GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποδοκίμασαν την υπουργό Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου στην Αλεξανδρούπολη...

Από το http://papatzides.blogspot.com/    Την Αλεξανδρούπολη επισκέφθηκε χθες Δευτέρα η υπουργός Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης Άννα Διαμαντ...

Από το http://papatzides.blogspot.com/
  
Την Αλεξανδρούπολη επισκέφθηκε χθες Δευτέρα η υπουργός Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης Άννα Διαμαντοπούλου, προκειμένου να παρακολουθήσει την παρουσίαση του βιβλίου «Νέα Αρχιτεκτονική για την Εκπαίδευση», του Γιώργου Κελεσίδη, περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης ΑΜ-Θ.
Η βιβλιοπαρουσίαση έγινε στις 7:30 το απόγευμα στο ξενοδοχείο Grecotel Εγνατία στην Αλεξανδρούπολη.
Στο μεταξύ, αναστάτωση προκλήθηκε στο ξενοδοχείο κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, όταν από νωρίς το απόγευμα απλήρωτοι και αδιόριστοι εκπαιδευτικοί, φοιτητές και νεολαίοι, με πανό και συνθήματα, στην είσοδο του ξενοδοχείου εξέφρασαν τη...
 διαμαρτυρία τους για την κατάσταση της παιδείας και το γεγονός ότι όσοι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί προσλήφθηκαν μέσω των προγραμμάτων του ΕΣΠΑ παραμένουν απλήρωτοι...»
Ορισμένοι από αυτούς στη συνέχεια μπήκαν στο ξενοδοχείο, στην αίθουσα που γινόταν η εκδήλωση, και προκλήθηκε ένταση με τους αδιόριστους και απλήρωτους εκπαιδευτικούς να εκφράζουν την αγανάκτησή τους προς την υπουργό για τα άλυτα προβλήματά τους και κάποιους παρευρισκόμενους να αντιδρούν. Τελικά, η υπουργός αποσύρθηκε σε άλλη αίθουσα του ξενοδοχείου, καλώντας τους εκπαιδευτικούς να συζητήσουν τα ζητήματα που τους απασχολούν και η εκδήλωση συνεχίστηκε.

8 σχόλια

  1. Γιαουρτάκια παιδιά δεν υπάρχουν ???????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΟΥΙΖ :
    ΣΕ ΠΟΙΑ ΧΩΡΑ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΪΣΤΑΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ.
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ :ΣΤΗΝ ΟΥΓΚΑΝΤΑ
    ΧΑΣΑΤΕ : ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οπου και να πάτε θα μας βρίσκετε μπροστά σας - Δείτε τι έγινε στην Αλεξανδρούπολη - ΒΙΝΤΕΟ
    http://www.alfavita.gr/artro.php?id=17654


    ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ

    Η υπουργός Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου ήρθε σήμερα Δευτέρα 20/12 στην Αλεξανδρούπολη για την παρουσίαση του βιβλίου του περιφερειακού διευθυντή Εκπαίδευσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, με τίτλο «για μια νέα αρχιτεκτονική στην εκπαίδευση».



    Την «υποδέχτηκαν» με συνθήματα εξοργισμένοι αδιόριστοι εκπαιδευτικοί, καθηγητές και δάσκαλοι, φοιτητές, γονείς και μαθητές από όλη τη Θράκη. Είναι χαρακτηριστική η φράση ανθρώπου της υπουργού: « δεν είδατε τίποτε ακόμη, το Μάρτιο θα δείτε τι θα γίνει..»

    Το ξέρουμε πολύ καλά! Μειώσεις μισθών. Κατάργηση επιδομάτων. Μειώσεις επικουρικών συντάξεων και εφάπαξ (Μνημόνιο γαρ). Καταργήσεις και συγχωνεύσεις σχολείων. Διορισμοί με το σταγονόμετρο. Ελαστικοποίηση εργασιακών σχέσεων. Αξιολόγηση και μέντορες (τα προπαγανδίζουν εξάλλου τα παπαγαλάκια της εξουσίας με τα βιβλία τους).

    Το ξέρουμε πολύ καλά! Από τη μια μεριά είμαστε εμείς, ο κόσμος της εργασίας. Από την άλλη αυτοί, οι ανεπάγγελτοι πολιτικοί που ξεπουλούν τη χώρα μας και πλουτίζουν σε βάρος μας.

    http://www.alfavita.gr/artro.php?id=17654

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στην Αλεξανδρούπολη δεν έχουν γιαούρτια?
    Θα της έκανε καλό στην επιδερμίδα, ένα εκ του σύνεγγις γιαούρτωμα, της κότας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η Νεκροκεφαλή της λέσχης Μπιλτεμπέργκ
    Γιούρτωμα και αβγά όπου την τρακάρετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ, ΑΡΣΕΝΗ ΤΟΥ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΤΡΩΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ,ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ, ΚΑΤΑΡΓΗΣΤΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΣΤΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. δεν υπάρχουν λεφτά για γιαούρτια
    απλά χύστε κάτι άλλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΑ ΓΙΑΟΎΡΤΙΑ ΈΧΟΥΝ ΚΌΣΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση