GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Κ. Χατζηδάκης μετά το ξύλο που έφαγε...

26 σχόλια

  1. α ρε αλητες τον πιο εργατικο πολιτικο πηγατε και ματωσατε

    πασοκοσκυλα των ΔΕΚΟ, ντροπη της χωρας. Αντε και ψοφηστε να καθαρισει η ελλαδα απτη βρωμια σας παλιο-τραμπουκοι

    γαμω τις κωλοφατσες σας και τους κατσιβελους παππουδες σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εργατικος ο ανεπαγγελτος και ανοητος αυτος?
    Για γελια ειμαστε σαν λαος,ολοι απο το ιδιο ξυλο πρεπει να φανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 5:34 ζηλευεις? θες κι εσυ? οοοχι!, για σενα εχει μονο πουτσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τσεκούρι και φωτιά σε όλα τα αριστερο-σοσιαλιστικά αποβράσματα αυτή της χώρας. ΞΕΚΟΥΜΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΓΚΡΕΜΟΤΣΑΚΙΔΙΑ από αυτή τη χώρα ΤΩΡΑ!!! ΔΕΝ σας χρειαζόμαστε!!! Πάρτε και τους αγαπημένους σας λαθρομετανάστες μαζί σας!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δυστυχώς τη γλίτωσε ο αρχιληστής Τσοχατζόπουλος και τη πλήρωσε ένας έντιμος πολιτικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν συμφωνώ με την αυτοδικεία....ειμαι πολιτισμένος υποτίθεται !!!

    Οταν όμως :
    # χάνω τα εργασιακά και ασφαλιστικά μου δικαιώματα
    # ο μισθός και η συνταξή μου δεν φτάνει για τίποτα
    # Τα παιδιά μου πεινάνε
    # εγώ μένω άνεργος
    # οι φόροι αυξάνονται - η ζωή ακριβαίνει κλπ κλπ

    και όλα αυτα εξαιτίας τους (βουλευτές και υπουργοί της Νέας Δημοκρατίας) ΜΑΣ ΡΗΜΑΞΑΝΕ....

    και το ΠΑΣΟΚ ευθύνεται που δεν βγάζει σε ΛΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ολους αυτούς που ευθύνονται για να πάνε στην κρεμάλα και να δημευθούν οι περιουσίες τους ΤΟΤΕ....

    αυτά τα φαινόμενα θα πολλαπλασιαστούν !!!

    ο λαός αγανάκτησε - βγήκε στους δρόμους και οποιον πάρει ο χάρος !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να γιασει το χεράκι σας
    Μπράβο , παντα τέτοια , κ τους 300 ομως οχι μονο αυτον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Διότι φανταστείτε πόσο μεγαλύτερη κοινωνική πίεση θα είχαμε αν έβγαιναν στους δρόμους της Αθήνας 100-200 χιλιάδες κάθε μέρα χωρίς να γίνεται ούτε ένα επεισόδιο.

    Η έκρηξη της λαϊκής οργής θα εντείνεται όσο η κυβέρνηση συνεχίζει τον ολισθηρό δρόμο της παράδοσης της χώρας στην τρόικα.

    Δεν είναι όλος ο λαός τα ρετιρέ των ΔΕΚΟ ή του ιδιωτικού τομέα. Είναι και μεροκαματιάρηδες που δεν έχουν να πληρώσουν το ρεύμα και το ενοίκιο του σπιτιού τους, το φροντιστήριο του παιδιού τους, το ίδιο τους το φαγητό. Και που βλέπουν ότι στην εποχή του Μνημονίου καλούνται να πληρώσουν αυτοί το μάρμαρο.

    Ο κόσμος εδώ και καιρό στέλνει ένα μήνυμα, ότι η κοινωνία βράζει. Αν θα το πάρουν αυτό το μήνυμα όσοι κυβερνούν είναι άλλο θέμα. Το σίγουρο είναι ότι θα δούμε χειρότερα γιατί ο κόσμος έχει αρχίσει να ξυπνά, με λάθος ίσως τρόπο, αλλά ξυπνά.

    Και καταλαβαίνει μια πολύ σημαντική φράση που έγραψε ο Προυντόν. «Οι μεγάλοι φαίνονται μεγάλοι γιατί εμείς είμαστε γονατιστοί».

    Για να συμπληρώσουμε εμείς. Αν σηκωθούμε όρθιοι δεν τους σώζει τίποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η υποκρισια σε ολο της το μεγαλειο!!

    Οργισμενος λαος στους δρομους να αναζητα το δικιο του ενω ενα μηνα πριν εδινε ψηφο εμπιστοσυνης στη κυβερνηση!!!

    Και η μεγαλυτερη ανωμαλια ειναι οτι θα το ξαναπραξει στις επομενες εκλογες!!!!

    Οργισμενος λαος στους δρομους οταν πριν ενα μηνα το 50 % των ελληνων δεν ασκησε το εκλογικο του δικαιωμα!!
    Υποδουλωθηκε απο μονος του!!! Παρατησε το οπλο του και κρυφτηκε!

    Οργισμενος λαος στους δρομους !!!
    Ποσοι απο αυτους που διαδηλωνουν διοριστικαν αξιοκρατικα?
    Ποσοι απο αυτους εχουν το θαρρος να παραδεχτουν οτι ειναι το ιδιο σκ..τα. Πως μπορει ο εργαζομενος να συνδικαλιζεται εφοσον τα συνδικατα ειναι οργανα των κομματων ?
    Τι αρρωστια ειναι αυτη!!!

    Προβατα, προβατα, προβατα!! Και τα προβατα βελαζουν εαν τα βγαλεις σε πορεια!! Αυτοι που ξυπνανε και θελουν να αλλαξουν τη μοιρα τους το κανουν με τη ψηφο τους και οχι με φωνες!!!!

    Αλλα εδω θα ειμαστε και θα τα ξαναλεμε στις επομενες εκλογες.
    Ο κοσμος στο δρομο να μεθαει τον ηλιο για να μπει στο ματι του γα..μενου Νεοδημοκρατη γειτονα!!!

    Ολυμπιακος-Παναθηναικος!!! Αυτο ειναι το πολιτικο γιγνεσθαι της Ελλαδος. Δεν υπαρχουν πολιτες, απλως φανατισμενοι οπαδοι!!!!

    Ρε ποιος τη χεζει την Ελλαδα, το κομμα μου να βγει πρωτο για να σκασουν οι οχθροι!!

    Μποχα παντου!! Απο πανω μεχρι κατω!! Χρονια και χρονια τωρα ακουμε το ιδιο παραμυθι. Ξυπνησε ο κοσμος και διαδηλωνει, στις εκλογες ομως παλι τα ιδια βλεπουμε!!!

    Ωρες ωρες σκεφτομαι οτι μας αξιζει αυτο που παθαινουμε, διοτι σε αυτη τη χωρα δυσκολα να βρεις ελληνες πλεον, εχει γεμισει απο μαλακες!!!

    Κλεινω με ενα κομματι απο τη πολιτεια του Πλατωνα,

    Το αγαθό της Δημοκρατίας είναι η ελευθερία και η υπερβολή της οδηγεί στη τυραννίδα. Αν κάποιοι άρχοντες δεν αφήνουν μεγάλη ελευθερία, η πολιτεία θα τους τιμωρεί· αν ορισμένοι άρχοντες συμπεριφέρονται σαν αρχόμενοι και ορισμένοι αρχόμενοι ως… άρχοντες, η πολιτεία τους επαινεί. Έτσι η τάση για ελευθερία θα ξεπερνά κάθε όριο και θα γίνεται αναρχία. Ο πατέρας είναι ίσος με το γιο, ο δάσκαλος με το μαθητή, ο μέτοικος με τον πολίτη και τον ξένο κ.ο.κ. «Κατά τον αφέντη και ο δούλος». Με αυτόν τον τρόπο η παραμικρή υποψία ότι κάποιος καταπιέζεται θα οδηγεί σε αγανάκτηση και μη-ανοχή. Καταλήγει λοιπόν κάποιος να μη δίνει σημασία ούτε σε νόμους, ούτε σε κυβερνήτες στο όνομα πάντα της ελευθερίας. Και καθώς κάθε υπερβολή γυρίζει στο τελείως αντίθετό της, η υπερβολική ελευθερία θα γυρίσει σε υπερβολική δουλειά, όπου έχει τη βάση της το επόμενο και τελευταίο πολίτευμα, η τυραννία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κρίμα λίγες έφαγε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. εδω που τα λεμε φανηκε χοντρομαλακας.Τι γυρευε τετοια ωρα και υπο αυτες τις συνθηκες στο συνταγμα/?Οι εξυπνοι τετοιες ωρες φιλαγοντε,δεν κυκλοφορουν.Ας ειναι ομως μια καλη αρχη και ας μην σταματησει εδω.Και φυσικα φοβερη εικονα τον ανθελληνα και απροσαρμοστο Γιωργακη να τον κατεβαζουν απο το αυτοκινητο και να τον κοπανανε με κουπια απο κανω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. «Ο προπηλακισμός κάθε προσώπου, οποτεδήποτε και αν γίνει, είναι απαράδεκτος και καταδικαστέος.
    Σήμερα όμως, ο προπηλακισμός Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας είναι κάτι παραπάνω. Υπηρετεί ύποπτες και προβοκατόρικες σκοπιμότητες.

    Φαίνεται πως το γεγονός ότι η Νέα Δημοκρατία έχει πρωτοστατήσει στον αγώνα κατά της οικονομικής πολιτικής της κυβέρνησης και έχει καταγγείλει ότι το πρόσφατο νομοθέτημά της οδηγεί σε «εργασιακό Μεσαίωνα», έχει ενοχλήσει πολλούς.
    Όσοι πιστεύουν ότι η Νέα Δημοκρατία θα κάνει έστω και ένα χιλιοστό πίσω από τη γραμμή αυτή, κάνουν μεγάλο λάθος.
    Παραμένουμε αμετακίνητοι κατά του Μνημονίου και επιμένουμε, με συνέπεια και αποφασιστικότητα, στην προώθηση των αναγκαίων διαρθρωτικών αλλαγών».

    * Εκεί αποσκοπούσε η επίθεση στον Χατζηδάκη.
    Στην τρομοκράτηση βουλευτών από βρώμικους εγκάθετους της μνημονιακής παράταξης του ΠΑΣΟΚ.

    * Όμως δεν αρκεί μια ανακοίνωση καταδίκης της βάρβαρης επίθεσης. Η ΝΔ πρέπει να καταλάβει πως χρειάζεται καλώς εννοούμενος τσαμπουκάς στην παρούσα συγκυρία γενικότερα..

    Αθλιοι προβοκάτορες, εγκάθετοι, αλητήριοι. Τίποτα δεν σταματά τον αγώνα όλων μας, και του Κώστα Χατζηδάκη, εναντίον των πουλημένων ανθρωπίσκων.
    Είμαστε απέναντί τους.
    ====================================

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καθε λαος εχει αυτο που του αξιζει

    Ολα αυτα ειναι σημαδια μιας εκφυλισμενης κοινωνιας που εξακολουθει να πιστευει σε ουτοπιες μαρξιστικου-αναρχικου τυπου και στο ρητο ”λεφτα υπαρχουν”.

    Ναι το πιστευουν γιατι εμαθαν να μην παραγουν τιποτα,να μην ρισκαρουν,να μην δημιουργουν,να μην δουλευουν και για ολα να φροντιζει το κρατος.
    Ολα τσαμπα λοιπον γιατι λεφτα υπαρχουν και θα υπαρχουν.
    Πως ?
    Ας ειναι καλα ο δανεισμος και ολα γινονται!Απο δουλεια διοριζομαστε στο δημοσιο με βυσμα και οκ!

    Η τελευταια σοβιετικη χωρα της ευρωπης συνειδητοποιει το τελος του ελληνικου υπαρκτου σοσιαλισμου και αντιδρα απεγνωσμενα.

    Απο ολα αυτα οι μονοι που εχουν να κερδισουν κοσμο ειναι οι φασιστες της αριστερας που ονειρευονται ”μελιγαλαδες” και εξολοθρευση των καπιταλιστων για να δημιουργηθει η ουτοπια που ονειρευονται.

    Η νεα δημοκρατια δεν εχει να κερδισει τιποτα ουτε και το υγιες κομματι της ελληνικης κοινωνιας.

    Ας το παρουν ορισμενοι χαμπαρι.Καποιοι πιστευουν ακραδαντα σε αναρχικες η κομμουνιστικες ουτοπιες και παντα θα δημιουργουν προβληματα στην χωρα οποιοσδηποτε και να κυβερνα.

    Να δειτε τι εχει να γινει σε περιπτωση που ερθει ο Σαμαρας στην εξουσια.Καθε μερα θα καινε την αθηνα για να φυγει ο…φασιστας σαμαρας.

    Απo τωρα λενε αμα τους ρωτησεις οτι αμα γινει ο σαμαρας πρωθυπουργος καθε μερα θα καινε την πρωτευουσα!

    Οπως μου ειπε και ενας απο δαυτους ”ας κανει ο σαμαρας πως καταργει το ασυλο η απελαυνει λαθρομεταναστες και θα βλαστημησει την ωρα που εγινε πρωθυπουργος”.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Kι οί διαχρονικοί κλέφτες Δ.Υ.,διαμερτυρήθησαν τάχα σήμερα κατά τών νταβατζήδων τους,τών πολιτικών!!!

    Είναι Η ΩΡΑ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΎ ΤΟΜΕΑ,ΑΔΙΚΑ ΘΥΜΑΤΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΛΗΣΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΉΔΩΝ ΤΩΝ Δ.Υ.,πού διά 30 χρόνια,(από εποχής τού αρχι-αλήτη σιδερένιου μέχρι σήμερα,ήμέραι κι έργα τού μπάσταρδου ανθέλληνα γιού του καί τού σεράι του),τούς ""ταίζουμε"" αλλά καί πάλι μέ τό πνσχ.τού πούσταρου γαπ,συνεχίζουμε καί θά συνεχίζουμε νά τούς ταίζουμε,αφού τά ληστρικά μέτρα,διά μία φορά ακόμη,καταληστεύουν τούς μικροσυνταξιούχους καί εργαζομένους τού Ιδ.Τομέα!!!!.

    Μήπως ηρθε ή ώρα νά αρχίσουμε νά σπάμε τά κεφάλια τών, όπου Ελληνικής γής καί τόπο, αρχιλαμόγιων πραιτωριανών τού πασοκικού-αριστερού ληστρικού κατεστημένου,τούς Παναγόπουλος,Φωτόπουλους,Παπασπύρους κι όλη τήν συνδικαλιστο-αλητο-αλήτ,πού έχουν καί τό θράσος νά διαμαρτύρονται,πού τούς μειώνουν στά 1800-5000 μισθό πού τσεπώνουν, τό 10%, δλδ τά 1800 θά γίνουν 1620 καί τά 4000 ή 5000 θά γίνουν 3600 ή 4500 ευρώ μηνιαίως,ενώ μέ τό ίδιο πνσχ.ό μισθός τών εργαζομένων τού ιδιωτικού τομέα,εάν έχουν φυσικά εργασία,θά φθάνει στόν μισθόν φτώχειας,τών 740 ευρώ μηνιαίως????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Το νου σας. Όλο το σκηνικό είναι προβοκάτσια.
    Οι πρασινορουφιάνοι της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ είχαν εξαγγείλει τη σημερινή απεργία εδώ και καιρό και ο Προδότης (Παπακωνσταντίνου) σε προφανή συνεργασία με τον Αρχιπροδότη (Παπανδρέου) όρισαν την ψήφιση του ελεεινού νόμου τους την προηγούμενη μέρα. Το νου σας. Έρχονται χειρότερα.
    Ελπίζω να μην ανασταλούν τίποτε άρθρα από το Σύνταγμα…..

    Ρε αριστεροπΙπατζήδες ειλικρινά θα ήθελα αύριο πρωί να κηρυχθεί χρεοκοπία να δω πως θα πάρουν συντάξεις οι γονείς σας μισθό δημοσίου κάποιος γνωστός σας
    και τι θα λέτε αν δεν έχετε ούτε σκουπίδια να φάτε.

    Όροι Παπανδρεϊκής εποχής : μεγαλειώδης πορεία, λαϊκό ποτάμι οργής, φωνή λαού – σκουριές και στάχτες μιάς έτσι κι αλλοιώς ψεύτικης εποχής.

    Αηδία μού’ρχεται ν’ακούω ανθρώπους να δίνουν νόημα στα καφριλίκια δέκα πιτσιρικάδων....που τάχα ξυπνάει μέσα σας την επανάσταση !

    Αποχικοί κάφροι, ψηφοφόροι του Μνημονίου ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΠΑΣΟΚΟ ΔΕΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τα αναρχοπιθίκια δεν αντιλαμβάνονται την διαφορά ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, ξέρετε.

    Εκτός και αν θεωρείτε ότι επειδή δεν ψήφισαν το μνημόνιο θα τους πετούν ροδοπέταλα στα Εξάρχεια.
    Αθλιοι προβοκάτορες, εγκάθετοι, αλητήριοι.
    Τίποτα δεν σταματά τον αγώνα όλων μας, και του Κώστα Χατζηδάκη, εναντίον των πουλημένων ανθρωπίσκων.
    Είμαστε απέναντί τους.

    Την απόλυτη ευθύνη για τη σημερινή χαοτική κατάσταση και την άνανδρη επίθεση κατά του Κωστή Χατζηδάκη την έχει ένα και μοναδικό πρόσωπο! Γιώργος Παπανδρέου.

    Η ΝΔ δεν συναινεί στην κυβέρνηση των νεοταξικών απολιθωμάτων που θέλει να μας γυρίσει πολλά χρόνια πίσω! Όσο δε οι κύριοι αυτοί επιχειρούν με δόλια μέσα να στοχοποιήσουν μία ολόκληρη παράταξη, τόσο ο κόσμος εξοργίζεται και θα δώσει δυναμικά την απάντηση του στους χώρους εργασίας, στα πανεπιστήμια, αλλά και στους δρόμους!

    όχι στη συναίνεση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. καλά να πάθει . οταν πούλησε την Ολυμπιακή δέχθηκε όλα τα κοματόσκυλα να πάνε με μετάταξη στο Δημόσιο, αντί να τα στείλει σπίτια τους.
    Αυτά τα κοματόσκυλα τον έδειραν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΑΛΛΟΙ ΕΠΡΕΠΕ...
    ΠΑΛΙ ΛΑΘΟΣ 'Η ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΠΑΣΟΚ ΣΤΙΣ ΔΕΚΟ ?

    ‘Εχετε αλήθεια συνειδητοποιήσει ΡΕ ΖΩΑΑΑΑΑ ποιοι μας κυβερνάνε ;

    1. Ο υπουργός Οικονομικών κ. Παπακωνσταντίνου είναι εξωκοινοβουλευτικός. Θα πείτε ήταν ευρωβουλευτής και παραιτήθηκε, αλλά και ως ευρωβουλευτής, διορισμένος ήταν.
    2. Ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Δρούτσας, είναι επίσης εξωκοινοβουλευτικός.
    3. Η Υπουργός Περιβάλλοντος κας Μπιρμπίλη, ομοίως.
    4. Ο Υπουργός Επικρατείας κ. Χάρης Παμπούκης, ωσαύτως
    5. Ο πρώτος τη τάξη Υπουργός κ. Ραγκούσης, διορίστηκε από τον κ. Παπανδρέου επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας.
    6. Ο Υπουργός Πολιτισμού κ. Παύλος Γερουλάνος, είναι επίσης διορισμένος στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας.

    Ποιο είναι το κοινό γνώρισμα όλων αυτών ;
    Πρώτον: όλοι είναι προσωπικοί φίλοι του κ. Παπανδρέου!
    Δεύτερον: ουδείς εξ αυτών είναι εκλεγμένος απ΄ ευθείας από τον ελληνικό λαό!
    Δηλαδή, όλοι είναι διορισμένοι!

    Δεν θυμάμαι άλλον πρωθυπουργό να κυβερνά την Ελλάδα με μια παρέα φίλων του!
    Ναι μας κυβερνουν γενικοτερα οι φιλοι του Πρωθυπουργου.

    Οι αναφερομενοι“κυβερνουσαν”εως της 9 Μαιου. Εκ τοτε, ανελαβαν οι καλυτεροι φιλοι του Πρωθυπουργου.
    Οι προερχομενοι εκ της Εσπεριας.

    Αυτους που εμπιστευεται πολυ περισσοτερο.ΤΟ ΔΟΣΙΛΟΓΟ ΚΑΘΑΡΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Η επίθεση κατά του Κωστή Χατζηδάκη είναι άνανδρη.
    Προβοκατόρικη ίσως. Δε μπορώ να το πω με σιγουριά.

    Αλλά σε μια τέτοια στιγμή όπου ένας βουλευτής της κατεξοχήν αντιμνημονιακής Παράταξης δέχεται άνανδρη επίθεση και συνεχίζουν ενώ είναι αιμόφυρτος να τον χτυπούν με κίνδυνο και της ζωής του....ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΜΕΡΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ !!!!!

    Παλιά κόλπα είναι αυτά, πολύ παλιά…
    ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΑ ΟΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ με τα πληρωμένα καθαροΣΠΟΡΙΑ.

    Οτι και να είναι δεν έχει σημασία, σημασία έχει οτι κάνει μπαμ ότι είναι στημένη προβοκάτσια.
    Αλλιώς δεν θα υπήρχαν τόσες φωτογραφίες και μάλιστα καρέ καρέ από την επίθεση εναντίον του.

    Kaι είναι απλό να το καταλάβει κάποιος, γιατί το να πιάσεις με φακό γροθιά σε κάποιον, είναι σαν να πιάσεις κουτσουλιά από περιστέρι την ώρα που πέφτει, γίνεται;
    Δεν γίνεται, εκτός κι αν “είσαι προετοιμασμένος γι αυτό και στηθείς ώρες ατελείωτες μέχρι να συμβεί”.

    ΜΠΑΣΤΡΑΔΟΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ
    ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΒΟΛΕΜΕΝΑ ΣΤΙΣ ΔΕΚΟ
    ΤΣΟΓΛΑΝΑΡΑΙΟΙ..
    ΠΙΘΗΚΟΙ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Η επίθεση κατά του Κωστή Χατζηδάκη είναι άνανδρη.
    Προβοκατόρικη ίσως. Δε μπορώ να το πω με σιγουριά.

    Αλλά σε μια τέτοια στιγμή όπου ένας βουλευτής της κατεξοχήν αντιμνημονιακής Παράταξης δέχεται άνανδρη επίθεση και συνεχίζουν ενώ είναι αιμόφυρτος να τον χτυπούν με κίνδυνο και της ζωής του....ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΜΕΡΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ !!!!!

    Παλιά κόλπα είναι αυτά, πολύ παλιά…
    ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΑ ΟΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ με τα πληρωμένα καθαροΣΠΟΡΙΑ.

    Οτι και να είναι δεν έχει σημασία, σημασία έχει οτι κάνει μπαμ ότι είναι στημένη προβοκάτσια.
    Αλλιώς δεν θα υπήρχαν τόσες φωτογραφίες και μάλιστα καρέ καρέ από την επίθεση εναντίον του.

    Kaι είναι απλό να το καταλάβει κάποιος, γιατί το να πιάσεις με φακό γροθιά σε κάποιον, είναι σαν να πιάσεις κουτσουλιά από περιστέρι την ώρα που πέφτει, γίνεται;
    Δεν γίνεται, εκτός κι αν “είσαι προετοιμασμένος γι αυτό και στηθείς ώρες ατελείωτες μέχρι να συμβεί”.

    ΜΠΑΣΤΡΑΔΟΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ
    ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΒΟΛΕΜΕΝΑ ΣΤΙΣ ΔΕΚΟ
    ΤΣΟΓΛΑΝΑΡΑΙΟΙ..
    ΠΙΘΗΚΟΙ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Τό αίμα τού Χατζηδάκη,από τούς διαχρονικούς συνδαιτημόνες αρχιλαμόγια τρωκτικά τού ΠΑΣΟΚ καί τής MAFIA του,φέρουν στόν νούν τήν επίθεση τού πρασινοφρουρού Κουφοντίνα (17η Νοέμβρη) κατά τού βουλευτή τής Ν.Δ. Παπαδόπουλου στό Μαρούσι (πυροβολισμός μέ βαρύτατο τραυματισμό στό πόδι),τήν ημέρα τών μπλέ καί ρόζ ψηφοδελτίων στήν βουλή (εκλογή τής ομελέτας,ώς προέδρου τής Δημοκρατίας),καθώς καί τήν βόμβα στό Ψυχικό,κατά τού πρώην βουλευτού τού ΠΑΣΟΚ ΠΕΤΣΟΥ,επειδή είχε διαφωνήσει κάθετα μέ τίς πρακτικές τού αρχιπούσταρου αρχιλαμόγιου προδότη σιδερένιου.
    Επίσης καί ή πρόσφατη δολοφονική επίθεση κατά τών δύστυχων υπαλλήλων τής ΜΑRFIN,έχει άμεση σχέση μέ τά πολιτικά δρώμενα τής εποχής!!!

    Τό ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ,όπως ΚΙ Ο ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΥ ΘΕΙΟΥ ΒΡΕΦΟΥΣ!!!!!

    Όμως ούτε ό αρχηγός τής Ν.Δ. Σαμαράς πτοείται ούτε όμως
    κι οί απλοί ΝεοΔημοκράτες,είναι διατεθιμένοι νά υποστούν πλέον τίς πρακτικές τού παρακράτους τής ΥΠΟ-ΚΡΑΤΟΥΣ,όπως αυτές τής 10ετίας τού ΄80!!!!!

    Βάλτε το καλά στόν νούν σας,διαχρονικοί ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ,
    μεσίτες τής Πατρίδας μας.
    ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΑΔΕΛΦΟΙ
    ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΗΣ ΑΛΗΤ
    ΠΟΥ ΜΑΣ " ΚΥΒΕΡΝΑ"..............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. συλλήψεις γίνανε ΟΧΙ
    τυχαίο δεν νομίζω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Στην κρεμαλα και φωτια στα καθικια που τρεφονται με το μισος που καλλιεργουν οι ινστρουκτορες-προβοκατορες της Δημοκρατιας.
    Οι σκηνες κακοποιησης ενος βουλευτου θυμιζαν την Αθηνα του 1944.
    Κατω ο φασισμος,κατω οι αλητες τρομοκρατες και τα κοπροσκυλα τους.Κατω και οι εγκαθετοι τεμπεληδες που σιτιζονται στις ΔΕΚΟ των παρασιτων με τους παχυλους μισθους
    Κατψ και οι πετρωνες τους απο τα κομματα της ανοησιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Σκανδαλο

    Η κ. Διαμαντοπουλου Αννα καλυπτει με τον κ. Παναρετο Γιαννη την απατη της ΑΣΠΑΙΤΕ Παιδαγωγικου Ινστιτουτου και τα εκατομυρια που διακινησε η κ. Μακρη Μποτσαρη Ευανθια η δεξια

    πρωην συμβουλος της Γιαννακου Μαριεττας και κλεβαν ολοι μαζι με ποοσοστα τα προγραμματα και αφου εγιναν ανακρισεις η υποθεση εφτασε στην Εισαγγελεα Ελενη Ραικου που "την εβαλε στοα αρχειο" λενε!!

    Ομως καποιος ακουγεται εκανε μηνυσεις βρηκε ταα εγγραφα της απατης της Μακρη Μποτσαρη με την "λειψη προυπηρεσια" και ψαχνουν και τα "πλαστα" πτυχια'.

    Τωρα στην Ευελπιδων τρεχουν οι εισαγγελεις να αλληλοκαρφωθουν ποιος φταει γιατι ερχεται "ξηλωμα"!!

    Ρεπορτερ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Απλά πράγματα...... η αστυνομία έχει το βίντεο,οι ”αγανακτισμένες” φατσούλες που ξυλοκοπούν απο πίσω τον Χατζηδάκη φαίνονται καθαρά,πηγαίνει σπίτι τους κ τους πιάνει,με χειροπεδούλες στον εισαγγελέα κ κατηγορία για απόπειρα ανθρωποκτονίας…..

    Άντε γιατί πολύ μαγκιά υπάρχει σ’ αυτή τη χώρα.

    Αν δεν το κάνει ο Παπουτσής,τότε κ εγώ νομιμοποιούμαι την επόμενη φορά που θα διαδηλώνουν αυτοί οι κ καλά ”αγανακτισμένοι” να περάσω απο πάνω τους με τρακτέρ,,


    Η ΝΔ οφείλει να ασκήσει αγωγή κατά παντός υπευθύνου και να τους οδηγήσουν στην δικαιοσύνη.

    Τελεία και παύλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Απλά πράγματα...... η αστυνομία έχει το βίντεο,οι ”αγανακτισμένες” φατσούλες που ξυλοκοπούν απο πίσω τον Χατζηδάκη φαίνονται καθαρά,πηγαίνει σπίτι τους κ τους πιάνει,με χειροπεδούλες στον εισαγγελέα κ κατηγορία για απόπειρα ανθρωποκτονίας…..

    Άντε γιατί πολύ μαγκιά υπάρχει σ’ αυτή τη χώρα.

    Αν δεν το κάνει ο Παπουτσής,τότε κ εγώ νομιμοποιούμαι την επόμενη φορά που θα διαδηλώνουν αυτοί οι κ καλά ”αγανακτισμένοι” να περάσω απο πάνω τους με τρακτέρ,,


    Η ΝΔ οφείλει να ασκήσει αγωγή κατά παντός υπευθύνου και να τους οδηγήσουν στην δικαιοσύνη.

    Τελεία και παύλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση