GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πανωλεθρία των «Τούρκων» της Θράκης...

Από το http://xnewscom.blogspot.com/    Του Κώστα Χαρδαβέλλα    Ένα βροντερό «όχι» είπαν οι Έλληνες Μουσουλμάνοι της Θράκης, οι Πομάκο...

Από το http://xnewscom.blogspot.com/  
Του Κώστα Χαρδαβέλλα
  
Ένα βροντερό «όχι» είπαν οι Έλληνες Μουσουλμάνοι της Θράκης, οι Πομάκοι και οι Ρομά, στις... σειρήνες της Άγκυρας, μαυρίζοντας κυριολεκτικά τους δύο μειονοτικούς συνδυασμούς Ξάνθης και Κομοτηνής, που μιλούσαν για τουρκική Θράκη.
Η περίφημη Σιμπέλ Μουσταφάογλου (μέχρι τις εκλογές χαϊδεμένο παιδί του ΠΑΣΟΚ) ήρθε τρίτη στις εκλογές με το συνδυασμό της «Πρώτο βήμα για την ισότητα» κατακτώντας μόλις το 8,40 % του εκλογικού σώματος. Ο άλλος μειονοτικός «τουρκόφωνος» υποψήφιος στην Ξάνθη, Χουσείν Αχμέτογλου, μόλις έπιασε το 6,99% του εκλογικού σώματος.
Τα συνθήματα των συνδυασμών...
 Μουσταφάογλου και Αχμέτογλου ήταν παλιομοδίτικα, εθνικιστικά και διχαστικά, του τύπου «είμαστε Τούρκοι», «είμαστε μια ενότητα Τούρκων» και προκάλεσαν δυσαρέσκεια στους Έλληνες Μουσουλμάνους της Θράκης.
Σκληρή μάχη για τους δύο «τουρκόφωνους» υποψήφιους έδωσε το τουρκικό Προξενείο της Κομοτηνής αφήνοντας να διαρρεύσει η πληροφορία ότι η Άγκυρα στέλνει τεράστια χρηματικά ποσά για να βοηθηθούν οι υποστηρικτές των δύο μειονοτικών ψηφοδελτίων.
Τελικά όλα αυτά έπεσαν στο κενό και οι Μουσουλμάνοι της Θράκης μαζί με τους Χριστιανούς, έδωσαν την απάντηση ότι η Θράκη είναι και παραμένει Ελληνική.
http://www.newsbomb.gr/ethnika/story/panolethria-ton-tourkon-tis-thrakis

17 σχόλια

  1. ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΟΚΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΘΑ ΦΑΕΙ ΓΕΡΗ ΠΟΥΤΣΑ.

    ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ, ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ.

    ΑΠΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΙΞΩ ΓΕΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΥΤΣΑ ΣΕ
    ΠΑΓΚΑΛΟ,
    ΨΕΥΤΗ ΓΙΩΡΓΑΚΗ,
    ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟ,
    MEGA,
    ΜΠΟΜΠΟΛΑ,
    ΡΕΠΠΑ,
    ΚΑΨΗ,
    ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

    ΚΤΛ.. ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΘΙΑΣΟΥ.

    ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΟΚΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΘΑ ΦΑΕΙ ΓΕΡΗ ΠΟΥΤΣΑ.

    ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ, ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ.

    ΑΠΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΙΞΩ ΓΕΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΥΤΣΑ ΣΕ
    ΠΑΓΚΑΛΟ,
    ΨΕΥΤΗ ΓΙΩΡΓΑΚΗ,
    ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟ,
    MEGA,
    ΜΠΟΜΠΟΛΑ,
    ΡΕΠΠΑ,
    ΚΑΨΗ,
    ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

    ΚΤΛ.. ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΘΙΑΣΟΥ.

    ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. γιατι το τουρκικο προξενειο στηριζει τον υποψηφιο του πασοκ στη θρακη?...

    θα απαντησει κανεις?....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ηττήθηκε και το Προξενείο
    Η τρίτη μου χαρά από τις κάλπες.

    Η… Λάμια του Πεταλωτή και ο πράκτορας του Νταβούτογλου Χουσεΐν ήλθαν την Κυριακή τρίτοι και καταϊδρωμένοι σε Κομοτηνή και Ξάνθη. Το πουλέν του κυβ. εκπροσώπου, η κυρία Σιμπέλ, πήρε 8,4% και ο Αχμέτογλου 6,99%, αντιστοίχως.

    Προφανώς οι «Τούρκοι»… ψήφισαν Έλληνες.


    ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΠΕΤΑΛΩΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΤΟΥ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ BLOG;
    ΕΙΣΤΕ ΕΝ ΖΩΗ Ή ΑΠΟΔΗΜΗΣΑΤΕ ΕΙΣ ΚΥΡΙΟΝ;
    ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΪ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΤΕ ΣΧΟΛΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χαιρομαι πραγματικα που ενας καταξιωμενος δημοσιογραφος δεν εχει αλλοιωθει απο ολα οσα συμβαινουν στο συναφι της δημοσιογραφιας και μεσα του ακομη κυλαει πατριωτικο Ελληνικο αιμα.
    Συγχαρητηρια στους Θρακες για την επιλογη τους και συγχαρητηρια σε εσας που προβαλλετε αυτο το θεμα.
    Εχετε δυναμη κ Χαρδαβελλα ασχοληθειτε με τα εθνικα θεματα και τσακιστε καθε μορφης δοσιλογο και ξεπουλημενο πολιτικο η αλλο τομαρι απο οπου και αν προερχεται σε οποιο κομμα και αν ανηκει απο την ακρα αριστερα μεχρι την ακρα δεξια.Η Ελλαδα ειναι πανω απο ολα και δεν ειναι τσιφλικι κανενος. Ανηκει μονο στον λαο της τους ΕΛΛΗΝΕΣ.
    Τα τελευταια χρονια πεσαμε σε βαθεια νιρβανα ζωντας τον επιπλαστο πλουτισμο των δανεικων και των σκοπιμοτητων ξενων κεντρων και συμφεροντων.
    Πιστευω πως η σημερινη κατασταση που επικρατει στην χωρα αφυπνισε το πατριωτικο αισθημα ολων μας απεναντι σε ντοπιους και ξενους δικτακτορες.
    Ξεμπροστιαστε οποιοδηποτε καθαρμα δρα και λειτουργει εναντια στον τοπο, οι μερες που ρχονται για ολους μας ειναι μαυρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μην ανησυχείς, φίλε Κώστα.
    Αν εκλεγεί περιφερειάρχης ο εκλεκτός του ΠΑΣΟΚ, οι 5 στους 7 συμβούλους είναι της μειονότητας, του προξενείου. Τι να τους κάνουν τους δημους, όταν θα ελέγχουν όλη την Ανατολικη Μακεδονία και Θράκη, μέσω της περιφέρειας.
    Καληνύχτα σε όλους.
    Όταν η Θράκη θα γίνει νέο "Κόσοβο"
    ίσως τότε ξυπνήσουν οι Θρακιώτες, οι Δραμινοί και οι Καβαλιώτες. Όλοι θα πρέπει να πάνε στις κάλπες και να υπερψηφίσουν το συνδυασμό του Παυλίδη, ανεξάρτητα από κόμματα ή ιδεολογίες. Κανένας να μην απέχει, να μη ρίξει λευκό ή άκυρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χαρδαβέλλα γέρασες αλλά ιστορία ακόμα δεν έμαθες.

    Κάτσε λοιπον και διάβασε δυο αράδες και αμα αμφιβάλεις, κανε και μια ερευνα.

    1. Αυτούς που λές μειονοτικούς «τουρκόφωνους», και τουρκόφωνοι μπορεί να είναι οι άνθρωποι όμως ποτέ δεν ηταν Τούρκοι, δεν μοιάζουν άλλωστε με Τούρκους.
    Είναι έποικοι που στα χρόνια του Βυζαντίου τους εκτόπισαν απο την Ανατολή για λόγους καθαρά θρησκευτικούς και χριστιανικούς.

    Πάψε λοιπόν να χαίρεσαι για την εκμετάλευση που γίνεται σε βάρος αυτών των ανθρώπων.

    2. Η "Θράκη ΔΕΝ είναι και ΔΕΝ παραμένει Ελληνική".

    Η Θράκη οπως και η Μακεδονία ανήκουν στις Νέες Χώρες και είναι υπο την εποπτία του Οικουμενικού Πατριαρχείου.
    Στη Θράκη και στη Μακεδονία κατευθύνθηκε ο όγκος των Χριστιανών προσφύγων 1912-1922 απο την Μ. Ασία τον Πόντο και τον Καύκασο.

    Αυτό σίγουρα θα το γνωρίζεις,

    οι Χριστιανοί υπήκοοι της Οθωμανικής αυτοκρατορίας οι οποιοι Τουρκικά μιλούσαν και κατοικούσαν στην Ασία, δεν μπορούσαν να συμβιώσουν με τους Μουσουλμανους αναγκάστηκαν σε Εξοδο.
    Καλοδεχούμενοι στη Β. Ελλάδα και μόλις έμαθαν λίγα Ελληνικά έγιναν φανατικώτεροι του Καραισκάκη, στα Ελληνοτουρκικά.

    Αυτοί οι ίδιοι Χριστιανοί και οι απόγονοί των είναι οι σημερινοί Μακεδονομάχοι και Σκοπιανομάχοι διότι δυστυχώς δια τους Σκοπιανούς,

    δεν ησπάσθησαν την Υψηλή Πύλη του Οικουμενικού Πατριαρχείου όπως εμείς, αλλά του Βατικανού.

    Κατάλαβες τώρα Χαρδαβέλλα τί ρόλο παίζει η θρησκεία οταν τις επιτρέπουμε να ανακατεύεται με την πολιτική;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ε, βέβαια. Αφού οι άνθρωποι δεν είναι τούρκοι. Μουσουλμάνοι είναι που θέλουν να ζήσουν ειρηνικά στον τόπο που μεγάλωσαν. Ντε και καλά να φτιάξουν Τουρκική μειονότητα. Την πάτησαν τώρα και ελπίζω να καταλάβουν την μ..... τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Για το real estate των γκετοποιημένω περιοχών έχω να πω τα εξής. Έχω παρατηρήσει διάφορα λαμόγια να κυκλοφορύν στην περιοχή και να αγοράζουν κάτι υπόγεια ή άλλα απαίσια μικρά διαμερίσματα έναντι πινακίου φακής, τα οποία μετά τα νοικιάζουν σε 300 λαθρομετανάστες και πλουτίζουν. Αυτό το παιχνίδι γίνεται εδώ. Και φυσικά αυτοί με τίποτα δεν θέλουνε την αναβάθμιση της περιοχής γιατί ούτως ή άλλως ποιός θα μείνει στα υπόγεια ή στα σκατοδιαμερίσματα των 20 τ.μ.; Αυτοί είναι πολλοί ελεεινοί, οι οποίοι μένουν σε άλλες περιοχές και φορτώνουν συνέχεια τις γειτονιές με παράνομους, τους οποίους τους χρεώνουν υπέρογκα ενοίκια. Μία λύση είναι να αλλάξει η χρήση των υπογείων, εκ των οποίων τα περισσότερα είναι παράνομα ούτως ή άλλως. Να μετατραπούν σε γκαράζ, αποθήκες, οτιδήποτε για να μην νοικιάζονται σε λαθρο.
    Τα κοράκια αυτά θα συνεχίζουν να υποβαθμίζουν τις γειτονιές, γιατί αυτοί τους δίνουν στέγη (ποιός άλλος θα μείνει στα κ...σπιτα τους;) και θα συνεχίζουν να το κάνουν επ'αόριστον. Να κάνει κάτι για αυτό η πολιτεία άμεσα, γιατί πολύ αμφιβάλλω για το εάν τα δηλώνουν αυτά τα σπίτια στην εφορία.

    Και ο κόσμος να αντιδράσει. Εμείς εδώ στην γειτονιά έχουμε μαζευτεί καμιά 10αριά διαχειριστές και έχουμε αρχίσει και τους κατακράζουμε και τους απειλούμε με εφορίες, πολεοδομίες, υγειονομικό κτλ. και κάπως μαζέυονται σιγά σιγά, γιατί φοβούνται. μιλήστε και αντιδράστε. Πηγαίνετε και κράξτε τους ιδοκτήτες. Αυτοί τους κουβαλάνε. Οι λαθρο ούτως ή άλλως πάνε και έρχονται. Δεν βγάζεις άκρη. Με τα λαμόγια, τα καθίκια τους ιδιοκτήτες, που αποφάσισαν να πλουτίσουν σε βάρος μας να τα βάζετε. Και να στέλνετε συνέχεια Αστυνομία συνέχεια στα σπίτια με τους λαθρο. Είναι υποχρεωμένοι να τους ελέγχουν τα χαρτιά αν κάνετε καταγγελία. Ανώνυμη. Δεν χρειάζεται να αφήσετε στοιχεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μη λες βλακειες ρε..καλοθρεμμενε βλακα. Βγαζετε λεφτα απο τις και καλα εθνικες σας θεσεις. Αντε και αφειστε ησυχη την Θρακη αλιτηριοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Στον ΠΕΙΡΑΙΑ ψηφίζουμε στον δεύτερο γύρο , όλοι οι Πειραιώτες τον ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΒΑΣΙΛΗ .
    Β . Μιχαλολιάκος , σπουδές: Ιατρική Αθηνών . Ειδικότητα : ογκολόγος ,εργάστηκε στο ΝΙΜΙΤΣ.
    Και ήταν βουλευτής της Ν.Δ .Παρατήθηκε τώρα .
    Γ . Μίχας : τεχνολόγος ναυπηγός ,ανωτέρα σχολή αναξίου λόγου , για να λέει ότι έχει τελειώσει κάτι ,για να μην φαίνεται εντελώς αγράμματος .
    Και εργάστηκε στα ναυπηγία Σκαραμαγκά ως μόνιμος φυτευτός συνδικαλιστής του ΠΑΣΟΚ.
    Επίσης είναι και ζωγράφος ( ντικιτάνγκας ;;;; )
    Δεν έχει πάει στην σχολή καλών τεχνών του πολυτεχνείου ,ούτε απ έξω δεν μπόρεσε να περάσει .
    Η μόνη του εκπαίδευση ήταν τα ιδιαίτερα που του έκανε ο Λαλιώτης για το πώς θα δουλεύει τον κοσμάκη και να τον φλομώνει στις μπαρούφες και να τα χάβει ο κοσμάκης .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πασοκ

    Στηριξτε δημοκρατικους υποψηφιους

    παρα τα λαθη

    και τις αβλεψιες τους ειπε ο Δρ Κουτσουκος στη Μηλιωνη!

    Η δεξια παραμονευει απο την δικη σου ΑΠΟΧΗ!!

    Να συμμετεχουμε ολοι στις εκλογες, εδω και τωρα!!

    Τακης Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τα 32 τηλέφωνα του Πάγκαλου που αισθάνεται πλέον πολύ μόνος στην κυβέρνηση...

    Υψηλούς τηλεφωνικούς λογαριασμούς (στα σταθερά, αλλά και τα κινητά) συνεχίζουν να κάνουν τα μέλη της κυβέρνησης και επιμένουν να χρεώνουν ακόμη και αυτή τη στιγμή το Ελληνικό Δημόσιο με δεκάδες χιλιάδες ευρώ μηνιαίως. Το παράδειγμα δίνει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κ. Θ. Πάγκαλος, με λογαριασμό που φτάνει τις 2.530 ευρώ μηνιαίως και ακολουθεί ο υπουργός Επικρατείας κ. Χ. Παμπούκης , με λογαριασμό 2.600 ευρώ».

    Tα στοιχεία που δημοσιοποιήθηκαν για τα έξοδα κινητής τηλεφωνίας του Πολιτικού Γραφείου του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, Θ.Πάγκαλου, δεν αφορούν έναν αριθμό κινητού, αλλά το σύνολο των συνδέσεων της κινητής τηλεφωνίας του Γραφείου, διευκρινίζει με ανακοίνωσή του ο ίδιος ο κ. Πάγκαλος.

    Μάλιστα ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης σημειώνει ότι κακώς δεν προσδιορίστηκε, επακριβώς, στο σχετικό έγγραφο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο, ότι ο λογαριασμός δεν αφορά έναν αριθμό κινητού, αλλά το σύνολο των συνδέσεων της κινητής τηλεφωνίας που εξυπηρετούν τις ανάγκες ολόκληρου του Πολιτικού του Γραφείου του (σημειώνεται ότι στο ποσό περιλαμβάνονται συνδέσεις φωνής και δεδομένων)....

    ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΕ ΟΤΙ ΑΠΟ ΠΕΡΥΣΙ
    ΜΕ ΦΕΚ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΙΑΣ
    ΚΑΘΟΡΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟ 1 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ..

    ΠΟΣΑ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΓΡΟΥΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ????
    ΨΗΦΙΣΕ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΑ
    ΠΟΥ ΑΥΡΙΟ ΣΟΥ ΚΟΒΟΥΝ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΓΙΑ 70 ΕΥΡΩ.

    = Αυτά δεν έπρεπε να τα καλύπτει από την τσέπη του ;
    Τις περικοπές ξέρουμε να τις κάνουμε ΜΟΝΟ για τους ΑΛΛΟΥΣ!
    Αλλά θα έρθει η ώρα σας, που θα πάει…

    ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ.....ΠΙΟ ΑΙΣΧΡΟ !!
    = 1000000 ήταν τα τηλέφωνα της Μπατζελή για δυο μηνες !!
    17 χιλιάρικα ημερησίως !!!

    ΡΕ ΓΑΜΙΟΛΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ..
    ΤΟΣΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΓΑΜΑΝΕ...
    ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ !
    ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ..ΠΟΥΤΑΝΟ..ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΚΩΣΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙ
    ΣΥΝΕΧΙΣΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ” Εχω βαρεθεί να ακούω πολιτικούς, δημοσιογράφους, τα κανάλια, το κόσμο στα καφενεία, παντού να μιλάνε για το Μνημόνιο.

    Ξέρετε την αλήθεια; Σήμερα θα παρουσιάσω μόνο τον πίνακα 1, σελίδα 1349 του νόμου 3845, ΦΕΚ 65/2010. Ο Πίνακας λέει τα δημοσιονομικά μέτρα που περιλαμβάνει το πρόγραμμα.
    Πάμε λοιπόν να δούμε τα μέτρα για το 2010.
    Οπως βλέπετε από τα μέτρα του 2010, θα εξοικονομήσουμε 5800 εκατομύρια.

    Τελειώσαμε; Οχι βέβαια, έρχεται το 2011. Αν δεν καταλάβατε ακόμα το 2011, θα εξοικονομήσουμε άλλα 9.650 εκατομύρια, δηλαδή υπεδιπλάσια από το 2010, δηλαδή το αγγούρι θα είναι διπλάσιο το 2011. Για δείτε:

    Πάγωμα των συντάξεων!
    Μείωση των υψηλότερων συντάξεων!
    Αύξηση του ΦΠΑ
    Περαιτέρω αύξηση στα καύσιμα, στα ποτά και στα τσιγάρα!
    Φορολόγηση αυθαίρετων κτισμάτων!
    Πράσινα τέλη!
    Αύξηση αντικειμενικών αξιών 400 εκατομύρια
    Εξοικονόμηση πόρων από τον Καλλικράτη 500 εκατομύρια.

    ΚΑι μετά από αυτά έρχεται το 2012.
    Πάρτε και το 2012 να το έχετε.
    Ζείτε ακόμα ;
    Για δείτε τι λέει για το 2012.
    Πάγωμα συντάξεων!
    Διεύρυνση φορολογικής βάσης ΦΠΑ!
    Μείωση προσλήψεων δημοσίων υπάλλήλων πέραν του 5 προς 1!!
    Αυτό για όσους σας τάζουν θέσεις στο δημόσιο.
    Ανάπτυξη θέλετε.
    Πάρτε μείωση δημόσιων επενδύσεων 500 εκατομύρια.
    Προσέξτε τώρα και το τελευταίο.
    ΜΗ καθορισμένα μέτρα για λειτουργικά έξοδα 900 εκατομύρια!!!

    Αντέχετε;;
    Ε, πάρτε και το 2013
    Βλέπετε τι λέει;
    Πάγωμα συντάξεων και το 2013!
    ΜΗ ΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΑ ΜΕΤΡΑ 4200 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ,δηλαδή το 2013, θα πάρουνε μέτρα που θα πρέπει να αποδώσουν όσο ΟΛΕΣ οι περικοπές
    του 2010!!!

    Ακόμα αναπνέετε, και δεν σας έχουν φορολογήσει ;
    Δεν πειράζει.
    Υπομονή.
    Εσεις οι 500.000 Ελληνες που έχετε καταφέρει να ζείτε, θα δείτε τα βάσανα σας να τελειώνουν το … 2015, γιατί ακόμα υπάρχει το 2014, που έχει και αυτό μέτρα.

    Πάρτε και το 2014.
    Προσέξτε τώρα.
    Το 2014, και μόνο τότε θα σταματήσει τη φορολογία των κερδοφόρων επιχειρήσεων, χάνοντας 600 εκατομύρια, αλλά προβλέπει εξοικονόμηση από μη καθορισμένα ακόμα μέτρα 4700 εκατομυρίων!!!

    ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ.
    ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2014 ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΘΟΥΝ 30 ΔΙς ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΟΥΝΤΑΙ 5,8!!!

    Από σήμερα λοιπόν ό,τι ακούτε από οποιονδήποτε, θα μπορείτε να ρίχνετε μια ματιά στους λογαριασμούς και να ξέρετε τι σας περιμένει.
    Αν έχετε τάσες αυτοκτονικές διαβάστε όλο το νόμο ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ!!!

    Κι ενώ ο νόμος γράφει όλα αυτά, έχεις τον έναν και τον άλλον, να διαμορφώνουν γνώμη, για τον 15χρονο που θα δουλεύει με 400 ευρώ, ή τη ποσόστωση ναυτικών στο Ζενίθ, “κρύβοντας” με την έντονη δημοσιοποίηση τέτοιων περιπτώσεων, το εγκληματικό σύνολο.
    Ε, λοιπόν.
    Οσοι τα λένε αυτά, ή ξέρουν και μας δουλέυουν, ή είναι βλάκες, ή και τα δύο.
    Αντε καληνύχτα, συνάδελφοι μελλοθάνατοι….

    Υ.Γ. Οσοι μπορείτε, διακινήστε τα παραπάνω στοιχεία, με οποιονδήποτε τρόπο. Ετσι κι αλλιώς δεν μου φαίνεται ότι θα τολμήσει κανένα επίσημο μέσον να τα δημοσιοποιήσει ευρέως.”

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μην ειστε και τοσο σιγουροι. Αν μαυριστε τον υποψηφιο του ΠΑΣΟΚ με τους 5 συμβουλους σε απευθειας επικοινωνια με το προξενειο της Κομοτηνης, τοτε ναι θα μπορουσαμε να μιλησουμε για προσωρινη επικρατηση.
    Αλλιως ετοιμαστειτε για εκπληξεις στο προσεχες μελλον.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση