεν ξέρουν τί τους γίνεται!!

    Αυτή η νοοτροπία, που έχει τις ρίζες της στην Τουρκοκρατία και μπορεί σε εκείνες τις ιστορικές συνθήκες και με εκείνους τους λαούς (βλέπε Τούρκους), με τους οποίους περιστοιχιζόμασταν να ίσχυε, δεν μπορεί όμως να ισχύει σήμερα και μάλιστα αναφορικά με λαούς, όπως οι Γερμανοί, οι Ολλανδοί, οι Αυστριακοί, οι Σουηδοί, οι Φινλανδοί, που είναι έτη φωτός μπροστά μας!

    Είμαστε, και λυπάμαι που το λέω, μια τρίχα από τα α@@@δια αυτών των λαών!!!!

    Δεν είναι τυχαίο, ότι βρίσκονται δεκαετίες μπροστά από εμάς σε βιοτικό, τεχνολογικό, επίπεδο ζωής, ποιότητας ζωής κλπ.

    Εμείς οι Νεο-έλληνες ας συνεχίσουμε τον ύπνο του δικαίου και ας συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε ότι είμαστε ο Μέγας Αλέξανδρος, ο Αριστοτέλης, ο Πλάτωνας, ο Σωκράτης… ΚΑΙ ΠΟΤΕ - Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ!!!

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ (ΝΕΟ)ΕΛΛΗΝΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε συ, τί πάθαμε ο λαός από την κρίση?

    Άρχισαν να μας τη βγαίνουν οι δεξιοί από τα αριστερά τώρα!
    Μιλάνε για δοσίλογους, Γκεστάπο, ταγματασφαλήτες, κάτω οι ΗΠΑ και οι τραπεζίτες.....!!!!!

    Ψυχίατρεεεεεε.....τα χάαααπια μου!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. γειά σου ρε Θανάση
    με την κοκούλα..στην Κατοχή.

    Ξεπάστρεψες πολλούς στην Πέλλα
    καταδίδοπντάς στους στους Ναζί, τομάρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση