GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επεισόδια και συγκρούσεις στο κέντρο της Αθήνας...

Eκτεταμένα επεισόδια σημειώθηκαν στο κέντρο της Αθήνα που μετατράπηκε σε πεδίο μάχης κατά τη διάρκεια της διαδήλωσης η οποία ήταν μεγάλη ...

Eκτεταμένα επεισόδια σημειώθηκαν στο κέντρο της Αθήνα που μετατράπηκε σε πεδίο μάχης κατά τη διάρκεια της διαδήλωσης η οποία ήταν μεγάλη σε όγκο και παλμό, παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες.
Οι διαδηλωτές  συγκρούστηκαν με ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και πετούσαν μολότοφ εναντίον των αστυνομικών οι οποίοι...
απαντούσαν με εκτεταμένη χρήση χημικών και δακρυγόνων. Κάηκαν αυτοκίνητα στην πλατεία Συντάγματος  ενώ άναψαν φωτιές σε σκουπίδια και κάδους απορριμμάτων.
Επίθεση με βόμβες μολότοφ εξαπέλυσαν κουκουλοφόροι που παρεισέφρησαν στην πορεία και στο υπουργείο Οικονομικών με αποτέλεσμα να ξεσπάσει μικρή πυρκαγιά στην είσοδο του κτιρίου που κατασβέστηκε άμεσα.
Σε αρκετές περιπτώσεις οι δυνάμεις της αστυνομίας έχασαν τον έλεγχο και αναγκάστηκαν να υποχωρήσουν ενώ χρειάστηκε να επέμβουν μοτοσικλετιστές της ομάδας ΔΙ.ΑΣ ακριβώς πάνω στην πλατεία Συντάγματος.
Επεισόδια σημειώθηκαν στην οδό Σίνα, δίπλα από την Αγροτική Τράπεζα όπου διαδηλωτές πέταξαν πέτρες και μολότοφ, στους αστυνομικούς. Από την άλλη πλευρά, η χρήση των χημικών ήταν ιδιαίτερα  εκτεταμένη.

13 σχόλια

  1. ΕΛΑ ...... ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ!!!
    ΑΡΓΗΣΑΤΕ ΑΛΛΑ ΞΥΠΝΗΣΑΤΕ...
    ΑΝΤΕ ΧΑΘΕΙΤΕ ΡΕ ΡΟΥΦΙΑΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΠΑΣΟΚ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οπως εχουν τωρα τα πραγματα ενας Παπαδοπουλος χρειαζεται..

    Να συλλαβει και να εκτελεσει επι τοπου με συνοπτικες διαδικασιες τους αλητοσυμμοριτες της αλητοσυμμοριας πασοκ(σκυλια)..

    Τα αχρηστα κουφαρια τους να καουν.

    Η περιουσια τους να δημευτει ΟΛΟΚΛΗΡΗ...

    Παιδια σκυλια και οτι αλλο εχουν οι αλητοσυμμοριτες να υιοθετηθουν απο καποιο ορφανοτροφειο η κυνοκομειο και να λαμβανουν τροφη νερο εφ ορου ζωης.
    Επισης τα διποδα να λαμβανουν και ρουχα απο τον Ερυθρο σταυρο.

    Νομιζω οτι αυτη ειναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ λυση.

    Συμφωνειτε φιλοι μου??
    ....
    Ευχαριστω.
    ..
    Ημουνα σχεδον σιγουρος οτι και υμεις αυτο σκεφτοσαστε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οπως εχουν τωρα τα πραγματα ενας Παπαδοπουλος χρειαζεται..

    Να συλλαβει και να εκτελεσει επι τοπου με συνοπτικες διαδικασιες τους αλητοσυμμοριτες της αλητοσυμμοριας πασοκ(σκυλια)..

    Τα αχρηστα κουφαρια τους να καουν.

    Η περιουσια τους να δημευτει ΟΛΟΚΛΗΡΗ...

    Παιδια σκυλια και οτι αλλο εχουν οι αλητοσυμμοριτες να υιοθετηθουν απο καποιο ορφανοτροφειο η κυνοκομειο και να λαμβανουν τροφη νερο εφ ορου ζωης.
    Επισης τα διποδα να λαμβανουν και ρουχα απο τον Ερυθρο σταυρο.

    Νομιζω οτι αυτη ειναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ λυση.

    Συμφωνειτε φιλοι μου??
    ....
    Ευχαριστω.
    ..
    Ημουνα σχεδον σιγουρος οτι και υμεις αυτο σκεφτοσαστε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΙ ΜΠΑΤΣΑΡΙΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΡΝΕΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΡΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ. ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ...ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΗΡΑΝ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΤΑ ΔΩΡΑ ΕΟΡΤΩΝ ΚΛΠ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ ΝΥΧΤΕΡΙΝΑ ΑΝΘΥΓΙΕΙΝΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΤΑΧΑ ΘΕΛΟΥΝ ..... Α ΝΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΓΕΡΟ ΕΙΔΙΚΟ ΜΠΟΝΟΥΣ "ΒΙΑΙΟΠΡΑΓΙΑΣ" ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ. ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ 50ΑΡΙΚΟ.....ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ Ε ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @15 Δεκ 2010 4:43:00 μ.μ.
    Η μπατσαρία γενικά πάντα απέναντι από τον λαό ήταν. Αν είχαν μυαλό και κοινωνική συνείδηση δεν θα ήταν μπάτσοι. Περιμένουν κάποιο ξεροκόμματο από τους κλέφτες που με τόσο πάθος προστατεύουν, αλλά δεν έχουν το μυαλό να συνειδητοποιήσουν από ποιον πληρώνονται πραγματικά (αν πετύχουν στην αποστολή τους να εξαφανίσουν τα λαϊκά εισοδήματα δεν θα έχουν από που να πάρουν οι κέφτες για να τους δώσουν). Το θέμα είναι τι κάνουμε εμείς. Αν ξεσηκωθεί μαζικά ο λαός ούτε τρεις αστυνομίες δεν τον σταματούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι διαδηλωτές συγκρούστηκαν με ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και πετούσαν μολότοφ εναντίον των αστυνομικών οι οποίοι...
    απαντούσαν με εκτεταμένη χρήση χημικών και δακρυγόνων.

    -----------------------------------

    Πού κρύφτηκαν οι "Δημοκρατικοί -
    Προοδευτικοί" που καταγγέλανε με το παραμικρό το κράτος της δεξιάς?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Παρακολούθησα όλες τις πορείες σε όλο το μήκος τους.
    Στις 11 που ανέβηκα ψιλοαπογοητεύτηκα.
    Μετά ο κόσμος πύκνωσε πολύ , ίσως και να ήταν περισσότερος από τις 5 Μάη.

    Στις αρχές έγινε μια πορεία συλλόγων πολυτέκνων από το Ζαππειο προς τη Βουλή.
    Ήταν αρκετοι με τα παιδάκια τους και πολύ οργισμένοι.
    Έγιναν και δηλώσεις εκπροσώπου στο ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων.

    Το ΚΚΕ στον κόσμο του.Ανέβηκε προς τη βουλή και έστριψε δεξιά προς Ζάππειο, χωρίς να σταθεί ούτε λεπτό μπροστά στο κυνοβολείο του ΔΝΤ.
    Η άλλη πορεία μόλις ξεμύτισε στο Συνταγμα , την υποδεχτηκαν με δακρυγόνα.
    Προηγηθηκε ο εμπρησμός ένος Τσερόκι και ενός Βαν μπροστα στο ξενοδοχείο Μ.Βρεττανία , εκεί που μένουν τα κτηνη της τρόικας.
    Οι μπάτσοι ήταν παντού, προκλητικότατοι και αδιστακτοι.

    Ο Χατζηδάκης έφαγε πολύ ξύλο από αυτά που έμαθα από αυτόπτη μάρτυρα ο οποίος κρατούσε και καποια λάφυρα από την επιθεση.

    Αυτο που θέλω να σημειωσω ειναι πως ανεξαρτητα από τις πολιτικές τοποθετησεις των συγκεντρωμένων υπάρχει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥΣ ΘΥΜΟΣ, έκδηλος και διάχυτος σε όλες τις ηλικίες.

    Άκουσα μεγάλες γυναίκες να φωνάζουν «πάρτε τα όπλα και ξεσηκωθείτε », μεγάλα μπλοκ φωναζαν «χουντα,χουντα» και το πάνδημο «κλεφτες , κλέφτες» έχει γινει σημα κατατεθέν του αγωνα.

    Θα ανεβάσω φωτογραφίες και βίντεο αργότερα , όταν καλμάρω λίγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΘΑ ΠΕΦΤΕΙ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ ΣΕ ΛΙΓΟ.ΑΡΧΙΣΕ Η ΠΕΙΝΑ ΤΡΕΜΕΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΑΓΩΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το κρατος των κουκουλοφορων-αναρχικων-ουτοπιστων-μηδενιστων κλπ εχει την υποστηριξη κομματων (συριζα,ανταρσυα,οικολογοι κ.α),
    δημοσιογραφων (τριανταφυλλοπουλος και αλλοι)”καλλιτεχνων (λαζοπουλος) διεθνουςκεφαλαιου(σορος),πανεπιστημιακων,δικηγορων και πολλων αλλων.

    Αποτελουν κρατος εν κρατει και μαλιστα με επισημα συνορα (πανεπιστημιακο ασυλο).

    Προνομιακός χώρος για τον Σαμαρά. Προσωπικά θεωρώ πως η κοινωνική πλειοψηφία που θα συμπαραταχθεί μαζί του στην κατάργησή του, δηλαδή στην διακοπή λειτουργίας του Πολυτεχνείου, της ΑΣΟΕ και της Παντείου ως στρατώνα τραμπούκων των Εξαρχείων και ως αποθήκη μολότωφ, θα είναι ευρύτατη.

    Μέχρι και ο αριστερός πανεπιστημιακός Πανούσης, που συνέταξε στην δεκαετία του 80 τον νόμο για το άσυλο και την λειτουργία των Πανεπιστημίων, ανοιχτά τάσσεται σήμερα υπέρ της κατάργησής του. Η θέση των κομμάτων μόλις το θέσει ο Σαμαράς; Να στην πω από τώρα:
    -ΠΑΣΟΚ: ό,τι το συμφέρει εκείνη τη στιγμή. Πχ αν ο Σαμαράς το φέρει ως θέμα αμέσως, με το ΠΑΣΟΚ προσφάτως ηττημένο θα συρθεί στο ναι. Αν το αργήσει, όπως λχ ο Καραμανλής, θα αρχίσει τον ενδημικό στο ΠΑΣΟΚ λαικισμό και θα αντιταχθεί.
    -ΚΚΕ: όχι με καταγγελία των “προβοκατόρων”(‘εχουν προαιώνιο μίσος με τους αναρχικούς)
    -ΣΥΡΙΖΑ: όχι και η γνωστή ρητορεία θα ακολουθήσει…
    -ΛΑΟΣ κ Ντοροκόμμα: ναι…

    Και ρωτάω: ποιόν νοιάζει τι λένε τα κόμματα; Μήπως περιμένει κανείς σοβαρός άνθρωπος να ακούσει την Ντόρα ή τον Συριζα για να πάρει ακολούθως θέση στο θέμα της κατάργησης του ασύλου ;

    Ας έχει κερδίσει την ιδεολογική μάχη ο Σαμαράς, ας έχει πείσει την κοινωνία(που στο συγκεκριμένο θέμα είνι ήδη μισοπεπεισμένη) και μετά κανένα γκρουπούσκουλο των Εξαρχείων δεν θα κινηθεί με αξιώσεις.
    Γι’αυτό λέω βρίσκουν παράλυτο ιδεολογικά Κράτος και κάνουν…
    Το Κράτος που πρέπει να φτιάξει ο Σαμαράς(δίκαιο, κοινωνικό και εθνικό)θα τους συντρίψει, με την Κοινωνία δίπλα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τα αναρχοπιθίκια δεν αντιλαμβάνονται την διαφορά ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, ξέρετε.

    Εκτός και αν θεωρείτε ότι επειδή δεν ψήφισαν το μνημόνιο θα τους πετούν ροδοπέταλα στα Εξάρχεια.
    Αθλιοι προβοκάτορες, εγκάθετοι, αλητήριοι.
    Τίποτα δεν σταματά τον αγώνα όλων μας, και του Κώστα Χατζηδάκη, εναντίον των πουλημένων ανθρωπίσκων.
    Είμαστε απέναντί τους.

    Την απόλυτη ευθύνη για τη σημερινή χαοτική κατάσταση και την άνανδρη επίθεση κατά του Κωστή Χατζηδάκη την έχει ένα και μοναδικό πρόσωπο! Γιώργος Παπανδρέου.

    Η ΝΔ δεν συναινεί στην κυβέρνηση των νεοταξικών απολιθωμάτων που θέλει να μας γυρίσει πολλά χρόνια πίσω! Όσο δε οι κύριοι αυτοί επιχειρούν με δόλια μέσα να στοχοποιήσουν μία ολόκληρη παράταξη, τόσο ο κόσμος εξοργίζεται και θα δώσει δυναμικά την απάντηση του στους χώρους εργασίας, στα πανεπιστήμια, αλλά και στους δρόμους!

    όχι στη συναίνεση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εχουμε και λεμε:μετα την πορεια του ΠΑΜΕ που φρουρουσαν οι ιδιοι και την παροδο της μισης πορειας της ΓΣΕΕ βρηκαν τρυπα 10 ατομα με μασκα Α παγκοσμιου πολεμου και δεν ξερω ποσα ατομα απο την του Βρετανια και η συνεχεια γνωστη.Εκει εφυγα για να μην φαω καμια μαρμαρια.Αυτοι ειναι οι προβοκατορες οπως και η ηγεσια των ΜΑΤ που μπορουσαν να τους απομονωσουν.Τελικα αναγκασαν τον λαο που διαδηλωνε να φυγει.Οι μυστικες υπηρεσιες σε δραση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΑΣΟΚ

    ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΔΡ KΟΥΤΣΟΥΚΟς ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

    ΟΤΙ
    1. Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ ΕΞΑΝΤΛΕΙΤΑΙ
    2. ΤΡΑΠΕΖΕς ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ
    3. ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙς ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΤΟΥς ΚΛΕΦΤΕς ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΑΥΤΟΥς ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟΥς ΚΛΕΦΤΕς ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟς
    4. ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΟΝ Παπακωνσταντινου ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ
    5. ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟς ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ "ΣΤΗΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ Η "ΔΗΘΕΝ ΦΤΩΧΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟ δντ !!
    6. Η ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑ ΑΓΡΙΕΜΕΝΗ
    7 ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ Η ΝΕΑ ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ ΤΩΡΑ

    ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΑΛΛΑΓΩΝ

    ΠΑΤΡΟΚΛΟΣ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 15 Δεκ 2010 5:30:00 μ.μ. και 15 Δεκ 2010 4:43:00 μ.μ.
    Είστε και οι δύο ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΑ ΗΛΙΘΙΟΙ!!! Στους "μπάτσους" όπως τους ονομάζετε, (φανερώνοντας το κόμπλεξ σας), κόψανε ΑΚΡΙΒΩΣ όσα και στους υπόλοιπους δημοσίους υπαλλήλους. Κάποιος όμως ΠΡΕΠΕΙ να υπερασπίσει την περιουσία και την τάξη, από κάποια ανθρωποειδή που η μόνη τους ιδεολογία είναι το μίσος. Ποιός θα το κάνει αυτό;;; Εσείς οι κοτούλες μήπως;;; Μάθετε επιτέλους να ξεχωρίζετε κάποια πράγματα στον ατροφικό και λοβοτομημένο εγκέφαλό σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση