GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πλάκωσαν στο ξύλο τον Κωστή Χατζηδάκη…

Πριν από λίγο ο βουλευτής της Ν.Δ. Κωστής Χατζηδάκης, ενώ προχωρούσε μαζί με φίλο του έξω από το ξενοδοχείο Μεγ. Βρετανία, μπροστα στη Βουλ...

Πριν από λίγο ο βουλευτής της Ν.Δ. Κωστής Χατζηδάκης, ενώ προχωρούσε μαζί με φίλο του έξω από το ξενοδοχείο Μεγ. Βρετανία, μπροστα στη Βουλή, δέχτηκε επίθεση από ομάδα αγανακτισμένων διαδηλωτών και τον έκαναν «μαύρο» στο ξύλο, φωνάζοντας «πού…δες δεν τα φάγαμε μαζί…».
Aιμόφυρτος στο κεφάλι, φυγαδεύτηκε σε παρακείμενα καταστήματα για να αποφευχθούν τα χειρότερα...
Πριν καταφθάσει διμοιρία των ΜΑΤ, οι διαδηλωτές έσπασαν τις πολυτελείς λιμουζίνες Μερσεντές, που συνήθως βρίσκονται παρκαρισμένες στο...
 στενό της Βουκουρεστίου…

39 σχόλια

  1. Τα Συστηματα Εξουσιας των “Δημοκρατιων” ειδικοτερα με την μεθοδο του ελευθερου σπασιματος αφηνουν στους πολιτες την δυνατοτητα “αποσυμπιεσης”.

    Καποιοι πιτσιρικαδες (με “αριστερη ενδυση”), αναλαμβανουν τον ρολο αυτο.Την δοση της “αποσυμπιεσης”για τους υπολοιπους (που διερωτουνται τι κανει ο κοσμος), την δινουν οι Τηλεορασεις.Σημερα περιπλεκονται τα πραγματα, γιατι και τα καναλια οδευουν-αν δεν ειναι ΗΔΗ-ΠΡΟΣ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ !!!

    Οι στιγμες ειναι ιστορικες.
    Οχι τοσο για τα επεισοδια που στο κατω-κατω τα συνηθισαμε τοσα χρονια και ειναι γνωστη η εκβαση τους.Το αυριο, καιτοι ολους μας αφορα καιρια, ειναι ΤΡΟΜΕΡΑ ΑΒΕΒΑΙΟ.

    Κανενα σπασιμο βιτρινας η καψιμο σκουπιδοτενεκε, δεν αποτελει τουλαχιστον το σημειο “επαφης” και “εξομαλυνσης” σχεσεων Πολιτειας και Πολιτη.
    Αμφοτεροι “κυνηγημενοι” απο το Κυκλωμα της Διεθνους Τοκογλυφιας ενεκα χρεων, περιμενουμε εμβροντητοι το τι θα μας ξημερωσει!!!
    Και το κυριοτερο ειναι οτι δεν το γνωριζουν (οσο και ακουγεται ΤΡΕΛΛΟ), ουτε οι Πολιτικοι Ταγοι μας.
    Ιστορικες, επαναλαμβανω στιγμες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΚΑΝΑΝΕ ΤΟΝ ΧΑΡΤΟΓΙΑΚΑ,ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΝ ΛΟΥΚΟΥΜΑ,ΤΟΝ ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟ.

    ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ ΕΤΣΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΣΑΚΑΤΕΒΟΥΜΕ,ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕΡΝΟΝΤΑΙ,ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΡΠΕΤΑ.
    ΔΙΟΤΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΑΝ
    ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΠΙΝΑΝ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΜΑΣ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ ΚΟΒΟΥΝ.
    ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ.

    ΘΑ ΕΛΘΕΙ ΚΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥ ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΥ
    ΓΙΩΡΓΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άντε και τους υπόλοιπους 299!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΤΑ24 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΧΑΡΙΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΩΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΝΤΑΛΑΡΑ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. KALA TOY KANANE EINAI KAI AYTOS APO TOUS NEOFWTISTOUS, AS PROSEXE.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑ ΤΟΥ ΝΤΟΡΑΚΗ!
    ΣΕΙΡΑ ΓΙΑ ΜΙΧΑΛΟ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΠΑΣΟΚΟ-ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ "ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ "ΕΙΔΙΚΟΥΣ.
    ΓΑΜΗΣΙ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ότι έσπειραν θερίζουν,δεν είδαμε τίποτα ακόμα,υπάρχουν αποθέματα για αυτό είναι ήρεμα ακόμα τα πράγματα,αν δεν βρεθεί χούντα,θα ανθίσει η χειροδικία και όχι μόνο,το ράντισμα από τη μια που μας κάνουν, και με τα ΜΑΤ από την άλλη ίσως τα καταφέρουν οι Πάντα, στην Ελλάδα Δημοκρατικές κυβερνήσεις μας,όμως θα είναι περισσότερο μισητά τα ΜΑΤ που με νόμους,είναι υποχρεωμένα να διατάσσονται και να εφαρμόζουν βια, κατά όμως,του Ελληνικού Λαού που υποτίθεται υπηρετούν, και όλα αυτά για να κάνουν βίλες κότερα και περιουσίες,κομματικοί ηγήτορες και οι συν αυτών,άσχετα αν είναι υποχρεωμένα να κάνουν τη δουλειά τους με τρις και εξήντα,πάντως οι πολιτικοί μας την κάνουν καλά τη δουλειά τους,υπάρχει ιδανικότερη περίπτωση,να κλέβουν δις και να πληρώνουν οι μακάκες αλλά και να τους στηρίζουν,για να δούμε ως πότε θα γίνετε αυτό, ΚΩΣΤΑΣ Π.Χ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΦΑΤΣΑ ΣΠΙΟΥΝΟΥ.ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΝΩΔΑΛΟ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟ.ΚΟΡΟΙΔΕΨΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΗΚΕ.ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΑΕΡΑ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟ .ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ ΔΟΥΛΕΥΕ ΗΤΑΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΗΣ ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΑΝ ..ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΟΡΚΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οι προδότες έχουν ξεπουλήσει την Ελλάδα,κι'εμείς χαιρόμαστε γιατί ρίξανε μια φάπα σ'εναν μπούλη...

    Ακόμα και οι Ρουμάνοι είχαν πιό περηφάνια απο εμάς και στήσανε στον τοίχο τους Τσαουσέσκου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο,τι και να ειναι
    ειναι ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ
    αυτο δεν λεει τιποτα στη δημοκρατια σας;!

    Ντροπη σας

    χαχολοι

    τα ιδια εκανε και ο ΣΤΑΛΙΝ. . . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. καλα του κανανε του κεφτε του γελοιου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ.ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟΧΕΡΙΣΑΣ.ΟΠΟΥ ΤΑ ΠΕΤΥΧΕΝΕΤΕ ΤΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΠΑΤΕ ΣΤΟ ΞΥΛΟ.ΤΕΛΟΣ Η ΑΝΟΧΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ημουν στην διαδηλωση. λοιπον τα πραγματα να αρχισουμε να τα λεμε με το ονομα τους. οταν οι "αντιεξουσιαστες ¨" κτυπανε την καταληλη στιγμη και ολη η πορεια αποπροσανατολιζεται και ο καθενας τρεχει να γλυτωσει απο δακρυγονα η αδεσποτες τοτε αυτους τους ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ τουν ονομαζω ΠΡΟΒΟΚΡΑΤΟΡΕΣ και ΚΥΠατζηδες. ΤΕΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. γαμιστε καθε πολιτικο. μας κυβερναν 300 αληταραδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ ΑΓΥΡΤΕΣ "ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΝ Ε"! ΠΟΙΟΙΜΩΡΕ? ΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΑΠΕΡΓΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΔΕΚΟ ΠΟΥ ΡΗΜΑΞΑΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ? ΚΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!! ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΑ ΚΑΘΗΚΙΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΑΝΑΜΕΤΡΗΘΕΊ ΜΟΝΟ ΤΟΥ. ΜΕΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΧΛΟ. ΕΤΣΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΝΗΘΩΣ ΟΙ ΠΑΛΛΗΚΑΡΆΔΕΣ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΝΕΡΟΥ...Ι ΛΕΤΕ ΜΩΡΕ ΝΑ ΛΥΣΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ? ΚΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΤΡΩΓΑΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΔΙΟΡΙΜΟΥΣ ΤΙ ΓΙΝΑΝΕ? ΚΙ ΟΣΟΙ ΦΩΝΑΖΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΑΜΕ. ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΑΓΚΙΕΣ ΤΩΡΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΕΝΩΜΕΝΟς ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ.ΑΣ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ 100000 ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΤΩ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΤΟΥ ΟΛΟΙ!!! ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟ ΚΛΕΜΕΝΟ ΧΡΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ.100000 ΚΟΣΜΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΜΑΤ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΕ.
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΚΑΚΟΠΡΟΕΡΕΤΟΥΣ ΑΠΟ ΔΩ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΠΟΥΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΛΕΩ ΟΤΙ ΨΗΦΗΖΑ ΠΑΣΟΚ ΟΛΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ ΝΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΤΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΚΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΟΦΘΑΛΜΟΙ ΜΟΥ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Εγώ δεν συμφωνώ με τον ξυλοδαρμό κανενός βολευτή αλλά και κανενός πολίτη απο τις δυνάμεις που οι βολευτές διατάζουν.

    Τώρα οσ αναφορά τον κ. Χατζηδάκη,

    παλιός γνωστός!

    Απο το πανεπιστήμιο ηταν στην ΟΝΝΕΔ, μετά το 90-93 στην περίφημη κυβέρνηση Μητσοτάκη έγινε Ευρωβολευτής και για καμια 10αριά χρόνια,

    ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ 1Η ΘΕΣΗ

    Πηγενοερχόταν στο Βέλγιο οπου παρίστανε τον κτηματομεσίτη.

    Κατάφερε πολλούς ευρωβολευτές, να αγοράσουν σπίτια στη Κρήτη.

    Μπράβο του,

    αυτές του τις ικανότητες εκτίμησε ο Καραμανλής ο Βουυυ και τον έφερε πίσω να τον κανει,


    "υπουργό ξεπουλήματος δημόσιας περιουσίας".

    Στην 5αετία Καραμανλή του Βουυυ κατάφερε και ξεπούλησε Ολυμπιακή, Λιμάνια, ΟΤΕ και οτι μπορεσε.

    Είναι πράγματι ικανός.

    Ελπίζω να τον αξιοποιήσει και ο Σαμαράς αναλόγως,

    οταν με το καλό γίνουν κυβέρνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Καλα επαθε ο ανεπαγγελτος μονο θεωρια ειναι στα καναλια τωρα ειδε και την πραξη στο πεζοδρομιο !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ελπιζω με τις οικονομικες γνωσεις που διαθετει ο "κυριος",να μπορεσει να εξηγηση γιατι του συνεβη αυτο το περιστατικο.

    Ισως ειναι καιρος να αντιληφθουν καποιοι, οτι οταν η απληστια για συσωρευση πλουτου,δεν συνοδευεται απο ενα ελαχιστο βαθμο κοινωνικης δικαιοσυνης,τοτε ο συσωρευμενος πλουτος θα αποδειχθη γι'αυτους τελειως αχρηστος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ειμαι ανεργος δεν εχω καμια ελπιδα να βρω φουλεια ειμαι καταδικασμενος.Οποτε οποιον βρω απο αυτους τους 300 αλητες θα του γαμησω το μουνι που τον πεταγε.Στα παπαριαμου και αν παω φυλακη τουλαχιστον εκει θα εχω να τρωω και κατι.
    τελος τα χαδια μουνοπανα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΜΟΓΕΝΗΣ15 Δεκ 2010, 5:04:00 μ.μ.

    ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΤΕ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ.
    ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΦΤΩΧΟΜΠΙΝΕ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΕΧΕΙ ΞΕΜΕΙΝΕΙ ΑΠΟ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ ΠΤΩΧΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΛΟΓΩ ΧΡΕΩΝ, ΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΠΩΛΗΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ (ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ, ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ, ΟΙΚΟΠΕΔΟ, ΕΞΟΧΙΚΟ, ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΟ, ΔΑΣΙΚΗ ΕΚΤΑΣΗ, ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΜΕΤΟΧΕΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ, ΧΡΥΣΑΦΙΚΑ, ΑΣΗΜΙΚΑ).
    ΣΕ 5-6 ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΣΥΜΦΕΡΟΥΣΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ (20% ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΟΤΕ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ) ΣΕ ΜΕΤΡΗΤΑ, AMEΣA KATABΛHTEA, ΚΑΙ ΣΕ ΥΠΟΤΙΜΗΜΕΝΕΣ ΔΡΑΧΜΕΣ…
    ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΧΡΗΜΑΤΩΝ Ή ΕΜΒΑΣΜΑΤΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΣΩ ΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. 15 Δεκ 2010 3:57:00 μ.μ.
    ΡΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΖΩΟ Η ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΤΣΟΓΛΑΝΙ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΔΕΚΟ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΗΜΕΡΑ???ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΙΔΙΟΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΜΑΛΑΚΑ???ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΤΣΟΓΛΑΝΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΜΠΡΑΒΟ! ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ 299

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. 15 Δεκ 2010 5:08:00 μ.μ.
    Τι δεν κατάλαβες βρε ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΕ ανεκδιήγητε από αυτά που επισήμανε ο 3:57μμ;;; Αλλά είσαι φαίνεται από του κηφήνες του δημοσίου που πληρώνουμε όλοι μας. Χερχελέ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Απο το 1981 εως σημερα εχουν γινει 11 εθνικες εκλογες 8 φορες δημοτικες & 7 ευρωεκλογες ισως λιγο παραπανω παρακατω.
    Και στις 26 αυτες φορες ψηφιζαμε ξανα και ξανα με ποσοστα απο 65 εως 85% τα 2 αυτα κομματα που σημερα βριζουμε δηλαδη τους Κωστακηδες ,τους Χατζηδακηδες τους Γιωργακηδες .
    Σημερα ξεκαβλ..με λιγο με τον ξυλοδαρμο καποιου Κωστακη.... δηλαδη αυτου η καποιου παρομοιου που ψηφιζαμε τοσα χρονια για να διοριστουμε ,για να βολεψει την συντεχνια μας ,γιατι ειναι δεξιος και οχι ποσοκτζης ,γιατι ειναι πασοκτζης και οχι δεξιος ,γιατι ειναι αριστερος.
    Το βρισιμο καιτο ξυλο κραταει μεχρι την επομενη φορα που καποιος πιο μαγκας θα ταξει καθαρση ,βολεμα ,συνταξεις,επιδοτησεις ,αλλαγη,επανασταση,φουμαρα.
    Οπου παλι θα μας κοροιδεψει και εμεις ως αγνοι και αδολοι θα τον ψηφισουμε για 26η 50η 100η φορα ... ωσπου θα ξυπνησουμε ενα πρωι εμεις η τα παιδια μας για να ξυλοφορτωσουμε τον π...τη εγγονο του Χατζηδακη της Ντορας ,του Γιωργακη ,του καθε αχρηστου .Που ενω τον ψησιμαμε για βολεμα η απο ιδεολογικο απωθημενο αυτος ξαναεκλεψε την Ελλαδα ο απατεωνας χωρις να εμεις να το εχουμε υποψιαστει για 26η 50η 100η φορα.
    Αλλα δεν πειραζει τουλαχιστον σημερα του δωσαμε και καταλαβε του πουστη. Απο αυριο βλεπουμε καποιον μ....α θα ψηφισουμε η θα κανουμε αποχη..... το πολυ πολυ θα δουμε κανα big brother με τους πολιτικους που εχουμε ... δε βαριεσαι για ολα φταιει το συστημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Παρακολούθησα όλες τις πορείες σε όλο το μήκος τους.
    Στις 11 που ανέβηκα ψιλοαπογοητεύτηκα.
    Μετά ο κόσμος πύκνωσε πολύ , ίσως και να ήταν περισσότερος από τις 5 Μάη.

    Στις αρχές έγινε μια πορεία συλλόγων πολυτέκνων από το Ζαππειο προς τη Βουλή.
    Ήταν αρκετοι με τα παιδάκια τους και πολύ οργισμένοι.
    Έγιναν και δηλώσεις εκπροσώπου στο ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων.

    Το ΚΚΕ στον κόσμο του.Ανέβηκε προς τη βουλή και έστριψε δεξιά προς Ζάππειο, χωρίς να σταθεί ούτε λεπτό μπροστά στο κυνοβολείο του ΔΝΤ.
    Η άλλη πορεία μόλις ξεμύτισε στο Συνταγμα , την υποδεχτηκαν με δακρυγόνα.
    Προηγηθηκε ο εμπρησμός ένος Τσερόκι και ενός Βαν μπροστα στο ξενοδοχείο Μ.Βρεττανία , εκεί που μένουν τα κτηνη της τρόικας.
    Οι μπάτσοι ήταν παντού, προκλητικότατοι και αδιστακτοι.

    Ο Χατζηδάκης έφαγε πολύ ξύλο από αυτά που έμαθα από αυτόπτη μάρτυρα ο οποίος κρατούσε και καποια λάφυρα από την επιθεση.

    Αυτο που θέλω να σημειωσω ειναι πως ανεξαρτητα από τις πολιτικές τοποθετησεις των συγκεντρωμένων υπάρχει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥΣ ΘΥΜΟΣ, έκδηλος και διάχυτος σε όλες τις ηλικίες.

    Άκουσα μεγάλες γυναίκες να φωνάζουν «πάρτε τα όπλα και ξεσηκωθείτε », μεγάλα μπλοκ φωναζαν «χουντα,χουντα» και το πάνδημο «κλεφτες , κλέφτες» έχει γινει σημα κατατεθέν του αγωνα.

    Θα ανεβάσω φωτογραφίες και βίντεο αργότερα , όταν καλμάρω λίγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Η υποκρισια σε ολο της το μεγαλειο!!

    Οργισμενος λαος στους δρομους να αναζητα το δικιο του ενω ενα μηνα πριν εδινε ψηφο εμπιστοσυνης στη κυβερνηση!!!

    Και η μεγαλυτερη ανωμαλια ειναι οτι θα το ξαναπραξει στις επομενες εκλογες!!!!

    Οργισμενος λαος στους δρομους οταν πριν ενα μηνα το 50 % των ελληνων δεν ασκησε το εκλογικο του δικαιωμα!!
    Υποδουλωθηκε απο μονος του!!! Παρατησε το οπλο του και κρυφτηκε!

    Οργισμενος λαος στους δρομους !!!
    Ποσοι απο αυτους που διαδηλωνουν διοριστικαν αξιοκρατικα?
    Ποσοι απο αυτους εχουν το θαρρος να παραδεχτουν οτι ειναι το ιδιο σκ..τα. Πως μπορει ο εργαζομενος να συνδικαλιζεται εφοσον τα συνδικατα ειναι οργανα των κομματων ?
    Τι αρρωστια ειναι αυτη!!!

    Προβατα, προβατα, προβατα!! Και τα προβατα βελαζουν εαν τα βγαλεις σε πορεια!! Αυτοι που ξυπνανε και θελουν να αλλαξουν τη μοιρα τους το κανουν με τη ψηφο τους και οχι με φωνες!!!!

    Αλλα εδω θα ειμαστε και θα τα ξαναλεμε στις επομενες εκλογες.
    Ο κοσμος στο δρομο να μεθαει τον ηλιο για να μπει στο ματι του γα..μενου Νεοδημοκρατη γειτονα!!!

    Ολυμπιακος-Παναθηναικος!!! Αυτο ειναι το πολιτικο γιγνεσθαι της Ελλαδος. Δεν υπαρχουν πολιτες, απλως φανατισμενοι οπαδοι!!!!

    Ρε ποιος τη χεζει την Ελλαδα, το κομμα μου να βγει πρωτο για να σκασουν οι οχθροι!!

    Μποχα παντου!! Απο πανω μεχρι κατω!! Χρονια και χρονια τωρα ακουμε το ιδιο παραμυθι. Ξυπνησε ο κοσμος και διαδηλωνει, στις εκλογες ομως παλι τα ιδια βλεπουμε!!!

    Ωρες ωρες σκεφτομαι οτι μας αξιζει αυτο που παθαινουμε, διοτι σε αυτη τη χωρα δυσκολα να βρεις ελληνες πλεον, εχει γεμισει απο μαλακες!!!

    Κλεινω με ενα κομματι απο τη πολιτεια του Πλατωνα,

    Το αγαθό της Δημοκρατίας είναι η ελευθερία και η υπερβολή της οδηγεί στη τυραννίδα. Αν κάποιοι άρχοντες δεν αφήνουν μεγάλη ελευθερία, η πολιτεία θα τους τιμωρεί· αν ορισμένοι άρχοντες συμπεριφέρονται σαν αρχόμενοι και ορισμένοι αρχόμενοι ως… άρχοντες, η πολιτεία τους επαινεί. Έτσι η τάση για ελευθερία θα ξεπερνά κάθε όριο και θα γίνεται αναρχία. Ο πατέρας είναι ίσος με το γιο, ο δάσκαλος με το μαθητή, ο μέτοικος με τον πολίτη και τον ξένο κ.ο.κ. «Κατά τον αφέντη και ο δούλος». Με αυτόν τον τρόπο η παραμικρή υποψία ότι κάποιος καταπιέζεται θα οδηγεί σε αγανάκτηση και μη-ανοχή. Καταλήγει λοιπόν κάποιος να μη δίνει σημασία ούτε σε νόμους, ούτε σε κυβερνήτες στο όνομα πάντα της ελευθερίας. Και καθώς κάθε υπερβολή γυρίζει στο τελείως αντίθετό της, η υπερβολική ελευθερία θα γυρίσει σε υπερβολική δουλειά, όπου έχει τη βάση της το επόμενο και τελευταίο πολίτευμα, η τυραννία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. «Ο προπηλακισμός κάθε προσώπου, οποτεδήποτε και αν γίνει, είναι απαράδεκτος και καταδικαστέος.
    Σήμερα όμως, ο προπηλακισμός Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας είναι κάτι παραπάνω. Υπηρετεί ύποπτες και προβοκατόρικες σκοπιμότητες.

    Φαίνεται πως το γεγονός ότι η Νέα Δημοκρατία έχει πρωτοστατήσει στον αγώνα κατά της οικονομικής πολιτικής της κυβέρνησης και έχει καταγγείλει ότι το πρόσφατο νομοθέτημά της οδηγεί σε «εργασιακό Μεσαίωνα», έχει ενοχλήσει πολλούς.
    Όσοι πιστεύουν ότι η Νέα Δημοκρατία θα κάνει έστω και ένα χιλιοστό πίσω από τη γραμμή αυτή, κάνουν μεγάλο λάθος.
    Παραμένουμε αμετακίνητοι κατά του Μνημονίου και επιμένουμε, με συνέπεια και αποφασιστικότητα, στην προώθηση των αναγκαίων διαρθρωτικών αλλαγών».

    * Εκεί αποσκοπούσε η επίθεση στον Χατζηδάκη.
    Στην τρομοκράτηση βουλευτών από βρώμικους εγκάθετους της μνημονιακής παράταξης του ΠΑΣΟΚ.

    * Όμως δεν αρκεί μια ανακοίνωση καταδίκης της βάρβαρης επίθεσης. Η ΝΔ πρέπει να καταλάβει πως χρειάζεται καλώς εννοούμενος τσαμπουκάς στην παρούσα συγκυρία γενικότερα..

    Αθλιοι προβοκάτορες, εγκάθετοι, αλητήριοι. Τίποτα δεν σταματά τον αγώνα όλων μας, και του Κώστα Χατζηδάκη, εναντίον των πουλημένων ανθρωπίσκων.
    Είμαστε απέναντί τους.
    ====================================

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Οι ζηλωτές της τυφλής βίας είναι αριθμητικά κοινωνική μειοψηφία.
    Αντιεξουσιαστές, αναρχοαυτόνομοι και λοιποί της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς, που δικαιώνει ιδεολογικά τους βανδαλισμούς, είναι απελπιστικά λίγοι. Απλά, για να κάψεις την Αθήνα δεν χρειάζονται και πολλοί. Αρκούν δύο προυποθέσεις:
    -μερικές χιλιάδες(τόσοι είναι) αντιεξουσιαστών.
    -παράλυτο επιχειρησιακά και ιδεολογικά κράτος.(βλ. 12/2008).
    Το θέμα λοιπόν δεν είναι τι θα κάνουν αυτοί όταν έρθει ο Σαμαράς. Το θέμα είναι πως θα έρθει, υπό ποιές συνθήκες και ποιές καταστάσεις. Αν προλάβει(είναι ζητούμενο και πολύ δύσκολο)να καταστήσει τις ιδεές της μεσαίας τάξης, τις Κεντροδεξιές οπτικές κυρίαρχες και επικρατούσες στην κοινωνία τότε κανένας τραμπούκος του αντιεξουσιαστικού χώρου δεν θα μπορεί να σπάσει, να κάψει, να λεηλατήσει. Γιατί δεν θα έχει το ιδεολογικό νέφος, την αβεβαιότητα και την θολούρα της κοινωνίας να τον καλύπτει. Θα έχει την κοινωνία απέναντι.
    Σήμερα, δίπλα στους τραμπούκους των Εξαρχείων ήταν: πετσοκομένοι συνταξιούχοι, κακοπληρωμένοι δημόσιοι υπάλληλοι, αλλά και κηφήνες των ΔΕΚΟ. Οι πρώτες δύο κατηγορίες λχ βλέπουν στους τραμπουκισμούς μία εκδίκηση. Βλέπουν να δικαιώνεται η οργή τους, που όμως εκδηλώνεται με λάθος συνθήματα και εσφαλμένη στοχοποίηση(βλ. “να καεί, να καεί η Βουλή”, “κλέφτες-κλέφτες” κλπ). Οι τελευταίοι, τα ρετιρέ των ΔΕΚΟ(δεν είναι όλοι, αλλά είναι αρκετοί ρετιρέ), πρέπει να χαμογελούσαν. Βρήκαν, μέσα στην γενική θολούρα, στην παραπληροφόρηση των ΜΜΕ απρόσμενα “συμμάχους”. Οι αντιεξουσιαστές να υπερασπίζονται έμμεσα τους πιο ωφελημένους μιας φαύλης εξουσίας. Τους μισθωτούς (με άνω των 1400) των ΔΕΚΟ. Μύλος. Θέατρο παραλόγου.

    Ανάμεσα στα άλλα(που είναι πολλά και δύσκολα) ο Σαμαράς έχει να αντιπαλέψει και τον ανορθολογισμό της ελληνικής κοινωνίας, τον αποπροσανατολισμό, τον επελαύνοντα μηδενισμό. Αν τα καταφέρει κανένας αλήτης των Εξαρχείων δεν θα κινηθεί. Γιατί θα ξέρει πως έχει πλέον απεναντί του ένα Κράτος εθνικό, κοινωνικό, που ζορίζεται μεν αλλά που δεν τον κοροιδεύει, δεν τον εξαπατά και που περικόπτει το λίπος της εθνικής οικονομίας(ΔΕΚΟ και ευρύτερο Δημόσιο, που χρειάζεται συμμάζεμα) και όχι τους απλούς μισθωτούς, τους συνταξιούχους και τους δύσμοιρους ιδιωτικούς υπαλλήλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Τα αναρχοπιθίκια δεν αντιλαμβάνονται την διαφορά ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, ξέρετε.

    Εκτός και αν θεωρείτε ότι επειδή δεν ψήφισαν το μνημόνιο θα τους πετούν ροδοπέταλα στα Εξάρχεια.
    Αθλιοι προβοκάτορες, εγκάθετοι, αλητήριοι.
    Τίποτα δεν σταματά τον αγώνα όλων μας, και του Κώστα Χατζηδάκη, εναντίον των πουλημένων ανθρωπίσκων.
    Είμαστε απέναντί τους.

    Την απόλυτη ευθύνη για τη σημερινή χαοτική κατάσταση και την άνανδρη επίθεση κατά του Κωστή Χατζηδάκη την έχει ένα και μοναδικό πρόσωπο! Γιώργος Παπανδρέου.

    Η ΝΔ δεν συναινεί στην κυβέρνηση των νεοταξικών απολιθωμάτων που θέλει να μας γυρίσει πολλά χρόνια πίσω! Όσο δε οι κύριοι αυτοί επιχειρούν με δόλια μέσα να στοχοποιήσουν μία ολόκληρη παράταξη, τόσο ο κόσμος εξοργίζεται και θα δώσει δυναμικά την απάντηση του στους χώρους εργασίας, στα πανεπιστήμια, αλλά και στους δρόμους!

    όχι στη συναίνεση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Η επίθεση κατά του Κωστή Χατζηδάκη είναι άνανδρη.
    Προβοκατόρικη ίσως. Δε μπορώ να το πω με σιγουριά.

    Αλλά σε μια τέτοια στιγμή όπου ένας βουλευτής της κατεξοχήν αντιμνημονιακής Παράταξης δέχεται άνανδρη επίθεση και συνεχίζουν ενώ είναι αιμόφυρτος να τον χτυπούν με κίνδυνο και της ζωής του....ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΜΕΡΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ !!!!!

    Παλιά κόλπα είναι αυτά, πολύ παλιά…
    ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΑ ΟΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ με τα πληρωμένα καθαροΣΠΟΡΙΑ.

    Οτι και να είναι δεν έχει σημασία, σημασία έχει οτι κάνει μπαμ ότι είναι στημένη προβοκάτσια.
    Αλλιώς δεν θα υπήρχαν τόσες φωτογραφίες και μάλιστα καρέ καρέ από την επίθεση εναντίον του.

    Kaι είναι απλό να το καταλάβει κάποιος, γιατί το να πιάσεις με φακό γροθιά σε κάποιον, είναι σαν να πιάσεις κουτσουλιά από περιστέρι την ώρα που πέφτει, γίνεται;
    Δεν γίνεται, εκτός κι αν “είσαι προετοιμασμένος γι αυτό και στηθείς ώρες ατελείωτες μέχρι να συμβεί”.

    ΜΠΑΣΤΡΑΔΟΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ
    ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΒΟΛΕΜΕΝΑ ΣΤΙΣ ΔΕΚΟ
    ΤΣΟΓΛΑΝΑΡΑΙΟΙ..
    ΠΙΘΗΚΟΙ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ακούω από τώρα το σχόλιο της Τρέμη
    στο mega KANALI THS XOYNTAS PASOK-DNT....
    “Απότι φαίνεται όμως οι πολίτες δεν θεωρούν το ΠΑΣΟΚ υπεύθυνο για την κατάσταση αλλά τη Νέα Δημοκρατία. Δεν θα πρέπει να σας προβληματίσει αυτό”.

    Και αντί να παίζει το ότι σήμερα πήγαμε 70 000 άτομα στην πορεία, θα παίζει ότι επιτέθηκαν “πολίτες” σε ένα βουλευτή της ΝΔ.


    ΤΟ ΠΑΡΑκράτος των Λαλιώτηδεν και της
    cia...και ΠΑΛΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ "ΜΕΓΑΛΕΙΟ"
    ΤΗΣ ΑΛΗΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ.

    δηλαδη τωρα μπάσταρδα πρέπει να λέμε
    και ΕΥΤΥΧΩΣ που δεν είχε καμία ΜΑΡΦΙΝ με δολοφονημένες έγκυες
    ξεράσματα ΠΑΣΟΚ.
    ---------------------------------
    ΑΣΕ ΤΟΝ ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ
    ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΚΛΥΦΟΥΣ ΤΟΥ.
    θα ανοίξουν μερικές ωραίες σαμπάνιες
    πανάκριβες και με το χαβιάρι και την κοκα....θα το γλεντήσουμε $$$$$

    ΠΑΛΙ ΠΕΤΥΧΕ Η ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ
    ΧΑΡΗ ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΖΩΑΑΑΑΑΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. του τσαλακωσαν το μπλαζε υφος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΠΑΣΟΚ

    ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΔΡ KΟΥΤΣΟΥΚΟς ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

    ΟΤΙ
    1. Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ ΕΞΑΝΤΛΕΙΤΑΙ
    2. ΤΡΑΠΕΖΕς ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ
    3. ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙς ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΤΟΥς ΚΛΕΦΤΕς ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΑΥΤΟΥς ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟΥς ΚΛΕΦΤΕς ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟς
    4. ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΟΝ Παπακωνσταντινου ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ
    5. ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟς ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ "ΣΤΗΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ Η "ΔΗΘΕΝ ΦΤΩΧΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟ δντ !!
    6. Η ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑ ΑΓΡΙΕΜΕΝΗ
    7 ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ Η ΝΕΑ ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ ΤΩΡΑ

    ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΑΛΛΑΓΩΝ

    ΠΑΤΡΟΚΛΟΣ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Προβληματισμένος16 Δεκ 2010, 7:22:00 π.μ.

    Αυτό που έγινε δεν μου άρεσε [επίθεση σε πολιτικό].
    Που βαδίζουμε?
    Αυτή είναι ανάπτυξη στον Ελλαδικό χώρο?
    Φοβάμαι μην δούμε χειρότερα, ο θεός να βάλει τιο χέρι του και να μας προστατεύσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. δε τον χαλασε τον κλεφτη.... φτερα και πουπουλα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση