GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Είμαστε μία διεφθαρμένη χώρα...

Του   Παναγιώτη Μυστακίδη   Έτσι έλεγαν δημόσια όπου βρισκόταν και έβλεπαν μικρόφωνο και κάμερες, κάποια μεγάλα κεφάλια, και κατασυκοφάν...

Του  Παναγιώτη Μυστακίδη  
Έτσι έλεγαν δημόσια όπου βρισκόταν και έβλεπαν μικρόφωνο και κάμερες, κάποια μεγάλα κεφάλια, και κατασυκοφάντησαν διεθνώς τον Ελληνικό λαό και την Ελλάδα.
Μας κόλλησαν μία ρετσινιά, η οποία θα κάνει ίσως και αιώνες να φύγει από το πετσί του Ελληνικού λαού , τον οποίο εμφάνισαν ως τον πιο διεφθαρμένο, τεμπέλη, και γενικά λαμόγιο λαό της γης.
Το ζήσαμε καλά αυτό το κλίμα όσοι ταξιδέψαμε στο εξωτερικό, όσοι είχαμε επιχειρηματικές συναλλαγές με το εξωτερικό και διαπιστώσαμε ξαφνικά ότι μας πουλούσαν μόνο μετρητοίς διότι δεν μας εμπιστεύονταν .
Οι δηλώσεις αυτές εξαφάνισαν την αξιοπιστία μας, την φήμη μας, τα πιο απαραίτητα και απόλυτα κρίσιμα στοιχεία ενός επιχειρηματία, ενός λαού, μιας χώρας. Διέλυσαν το...
 ηθικό και την ψυχολογία ολόκληρου του λαού.
Αναρωτιέται κανείς εύλογα, για μία εχθρική χώρα πόσο θα στοίχιζε σε χρήμα, σε εργατώρες πρακτόρων και τι κινδύνους έπρεπε να αναλάβει για να πράξει τα ανάλογα κακά στον ελληνικό λαό.
Έναν λαό που τον εκφοβίζουν, τον απειλούν, τον τρομοκρατούν και τον στέλνουν φυλακή για αστεία παραπτώματα καταστρατηγώντας ακόμη και τις συνταγματικές διατάξεις.
Έναν λαό που τον εξοντώνουν καθημερινά με φόρους για να ωφεληθούν ξένες δυνάμεις τοκογλυφικά και όχι μόνο, έναν λαό που του κλέβουν το μεροκάματο την ασφάλιση και το όνειρο για ένα καλύτερο αύριο.
Έναν λαό που μέχρι πριν λίγα χρόνια ζούσε με ξεκλείδωτες πόρτες στα σπίτια του, πέθαινε για να έχει καθαρό το κούτελο και για την τιμή του, πήγαινε εξορία για ένα καλύτερο για τις ιδέες του και ένα καλύτερο αύριο, και έδινε τη ζωή του αλλά δηλωσίας κατά των ιδεών του δεν γινότανε. Άσχετο βέβαια και δεν κριτικάρουμε εδώ το αποτέλεσμα αλλά το κίνητρο.
Έναν λαό που πολεμούσε για την πατρίδα του και την ελευθερία του μέχρις εσχάτων.
Αυτόν τον λαό ονομάσατε διεφθαρμένο, αλλά δυστυχώς η δεύτερη σκέψη αναδεικνύει την διαφθορά της πολιτικής κάστας , αναδεικνύει την μίζα που τους έμαθαν οι πολυεθνικές και κάποια κολέγια του εξωτερικού που μεγάλωσαν, διότι από έξω και με την εκείθε πρακτική και πεποίθηση την εισήγαγαν και την διέσπειραν, ονοματίζοντας σήμερα συνένοχους τον κλεφτοκοτά με αυτόν που λήστεψε το Δημόσιο με μίζες και ετεροβαρείς συμβάσεις και με αυτόν που βόλεψε σε δημόσιες θέσεις όλο το συγγενολόι του και την κομματική του πελατεία.
Για να καταλάβει κανείς την σημασία αυτών των ενεργειών εναντίον ενός λαού από έναν δυνητικά κατακτητή, αρκεί να διαβάσει την τέχνη του πολέμου του ΣΟΥΝ-ΤΣΟΥ, του μεγάλου κινέζου στρατηγού του οποίου τα βιβλία διαβάζονται έως και σήμερα σε όλες τις στρατιωτικές σχολές αλλά και στα επιχειρηματικά κέντρα ασκήσεως πολιτικής.
Ο εχθρός βέβαια για να πετύχει τους στόχους του , πάντα χρησιμοποιεί προδότες οι οποίοι είναι πρόθυμοι να συνεργασθούν μαζί του προκειμένου να αποκομίσουν εξουσία, ή χρήμα ή δύναμη ή...
Και κάθισα και αναρωτήθηκα προβληματιζόμενος μένοντας άυπνος πολλά βράδια, γιατί έγιναν οι δηλώσεις αυτές και σκέφτηκα.
Μήπως πράγματι ο λαός μας έχει μεγάλες επιχειρήσεις οι οποίες λάδωναν κρατικούς αξιωματούχους άλλων χωρών και με υπερχρεώσεις, με μίζες, με ανεκτέλεστες στην ουσία συμβάσεις έκλεβαν τους άλλους λαούς πλουτίζοντας τους Έλληνες;
Μήπως πράγματι ο λαός μας έχει μεγάλες χρηματοπιστωτικές εταιρείες, οι οποίες έστησαν διάφορα προϊόντα με τα οποία λήστεψαν ασφαλιστικά ταμεία και λαούς πλουτίζοντας τους Έλληνες;
Μήπως πράγματι ο λαός μας έχει πολεμική βιομηχανία και για να πουλήσει την παραγωγή στήνει πολέμους, εντάσεις γειτονικών χωρών δημιουργώντας πελάτες;
Μήπως πράγματι ο λαός μας λειτούργησε αποκοιοκρατικά κλέβοντας τις πλουτοπαραγωγικές πηγές άλλων λαών;
Μήπως πράγματι ο λαός μας δημιούργησε φασιστικά ή ναζιστικά καθεστώτα αιματοκυλίζοντας την οικουμένη;
Μήπως πράγματι ο λαός μας έκανε γενοκτονίες και στρατόπεδα μαζικής δολοφονίας αμάχων;
Μήπως πράγματι ο λαός μας χωρίς αρχές και αξίες υποδουλώθηκε άνευ όρων σε δύο τρεις μέρες στους φασίστες, δεν έκανε καμία αντίσταση στην κατοχή, δεν πολέμησε καν στην Αφρική στις μεγάλες εκείνες αναμετρήσεις ;
Μήπως πράγματι ο λαός μας γέμισε την Ευρώπη με γυναίκες, οι οποίες για να συντηρήσουν τις οικογένειές τους, χώρισαν οικογένειες, έγιναν brand name στην πορνεία διεθνώς;
Μήπως πράγματι ο λαός μας όταν έγινε μετανάστης , ασχολήθηκε με συμμορίες και οργανωμένο έγκλημα , δημιουργώντας τις οικογένειες της μαφίας;
Μήπως πράγματι ο λαός μας δημιούργησε ένα τραπεζικό σύστημα στο οποίο ξεπλένεται το παγκόσμιο βρώμικο χρήμα;
Μήπως πράγματι ο λαός μας έχει απαξιώσει την ανθρώπινη ζωή και οι έλληνες είναι διεθνώς αναγνωρισμένοι πληρωμένοι εκτελεστές , είναι αυτοί που για 20; αφαιρούν ανθρώπινες ζωές;
Μήπως πράγματι ο λαός μας έχει γεμίσει τους δρόμους και τις γωνιές των μεγαλουπόλεων πουλώντας λαθραία προϊόντα;
πράγματι ο λαός μας με τις πρακτικές του έδωσε αφορμή για σενάρια και ταινίες του Χόλυγουντ στις οποίες φαίνονται η διαφθορά των αστυνομικών, των βουλευτών , των ίδιων των Προέδρων και των Πρωθυπουργών , των υπόγειων διαδρομών μυστικών υπηρεσιών και καθηγητών πανεπιστημίου, των εγλημάτων πολέμου και των εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας ...
Μήπως πράγματι ο λαός μας δεν αποδέχεται εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομεταναστών, το μεγαλύτερο ποσοστό ανά κάτοικο στην Ευρώπη, για τους οποίους ξοδεύει 370 εκατομμύρια; το χρόνο για την ιατροφαρμακευτική τους περίθαλψη, αυξάνοντας το δικό του δημόσιο χρέος. Ενώ κάποιοι βόρειοι, σκανδιναβοί συγκεκριμένα, με το κοινωνικό κράτος και με ελάχιστα ποσοστά λαθρομεταναστών τον τελευταίο μήνα έκαναν 18 ένοπλες επιθέσεις σε σπίτια φτωχών και ανήμπορων λαθρομεταναστών.
Μήπως, μήπως ..μήπως.
Τίποτα από όλα αυτά, δεν μπορώ να προσάψω στον Ελληνικό λαό, στον λαό μας . Αντίθετα τα ανωτέρω είναι χαρακτηριστικά μάλλον άλλων λαών .
Και αναρωτιέμαι μήπως κάνω λάθος βρε παιδί μου , μήπως μεγάλωσα και έζησα αλλού και κάποιοι οι οποίοι είναι πιο πατριώτες από εμένα κάτι παραπάνω γνωρίζουν.
Αλλά και πάλι εγώ εδώ έζησα, εδώ σπούδασα , εδώ ίδρωσα σε καθημερινό μόχθο πλάι - πλάι με τον εργαζόμενο, στον ΄Εβρο 24 μήνες υπηρέτησα, στα γήπεδα και στις αλάνες μεγάλωσα, στις διαδηλώσεις στα στάδια και τις συναυλίες, με το Καβάφη και το Βάρναλη κ.λ.π., τον Μακρυγιάννη και τον Καζαντζάκη .
Από τη γειτόνισσα που ερχόταν τα κρύα πρωινά και συζητώντας με την μάνα μου άκουγα για τις δυσκολίες που περνούσε επειδή ο κ. Αποστόλης ήταν στην Μακρόνυσο ...και σιγά σιγά γέμιζα Ελλάδα και δημοκρατική συνείδηση, ήμουν περήφανος με αρχές και πίστη για την πατρίδα μου και τους έλληνες.
Μα και αυτοί που τα έλεγαν, που μεγάλωσαν που σπούδασαν, που έπαιξαν βρε παιδί μου.
Ποια φιλόλογος τους έμαθε τόσο καλά την μητρική τους γλώσσα και την ελληνική ιστορία , πού υπηρέτησαν τη θητεία τους και πού δούλεψαν στην πραγματική οικονομία .. και έμαθαν τόσα πολλά τα οποία εγώ ακόμη και με τόσα ξενύχτια δεν μπορώ να εντοπίσω;
Γιατί σίγουρα κάτι παραπάνω γνωρίζουν για να τα λένε , δεν μπορεί να είναι απλοί συκοφάντες , ούτε να παίζουν παιχνίδια κερδοσκόπων ενάντια στον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.
Μήπως είναι πληγωμένοι μαζί με ένα τμήμα του ελληνικού λαού και μαζί μου διότι όταν αυτοί διάβαζαν για να μπούνε στα δημόσια ελληνικά πανεπιστήμια εγώ σπούδαζα στα πανεπιστήμια του εξωτερικού, μήπως επειδή όταν ο δικός τους πατέρας πολεμούσε στα βουνά της Αλβανίας και στην κατοχή κατά των κατακτητών ο δικός μου πατέρας έκανε καριέρα και μποέμικη ζωή στην πλούσια Δύση.
Μήπως επειδή όταν πουλούσαν αυτοί το χωραφάκι στο χωριό για να πληρώσουν την χειρουργική επέμβαση του πατέρα τους ο δικός μου πατέρας εχειρουργείτο στο εξωτερικό με τα χρήματα του ελληνικού λαού μη καταδεχόμενος κανένα έλληνα χειρουργό και κανένα ελληνικό νοσοκομείο;
Μήπως πάλι φταίω εγώ γιατί όταν αυτοί δούλευαν σκληρά και ανελάμβαναν τεράστιο επιχειρηματικό ρίσκο δουλεύοντας 15 ώρες την ημέρα και παίρνοντας δουλειά στο σπίτι και το Σαββατοκύριακο, εγώ συμμετείχα στο νομοθετική και εκτελεστική εξουσία , διόριζα κολλητούς μου άσχετους στις μεγάλες Δημόσιες Επιχειρήσεις με παχυλούς μισθούς που με τεράστια χρέη επιβάρυναν το Ελληνικό Δημόσιο , μήπως εγώ παρείγαγα γραφειοκρατία , έτρωγα μίζες από προμήθειες του Δημοσίου και υπερκοστολογήσεις δημοσίων έργων , μήπως όταν αυτοί δουλεύοντας πλήρωναν φόρους και ασφαλιστικές εισφορές εγώ νομοθετούσα και δεν έκανα καλά τη δουλειά μου παράγοντας ένα διεφθαρμένο και ληστρικό σύστημα υγείας ... .
Δεν μπορεί κάτι έκανα, κάτι ξέρουν αυτοί, αλλά τι; Θα το βρώ...

17 σχόλια

  1. ΕΤΣΙ ΕΛΕΓΕ ΔΗΜΟΣΙΑ
    ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΑΝΤΟΥ.

    ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΥΤΙΣΤΙΚΟ ΗΛΙΘΙΟ ΠΛΑΣΜΑ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ ΣΕ ΧΑΛΑΣΜΕΝΗ ΜΗΤΡΑ

    ΠΟΥ ΑΚΟΥΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ
    ΤΟΥ ΑΛΗΤΟΠΡΑΚΤΟΡΑ ΜΑΛΑΦΛΑΝΤΖΑ
    ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕ
    ΤΟΥ ΣΟΥΡΩΜΕΝΟΥ ΧΑΦΙΕ ΑΝΔΡΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μιά μαλακία έκανες.
    Πήγαινες και ψήφιζες όλους αυτούς που έκαναν αυτα που γράφεις.
    Μετά τι περίμενες.
    Δώσε θάρρος στο χωριάτη λέει η παροιμία.
    Το 70% του λαού ψήφιζε ΝΔ.ΠΑΣΟΚ.ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ.
    Τρία εκκατομύρια ψήφοι το ΠΑΣΟΚ άλλα τόσα η ΝΔ πεντακόσιες χιλιάδες το ΚΚΕ και τριακόσιες ο σύριζα.
    Πάρτα τώρα άρρωστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο στον κ. Παναγιώτη Μυστακίδη για το κείμενό του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το τραγικότερο;
    Δεν υπάρχει ουσιαστικότερη ομολογία χρεωκοπίας από την επιμήκυνση. Αδυναμία εξόφλησης είναι και ικεσία για να μην μας πετάξουν στο δρόμο. Κατάντησαν τη χώρα οικόπεδο με χρονομίσθωση.
    …και θα έχουμε κάθε έντιμο πολιτικό σαν τον Αντιπρόεδρο και κάθε αντικειμενικό δημοσιογράφο σαν τον Καψή να μας δουλεύουν.

    Παντα ειμασταν η μονη Χωρα με μεταχρονολογημενες επιταγες.
    Σημερα εχουμε αναγωγη!! χαχααα τους μαθαινουμε νεα κολπα.. since we need Global Financial Governace !
    ΓΑΠ ο Ιπποτης του Γυψου.xaxaxa
    και ο Πάγκαλος λόγω σωματότυπου ο πιστός ακόλουθος;

    Επισημαίνω επίσης τα εξής:
    Δεν έχει περάσει χρόνος που το ενδεχόμενο της επιμήκυνσης σύμφωνα με την Κυβέρνηση θα ήταν ένα λάθος μήνυμα στις αγορές για την άνοδο των επιτοκίων.
    Δεν πρέπει να ξεχνάμε τη θέση του Παπανδρέου στην αρχική φάση της διαπραγμάτευσης του Μνημονίου για συρρίκνωση του χρόνου αποπληρωμής στα τρία χρόνια από τα τέσσερα που μας πρότειναν!
    Και ένα θέμα που μου προξένησε αλγεινή εντύπωση:

    Στις ειδήσεις της προηγούμενης Κυριακής ο “πράσινος” Καψής πήρε sms από τον Υπουργό Παπακωνσταντίνου την ώρα που βρισκόταν σε διαπραγμάτευση με τους εταίρους για το θέμα της επιμήκυνσης.

    Διέκοψε τότε άκομψα και προκλητικά τον συνάδελφό του που κάλυπτε το ρεπορτάζ για το συγκεκριμμένο θέμα για να αποδείξει ακριβώς τη σχέση και τη διαπλοκή του με το σύστημα του ΠΑΣΟΚ.
    Έλεος !

    Και άλλη μια φορά Μυγχάουζεν ή Πινόκιο. Θυμάστε ότι “δεν θα έχουμε αναδιίαρθρωση” ;
    Και αναδιάρθρωση και απώλεια κυριαρχίας και γιουσουφάκια.

    Γιατί τους πληρώνουμε τους δικούς μας δεν ξέρω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΙΟ ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ.
    ΜΗΠΩΣ Ο ΟΛΙΓΙΣΤΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΣ Ο ΕΠΟΝΟΜΑΖΟΜΕΝΟΣ ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ.
    ΔΕΝ ΤΥΔΙΝΕ Ο ΑΛΗΤΗΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΤΟΥΔΩΣΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙ ΑΥΤΗ Η ΑΛΗΤΙΚΗ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΗΔΩΝ.
    ΜΟΝΟ ΖΗΜΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
    ΜΙΑ ΑΛΗΤΙΚΗ ΚΛΙΚΑ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ ΣΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΕΝΣΤΙΚΤΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΤΟΡΘΩΣΕ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΖΕΙ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΡΟΧΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΜΕ ΕΙΡΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΑ.
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΩΣΤΑ ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΣΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ.
    Η ΤΥΡΑΝΙΑ ΤΩΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΗΔΩΝ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΕΙ ΒΑΨΕΙ ΜΕ ΜΑΥΡΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΤΟ ΟΑΕΔ ΤΗΣ ΚΑΛΙΘΕΑΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΑΓΡΙΕΒΟΥΝ ΟΙ ΥΠΑΛΗΛΛΟΙ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΟΣ ΤΕΜΠΕΛΙΑΖΟΥΝ ΠΛΕΩΝ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΡΤΕΣ 1΄30 ΥΠΟΤΗΘΕΤΑΙ ΑΛΛΑ Ο ΕΥΤΡΑΦΗΣ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΑΣ ΕΚΛΗΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΣ 1΄20 ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΗΡΙΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΒΡΑ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΑΣ ΕΤΡΙΒΕ ΤΟΥΣ ΟΜΟΥΣ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΜΑΣΑΖ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΛΗΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΡΑΣΗ ΕΓΗΝΕ ΤΟ ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ .ΜΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΘΗΣΤΕΡΗΣΟΙ ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΣΒΗΝΟΝΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ Η Κ ΡΑΒΑΝΗ ΒΑΣΙΛΗΚΗ . ΓΕΝΙΚΑ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΣΑΝΙΖΟΥΝ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΜΕ ΥΦΟΣ ΔΕΚΑ ΚΑΡΝΗΔΑΛΙΩΝ ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΑΝΕΡΓΟΙ Ε ΓΙΑΤΙ ΕΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟς ΒΟΛΕΥΤΙΚΑ ΜΕ ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΣΟΣΟΥΜΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΣΤΗΣ 1 ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ ΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ .ΠΑΝΤΟΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΑΡΧΗΣΑΝ ΚΑΙ ΠΕΡΝΟΥΝ ΜΑΙΜΟΥ ΑΙΤΗΣΗΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΑΠΟ ΜΑΙΜΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Mιλούσαν σαν να κοιτούσαν τον εαυτό τους ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΠΟΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΞΙΑ

    ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΗΣ!!!

    ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ, ΤΑΓΜΑΤΑΛΗΤΕΣ, ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΚΑΡΦΩΝΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕ Η Ο.Π.Λ.Α., ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΝΕΙΜΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΟΥΣ ΒΡΩΜΕΡΟΥΣ ΠΡΟΔΩΤΕΣ, ΑΥΤΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΝ ΜΕΣ ΣΤΗ ΚΟΜΑΝΤΑΤΟΥΡ, ΣΤΟΥΣ ΠΑΤΡΩΝΕΣ ΤΟΥΣ Ή ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΚΙ ΕΓΛΥΦΑΝ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΗΣ ΓΑΜΙΟΛΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑΣ- ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗΣ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΝ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!

    ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ, ΠΟΥ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΕΦΤΑΝ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΠΕΘΑΙΝΑΝ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΕΞΙΑ ΚΤΗΝΗ ΘΗΣΑΥΡΙΖΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΥΦΑΡΙΑ ΤΟΥΣ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΜΠΙΖΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΑΖΙ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ!!!

    ΟΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ, ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΑΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΡΩΜΕΡΑ ΚΩΘΩΝΙΑ, ΠΟΥ ΑΦΟΥ ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΠΟΡΩΝΤΑΣ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΛΛΟΥ, ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΤΣΟΜΠΑΝΗΔΕΣ, ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΛΟΓΩ "ΚΑΘΑΡΟΥ" ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΜΗΤΡΩΟΥ, "ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ"- ΒΑΣΑΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΕΣ, ΑΓΡΟΦΥΛΑΚΕΣ, ΕΣΑΤΖΗΔΕΣ, ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΚΙ ΑΓΑΜΗΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΓΕΜΑΤΟΥΣ ΚΟΜΠΛΕΞ, ΠΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕΤΑΙ, ΔΙΕΓΕΙΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΞΕΣΠΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΕ ΠΑΤΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΦΤΕΡΝΕΣ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΠΟΥ ΤΙΣ ΣΑΠΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΜΕ ΒΕΡΓΕΣ ΚΑΙ ΞΥΛΑ ΜΕΧΡΙ ΟΡΓΑΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΔΙΣΜΟ ΤΟΥΣ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΚΑΘΗΚΙΑ!!

    ΕΙΔΑΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ" ΣΤΗ ΝΕΤ, ΔΕΞΙΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΤΗΝΗ???

    ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΜΑΛΛΙΟΣ, ΜΠΑΜΠΑΛΗΣ, ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΚΡΑΒΒΑΡΙΤΗΣ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ????

    ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ, ΒΡΕ!!!

    ΣΠΛΑΧΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΣΑΣ!!!

    ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΦΤΩΧΕΣ ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ "ΑΓΑΠΟΥΝ" ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!!!!

    Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΑΣ ΤΟ 1975, ΣΟΛΩΝΑΣ ΓΚΙΚΑΣ, ΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ ΤΑ ΚΑΗΜΕΝΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕΡΙΚΑ "ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΗΜΑΤΑΚΙΑ"...

    Ε, ΚΑΙ ΦΑΓΑΝΕ ΜΟΝΟΝ 4-5 ΜΗΝΕΣ ΜΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ, ΤΑ ΚΑΗΜΕΝΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!

    ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕ ΘΑ ΤΗΝ ΕΙΔΑΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ!!!

    ΕΣΕΙΣ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΠΟΤΕ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΕΣ, ΑΓΡΟΦΥΛΑΚΕΣ, ΧΩΡΙΑΤΕΣ, ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΥΣ, ΠΑΠΠΑΔΕΣ, ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ!!!

    ΕΝΑΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΙΧΑΤΕ, ΤΟΝ ΜΑΝΟ ΧΑΤΖΙΔΑΚΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΝΕ ΜΟΝΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΥ!!!

    ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΤΟΥ ΣΚΥΛΑΔΙΚΟΥ ΣΚΟΥΠΙΔΑΡΙΟΥ, ΤΗΣ ΜΑΣΑΣ, ΤΗΣ ΡΕΜΟΥΛΑΣ, ΤΟΥ ΡΟΥΣΦΕΤΙΟΥ, ΤΗΣ ΡΟΥΦΙΑΝΙΑΣ, ΤΗΣ ΛΑΜΟΓΙΑΣ, ΤΟΥ ΑΡΜΕΓΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ-ΑΓΕΛΑΔΑ, ΤΟΥ ΔΟΣΙΛΟΓΙΣΜΟΥ, ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ, ΤΟΥ ΚΑΡΑΚΙΤΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΤΩΝ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΑΛΑΓΓΑΣ…

    ΔΕΙΚΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΚΙ Ο ΑΝΘΙΜΟΣ!!!

    ΛΑΪΚΗ ΣΑΣ ΒΑΣΗ - ΟΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ ΟΛΙΓΟΦΡΕΝΕΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΓΚΟΤΖΑΜΑΝΗΣ ΚΑΙ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗΣ!!!

    ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ…

    ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΑ ΧΟΥΝΤΟΔΕΞΙΑ ΤΟΜΑΡΙΑ!!!!!

    ΟΥΣΤ, ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΚΟΜΜΑ-ΑΠΟΛΙΘΩΜΑ ΣΑΣ !!!


    ΠΑΝΤΑ ΘΑ'ΣΤΕ ΜΙΑ ΟΙΚΤΡΗ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Mpa ti mas les! Den to iexere kaneis. Xreiazotane na to poune. Den to ixeran oi ZHMENS, ABB, Ericksson, klp...
    H aytognosia einai megalo pronomeio!
    Kai sy prepei na thn apokthseis, se xreiazetai.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 29 Νοεμ 2010 3:34:00

    Αν ήξερες μια σταγόνα Ιστορίας και δούλευε το σαλεμένο μυαλουδάκι σου ίσως αυτή η χώρα νάχε καλύτερη προοπτική.
    Αυτή η θολούρα που σου καλιεργούν τόσα χρόνια οι πραίτωρες του σάπιου καθεστώτος που υπηρετείς κι εσύ (αθελά σου λόγω μειωμέμης αντίληψης της πραγματικότητας)σες οδηγεί σε ακρότητες σκέψης.
    Επειγόντως να επισκφθείς ψυχίατρο μπας και δεις καλύτερα τα πράγματα.
    Αλλά σε σένα στηρίζεται αυτό το σάπιο καθεστώς πούχει σαπίσει το τόπο.
    Περαστικά σου και άνοιξε κανα βιβλίο της προκοπής μπας και ξεστραβωθείς.
    Η Ελλάδα δεν είναι ο ΚΟΕΜΤΗΣ πούχεις πρότυπο αλλά κάτι βαθύτερο που δεν μπορείς να το καταλάβεις λόγω ΘΟΛΟΥΡΑΣ.
    ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΜΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΤΟΥΝΕΛ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ?

    Απάντηση..
    -ή η λάμπα ήταν ή η έκρηξη …
    - ήταν...Πυροκλάνι…
    - ΗΤΑΝ ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ.

    - Aπλά η επιμήκυνση χάλασε τη σούπα. Πως να κάνει τώρα εκλογές ;
    Θέλει πρώτα τις εγκρίσεις των κοινοβουλίων και την τέταρτη δόση…
    πάει η λίστα λοιπόν.......

    - Τα πάντα είναι τουλάχιστον χαριτωμένα.....σκατάααααααα

    Για τις δε 100 μέρες, τι να πω, ιδεοληψία ΚΑΙ με αυτό πρέπει να έχει ο Γιωργάκης, τι στο καλό,
    τόσο του έπαιρνε για να ρίξει γκόμενα όταν ήταν φοιτητής ?

    * Δεν παει σε εκλογες αλλα εμεις δεν πρεπει να κοιμομαστε.

    - Πώς προφέρουμε μια, βαμμένη σε χρώμα κορακί και γεμάτη Χάρη συμπεριφορά, αναδεικνύουσα τη χαρακτηριστικώς όζουσα mentalité (=νοοτροπία) σιτεμένου-νεόπλουτου Ακρατινού δανδή (wannabe);
    ΤΣΙ-ΓΑ-ΡΑ-ΚΙ
    τάδε έφη..ο off shoore Υποργός Αλητείας ΧΑΡΗ ΤΣΙΜΠΟΥΚΗ.

    = Καλα {? } ολα αλλα οι πανηγυρισμοι των καθεστωτικων βουβουζελων ΜΜΕ {Mega,Alter ..}
    ”…να πάρει παράταση της αποπληρωμής του δανειου ” που κολλανε ?
    Α ! ρε ερημη Ελλαδα σε τι σουργελα τυπου ΓΑΠ επεσες .


    -δεν θα έχουμε αναδιάρθρωση
    -δεν θα μειωθούν οι μισθοί
    -δεν θα κοπούν οι συντάξεις
    -δεν θα επιμηκυνθεί ο χρόνος εργασίας
    -δεν θα καταργηθούν οι συλλογικές συμβάσεις
    -δεν θα μπουν νέοι φόροι
    -δεν θα αυξηθεί ο ΦΠΑ
    -δεν θα πάμε στο ΔΝΤ
    -δεν θα πάρουμε νέα μέτρα (Απρίλιος 2010)
    -δεν θα πάρουμε νέα μέτρα (Οκτώβριος 2010)
    ..ή ο δεκάλογος της κυβίστησης …
    καθώς και οι γύφτοι έχουν μπέσα.

    ρε ΓΙΟΥΦΤΟΙ ΤΟΥ νεοΝΑΖΙ ΠΑΣΟΚ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δηλαδη μπορεί να πιστευει κανείς οτι το 2014 θα ειναι ολοι αυτοι
    οι χαμογελαστοι και δυστυχισμενοι Σοσιαλιστες ΕΔΩ ??
    Θα μας αφησουν τη χαρα και την ευτυχια του ΔΝΤ και θα πανε ταξιδι. Στα αρχίδια τους.Ζωα.ΖΩΑ του ΚΕΡΑΤΑ

    Αλλά η παρακαταθήκη τους θα μείνει.

    Το ΠΑΣΟΚ και αυτό δεν το έχουν αντιληφθεί πολλοί δεν είναι κόμμα είναι καθεστώς: εξυπηρετήσεων, βολέματος, χρηματοδοτήσεων.
    Ως μέλος έχεις εξασφαλίσει σπουδές, πτυχία, βόλεμα, προβολή, καρέκλες, χρήμα.
    Για να ξεριζωθεί η νοοτροπία δεν θέλει σφαλιάρα αλλά …κατραπακιά.


    ΥΓ.
    Το ξανάγραψα δεν ζητά συναίνεση από την κοινωνία ο ΓΑΠ, από τα ρετιρέ του κόμματός του ζητά. Αν κάνει εκλογές, για αυτό θα γίνουν, δεν μπορεί να αντιμετωπίσει το καθεστωτικό ΠΑΣΟΚ που και ο ίδιος ανέθρεψε τόσα χρόνια.

    Νομίζεις ότι θέλει συναίνεση από τη ΝΔ το ΚΚΕ ή το ΣΥΡΙΖΑ ;
    Από τον Φωτόπουλο, τον μανταλάκια, τον Παπασπύρου, εκλιπαρεί συναίνεση, τους Προέδρους και τα ΔΣ.

    Τους μισθοφόρους του καθεστώτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. EEEE.....oχι και χώρα....... !!!!!
    αυτό το ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ !!

    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ $$$... ΣΤΗΝ ΑΠΑΤΗ
    ΔυΝαΤόοοοοοοοοοοο £££££££££££££££

    ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ.
    Μετά το σκάνδαλο με τις παράνομες πλαστογραφημένες συνταγογραφήσεις σε βιβλιάρια υγείας: νεκρών, αρτιμελών και υγιέστατων «ασθενών», με τις προμήθειες νοσοκομειακού υλικού και μηχανημάτων στον Νομό Ηρακλείου από το «αμαρτωλό τρίγωνο» ΠΕΠΑΓΝΗ – ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ – ΙΚΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ.

    Η ομάδα του Περιφερειάρχη Σταύρου Αρναουτάκη μπαίνει στην Εντατική!!!
    Άρον –Άρον ορκίζουν με αεροβάπτισμα το Αιρετό Περιφερειακό Συμβούλιο το Δεκέμβρη του 2010.
    Ο τρίτος στην σειρά εκλεγμένος Περιφερειακός σύμβουλος Ζαμπετάκης Φανούριος (Φάνης) Ιατρός Καρδιολόγος, είναι η πέτρα του σκανδάλου των παράνομων - πλαστογραφημένων συνταγών που οι εφημερίδες φοβούνται να τον ονοματίσουν επειδή ανήκει στην ομάδα των «Ζωνιανών» -Παρασύρη Γεωργίου και Μαυρογιάννη Γεωργίου- οργανωτές του ψηφοδελτίου του Σταύρου Αρναουτάκη.

    Προλαβαίνουν δεν προλαβαίνουν να ορκίσουν τον Φάνη ως περιφερειακό σύμβουλο πριν ολοκληρωθεί το πόρισμα του εισαγγελέα ώστε να έχει την ασπίδα προστασίας του Σ. Αρναουτάκη, δηλαδή των παραπάνω Ζωνιανών.
    Ο Ζαμπετάκης Φάνης είναι και καρδιακός φίλος του «Δασκάλου του» Παρασύρη Γιώργη φαρμακοποιού, Δημοτικού συμβούλου, και προέδρου της ΔΕΠΤΑΗ γνωστός για το σκάνδαλο των πλαστών συνταγογραφήσεων ύψους 500.000.000 δραχμών της δεκαετίας του 1990-2000.

    Με την ατιμωρησία που εξασφάλισε τότε ο Παρασύρης το τροπάριο συνεχίστηκε από το ίδιο κύκλωμα, και κατά την δεκαετία 2000-2010 και αποκαλύφθηκε σήμερα ως «νέο» σκάνδαλο.
    Τελικά ο λαός γνωρίζει περισσότερα απ’ ότι αυτοί νομίζουν!!!

    ΦΑΓΑΤΕ £££££££..ΦΑΓΑΤΕ $$$$$$$$$$
    ΤΩΡΑ ΣΚΥΛΙΑ ΠΑΣΟΚ..ΘΑ ΤΑ ΞΕΡΑΣΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. giati re malakes diladi, ti imaste? hora klefton kai apateonon eimaste. oi exereseis, aplos, epiveveonoun ton kanona.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. O kosmos toxei toympano ka emeis kryfo kammari!!!

    Oti to xerei o kosmos se marane, oxi oti etsi exoun ta pragmata.
    H Anatolitiki nootropia mas ftaei kai tipota allo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Mέχρι τώρα ξέραμε
    – απο τα spam mails –
    την επιμηκυνση πέους.

    Τώρα θα μας γανώσουν
    το κρανίο με την επιμήκυνση χρέους.

    Νομιζω οτι και στις δυο περιπτώσεις προκειται για χοντρή απάτη.

    ΕΣΎ ΚΡΕΤΙΝΕ με το συνεχές copy .
    ΚΑΦΡΕ... Θανάση Ι. Νικολαΐδη
    ΖΩΝΤΟΒΟΛΟ ΤΗΣ ΑΥΡΙΑΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ '''''''''''''''''''''''
    ΠΟΥ
    ΤΑ ΚΑΤΑΞΕΣΚΙΣΕΣ ΤΟ ΔΕΞΙΟ ΠΑΣΟΚ
    ΘΥΜΙΖΟΥΝΤΑΣ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΟΥ.
    ΘΑ ΣΕ ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΝ. ΑΝ ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ.
    ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΕΙΝΑΙ
    ΠΑΣΟΚ ΚΑI ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.

    AΣΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΥΜΙΘΗΚΑΝ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ
    ΤΟΥΣ ΣΑΝ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΗΣΤΕΣ
    ΚΑΙ ΓΙΝΑΝΕ ΠΑΛΙ ΟΙ νεοΝΑΖΙ
    ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΠΑΣΟΚ- ΔΝΤ....

    ΠΡΟΣΕΞΕ.
    τώρα που σε επιστέτεψαν
    μην σου κόψουν και το πουλί σου
    και στο δώσουν να το φάς
    ΠΡΙΝ
    ΣΑΝ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΣΤΟ ΑΜΠΕΛΙ ΣΕ ΠΑΝ
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΕΡΜΑΧΤ
    KAI TA BAFFEN ΤΩΝ SS // PASOK.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Mέχρι τώρα ξέραμε
    – απο τα spam mails –
    την επιμηκυνση πέους.

    Τώρα θα μας γανώσουν
    το κρανίο με την επιμήκυνση χρέους.

    Νομιζω οτι και στις δυο περιπτώσεις προκειται για χοντρή απάτη.

    ΕΣΎ ΚΡΕΤΙΝΕ με το συνεχές copy .
    ΚΑΦΡΕ... Θανάση Ι. Νικολαΐδη
    ΖΩΝΤΟΒΟΛΟ ΤΗΣ ΑΥΡΙΑΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ '''''''''''''''''''''''
    ΠΟΥ
    ΤΑ ΚΑΤΑΞΕΣΚΙΣΕΣ ΤΟ ΔΕΞΙΟ ΠΑΣΟΚ
    ΘΥΜΙΖΟΥΝΤΑΣ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΟΥ.
    ΘΑ ΣΕ ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΝ. ΑΝ ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ.
    ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΕΙΝΑΙ
    ΠΑΣΟΚ ΚΑI ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.

    AΣΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΥΜΙΘΗΚΑΝ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ
    ΤΟΥΣ ΣΑΝ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΗΣΤΕΣ
    ΚΑΙ ΓΙΝΑΝΕ ΠΑΛΙ ΟΙ νεοΝΑΖΙ
    ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΠΑΣΟΚ- ΔΝΤ....

    ΠΡΟΣΕΞΕ.
    τώρα που σε επιστράτεψαν ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ
    μην σου κόψουν και το πουλί σου
    και στο δώσουν να το φάς
    ΠΡΙΝ
    ΣΑΝ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΣΤΟ ΑΜΠΕΛΙ ΣΕ ΠΑΝ
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΕΡΜΑΧΤ
    KAI TA BAFFEN ΤΩΝ SS // PASOK.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση