GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ήταν η αρχή...

Από το ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΑΥΤΗ Η ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΗΤΑΝ Η ΑΡΧΗ! ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΝΙΚΗ! Χαιρετίζουμε τις ε...

Από το ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ
ΑΥΤΗ Η ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ
ΗΤΑΝ Η ΑΡΧΗ!
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΝΙΚΗ!
Χαιρετίζουμε τις εκατοντάδες χιλιάδες απεργών που πλημμύρισαν σήμερα τις πρωτεύουσες όλων των νομών της χώρας στέλνοντας το μήνυμα στη κυβέρνηση ότι δεν θα περάσουν στη πράξη τα αντεργατικά τερατουργήματα που ψήφισε νύχτα η πλειοψηφία των 156 εναπομεινάντων βουλευτών του ΠΑΣΟΚ μετά την αποχώρηση του Β.Παπαχρήστου. Αναγκάστηκαν να πάρουν πίσω το νέο δώρο των 24 δις στους επιχειρηματίες λες και δεν...
 τους φτάνουν όσα έχουν αρπάξει!
Στην Αθήνα η απεργιακή συγκέντρωση ξεπέρασε σε μέγεθος τον απεργιακό σεισμό της 5 Μάη! Ήταν μια επίδειξη δύναμης των εργαζόμενων που δίνουν μάχη χώρο το χώρο για να μην περάσουν τα μέτρα της κυβέρνησης, ακόμη και όταν ο απεργίες τους κηρύσσονται παράνομες από τα δικαστήρια όπως των εργαζόμενων του Δήμου Αθήνας μόλις χθες.
Αλύγιστοι χιλιάδες εργαζόμενοι που συσπειρώθηκαν στα μαχητικά μπλοκ της απεργίας διαρκείας που ξεκίνησαν από το Μουσείο αντιμετώπισαν τη βάρβαρη και δολοφονική επέλαση των ΜΑΤ του Παπουτσή σε όλο τον κορμό της διαδήλωσης. Ματοκύλισαν δεκάδες διαδηλωτές με γκλόμπ, χημικά ακόμη και με φλογοβόλα όπλα! Υπολόγισε η κυβέρνηση ότι ένα τέτοιο χτύπημα θα διαλύσει και θα ανακόψει το κύμα απεργιακής κλιμάκωσης που αυτή τη στιγμή προχωρά σε απεργίες διάρκειας στις συγκοινωνίες, τις τράπεζες, τα ΜΜΕ και τους έχει τρομάξει.
Επιτέθηκαν με δριμύτητα στα μαζικότερα τμήματα της πορείας, στους εκπαιδευτικούς και τους φοιτητές και συνέχισαν να χτυπάνε το μπλοκ της Επιτροπής Αλληλεγγύης συνδικάτων και συνδικαλιστών , των μαθητών και των μεταναστών. Ήταν τέτοια η τυφλή αγριότητα των ΜΑΤ μετά τη «Μεγάλη Βρετάνια» στην Πανεπιστημίου ,όπου χτύπησαν στο ψαχνό τους μετανάστες και την περιφρούρηση της Εργατικής Αλληλεγγύης τραυματίζοντας σοβαρά στο πρόσωπο και το κεφάλι την Ελένη Μπούμπουρα, μέλος του ΣΕΚ και υποψήφια της ΑΝΤΑΡΣΥΑ τις πρόσφατες εκλογές του Δήμου της Αθήνας.
Η απάντηση που αξίζει στη κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ, αυτό τον πιστό υπηρέτη των Τραπεζιτών , της ΕΕ και του ΔΝΤ, είναι η ορμητική κλιμάκωση των απεργιών διαρκείας και των καταλήψεων στις σχολές ώστε να ανατρέψουμε στη πράξη το Μνημόνιο και τη συνολική επίθεση στα δικαιώματα και τις κατακτήσεις των εργαζόμενων και της νεολαίας.
Για αυτό χρειάζεται να υπερασπίσουμε τις δημοκρατικές ελευθερίες απέναντι στη κυβέρνηση που είχε το θράσος να στείλει τα ΜΑΤ να χτυπήσουν την Πανεργατική Απεργία. Λίγες μέρες πριν είχε πνίξει με χημικά τη Αθήνα στις διαδηλώσεις μνήμης της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου. Μόλις χθες τα δικαστήρια έβγαλαν παράνομη την απεργία διαρκείας των εργαζόμενων στο Δήμο της Αθήνας.
Καλούμε τα συνδικάτα να καταδικάσουν την δολοφονική επίθεση των ΜΑΤ σε βάρος της Πανεργατικής Απεργίας, και να στείλουν το μήνυμα της απεργιακής κλιμάκωσης με αποφασιστικότητα, προχωρώντας στις συγκοινωνίες, τα μέσα ενημέρωσης, τις Τράπεζες, τα σχολεία ,τους Δήμους και τα νοσοκομεία σε συντονισμένη απεργιακή κλιμάκωση.
Είναι ώρα να ξεσηκωθούμε για να τους ανατρέψουμε! Η νίκη θα είναι δική μας!

15 σχόλια

  1. ante na gamithite oloi sas kolokoumounia tou kerata kolotempelides, katastrepsate olo to kosmo, o kapitalismos einai en zwh kai vasilevi kolomalakes den allazi tipota to kolo sas na kopanate o kapitalismos tha sas swsh alla ti kserete malakes ellinakia mono malakia kai frapedakia kala na pathete psofiste oloi omadika.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακούω από τώρα το σχόλιο της Τρέμη
    στο mega KANALI THS XOYNTAS PASOK-DNT....
    “Απότι φαίνεται όμως οι πολίτες δεν θεωρούν το ΠΑΣΟΚ υπεύθυνο για την κατάσταση αλλά τη Νέα Δημοκρατία. Δεν θα πρέπει να σας προβληματίσει αυτό”.

    Και αντί να παίζει το ότι σήμερα πήγαμε 70 000 άτομα στην πορεία, θα παίζει ότι επιτέθηκαν “πολίτες” σε ένα βουλευτή της ΝΔ.


    ΤΟ ΠΑΡΑκράτος των Λαλιώτηδεν και της
    cia...και ΠΑΛΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ "ΜΕΓΑΛΕΙΟ"
    ΤΗΣ ΑΛΗΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ.

    δηλαδη τωρα μπάσταρδα πρέπει να λέμε
    και ΕΥΤΥΧΩΣ που δεν είχε καμία ΜΑΡΦΙΝ με δολοφονημένες έγκυες
    ξεράσματα ΠΑΣΟΚ.
    ---------------------------------
    ΑΣΕ ΤΟΝ ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ
    ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΚΛΥΦΟΥΣ ΤΟΥ.
    θα ανοίξουν μερικές ωραίες σαμπάνιες
    πανάκριβες και με το χαβιάρι και την κοκα....θα το γλεντήσουμε $$$$$

    ΠΑΛΙ ΠΕΤΥΧΕ Η ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ
    ΧΑΡΗ ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΖΩΑΑΑΑΑΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το μεγάλο λάθος της κυβέρνησης είναι ότι έχασε την επαφή με τον λαό και ξέχασε ότι όποια δύναμη έχει, την έχει μόνο και μόνο γιατί της την έχει δώσει αυτός ο λαός.

    Χωρίς αυτόν δεν έχει αυτοδύναμη ύπαρξη.

    Αν ο λαός αποσύρει την υποστήριξη του, έρχεται το απόλυτο κενό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σιχαμερά μαρξιστοειδή ανθρωπάρια, γιατί δεν ξεκουμπίζεστε από αυτή τη χώρα; ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΗΚΕΙ!!!! Σας έχουμε σιχαθεί πια!!!! ΓΚΡΕΜΟΤΣΑΚΙΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΑΣΟΚ

    ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΔΡ KΟΥΤΣΟΥΚΟς ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

    ΟΤΙ
    1. Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ ΕΞΑΝΤΛΕΙΤΑΙ
    2. ΤΡΑΠΕΖΕς ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ
    3. ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙς ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΤΟΥς ΚΛΕΦΤΕς ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΑΥΤΟΥς ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟΥς ΚΛΕΦΤΕς ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟς
    4. ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΟΝ Παπακωνσταντινου ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ
    5. ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟς ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ "ΣΤΗΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ Η "ΔΗΘΕΝ ΦΤΩΧΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟ δντ !!
    6. Η ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑ ΑΓΡΙΕΜΕΝΗ
    7 ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ Η ΝΕΑ ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ ΤΩΡΑ

    ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΑΛΛΑΓΩΝ

    ΠΑΤΡΟΚΛΟΣ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ''Το μεγάλο λάθος της κυβέρνησης είναι ότι...ξέχασε ότι όποια δύναμη έχει, την έχει μόνο και μόνο γιατί της την έχει δώσει αυτός ο λαός.''9:22

    ''Αυτός'' ο λαός, είναι οι προνομιούχοι κηφήνες που διόριζε τόσα χρόνια; Ε, αν τους ξεφορτωθούμε, η όποια κυβέρνηση θα βρει καινούργια δύναμη, από τους πραγματικά εργαζόμενους αυτής της χώρας που θα ανασάνουμε επιτέλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Την άνοιξη η κυβέρνηση εφάρμοσε την πρώτη δέσμη μέτρων του μνημονίου, σύμφωνα με την οποία μειώθηκαν σιμαντικά τα εισοδήματα των εργαζομένων του δημόσιου τομέα και των συνταξιούχων, χωρίς οστόσο να δημιουργηθούν τα έκτροπα της σημερινής ημέρας, καθώς οι έλληνες δημόσιοι υπάλληλοι έδειξαν την ανάλογη διάθεση να στηρίξουν τις προσπάθειες της κυβέρνησης για την έξοδο της χώρας από την οικονομική κρίση. Σήμερα που τα μέτρα αγγίζουν τους υπαλλήλους των ΔΕΚΟ κατά κυριο λόγο, βλέπουμε ότι οι κύριοι συνδικαλιστές που κατά κύριο λόγο είναι εργαζόμενοι στις ΔΕΚΟ,να αντιδρούν έντονα μιάς και θύγονται κεκτημένα χρόνων, για τα οποία βέβαια ευθύνονται κατά κύριο λόγο τα δύο κόματα εξουσίας, τα οποία τους εξέθρεψαν τόσα χρόνια, για να τους έχουν με το μέρος τους και μέσω αυτών να ελέγχουν τη ΓΕΣΕΕ και τα διάφορα σωματεία. Είναι καιρός η σημερινή κυβέρνηση να αντιμετωπίσει τους έλληνες πολίτες, με τα ίδια μέτρα και σταθμά και να πάψουν να υπάρχουν οι δικοί μας και οι άλλοι, κυρίως σε ότι αφορά τη μησθολογική πολιτική η οποία πρέπει να έχει ενιαία βάση. Η μισθοδοσία με κοινή βάση, αποτελεί βασικό κρητήριο αξιοκρατίας απέναντι στους πολίτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ειναι αληθεια οτι εμεις οι Ελληνες δεν ταχαμε υπολογισει καλα ειχαμε στηλει να πληρωσουν το λογαριασμο τα παιδια μας και τα εγγονια μας αλλα ελα που ο λογαριασμος αλλαξε γνωμη και θελει να τον πληρωσουμε τωρα Ποιοι εμεις οι δασκαλοι της κομπινας και της αρπαχτης που μας φταινε οι πολιτικοι το κεφαλαιο και ολοι οι αλλοι Ειναι δυνατον να πληρωσουμε εμεις Ποτε θα τα κανουμε ριμαδιο αλλα δεν πληρωνουμε ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΣΥΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ρε βλαμμένοι, ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ σκληρά εργαζομένων πήγαν χτες στην δουλειά τους βρίζοντας τους κρατικοδίαιτους "επαναστάτες" και εσείς ονομάζεται "μαζικότητα" τουες δεκάδες χιλιάδες μαλάκες που κλείσανε τους δρόμους. Πιο πολύ μαζικότητα υπήρχε μόνο στην Βουλιαγμένης μέσα στα αυτοκίνητα παρά στο Σύνταγμα, αλλα΄το μπιφτέκι στον εγκέφαλο σας είναι τεράστιο και ζουμερό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. μετα συγχωρήσεως.........ΠΑΠΑΡΙΕΣ !

    Οι απεργίες και οι διαδηλώσεις έχουν καταγραφεί στην συλλογική μας μνήμη σαν απαραίτητες τελετές που θα αναδείξουν τους Πρωτόπαππες, Παναγόπουλους και ΣΙΑ, ως βουλευτές.

    Είναι φυσικό ο κόσμος να έχει αηδιάσει απ αυτή την ρητορική και να είναι καχύποπτος σ αυτές.

    Δεν έχει μέσο έκφρασης και δεν θέλει να παραταχθεί πίσω απ τους πουλημένους συνδικαλιστές που τον εκμεταλλεύτηκαν.

    Τόσα χρόνια σε όλες τις ιδιωτικές συζητήσεις αναθεματίζουμε τους τεμπέληδες με την ασυλία που τριγυρίζουν με τις copy-paste ανακοινώσεις τους και την ξύλινη γλώσσα τους και αποφασίζουν απεργίες-κονσέρβα.

    Οσο ηγούνται αυτοί, δεν υπάρχει περίπτωση να βγεί κανείς στους δρόμους.
    Επίσης, όλοι αηδιάζουν απο τις ζημιές που γίνονται απ τους κουκουλοφόρους μετά απο μιά πορεία.

    Δεν θέλουμε να είμαστε συνένοχοι.
    Ετσι όλοι ψάχνουν άλλους τρόπους αντίδρασης- δεν πρόκειται γι αποχαύνωση....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ...ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΑΤΕ??
    ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΤΟ ΑΝΓΝΩΣΜΑ, ΣΤΑ "ΠΟΣΤ"!! ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΝΑ ΛΕΤΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΟΗΜΑ ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΕΣΩΨΥΧΑ ΣΑΣ!!!
    ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ, ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ "ΜΙΧΑΛΙΟ", ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΣΚΟΥΖΕΤΕ??? ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ!!! ΟΛΟ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΦΤΑΙΝΕ!!
    ΠΟΤΕ ΡΕ ΚΟΠΑΝΟΙ ΔΙΑΦΕΡΘΗΚΑΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ(ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΣΥΜΜΕΤΙΧΑΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ, ΑΦΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΦΟΡΟΥΣ, ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΡΑ ΣΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΝΙΑΛΟ ΔΕΝ ΒΑΖΕΤΕ??
    ΣΙΓΑ ΤΑ ΑΙΜΑΤΑ, ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΜΑΛΑΚΟΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ, ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ, ΠΑΤΑΤΕ ΕΠΙ ΠΤΩΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΥΛΗ ΣΑΣ!!ΚΑΤΑΠΑΤΑΤΕ ΚΑΘΕ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕΒΑΙΣΤΕ ΤΟΝ ΔΙΠΛΑΝΟ ΣΑΣ, ΜΑΛΑΚΙΑΣΜΕΝΑ ΣΑΡΚΕΙΑ!!!
    ΡΕ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΑ ΣΚΑΤΟ-ΟΝΤΑ, ΠΟΤΕ ΣΚΕΦΤΗΚΑΤΕ ΤΗΝ ΑΝΕΜΕΛΗ ΦΟΥΣΚΑ ΣΑΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ? ΤΙ ΠΑΡΑΓΕΤΕ ΒΡΕ ΑΡΧΗΔΙΑ ΚΟΚΟΡΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΑΡΧΗΔΙΑ "ΚΙΝΓΚ ΚΟΝΓΚ"??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Στις 21 Φλεβαρη 2010 επισκεφτηκε
    τη Μοσχα ο Γιωργος Παπανδρεου.

    Εκει τον συμβούλεψαν δημοσιως ο Προεδρος και ο Πρωθυπουργος της Ρωσικης Ομοσπονδιας να
    προσφυγει στο ΔΝΤ και την ΠΤ.

    Τον συμβούλεψαν ετσι,διοτι απο
    την υποθεση της προσφυγης αυτης
    της Ελλαδας θα βγει τελικα ωφελημενη η Ρωσια και η Κινα
    και οχι η ΗΠΑ και η ΕΕ,και θα
    καει,θα εξαϋλωθει πολιτικα ο εκσυγχρονιστης αμερικανοδουλος, ανθρωπος της φραξιας των Κλιντον,Γιωργος Παπανδρεου (μητροθεν διαμορφωθεις...),
    ωστε μετα να ξαναπαρουν το
    πανω χερι μεσα στο ΠΑΣΟΚ οι αυθεντικοι,ακραιφνεις αντρεοπαπανδρεϊκοι
    (ο Αντρεας Παπανδρεου ηταν
    με το "Η Ελλαδα ανηκει στους Ελληνες" και ηταν πιο φιλικος
    προς τη Μοσχα παρα προς την Ουασινγκτον και τις Βρυξελες).

    Αν ηταν πρωθυπουργος ο Αντρεας Παπανδρεου,οι Ρωσοι θα τον
    προστάτευαν,δεν θα ήθελαν να
    φθαρει και δεν θα τον
    συμβούλευαν να προσφυγει στο ΔΝΤ,ουτε ο ιδιος θα αποφασιζε
    την προσφυγη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ημουν και έγω στην πορεία χθές.
    εισέπνεσα δακρυγόνα αλλά δεν πτοήθηκα.
    πάρα πολύς κόσμος,
    μακάρι να μπορούσαν όλοι εκείνοι του ιδιωτικού τομέα που θα καταντήσουν σαν τους σκλάβους στην εποχή της δουλείας να συμμετείχαν.
    και η χθεσινή πορεία δεν είχε την συμπαρασταση στις ΔΕΚΟ αλλά στους εργαζομένους του ιδιωτικού τομέα που καταδυναστεύονται τα λιγοστά συμφεροντά τους.
    έχει δοθεί εντολή,στο πρώτο παρατράγουδο να πετάνε σωρεία δακρυγόνων για να διαλύσουν τα πλήθη.
    εγώ σαν εργαζόμενη που επωμιζόμαστε όλα τα αμαρτήματα τους καταδικάζω τα πλιάτσικα και τις πυρπολήσεις οχημάτων που μοναδικό στόχο έχουν να αμαυρώνονται οι πορείες.
    εύχομαι να έχουμε πολυπληθείς και ειρηνικές πορείες αλλά οι καταστάσεις μας οδηγούν σε γενικευση με την μορφή αλλεπάλληλων κινητοποιήσεων.
    ίσως έτσι να περισώσουμε τα ελάχιστα,ότι μας άφησαν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Παπουτσή περάσανε 24 ώρες,οι φάτσες των ανθρωποειδών που χτυπούσαν απο πίσω έχουν κάνει τον γύρο του κόσμου κ ακόμα να γίνουν συλλήψεις ;

    Περιμένω να τους δώ με χειροπέδες,η φωτογραφία τους να κοσμεί όλα τα μέσα ενημέρωσης κ να δώσει η αστυνομία πληροφορίες για το παρελθόν τους κ που ήταν χωμένοι…..

    Τόσο δύσκολο είναι να μάθει η αστυνομία τα ονόματα των ”αγανακτισμένων” ”διαδηλωτών ;

    ”Για να δούμε γιατί η ιστορία σαν να έχει πολύ ψωμί…..

    Μπας και ήταν ασφαλίτες ως συνήθως ανάμεσα στους εξαγριωμένους και έχουμε γέλια ;


    Είπαμε στην ΠΑΣΚΕ, εξωγήινοι ήταν…

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση