GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δεν αλλάζει το αποτέλεσμα στο δήμο Γλυφάδας...

Από τον συνδυασμό ΔΥΝΑΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ‏ Με τη λήξη της διαδικασίας επανακαταμέτρ ησης ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Κώστας Κόκκορης απάντησε σε μια εφ...

Από τον συνδυασμό
ΔΥΝΑΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ‏
Με τη λήξη της διαδικασίας επανακαταμέτρησης ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Κώστας Κόκκορης απάντησε σε μια εφ όλης της ύλης συζήτηση με τους εκπροσώπους των ΜΜΕ. Συγκεκριμένα, σχετικά με τη διαδικασία εξήγησε ότι δεν προέκυψαν ευρήματα που να αλλοιώνουν ή να αμφισβητούν το αποτέλεσμα της εκλογικής αναμέτρησης της 14ης Νοέμβριου 2010 «σε μια εκλογική αναμέτρηση πάντα υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Όμως κοινός στόχος όλων ανεξάρτητα από τη θέση την οποία βρίσκονται θα πρέπει να είναι η αναβάθμιση της Γλυφάδας και η βελτίωση της ζωής των κατοίκων της».
Στη συνέχεια απάντησε στις ερωτήσεις των εκπροσώπων των ΜΜΕ σχετικά με το πρόγραμμα και τις προτεραιότητες του ως Δημοτική Αρχή. Αναφερόμενος στην επόμενη μέρα, τόνισε ότι...
 «θέλουμε ένα Δήμο παραγωγικό και αποτελεσματικό ο οποίος θα αλλάξει την καθημερινότητα των Πολιτών και προς αυτή την κατεύθυνση θα καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια. Ήδη έχουμε καλέσει όλες τις δυνάμεις της Πόλης, γιατί πιστεύουμε ότι στο νέο περιβάλλον που δημιουργείται, όλοι είναι χρήσιμοι ακόμη και αν έχουν διαφορετικές προσεγγίσεις. Άλλωστε αυτό που προέχει είναι η αποτελεσματική αντιμετώπιση των προβλημάτων που ταλαιπωρούν την πόλη μας εδώ και χρόνια».

5 σχόλια

  1. Είναι εμφανής η αμηχανία των δεξιών!!

    Εκτός της καταστροφής, την οποία επέφεραν στον τόπο, είναι εμφανής και η ντροπή που νιώθουν, για την καταγωγή τους, τα φασιστοειδή βασιλοχουντο-δεξιά τομάρια και συνεργάτες των Ναζί!!!!!

    Τους ενοχλεί η Ιστορία!!!

    Προσπαθούν να την κρύψουν, σαν τη σκόνη κάτω απ' το χαλί, αλλά δεν τους βγαίνει...

    Δεν δένει και με το "παραμύθι" περί Μεσαίου Χώρου, με το οποίο προσπαθούν να αποκοιμίσουν κανέναν αριστερό ή κεντρώο- μπας και πάρουν την ψήφο του και δουν εξουσία, διότι ήταν πάντα οικτρή μειοψηφία στο λαό!!!!

    Αλλά ειδικά τώρα με το λαϊκιστή Σαμαρά, που έφερε την "ιδεολογική καθαρότητα" (γιατί ο μπουχέσας, τους είχε όλους στο μαντρί) έρχονται ακόμα πιό κοντά στις ρίζες τους:

    Στον απωθητικό πολιτισμό τους- τύπου Άνθιμου και Ψωμιάδη

    Και στη λαϊκή τους βάση- Γκοτζαμάνη και Εμμανουηλίδη
    (για τους οποίους αμφιβάλω ότι γνωρίζετε ποιοί είναι...)

    ΑΜΟΡΦΩΤΑ και ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΑ ΧΟΥΝΤΟΔΕΞΙΑ ΤΟΜΑΡΙΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εδώ δεν αλλάζει τίποτα στην Ελλάδα, ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ Θ' ΑΛΛΑΞΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ούτε στο Δήμο Θεσσαλονίκης θα αλλάξει!!!

    Τα δεξιά φαντάσματα (Άνθιμος, Παπαγεωργόπουλος κλπ.) στη ντουλάπα με τη ναφθαλίνη!!!!

    Την επόμενη φορά θα ξεβρωμίσει και η περιφέρεια από τα γελοία σκυλάδικα ζορράκια!!!

    Βρε, ουστ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΕΣ,ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ .ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΥΡΙΕ ΚΟΚΟΡΗ .ΑΥΤΟΙ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ.ΓΙΑΥΤΟ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΤΟΜΑ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΑ.ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΤΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ.OI ΔΕΞΙΟΡΩΣΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΜΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ ΕΜΕΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. κ. Κοκκορη ελπιζω σε μια πιο τιμια Γλυφαδα και οχι αυτη που πρεπει να παρεις τηλ στο κινητο τους πονηρους και να πληρωσεις για υπηρεσιες που ειναι υποχρεωμενοι να κανουν οι υπαλληλοι του Δημου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση