GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λιάνα Κανέλλη: Απολογηθείτε...

16 σχόλια

  1. φανταζεσται να σας τιμωρησει ο θεος και να την εχεται " Γυναικα"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 1
    Είναι άξιο απορίας μέχρι πού αυτός ο λαό ς θα ανέχεται και θα υπομένει τις χυδαίες ψευτιές του ανδρείκελου ,αχυράνθρωπου, ακαμάτη, παπατζή, ψεύτη, άθλιου, τυχοδιώκτη ξεπουλημένου, άχρηστου και ανθέλληνα πρωθυπουργού πού έχει μαζέψει γύρω του μία ομάδα από λαμόγια της νέας τάξης που παπαγαλίζουν ως απροσάρμοστα την δικτατορία της παγκόσμιας διακυβέρνησης.
    Όλα αυτά τα τομάρια εκκολάφθηκαν και γαλουχήθηκαν από τους διεθνείς τοκογλύφους τραπεζιτών , ιδιοκτητών πολυεθνικών , οικονομικών τυχοδιωκτών με χρήματα του Ελληνικού λαού !!!! για να επιτελέσουν το καταστροφικό έργο τους στην πατρίδα.
    Η μέχρι σήμερα διακυβέρνηση τους δεν είναι τίποτε άλλο από μια συνειδητή προσπάθεια που φθάνει στα επίπεδα της εθνικής προδοσίας και μειοδοσίας με ένα σκοπό και στόχο, την άνευ όρων και αντίσταση από πλευράς του λαού κυριαρχικών δικαιωμάτων της πατρίδας και πρόσχημα την οικονομική καταστροφή που επέφεραν οι ΙΔΙΟΙ στον τόπο φορτώνοντας τα βάρη στις πλάτες του ΕΛΛΗΝΙΚΟΎ λαού ως ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ αυτής της κατάστασης. Οι φόροι που έπρεπε να επιβληθούν για να οδηγήσουν με μαθηματική ακρίβεια την χώρα στην καταστροφή και την εξαθλίωση είχαν ήδη προαποφασιστεί από την κατοχική σημερινή κυβέρνηση της εθνικής μειοδοσίας με τους πάτρωνες τους.
    Ήταν αδύνατον για οποιαδήποτε κυβέρνηση να περάσει τέτοια στυγνά μέτρα εναντίον του λαού χωρίς να υπάρξει λαϊκή αντίδραση και ξεσηκωμός.
    Έπρεπε να βρεθεί ένα άλλοθι ισχυρό που θα καθήλωνε τις όποιες λαϊκές αντιδράσεις . Ασφαλώς οι πάτρωνες τους φρόντισαν να καλύψουν αυτό το κενό επηρεάζοντας όλα τα πολιτικά ζόμπι της Ευρώπης να ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ στην Ελλάδα, ότι η όποια οικονομική βοήθεια θα έδιναν για την στήριξη της οικονομίας μας , θα έπρεπε να συνοδεύεται από ένα εξαθλιωτικό και καταστροφικό πρόγραμμα του οργανισμού τους (ΔΝΤ) και των τεράτων που το υπηρετούν (άλλωστε δεν θα ήταν η πρώτη φορά το εφάρμοσαν σε πολλές χώρες όπου τα σιωνιστικά γουρούνια θέλανε να βάλουν στο χέρι τον πλούτο της χώρας που επέλεγαν. Τα παραδείγματα πολλά) , ΈΤΣΙ ΏΣΤΕ στην αναμπουμπούλα της διάσπασης της κοινωνίας η δοσίλογη κυβέρνηση να περάσει μέτρα αντισυνταγματικά , αντιλαϊκά πού κάτω από ομαλές συνθήκες δεν μπορούσαν να διανοηθούν.
    Η εφαρμογή της πολιτικής και του δόγματος του σοκ σε πλήρη εξέλιξη απέναντι σε ένα λαό που τον καταχρέωσαν συνειδητά και εν γνώσει τους ότι ποτέ αυτός ο άμετρος δανεισμός που πραγματοποιήθηκε τα τελευταία χρόνια από τις τράπεζες θα μπορούσε να αποπληρωθεί. Αυτός ήταν και ο πραγματικός στόχος του δανεισμού να περιέλθει ο λαός, η κοινωνία σε υπερχρέωση έτσι ώστε να έρθει ο εδώ και χρόνια εκκολαπτόμενος μασόνος προδότης και ανθέλληνας πρωθυπουργός για να επιτελέσει το καταστροφικό του έργο τόσο στο επίπεδο της κοινωνίας όσο και στον διαμελισμό και την απεμπόληση κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας προς όφελος των παγκόσμιων τυχοδιωκτών τοκογλύφων ιδιοκτητών των τραπεζών ,πολυεθνικών και του μαύρου κεφαλαίου που διαχειρίζονται από παράνομες πωλήσεις όπλων (υπόθεση contras) και διακίνησης ναρκωτικών (έχουν μετατρέψει το ΑΦΓΑΝΙΣΤΆΝ σε ένα απέραντο λιβάδι παραγωγής οπίου το οποίο προστατεύουν οι «ειρηνιστικές» στρατιωτικές δυνάμεις)!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 2.
    Οι όποιες αντιρρήσεις αυτής της κυβέρνησης προς τους πάτρωνες τους για την εφαρμογή αυτού του καταστροφικού σχεδίου για την Ελλάδα , καλύφθηκαν από τις υποσχέσεις που δόθηκαν από τα διεθνή καθίκια ότι δεν κινδυνεύουν και θα τους προστατεύσουν σε περίπτωση λαϊκής εξέγερσης. Έβαλαν μπροστά την μηχανή της αβάντας και κάθε τόσο ένας επιφανής διεθνής μαλάκας γουρούνι της διεθνούς του μαύρου κεφαλαίου και της εκμετάλλευσης , βραβεύει τον αχυρένιο πρωθυπουργό και τον αστείο έως γελοίο υπουργό οικονομικών που εξαθλιώνουν ένα ολόκληρο λαό!!!!Παράλληλα έβαλαν μπροστά και την μηχανή των ΜΜΕ με αποβράσματα δημοσιογράφους που για να παίρνουν ένα μισθό έχουν πουλήσει την μάνα τους στον διάολο , να προπαγανδίζουν τον ηλίθιο και όταν υπάρχει αντίδραση να επιτίθενται σε όλους ότι και καλά θίγεται το κοινωνικό συμφέρον , την στιγμή που καταρρέει η χώρα σαν χάρτινος πύργος από την εγκληματική διακυβέρνηση της χώρας οδηγώντας το μεγαλύτερο μέρος του λαού στην φτώχεια και την πείνα. Τέτοιοι αληταράδες είναι και ασφαλώς ποτέ δεν θα τους δείτε σε λαϊκές συγκεντρώσεις γιατί γνωρίζουν πολύ καλά ότι είναι ανθυγιεινό για την σωματική τους ακεραιότητα.
    Όσο μεγαλύτερο κακό κάνεις σε ένα λαό τόσο μεγαλύτερη διεθνή αναγνώριση έχεις από τα παγκόσμια γουρούνια σιωνιστές τρομοκράτες των λαών.
    Πιστεύουν λοιπόν αυτά τα κοπρόσκυλα της κυβέρνησης ότι θα επιτελέσουν το έργο τους και θα συνεχίσουν να περιφέρονται στην Ελλάδα σαν να μην συμβαίνει τίποτε!!!! ΠΛΑΝΑΣΘΑΙ ΠΛΑΝΗΝ ΟΙΚΤΡΑΝ !!!!αυτό που σας περιμένει ούτε ο χειρότερος εφιάλτης των ονείρων σας δεν σας το είπε. Άλλωστε πολλούς ηγέτες παντοδύναμους του παρελθόντος τους έσειρε ο λαός από τους γιακάδες σαν άδεια τσουβάλια στον τοίχο να εκτελεστούν σαν τα λυσσασμένα σκυλιά. Ασφαλώς ούτε και αυτοί είχαν ονειρευτεί τέτοιο τέλος στην μέθη της εξουσίας τους και βασίζονταν στις υποσχέσεις των προστατών τους.
    Όταν τα πράγματα χειροτερέψουν κάτι που δεν είναι μακριά, ένα είναι σίγουρο , ότι αυτοί που σας χρησιμοποιούν σήμερα σαν πιόνια κάνοντας την δουλειά τους θα σας εγκαταλείψουν κατά την προσφιλή τους μέθοδο αποποιούμενοι κάθε συνενοχή μαζί σας στέλνοντας σας βορά στα εξαγριωμένα πλήθη που σε καμία περίπτωση δεν θα εφαρμόσουν το savoir vivre συμπεριφοράς απέναντι σας. Καλό είναι αυτό να το κρατήσετε στο πίσω μέρος του κεφαλιού σας.
    Η υπομονή έχει εξαντληθεί , η ανοχή υπερέβη τα όρια της η έκρηξη είναι πρό των πυλών . Η φαυλότητα το χάος και η καταστροφή που έχετε επιφέρει στον τόπο εδώ και 14 μήνες ρίχνει αυλαία.
    Τα μνημόνια και οι δανειακές συμβάσεις πού έχετε υπογράψει θα γίνουν τα κηδειόχαρτα που θα σας συνοδεύουν. Τα δάνεια που πήρατε και φορτώσατε στις πλάτες του λαού πληρώνοντας τόκους μόνο σ τα αφεντικά σας και λέγοντας χυδαία ψέματα στον λαό ότι από αυτά πληρώνετε συντάξεις και μισθούς , θα πληρωθούν αν πληρωθούν από τις περιουσίες που κάνατε εσείς τα παιδιά σας τα εγγόνια σας οι συνεργάτες σας τα λαμόγια που ταΐζατε και παίρνατε μίζες από αυτά που κλέβατε δανειζόμενοι και φορτώνοντας τα βάρη στον λαό.
    Ο κόμπος έσπασε την κτένα από εδώ και πέρα είστε εχθροί αυτού του λαού και έτσι θα σας αντιμετωπίσει εσάς και όσους σας υποστηρίζουν στο ξεθεμελίωμα που έχετε ως στόχο και την ολοσχερή καταστροφή αυτής της χώρας που θέλετε να παραδώσετε αμαχητί στους παγκόσμιους σιωνιστές διαολάνθρωπους τοκογλύφους ρεμάλια αληταραδες της μαύρης διεθνούς.
    Θα χυθεί αίμα επί δικαίω και αδίκω και οι μόνοι υπεύθυνοι θα είστε εσείς που επιφυλάξατε για τον εαυτό σας να παίξετε τον ρόλο του σύγχρονου Εφιάλτη και να ανοίξετε τις κερκόπορτες του κράτους στα γουρούνια προστάτες σας.
    ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ !!!!!
    Α Λ Ε Ξ Α Ν Δ Ρ Ο Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λιανα Κανελη ειμαι ενας Πασοκος που πιστεψε πως κατι προς το καλυτερο θα αλλαζε σε αυτην την ερμη χωρα με τον Γ.Παπανδρεου να κινει τα νηματα της πατριδας μας.
    Ποσο επεσα εξω Αγαπητη μου Λιανια και ποσο δικιο ειχε η ομιλια σου στην βουλη..Δεν ειναι τυχαιο που στις επαλξεις του ΚΚΕ εισαι παντοτε στην πρωτη γραμμη,μαχημη,δυναμικη.επαναστατρια..
    Λιανια Κανελη εσυ εισαι και κανα δυο αλλοι που εμειναν να σηκωνουν το αναστημα τους για την πατριδα μας.
    να εισαι παντα δυνατη με καλη υγεια γιατι σε χρειαζομαστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Νάτος ρε, και τον ψάχναμε τον νέο πρόεδρο της Πανάθας.Λιάνα και πάλι λιάνα, από τα ροζ τεφτέρια της Μιμης έγινε πασιονάρια του ΠΑΜΕ: Ο ΟΡΙΣΜΟΣ του χαμαιλέοντα. . . και τώρα (γιατί όχι;): προεδράρα στην Πανάθα (η χαρά του κάθε γαύρου. . .)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπράβο ρε Λιάνα. Πες τα τους. Χάθηκε η ΠΑΤΡΙΔΑ μας. Πάει η Ελλάδα στον αγύριστο. Τί κρίμα!! μια τόσο όμορφη χώρα. Μένω στο εξωτερικό, είμαι της τρίτης ηλικίας και πονάει η καρδιά μου, όταν βλέπω αυτά τα χάλια. Έρχομαι κάθε χρόνο και θα έρχομαι όσο αντέχουν τα πόδια μου, ώσπου να πεθάνω. Να φιλάω το χώμα που με γέννησε και να την φαντάζομαο όπως ήταν το 1957 που έφυγα. Τάκης Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΝΤΕ ΔΕΞΙΟΡΩΣΟΦΑΣΙΣΤΡΙΑ.ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΣΑ.ΑΠΟΛΟΓΗΣΟΥ ΠΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΥΣΤΑΡΙΟ ΤΟΥ ΚΟΥΚΑΚΙΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕΣ ΕΚΑΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προς 2.22μμ
    Αυτο βρηκες μονο να πεις βρε καραγκιοζη?
    Κριτικη για τα σχολια οταν δε μας παιρνει δεν κανουμε ετσι? Πεταμε μια μαλακια, κι οποιον παρει ο Χαρος.
    Σκουπιδι, ε σκουπιδι.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 6:15:00 μ.μ. Ανώνυμε του κώλου.

    Απάντησε επι των θεμάτων εθνικής προδοσίας που θίγει η Λιάνα, γαμημένο κωλοπαίδι και άσε τις πούστικες επιθέσεις.

    Τα λέει ή δεν τα λέει σωστά, γαμιόλη;

    Απάντα μωρή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΒΓΑΛΑΝΕ ΤΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΣΑ ΤΟΥ ΟΡΥΚΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑΝ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΞΟΥΝ ΠΑΤΡΙΩΤΑΚΙΑ !

    ΠΟΙΟΣ ? ΤΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΠΟΥ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!!!

    ΔΕΝ ΓΑΜΙΕΣΑΙ ΜΩΡΗ ΜΕ ΚΑΝΑ ΣΚΥΛΟ ΛΕΩ ΕΓΩ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΚΕ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ ΓΑΜΗΜΝΕΝΟΙ ΠΟΥΣΤΡΟΦΑΣΙΤΕΣ ΟΛΟΙ ΣΑΣ.

    ΜΠΟΡΝΤΩ ΧΡΩΜΑ, ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΚΟΚΚΙΝΟ.
    ΥΠΕΡΜΠΟΡΝΤΩ ΜΑΛΙΣΤΑ, ΒΑΘΥΤΑΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ.

    ΤΡΑΒΑΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΡΟΠΑΠΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΓΙΟ.

    ΕΓΩ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΤΗΝ ΤΑΞΙΚΗ ΜΟΥ ΠΟΡΕΙΑ.

    ΕΣΕΙΣ ΠΟΥΣΤΡΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΦΤΙΑΞΑΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΧΩΡΑΕΙ ΠΙΑ.
    ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΤΗΝ ΛΟΥΣΤΕΙΤΕ.

    ΕΓΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΡΩ ΤΙ ΜΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ.
    ΑΛΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΙΜΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΥΜΝΕΙΤΕ.

    ΡΟΜΠΕΣ ΞΕΚΟΥΜΠΩΤΕΣ.

    Υ.Γ ΥΠΟΨΙΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ.
    ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΛΕΙΝΩ ΜΕ ΕΥΛΑΒΕΙΑ ΚΑΙ ΦΙΛΩ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥΣ. ΟΜΩΣ ΤΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΣΕ "ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΥΣΕΣ ΕΝΟΡΙΕΣ".
    ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΟΥΛΕΣ ΤΙΣ ΜΠΑΝΤΕΣ, ΟΥΕΕΕΕΕΕΕΕ...

    ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΝΙΞΕΙ ΟΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ρε 8:57,

    Πες μας για τον Νομαρχη Περωτή της Μεσσηνίας.Εχεις διαβασει για το άτομο;

    Παρε μωρη να ΄χεις:

    "... Σας λέγουν ότι μας πηγαίνουν εις το Ανατολικόν μέτωπον, ουδέν αναληθέστερον. Σε εμάς έδωκε τα όπλα η πατρίς και για τον εσωτερικόν εχθρό και μόνον εσωτερικόν (κομμουνισμόν). Σας λέγουν ότι συνεργαζόμεθα με τους Γερμανούς. Ναι. Μας παρέσχον οπλισμόν δια την καταπολέμησιν του Κομμουνισμού και μόνον και μας συντρέχουν εις την καταπολέμησιν της γάγγραινας αυτής και γνωρίζεται πολύ καλά με πόσας θυσίας έχουν και αυτοί πληρώσει εις αίμα και ίσως περισσότερο ημών..."

    - Διοικητής Τάγματος Ασφαλείας Μελιγαλά, Ταγματάρχης Παναγιώτης Στούπας

    Τα Νέα - Σημαία - Θάρρος, 13 Αυγούστου 1944


    ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΠΑΡΕ ΝΑ ΄ΧΕΙΣ

    ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΜΩΡΗ ΑΔΕΡΦΗ:

    "... Ο ίδιος ο Γερμανικός Στρατός Κατοχής εν Ελλάδι, όταν αντελήφθη ότι η μικρά και ασήμαντος εν Ελλάδι μειοψηφία ηπείλει να καταστρέψει την Ελλάδα, δεν εδίστασε να προχωρήσει εις την δευτέραν ωραίαν αυτήν χειρονομίαν του να μας χορηγήση τα μέσα να συγκροτήσωμεν τα Τάγματα Ασφαλείας και να αναδιοργανώσωμεν τα αστυνομικά τμήματα τα οποία εγγυώνται σήμερον την τήρησιν της τάξεως..."

    - Νομάρχης Μεσσηνίας, Δημήτριος Περρωτής

    Τα Νέα - Σημαία - Θάρρος, 4 Σεπτεμβρίου 1944

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΕΡΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΟΥΣ ΜΩΡΗ ΤΡΥΠΟΑΝΟΙΓΝΕΝΟΙ ΟΛΙ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ:

    "ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ εις τον Θεόν τον Άγιον τούτον όρκον ότι θα υπακούω απολύτως εις τας διαταγάς του ανώτατου αρχηγού του Γερμανικού Στρατού Αδόλφου Χίτλερ. Ανατεθησόμενός μοι υπηρεσίας και θα υπακούω άνευ όρων εις διαταγάς των ανωτέρων μου. Γνωρίζω καλώς δια μίαν αντίρρησιν εναντίον των υποχρεώσεων μου, τας οποίας δια του παρόντος αναλαμβάνω, θέλω τιμωρηθή παρά των Γερμανικών Στρατιωτικών Αρχών."

    FIRST OATH OF THE SECURITY BATTALION TRAITORS

    "I SWEAR by God this Sacred oath, that I will obey absolutely the orders of the Supreme Commander of the German Army, Adolf Hitler. I will with loyal dedication perform my duties and obey without condition the orders of my superiors. I fully acknowledge that any objection to the obligations hereby accepted will lead to my punishment by the German Military Authorities."


    ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΠΑΛΙΟΤΡΟΥΠΑ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΤΟ Κ.Κ.Ε, ΓΑΜΜΗΜΕΝΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΑΡΕ ΜΩΡΗ ΠΑΛΙΟΚΟΥΔΟΥΝΑ:

    "ΟΙ 5000 ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΝΔΡΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΟΠΙΣΘΕΝ ΑΥΤΩΝ, ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΒΑΘΥΤΑΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΙΝ ΤΩΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΑΣ ΑΠΟΠΕΙΡΑΝ ΣΧΕΔΙΑΣΘΕΙΣΑΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΘΕΙΣΑΝ ΥΠΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΩΝ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΗΘΕΛΟΝ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥ. ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΧΑΡΑΝ ΤΩΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΘΑΥΜΑΣΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΙΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΛΙΝΟΥΝ ΜΕ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ ΤΟ ΓΟΝΥ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΥ ΘΕΟΥ, ΟΣΤΙΣ ΗΠΛΩΣΕΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΗ ΧΕΙΡΑ ΕΠΑΝΩ ΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗΝ ΣΑΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΑΦΥΛΑΞΕΙ ΕΙΣ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΝ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝ ΑΓΩΝΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΝΩΛΗΣ ΗΝΩΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΗΝ. ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΘΕΛΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Η ΕΝΔΕΙΞΙΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΟΡΜΗΣΙΣ, ΟΠΩΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΔΙ’ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΜΕΧΡΙΣ ΕΣΧΑΤΩΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ ΟΡΔΩΝ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ. ΑΠΟ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΓΗΣ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΣΠΑΡΤΗΣ, ΕΚ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΠΡΟΗΛΘΕΝ Η ΔΡΑΞ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΟΥ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΣΩΣΕΝ ΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΝ, ΥΨΟΥΤΑΙ Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΜΑΣ: ΚΥΡΙΕ ΔΙΑΦΥΛΑΣΣΕ ΤΟΝ ΦΥΡΕΡ!"



    - Συνταγματάρχης Παπαδόγκωνας (Ταγμάτων Ασφαλείας).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΙΕΡΑΣ ΕΠΙΣΤΑΣΙΑΣ
    ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΥΤΟΥ ΕΞΟΧΟΤΗΤΑ
    ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥ Γ' ΡΑΪΧ
    ΑΔΟΛΦΟΝ ΧΙΤΛΕΡ

    Ημείς οι 20 εκλεγμένοι αντιπρόσωποι των ισάριθμων ιερών μονών των αποτελουσών την Μοναστικήν Πολιτείαν του Αγιωνύμου Όρους Άθω δημοσιεύομεν εις επήκοον πάντων την ανοικτήν ταύτην συγχαρητήριον επιστολήν διά τάς κατά των Σοβιετικών νίκας σας. Καί αγαλλόμενοι κραυγάζομεν εν θαυμασμώ: Έπεσεν το Ζιτομίρ καί εσώθη η Χριστιανοσύνη.

    Κύριος ο Θεός κρατύνη την υμετέραν εξουσίαν εις έτη πλείστα.

    Οι 20 αντιπρόσωποι της ενιαυσίου συνάξεως των 20 κυριάρχων μονών της Αθωνικής Πολιτείας.

    Α' ΤΕΤΡΑΔΟΣ: Λαύρας, Δοχειαρίου, Ξενοφώντος, Εσφιγμένου.

    Β' ΤΕΤΡΑΔΟΣ: Βατοπεδίου, Κουτλουμουσίου, Καρακάλου, Σταυρονικήτα.

    Γ' ΤΕΤΡΑΔΟΣ: Ιβήρων, Παντοκράτορος, Φιλοθέου, Σίμωνος Π¨ετρας.

    Δ' ΤΕΤΡΑΔΟΣ: Χιλιανδαρίου, Ξηροποτάμου, Αγ. Παύλου, Οσίου Γρηγορίου.

    Ε' ΤΕΤΡΑΔΟΣ: Αγ. Διονυσίου, Ζωγράφου, Αγ. Παντελεήμονος, Κωνσταμονίτου.


    ΚΡΕΜΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση