GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δυναστεία Κουβέλη...

Γράφει η Γκόλφω η Κολωνακιώτισσα http://gkolfwkolonakiwtissa.blogspot.com/ Ανέκαθεν, οι ΚΚΕδες αλλά και μερίδα του Τύπου και των πολιτών,...

Γράφει η Γκόλφω η Κολωνακιώτισσα
http://gkolfwkolonakiwtissa.blogspot.com/
Ανέκαθεν, οι ΚΚΕδες αλλά και μερίδα του Τύπου και των πολιτών, χαρακτήριζαν τους κάθε λογής αριστερού τύπου Κουβέληδες,στενούς συνεργάτες της αστικής και πολιτικής τάξης. Είναι γνωστό επίσης, ότι οι προοδευτικοί κατά τ'άλλα πολιτικοί της ''ροζ'' αριστεράς, χρησιμοποιούν όλα τα συστήματα του παλαιοκομματισμού. Είναι βέβαια πάντα οι πρώτοι κριτές του δικομματικού πολιτικού συστήματος στην Ελλάδα .
Μην αμφιβάλλετε ότι ο Φώτης Κουβέλης βαδίζει σωστά ως δεκανίκι του ΠΑΣΟΚ, με δεδομένο ότι,ο κατά τ'άλλα πολιτικός της κάποτε Αριστεράς και Προόδου,με το που του δόθηκε μικρή εξουσία, πρόλαβε και έχωσε τη κόρη του Μαρία, στο δημοτικό συμβούλιο του προτεινόμενου φυσικά από τον ίδιο, κ. Καμίνη. Η οποία φυσικά, εξελέγη με την πρώτη.
Μην τον ακούσουμε να ξαναμιλήσει για τις κακές συνήθειες ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, της οικογενειοκρατίας και των γόνων τύπου...
 Μπακογιάννη, Μητσοτάκη. Καραμανλή, Παπανδρέου.
Μια Δυναστεία, ένα νέο πολιτικό τζάκι γεννήθηκε. Αυτό της οικογένειας Κουβέλη.

19 σχόλια

  1. Aυτος εστελνε εξωδικα απολυσεων σε εργαζομενους ο φιλεργατικος ταχα μου βουλευτης,αντε ρε με τα καθικια ολοι την τσεπη τους κοιτανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 12 ΡΙΧΤΕΡ ΜΕ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΗΝ ΑΝΔΡΟ (ΚΕΝΤΡΟ) ΚΑΙ ΕΣΤΙΑΚΟ ΒΑΘΟΣ 10 ΜΕΤΡΑ , ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΚΑΘΑΡΣΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ Σ'ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΕΡΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΠΟΥ ΠΑΛΙΑ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ , ΤΗΝ ΕΛΕΓΑΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πωπωπω κακκιούλες...

    Πάντως η νεαρή πρέπει να κριθεί στη βάση των όσων θα κάνει και όχι στη βάση του DNA της.

    Εν τω μεταξύ, κάτι παιδάκια της Δεξιάς, κάτι αιώνιοι αντιδημαρχαίοι που ποτέ δεν έχουν δουλέψει αλλά στο νταραβέρι με τα τραπεζοκαθίσματα και την νύχτα είναι μαννούλες, αλλά και με τους εργολάβους διαφόρων χρωμάτων,μπλέ, πράσινου, κόκκινου ας μη θυμώνουν. Και μαζί τους να μη θυμώνουν κάτι "αριστεροί" βαθέως κόκκινου χρώματος, βυσσινιού θα έλεγε κανείς, σχεδόν μαύρου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπορεί η αποστροφή του Γιάννη Μίχα «δυστυχώς ο νέος δήμαρχος του Πειραιά είναι ένας δήμαρχος μειοψηφίας» να ακούστηκε άτοπη την ώρα των πανηγυρισμών στο αντίπαλο στρατόπεδο ή και προκλητική -όταν ο ίδιος αν και φαβορί δεν μπόρεσε να κόψει πρώτος το νήμα- δεν απέχει όμως πολύ από την πραγματικότητα.
    Γ. Καμίνης: ποσοστό 15,80%. Ο κ. Μίχας παρέλειψε, πάντως, να πει προχθές ότι ακόμη κι αν είχε εκλεγεί, θα ήταν κι αυτός ενδεχομένως ένας ακόμη «δήμαρχος μειοψηφίας», όπως και τόσοι άλλοι. Αδιαμφισβήτητα νικητές, αλλά εκλεγμένοι από μειοψηφίες του εκλογικού πληθυσμού.
    Θα αρκούσε και μόνο η αποχή, η υψηλότερη μεταπολιτευτικά, να δικαιολογήσει έναν τέτοιο ισχυρισμό. Όταν πανελλαδικά ο ένας στους δύο πολίτες γύρισε την πλάτη του στην εκλογική διαδικασία και δεν προσήλθε στις κάλπες του επαναληπτικού γύρου, είναι αυτονόητο ότι ισχυρές πλειοψηφίες, πέραν κάποιων εξαιρέσεων, δεν θα μπορούσαν ούτως ή άλλως να καταγραφούν.
    Αποκαλυπτικές είναι οι ψήφοι τόσο σε απόλυτους αριθμούς που πήραν σε μεγάλους δήμους και περιφέρειες οι διεκδικητές στον β' γύρο όσο και η αναγωγή τους σε ποσοστά επί των εγγεγραμμένων. Κι αν κάποιοι αμφισβητούν, και ίσως να μην έχουν άδικο, την απόλυτη... αλήθεια του αριθμού των εγγεγραμμένων με το επιχείρημα του μη καθαρισμού των εκλογικών καταλόγων, δεν παύει αυτός να αποτελεί μια βάση σύγκρισης.
    Έτσι, θα μπορούσε να πει κάποιος ότι οι 26.740 ψήφοι με τις οποίες εξελέγη ο κ. Μιχαλολιάκος στον δημαρχιακό θώκο «μεταφράζονται» σε ένα ποσοστό 16,48% επί των εγγεγραμμένων στον δήμο. Το αντίστοιχο ποσοστό του κ. Μίχα φτάνει το 15,36%.
    Στην ίδια λογική, οι 77.165 ψήφοι του Γ. Καμίνη, με τις οποίες αναδείχθηκε δήμαρχος Αθηναίων, του δίνουν ένα ποσοστό 15,80%, ενώ ο Ν. Κακλαμάνης πήρε 14,61%.
    Χαμηλά καταγράφονται τα ποσοστά για τους νικητές και σε άλλες μεγάλες πόλεις.
    Στη Θεσσαλονίκη, ο Γ. Μπουτάρης πήρε τον δήμο με ποσοστό 21,06% επί των εγγεγραμμένων έναντι του Κ. Γκιουλέκα (20,93%). Ο Γ. Δημαράς βγήκε νικητής στην Πάτρα με ποσοστό 20,93% έναντι του Δ. Κατσικόπουλου (18,09%). Στο Περιστέρι, το ποσοστό του επανεκλεγέντος κ. Παχατουρίδη, 65,62% επί των εγκύρων ψηφοδελτίων, πέφτει στο 22,90% όταν ο υπολογισμός γίνει επί των εγγεγραμμένων, ενώ στη Λάρισα ο νικητής κ. Τζανακούλης κέρδισε τον δημαρχιακό θώκο με τις ψήφους του 22,76% του εκλογικού πληθυσμού του δήμου.
    Ανάλογη η εικόνα και στις περιφέρειες.
    Οι 522.838 ψήφοι που πήρε ο νέος περιφερειάρχης Αττικής Γ. Σγουρός αντιστοιχούν σε ποσοστό 18,77% επί των εγγεγραμμένων, ενώ οι 466.134 του Β. Κικίλια σε 16,73%.
    Ο κ. Ψωμιάδης στην Κεντρική Μακεδονία βγαίνει περιφερειάρχης παίρνοντας ένα ποσοστό 24,74% επί των εγγεγραμμένων και ο κ. Αγοραστός στη Θεσσαλία με το 24,24%. *
    Ελευθεροτυπία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δε χρειαζονται πολλα λογια αδερφε.
    Αρκει που συμφωνει με το Μνημονιο, ο "αριστερος.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο υποψήφιος του Κουβέλη, λαθροδήμαρχος Καμίνης, πήρε σε ψήφους το μισό του 34%, δηλαδή 17%. Στοιχειώδης πολιτική ευθιξία θα επέβαλε να παραιτηθεί της θεσεώς του αφού μόνο ενάμισυ πολίτης στους δέκα τον τίμησε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 16 Νοε 2010 5:10:00 μ.μ.
    ====================

    Τσούζει πολύ!!!!!
    Πονάει!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Με βάση το πόθεν έσχες του Κουβέλη η γυναίκα του, δικηγόρος, δήλωσε στην εφορία 10.000 εισόδημα. Στο γραφείο του δουλεύουν οι δυό του κόρες, και ίσως να βοηθάει και ο ίδιος. Το ακίνητο που στεγάζονται είναι ιδιόκτητο στη Βουκουρεστίου.

    Ένας μπλοκάκιας βγάζει πάνω από 10.000 Μας δουλεύουν και μας λένε φοροκλέφτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η κόρη του δεν είναι μόνο στο δημοτικό συμβούλιο. Είναι και στο δικηγορικό σύλλογο και αύριο θα είναι στη Βουλή.

    Το ίδιο και η κόρη του Κωνσταντόπουλου. Υποψήφια ήταν στις εκλογές, δε θυμάμαι αν ήταν εθνικές, ή ευρωεκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. θολοκουλτουρα και μπλα μπλα και οι παγκαλοκουβεληδες και σια εκμεταλευονται την αριστεροσυνη και λειτουργουν φασιστικα βολευοντας τα βλασταρια τους και τας γυναικας των κι εσεις μαλακες κουβαληστε νερο στα πολιντικαντικα λαμογια.
    καλα να παθετε και πουστε ακομα τι εχετε να δειτε οταν η επικοινωνια αρχισει να λειτουργησει κανονικα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η ΝΕΑ ΚΥΡΚΑΙΝΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΔΕΞΙΟ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟΝ ΠΑΦΙΛΕΙ ΚΑΙ ΑΦΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΗΛΕΙΑ ΤΟΥ.
    ΡΟΖ ΚΟΥΡΑΔΑ ΤΗΣ...ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΝΤΟΡΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΑ ΟΤΙ ΣΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΑΝΑΡΤΑΣ. ΠΡΑΣΙΝΟ ΛΑΜΟΓΙΟ.
    ΟΥΣΤ ΜΩΡΗ ΠΟΥΣΤΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο μαλακας Κουβελης δεκανικι του Πασοκ ,ψευτοαριστερος (δεν ζηταω συγνωμη)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Χρήσιμος ηλίθιος, ο. _____________

    Αυτός, ο οποίος δια της ιδεοληπτικής στάσης του ευνοεί τον αντίπαλο.
    Ο τελευταίος χρησιμοποιεί τον χρήσιμο ηλίθιο εν αγνοία του.

    Ιστορικά παραδείγματα: οι φιλοναζιστές Βρετανοί αριστοκράτες, οι φιλοσοβιετικοί κομμουνιστές των δυτικών κρατών, οι φιλοισλαμιστές αριστεροί των σημερινών δημοκρατιών.

    O Γιώργος Παπανδρέου, ο Καμίnης, ο Φώτης Κουβέλης,o Mπουτάρης, η Ντόρα Μητσοτάκη και αρκετοί άλλοι.

    ΟΧΙ..οχι.. ο Καρατζαφέρη
    δεν ανήκει εδώ...Είναι σκέτος Ηλίθιος. Μόγκολο που λένε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΑΚΥΡΟ ΠΑΡΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΤΗΣ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΣΦΕΤΕΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΘΩΚΟ.
    ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΡΟΖ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΙΤΡΙΝΗ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Οι πάλαι ποτέ "ανανεωτικοί" ή κατά ΚΚΕ "αναθεωρητές" τύπου Κύρκου, Κουβέλη, Χατζησωκράτη, Μαργαρίτη, Ψαριανού, Λεβέντη κλπ ήταν πάντοτε οι κολαούζοι των αστικών κομμάτων εξουσίας και οι ουρές τους όταν χρειάζονταν οι αστοί κάποιο ουραγκοτάγκο για να διασκεδάζουν. Η κριτική που τους άσκησε και ασκεί το ΚΚΕ είναι από τις λίγς φορές που έχει τόσο δίκιο. Αποτελούν την πλέον χαρακτηριστική περίπτωση των ενσωματωμένων "αριστερών" με δεξιά τσέπη που τόσο σιχαίνεται ο λαός μας, δυσφήμηση που έχουν επιφέρει στο αριστερό κίνημα πάντως είναι μικρή, διότι ο κόσμος γνωρίζει ότι παρακαλάνε να τους υπουργοποιήσει το ΠΑΣΟΚ, στις εκλογές θα εξαφανιστούν. Πλάκα είχε όταν το σούργελο ο Κύρκος κατηγορούσε τον Τσίπρα ότι συρρίκνωσε το ΣΥΝ, όταν 30 χρόνια ο ίδιος στην ηγεσία του ΚΚΕεσ και της ΕΑΡ δεν πήρε ποτέ πάνω από 1,5%!!! Δίκιο έχει και η ανάρτηση 6:29, η κόρη του Κουβέλη που εκλέχτηκε τώρα με τον Καμίνη, "μπήκε" στο δ.σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Αθήνας αμέσως μόλις έγινε δικηγόρος, δηλ. ενώ ακόμα δεν ήξερε καλά καλά πού πέφτουν τα Δικαστήρια!!! Τόσο πολύ είναι εναντίον της οικογενειοκρατίας, αναξιοκρατίας και του παλαιοκομματισμού που καταγγέλλουν οι ελλεεινοί, οι σφουγγοκωλάριοι του ΠΑΣΟΚ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. το πασοκ βρήκε το αριστερό του δεκανίκι, την άλλη εβδομάδα θα έχει και το δεξιό του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Θεωρώ τον Κουβέλη από τους πιο σοβαρούς αριστερούς. Είναι από τους λίγους στην παράταξή του, που έχει επαφή με το περιβάλλον, γνωρίζει αριθμητική και έχει επαρκή δείκτη εφυΐας. Μπορεί να προσφέρει πολλά στην πολιτική ζωή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση