GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

15 Δεκεμβρίου 2010 ...το ποτάμι άρχισε να θεριεύει!

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός http:///mc/compose?to=prevejohn@yahoo.gr Σήμερα ήμουν και εγώ ένας από τους χιλιάδες εργαζόμενους που συγκε...

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
http:///mc/compose?to=prevejohn@yahoo.gr

Σήμερα ήμουν και εγώ ένας από τους χιλιάδες εργαζόμενους που συγκεντρώθηκαν έξω από την Βουλή των 300 για να διαμαρτυρηθούν για την αντεργατική, αντικοινωνική και γενικά απαράδεκτη πολιτική που εφαρμόζουν οι τοκογλυφο-εισπράκτορες του Δ.Ν.Τ.
Πραγματικά θεωρώ ότι ήταν μία από τις μεγαλύτερες των τελευταίων χρόνων σε όγκο αλλά το κυριότερο σε παλμό.
Φυσικά οι μαγαζάτορες του δημοσιογραφικού κόσμου απέργησαν στερώντας από όλους τους Έλληνες την άμεση πληροφόρηση για τα γεγονότα αλλά και τις προβοκάτσιες που συντελούνται κάθε φορά που...
το σύστημα νιώθει την ανάσα του εξοργισμένου πλήθους έξω από το κοινοβούλιο!!!
Ο πρόεδρος της Ε.Σ.Η.Ε.Α κ. Σόμπολος δεν τήρησε αυτό που είχε υποσχεθεί πριν καιρό δηλ. ότι σε μεγάλες απεργίες οι δημοσιογράφοι δεν θα απεργούν αλλά θα ενημερώνουν τον κόσμο για τα τεκταινόμενα άμεσα κάνοντας την απεργία τους σε κάποια άλλη χρονική στιγμή.
Έτσι λοιπόν για άλλη μία φορά μας απέδειξαν ότι είναι το δεκανίκι του συστήματος το οποίο οι περισσότεροι πατρονάρουν έμμεσα ή άμεσα μια και τα αφεντικά τους έχουν πολλά πάρε δώσε με την εκάστοτε εξουσία μέσω των μεγαλοεργολαβιών που αναλαμβάνουν κατά καιρούς σε όλη την Ελληνική επικράτεια.
Όπως προανέφερα η συμμετοχή και ο παλμός του κόσμου ήταν μεγάλος αλλά αυτό που πραγματικά μου έκανε εντύπωση ήταν η οργή που έβλεπες στα μάτια όλων. Μια οργή που μετέτρεψε σε κόκκινο πανί τον βουλευτή της Ν.Δ Κώστα Χατζιδάκη ο οποίος λειτουργώντας φαντάζομαι επιπόλαια και απερίσκεπτα εμφανίστηκε και προσπάθησε να περάσει πεζός ανάμεσα στους οργισμένους διαδηλωτές.
Φυσικά δεν επικροτώ την βία αλλά ο προβληματισμός μου είναι πλέον πολύ σοβαρός για τον αν στο παρόν, αλλά και στο εγγύς μέλλον θα μπορούν οι βουλευτάδες του δικομματισμού να κυκλοφορούν ελεύθεροι χωρίς να κινδυνεύει ακόμα και οι ίδια τους η σωματική ακεραιότητα.
Η οργή του κόσμου μέρα με την μέρα γιγαντώνεται και φάνηκε πλέον καθαρά ότι οι κρατούντες το έχουν αντιληφθεί και για αυτό σήμερα η αστυνομική παρουσία ήταν πολυπληθείς και σχεδιασμένη με τέτοιο τρόπο ώστε με τις κατάλληλες προβοκάτσιες από τους γνωστούς άγνωστους κατάφεραν να χωρίσουν στην μέση την διαδήλωση και στο τέλος να την διαλύσουν παίζοντας το γνωστό παιχνίδι των προκλήσεων και των αντεγκλήσεων μεταξύ τους και το οποίο παραδοσιακά κατέληξε στο χώρο του Πολυτεχνείου!!!!
Φίλες/οι ας μην αεροβατούμε ούτε να περιμένουμε θαύματα οι κρατούντες έχουν αναλάβει εδώ και καιρό συγκεκριμένη αποστολή την οποία θα προσπαθήσουν (επιτυχώς μέχρι τώρα) να φέρουν εις πέρας.
Θεωρώ ότι κινδυνεύουμε να πέσουμε σε ένα κύκλο βίας ο οποίος θα φέρει πολλά δεινά σε όλους μας και για αυτό θα πρέπει η συμμετοχή μας σε τέτοια γεγονότα και πορείες να είναι καθολική ξεπερνώντας κάθε φορά την προηγούμενη μέχρι οι υπεύθυνοι (που θέλουν τώρα να μας σώσουν) να καταλάβουν ότι πρέπει να αλλάξουν ρώτα στέλνοντας τους κλέφτες στην φυλακή αφού πάρουν πίσω τα κλοπιμαία.
Δεν μπορεί να ζητάνε από τους εργαζόμενους να δεχτούν την υποβάθμιση της ζωής τους αλλά και τον τορπιλισμό του μέλλοντος των παιδιών τους ενώ αυτά τα λαμόγια κυκλοφορούν ελεύθερα έχοντας εξασφαλίσει με τα κλεψιμαίικα τα παιδιά, τα εγγόνια και τα δισέγγονα τους!!!
Ας αναλογιστούν οι βουλευτές που στηρίζουν όλα αυτά ότι αν συνεχίσουν είναι καταδικασμένοι να περάσουν την υπόλοιπη ζωή τους κρυμμένοι μη μπορώντας να κάνουν δημόσιες εμφανίσεις αλλά το κυριότερο ότι θα είναι υπόλογοι ακόμα και στα ίδια τους τα παιδιά τα οποία σίγουρα κάποια στιγμή θα νιώσουν στιγματισμένα από τις τωρινές τους επιλογές!!!

32 σχόλια

  1. ΠΑΣΟΚ

    ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΔΡ KΟΥΤΣΟΥΚΟς ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

    ΟΤΙ
    1. Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ ΕΞΑΝΤΛΕΙΤΑΙ
    2. ΤΡΑΠΕΖΕς ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ
    3. ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙς ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΤΟΥς ΚΛΕΦΤΕς ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΑΥΤΟΥς ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟΥς ΚΛΕΦΤΕς ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟς
    4. ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΟΝ Παπακωνσταντινου ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ
    5. ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟς ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ "ΣΤΗΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ Η "ΔΗΘΕΝ ΦΤΩΧΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟ δντ !!
    6. Η ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑ ΑΓΡΙΕΜΕΝΗ
    7 ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ Η ΝΕΑ ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ ΤΩΡΑ

    ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΑΛΛΑΓΩΝ

    ΠΑΤΡΟΚΛΟΣ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΣΟΚ

    ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΔΡ KΟΥΤΣΟΥΚΟς ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

    ΟΤΙ
    1. Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ ΕΞΑΝΤΛΕΙΤΑΙ
    2. ΤΡΑΠΕΖΕς ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ
    3. ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙς ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΤΟΥς ΚΛΕΦΤΕς ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΑΥΤΟΥς ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟΥς ΚΛΕΦΤΕς ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟς
    4. ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΟΝ Παπακωνσταντινου ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ
    5. ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟς ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ "ΣΤΗΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ Η "ΔΗΘΕΝ ΦΤΩΧΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟ δντ !!
    6. Η ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑ ΑΓΡΙΕΜΕΝΗ
    7 ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ Η ΝΕΑ ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ ΤΩΡΑ

    ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΑΛΛΑΓΩΝ

    ΠΑΤΡΟΚΛΟΣ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΗΜΕΡΑ ΟΡΓΙΑΣΑΝ ΟΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ (ΚΙ ΟΧΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ) ΤΩΝ ΔΕΚΟ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΑΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ. ΚΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΑΡΑΣΥΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ ΕΝΩ ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΤΙΘΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ. ΑΥΤΟΙ ΕΓΛΥΨΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΠΑΧΥΛΕΣ ΑΜΟΙΒΕΣ ΔΙΧΩΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΟΥΛΕΨΑΝ ΣΚΛΗΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΙΔΡΩΤΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΜΟΙΒΗ ΤΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΟΛΛΑΔΕΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΞΕΓΡΑΚΩΣΕΙ ΠΑΛΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ. ΚΑΙ ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΤΩΡΑ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΦΟΡΤΩΣΟΥΝ ΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΑ. ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΓΟΣΧΟΛΟΙ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΥΛΟΚΟΠΗΣΑΝ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ. ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑΝ ΜΑΘΕΙ ΣΤΗΝ ΞΑΠΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΦΑΙΝΕΤΑΙ. ΠΟΙΟΙ "ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ" ΤΟΥ ΔΝΤ? ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΤΣΑΜΠΑ ΔΗΛΑΔΗ? ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΟΡΙΖΑΝ ΕΝΩ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΑΜΕ!! ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΕΡΝΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΦΤΥΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΑΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΜΠΑΤΣΩΝ ΣΕ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ :
    http://xrysiaygi.blogspot.com/2010/12/blog-post_8374.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ;

    ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΟΤΙ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΚΟΒΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ 5ΟΟ ΕΥΡΩ;

    ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΟΤΙ Ο ΛΑΟς ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΣΩΤΗΡΕΣ" ΤΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Απλά πράγματα...... η αστυνομία έχει το βίντεο,οι ”αγανακτισμένες” φατσούλες που ξυλοκοπούν απο πίσω τον Χατζηδάκη φαίνονται καθαρά,πηγαίνει σπίτι τους κ τους πιάνει,με χειροπεδούλες στον εισαγγελέα κ κατηγορία για απόπειρα ανθρωποκτονίας…..

    Άντε γιατί πολύ μαγκιά υπάρχει σ’ αυτή τη χώρα.

    Αν δεν το κάνει ο Παπουτσής,τότε κ εγώ νομιμοποιούμαι την επόμενη φορά που θα διαδηλώνουν αυτοί οι κ καλά ”αγανακτισμένοι” να περάσω απο πάνω τους με τρακτέρ,,


    Η ΝΔ οφείλει να ασκήσει αγωγή κατά παντός υπευθύνου και να τους οδηγήσουν στην δικαιοσύνη.

    Τελεία και παύλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τι λέτε κύριε Πρεβενιέ,έχετε δει πουθενά στον Κόσμο κλέφτες, να βάζουν μέσα κλέφτες,αυτό μπορεί να γίνει μόνο αν η πίεση τους είναι αβάσταχτη από τη μάζα των πολιτών,και αυτή αν είναι μικρή, θα αναλάβουν τα ΜΑΤ των τριών και εξήντα,και θα καθαρίσουν,αν όμως είναι μεγάλη,τότε η θα κάνουν αυτό που πραγματικά έχουν υποχρέωση με βάση το Σύνταγμα,αν προλάβουν, και δεν τους έχει πάρει η μπάλα της οργής,η θα πάρουν τα κλοπιμαία και θα την κάνουν για τη μεγάλη τους Πατρίδα ,η θα πάνε στην αγχόνη στην Πλατεία Συντάγματος, που θα στηθεί για να αποδοθεί επιτέλους δικαιοσύνη,γιατί έτσι και αλλιώς η δικαιοσύνη, έχει διαβρωθεί από τους πολιτικούς μας και διαφθαρεί,αλλά και ξεδοντιαστεί,μέχρι τώρα θα σκάσουμε και θα τους πληρώνουμε,θα φανεί εκ των πραγμάτων τι πρόκειται να γίνει,ίδωμεν.-ΚΩΣΤΑΣ Π.Χ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φυσικά οι μαγαζάτορες του δημοσιογραφικού κόσμου απέργησαν στερώντας από όλους τους Έλληνες την άμεση πληροφόρηση για τα γεγονότα αλλά και τις προβοκάτσιες που συντελούνται κάθε φορά που... το σύστημα νιώθει την ανάσα..
    //////////////////////////////
    Άν δέν απεργούσαν,θά τούς έκραζες.
    Φαύλος κύκλος.
    Θά σού γράψω κάτι σημαντικό:
    Στήν ανάρτηση τού press 8:21,
    o δράστης μπορεί νά είναι γνωστός
    τού διπλανού παππού.
    Ρουφιάνος δέν είμαι,αλλά η εσοχή
    είναι γνωστή περπατούρα τους.
    Τώρα στό συμπέρασμα τού καθενός
    παίζει Α ρόλο η φανατικίλα.
    Γιά ξενέρωμα....ΠΑΟΚ,διπλό.
    Τόοοοσο σοβαρά είναι αυτά πού
    γράφουμε.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ευτυχώς, το Αρχαιολογικό Μουσείο τη γλύτωσε την τελευταία στιγμή από τους οργισμένους διαδηλωτές που του επιτέθηκαν γιά να το κάψουν.(Α,ξέχασα,όταν κάτι πάει στραβά, δεν είναι ποτέ οι διαδηλωτές, είναι οι προβοκάτορες).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Περίεργο βρε παιδί μου, τις φάτσες αυτών που δολοφόνησαν τους τρεις υπαλλήλους της τράπεζας στη σταδίου δεν τις είδαμε ακόμα, πως έτσι;
    Κι αυτό το άλλο βρε παιδάκι μου, να μην πηγαίνει κανείς στη φυλακή για κανένα σκάνδαλο βρε παιδί μου, πολύ περίεργο, τι να πω; Πούντες αυτές οι φάτσες; Πονηρός ο γιωργάκης, υποσχέθηκε κάθαρση για να περάσει το υπόθετο δντ κλπ. Είναι πολύ καλός στα κόλπα ο γιωργάκης. Πολύ δεξιοτέχνης στο ψέμα. Μπράβο, μπράβο του, άξιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΣΕ Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ.
    ΜΗΠΩΣ Η ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΕ.
    Η ΞΑΔΕΛΦΗ ΝΤΕ ΤΗΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΦΙΛΩΝ ΚΑΙ ....
    ΠΟΥ ΙΕΣΑΙ ΡΕ ΠΑΝΟΥΣΗΗΗΗΗΗΗΗΗ........

    ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΑΣΟΚΟΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΚΛΕΒΕΤΕ ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τι έγινε σήμερα τελικά;

    Στην χώρα μας εξουσία δεν είναι μόνο η εκάστοτε κυβέρνηση. Είναι ολοφάνερο ότι υπάρχει μια παράλληλη εξουσία, μια αφανής εξουσία, (σε κάθε χώρα υπάρχει κάτι ανάλογο, δεν πρωτοτυπούμε εμείς) και που διαχρονικά παραμένει η ίδια. Η οποία έχει και προστατεύει τα ίδια συμφέροντα, ανεξαρτήτως κυβερνήσεως. Οκ, δεν είναι ενιαία, έχει τις φατρίες της, αλλά δεν μας ενδιαφέρει τώρα αυτό.

    Επίσης το αν αυτή η αφανής εξουσία ελέγχει, εν μέρει ή όχι και τις κυβερνήσεις, όλες ή μερικές, το αφήνω στην φαντασία και την έρευνά σας.

    Τι φοβάται πιο πολύ αυτή η αφανής εξουσία; Την αυτο-οργάνωση του λαού έξω από κόμματα και εργατικά σωματεία, όπου δεν θα φτάνει το μακρύ-μακρύ της χέρι. Φοβάται την λαϊκή συσπείρωση σε ομάδες, ενώσεις, εταιρίες, ομίλους που δεν θα ελέγχει και δεν θα χειραγωγεί. Τις κινήσεις που δημιουργούνται από κάτω. Οχι τις από πάνω. Αυτές τις κινήσεις που διαφημίζουν τα κανάλια. Αυτές είναι γιαλαντζί. Την δημοκρατική αφύπνιση του λαού φοβάται δηλαδή, το μόνοιασμά του, και τα αιτήματα που μπορεί να προκύψουν από μια τέτοια κατάσταση. Είναι μια εφιαλτική προοπτική αυτό, για την αφανή εξουσία.

    Οταν μια κοινωνία βρίσκεται σε αναβρασμό, σαν την δική μας καλή ώρα, οι μηχανισμοί των "ζυμώσεων" επιταχύνουν. Με χίλια πηγαίνουν. Και οι άνθρωποι αφυπνίζονται και συνειδητοποιούν γρήγορα κα αναζητούν κι άλλους σαν κι αυτούς. Ετσι τελευταία ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια διάφορα ενδιαφέροντα πράγματα[http://anarmodios.blogspot.com/2010/07/blog-post_29.html]. Προσπάθειες του λαού να αυτο-οργανωθεί ουσιαστικά και δημοκρατικά, σε νέα σχήματα που υπερβαίνουν τα κομματικά περιχαρακώματα και τα παλιά μοντέλα.

    Η ριζοσπαστικοποίηση και το γκρέμισμα των παραταξιακών διαχωρισμών μπορεί να είναι και προϊόν ετεροκαθορισμού (πήγα να το πω κουλτουρέ τώρα -lol). Δηλαδή έχεις έναν λαό χωρισμένο σε δεξιούς, αριστερούς, αναρχικούς και πάει λέγοντας. Και του κάνεις επίθεση. Του κόβεις το μισθό, τη σύνταξη, τον βομβαρδίζεις με περαιώσεις και ανεργία. Τι θα συμβεί; Θα οργιστεί φυσικά. Και θα συσπειρωθεί. Ολοι οι απειλούμενοι και όλοι όσοι δέχτηκαν την επίθεση θα πάνε στην ΙΔΙΑ μεριά. Αν όχι όλοι, οι περισσότεροι. Αμα επιτεθείς σε πέντε χωριστές φυλές, θα γίνουν μία φυλή.

    Κι άμα όλοι αυτοί οι οργισμένοι αρχίσουν να μπολιάζονται με νέες πολιτικές-πολιτειακές ιδέες περί δημοκρατίας και αρχίσουν και να αυτο-οργανώνονται σε ομίλους και κινήσεις και ομάδες και ομαδούλες (από τα κάτω λέμε πάντα), τότε το πράγμα αρχίζει και σοβαρεύει.

    Διότι μπορεί να σου προκύψουν μπροστά στην Βουλή κάποια στιγμή, όλοι μαζί, και πολύ θυμωμένοι. Κι αυτό είναι κάτι που η αφανής εξουσία, δεν θέλει να συμβεί. Ολοι μαζί, πολύ θυμωμένοι, και το χειρότεροι συνειδητοποιημένοι και άφοβοι.

    Γι' αυτό όποτε θα γίνεται συγκέντρωση και πορεία, θα βλέπουμε σημεία και τέρατα. Ιδίως μπροστά στην Βουλή που είναι και το υπέρτατο σύμβολό μας, ως πολίτευμα. Δηλαδή το κυρίως κτίριο, μέσω του οποίου η αφανής εξουσία, κάνει στην χώρα, αυτό που της κάνει, δια της φανεράς εξουσίας. Στη χώρα και σε μας.

    (Οταν ενεργείς προβοκάτσια, δεν χρειάζεται να ξέρεις ντε και καλά ότι είσαι προβοκάτορας. Αν δεν το ξέρεις θα δείχνεις και πιο φυσικός στην κάμερα)

    Είδατε κανένα κόμμα σήμερα να σχηματίζει αλυσίδα μπροστά στη Βουλή; Οχι δεν είδατε. Κανένα συνδικάτο; Οχι δεν είδατε. Τι είδατε; Τον ανοργάνωτο λαό και τους μπαχαλάκηδες. Ολοι οι οργανωμένοι πολιτικοί σχηματισμοί είχαν αποχωρήσει.

    Αυτό κι αν μας λέει ένα σωρό πράματα!

    Θραξ Αναρμόδιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ειναι αληθεια οτι εμεις οι Ελληνες δεν ταχαμε υπολογισει καλα ειχαμε στηλει να πληρωσουν το λογαριασμο τα παιδια μας και τα εγγονια μας αλλα ελα που ο λογαριασμος αλλαξε γνωμη και θελει να τον πληρωσουμε τωρα Ποιοι εμεις οι δασκαλοι της κομπινας και της αρπαχτης που μας φταινε οι πολιτικοι το κεφαλαιο και ολοι οι αλλοι Ειναι δυνατον να πληρωσουμε εμεις Ποτε θα τα κανουμε ριμαδιο αλλα δεν πληρωνουμε ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΣΥΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. STA MOUTRA SAS KOLOELLINES, PEDIA TOU KERATA PSOFISTE OLOI NA HSIXASOUME KOLOANTHROPOI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πήτερ Κλάουζ16 Δεκ 2010, 7:03:00 π.μ.

    Οι δημοσιογραφίσκοι ήταν και είναι ψεύτες και πληρωμένα φερέφωνα.Σταματείστε να αγοράζετε εφημερίδες και περιοδικά. Μην τους δίνετε διαφημίσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αυτός μπορεί να είναι τραμπούκος του πασοκ μπορει και οχι. Και γω να ημουν εκει τις ιδιες μπουνιές θα του έριχνα...δεν αλλαζει κάτι ποιος τον κοπανησε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΠΑΤΡΟΚΛΟΣ ΠΑΣΟΚ

    15 Δεκ 2010 10:07:00 μ.μ.


    ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΕΙΨΗ ΑΠΟ ΥΠΟΘΕΤΑ
    ΤΑ ΜΑΖΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΟΟΟΟΛΑ ΜΑΖΙ.


    ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΣΜΑΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ


    ΑΛΗΤΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Κύριε Γιάννη Πρεβενιέ,τον παλμό και τη δύναμή του ο λαός δεν πρέπει να τη δείχνει σε διαδηλώσεις και έκνομες ενέργειες, αλλά όταν μπαίνει πίσω από το παραβάν του εκλογικού τμήματος να κάνει επί τέλους χρήση του μυαλού του. Και αν κανείς δεν του εμπνέει εμπιστοσύνη αντί να πηγαίνει παραλία "απέχοντας" να βγάλει απ' τα σπλάχνα του νέα κόμματα με ανθρώπους που εμπιστεύεται. Εκτός αν δεν υπάρχουν οπότε περιττεύσουν και οι διαμαρτυρίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΧΘΕΣΙΝΕΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΤΡΑΜΠΟΥΚΩΝ ΧΤΥΣΟΒΟΛΕΜΕΝΩΝ ΠΑΣΟΚΩΝ
    ΣΤΙΣ ΔΕΚΟ.

    ΑΠΑΙΤΩ

    ΑΠΑΙΤΩ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΗΣ
    ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΝΑ ΠΟΥΛΗΘΟΥΝ.

    ΟΥΤΕ ΜΕΙΩΣΕΙΣ-ΟΥΤΕ ΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΚΩΛΟΠΑΙΔΩΝ.

    ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟ.

    ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ ΤΣΟΓΛΑΝΟΥΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥΣ
    ΤΩΝ 2.500- 5.ΟΟΟ ΕΥΡΩ.

    ΔΡΟΜΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ. ΤΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. μετα συγχωρήσεως.........ΠΑΠΑΡΙΕΣ !

    Οι απεργίες και οι διαδηλώσεις έχουν καταγραφεί στην συλλογική μας μνήμη σαν απαραίτητες τελετές που θα αναδείξουν τους Πρωτόπαππες, Παναγόπουλους και ΣΙΑ, ως βουλευτές.

    Είναι φυσικό ο κόσμος να έχει αηδιάσει απ αυτή την ρητορική και να είναι καχύποπτος σ αυτές.

    Δεν έχει μέσο έκφρασης και δεν θέλει να παραταχθεί πίσω απ τους πουλημένους συνδικαλιστές που τον εκμεταλλεύτηκαν.

    Τόσα χρόνια σε όλες τις ιδιωτικές συζητήσεις αναθεματίζουμε τους τεμπέληδες με την ασυλία που τριγυρίζουν με τις copy-paste ανακοινώσεις τους και την ξύλινη γλώσσα τους και αποφασίζουν απεργίες-κονσέρβα.

    Οσο ηγούνται αυτοί, δεν υπάρχει περίπτωση να βγεί κανείς στους δρόμους.
    Επίσης, όλοι αηδιάζουν απο τις ζημιές που γίνονται απ τους κουκουλοφόρους μετά απο μιά πορεία.

    Δεν θέλουμε να είμαστε συνένοχοι.
    Ετσι όλοι ψάχνουν άλλους τρόπους αντίδρασης- δεν πρόκειται γι αποχαύνωση....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ωραία περάσαμε χτες, ρίξαμε μολότωφ, οι πασόκοι του παπασπύρου έδειραν το χατζηδάκη, η Cayenne της μαμάς όπως και το μαγαζί της στη Βαλαωρίτου καμμία ζημιά, όλα καλά.

    μετά πήγα jk για ποτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. πΟΤΕ ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΚΑΨΟΥΜΕ ΤΟΥΣ 300

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. αχ ποσο λυπουνται οι "ανενταχτοι δημοσιογραφοι" για το.....τρομοκρατικο χτυπημα στη καραφλα του χατζηδακη!!!! αχ οσο λυπουνται οι "αγωνιστες του πολυτεχνειου" για τις ψιλες που εφαγε ο υπουργος!!!! αχ ποσο δημοκρατες ειναι αυτοι οι..."δημοσιογραφοι".....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ Η ΑΚΟΜΑ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Παντως η αληθεια ειναι οτι το ξυλο το εφαγε βουλευτης της νεας δημοκρατιας και οχι του πασοκ.
    Οπως και τα χτπηματα της 17 νοεμβρη δεν χτυπησαν ποτε ανθρωπους του πασοκ (εκτος του Γ. Πετσου το...ξεκαρφωμα), ετσι και τωρα δεν την πληρωσε ο αμμεσα υπευθυνος αλλα ο εμμεσα.....
    τυχαιο?? δεν νομιζω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. αρχισατε ηδη τις μαλακιες οτι αυτοι που τον πλακωσαν τον χατζηδακη ηταν του πασοκ η της ΝΔ....απλος κοσμακης ητανε που δεν χτυπησε τον ανθρωπο χατζηδακη αλλα το πολιτικο συστημα, τους κλεφτες που εφεραν τη χωρα σ αυτη τη κατασταση-καταντια!!
    το θεμα δεν ειναι ποσοι τον χτυπησαν, αν ηταν λιγοι η πολλοι, αλλα το ποσοι το καταχαρηκαν!!! οποιος δεν αντιληφθει το αυτονοητο δηλαδη οτι το χαρηκε το 99,9% των ελληνων πολιτων, τοτε αυτα που θα ερθουν θα ειναι πραγματικα δυσαρεστα και οχι καλαμπουρακια οπως οι φαπες στον χατζηδακι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. συνεχεια του προηγουμενου post

    οσοι φωναζαν και φωναζουν να καει να καει το μπουρδελο η βουλη οσοι πιστευουν οτι οι πολιτικοι μας ειναι βρωμικοι και διεφθαρμενοι οσοι χαρηκαν με τις ψιλες στον χατζηδακι, ειναι ολοι...."γνωστοι αγνωστοι" "τρομοκρατες" και "κουκουλοφοροι" χωρις κουκουλες ομως.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. siga min skisete kamia kaltsa!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Σήμερα η κ Καλογεροπούλου διερύγνυε τα ιμάτια της στον Παπαδάκη, όταν ο μιλώντας ο κ Μητρόπουλος αναφέρθηκε σε χώρες από όπου πέρασε το ΔΝΤ εκπαίδευσε ακόμα και επιφανείς δημοσιόγραφους έτσι ώστε να μεταφέρουν την ενοχή και την ευθύνη στον λαό για την κατάντια της οικονομίας τους.
    Τινάχθηκε στον αέρα επιτιθέμενη απρεπώς και με θρασύτατη αγένεια εναντίον του κ Μητρόπουλου,εμμέσως χαρακτηρίζοντας τον πολιτικάντη και λαικιστή.
    Απορώ δεν βλέπει τις ειδήσεις στο mega στον σκαι στον ΑΝΤ1 τις ενημερωτικές πολιτικές εκπομπές των δημοσιογράφων με τις αβανταδορικες ερωτήσεις το παραλήρημα της κ Τρεμη και του Καμποροικονομέα; σε άλλη χώρα ζει αυτή η κ. Καλογεροπούλου και έρχεται αεροπορικώς να δουλέψει και να φύγει πάλι;
    Τελικά η υποκρισία και η ψευτιά σε αυτό τον τόπο περισσεύει από όλα τα βάθρα της δημοκρατίας.
    ΑΛΛΟΤΡΙΩΜΈΝΟΙ ΠιΣΤΆ ΠΕΙΘΉΝΙΑ ΒΟΛΕΜΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΑΡΙΑ ΕΝΟΣ ΣΑΠΙΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, εξαπατούν καθημερινά ανθρώπους του μόχθου και της βιοπάλης διασφαλίζοντας για τον εαυτό τους προνομιούχα ζωή.
    Μπορεί η κ. Καλογεροπούλου να μην ανήκει στην συνομωταξία των ερπετών συναδέλφων της έχοντας επιδείξει μία διαφορετική στάση ζωής και επαγγελματικής δεοντολογίας αλλά θα της συνιστούσα να μην βάζει και το χέρι της στην φωτιά υπερασπιζόμενοι συναδέλφους της που ήταν ενταγμένοι στα payroll της siemens και άλλων εταιρειών εξυπηρετώντας και εκτελώντας ιδιοτελή συμφέροντα.
    Όταν συνάδελφοι της που πολιτικοποίηθηκαν με το άλφα η βήτα κόμμα πρωταγωνίστησαν σε μεγαλειώδη σκάνδαλα απάτης και ρεμούλας ενάντια στο κράτος και αθωώθηκαν ή απαλλάχθηκαν από τις παραμυθένιες "εξεταστικές επιτροπές" ομοειδών καθαρμάτων.
    Πράγματι είναι να απορεί κανείς με το "ειδος" αυτών των εύθικτων δημοσιογράφων όταν τα κανάλια πράττουν καθημερινά αυτό πού επικαλέστηκε ο κ. Μητρόπουλος.
    Είναι καιρός να καταλάβετε όλοι σας πού εκτίθεστε δημόσια ότι ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ από εδω και πέρα αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για όλους σας και η αντιπαράθεση σας με τον λαό.
    Δυστυχώς ο πεινασμένος ,ο κατεστραμένος και ο οργισμένος δεν καταλαβαίνει πλέον από κανόνες συμπεριφοράς και οι αντιδράσεις του είναι πάντα βίαιες.
    Ειναι πολύ κακός σύμβουλος το στομάχι και τα πεινασμένα παιδιά στο σπίτι κ Καλογεροπούλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Για ακόμα μία φορά ο ΗΛΙΘΙΟΣ λαός κατάφερε να δώσει το λάθος μήνυμα!

    Τι και αν οι βουλευτές της ΧΟΥΝΤΑΣ ΠΑΣΟΚ υπερψήφισαν και αυτό το εξευτελιστικό νομοσχέδιο που εξαθλιώνει τους πολίτες;
    Τι και αν η ΝΔ και ο συγκεκριμένος βουλευτής ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΑΝ το μνημόνιο της ΚΑΤΟΧΗΣ, ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΑΝ το ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ πραξικόπημα, ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΑΝ το δουλικό ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ μεσαίωνα;

    Όλα τα κανάλια δείχνουν τον βουλευτή – υπουργό της ΝΔ να τρώει το ξύλο. Ιδού ο υπεύθυνος! η ΝΔ! Έχετε αμφιβολία ότι ως έτσι θα το πασάρουν τα ΜΜΕ?

    Οι ίδιοι ηλίθιοι που ψήφισαν υπέρ της ΧΟΥΝΤΑΣ ΠΑΣΟΚ, οι ίδιοι για ακόμα μία φορά υπηρέτησαν τέλεια το καθεστώς.

    Όσο καθιερώνεται η ισοπέδωση του “όλοι ίδιοι είναι”, τόσο η Ελλάδα θα κυβερνιέται από το ΠΑΣΟΚ, θα ξεπουλιέται και θα καταρρέει.

    Για άλλη μία φορά συγχαρητήρια ηλίθιοι!
    ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΖΩΑ.. ΥΠΟΥΛΑ.
    ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΑ ΕΡΠΕΤΑ.
    ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ημουν και έγω στην πορεία χθές.
    εισέπνεσα δακρυγόνα αλλά δεν πτοήθηκα.
    πάρα πολύς κόσμος,
    μακάρι να μπορούσαν όλοι εκείνοι του ιδιωτικού τομέα που θα καταντήσουν σαν τους σκλάβους στην εποχή της δουλείας να συμμετείχαν.
    έχει δοθεί εντολή,στο πρώτο παρατράγουδο να πετάνε σωρεία δακρυγόνων για να διαλύσουν τα πλήθη.
    εγώ σαν εργαζόμενη που επωμιζόμαστε όλα τα αμαρτήματα τους καταδικάζω τα πλιάτσικα και τις πυρπολήσεις οχημάτων που μοναδικό στόχο έχουν να αμαυρώνονται οι πορείες.
    εύχομαι να έχουμε πολυπληθείς και ειρηνικές πορείες αλλά οι καταστάσεις μας οδηγούν σε γενικευση με την μορφή αλλεπάλληλων κινητοποιήσεων.
    ίσως έτσι να περισώσουμε τα ελάχιστα,ότι μας άφησαν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Παπουτσή περάσανε 24 ώρες,οι φάτσες των ανθρωποειδών που χτυπούσαν απο πίσω έχουν κάνει τον γύρο του κόσμου κ ακόμα να γίνουν συλλήψεις ;

    Περιμένω να τους δώ με χειροπέδες,η φωτογραφία τους να κοσμεί όλα τα μέσα ενημέρωσης κ να δώσει η αστυνομία πληροφορίες για το παρελθόν τους κ που ήταν χωμένοι…..

    Τόσο δύσκολο είναι να μάθει η αστυνομία τα ονόματα των ”αγανακτισμένων” ”διαδηλωτών ;

    ”Για να δούμε γιατί η ιστορία σαν να έχει πολύ ψωμί…..

    Μπας και ήταν ασφαλίτες ως συνήθως ανάμεσα στους εξαγριωμένους και έχουμε γέλια ;


    Είπαμε στην ΠΑΣΚΕ, εξωγήινοι ήταν…

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση