GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Μαρίνα Τσιντικίδου και η Πέπη Ραγκούση στη λίστα των εμπόρων ναρκωτικών!

Aπό το http://apolitistosteki.blogspot.com/ Η Μαρίνα Τσιντικίδου, το ψηλόλιγνο όμορφο κορίτσι, που κατέκτησε τις πασαρέλες την δεκαετί...

Aπό το http://apolitistosteki.blogspot.com/
Η Μαρίνα Τσιντικίδου, το ψηλόλιγνο όμορφο κορίτσι, που κατέκτησε τις πασαρέλες την δεκαετία του '90, που πήρε τον τίτλο της Star Ελλάς και βρέθηκε ως υποψήφια Βουλευτής του Καραμανλή για την Πιερία είναι το γνωστό μοντέλο που ψώνιζε συχνά πυκνά κοκαΐνη από την ομάδα των 9!
Ενδιαφέρον όμως εδώ, έχει και η δημοσιογράφος... και παλιά γνώριμη, με μεγάλες επιτυχίες στο συγκρότημα Λαμπράκη, σύμβουλός σήμερα του περιοδικού "Ταχυδρόμος", η Πέπη Ραγκούση.
Μπορεί κάποιοι να μην τη θυμάστε από την δημοσιογραφική της καριέρα, αλλά σίγουρα το επώνυμό της σας παραπέμπει σε γνωστό πολιτικό. Είναι λοιπόν ξαδέρφη του Υπουργού εσωτερικών Γιάννη Ραγκούση.
Και μαντέψτε τώρα, με ποιά είναι αδερφή... Την....
 Υφυπουργό Εργασίας, την Άννα Νταλάρα
Ναι, ναι, καλά διαβάσατε...
Τέλος δείτε τι ακούγεται να λέει για την "κακιά" της συνήθεια στους ναρκέμπορους “να αγοράσω 10 gr γιατί είμαι πολύ κουρασμένη από τα πολλά ρουσφέτια”.

16 σχόλια

  1. ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΒΓΑΖΑΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΩΝ ΤΩΝ ΦΟΡΟΚΛΕΠΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΟΥΣΕ Η ΥΠΟΘΕΣΗ. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ .ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΞΙΕΠΑΙΝΟΙ.ΘΕΛΑΤΕ ΚΑΙ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝΑ.Ο ΘΕΟΣ ΑΛΛΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΑΡΓΕΙ. ΤΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΛΙΚΙΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΧΩΡΟ,ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΡΟΕΙΠΕΙ.ΦΟΒΕΡΟ ΤΟ ΕΜΠΑΙΣΕΙΝ ΕΙΣ ΧΕΙΡΑΣ ΘΕΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. DEITE OLOI POIOI EINAI OI PALIOI FARMAKOPOIOI THS GNWSTHS SYNTEXNIAS STA PARAPANW VDEOS KAI GIATI DEN AFHNOYN KAI ALLOYS EPISTHMONES FARMAKOPOIOYS NA DOYLEPSOYN ME ISOYS OROYS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. KATW H XOYNTA TOY LOVERDOU KAI TWN PALIWN FARMAKOPOIWN POY POYLANE KRATIKES ADEIES 300.000 EURO ANTI NA TIS EPISTREFOYN APO EKEI POY TIS PHRAN, DHLADH APO TO KRATOS. ALHTES, ERXETAI H WRA SAS BOLEMENA KA8IKIA TOY LOVERDOU KAI TOY KLEISTOY EPAGGELMATOS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΑΛΗΤΕΣ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτοί είναι οι άνθρωποι που προβάλονται κατά κόρον στα μέσα μαζικής τύφλωσης σαν άτομα πετυχημένα και γίνονται παραδέίγματα για κάποιους άφελείς.Είναι οι άνθρωποι που το σύστημα τους προβάλει και τους στηρίζει. και δείτε τι συμβαίνει η Ραγκούση ξαδέλφη του υπουργού Ραγκούση αδελφή της υφυπουργού Αννας Νταλάρα δήμοσιογράφος στον ταχυδρόμο και πάει λέγοντας. Ενα κλειστό κύκλωμα που ανακυκλώνει την βρομιά του και την διαστροφή του και την προβάλει σαν τρόπο επιτυχίας.
    Και αναρωτιόμαστε μετά γιατί η Ελλάδα κατάντησε έτσι, να είναι η χειρότερη χώρα που μπορεί κανείς να ζήσει.
    όπου ανακαλυπτεται μια βρομιά κάποιοι απο αυτούς τους μεγαλόσχημους θα είαι μέσα έχουν τον τρόπο όμως και το καλύπτουν και στο τέλος βγαίνουν λάδι.
    Βρόμα και δυσωδία σε όλο τους το μεγαλείο. Μια κοινωνία ξεφτιλισμένη χαμένη παρηκμασμένη που ελέγχει την τύχη και την πορεία αυτού του λαού και βλέπουμε τα αποτελέσματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Την Τσιντικίδου δεν την τσιμπούκωνε ο αφυδατωμένος βάτραχος ο Μαστοράκης? Την άλλη δεν την ξέρω αλλά δεν μου κάνει και εντύπωση. Όσο για τα ναρκωτικά στο χώρο του θεάματος, της μουσικής και της τηλεόρασης ΟΛΟΙ πίνουν ανεξαιρέτως και όποιος βγαίνει και λέει το αντίθετο είναι καριόλης του κερατά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πασοκ

    Τα ερευνητικα σκανδαλα της δεξιας ακομα να τα καθαρισει το Πασοκ. Μολις πηραν καποιοι μια θεσουλα αμεσως ξεχασαν

    και την Ευη Μποτσαρη την πρωην συμβουλο της Γιαννακου που περασαν απο τα χερια της εκατομυρια Ευρωπαικα Προγραμματα
    Στο κολπο και αρκετοι δηθεν πασοκοι που τα πιαναν απο τα δεξια

    Οι καταγγελιες ακομα συνεχιζονται και στο Υπουργειο και στην Εισαγγελια και ολοι κανουν τον τυφλο!!

    Θα γελασει ο καθε πικραμενος αν δουμε ποιοι απο το Πασοκ τα πιαναν απο την δεξια!!

    Σελετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τα μπουμπούκια της παρέας και της διαφθοράς.
    Έτσι εξηγείται η προσπάθεια κάποιων πολιτικών που κόπτονται για την νομιμοποίηση της χρήσης.
    Ξεκινούν από το εμπόριο και στο τέλος καταλήγουν στην ψειρού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Για την Τσιντικίδου είναι πολυ παλιά τα νέα. Πως θα άντεχε αλλωστε χωρίς κόκα να τσιμπουκώνει όλους τους βρωμόγερους τόσα χρόνια... είναι μάλιστα και πασίγνωστο εκτός από τη Μύκονο και στην Κωσταντινούπολη ότι πηδιέται για μερικές γραμμές. Ο καθένας παίρνει αυτό που του αξίζει τελικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Για να δούμε θα κρατηθούν ή θα αφεθούν ελεύθεροι να συνεχίσουν το θεάρεστο έργο τους με τις πολιτικές ευλογίες.
    Ε! ρε παλούκι που θέλέτε από τους πινόκιο, ηρώδη, ακανόνιστο κήτος και λοιποί ως το τέλος, που μας υποδουλώσατε στους Δουνουτάδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. δεν προκεται ποτε να βγει κανενα ονομα, ποσο μαλλον που ειναι μεσα και η αδερφη της υπουργου....το πολυ πολυ να βγαλουν κανα σαχμαμαρακο μπροστα και να την πληρωσει αυτος.....μην περιμενετε να βγει κανενα "μεγαλο" ονομα.....ΤΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΡΥΦΟ ΚΑΜΑΡΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Σοσιαληστάδες, που έχετε την εξουσία ΝΤΡΟΠΗ σας αφήσατε την Αστυνομία να τους συλλάβει.
    Γρήγορα με την κατεπείγουσα διαδικασία ψηφίστε νόμο να αφεθούν ελεύθεροι και να σταματήσουν να γράφουν δημοσιογράφοι και μη.
    Καταλαβαίνουμε ποιοί πουλάνε τα ναρκωτικά. Ας σπεεύσουν οι αρμόδιοι να ελέγξουν το πόθεν έσχες των συλληφθέντων και των συγγενών των, θα βγουν πολλά.

    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΣΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ.


    Η ιστορία καταγράφει τα πάντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η βρώμα του καλλιτεχνικού κόσμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τα λαμόγια οι δημοσιογραφοι το θέμα το έχουν κάνει γαργάρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση