GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έχασε ο Γιαννούλιας, ο συμπαίκτης του Κικίλια...

Στη Γερουσία τέσσερις ομογενείς Ο 34χρονος Αλέξης Γιαννούλιας (πρώην μπασκετμπολίστας και συμπαίκτης του Κικίλια στον «Πανιώνιο») που εθεω...

Στη Γερουσία τέσσερις ομογενείς

Ο 34χρονος Αλέξης Γιαννούλιας (πρώην μπασκετμπολίστας και συμπαίκτης του Κικίλια στον «Πανιώνιο») που εθεωρείτο αντικαταστάτης γερουσιαστής του Ομπάμα, έχασε με διαφορά 2 % απο τον Ρεπουμπλικάνο Μαρκ Κιρκ. Παρασύρθηκε από το τσουνάμι που έπληξε τους δημοκρατικούς στις εκλογές για την Γερουσία των ΗΠΑ.
Από τους ελληνικής καταγωγής υποψηφίους εξελέγησαν οι: Τζον Σαρμπάνης (Δημοκρατικός- Μέριλαντ) Γκας Μπιλιράκης (Ρεπουμπλικανός- Φλόριντα) Σέλι Μπέρκλει (Δημοκρατική-Νεβάδα) και η Νίκη Τσόγκα (Δημοκρατική- Μασαχουσέτη), σύζυγός του αείμνηστου γερουσιαστή Πολ Τσόγκα. Δεν...
 εξελέγη στην Φλόριντα ο κυπριακής καταγωγής Τσάρλι Κριστ, ως ανεξάρτητος. Το 2006 είχε εκλεγεί κυβερνήτης της πολιτείας του με το Ρεπουμπλικανικό κόμμα. ΕΔΩ.

11 σχόλια

  1. Η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη αντιμετωπίζουν έναν μεγάλο κίνδυνο και έχουν ταυτόχρονα μια μεγάλη ελπίδα. Ο κίνδυνος είναι η επικράτηση στην Αθήνα, για ακόμα μία φορά, της εξοργιστικά αποτυχημένης πολυπλόκαμης Δεξιάς και Ακροδεξιάς με αρχηγό της τον χειρότερο δήμαρχο που γνώρισε από δεκαετίες η πρωτεύουσα και συνεργάτες κυρίως ανθρώπους που τη νέμονται. Και στη Θεσσαλονίκη ο κίνδυνος είναι η επικράτηση, για ακόμη μία φορά, μιας παράταιρης ακραία εθνικιστικής, απομονωτικής και φανατισμένης ομάδας που, με πραγματικό αρχηγό τον υβριστή μητροπολίτη-ταλιμπάν Ανθιμο και τους κολαούζους του, θέλουν την ελληνική ελπιδοφόρα ευρωπαϊκή πόρτα της Βαλκανικής περίκλειστο θεοκρατούμενο χωριό τύπου «Αστερίξ».

    Η ελπίδα είναι στην Αθήνα ο Καμίνης και στη Θεσσαλονίκη ο Μπουτάρης. Πρόβλημα: ο πρώτος δεν πρωταγωνίστησε σε σκάνδαλα, είναι μορφωμένος, πέτυχε απ΄ όπου πέρασε. Συνεπώς... δεν είναι, λέει, «αναγνωρίσιμος»! Και ο δεύτερος είναι επίσης επιτυχημένος. Και ο ένας και ο άλλος έχουν άποψη για την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. Αποψη ουσιαστικής προόδου. Τόσο ο ένας όσο και ο άλλος δεν είναι κομματικά στελέχη. Μιλάνε για τις πόλεις μας και τα προβλήματά τους και όχι για τη μελλοντική «δεύτερη παρουσία» του Στάλιν, τη νεκρανάσταση της Δεξιάς, την εκδίωξη της «τρόικας», με όπλο φαίνεται τα συνεργεία των δήμων ή την κακομοίρα τραγική «δραχμούλα μας». Αυτή τη στιγμή είναι αλήθεια ότι ο κίνδυνος που αναφέραμε είναι μεγάλος και η ελπίδα πιο αδύναμη. Γιατί στις δύο πολιτείες, όπως και, με λίγες εξαιρέσεις, παντού αλλού δεσπόζει ο παραλογισμός. Εχουμε «αυτοδιοικητικούς» υποψήφιους, δημάρχους, περιφερειάρχες και βοηθούς, που δεν μας μιλάνε για τις πόλεις, τα χωριά και την καθημερινότητά μας αλλά για το μνημόνιο, την παγκοσμιοποίηση και άλλα ανάλογα. Ποιος μπορεί να υποθέσει έστω ότι όλα αυτά μπορεί να κριθούν την επόμενη Κυριακή όταν επιπλέον μας λένε τέτοια ψέματα; Ισως τον ακούσατε τον νέας εσοδείας μεταβρυξελλικό Αντωνάκη Σαμαρά: θα εφαρμόσει πλήρως το μνημόνιο με στόχο να βγούμε γρήγορα από αυτό. Λένε κάτι το διαφορετικό οι κυβερνητικοί;

    Είναι από την αρχή σαφές ότι αν συλλογικά πέσουμε στις παγίδες που μας έστησαν ακόμη και οι χολερικοί ερζάτς «ανεξάρτητοι» τύπου Δημαρά και Καλούδη με το κόλπο της αντίθεσης στο μνημόνιο θα έχουμε ίσως το χειρότερο δυνατό εκλογικό αποτέλεσμα για όλους τους πολίτες αλλά και για τη χώρα. Με την ενεργό συμμετοχή και της λεγόμενης Αριστεράς: το μνημόνιο θα παραμείνει μνημόνιο προσαυξημένο και με μια πολιτική κρίση (εθνικές εκλογές) και, στο όνομα, ανάμεσα σε άλλα, της «επανάστασης», τον Κακλαμάνη πάντα δήμαρχο και τον Ανθιμο πάντα ταλιμπάν.


    Απο το σημερινό βημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το χρυσοπληρωμένο βήμα των ναζι..
    ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΩΣ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ...

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΟΥ ΒΑΡΔΑΡΗ
    ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΤΣΟΥΛΑ.
    ΓΑΜΙΟΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΝΝΟΦΑΣΙΑ ΣΟΥ
    ΧΑΝΟΥΜΙΣΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ.

    ΚΑΨΗ..Ε ΚΑΨΑΡΧΙΔΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπαράζ κινητοποιήσεων στην Αθήνα

    Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας έξω από υπουργεία πραγματοποιούν σήμερα διάφοροι κοινωνικοί και εργασιακοί φορείς.

    Στις 12 το μεσημέρι οι δασοπυροσβέστες συγκεντρώθηκαν έξω από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και απέκλεισαν την Κατεχάκη, ενώ στη συνέχεια θα κατευθυνθούν προς το υπουργείο Εσωτερικών και τη Βουλή. Διεκδικούν την εργασιακή αποκατάστασή τους και την καταβολή των επιδομάτων τους.

    Στις 11:00 έξω από το υπουργείο Παιδείας συγκεντρώθηκαν αδιόριστοι εκπαιδευτικοί και στις 12:30 θα τους συνδράμουν αδιόριστοι καθηγητές της ιταλικής γλώσσας και καθηγητές φυσικής αγωγής.

    Στις 15:00 οι εργαζόμενοι στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη θα συγκεντρωθούν στην Πλατεία Κουμουνδούρου.Στις 17:00 συγκέντρωση αλληλεγγύης στα Προπύλαια για το ξυλοδαρμό της Ιρανής δημοσιογράφου Μαντάνα Νατνέσια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ομπάμα: Mea culpa

    Αυτά να τα βλέπουν οι δικοί μας που πιστεύουν ότι αν εξομοιώσουν την ψήφο τους με σκουπίδα απέχοντας ή ρίχνοντας λευκό θα κάνουν “επανάσταση”

    Μόνο με την ψήφο μπόρεσε να βγεί απολογητής ο Νομπελίστας των 2 πολέμων.

    ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΖΩΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΗΣ ΑΠΟΧΗΣ.
    Ή ΘΕΛΕΤΕ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αντ. Σαμαράς στην Ελευθεροτυπία:

    “H Ελλάδα θα μπορούσε να δανειστεί χρήματα από τις αγορές -έστω και πανάκριβα- τον Ιανουάριο, τον Φεβρουάριο και το Μάρτιο, όπως έπραξαν η Πορτογαλία και η Ιρλανδία και να μην υπογράψει μνημόνιο, δήλωσε από την Αλεξανδρούπολη ο Αντώνης Σαμαράς. Επέμεινε ότι το έλλειμμα μπορεί να μηδενιστεί χωρίς νέα μέτρα, «φτάνει να δουλέψει η Οικονομία”

    Απάντηση:

    Ναι, αλλά καμιά άλλη χώρα ούτε η Πορτογαλία, ούτε η Ιρλανδία ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ!!!!

    ΕΧΟΥΝ ΕΛΛΕΙΜΑ – ΟΧΙ ΧΡΕΟΣ!!!!!!

    ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Ο ΛΑΪΚΙΣΜΟΣ!!!!!!!!!!

    ΕΜΕΙΣ ΟΔΕΥΟΥΜΕ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΓΚΡΕΜΟ, ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!!!!

    Από την ίδρυση του Νεοελληνικού Κράτους έως τον Μάρτιο του 2004 το χρέος της χώρας ήταν συνολικά 180 δις!!!
    Το ΑΕΠ της χώρας ήταν 250 δις (κατ’άλλους 240, κατ’αλλους 260).
    Τέλος πάντων- το χρέος ως ποσοστό του ΑΕΠ ήταν αρκετά πιο κάτω από το 100%!!!

    Η παράταξη της φαυλοκρατίας και της λαμογιάς, η Δεξιά- αυτή η ίδια που έσπευσε αμέσως να καταργήσει το νόμο Πεπονή, για να βάλει τα δικά της παιδιά,
    μόνο για την περίοδο από τον Μάρτιο του 2004 μέχρι και τον Οκτώβριο του 2009 (δηλαδή μέσα σε 5 χρόνια και 2 δικές της θητείες) κατάφερε να αυξήσει το χρέος της Ελλάδας κατά 120 δις !!!!!

    ΔΕΞΙΟΙ : ΑΧΡΗΣΤΟΙ, ΑΧΡΕΙΟΙ, ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ – ΚΛΕΦΤΕΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΡΕ ΣΑΠΙΟΚΩΛΑΚΙΑ
    4 Νοε 2010 2:37:00 μ.μ.

    ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΗΛΑΔΗ;

    ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΔΩΣΕ;
    ΑΥΤΟΣ ΕΚΤΩΣ ΑΠΟ ΨΕΥΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.

    ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΙΝΑΙ ΖΩΑ ΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΕ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ.
    Ο ΜΟΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟΝ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΤΟΥ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.

    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΣΙΧΑΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΔΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ.

    ΑΠΟΧΗ Η ΑΚΥΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πασοκ

    Αν γινουν βουλευτικες εκλογες τωρα ειναι για να σβηστουν οι παρανομιες και οι μιζες και τα πεπραγμενα των Παπακωσταντινου Ραγκουση κλπ....

    με τη διαγραφη λογω του νομου ευθυνης - ανευθυνοτητας υπουργων (οπως εκανε ο Καραμανλης)....

    Μπορουσαμε να μην παμε στο ΔΝΤ και μια Κρατικη Ελληνικη Τραπεζα να δανειστει και 100 δις με 1% επιτοκιο απο την Ευρωπαικη Κεντρικη Τραπεζα με εγγυηση τα κρατικα ομολογα που δεχεται η ΕΚΤ!!και να βγουμε απο το ΔΝΤ

    Ομως ο Παπακωσταντινου και ο Ραγκουσης περνουν ΧΟΝΤΡΕΣ ΜΙΖΕΣ απο τις υπογραφες με Τροικα ΔΝΤ!!!

    Να παρεμβει αμεσως ο εισαγγελεας Αρειου Παγου και να τους συλλαβει με το νομο "περι εσχατης προδοσιας" ειπε ο δρ Κουτσουκος!

    Ομως δεν πρεπει να γινουν βουλευτικες εκλογες τον Δεκεμβριο ειπε στο Αλτερ και στη Μηλιωνη ο Δρ Κουτσουκος!!

    Τα σεναρια που κυκλοφορουν οι Ραγκουσηδες για να καψουν τον Γιωργο με πραξη νομοθετικου περιεχομενου ΔΕΝ ισχυουν!!!

    Τι λενε οι Ραγκουσηδες:
    Εκλογές το συντοµότερο δυνατό θα προκηρύξει ο Γιώργος Παπανδρέου, στην περίπτωση που το ΠΑΣΟΚ ηττηθεί καθαρά στις εκλογές της 7ης Νοεµβρίου.

    Μάλιστα, κυκλοφορούν και σενάρια µε βάση τα οποία η κυβέρνηση θα µπορούσε να αναβάλει τον β' γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών και να προχωρήσει στην κήρυξη «δίδυµων» εκλογών για τις 12 Δεκεµβρίου.
    ---
    Το Πασοκ ΔΕΝ θα χασει τις εκλογες ουτε θα γινουν εθνικες εκλογες ειπε ο δρ Κουτσουκος

    Απλα θα φυγουν και θα ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ οσοι κατεστεψαν το Πασοκ! (Ραγκουσης Παπακωσταντινου Γερουλανος Τσοκλη Νταλαρα κλπ...

    οι οποιοι εκβιαζουν τον Γιωργο με προσωπικα πολιτικα μυστικα που γνωριζουν να κανει "ηρωικη εξοδο" για να κατσουν οι ιδιοι στη θεση του Πρωθυπουργου!
    Αμ δεν!!
    Η Δημοκρατια θα νικησει!

    Νικη Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΑΣΟΚ

    ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΑΜΕΣΩΣ Ο ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ ΓΙΑ "ΔΙΑΤΑΡΑΞΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ" ΕΙΠΕ ΣΤΗ ΜΗΛΙΩΝΗ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ!

    Αν γινουν βουλευτικες εκλογες τωρα ειναι για να σβηστουν οι παρανομιες και οι μιζες και τα πεπραγμενα των Παπακωσταντινου Ραγκουση κλπ....

    με τη διαγραφη λογω του νομου ευθυνης - ανευθυνοτητας υπουργων (οπως εκανε ο Καραμανλης)....

    Μπορουσαμε να μην παμε στο ΔΝΤ και μια Κρατικη Ελληνικη Τραπεζα να δανειστει και 100 δις με 1% επιτοκιο απο την Ευρωπαικη Κεντρικη Τραπεζα με εγγυηση τα κρατικα ομολογα που δεχεται η ΕΚΤ!!και να βγουμε απο το ΔΝΤ.

    Ομως ο Παπακωσταντινου και ο Ραγκουσης περνουν ΧΟΝΤΡΕΣ ΜΙΖΕΣ απο τις υπογραφες με Τροικα ΔΝΤ!!!

    Να παρεμβει αμεσως ο εισαγγελεας Αρειου Παγου και να τους συλλαβει με το νομο "περι εσχατης προδοσιας" ειπε ο δρ Κουτσουκος!

    Ομως δεν πρεπει να γινουν βουλευτικες εκλογες τον Δεκεμβριο ειπε στο Αλτερ και στη Μηλιωνη ο Δρ Κουτσουκος!!
    -
    Μάλιστα, κυκλοφορούν και σενάρια µε βάση τα οποία η κυβέρνηση θα µπορούσε να αναβάλει τον β' γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών και να προχωρήσει στην κήρυξη «δίδυµων» εκλογών για τις 12 Δεκεµβρίου.
    ---
    Το Πασοκ ΔΕΝ θα χασει τις εκλογες ουτε θα γινουν εθνικες εκλογες ειπε ο δρ Κουτσουκος

    Απλα θα φυγουν και θα ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ οσοι κατεστεψαν το Πασοκ! (Ραγκουσης Παπακωσταντινου Γερουλανος Τσοκλη Νταλαρα κλπ...

    οι οποιοι εκβιαζουν τον Γιωργο με προσωπικα πολιτικα μυστικα που γνωριζουν να κανει "ηρωικη εξοδο" για να κατσουν οι ιδιοι στη θεση του Πρωθυπουργου!
    Αμ δεν!!
    Η Δημοκρατια θα νικησει!

    Νικη Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. διπλή η ευχή να μην μας απογοητέυσει ο Σαμαράς……

    όσο για τον αΓΑΠούλη…..ας κάνει την απειλή του πραγματικότητα….ας κάνει εκλογές……..

    και στα τσακίδια……

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΑΣΟΚ

    ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΑΜΕΣΩΣ Ο ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ ΓΙΑ "ΔΙΑΤΑΡΑΞΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ" ΕΙΠΕ ΣΤΗ ΜΗΛΙΩΝΗ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ!

    Αν γινουν βουλευτικες εκλογες τωρα ειναι για να σβηστουν οι παρανομιες και οι μιζες και τα πεπραγμενα των Παπακωσταντινου Ραγκουση κλπ....

    με τη διαγραφη λογω του νομου ευθυνης - ανευθυνοτητας υπουργων (οπως εκανε ο Καραμανλης)....

    Μπορουσαμε να μην παμε στο ΔΝΤ και μια Κρατικη Ελληνικη Τραπεζα να δανειστει και 100 δις με 1% επιτοκιο απο την Ευρωπαικη Κεντρικη Τραπεζα με εγγυηση τα κρατικα ομολογα που δεχεται η ΕΚΤ!!και να βγουμε απο το ΔΝΤ.

    Ομως ο Παπακωσταντινου και ο Ραγκουσης περνουν ΧΟΝΤΡΕΣ ΜΙΖΕΣ απο τις υπογραφες με Τροικα ΔΝΤ!!!

    Να παρεμβει αμεσως ο εισαγγελεας Αρειου Παγου και να τους συλλαβει με το νομο "περι εσχατης προδοσιας" ειπε ο δρ Κουτσουκος!

    Ομως δεν πρεπει να γινουν βουλευτικες εκλογες τον Δεκεμβριο ειπε στο Αλτερ και στη Μηλιωνη ο Δρ Κουτσουκος!!
    -
    Μάλιστα, κυκλοφορούν και σενάρια µε βάση τα οποία η κυβέρνηση θα µπορούσε να αναβάλει τον β' γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών και να προχωρήσει στην κήρυξη «δίδυµων» εκλογών για τις 12 Δεκεµβρίου.
    ---
    Το Πασοκ ΔΕΝ θα χασει τις εκλογες ουτε θα γινουν εθνικες εκλογες ειπε ο δρ Κουτσουκος

    Απλα θα φυγουν και θα ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ οσοι κατεστεψαν το Πασοκ! (Ραγκουσης Παπακωσταντινου Γερουλανος Τσοκλη Νταλαρα κλπ...

    οι οποιοι εκβιαζουν τον Γιωργο με προσωπικα πολιτικα μυστικα που γνωριζουν να κανει "ηρωικη εξοδο" για να κατσουν οι ιδιοι στη θεση του Πρωθυπουργου!
    Αμ δεν!!
    Η Δημοκρατια θα νικησει!

    Νικη Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αφιερωμένο στον δουλοπάρικο του Δανειστή του κωλόσπιτου ΜΙΜΗΣ.
    στο Τσόγλανο της Καμμαντατούρ
    PASOK...τον ξάδελφο ΡΑΓΚΟΥSSH
    της Ντολλάρας-πρώην Λαμπράκη, γνωστό Λαμόγιο στο κόσμο του θεάματος με ..χορηγία Κόκκαλη-ΠΑΣΟΚ _______________________

    This is S -Parta
    (Ελάτε να τα πάρετε)
    ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ.

    Πολλά λέγονται, και νευριάζω να ακούω πολλά για αναδιαρθρώσεις, ιδίως από Κυβερνητικούς που δεν θα ήξεραν τι είναι «Αναδιάρθρωση» ακόμα κι αν μία τους έπεφτε στο κεφάλι τους. Μπαρουφολογίας το ανάγνωσμα, και συγγνώμη αν ακούγομαι ασεβής. Αλλά αν η Κυβέρνηση πιστεύει έστω και κατά 3% ότι η μόνη διέξοδος είναι η Πράσινη Ανάπτυξη και άλλες ιδεοληψίες από Fluo ensemble. Θα έλεγα «τρίχες κατσαρές», αλλά δεν προβλέπονται με πράσινο fluo.

    Υπάρχει λύση για το δημοσιονομικό αδιέξοδο, και είναι στα πλαίσια του Μνημονίου, και δεν χρειαζόταν ένας χρόνος ανοησιών και πανάκριβων καθυστερήσεων, το ξέρει κάθε καστανάς στην Αθήνα: Απελευθέρωση επαγγελμάτων με μεταβατικές διατάξεις, απελευθέρωση ωραρίων, απελευθέρωση εργασιακών σχέσεων (de jure για κάτι που ισχύει de facto), μείωση δαπανών Δημοσίου, εκλογίκευση Δημόσιας Διοίκησης. Εγώ που δεν είμαι πολιτικός, το λέω εδώ και 2-3 χρόνια που ανακάλυψα το blogging.

    Ταυτόχρονα, ενιαίος συντελεστής φορολογία εισοδήματος 10%. Κατάργηση του πόθεν έσχες (όλων πλην πολιτικών και διορισμένων). Ενιαίος συντελεστής ΦΠΑ 15%. Κατάργηση της φορολογίας της περιουσίας. Εκτός εάν δείξετε μείωση 1€ σε Δημόσια έξοδα για κάθε 1€ σε φορολόγηση περιουσίας. Δέχομαι εφ ‘απαξ, αλλά να το δω να πιάνει τόπο. Όχι για να πληρώνετε Ινδούς υπεργολάβους.

    Αναδιάρθρωση τώρα. Σε στυλ και γλώσσα Λεωνίδα: «This is Πάρτα». « Δεν πληρώνουμε μέχρι να έχουμε», «έλα όταν έχω» κι αν γουστάρετε, βγάλτε μας από το ευρώ.

    Ο μόνος τρόπος να πιέσουν είναι να στείλουν στρατό κατοχής.
    Δεν θα το κάνουν γιατί κανένας από τους δανειστές δεν αντέχει να δει τα δάνειά του σε body bags.
    Δεν θα αρνηθούμε να ξεπληρώσουμε, αλλά όχι τώρα, όταν μπορούμε.
    Θα έχουν κάποιο write-down οι πιστωτές, αλλά όχι write-off.

    Και μία λεπτομέρεια: Το «this is Πάρτα» δεν θα ισχύσει για Ελληνικές Τράπεζες, αλλά αν γίνω δικτάτωρ,
    θα εξαιρέσω από την εξαίρεση κάτι κραυγαλέα Πασοκομάγαζα που μας έχουν πρήξει τα συκώτια.
    Και ο νοών, νοείτω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση