GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μητσοτάκηδες Vs Κεφαλογιάννηδων...

Aπό το http://omikropolitikos.blogspot.com/ Το κρητικό ζήτημα της Νέας Δημοκρατίας Πριν από μερικούς μήνες η «Τόλμη» είχε τολμήσει και ...

Aπό το http://omikropolitikos.blogspot.com/
Το κρητικό ζήτημα της Νέας Δημοκρατίας
Πριν από μερικούς μήνες η «Τόλμη» είχε τολμήσει και είχε δημοσιεύσει ένα αναλυτικό ρεπορτάζ με όλες τις κινήσεις του μητσοτακέικου και μια τεκμηριωμένη με γεγονότα ανάλυση για τη γαλάζια μάχη στην Κρήτη.
Θα επαναλάβουμε. Η μάχη είναι διπλή. Σε επίπεδο χώρας η Μπακογιάννη δίνει μάχη με το Σαμαρά, ενώ σε επίπεδο Κρήτης η μάχη δίνεται από τα λεγόμενα τζάκια. Την τρέχουσα περίοδο παρατηρείται ότι Κεφαλογιάννηδες και Μητσοτάκηδες βρίσκονται σε...
 μεγάλες κόντρες. Και δεν είναι οι παλιές και γνωστές. Ούτε οι μετριοπαθείς. Εδώ κρίνεται το πολιτικό μέλλον της κάθε οικογένειας.
Η Όλγα Κεφαλογιάννη κινδυνεύει να χάσει τη βουλευτική της έδρα αν η Μπακογιάννη κατέλθει υποψήφια στο Ρέθυμνο - αυτό θα συμβεί εφόσον η Όλγα παραμείνει με το Σαμαρά και στις επόμενες εθνικές εκλογές - ενώ ο Μανόλης Κεφαλογιάννης, που τον Οκτώβριο του 2009 τρόμαξε να εκλεγεί, απειλείται πλέον ανοιχτά μετά τη διαγραφή Αυγενάκη. Όχι γιατί εξαρτάται από τον Αυγενάκη αν ο Κεφαλογιάννης θα εκλεγεί. Ούτε κατά διάνοια κάτι τέτοιο. Αλλά γιατί ένα μεγάλο κομμάτι της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Ηρακλείου είναι αποφασισμένο να ακολουθήσει το Μεσαρίτη βουλευτή. Αυτό αφαιρεί δύναμη από την ήδη τραυματισμένη Νέα Δημοκρατία. Βέβαια, ο Κεφαλογιάννης θα παίζει μόνος, όμως σε κόμμα με λιγότερη δύναμη; Αν υποτεθεί λοιπόν ότι η Ν.Δ. παραμείνει και στις εθνικές εκλογές τρίτη δύναμη στο νησί, τότε υπάρχει σοβαρός κίνδυνος για τους Κεφαλογιάννηδες.
Το χειρότερο σενάριο θα είναι η πολιτική οικογένεια των Κεφαλογιάννηδων να μείνει χωρίς εκπρόσωπο σε όλο το νησί μετά από σχεδόν 60 χρόνια που πρωταγωνιστεί στην πολιτική σκηνή της Κρήτης.
Ο ρόλος του Β. Βαρδινογιάννη
Στο μεταξύ, η οικογένεια Κεφαλογιάννη στο Ρέθυμνο κλυδωνίζεται. Η Όλγα Κεφαλογιάννη είχε υποστηρίξει Ντόρα. Αντίθετα, ο πρώην υπουργός Γιάννης Κεφαλογιάννης και πατέρας της είναι ορκισμένος εχθρός του μητσοτακέικου.
Η κατάσταση περιπλέκεται ακόμη περισσότερο, γιατί ο θείος της Όλγας από την πλευρά της μητέρας της, Βαρδής Βαρδινογιάννης, έχει αδυναμία στην ανηψιά του, την οποία στηρίζει και υποστηρίζει στην πολιτική, ενώ ταυτόχρονα είναι ο θερμότερος υποστηρικτής της Ντόρας Μπακογιάννη.
Το δίλημμα για την τομεάρχη Τουρισμού της Ν.Δ. είναι μεγάλο, καθώς και η ίδια η οικογένειά της έχει διχαστεί. Εκείνο που θεωρείται βέβαιο είναι πως αν η Όλγα μείνει με το Σαμαρά, τότε η ίδια η Ντόρα Μπακογιάννη θα κατέβει υποψήφια στην εκλογική περιφέρεια των Κεφαλογιάννηδων.
Την ίδια ώρα θα πρέπει να έχει κάποιος υπόψη του ότι ο Κωστής Σχοινάς, ισχυρός εσωκομματικός αντίπαλος της Όλγας, μάλλον ρέπει προς την Μπακογιάννη, καθώς προεκλογικά οι πληροφορίες ήθελαν να συζητούν μαζί μέχρι και ενδεχόμενο υποψηφιότητας για την Περιφέρεια Κρήτης, θέση που έλαβε στη συνέχεια ο Δημήτρης Γιαννουλάκης.

15 σχόλια

  1. Η ΣΤΗΜΕΝΗ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ , Η ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ Δ..Ν.Τ. ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΔΟΣΗ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ( ΔΟΣΗ ΚΑΙ ΝΗΣΙ )ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΚΑΝΑΛΙΑ , ΤΥΠΟΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ,ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ .
    ΜΙΣΘΟΙ ΑΠΟ 300 – 900 ΕΥΡΩ .ΤΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ,ΤΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ,ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΑΚΟΜΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΙ ΤΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ;;
    Η Ελλάδα παρουσιάζει αυτά τα τεράστια ελλείμματα που φτάσαμε κοντά στην χρεοκοπία και με μισθούς και συντάξεις που έρχονται όπου νάνε μετά τις εκλογές που θα γίνουν από 300 – 900 ευρώ , από την στιγμή που πλάκωσαν ανεξέλεγκτα βάση σχεδίου οι λαθρομετανάστες – μετανάστες τώρα αυτή την στιγμή είναι 6.000.000 και μέχρι το 2020 θα γίνουν 20.000..000 οι λαθρομετανάστες – μετανάστες , γι αυτό θα κάνουν το τζαμί και που ψηφίσαν το κόστος κατασκευής τα κόμματα προ ημερών την χρηματοδότηση από τον προϋπολογισμό της Ελλάδος 15.000.000 ευρώ και ακολουθούν και αλλά τζαμιά για να καλυφτούν οι ανάγκες των μουσουλμάνων για προσευχές που θα τα πληρώσουν όλα οι Έλληνες . Ο λαθρομετανάστης .μετανάστης εχει ανάγκη από νοσοκομεία , φάρμακα , ιατρό , σύνταξη χρήματα για εδώ και άλλα να στέλνει στις πατρίδες τους μεταφορές για κινείτε , έξοδα για προστασία από αυτούς ,διαφεύγοντα κέρδη από φόρους , παραεμπόριο και πάρα πολλά άλλα . ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΑ ΠΟΣΑ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ , ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ .
    ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΛΛΕΙΜΑΤΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΡΩΧΕΥΟΥΜΕ ΜΥΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ , ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ , ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ . ΓΙ ΑΥΤΟ ΗΛΘΕ ΤΟ Δ.Ν.Τ .ΑΥΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ Ο ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2020 ΝΑΠΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ , ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ 300 – 900 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΙΣΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ .
    ΟΣΟ ΠΟΙΟ ΓΛΗΓΟΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ ΠΡΕΠΕΙ :
    ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ,
    ΝΑ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ Ο ΟΗΕ , ΤΟ ΝΑΤΟ ,Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ,
    ΑΛΛΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ .
    ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΞΟΔΕΥΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΟΥΣ – ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΜΕ , ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ ,ΤΟΝΑΤΟ , ΤΟΝ ΟΗΕ ,ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ , ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ , ΣΤΑ ΑΝΩΤΑΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΜΕ ΤΟΚΟ .

    Το ΠΑΣΟΚ έφήβρε την λέξη ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ για να μην μιλήσει ο Έλληνας , και να λέει το ΠΑΣΟΚ μέσω των καναλιών του και
    μεγαλοδημοσιωγράφων του , Α είσαι κατά των ξένων είσαι ρατσιστής και πας στην γωνιά και σε απομονώνουν και είσαι δακτηλοδεικτούμενος .
    Αυτό είναι το κόλπο για να μην μιλάει ο Έλληνας και οι άλλοι να κάνουν την δουλεία τους χωρίς εμπόδια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βρε καθυστερημένα δεξιά τομάρια, μετά την καταστροφή, στην οποία μας φέρατε (δες τη συνέντευξη του πρ. Υπουργού Οικονομικών της Γερμανίας), έχετε ακόμα γλώσσα και μιλάτε???

    Βουλώστε το καλύτερα και κρυφτείτε σε ένα λαγούμι, σαν τον πρώην αρχηγό σας, τον μπουχέσα της Ραφήνας και μην ξεμυτίσετε από κει!!!

    Η απουσία σας, είναι η μεγαλύτερη προσφορά προς τη χώρα, αυτή τη στιγμή.

    Επιπλέον, μας χωρίζουν και βαθύτατες πολιτισμικές και πολιτιστικές διαφορές, γιατί είστε απολίτιστοι κι αμόρφωτοι!!

    Εσείς διανοούμενους στην παράταξή σας δεν είχατε ποτέ, παρά μόνο χωροφύλακες, αγροφύλακες, παππάδες, καθυστερημένους, πούστηδες και πουτάνες!!

    Έναν μοναδικό είχατε, τον μεγάλο Μάνο Χατζηδάκη και αυτόν τον ακούνε μόνο αριστεροί, γιατί εσείς δεν έχετε το επίπεδο να ακούτε τη μουσική του!

    Εσείς είστε του σκυλάδικου σκουπιδαριού, της μάσας, της ρεμούλας, του ρουσφετιού, της ρουφιανιάς, της λαμογιάς, του αρμέγματος του κράτους-αγελάδα, του δοσιλογισμού, της συνεργασίας με τους Ναζί, του καρακίτς πολιτισμού, των βασανιστηρίων και της φάλαγγας...

    Δείκτες πολιτισμού σας είναι ο Άνθιμος και ο Ψωμιάδης!!

    Λαϊκή σας βάση - οι παρακρατικοί ολιγοφρενείς δολοφόνοι Γκοτζαμάνης και Εμμανουηλίδης και οι πάσης φύσεως βασανιστές!!

    Δυστυχώς αυτοί είστε...

    Απολίτιστα χουντοδεξιά τομάρια!!

    Ανήκετε πλέον στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας, ως οι καταστροφείς της χώρας, μαζί με το γελοίο πλέον κόμμα-απολίθωμα (ΝΔ) σας!!

    Ευθύνεστε, προδώτες της πατρίδας, για όλες τις μεγάλες τραγωδίες του Έθνους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 8.08 ΑΜΑ ΣΕ ΑΚΟΥΣΕΙ Ο ΕΠΙΤΗΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

    Ή Η ΚΟΡΗ Η ΣΥΝ ΕΤΑΙΡΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ

    ΘΑ ΣΟΥΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΛΕΙΤΩΡΙΔΟΤΟΜΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το κόμμα της Ντόρας ( Δημοκρατική Συμμαχία – Νέα Αποστασία –
    Διαχρονική Ατομοκρατία – Mητσοτακική Συμμορία- Κίνημα Οικονομισάριων) είναι καταδικασμένο στην λαϊκή απαξίωση .

    Το νέο δεν δημιουργείται από απόβλητα ,υπόλογα και χορτασμένα παράσιτα …


    Η γκιόσα των Χανιών , ομολόγησε τη συμμετοχή της στα εγκλήματα που διαπράχθηκαν εναντίον του περήφανου ελληνικού λαού και παρόλα αυτά συνεχίζει ανενόχλητη να βγαίνει στην κρατική τηλεόραση και ειδικά στα φερέφωνα του ΔΟΛ , ΣΚΑΙ και ΑΛΤΕΡ να κάνει δηλώσεις εν ψυχρώ στα μούτρα μας!!!

    Μας δηλώνει ανάλγητα ότι δεν έχει την πολυτέλεια να χαθεί από το προσκήνιο της πολιτικής σκηνής!!!

    Θέλει να μας ξανακυβερνήσει να μας ξεγυμνώσει ,να μας ρουφήξει το αίμα μέχρι τελευταίας ρανίδας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Mέχρι τώρα ξέραμε
    – απο τα spam mails –
    την επιμηκυνση πέους.

    Τώρα θα μας γανώσουν
    το κρανίο με την επιμήκυνση χρέους.

    Νομιζω οτι και στις δυο περιπτώσεις προκειται για χοντρή απάτη.

    ΕΣΎ ΚΡΕΤΙΝΕ με το συνεχές copy .
    ΚΑΦΡΕ... Θανάση Ι. Νικολαΐδη
    ΖΩΝΤΟΒΟΛΟ ΤΗΣ ΑΥΡΙΑΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ '''''''''''''''''''''''
    ΠΟΥ
    ΤΑ ΚΑΤΑΞΕΣΚΙΣΕΣ ΤΟ ΔΕΞΙΟ ΠΑΣΟΚ
    ΘΥΜΙΖΟΥΝΤΑΣ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΟΥ.
    ΘΑ ΣΕ ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΝ. ΑΝ ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ.
    ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΕΙΝΑΙ
    ΠΑΣΟΚ ΚΑI ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.

    AΣΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΥΜΙΘΗΚΑΝ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ
    ΤΟΥΣ ΣΑΝ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΗΣΤΕΣ
    ΚΑΙ ΓΙΝΑΝΕ ΠΑΛΙ ΟΙ νεοΝΑΖΙ
    ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΠΑΣΟΚ- ΔΝΤ....

    ΠΡΟΣΕΞΕ.
    τώρα που σε επιστέτεψαν
    μην σου κόψουν και το πουλί σου
    και στο δώσουν να το φάς
    ΠΡΙΝ
    ΣΑΝ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΣΤΟ ΑΜΠΕΛΙ ΣΕ ΠΑΝ
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΕΡΜΑΧΤ
    KAI TA BAFFEN ΤΩΝ SS // PASOK.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΩΠΩ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΦΡΙΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ FAN ΣΦΟΥΓΚΟΚΩΛΑΡΙΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ-ΓΑΛΑΖΙΟΥΣ..ΗΡΕΜΗΣΤΕ ΑΘΛΙΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΑΚΙΑ ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΕΣ... ΠΡΟΣ ΤΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΟΣΠΑΡΑΓΜΟΣ ΑΝΟΗΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ?ΤΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΤΙ ΓΑΛΑΖΙΑ ΣΚΑΤΑ Ο ΛΑΟΣ ΣΑΣ ΦΤΥΝΕΙ ΠΙΑ (1000000) ΚΑΙ 600000)ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΣΑΣ ..ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΝ ΝΑ ΣΑΣ ΚΛΑΣΟΥΝ ΜΑΛΑΚΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φίλε "29 Νοε 2010 8:08:00 μ.μ. ", πόσο φαιδρός μπορείς να γίνεις ακόμα;;;
    τι άλλα έχεις να πεις;;;
    Έλα ξεθύμανε, πες ,βρίσε βγάλε τα συμπλέγματά σου ,να μας διασκεδάζεις και εμάς ,γιατί εκτός των άλλων δεν υπάρχουν και δεξιοί κωμικοί να το κάνουν αυτό!
    Μα πραγματικά, τα εννοείς όλα αυτά ρε μεγάλε;;;
    Εύχομαι να μην είσαι νέος άνθρωπος, γιατί αν σκεφτόμαστε έτσι βλακωδώς οι νέοι, αλοίμονό μας χαθήκαμε!
    Δεν έχεις καταλάβει ότι παίζεις το παιχνίδι των κομματικών συμμοριών;;;
    Για μένα δεν υπάρχουν πλέον δεξιοί και αριστεροί, αυτά είναι ΠΑΡΑΜΥΘΕΣ για να ευνοούνται άλλες καταστάσεις πιο σκοτεινές, από όσο φαντάζεσαι φίλε...
    Όσο για τους ...δείκτες πολιτισμού, συνέχισε έτσι... δεν διαφέρεις από τον παράφρονα Αδόλφο!
    Αν έτσι κρίνεται η ευφυία ενός ανθρώπου, τότε καλύτερα να θεωρούμαι ΧΑΖΟΣ!
    Άλλωστε, "το μωρόν Του Θεού σοφώτερον των ανθρώπων εστί" -Απόστολος Παύλος-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η γκιόσα των Χανιών , ομολόγησε τη συμμετοχή της στα εγκλήματα που διαπράχθηκαν εναντίον του περήφανου ελληνικού λαού και παρόλα αυτά συνεχίζει ανενόχλητη να βγαίνει στην κρατική τηλεόραση και ειδικά στα φερέφωνα του ΔΟΛ , ΣΚΑΙ και ΑΛΤΕΡ να κάνει δηλώσεις εν ψυχρώ στα μούτρα μας!!!

    Μας δηλώνει ανάλγητα ότι δεν έχει την πολυτέλεια να χαθεί από το προσκήνιο της πολιτικής σκηνής!!!

    Θέλει να μας ξανακυβερνήσει να μας ξεγυμνώσει ,να μας ρουφήξει το αίμα μέχρι τελευταίας ρανίδας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πόσο ντρέπονται για την αλήθεια της καταγωγής τους τα φασιστοειδή βασιλοχουντο-δεξιά τομάρια και συνεργάτες των Ναζί!!!!!

    Τους πειράζει η Ιστορία!!!

    Προσπαθούν να την κρύψουν, σαν τη σκόνη κάτω απ' το χαλί, αλλά δεν τους βγαίνει...

    Δεν δένει με το "παραμύθι" του Μεσαίου Χώρου, με το οποίο προσπαθούν να αποκοιμίσουν κανέναν αριστερό ή κεντρώο- μπας και πάρουν την ψήφο του και δουν εξουσία, διότι ήταν πάντα οικτρή μειοψηφία στο λαό!!!!

    Αλλά ειδικά τώρα με το λαϊκιστή Σαμαρά, που έφερε την "ιδεολογική καθαρότητα" (γιατί ο μπουχέσας μας είχε μπερδέψει λίγο) έρχονται ακόμα πιό κοντά στις ρίζες τους:

    Στον απωθητικό πολιτισμό τους- τύπου Άνθιμου και Ψωμιάδη

    Και στη λαϊκή τους βάση- Γκοτζαμάνη και Εμμανουηλίδη
    (για τους οποίους αμφιβάλω ότι γνωρίζετε ποιοί είναι...)

    ΑΜΟΡΦΩΤΑ και ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΑ ΧΟΥΝΤΟΔΕΞΙΑ ΤΟΜΑΡΙΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΔ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΙΣΚΟΥ ΚΑΙ ΓΕΛΑΜΕ ΛΙΓΟ.. ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ ..ΕΙΔΑΛΩΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΙΣΚΟΥ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ..ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΟΤΑΤΑ.. ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΩΝ ΕΓΚΑΘΕΤΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ-ΓΑΛΑΖΙΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ ΣΦΟΥΓΚΟΚΩΛΑΡΙΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η Ντόρα είναι όντως Παρθένα! Άφθαρτη! Εξάγγελος της ανανέωσης.
    Το λέει και προσπαθεί να μας το επιβάλλει βγαίνοντας συχνά στο χαμαιτυπείο του σύμμαχου Παπαχέλα !!!.
    (Μπλα μπλα μπλαμ …μπλα μπλα μπλαμ …μας τα ζαλισες με τον παπαρδέλα…)

    Η Ντόρα συνειδητοποιεί κάθε μέρα ότι βρίσκεται στο κενό.

    Η αμέτρητη φιλοδοξία (γέροντα-φιλοδοξία καλύτερα), η εγωπάθεια της και η έλλειψη πολιτικού ρεαλισμού φαίνονται επιτέλους ξεκάθαρα.

    Είκοσι χρόνια Ντόρα ήσουν η τροχοπέδη στο κόμμα εν ονόματι των φιλοδοξιών σου….των δολοπλοκιών σου … των χορηγών σου…

    Ουστ μωρή άπληστη (γκιόσα των Χανιων,τηλεοπτικη φίρμα του χαμαιτυπείου) που θέλεις τώρα στα γεράματα να φτιάξεις Δημοκρατική Συμμαχία ,εις αντικατάσταση της Ντορικης συμμορίας για να στεγάσεις τα δημοσυντήρητα αρπαχτικά σου .

    Ουστ …ουστ …ουστ …αχόρταγη…άπληστη …και αδηφάγη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΞΕΡΑΣΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ

    ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΕ ΚΑΙ ΚΟΨΙΜΟ
    ΕΥΚΟΙΛΙΑΣ

    ΚΑΙ ΓΕΜΙΣΕ ΤΟΝ ΒΟΘΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΟΜΑ ΤΟΥ

    ΛΕΓΕΤΑΙ
    ΘΑΝΑΣΗΣ ΝΙΚΟΑΙΔΗΣ
    Ο ΚΡΕΤΙΝΟΣ ΤΗΣ ΑΥΡΙΑΝΗΣ.

    ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΤΑΙ Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗΣ
    ΝΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ.

    ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ ΑΣΦΥΞΙΑ ΟΙ ΘΑΜΩΝΕΣ
    ΑΠΟ ΤΑ ΚΛΑΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟ ΠΑΣΟΚΟΥ
    ΤΟΥ ΕΚΤΡΟΜΑΤΙΚΟΥ ΠΛΑΣΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ
    ΠΑΓΚΑΛΟΥ.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 30 Νοε 2010 6:42:00 π.μ.

    Είσαι απλά για λύπηση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @ Ανώνυμε 8:08

    Σου αρέσει να ρίχνεις τις ευθύνες σου σους ώμους άλλων, ε;
    Θα ήταν πολύ ωραίο για τα γούστα σου να φταίει ένα μόνο κόμμα για το κακό της Ελλάδας και ειδικά το κόμμα που κυβέρνησε λιγότερο.

    Λυπάμαι που θα σου χαλάσω τη φαντασίωση αλλά φταίνε και τα δύο κόμματα.

    Εκτος από Βουλγαράκηδες υπάρχουν και Τσοχατζόπουλοι, Μαντέληδες, Τσουκάτοι ( αλήθεια ποιός είναι ο πρώην Υπουργός του σοσιαλισμού με τα 180 ακίνητα;)

    Και τα δύο κόμματα φταίνε εξ ίσου, πάρτο απόφαση για να μην παθαίνεις κάθε τρεις και λίγο υπέρταση.

    Ως προς την πουτανιά αυτή δεν θεωρείται αδίκημα στα κομμουνιστικά κράτη (ή μήπως κάνω λάθος;).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. θέλουν να γίνουν πλούσιοι οι ντορολάγνοι και είναι έτοιμοι να γλύψουν τα κακάδια ανάμεσα στα δάχτυλα των ποδιών του μητσοτάκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση