GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πώς μάδησαν τους Ιταλούς τα νέα φρουτάκια...

Γράφει o Μικρός 'Ηρωας Τα στατιστικά αποτελέσματα από τον πρώτο μήνα λειτουργίας τον VLTs (φρουτάκια) στην γειτονική μας Ιταλία βγήκ...

Γράφει o Μικρός 'Ηρωας
Τα στατιστικά αποτελέσματα από τον πρώτο μήνα λειτουργίας τον VLTs (φρουτάκια) στην γειτονική μας Ιταλία βγήκαν στην δημοσιότητα. Η κατάσταση έχει ως εξής:
Τον Οκτώβριο του 2010 εγκαταστάθηκαν περίπου 4.500 VLTs από τα 57.000 που προβλέπει ο νέος Ιταλικός τζογονόμος.
Τα VLTs εγκαταστάθηκαν σε 257 αίθουσες, 100 εκ των οποίων τις διαχειρίζεται η Lottomatica η οποία είναι συνεργάτης του δικού μας ΟΠΑΠ και περιμένει πως και πως το άνοιγμα της Ελληνικής αγοράς τυχερών παιχνιδιών.
Μέσα στον Οκτώβριο του 2010 τα VLT έκαναν τζίρο 116.000.000 ευρώ δηλαδή 3.740.000 ευρώ την ημέρα. Αυτά είναι τα χρήματα που αφαιρέθηκαν από την εμπορική αγορά και εισέρευσαν στις τσέπες των διαχειριστών των VLT.
Τα 116.000.000 Ευρώ δεν θεωρηθήκαν πολλά από τους...
 ιδιοκτήτες των VLT. Πιστεύουν ότι η αγορά είναι στην αρχή της και ότι ο τζίρος θα αυξηθεί. Ακόμα όμως και έτσι, ο τζίρος των VLT όταν εγκατασταθούν και τα 56.000 θα ξεπεράσει τα 1.400.000.000. Όλα αυτά τα χρήματα αφαιρούνται από το εμπόριο και την παραγωγή χάριν της ανάπτυξης του τζόγου.
Στην Ελλάδα η πρόβλεψη είναι για 32.000 VLΤ και όπου να 'ναι θα στείλουν το νόμο για έγκριση στην EE με τις ευλογίες τις Τρόικας. Μην ψάχνετε για τις πλουτοπαραγωγικές πήγες της Ελλάδας που έχουν μπει στο στόχαστρο μόνο στο πετρέλαιο και τους άλλους φυσικούς πόρους. Το άμεσο εισόδημα του εργαζομένου είναι πολύ πιο εύκολος στόχος. Ξέρουν καλά ότι η απελπισία θα κάνει τον Έλληνα να παίξει πολλά.
Υ.Γ. Τα στοιχεία αναρτήθηκαν στο http://www.gamingtechlaw.com/2010/12/italian-vlt-market-first-data.html

5 σχόλια

  1. ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΗΤΗΡΙΩΝ
    ΔΙΟΤΙ
    ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ 4.000.000 ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ
    ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΧΑΝΟΝΤΑΙ
    ΕΙΝΑΙ 1.440.000.000 ΕΥΡΩ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ
    ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΑ
    ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΕΙΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ;;;;;;;;
    ΕΛΕΓΧΟΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ . ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ , ΑΠΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΕΙΔΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ . ( ΗΛΕΚΡΙΚΟΣ , ΜΕΤΡΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ , ΤΡΟΛΕΙ , ΤΡΑΜ . ) ΤΟ ΔΕ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ 100 ΕΥΡΩ .
    Για το κατάντημα των μέσων μαζικής μεταφοράς , ( ηλεκτρικός μετρό , λεωφορεία ,τρόλεϊ , τραμ . ) την μεγαλύτερη εύθηνη την έχουν οι συνδικαλιστές τους και οι εργαζόμενοι που μαζί με τις δοτές άχρηστες και ανίκανες διοικήσεις τους δεν προτείνουν σωστά μέτρα για αύξηση των εσόδων των ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ,κοιτάζουν μόνο να αναθέτουν την φύλαξη των σταθμών σε εταιρείες σεκιούριτι με ανίκανο προσωπικό που μόνο για σεκιούριτι δεν κάνουν ,ο ΗΣΑΠ να αναθέτει σε απατεώνες εργολάβους την αλλαγή των γραμμών που για δουλεία ενός έτους το πολύ αυτές την κάνουν σε πέντε και βαλε χρόνια για να τα οικονομάνε ( ο ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ κάποτε που είχε τον ΗΣΑΠ το πρωί δούλευαν κανονικά τα τραίνα και το βράδυ αλλάζανε τις γραμμές χωρίς να ταλαιπωρείτε ο κόσμος ) , να περνούν μεγάλους μισθούς με τις υπερορίες και τα επιδόματα .
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ , ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΧΑΝΟΥΝ 4.000.000 ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΕΙΝΑΙ 120.ΟΟΟ.ΟΟΟ ΕΥΡΩ
    ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΣΟΔΩΝ .
    ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΞΕΙΣ :
    Να καταργήσουν την εταιρία σεκιούριτι η να φέρουν άλλη ,αλλά με ικανότερο προσωπικό ειδικευμένο στη φύλαξη .
    Ο ΗΣΑΠ να ανακαλέσει την σύμβαση με τον εργολάβο που κάνει τα έργα για τις γραμμές και να ελέγξει από την αρχή τις συμφωνίες γιατί το έργο είναι υπερτιμημένο .
    ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΣΩΜΑ ΕΛΕΚΤΩΝ ΜΕ ΧΙΛΙΑ ΑΤΟΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΙΔΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ
    (Το προσωπικό θα βρεθεί από τις μετατάξεις του δημοσίου και ΔΕΚΟ )
    ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΕΙΣΗΤΗΡΙΩΝ ΠΑΝΤΟΥ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ , ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΕΧΡΙ ΑΡΓΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΟΥΝ .
    ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ 100 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ .

    ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΤΟΥ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ .
    ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΑ .
    ΙΚΑΝΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΙΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΚΟΜΠΙΝΑΔΟΡΙΚΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βρε βασιλοχουντοδεξιά κωθώνια, νεοδημοκράτες...

    Τα θέλει ο κώλος σας, τα μπινελίκια σας μου φαίνεται!!

    Είσαστε τρισάθλιοι και θρασύτατοι !!

    Ο μπουχέσας σας και όλη η «νόμιμη και ηθική» συμμορία του, κατέστρεψαν τη χώρα ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΑΝ!!!

    Έλεγαν ψέματα στην Ευρώπη (6% έλλειμμα, ενώ ήταν 15,6%!!!), γκρέμισαν το κύρος της Ελλάδας και μας κατεξευτέλισαν διεθνώς ως λαό και ως χώρα.

    Ενώ ο Γιώργος Παπανδρέου, έμεινε για να καθαρίσει τα σκατά, που αφήσατε πίσω σας, παλιοτόμαρα!!!

    Για να δείτε πόσο γελοίοι είστε, δέστε το κύρος που έχει ο Γιώργος στο εξωτερικό, ένας αγαπητός και τολμηρός ηγέτης, πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, άνθρωπος που δεν φοβάται να αναλαμβάνει ευθύνες στα δύσκολα, φερέγγυος απέναντι στους ξένους ηγέτες και από την άλλη- Ο ΓΕΛΟΙΟΣ ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ - Ο ΑΝΙΚΑΝΟΣ, Ο ΨΕΥΤΗΣ (ΧΑΝΣ ΑΪΧΕΛ- "μας εξαπάτησε η προηγούμενη συντηρητική κυβέρνηση"), Ο ΚΛΕΦΤΗΣ (ομόλογα, κουμπάροι, βατοπέδια, "νόνιμες και ηθικές off shore" κλπ.) και ΚΟΠΑΝΑΤΖΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ!!!!

    Και τώρα έχετε τον γελοιότερο και μεγαλύτερο από τον μπουχέσα λαϊκιστή, το Σαμαρούλη, που θα "μηδενίσει το έλλειμμα μέσα σε 1,5 χρόνο" (?!?!) , ο ψεύτης και αφερέγγυος προδότης της παράταξης του (όχι μόνο την πρόδωσε, αλλά έριξε και την κυβέρνησή της!!).

    Μόνο που δε μοιράζει καθρεφτάκια και χάντρες στους ιθαγενείς, ο γελοιότατος!!!

    Είστε για λύπηση γελοία δεξιά υποκείμενα, σας έχει πάρει χαμπάρι πλέον ο λαός και δεν τρώει άλλο κουτόχορτο από το κόμμα-απολίθωμά σας!!

    Εσείς οι Δεξιοί θα πρέπει να χώσετε το κεφάλι σας μέσα στη γη- σαν τη στρουθοκάμηλο, από ντροπή, γιατί ο Λαός έχει μνήμη και δεν ξεχνά την καταστροφική σας διακυβέρνηση!!

    ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ!!

    ΔΕΞΙΟΙ- ΑΧΡΗΣΤΟΙ, ΑΧΡΕΙΟΙ, ΑΝΙΚΑΝΟΙ, ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ, ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ!!!


    ...αλλά ποιός την έχασε τη ντροπή του για να τη βρείτε εσείς???
    ...ΒΡΕ, ΕΧΕΙ ΤΣΙΠΑ Ο ΔΕΞΙΟΣ???
    Αυτός πουλάει και τη μάνα του ακόμα, για το συμφέρον!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝ ΗΘΕΛΕΣ ΡΕ ΒΟΔΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΦΕΥΓΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΕΣ.....ΑΝ ΘΥΜΑΣΑΙ ΡΕ ΖΩΩΟ ΕΘΕΣΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ......

    2 Κοινοβουλευτικές θητείες - 5 πραγματικά έτη στην κυβέρνηση!!!!!!

    Παγκόσμιο Ρεκόρ ανικανότητας, φυγομαχίας, ευθυνοφοβίας και αχρηστίας της αχρείας Δεξιάς!!!!

    Ο μπουχέσας, μόνος του δεν τις προκήρυξε τις εκλογές ή κάνω λάθος????

    Είχε ή δεν είχε το Σεπτέμβριο του 2009 ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΓΕΜΑΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ????

    Τότε γιατί το έκανε???

    ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ- ΓΙΑΤΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΛΗ Η "ΝΟΜΙΜΗ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ" ΤΟΥ, ΕΧΑΣΑΝ "ΚΑΙ ΤΑ ΑΒΓΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΣΧΑΛΙΑ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΧΡΕΙΟΤΗΤΑ, ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ, ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΦΥΓΟΜΑΧΗΣΑΝ!!!

    ΗΞΕΡΑΝ ΟΤΙ ΧΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΘΕΛΑΝΕ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΥΤΗ ΠΑΤΑΤΑ ΑΛΛΟΥ!!!!

    ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ- ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΕΣ ΥΑΙΝΕΣ- ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΧΕΙ, ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΖΟΥΜΕ!!!!

    ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ, ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΑΜΕ- ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΦΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ!!!!!


    ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ Η ΝΔ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕ ΜΟΛΙΣ ΣΕ 8 ΑΠΟ ΑΥΤΑ (3+5)!!!!!!

    ΤΥΧΑΙΟ???? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!!!!!

    Ο ΛΑΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΡΙΣΗ!!

    ΜΕΤΑ ΑΠ’ΟΛΑ ΑΥΤΑ – ΠΩΣ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ ΞΑΝΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα φρουτακια φταινε;η τα βοδια που πανε και παιζουνε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση