GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι ασφαλίτες και οι αδέσποτες μπουνιές...

Γράφει ο Μικρός Φωκίων http://mikrosfokion.blogspot.com/    Μεγάλη η πανελλαδική και εκπρόθεσμη απεργία για να μπλοκαριστεί από το εργατ...

Γράφει ο Μικρός Φωκίων
http://mikrosfokion.blogspot.com/
  
Μεγάλη η πανελλαδική και εκπρόθεσμη απεργία για να μπλοκαριστεί από το εργατικό κίνημα ένα νομοσχέδιο που είχε ήδη ψηφιστεί την προηγούμενη μέρα.
Θα μου πεις ότι η απεργία είχε προγραμματιστεί από καιρό. Που να αλλάζεις τώρα τον προγραμματισμό των απεργών και να τους πεις ότι θα απεργήσουμε πριν την ψήφιση του νόμου, κατά την ημέρα της ψηφοφορίας (όπου οι απεργοί θα έχουν κυκλώσει την βουλή και όσοι θα ψήφιζαν ναι δεν θα τολμούσαν να βγουν από τον ναό της Δντκρατίας) και για όσο διάστημα χρειαστεί μέχρι να πέσει. Ή το κίνημα ή τα μέτρα.
Προφανώς οι εργατοπατέρες είχαν κανονίσει τίποτα δουλειές και δεν μπορούσαν να οργανώσουν απεργίες.
Ας κάνουμε υπομονή και η ΓΣΕΕ με μπροστάρη τον μεγάλο αγωνιστή Παναγόπουλο θα...
 τσακίσει την κυβέρνηση με την επόμενη 24ωρη απεργία που θα οργανωθεί για την επομένη της ψήφισης των επόμενων μέτρων.
Η διαδήλωση ήταν μεγάλη. Ο αριθμός αυτών που συμμετείχαν όμως διαφέρει ανάλογα με τον άνθρωπο που μετράει.
Άλλοι μιλούν για 70 χιλιάδες, άλλοι για 40 χιλιάδες και η αστυνομία μιλάει για 14 χιλιάδες.
Μην νομίζετε ότι η αστυνομία δεν ξέρει να μετράει. Απλά μέτρησε τους ασφαλίτες που έκαναν τις προβοκάτσιες και τους ασφαλίτες που χτυπούσαν διαδηλωτές.
Το νέο σύνθημα των αναρχικών πλέον έχει αλλάξει. Έχει γίνει Κουκουλοφόροι, γουρούνια, δολοφόνοι ή Μπάτσοι γουρούνια κουκουλοφόροι.
Έπεσε αρκετό ξύλο. Αστυνομικοί ασφαλίτες χτυπούσαν διαδηλωτές, αναρχικοί χτυπούσαν αστυνομικούς, μεσήλικες διαδηλωτές χτυπούσαν τον Χατζηδάκη και η οργή όπου νάναι θα χτυπήσει κόκκινο.
Αυτός ο Χατζηδάκης τελικά είναι η απόλυτη απόδειξη ότι οι πολιτικοί μας ζούνε σε έναν άλλο κόσμο. Χωρίς προβλήματα, γεμάτο μίζες και άνευ της απαίσιας μυρωδιάς του λαού.
Και καθώς φαίνεται δεν παρακολουθεί και ειδήσεις. Αλλιώς θα έβλεπε τι έπαθε στην Αγγλία η Καμίλα και ο δικός της και δεν θα βολτάριζε αμέριμνος ανάμεσα σε ανθρώπους που τους πνίγει η αδικία και η οργή.
Εκτός και αν είχε πάρει τις μετρητοίς αυτό που είχε πει ο Γιωργάκης, ότι θα τους πάρουν με τις πέτρες. Και αφού δεν είδε πέτρες τριγύρω προχώρησε αμέριμνος. Αλλά έλα που εκτός από τις πέτρες υπάρχουν και οι μπουνιές.
Προσοχή κυκλοφορούν αδέσποτες μπουνιές και ασφαλίτες.
Το ωραίο είναι η εξήγηση που έδωσε ο Αντώνης Σφουγγαράκης και η νέα Νέα Δημοκρατία. Ήταν προβοκάτσια λέει επειδή η ΝΔ έχει αντιμνημονιακή πολιτική.
Αντώνη κάτσε σε παρακαλώ. Μην λιποθυμήσεις με αυτό που θα μάθεις. Οι πολίτες δεν θεωρούν μόνο τον νεκροθάφτη Γιωργάκη ως υπεύθυνο. Αλλά όλους αυτούς που με τον τρόπο τους βοήθησαν στην εκτέλεση της Ελλάδας και των Ελλήνων.
Το φτύσιμο δεν είναι ψιχάλες. Φτύσιμο είναι.
Τώρα αρχίζει ο κόσμος να καταλαβαίνει που πάμε. Μόλις καταλάβει ότι θα τον έχουν φέρει στην απόλυτη απόγνωση χωρίς να υπάρχει κάποια ελπίδα βελτίωσης της ζωής του, όταν καταλάβει ότι του πήραν στην αρχή τα μέτρα για να μην χάσει την δουλειά του και τον μισθό του και στην συνέχεια του πήραν και την δουλειά και τον μισθό, όταν καταλάβει ότι το δούλεμα συνεχίζεται και η απόλυτη χρεοκοπία του θα είναι γεγονός… τότε δεν θα έχουν που να σταθούν.
Όλοι. Οι πολιτικοί, οι δημοσιογράφοι – παπαγαλάκια, οι έχοντες και κατέχοντες.
Δύσκολα τα πράγματα. Ο Παπακωνσταντίνου μας διαβεβαίωσε ότι δεν θα επανέλθουμε στην δραχμή και ότι δεν κινδυνεύουν οι καταθέσεις.
Έτσι εξηγείται η τεράστια ουρά που είδα μπροστά σε μια τράπεζα. Γιατί πλέον έχουμε καταφέρει να κατανοούμε τι εννοεί ο υπουργός. Ακριβώς τα αντίθετα από αυτά που λέει.

11 σχόλια

  1. ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΣΑΠΙΟΚΟΙΛΙΑ...
    Συγχαρητήρια εσείς απλά θα μειώσετε τα ταξίδια σας, άλλοι βέβαια δεν θα πάνε καθόλου !! Όταν η ανεργία αυξάνεται, όταν η φτώχια χτυπάει τους συμπολίτες μας, όταν κλείνουν καταστήματα σε όλες τις περιοχές, όταν θα μοιραστούμε το αιγαίο για το πετρέλαιο, όταν κόβονται μισθοί και συντάξεις του λαού, όταν δεν τιμωρείται κανείς για όλα τα σκάνδαλα που έχουν γίνει μέχρι στιγμής εσείς συνεχίζετε να στηρίζεται τους πολιτικούς π! ου μας έφεραν σε αυτή την κατάσταση!! Ναι Μπράβο στον κύριο Πάγκαλο που είπε να κατέβει η ελληνική σημαία από τα Ίμια και να πουν ότι την πήρε ο αέρας, που παρέδωσε στους Τούρκους τον Οτσαλάν, που έκανε τη Συμφωνία της Μαδρίτης αναγνωρίζοντας για πρώτη φορά στην ιστορία ζωτικά συμφέροντα της Τουρκίας στο Αιγαίο, που έχει το θράσος και λέει «μαζί τα φάγαμε» . Αν λοιπόν, αισθάνεστε ότι τα φάγατε μαζί τότε να συνεχίσετε να τον στηρίζετε- εμένα πάντως αλλά και πολλούς άλλους πιστεύω δεν μας έδωσε κάτι ο κύριος Πάγκαλος!!! Και υπουργός-βουλευτής είναι καμία εικοσαριά χρονάκια μην μου πείτε ότι δεν φταίει για την κατάντια του δημοσίου!! Καλό Ταξίδι !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό που έγινε με τον κ.Χατζιδάκη , δεν είναι τίποτα μπροστά στο τσουνάμι που έρχεται γιά όλους : Πολιτικούς, Δημοσιογράφους,Δήμαρχους, Κρατικούς Υπαλλήλους που καταπάτησαν τον όρκο και λησμόνησαν το καθήκον τους κάνοντας θεό τους το χρήμα, Μεγαλοτραπεζίτες, Απατεώνες Επιχειρηματίας και όλους αυτούς που διαπλεκόμενοι δημιούργησαν τον Βούρκο που αποκαλείται σήμερα Ισχύον Κυβερνοπολιτικοεπιχειρηματικό Σύστημα.
    Μάλλον οι πολίτες κατάλαβαν πιά ότι η πολύ ευγένεια που έδειξαν απέναντί τους μας έφερε σήμερα στη τραγική θέση που βρισκόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το Mega …Τρέμει

    Πρώτο και μέγα θέμα απόψε στο Mega το επεισόδιο Χατζηδάκη! Τυχαίο; Όχι μόνο, αλλά και πολυαναμενόμενο. Από χθες Βροχή έπεφταν τα στοιχήματα στις παρέες σε δρόμους, γραφεία και καφενεία για τη σημερινή «εργολαβία» του Πρετεντέρη, της Ολγας του Καψή και των λοιπών ¨δημοκρατικών δυνάμεων.” Ακόμη και εκ Βρυξελλών ορμώμενων!

    Πώς θα μπορούσαν, άλλωστε, δημοσιογράφοι μεγίστου επιπέδου όπως αυτοί, να χειριστούν διαφορετικά μια αναπάντεχα μεγάλη διαδήλωση, και μια επιτυχημένη γενική απεργία, χωρίς ξυλοδαρμό Χατζηδάκη;

    Ασφαλώς ένα τέτοιο θέμα δεν ήταν μόνο (λαχείο!)αλλά και καυτή πατάτα όπως αποδείχθηκε.

    Οι επικοινωνιακοί ινστρούχτορες του μεγάλου καναλιού, των μεγάλων επιχειρηματιών και της μέγιστης κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ ξέφυγαν τόσο, που συναγωνίστηκαν ο ένας τον άλλο σε εμετικές κορώνες και εκκλήσεις για «παραδειγματική τιμωρία του απολίτιστου αλητήριου όχλου του χωρίς κουκούλα, παρακαλώ», όπως συμπλήρωνε έντρομη η Τρέμη. Και όλα αυτά τα γραφικά στο όνομα της υπεράσπισης, του Πολιτικού μας Πολιτισμού που οι ίδιοι έχουν διασύρει κατ΄εξακολούθηση και κατά συρροή, είτε αβαντάροντας ανοιχτά τις επιλογές Παπανδρέου, είτε διασύροντας όποιον διαφωνεί δημόσια και ανοιχτά.

    Τέτοιος και τόσος φόβος τους έχει καταλάβει που όταν ακόμη και ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου επιχείρησε να εμφανιστεί πιο ψύχραιμος, ψελλίζοντας -άχρωμα ασφαλώς- ότι δεν θα έπρεπε να διασύρονται όλοι όσοι διαδηλώνουν ο μαινόμενος πλέον Πρετεντέρης του απαντά επί λέξει: “Τελείωσε, πάμε παρακάτω κύριε Υπουργέ…”

    Δηλαδή, επί το απλούστερο: Στο σπίτι μας εμείς κάνουμε κουμάντο, για να δούμε εσείς εκεί στο υπουργείο σας που κοντέψατε να χαρίσετε 24 δις ληξιπρόθεσμα χρέη, αλλά ευτυχώς δεν το κάνατε κλπ,κλπ.

    Ετσι, όπως το πάνε αυτοί σε λίγο θα υπαγορεύουν από τηλεοράσεως και έκτακτα “προεδρικά διατάγματα” …

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι ασφαλίτες, οι αδέσποτες μπουνιές ΚΑΙ ΟΙ "ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. OLOI APOPSE EKSW APO TO SPITI TOU KLEFTI TSOXATZOPOULOU STI DIONYSIOU AREOPAGITOU!!!! AFOU EKLEPSE NA TOU TA KLEPSOUME OLA ME ENA WRAIO NTOU STO SPITAKI POU ME TOSO KOPO (KAI MIZES) EXTISE!!! KAIROS NA TIMWRITHOUN PIA TA LAMOGIA KAI OI KLEFTES KAI AS PAROUN OSA VIDEO THELOUN!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ΜΑΚΑΚΙΑ ΚΑΙ Ο ΛΑΙΚΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΕΧΤΡΑ3 ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ. ΑΠΟΡΩ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΠΑΝΕ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ. ΟΣΟ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΕΜΠΛΟΥΤΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑ ΖΑΠΙΝΓ ΕΠΕΣΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙ ΤΟΝ ΤΡΑΓΚΑ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΕ (ΟΧΙ ΟΤΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΥΠΟΥ ΕΧΤΡΑ-ΚΟΝΤΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΜΑΖΕΥΕΤΑΙ? ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝΚΑΤΙ ΤΟ ΜΕΜΠΤΟΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΘΕΩΡΩ ΚΑΤΩΤΕΡΑ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ, Η ΤΡΑΓΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΓΙΑ ΕΒΔΟΜΗ ΗΜΕΡΑ (!!) ΧΤΥΠΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ ΜΕ ΤΑ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΑΤ ΤΗΣ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ..ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ (ΑΥΡΕΣ) ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ!
    ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ..ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ! ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ;; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ;;ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΛΙΚΟΠΤΡΕΑ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΝΑ ΠΕΤΑΝΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ;; ΕΕ;; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;; ΧΟΥΟΥΟΥΝΤΑΑΑΑ!!!!!
    -ΑΡΜΕΛ-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πείραξε λέει κάποιους δημοσιογράφους το περιεχόμενο της ανακοίνωσης της ΝΔ που μιλούσε για προβοκάτσια.
    Εκ του αποτελέσματος φαίνεται ότι η επίθεση ήταν προβοκάτσια.

    Καραμπινάτη προβοκάτσια.
    Γιατί δε μπορεί να απομονώνεται μόνο αυτό το γεγονός και ουσιαστικά να αποκρύπτονται όλα τα άλλα (μέγεθος συγκεντώσεων, γενικευμένα επεισόδια).
    Έτσι θα παρουσίαζαν τα κανάλια, επεισόδια ανάλογου μεγέθους αν κυβερνούσε η ΝΔ ;
    Φυσικά όχι.
    Θα είχαμε έκτακτα δελτία (παρά την απεργία των δημοσιογράφων), οι κάμερες θα έκαναν ζουμ στους φλεγόμενους κάδους, όλοι θα μίλαγαν περί κοινωνικής επανάστασης, περί απελπισμένων νέων ανθρώπων που αγωνιούν για το μέλλον τους.
    Τα δελτία θα ήταν μονοθεματικά.

    Από τις 20.00 μέχρι τις 21.00 όλοι θα ούρλιαζαν εναντίον της κυβέρνησης. Μην πάτε μακριά. Σκεφθείτε το Δεκέμβρη του 2008. Έτσι ακριβώς κάλυψαν τότε τα γεγονότα, καλώντας ουσιαστικά το κόσμο να κατεβεί στους δρόμους γαι να επιτείνει το χάος.

    Είναι ίσως η πρώτη φορά που ακούστηκαν τόσο καλά λόγια από όλους τους δημοσιογράφους για στέλεχος της ΝΔ.
    Πρωτοφανές δεδομένο για την πρασινίζουσα αντικειμένικότητά τους. Αλλά είχαν το λόγο τους. Ήθελαν να στρέψουν αλλού το ενδιαφέρον.
    Αλήθεια, αυτός δεν είναι ο ΟΡΙΣΜΟΣ της προβοκάτσιας ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Και εμείς τι κάνουμε για όλα αυτά που γίνονται πάνω στην πλάτη μας; Πότε θα καταλάβουν οι ελληναράδες ότι όλοι εκεί μέσα οι πολιτικοί ζουν τελείως στον κόσμο τους και μόνο με κλωτσιές θα ξυπνήσουν. Θα αφήσουμε άραγε ποτέ τους καναπέδες και τα καφενεία να μαζευτούμε στις πλατείες μας και να ξεσηκωθούμε όλοι; Η εκτόνωσή μας δεν πρέπει να σταματάει στα σχόλια εδώ πρέπει να οργανωθούμε όλοι οι πολίτες μαζευτείτε στις γειτονιές, ας οργανωθούμε όλοι μαζί μήπως και μας ακούσουν εκεί μέσα οι κουφοί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Kάνετε λάθος όσοι υπερασπίζεστε τον σημερινό ρόλο της αστυνομίας.
    Οι άνθρωποι λειτουργούν ως πραιτωριανοί του ΔΝΤ, άξιοι επίγονοι των κατοχικών γερμανοτσολιάδων, των βασανιστων του ΕΑΤ ΕΣΑ και αυτών που σκότωναν αθώο κόσμο στους δρόμους το Νοέμβρη του 1973 .
    Οι δήθεν υπερπατριώτες , ακροδεξιάς απόκλισης, ας κατέβουν σε μια πορεία κι ας παρατηρήσουν μόνοι τους τι γινεται.

    Κάθε τρεις και λίγο κι ένας , συνήθως εύσωμος, ο οποίος πριν λίγο «τα έλεγε», συναδελφικά με τους μπάτσους , παιρνει ένα κομματι μάρμαρο και επιτίθεται στα ΜΑΤ ή αρχίζει να ανταλλάσσει μαζί τους μπινελίκια προκειμένου να τους προκαλέσει να επιτεθούν και να διασπάσουν την πορεία.
    Θυμηθείτε δε , τα προσωπα των κουκουλοφόρων που στοχοποιηθηκαν για τον εμπρησμό της Μαρφίν.

    Εφτά μηνες περασαν κι όλα είναι στο σκοτάδι, ενω κάθε τόσο συλλαμβανονται (στην ουσία πακετάρονται, αμπαλάρονται και παρουσιάζονται με φανφάρες από τα ΜΜΕξαπάτησης) «τρομοκράτες», όποτε το ΠΑΣΟΚ-ΔΝΤ θέλει να αλλάξει την ατζεντα της επικαιρότητας (συλλήψεις πριν τις εκλογές και πριν την ψηφιση του εργασιακού μεσαίωνα).
    Μήπως αληθεύουν οι πληροφορίες που θέλουν τους εμπρηστές της Μαρφιν να επιβιβάζονται σε βαν της Αστυνομίας μετά την εκτέλεση της αποστολης τους;

    Ο ρόλος της αστυνομίας είναι διαχρονικά ύποπτος, όχι μονο εδώ αλλά σε όλο τον κόσμο. Είναι το μακρύ χερι της εκαστοτε εξουσίας και μεταλλάσσεται ανάλογα με τις εντολές των αφεντικών της. Προχτές έδιωχνε τους μετανάστες από τις πλατείες , σημερα διωχνει τους έλληνες και προστατευει τους μετανάστες κ.ο.κ.
    Σημερα, εκτελει εντολές των κατοχικών δυνάμεων και όποιος υποστηριζει τον μαυρο ρόλο της παίζει το παιχνίδι του ΔΝΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ναι ειμαστε θυμωμένοι...ΠΟΛΥ ΘΥΜΩΜΕΝΟΙ εναντίον :
    ^ της μοιραίας και εγκληματικής κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας που ρήμαξε σε μία πενταετία όλα όσα είχε σαν ελάχιστα δεδομένα ο σύγχρονος Ελληνας.
    ^ της Κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ που διαχειρίστηκε με βίαιο και βάναυσο τρόπο εις βάρος εκείνων που δν έχουν δυνατότητα αντίδρασης δηλαδή των χαμηλόμισθων και των χαμηλοσυνταξιούχων οι οποίοι λόγω της οικονομικής ασφυξίας παρέσυραν και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις στον όλεθρο.
    ^ Της Εκλησίας της Ελλάδος η οποία παρά την πραγματικά ΑΓΙΑ στάση του Αρχιεπισκόπου κκ Ιερώνυμου δεν παραχωρεί την τεράστια περιουσία της στο κράτος για την άμεση διαγραφή του χρέους της χώρας.
    ^ Των τραπεζών που με τα ληστρικά επιτόκια και τις κρυφές χρεώσεις μας πίνουν το αίμα τόσα χρόνια τώρα .
    ^ τα καρτέλ και τα μωνοπώλια που κάνουν τις τιμές στα είδη πρώτης ανάγκης να βρίσκονται στα ύψη.
    ^ με τους γιατρούς για τα φακελάκια...
    ^ με τούς προνομιούχους αξιωματικούς και αξιωματούχους που εισπράτουν μηνιαίως τρελά ποσά και έχουν τρελά προνόμοια.
    κλπ κλπ κλπ
    Φαίνεται όμως ότι ο κόσμος έχει επαναστατήσει και ο ξυλοδαρμός του Χατζηδάκη είναι μόνο η αρχή.
    Οχι ότι επικρωτώ τέτοιες συμπεριφορές αλλά όταν ανατρέπεται βίαια ή ζωή σου , χάνεις το σπίτι σου πεινάνε τα παιδιά σου αυτά θα γίνουν ....και όποιον πάρει ο χάρος !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση