GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πρόσκληση για συμμετοχή και κοινωνική ευθύνη...

Από το http://daemcase.blogspot.com/ Πολίτες της Αθήνας, Είμαστε εργαζόμενοι στο Δήμο Αθηναίων. Συγκεκριμένα είμαστε συμβασιούχοι της ...

Από το http://daemcase.blogspot.com/
Πολίτες της Αθήνας,
Είμαστε εργαζόμενοι στο Δήμο Αθηναίων. Συγκεκριμένα είμαστε συμβασιούχοι της ΔΑΕΜ (Δήμος Αθηναίων Επιχείρηση Μηχανογράφησης) με συμβάσεις έργου. Αυτό σημαίνει ότι το εργασιακό μας καθεστώς περιλαμβάνει μπλοκ παροχής υπηρεσιών, εισφορές στο ΤΕΒΕ και απόδοση ΦΠΑ.
Στελεχώνουμε κυρίως θέσεις εξυπηρέτησης κοινού (ΚΕΠ, 1595, Κέντρο Εξυπηρέτησης Αλλοδαπών, Δημοτολόγιο, Ληξιαρχείο, ΤΑΠ, ΟΑΚΠ, Δημοτικά Τέλη, κλπ) αλλά και διοικητικές θέσεις παρέχοντας μηχανογραφική και γραμματειακή υποστήριξη σε διάφορες υπηρεσίες του Δήμου Αθηναίων.
Η προϋπηρεσία μας κυμαίνεται από 4 έως 9 έτη, η...
 παρουσία μας στις υπηρεσίες του Δήμου είναι καθημερινή και το ωράριό μας πλήρες. Είναι γεγονός ότι όλα αυτά τα χρόνια, καλύπτουμε πάγιες και διαρκείς ανάγκες, που θα ήταν δύσκολο να εξυπηρετηθούν δίχως τις εξειδικευμένες γνώσεις μας και την ευσυνείδητη και αδιάκοπη εργασία μας.
Από τον προηγούμενο Μάιο έχουμε προσφύγει στη δικαιοσύνη, καταθέτοντας ασφαλιστικά μέτρα, προκειμένου να διεκδικήσουμε την παραμονή στην εργασία μας. Η υπόθεσή μας θα εκδικαστεί στις 11/1/2011.
Με αυτή την επιστολή, απευθύνουμε ένα κάλεσμα υποστήριξης σε όλους και όλες εσάς, που ίσως δεν είστε σε θέση να γνωρίζετε την μέχρι τώρα εργασιακή μας προσφορά στο Δήμο της Αθήνας, αλλά σίγουρα μπορείτε να αντιληφθείτε την κατάσταση στην οποία έχουμε περιέλθει, τις αγωνίες μας, καθώς και το ενδεχόμενο να μείνουμε χωρίς δουλειά.
Με γνώμονα την λογική, την υπευθυνότητα, τη συμμετοχή και τη δίκαια κατανομή των κοινωνικών επιβαρύνσεων, θεωρούμε ότι είναι δυνατή η ρύθμιση του ζητήματός μας με τρόπο αμοιβαία αποδεκτό και ωφέλιμο.
• Στόχος μας είναι η μετατροπή των συμβάσεών μας σε αορίστου χρόνου.
• Όραμά μας η αξιοπρεπής προσωπική και οικογενειακή διαβίωση.
• Ελπίδα μας η συμμετοχή μας με ισότιμους όρους εργασίας.
• Πρόθεσή μας είναι να έρθουμε σε επαφή με κάθε αρμόδιο παράγοντα (είτε της επερχόμενης είτε της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής, αλλά και κάθε άλλο Πολιτικό ή Κοινωνικό φορέα) προκειμένου να δημοσιοποιήσουμε το πρόβλημά μας και να αναζητήσουμε από κοινού μία λογική και βιώσιμη ρύθμιση.
Ζητάμε από εσάς, και στον βαθμό που συμφωνείτε με το δίκαιο του αιτήματός μας, να μας στηρίξετε στους χώρους δουλειάς σας και στον κοινωνικό σας περίγυρο, κάνοντας το πρόβλημά μας γνωστό.
Ζητάμε από το κράτος και τη δικαιοσύνη να κριθούμε με βάση το έργο που παράγουμε όλα αυτά τα χρόνια και να μας αποδοθεί το αυτονόητο.
Θέλουμε να κρατήσουμε τις δουλειές μας - τις έχουμε ανάγκη!!! Αυτό συμβάλλει στην καλή λειτουργία του Δήμου, κατά συνέπεια είναι προς όφελος του πολίτη και του κοινωνικού συνόλου. Η αναγνώρισή του δικαιώματος αυτού δεν είναι χάρη, είναι υποχρέωση, και μάλιστα κοινωνικά επιβεβλημένη!
Ελπίζουμε ότι θα στηρίξετε στο δίκαιο αίτημά μας,
Η επιτροπή κινητοποίησης
• Σταυρούλα Λιούτα
• Βάσω Αλεξοπούλου
• Νίκος Γεωργακόπουλος
ΥΓ.
Η κίνηση να δημοσιοποιήσουμε το πρόβλημά μας και να αναζητήσουμε λύσεις, δεν εμπεριέχει πολιτικές σκοπιμότητες. Η κινητοποίησή μας έχει καθαρά κοινωνικό χαρακτήρα και αποβλέπει στο δικαίωμα στην εργασία που έχουν όλοι, ανεξαρτήτως πολιτικής τοποθέτησης.

11 σχόλια

  1. Συμβασιούχος σημαίνει συμβασιούχος. Να πάτε σπίτια σας και να πάτε να βρείτε νέες δουλειές ή να φτιάξετε νέες δουλειές στον ιδιωτικό τομέα. Αρκετά μία ζωή να σας πληρώνει ο κόσμος που μία ζωή πληρώνει τα χρέοι του δημοσίου. Το ότι έχετε ΤΕΒΕ δεν αλλάζει το γεγονός ότι πληρώνεστε από δημόσιο χρήμα που δεν υπάρχει και καταλήγουμε να τα πληρώνουμε όλοι μας στο τέλος. Καλές γιορτές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμβασιούχος σημαίνει συμβασιούχος. ΑΣΕΠ συμαίνει ΑΣΕΠ. Ας γίνει διαγωνισμός. Είστε και εσείς από συμμέτοχοι στο αίσχος. Αυτοί σας διόριζαν, εσείς διοριζόσασταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιώργος Παπανδρέου:

    «Όλοι γνωρίζετε ότι είμαι γιός μετανάστη. Για μένα η Ελλάδα δεν ήταν μοίρα, ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ!!!»

    Γ@μημένα δεξιά νεοδημοκρατικά λαμόγια,

    Που έχετε γλώσσα και μιλάτε, ύστερα από τον όλεθρο, στον οποίο μας οδηγήσατε???

    Αφήνω στην άκρη ότι ανέκαθεν ήσασταν (αναφέρομαι πρωτίστως στη λαϊκή σας βάση- το 25%, που λέγεται «λαϊκή δεξιά») ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ- το πιο καθυστερημένο, το πιο αμόρφωτο, το πιο απολίτιστο και το πιο μη-δυναμικό κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας…

    Ήσασταν πάντα οι ρουφιάνοι, οι ξενοκίνητοι προδότες και οι δυνάστες του έθνους- ΙΣΤΟΡΙΚΑ!!!!!!


    ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΠΟΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΣΑΣ!!!

    ΕΙΣΤΕ ΤΑ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ, ΤΑΓΜΑΤΑ(ΣΦΑ)ΛΗΤΕΣ, ΧΙΤΕΣ, ΜΑΥΔΕΣ, ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΣΑΣ, ΠΟΥ ΚΑΡΦΩΝΑΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕ Η Ο.Π.Λ.Α., ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΝΕΙΜΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΕ ΣΑΣ, ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΕΡΟΥΣ ΠΡΟΔΩΤΕΣ, ΚΡΥΒΟΣΑΣΤΑΝ ΜΕΣ ΣΤΗ ΚΟΜΑΝΤΑΤΟΥΡ, ΣΤΟΥΣ ΠΑΤΡΩΝΕΣ ΣΑΣ Ή ΗΣΑΣΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΚΙ ΓΛΥΦΑΤΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΗΣ ΓΑΜΙΟΛΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑΣ- ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗΣ ΣΑΣ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΝ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!

    ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ, ΠΟΥ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΕΦΤΑΝ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΠΕΘΑΙΝΑΝ, ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΔΕΞΙΑ ΚΤΗΝΗ ΘΗΣΑΥΡΙΖΑΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΥΦΑΡΙΑ ΤΟΥΣ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΜΠΙΖΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΑΖΙ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ!!!

    ΟΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΣΑΣ ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ, ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΑΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΡΩΜΕΡΑ ΚΩΘΩΝΙΑ, ΠΟΥ ΑΦΟΥ ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΠΟΡΩΝΤΑΣ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΛΛΟΥ, ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΤΣΟΜΠΑΝΗΔΕΣ, ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΛΟΓΩ "ΚΑΘΑΡΟΥ" ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΜΗΤΡΩΟΥ, "ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ"- ΒΑΣΑΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΕΣ, ΑΓΡΟΦΥΛΑΚΕΣ, ΕΣΑΤΖΗΔΕΣ, ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΚΙ ΑΓΑΜΗΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΓΕΜΑΤΟΥΣ ΚΟΜΠΛΕΞ, ΠΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕΤΑΙ, ΔΙΕΓΕΙΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΞΕΣΠΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΕ ΠΑΤΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΦΤΕΡΝΕΣ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΠΟΥ ΤΙΣ ΣΑΠΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΜΕ ΒΕΡΓΕΣ ΚΑΙ ΞΥΛΑ ΜΕΧΡΙ ΟΡΓΑΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΔΙΣΜΟ ΤΟΥΣ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΚΑΘΗΚΙΑ!!

    ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΜΑΛΛΙΟΣ, ΜΠΑΜΠΑΛΗΣ, ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΚΡΑΒΒΑΡΙΤΗΣ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ????

    ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ, ΒΡΕ!!!

    ΣΠΛΑΧΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΣΑΣ!!!

    ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΦΤΩΧΕΣ ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ "ΑΓΑΠΟΥΝ" ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!!!!

    Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΑΣ ΤΟ 1975, ΣΟΛΩΝΑΣ ΓΚΙΚΑΣ, ΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ ΤΑ ΚΑΗΜΕΝΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕΡΙΚΑ "ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΗΜΑΤΑΚΙΑ"...

    Ε, ΚΑΙ ΦΑΓΑΝΕ ΜΟΝΟΝ 4-5 ΜΗΝΕΣ ΜΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ, ΤΑ ΚΑΗΜΕΝΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!

    ΕΙΣΤΕ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΩΝ ΑΜΟΡΦΩΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΩΝ!!

    ΕΣΕΙΣ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΠΟΤΕ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΕΣ, ΑΓΡΟΦΥΛΑΚΕΣ, ΧΩΡΙΑΤΕΣ, ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΥΣ, ΠΑΠΠΑΔΕΣ, ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ!!!

    ΕΝΑΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΙΧΑΤΕ, ΤΟΝ ΜΑΝΟ ΧΑΤΖΙΔΑΚΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΝΕ ΜΟΝΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΥ!!!

    ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΤΟΥ ΣΚΥΛΑΔΙΚΟΥ ΣΚΟΥΠΙΔΑΡΙΟΥ, ΤΗΣ ΜΑΣΑΣ, ΤΗΣ ΡΕΜΟΥΛΑΣ, ΤΟΥ ΡΟΥΣΦΕΤΙΟΥ, ΤΗΣ ΡΟΥΦΙΑΝΙΑΣ, ΤΗΣ ΛΑΜΟΓΙΑΣ, ΤΟΥ ΑΡΜΕΓΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ-ΑΓΕΛΑΔΑ, ΤΟΥ ΔΟΣΙΛΟΓΙΣΜΟΥ, ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ, ΤΟΥ ΚΑΡΑΚΙΤΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΤΩΝ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΑΛΑΓΓΑΣ…

    ΔΕΙΚΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΚΙ Ο ΑΝΘΙΜΟΣ!!!

    ΛΑΪΚΗ ΣΑΣ ΒΑΣΗ – ΒΑΣΑΝΙΣΤΕΣ ΤΥΠΟΥ ΜΑΛΛΙΟΥ, ΜΠΑΜΠΑΛΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ ΟΛΙΓΟΦΡΕΝΕΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΥΠΟΥ ΓΚΟΤΖΑΜΑΝΗ ΚΑΙ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗ!!!

    ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ…

    ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΑ ΧΟΥΝΤΟΔΕΞΙΑ ΤΟΜΑΡΙΑ!!!!!

    ΟΥΣΤ, ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΚΟΜΜΑ-ΑΠΟΛΙΘΩΜΑ ΣΑΣ !!!

    ΠΑΝΤΑ ΘΑ'ΣΤΕ ΜΙΑ ΟΙΚΤΡΗ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΕΒΕ ΚΑΙ ΦΠΑ ΠΡΟΥΠΟΘΕΤΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ . ΒΓΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΓΟΡΑ ΟΠΩΣ ΤΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΥΣΤΥΧΕΙΣ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ.
    ΟΤΑΝ ΦΩΝΑΖΑΤΕ ΦΑΝΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΤΑΖΑΝ ΜΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΝΑΛΑΒΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΡΙΣΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ.ΤΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΤΗΜΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΗ ΣΧΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΕΣΩ ΑΣΕΠ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ.ΑΝ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ , ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΛΥΠΗΘΩ. ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΦΥΛΗΣΑΤΕ ΚΑΤΟΥΡΗΜΕΝΕΣ ΠΟΔΙΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΟΥΛΑ ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΠΑΞΙΩΣΑΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ.
    ΕΙΧΑΤΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΜΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΔΟΥΛΙΤΣΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΚΑΛΟΒΟΛΕΥΤΗΚΑΤΕ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ ΖΗΤΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΙΚΤΟ ΜΑΣ.ΛΥΠΗΡΟ ΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΙΝΑΣΕΤΕ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΛΥΠΗΡΟ ΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΙΝΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΚΟΜΗ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΝ ΣΚΥΛΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπλιάαααααχχχχ

    Πάλι ληγμένα ναρκωτικά
    σου δόσανε ρε όρνιο
    απο την Πιπποκράτους
    και ξερνάς ;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όλοι εσείς που κατηγορείτε τους συμβασιούχους φαίνεται πως δεν έχετε ιδέα για το τι δουλειά κάνουν και ειδικά σε μια ΑΕ όπβως είναι η ΔΑΕΜ...
    Είναι μια δουλειά σαν όλες τις άλλες, το μόνο που αλλάζει είναι ο τρόπος πληρωμής!
    Γιατί όποιος ξέρει πως δουλεύει το σύστημα καταλαβαίνει πως οι μόνιμοι λουφάρουν και πως μόνο οι συμβασιούχοι δουλεύουν πραγματικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΡΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΘΕΣΗ ΩΣ Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΣΧΩΛΙΑΣΕ.ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΜΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ.ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ.ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΑΓΚΙΕΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ.ΕΠΙΣΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΑΦΟΥ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΕΠΩΝΥΜΑ?ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΒΟΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΣΑΝ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΜΟΝΙΜΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ?ΓΙΑΤΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΜΟΝΙΜΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ ΔΕΝ ΠΑΤΑΝΕ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΦΟΡΤΩΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΖΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ.ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΝ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΝΕ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ.ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΡΕ ΚΟΤΕΣ (ΣΥΓΝΩΜΗ)ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΧΩ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΕΩ ΕΠΩΝΥΜΑ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΜΟΝΙΜΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ.ΕΧΩ ΟΧΙ ΩΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΑΛΛΑ ΩΣ ΕΠΩΝΥΜΟΣ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΡΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΘΕΣΗ ΩΣ Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΣΧΩΛΙΑΣΕ.ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΜΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ.ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ.ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΑΓΚΙΕΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ.ΕΠΙΣΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΑΦΟΥ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΕΠΩΝΥΜΑ?ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΒΟΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΣΑΝ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΜΟΝΙΜΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ?ΓΙΑΤΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΜΟΝΙΜΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ ΔΕΝ ΠΑΤΑΝΕ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΦΟΡΤΩΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΖΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ.ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΝ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΝΕ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ.ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΡΕ ΚΟΤΕΣ (ΣΥΓΝΩΜΗ)ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΧΩ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΕΩ ΕΠΩΝΥΜΑ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΜΟΝΙΜΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ.ΕΧΩ ΟΧΙ ΩΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΑΛΛΑ ΩΣ ΕΠΩΝΥΜΟΣ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αρχικά θέλω να ευχηθώ Χρόνια Πολλά στου αναγνώστες του blog.

    Στην συνέχεια – σε σχέση πάντα με την παραπάνω ανάρτηση των συμβασιούχων της ΔΑΕΜ – αισθάνομαι την ανάγκη να πω τα εξής:

    1. Πριν διαβάσω τις θέσεις τους στο σχετικό blog που έχουν δημιουργήσει (daemcase.blogspot.com) είχα την παρόρμηση να σχολιάσω όπως ακριβώς ο πρώτος, ο δεύτερος, ή ο τέταρτος αναγνώστης. Διαβάζοντας κατέληξα να συμφωνώ με τον έκτο.

    2. Για τον τρίτο σε σειρά αναγνώστη που σχολίασε αναρωτιέμαι αν υπάρχει το οποιοδήποτε ήθος στο λόγο και την φρασεολογία του. Μάλλον οι διαχειριστές του blog θα έπρεπε να είναι κάπως πιο ευαίσθητοι σε σχολιασμούς που αγγίζουν τον … «τραμπουκισμό».

    3. Τέλος, αυτό το περιβόητο επιχείρημα ότι όλοι αυτοί «πληρώνονται από την τσέπη μας», ψάχνοντας λίγο ανακάλυψα ότι μάλλον «χωράει αρκετό νερό».

    4. Κλείνοντας θέλω να πω ένα ακόμη. Είναι θλιβερό να «σκοτωνόμαστε» μεταξύ μας, αντί να ενωθούμε πιέζοντας όσους ασκούν κακή διαχείριση κρατικών πόρων και εκμεταλλεύονται εργασιακά εργαζόμενους «β’ κατηγορίας» όπως είναι όλοι όσοι απασχολούνται με συμβάσεις (δήθεν) έργου. Όσο συνεχίζουμε να στρεφόμαστε ο ένας εναντίον του άλλου, τόσο παίζουμε το παιχνίδι της εκάστοτε εξουσίας. (και πιστέψτε με ΔΕΝ μιλώ πολιτικά) Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα μεταξύ μας. Αυτός ο «αλληλοσπαραγμός» δεν είναι απλώς «κρίμα», δεν είναι απλώς «χαζός», είναι αυτό που ακριβώς θέλουν. … σκεφτείτε το …

    Με πολλές ευχές για μία Καλή Χρονιά,

    Ένας ακόμα αναγνώστης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το θέμα των συμβασιούχων είναι πρόβλημα κοινωνικό και πολιτικό. Τα κόμματα, εκμεταλλευόμενα την ανάγκη των ανθρώπων για εργασία, καταχρώνται την εξουσία τους προκειμένου να δημιουργήσουν δεσμούς εξάρτησης και σχέσεις πελατείας με όσους θέλουν να εξασφαλίσουν το αυτονόητο. Μία θέση εργασίας!

    Δεν είναι τυχαία η θέσπιση της κοινοτικής οδηγίας του 1999, η οποία απαγορεύει την κατάχρηση των συμβάσεων ορισμένου χρόνου και την άνιση μεταχείριση των συμβασιούχων έναντι του τακτικού προσωπικού. Διότι περί αυτού πρόκειται. Συμβασιούχος σημαίνει στην ουσία: Εργαζόμενος Β’ διαλογής !

    Αξίζει ίσως, να επισημάνουμε ότι υπάρχει μια πλάνη διαδεδομένη ακόμα και στους ίδιους τους δικαστές. Υπάρχουν δικαστές που θεωρούν ότι έχουν μια γενική εντολή, να λύσουν για τη χώρα το πρόβλημα των συμβασιούχων. Φυσικά, τέτοια εντολή δεν υπάρχει! Εκτός από την προστασία όσων προσφεύγουν με αγωγή για κατάχρηση συμβάσεων ορισμένου χρόνου. Εσκεμμένη παρανομία που κάνει μαζικά το κράτος, μέσα από μία πρακτική κατάχρησης εξουσίας και δύναμης. Κατά συνέπεια η λύση του προβλήματος δεν μπορεί να έρθει από τη Δικαιοσύνη, παρά μόνον από την ίδια την πολιτική εξουσία που το «γεννά».

    Τέλος, μην απατάσθε. Δεν είναι τυχαίο ότι κάθε φορά που βλέπουμε συμβασιούχους του Δημοσίου να «βγαίνουν στους δρόμους», η «κρατική μηχανή» ενεργοποιείται και μας «ενημερώνει» ότι όλοι αυτοί οι δήθεν «κακοί» φταίνε που το κράτος είναι υπερχρεωμένο. Άρα πρέπει να απολυθούν άμεσα και δίχως οίκτο. Μας κρύβουν φυσικά, ότι σε πολλές περιπτώσεις οι συμβασιούχοι του Δημοσίου ΔΕΝ πληρώνονται από τον κρατικό προϋπολογισμό !!!

    Θέλετε να μάθετε από πού πληρώνονται; Ψάξτε! Σε κάθε περίπτωση όμως, μην ακούτε όσα «βολικά» σας σερβίρουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Φίλοι μην απατάσθε.

    Δεν είναι τυχαίο ότι κάθε φορά που βλέπουμε συμβασιούχους του Δημοσίου να «βγαίνουν στους δρόμους», η «κρατική μηχανή» ενεργοποιείται και μας «ενημερώνει» ότι όλοι αυτοί οι δήθεν «κακοί» φταίνε που το κράτος είναι υπερχρεωμένο. Άρα πρέπει να απολυθούν άμεσα και δίχως οίκτο. Μας κρύβουν φυσικά, ότι σε πολλές περιπτώσεις οι συμβασιούχοι του Δημοσίου ΔΕΝ πληρώνονται από τον κρατικό προϋπολογισμό !!!

    Θέλετε να μάθετε από πού πληρώνονται; Ψάξτε! Σε κάθε περίπτωση όμως, μην ακούτε όσα «βολικά» σας σερβίρουν.

    Καλή Χρονιά !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση