GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

κ. Βουλευτά...

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός prevejohn@yahoo.gr   ...διαβάσαμε ότι ο Πρωθυπουργός αλλά και πολλοί από εσάς τηλεφωνήσατε στον κ. Χατζηδάκη ...

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
prevejohn@yahoo.gr
 
...διαβάσαμε ότι ο Πρωθυπουργός αλλά και πολλοί από εσάς τηλεφωνήσατε στον κ. Χατζηδάκη για να του εκφράσετε την βαθιά λύπη και συμπάθεια σας για τον προπηλακισμό του την περασμένη Τετάρτη από τους οργισμένους διαδηλωτές.
Νιώθουμε την αγωνία σας!... και φαίνεται καθαρά ότι άρχισε να λειτουργεί στο υποσυνείδητο σας η ανάγκη να προασπίσετε τον "κλάδο" σας, μια και σίγουρα καταλάβατε ότι η επίθεση στον κ. Χατζηδάκη δεν ήταν προσχεδιασμένη αλλά ήταν μια αυθόρμητη έκφραση αγανάκτησης του λαού έναντι των πεπραγμένων σας όλα αυτά τα χρόνια!
Φαντάζομαι κατανοείτε πλέον σοβαρά ότι αυτό το ακραίο αλλά αναμενόμενο γεγονός ίσως είναι η αρχή για το τέλος των απλών απολαύσεων της προσωπική σας ζωής.
Μια ζωής που δεν θα μπορείτε χωρίς φόβο, να κυκλοφορήσετε ανάμεσα στον απλό κόσμο, να πάτε μια εκδρομή, αλλά και...
 που θα τρέμετε να πιείτε ακόμα και ένα κρασί με τους φίλους σας σε μια ταβέρνα.
Είμαι βέβαιος ότι στο άμεσο μέλλον θα βιώσετε όλοι σας, την απομόνωση και το χλευασμό της κοινωνίας και ίσως είναι καιρός να μπείτε στην διαδικασία της αναθεώρησης του πολιτικού σας φέρεσθε και γίγνεσθαι, αποτάσσοντας από πάνω σας τον τίτλο του απλού παλαμοκρουστή, αλλά και του άβολου προβάτου που απλά επικροτεί και υποστηρίζει τις επιλογές της εκάστοτε ηγετικής ομάδας του κόμματος του.
Ναι κύριοι Βουλευτές είστε συνυπεύθυνοι όλων αυτών που συντελούνται εις βάρος του Ελληνικού λαού γιατί κάνετε τα λιοντάρια και τους κοκόρους με τις δήθεν αντιρρήσεις σας σε καθοριστικά ζητήματα που υποβαθμίζουν και προδιαγράφουν ένα ζοφερό μέλλον για την ζωή όλων μας, αλλά στο τέλος γινόσαστε απλές ναζιάρικες γατούλες και κότες που στις κρίσιμες ψηφοφορίες. λένε "Ναι σε όλα"
Δεν θέλω να πιστεύω και δεν πιστεύω ότι όλοι είστε επίορκοι του όρκου που δώσατε να υπηρετείτε τα συμφέροντα του λαού και της πατρίδας μας αλλά σίγουρα η παθητική σας στάση απέναντι στους καταχραστές και λιγδιάρηδες που είναι ανάμεσα σας μας δίνει το δικαίωμα να σας θεωρούμε συνένοχους, με την κατηγορία της υπόθαλψης αυτών, που με τα έργα και τις πράξεις τους, αμαύρωσαν και αμαυρώνουν εδώ και καιρό την "Πολιτική" και τους "Πολιτικούς" Μια παθητικής στάσης που έκανε ένα ολόκληρο λαό να σας θεωρεί όλους συλλήβδην. "Απατεώνες."
Υποσημείωση:
Αλήθεια!... δεν είδαμε πουθενά κάποιοι από εσάς να ασχολούνται με τους ανώνυμους τραυματίες της Κερατέας αλλά και γενικά με τα κατά καιρούς θύματα της αστυνομικής βαρβαρότητας που έχει επιβάλει τον τελευταία χρόνια το καθεστώς που υπηρετείτε!!!

9 σχόλια

  1. ...και είναι μόνο η αρχή! Εχουν να φάνε πολύ ξυλο όπου και να εμφανιστούν πλέον!

    Οπου δεν υπάρχει Δικαιοσύνη αφού τα λαμόγια αλληλοκαλύπτονται ...θα υπάρξει αυτοδικία όπως μπορεί και πρέπει να πράξει ο κάθε Δημοκρατικός Ελληνας πολίτης!

    Ετσι κι αλλιώς ειναι εγκληματίες εσχάτης προδοσίας όλοι οσο ι περασαν αποτη Βουλή τα 30 τελευταία χρόνια ...και δυστυχώς ανεξάρτητα απο κομματικές παρατάξεις ...αφού ακομα και η αριστερά το μόνο που έκανε όλα αυτά τα χρόνια ήταν να δίνει Δημοκρατικό άλλοθι στην οικονομική χουντα που κυβερνα ακομα και σήμερτα το τόπο.

    Πολλές ευχές για Καλά Χριστούγεννα στους Ελληνες πολίτες ...οσο μπορούν ...

    και ΚΑΛΕΣ ΚΡΕΜΑΛΕΣ μετά απο πολύ ξύλο στα κ(υ)νο...βουλετικά κοπροσκυλα και στα πουλημένα -και πληρως διαπλεκόμενα- ΜΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν ξέρω και ούτε θέλω να μάθω τι δουλειά κάνει ο κ. Πρεβενιός και ποια ηλικία έχει. Τίποτα από αυτά που τον αφορούν δεν έχει σημασία γιατί σήμερα όλοι οι έλληνες ξύπνησαν ηθικοί και άμεμπτοι με τους πολιτικούς τους οποίους αβίαστα και με τη θέλησή τους λέστειλαν στη Βουλή για να τους αντιπροσωπεύουν να αποτελούν τον αποδιοπομαίο τράγο των αμαρτιών που καθημερινλα διαπράττουμε όλοι κλέβοντας και κρύβοντας ό,τι οφείλουμε ως ακέραιοι πολίτες να αποδώσουμε στο οργανωμένο κράτος. Ναι το ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ κράτος. Όχι εκείνο που προτιμάμε όλοι για να βολευόμαστε και εμείε και το συγγενολόι μας. Στον κάθε ηλίθιο φταίνε οι άλλοι και αυτός αγανκτεί και χειροδικεί. Και ο κ. Π{ρεβενός το βλέπει φυσιολογικό! Συγχαρητήρια, φίλε!


    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. OI σαπιοκοιλιαδες και τα νεαρα υβριδεια βουλευτων που ειναι μεσα τον ιερο χωρο της δημοκρατιας ακομα και σημερα δεν εχουν παρει χαμπαρι τι συμβαινει γυρο τους εχουν βαλει και τα κεφαλια τους στις ταγαροτσεπες των παντελονιον τους.Ας ελπιζουμαι οτι καποτε θα παρουν χαμπαρι και συνελθουν διοτι παρελαβαν μια χωρα με το ονομα ΕΛΛΑΣ μην παραδωσουν στην ερχομενη γενια για ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΝΟ ΤΟ κωλομακι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εσύ που καταφέρεσαι κατά των βουλευτών, προβάλλεις από ένα blog που έχεις ένα βουλευτή για 20 χρόνια, το Λεβογιάννη, που είναι συνυπεύθυνος για τα χάλια μας. Γιατί αυτή η υποκρισία κύριε Πρεβενιέ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ειμαι 59 ετων κυριε και λεω ξυλο πολυ
    ξυλο αφου δεν υπαρχει αλλη τιμωρια
    για τις προκλητικες και προδοτικες πραξεις τους.το της ολης πολεως ηθος
    ομοιουται της αρχουσι.ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ
    Μας εξαπατησαν κυριε ειναι οργανωμενη
    συμμορια,ΜΜΕ,ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ,ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.
    Δεν υπαρχει δημοκρατια,αλλα κομματικη
    χουντα.καιρος να πληρωσουν.Ευτυχως που κανουν οικονομια με τα πολυτελη
    υβριδικα αυτοκινητα. ΝΤΡΟΠΗ...... Ειμαι υψηλομισθο στελεχος ιδ.τομεα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οπου δούμε καριόλη πολιτικό από όποια θέση κιαν κλέβει την Ελλάδα θα τον γιαουρτώνουμε και ενίοτε θα τον ξυλοφορτωνουμε και αυτούς και τα τσιράκια τους τους δημοσιογράφους
    Αρκετά πια τους ανεχτήκαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. δεν ειναι μονο οι πολιτικοι ειναι και το παμπλουτο ιερατειο που φοροδισφευγει πληρωνουμε σαν δημοσους υπαλληλους απο την τσεπη μας ολον τον εσμο των "αγιων" που οχι μονο δεν δουλευουν αλλα μας δουλευουν
    εχετε δει παππα που δεν ειναι χοντρος ¨? (απο την πολυ νηστεια )
    θα παρουν και αυτοι μεταταξη ?
    υποκριτες ψευτες και κλεφτες οπου δειτε φτυστε τους και οχι μονο
    ο χατζηδακις ανοιξε το δρομο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Sas aresoyn kai esas oi syntexnies?


    Farmakopoios xwris Farmakeio
    Greece

    8elw na doylepsw sto diko moy farmakeio eley8era.

    Isa dikaiwmata se oloys toys episthmones Farmakopoioys, eimaste kai emeis polites me isa dikaiwmata sthn ergasia. Eleos me ton kyrio Loverdo poy prostateyei tis syntexnies...

    EINAI ANTISYNTAGMATIKH H YPARXOYSA KATASTASH ME TIS KLEISTES ADEIES. POIOS EINAI O LOGOS DHMOSIOY SYMFERONTOS ME TIS ADEIES POY YPARXOYN? GIATI 8A EINAI KAKO GIA THN KOINWNIA TA PERISSOTERA FARMAKEIA? OI FARMAKOPOIOI SYNTAGOGRAFOYN? DEN NOMIZW... DEN AYJANOYME EMIS TH FARMAKEYTIKH DAPANH.

    DHMOKRATIA TWRA, ELEY8ERH PROSBASH SE OLOYS TOYS FARMAKOPOIOYS STHN AGORA ERGASIAS. KATW H XOYNTA TWN PALIWN FARMAKOPOIWN. 8A PAME STH DIKAIOSYNH ENANTION TOY KYRIOY LOVERDOU.

    Eleos me thn xoynta twn gewgrafikwn kai twn plh8ysmiakwn periorismwn sta Farmakeia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση