GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ρεσάλτο «επιστολών βομβών» και η τρομολαγνεία‏...

Από τον Θύμιο Παπανικολάου Φαίνεται ότι οι σπόνσορες , οι σεναριογράφοι και οι σκηνοθέτες της τρομοκρατίας περνάνε τον ελληνικό λαό για «αμ...

Από τον Θύμιο Παπανικολάου
Φαίνεται ότι οι σπόνσορες, οι σεναριογράφοι και οι σκηνοθέτες της τρομοκρατίας περνάνε τον ελληνικό λαό για «αμερικανάκι»: Εξ ιδίων κρίνουν τα αλλότρια.
Βεβαίως είναι ποτέ δυνατόν οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ και τα πολιτικά και δημοσιογραφικά τους ανδρείκελα στη χώρα μας να σκέφτονται διαφορετικά;
Πιστεύουν ότι ο ελληνικός λαός τρώει αμάσητο το αμερικανικό χόρτο των χολιγουντιανών τρομοκρατικών κατασκευών και υπνωτίζεται από...
 το λάγνο τρομοθέαμα…
Δεν εξηγούνται διαφορετικά οι τόσο χοντροκομμένες και ηλίθιες τρομοκρατικές σκηνοθεσίες…
Εκτός και αν ο πλανητικός ηγεμόνας, μέσα στη φρενοβλαβή, στραταρχική αυθάδειά του, θέλει και επιδιώκει να δείχνει ανοικτά το μακάβριο πρόσωπό του.
Αυτή, ωστόσο η ηγεμονική, αυθάδης ηλιθιότητα κάνει και ένα καλό: Αποκαλύπτει το βαθύ και αγεφύρωτο χάσμα ανάμεσα στον ελληνικό λαό και στους μηχανισμούς του καθεστώτος.
Οριοθετεί και βαθαίνει το χάσμα στη χώρα μας. Είναι ένα αγεφύρωτο χάσμα ανάμεσα σε δύο χώρες.
Από τη μια είναι ο λαός που δεν έχει λόγο που είναι αποκλεισμένος από το λόγο και από την άλλη αυτοί που έχουν λόγο: Οι πολιτικοί, οι κρατούντες και οι υπηρέτες τους και κυρίως οι δημοσιογράφοι του καθεστώτος.
Αυτό το χάσμα εκφράζεται τέλεια στο γεγονός ότι αυτοί που έχουν λόγο (το κατεστημένο) βρίσκονται πολύ μακριά και πλήρως αποκομμένοι από αυτούς που δεν έχουν λόγο, από το λαό.
Αυτή η κατάσταση έχει δημιουργήσει μεγάλα οχυρά και ασπίδες προστασίας, φράγματα μπράβων γύρω από τους ανθρώπους της εξουσίας. Τέτοια που οι «προστατευμένοι» του καθεστώτος δεν ξέρουν πια το τι λένε, ούτε φυσικά το τι σκέφτονται αυτοί που δεν έχουν λόγο (λαός).
Στο αυτιστικό υπερθέαμα της τρομοκρατίας των μυστικών υπηρεσιών τα ψεύδη της εξουσίας και η ηλιθιότητα των μπράβων του καθεστώτος (όλων αυτών που έχουν λόγο) «ακτινοβολούν» εκτυφλωτικά.
Η τροχιά εδώ του καθεστωτικού ψεύδους και της απάτης του τρομοθεάματος, αλλά και της ηλιθιότητας των μπράβων του καθεστώτος παίρνει μορφές παράκρουσης.
Πολιτικοί, δημοσιογράφοι, ψυχολόγοι, κοινωνιολόγοι, σημειολόγοι, διανοούμενοι, ειδικοί της κοινής γνώμης και όλοι οι άλλοι ηλίθιοι που χαϊδεύονται σαν πόρνες με την εξουσία, αναφέρονται και αναλύουν με «σοβαρότητα» την «τρομοκρατία».
Είναι τέτοια η «σοβαρότητα» που κλείνουν τα μάτια ΟΧΙ μόνο στην ΙΣΤΟΡΙΑ και στη ΓΝΩΣΗ των τρομοκρατικών προβοκατσιών του κράτους και των διεθνών μυστικών υπηρεσιών, αλλά και σε απλά γεγονότα που καταγράφουν με το πιο κατηγορηματικό τρόπο το σκηνοθετημένο έργο και τους πολιτικούς στόχους του.
Το πεδίο όλων αυτών που έχουν λόγο είναι η «αλήθεια» του καθεστώτος και κυρίως τα σενάρια που διοχετεύουν οι μυστικές υπηρεσίες.
Τέτοια «σοβαρότητα»: Να αποδέχονται την «αλήθεια» των μυστικών υπηρεσιών!!!
Αυτή η «αλήθεια» είναι και η βάση αυτής της τελετουργικής παράστασης που παίζεται μέσω του τρομοθεάματος.
Και εδώ ακριβώς βρίσκεται η ΟΥΣΙΑ της δαιμονοποιημένης τρομοκρατίας των μυστικών υπηρεσιών και της μεγάλης ΑΠΑΤΗΣ του λάγνου τρομοθεάματος.
Τρομοκρατία των μυστικών και τρομοθέαμα είναι αξεδιάλυτη σκηνοθεσία.
Αν υπήρχε σήμερα (υπόθεση εργασίας κάνουμε γιατί, σήμερα, δεν μπορεί να υπάρξει) αυθεντική αριστερή τρομοκρατία (δηλαδή στα παλιά πρότυπα της «ατομικής τρομοκρατίας), ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΝΟΤΑΝ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΘΕΑΜΑΤΟΣ…
Το τρομοθέαμα είναι η κεντρική πολιτική συνιστώσα της σκηνοθετημένης τρομοκρατίας του κράτους και των μυστικών υπηρεσιών: Των πλανητικών σήμερα…
ΟΛΕΣ, λοιπόν, οι πόρνες του καθεστώτος (πολιτικές δημοσιογραφικές και διανοούμενες) αποτελούν ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ της τρομοκρατικής απάτης, λειτουργικό σκηνικό του τρομοκρατικού έργου που το σχεδιάζουν, το γράφουν και το σκηνοθετούν τα πλανητικά κέντρα εξουσίας και τα εγχώρια «προτεκτοράτα» τους…
Δεν υπάρχει Έλληνας πολίτης που να μην καταλαβαίνει αυτό το δόλιο τρομοκρατικό έργο που παίζεται σήμερα.
Μόνο τα επεισόδια του έργου, τα ηλίθια σενάρια και η υστερία των ΜΜΕ για την τρομερή και δαιμονοποιημένη απειλή είναι αρκετά για να πείσουν, ακόμα και τους αφελείς, ότι εδώ κάτι βρωμάει, κάτι παίζεται…
Και όσο ο ελληνικός λαός αντιλαμβάνεται αυτή την απάτη και τα κακόγουστα, αλλά και ηλίθια τρομοκρατικά σενάρια, ΤΟΣΟ και πιο υστερικά αυτοί που έχουν λόγο αποκαλύπτουν το ρόλο τους, αλλά και την αβυσσαλέα βλακεία του.
ΟΙ μπράβοι του καθεστώτος και τα βαποράκια των μυστικών υπηρεσιών δεν ξέρουν πια το τι λένε.
Παρακολουθήστε ένα δελτίο της Στάη για να αντιληφτείτε το μέγεθος και την άβυσσο της ηλιθιότητάς τους, αλλά και τη διατεταγμένη υπηρεσία που εκτελούν.
Ας δούμε τον πίνακα των τελευταίων τρομοκρατικών πράξεων για να φανεί πιο λαμπερά ο ρόλος και η ηλιθιότητα των μπράβων του καθεστώτος:
α). Ξαφνικά, λίγες μέρες πριν από τις εκλογές, μας προέκυψε ένας βομβαρδισμός από «επιστολές- βόμβες», στις πρεσβείες.
β) Οι βαλλόμενες πρεσβείες ήταν σχεδόν όλες ευρωπαϊκές. Στην αρχή μας έδωσαν την Ολλανδική και της Χιλής και μετά άλλες ευρωπαϊκές με κατάληξη: «βόμβα» στο Σαρκοζί και τη Μέρκελ!!!
Σε ένα τέτοια ρεσάλτο βομβών κατά των πρεσβειών, από «αντιεξουσιαστές» τρομοκράτες δύο σημαδιακές πρεσβείες δεν θίχτηκαν: Η αμερικανική και η ισραηλινή!!!
Κτυπήθηκε, ωστόσο, η βουλγαρική και της Χιλής: Με ποιο «αντιεξουσιαστικό» σκεπτικό;
γ). Μία τέτοια επιδρομή «φακέλων-βομβών» προϋποθέτει οργάνωση αρκετών ατόμων, υλικό, γιάφκες και γενικά επιχειρησιακή δικτύωση και ικανότητα.
Αυτές οι δομές που δεν μπορεί να στερεωθούν από τη μία μέρα στην άλλη λειτουργούν και παρεμβαίνουν εδώ και πολύ καιρό χωρίς η Ασφάλεια και οι μυστικές υπηρεσίες που γνωρίζουν, με τα μέσα παρακολούθησης που διαθέτουν και το χρώμα των εσωρούχων μας, να τις έχουν εξαρθρώσει...
Αυτό γίνεται ακόμα πιο δραματικά αποκαλυπτικό από τα ίδια τα λόγια της αντιτρομοκρατικής: Ότι γνώριζαν την οργάνωση και είχαν μάλιστα εδώ και ένα χρόνο εντοπίσει τα ονόματα πολλών μελών της!!!
«Αντιεξουσιαστές» εντοπισμένοι και εξαφανισμένοι, αλλά πάντα δρώντες!!!
Παραμύθια για μωρά παιδιά!!!
ΤΩΡΑ που τους χρειάστηκαν τους συνέλαβαν εν ριπή οφθαλμού και αύριο θα εμφανίσουν πολλά ακόμα «ευρήματα» και άλλες συλλήψεις!!!
Τέτοια αυθάδεια παραλογισμού και ηλιθιότητας ζούμε. Μας περνάνε «αμερικανάκια»!!!
ΜΟΝΟ οι παντελώς ηλίθιοι δεν καταλαβαίνουν την προβοκατόρικη αυτή σκηνοθεσία, η οποία τώρα επεκτείνεται και στους «ευρωπαϊκούς στόχους»!!!
Προφανώς με αυτό το σκηνοθετημένο τρομοκρατικό έργο και τρομοθέαμα επιδιώκεται και η προλείανση του εδάφους για παρέμβαση της ΕΕ στα ζητήματα της Ασφάλειας.
Μάλλον ετοιμάζουν και μια δικτατορία των μυστικών υπηρεσιών της ΕΕ και των ποικίλων κατασταλτικών της μηχανισμών στην Ελλάδα για την «ασφάλεια» των …Ευρωπαίων εταίρων…
Φυσικά αυτό του γιουρούσι των ταχυδρομικών βομβών είναι η αφετηρία του σκηνοθετημένου έργου, ένα πρώτο επεισόδιο. Θα επακολουθήσουν ακόμα πιο τρομοκρατικά επεισόδια για να προωθήσουν τα εφιαλτικά σχέδιά τους εναντίον της χώρας μας.
Δεν αποκλείεται να υπάρξουν, ακόμα και ΑΜΕΣΑ επεισόδια με στόχο να ακυρώσουν τις εκλογές. Παίζει και αυτό το σενάριο.
Το πιθανότερο, ωστόσο, είναι τα νέα επεισόδια του σήριαλ να παιχτούν μετά τις εκλογές…

12 σχόλια

  1. Θα ειχανε καποια εστω αξια για τους αναγνωστες ολα αυτα που γραφεις αν ελεγες στο δια ταυτα ποιος (ονομαστικα) 'η ποιοι το στησανε το παιχνιδι ψστε να μην μας δινεις το δικαιωμα να πουμε οτι ολα οσα γραφεις ειναι ατεκμηριωτες μπουρδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι εννοειτε κυριε Παπανικολαου, οτι οι νεαροι που συνεληφθησαν ειναι πρακτορες και συνεργαζονται με την κυβερνηση για τον αποπροσανατολισμο? (το οτι θα μπουν φυλακη για δεκαετιες δεν εχει σημασια, προφανως τα παιδια θυσιαστηκαν για την κυβερνηση). Στο κατω κατω, οποτε γινεται μια τρομοκρατικη ενεργεια, παντα βγαινουν καποιοι σαν και εσας και μιλανε για αποπροσανατολισμο λεγοντας "γιατι τωρα? αφου τωρα συμβαινει αυτο κι αυτο" (τωρα ειναι οι εκλογες). Μα ΠΑΝΤΑ κατι συμβαινει. Ελεος πια, αφηστε τις θεωριες συνωμοσιας και τα πρακτοριλικια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Αν υπήρχε σήμερα (υπόθεση εργασίας κάνουμε γιατί, σήμερα, δεν μπορεί να υπάρξει) αυθεντική αριστερή τρομοκρατία (δηλαδή στα παλιά πρότυπα της «ατομικής τρομοκρατίας), ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΝΟΤΑΝ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΘΕΑΜΑΤΟΣ…"
    Συμφωνώ μαζί σου.Πέρασν οι εποχές που μπορούσαν να κατατρομακρατήσουν το κόσμο με τέτοια κατασκευασμένες ιστορίες και που προκαλούν μόνο το γέλωτα.Εξάλλου ιστορικά η καθεστηκυία τάξη αυτά έπραττε.Δεν περίμενα όμως απ΄το ΠΑΣΟΚ να φτάσει μέχρι αυτό το σημείο.ΚΡΙΜΑ,ΚΡΙΜΑ.
    Ένας μετανοιωμένος ψηφοφόρος του ΓΑΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εξακολουθης να γραφεις ΜΑΛΑΚΙΕΣ παλαιοαριστερης βλακειας Τα ιδια λεγατε και για τον ΚΟυφοντηνα ΕΛΕΟΣ ΚΑΙ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θύμιο είσαι λάθος
    Θύμιο είσαι συκοφάντης
    Θύμιο είσαι προβοκάτορας

    Αμα δεν είσαι, γράψε ονόματα ρε!

    Θύμιο εσύ και ο Πάγκαλος φταίτε, ακριβώς τρείς μερες μετά τη "μπούρδα" του Πάγκαλου πως,

    "οι πλέον αντιπαραγωγικοί υπάλληλοι είναι οι στρατιωτικοί και οι χωροφυλακοί"

    άρχισαν να σκανε μπόμπες, και να στέλνονται φάκελα.

    Πού τα βρήκαν, έτοιμα τα είχαν!

    Που τους βρήκαν, μα αφού τους παρακολουθούσαν.

    Δια ταύτα,
    κύρ Θύμιο είσαι προβοκάτορας.

    Τiming was perfect, που λένε και οι φίλοι μας.

    Η ΕΛΑΣ είναι χώρα τρομοκρατών, ανέκαθεν.
    Αναρχοκομμουνιστοσυμορίται, κατσαπλιάδες, άπλυτοι, άθεοι, αναρχικοί.
    Πρέπει να μπέι μια ταξη σε αυτή τη χώρα, πρέπει να μπεί στο γύψο καμια 100στή χρόνια για να αναμορφωθεί.

    Και κοιτα Θύμιο,
    για να γίνουν ολα αυτά πρέπει να ενισχύσουμε τους θεσμούς, και να ανεβάσουμε το γόητρο των Αρχών.
    Δεν μπορεί ο καθε Πάγκαλος να βρίζει τους Θεσμούς, τα Ιερά και τα Οσια.
    Πρέπει οι Αρχές να βγάλουν ολες τις υποθέσεις που εχουν στο ¨ψυγείο" και προληπτικά να συλάβουν ολους τους υπόπτους, οσοι κι αν είναι αυτοί.
    Εν ανάγκη ας συλάβουν και τους μισους Ελληνες, ολοι ύποπτοι δεν είμαστε;

    Θέλουμε Αστυνόμευση.

    Να προσληφθούν και αλλοι αστυνομικοί, να τους δοθούν αυξήσεις και να αποβληθεί ο Πάγκαλος απο τη Βουλή διά παντός.

    Να διοριστεί ο ΑΝΘΙΜΟΣ στη θέση του Παγκάλου.

    ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό θα κάνεις ΑΝ βάψεις το χάρτη έστω και σε μια περιφέρεια πράσινο.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Γιατί ο στεφανωμένος με βραβεία Γότθων εκπρόσωπος τους δεν αντέχει να πάρει τα επερχόμενα, σκληρότερα μέτρα.

    Παρά την ισχυρή λαϊκή εντολή του 2009 δεν θα αντέξει αν απολύσει 200-300.000 δημόσιους υπάλληλους όπως τον διατάζουν οι τροϊκανοί, αν στείλει στην απόγνωση τον περίγυρο των απολυμένων, 800.000 πληθυσμό, σε συνθήκες μιας οικονομία που είναι βυθισμένη στην ύφεση.

    Για να σε φοβίσουν έβγαλαν στη σκηνή άρον-άρον μέχρι και το θίασο της τρομοκρατίας. Τους χρήσιμους ηλίθιους που στέλνουν τρακατρούκες στον Σαρκοζύ, ενώ υποτίθεται δρουν «εν ονόματι του λαού» χωρίς όμως ούτε να κουνιούνται όταν υποφέρει!

    Γι’ αυτό είναι ιστορικές αυτές οι εκλογές. 
Όχι και καλά για να βγει ο –κάθε- Σγουριασμένος.

    Μερικοί καχύποπτοι ίσως πουν «τρελλέ, προωθείς εμμέσως τον Σαμαρά». 
Ίσα-ίσα, ξετυλίγω το εφιαλτικό για τον Σαμαρά σενάριο. 
Πρωθυπουργός θα γίνει. 
Αλλά αν βρεθεί με 400 δις € χρέος, με 1 εκατ. ανέργους, με μια χώρα που έχει απωλέσει εθνική κυριαρχία, εάν δεν κάνει την «επανάσταση» που επαγγέλθηκε δεν θα σταθεί ούτε 5 μήνες.

    Η «άλλη πολιτική» φοβίζει τους λίγους, σε Νέα Υόρκη, Ουάσινγκτον, Φρανκφούρτη, που περιμένουν την Κυριακή να επευφημήσεις τον trendy μαραθωνοδρόμο-δήμιό σου.

    Αλλά υπάρχουν και οι πολλοί, στο Μπουένος Άϋρες και στο Σαντιάγκο, στο Δουβλίνο και στη Μαδρίτη, στην Κοπεγχάγη και στην Μασσαλία.

    
Που περιμένουν να δείξεις ότι παραμένεις όρθιος._________________

    ΑΝΤΕ ΘΥΜΑ ..ΑΝΤΕ ΨΩΝΙΟ...
    ΑΝΤΕ ΕΛΛΗΝΑ ΣΥΜΒΟΛΟ ΑΙΩΝΙΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θύμιο άκου και το παρακάτω τραγουδάκι,
    άντε μπάς και βαλεις μυαλό!!!!


    http://www.youtube.com/watch?v=7oNDdC37kqU

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΕΤΟΥΝ ΣΤΡΑΚΑ ΣΤΡΟΥΚΕΣ..

    ΕΥΤΩΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΟΥ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ...

    ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΒΑΛΑΜΕ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΚΡΥΨΑΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΣΗΜΑΙΑΚΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Απόψε στο δελτίο ειδήσεων του ΑΛΤΕΡ, ο Τράγκας είπε την αλήθεια που συμβαδίζει με την λογική του μέσου τηλεθεατή, ότι δηλαδή αυτή η εμφανισθείσα "τρομοκρατία" ήταν φτιαχτή.
    Η Μακρή κατέβαλε υπεράνθρωπες προσπάθειες να τον σκεπάζει με τις άναρθρες κραυγές της εμποδίζοντας τον να ακουστεί.
    Ομως η φωνή που έλεγε την αλήθεια, ακούστηκε πολύ καθαρά.
    Η Μακρή το μόνο που κέρδισε ήταν κάποιες μούτζες (μας είχε σπάσει τα νεύρα) και τίποτα περισσότερο.
    Το ε΄ρωτημα παραμένει: "Γιατί άρραγε υποτιμούν τόσο τη νοημοσύνη του λαού;".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δώστε [στην κοντή] βρε παιδιά ένα γλυφιτζούρι να την γλυκάνετε γι αυτό φωνάζει. Το έχει απόλυτη ανάγκη, ίσως πει μετά μια σωστή κουβέντα. Πληρώνετε αδρά γι αυτό που κάνει.
    Όλοι τους από το πασοκράτος έχουν αναπτύξει την φασιστοτρομοκρατία και με άναρθρες κραυγές προσπαθούν να μην ακούγεται η αλήθεια.
    Μαύρο στους δοσίλογους που μας υποδούλωσαν στην ΔουΝουΤοκρατία.
    Να πάνε να μάθουν ο δοσιλογισμός πως τιμωρείται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση