GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γ. Δημαράς: "Θα παραιτηθώ από βουλευτής ακόμα κι αν χάσω"...

Από το  aftodioikisi.gr Την απόφαση να παραιτηθεί από βουλευτής είτε χάσει είτε κερδίσει στις εκλογές, εξέφρασε στη εκπομπή «Καλημέρα Ελλά...

Από το aftodioikisi.gr

Την απόφαση να παραιτηθεί από βουλευτής είτε χάσει είτε κερδίσει στις εκλογές, εξέφρασε στη εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» στον Ant1, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γ. Δημαράς. Επιβεβαιώνοντας ότι πραγματοποίησε συνάντηση με τον Αντ. Σαμαρά, αλλά...
διαψεύδοντας κατηγορηματικά ότι συζήτησε μαζί του ενδεχόμενο συνεργασίας στις περιφερειακές εκλογές, ξεκαθάρισε ότι η «καρδιά» του ανήκει ακόμα στο χώρο του ΠΑΣΟΚ.
Παράλληλα έκανε αιχμηρή αναφορά στον πρωθυπουργό, για το ενδεχόμενο να απείλησε εξαιτίας του για πρόωρες εκλογές επισημαίνοντας το εξής: «Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι για έναν υποψήφιο έκανε διακαναλική ο Γ. Παπανδρέου». Να σημειωθεί, τέλος, πως σε ερώτηση για το πώς συνδέεται η αντιμνημονιακή του θέση με την υποψηφιότητα στο συνδυασμό του, του κ. Κουρούση, υποστηρικτή της Ντ. Μπακογιάννη τόνισε πως «τον συνδέουν η εκτίμησή του και η θέση του για το μνημόνιο, αλλά και το πρόγραμμα που έχουν συντάξει μαζί»

18 σχόλια

  1. α) διότι η «Ελεύθερη Αθήνα» συνιστά το μοναδικό ψηφοδέλτιο που αναδύεται αυτόβουλα από συνειδητοποιημένους πολίτες, έξω από κόμματα και σκοτεινούς μηχανισμούς.

    β) διότι μόνο η «Ελεύθερη Αθήνα» καταγγέλλει σαν βασικό παράγοντα εκχυδαϊσμού της πολιτικής ζωής του τόπου το πολιτικό σύστημα και την κομματοκρατία.

    γ) διότι μόνο η «Ελεύθερη Αθήνα» αγωνίζεται για ουσιαστική και Άμεση δημοκρατία, χωρίς μεσάζοντες, κομισάριους, δόγηδες, κόμητες και βαρόνους και καταγγέλλει το υφιστάμενο πολιτικό σύστημα ως ολιγαρχικό (και μάλιστα χειρίστης μορφής). Μόνο η «Ελεύθερη Αθήνα» καταδεικνύει σαν άμεση προτεραιότητα τον απεγκλωβισμό των πολιτών από τα κόμματα.

    δ) διότι μόνο η «Ελεύθερη Αθήνα» καταγγέλλει χωρίς περιστροφές τις κομματικές ηγεσίες (όλων των κομμάτων) ως εθελούσια εντεταλμένα όργανα ξένων (εχθρικών προς το έθνος) σκοτεινών Δυνάμεων.

    ε) διότι μόνο η «Ελεύθερη Αθήνα» θα αγωνιστεί για μια Αθήνα που θα ανήκει στους πολίτες της και θα διοικείται άμεσα απ’ αυτούς. Για μια Αθήνα με δικούς της δημοκρατικούς νόμους, που θα κυρώνονται για τα μεγάλα θέματα από τους ίδιους τους πολίτες, με δημοψηφίσματα.

    στ) διότι μόνο η «Ελεύθερη Αθήνα» αντιλαμβάνεται και καταγγέλλει ευθέως την «ελληνική» κυβέρνηση ως κατοχική και προτρέπει τους πολίτες σε σθεναρή απείθεια προς τους νόμους και τους κρατικούς (κατοχικούς) λειτουργούς της. Μόνο η «Ελεύθερη Αθήνα» διαλαλεί με έμφαση πως «νόμος είναι η βούληση των πολιτών».

    ζ) διότι μόνο η «Ελεύθερη Αθήνα» θα αγωνιστεί για να απελευθερωθούν οι δρόμοι, οι πλατείες και τα πάρκα των Αθηναίων πολιτών από τις συμμορίες των αλλοδαπών, τους ληστές, τους δουλεμπόρους και τους πρεζεμπόρους, που μας κουβάλησαν οι αχυράνθρωποι της παγκοσμίου διακυβερνήσεως από την Ασία και την Αφρική.

    η) διότι μόνο η «Ελεύθερη Αθήνα» δεσμεύεται ότι θα εξοστρακιστούν τα γκέτο, οι παράνομοι έποικοι μικροπωλητές και τα «πολυεθνικά παζάρια» της μαφίας έξω από τα όρια της Αθήνας.

    η ) διότι μόνο η «Ελεύθερη Αθήνα» τολμά και αναδεικνύει την εντεταλμένα ανθελληνική δράση των Μ.Κ.Ο. και προαναγγέλλει την κήρυξη των δραστηριοτήτων τους ως παράνομες και παρακρατικές, την αναστολή της λειτουργίας τους, το κλείσιμο των γραφείων τους και την δήμευση των περιουσιών τους.

    θ) διότι μόνο η «Ελεύθερη Αθήνα» δεσμεύεται να ακυρώσει στην πράξη τον «λαθρονόμο» που επιχειρεί την αλλοίωση του εθνικού και κοινωνικού ιστού και την νόθευση της λαϊκής κυριαρχίας και να διαγράψει από τα δημοτολόγια όλες τις πολιτογραφήσεις αλλοδαπών και αλλογενών που πραγματοποιήθηκαν με τον ως άνω νόμο.

    ι) διότι μόνο η «Ελεύθερη Αθήνα» θα οδηγήσει τους παράνομους λαθρο-εποίκους εκτός πόλεως.

    κ) διότι μόνο η «Ελεύθερη Αθήνα» θα αποτρέψει σθεναρά την ανέγερση ισλαμικού τεμένους στον Βοτανικό. Η περιοχή του αρχαίου ελαιώνα θα ανακηρυχθεί αρχαιολογική ζώνη με ήπιες παρεμβάσεις χρήσης και κάθε εργασία για ανέγερση τεμένους ή οικοδόμηση εμπορικών κέντρων απαγορεύονται ρητώς.

    λ) διότι μόνο η «Ελεύθερη Αθήνα» θα ορθώσει το ανάστημά της απέναντι στους διεθνείς τραπεζίτες με την ίδρυση της «Τράπεζας των Αθηναίων»..

    μ) διότι μόνο η «Ελεύθερη Αθήνα» δεσμεύεται να τοποθετήσει το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, που «θάφτηκε» από τους προηγούμενους δημάρχους, Αβραμόπουλο, Μπακογιάννη και Κακλαμάνη, σε περίοπτη θέση στην πλατεία Κοτζιά, ακριβώς απέναντι από δημαρχιακό μέγαρο.

    ν) διότι μόνο η «Ελεύθερη Αθήνα» θα γράψει στα παλαιότερα των υποδημάτων μας το νομικό πλαίσιο της Φαυλοκρατίας και θα αποδώσει την απόλυτη νομοθετική εξουσία στους πολίτες που θα αποφασίζουν άμεσα με δημοψήφισμα.

    Και το κυριότερο, διότι μόνο η «Ελεύθερη Αθήνα» προτίθεται να ξεκινήσει την Νέα Εθνική Αντίσταση και τον Αγώνα κατά της Ξενοκρατίας, της Ολιγαρχίας, της Φαυλοκρατίας, της Κομματοκρατίας, και της Κλεπτοκρατίας που καταδυναστεύουν τη ζωή μας, τον Λαό και το έθνος μας.

    Σ’ αυτές τις εκλογές οι Έλληνες αποστασιοποιούνται από τα κόμματα.

    Οι Αθηναίοι , ψηφίζουν για την Ελεύθερη Αθήνα!

    Η Αθήνα πάλι στους Έλληνες!

    ΕΜΠΡΟΣ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφιερωμένο στον δουλοπάρικο του Δανειστή του κωλόσπιτου ΜΙΜΗΣ.
    και στο Τσόγλανο της Καμμαντατούρ
    εSSωτερικού PASOK...τον ξάδελφο της Ντολλάρας-πρώην Λαμπράκη, γνωστό Λαμόγιο στο κόσμο του θεάματος με ..χορηγία Κόκκαλη-ΠΑΣΟΚ ___________

    This is S -Parta
    (Ελάτε να τα πάρετε)
    ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ.

    Πολλά λέγονται, και νευριάζω να ακούω πολλά για αναδιαρθρώσεις, ιδίως από Κυβερνητικούς που δεν θα ήξεραν τι είναι «Αναδιάρθρωση» ακόμα κι αν μία τους έπεφτε στο κεφάλι τους. Μπαρουφολογίας το ανάγνωσμα, και συγγνώμη αν ακούγομαι ασεβής. Αλλά αν η Κυβέρνηση πιστεύει έστω και κατά 3% ότι η μόνη διέξοδος είναι η Πράσινη Ανάπτυξη και άλλες ιδεοληψίες από Fluo ensemble. Θα έλεγα «τρίχες κατσαρές», αλλά δεν προβλέπονται με πράσινο fluo.

    Υπάρχει λύση για το δημοσιονομικό αδιέξοδο, και είναι στα πλαίσια του Μνημονίου, και δεν χρειαζόταν ένας χρόνος ανοησιών και πανάκριβων καθυστερήσεων, το ξέρει κάθε καστανάς στην Αθήνα: Απελευθέρωση επαγγελμάτων με μεταβατικές διατάξεις, απελευθέρωση ωραρίων, απελευθέρωση εργασιακών σχέσεων (de jure για κάτι που ισχύει de facto), μείωση δαπανών Δημοσίου, εκλογίκευση Δημόσιας Διοίκησης. Εγώ που δεν είμαι πολιτικός, το λέω εδώ και 2-3 χρόνια που ανακάλυψα το blogging.

    Ταυτόχρονα, ενιαίος συντελεστής φορολογία εισοδήματος 10%. Κατάργηση του πόθεν έσχες (όλων πλην πολιτικών και διορισμένων). Ενιαίος συντελεστής ΦΠΑ 15%. Κατάργηση της φορολογίας της περιουσίας. Εκτός εάν δείξετε μείωση 1€ σε Δημόσια έξοδα για κάθε 1€ σε φορολόγηση περιουσίας. Δέχομαι εφ ‘απαξ, αλλά να το δω να πιάνει τόπο. Όχι για να πληρώνετε Ινδούς υπεργολάβους.

    Αναδιάρθρωση τώρα. Σε στυλ και γλώσσα Λεωνίδα: «This is Πάρτα». « Δεν πληρώνουμε μέχρι να έχουμε», «έλα όταν έχω» κι αν γουστάρετε, βγάλτε μας από το ευρώ.

    Ο μόνος τρόπος να πιέσουν είναι να στείλουν στρατό κατοχής.
    Δεν θα το κάνουν γιατί κανένας από τους δανειστές δεν αντέχει να δει τα δάνειά του σε body bags.
    Δεν θα αρνηθούμε να ξεπληρώσουμε, αλλά όχι τώρα, όταν μπορούμε.
    Θα έχουν κάποιο write-down οι πιστωτές, αλλά όχι write-off.

    Και μία λεπτομέρεια: Το «this is Πάρτα» δεν θα ισχύσει για Ελληνικές Τράπεζες, αλλά αν γίνω δικτάτωρ,
    θα εξαιρέσω από την εξαίρεση κάτι κραυγαλέα Πασοκομάγαζα που μας έχουν πρήξει τα συκώτια.
    Και ο νοών, νοείτω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ, ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟ ΜΙΣΘΟ, ΝΑ ΣΑΣ ΚΟΨΟΥΝ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ, ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΚΑΘΕ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΑ ΔΕΗ ΟΤΕ ΕΥΔΑΠ, ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΚΑΘΕ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ, ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΤΟΝ ΝΕΥΡΟΛΟΓΟ, ΚΤΛ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ!!ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΔ!!
    ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΣΦΙΞΟΥΝ ΛΙΓΟ ΟΙ ΚΩΛΟΙ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΛΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΠΑΝΤΟΥ!!ΠΑΦΙΛΗΣ ΔΑΓΚΩΤΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μην το κάνεις γιατί θα τα βάψω μαύρα. Μα τι μας λες έχασε η Βενετιά βελόνι.
    Παραιτήσου και εξαφανίσου και συ μνημονιακός είσαι άει παράτα μας κυρ-παλάντζα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αντ. Σαμαράς στην Ελευθεροτυπία:

    “H Ελλάδα θα μπορούσε να δανειστεί χρήματα από τις αγορές -έστω και πανάκριβα- τον Ιανουάριο, τον Φεβρουάριο και το Μάρτιο, όπως έπραξαν η Πορτογαλία και η Ιρλανδία και να μην υπογράψει μνημόνιο, δήλωσε από την Αλεξανδρούπολη ο Αντώνης Σαμαράς. Επέμεινε ότι το έλλειμμα μπορεί να μηδενιστεί χωρίς νέα μέτρα, «φτάνει να δουλέψει η Οικονομία”

    Απάντηση:

    Ναι, αλλά καμιά άλλη χώρα ούτε η Πορτογαλία, ούτε η Ιρλανδία ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ!!!!

    ΕΧΟΥΝ ΕΛΛΕΙΜΑ – ΟΧΙ ΧΡΕΟΣ!!!!!!

    ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Ο ΛΑΪΚΙΣΜΟΣ!!!!!!!!!!

    ΕΜΕΙΣ ΟΔΕΥΟΥΜΕ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΓΚΡΕΜΟ, ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!!!!

    Από την ίδρυση του Νεοελληνικού Κράτους έως τον Μάρτιο του 2004 το χρέος της χώρας ήταν συνολικά 180 δις!!!
    Το ΑΕΠ της χώρας ήταν 250 δις (κατ’άλλους 240, κατ’αλλους 260).
    Τέλος πάντων- το χρέος ως ποσοστό του ΑΕΠ ήταν αρκετά πιο κάτω από το 100%!!!

    Η παράταξη της φαυλοκρατίας και της λαμογιάς, η Δεξιά- αυτή η ίδια που έσπευσε αμέσως να καταργήσει το νόμο Πεπονή, για να βάλει τα δικά της παιδιά,
    μόνο για την περίοδο από τον Μάρτιο του 2004 μέχρι και τον Οκτώβριο του 2009 (δηλαδή μέσα σε 5 χρόνια και 2 δικές της θητείες) κατάφερε να αυξήσει το χρέος της Ελλάδας κατά 120 δις !!!!!

    ΔΕΞΙΟΙ : ΑΧΡΗΣΤΟΙ, ΑΧΡΕΙΟΙ, ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ – ΚΛΕΦΤΕΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΨΩΦΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΥΡΩΣΗ ΡΕ. ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ.

    ΕΛΠΙΖΩ ΤΑ ΓΚΑΛΟΠ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΡΕ ΥΠΟΚΡΙΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΑΞΕΙ ΕΝΑ ΣΟΡΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑ.

    ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕ ΜΕΓΑΛΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΤΑΝ ΤΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΑΡΩΝΕΙ
    ΤΙΣ ΓΑΠ-ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΕΙΣ
    ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΩΝΙΕΣ & ΨΕΥΤΙΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ-ΕΕ-ΔΝΤ.

    Έρχεται ΤΟ τσουνάμι…........
    Πράσινα παράσιτα
    και ΔΝΤ Τραπεζικά βοθρολύμματα.

    ...για ολα αυτα, χτυπατε αλυπητα οσους γνωστους πασοκους εχετε.
    Σπαστε τους στο ξυλο,
    σπαστε τους πλευρα, χερια, κεφαλια, μη χαριστειτε σε κανεναν ακομα και αν ειναι συγγενεις σας, ακομα και γονεις σας.
    Φτιαξτε αντιπασοκικες επιτροπες σε καθε γειτονια και χτυπατε οποιον φοραει κατι πρασινο πανω του χωρις δευτερη κουβεντα.
    Εκαναν την Ελλαδα ζουγκλα, απανταμε με τον νομο της ζουγκλας.
    Βυθισαν την Ελλαδα στο σκοταδι, ας τους κανουμε να χασουν το φως τους.
    ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΩΡΑ.

    ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Θα συμφωνήσω με όσους λένε ότι ο Κικίλιας λόγω της απειρείας του στην επικοινωνία, στον χειρισμό του λόγου, και στην αξιοποίηση της εικόνας του μέσα από την τηλεόραση δεν κατάφερε να κάνει το μπαμ όπως θα περιμέναμε και δεν πέρασε το μήνυμα σε μεγάλες μάζες.

    Ομως καθαρά αντικειμενικά συγκρινοντάς τον με τους συνυποψήφιους του δεν υστερεί σε τίποτα.

    Ο Σγουρός απολαμβάνει την γνωστή ασυλία των ΜΜΕ και έχει εξαφανιστεί το παρελθόν του με Ιακώβου και λοιπούς σχέδιο Κορόιβος όπου η ομοσπονδία πάλης ήταν η μάνα της ελληνικής ντόπας.

    Ο Δημαράς βολόδερνε από κόμμα σε κόμμα ζητώντας στήριξη.
    Συμπαθής άνθρωπος αλλά πάντα βουτηγμένος στην μετριότητα ενός πολιτικού συστήματος που πεθαίνει.
    Ερωτηματικό παραμένει ποιά συμφέροντα τον προωθούν και με τι σκοπό.

    Ακόμα και αν ο Κικίλιας δεν έχει το ισχυρό επικοινωνιακό προφίλ δεν βλέπω τον λόγο γιατί να μην ψηφιστεί από τους νεοδημοκράτες που έχουν εγκλωβιστεί στην προπαγάνδα ότι έρχεται μόνιμα τρίτος.

    Μέχρι και τα αποτελέσματα της Τρίτης όλα παίζονταν…κ
    αι οι 3 έχουν διαφορά 1,5 % μεταξύ τους.
    Καμία σχέση με τα όσα γράφουν οι ….”αποκλειστικοί” !!!
    Θα επανέλθω με νεότερα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΔΗΜΑΡΑΣ=ΣΑΜΑΡΑΣ4 Νοε 2010, 10:41:00 μ.μ.

    Στη συνέντευξη του στο κόκκινο όπου βγήκε στουπί μεθυσμένος ο Δημαράς άλλα έλεγε, η μάλλον δεν ήξερε τι έλεγε.

    Απολαύστε τον επόμενο περιφερειάρχη Αττικής που θα κυβερνήσει 5 εκατομμύρια πολίτες, την μισή Ελλάδα.

    http://www.youtube.com/watch?v=LS2TAEhZjz8

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 08,54, μπέρδεψες τα κόμματα οι κλέφτες , οι επιχορηγηθέντες και οι μιζαδορολήπτες ήταν όλοι τους από μια παρεούλα.
    Τα δις που λες ότι χρέωσε η Ν.Δ, πρόσεξε είναι οι υψηλοί τόκοι που δανειζόταν εκείνο το άβουλο ανθρωπάκι. Δεν μας είπες τι έκαναν τα λεφτά που πήραν επί πασοκ από τις πωλήσεις μετοχών ΔΕΗ ΟΤΕ ΕΥΔΑΠ ΟΠΑΠ ΕΥΑΘ ΟΛΠ ΙΟΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ και άλλες που δεν θυμάμαι.
    Εσύ λοιπόν και το κόμμα σου μπορεί να τα φάγατε μαζί, αλλα κάνετε και ένα άλλο τραγικό μας υποδουλώσατε στους μεγάλους τοκογλύφους. Τώρα τα επιτόκια δανεισμού όταν βγαίνει ο ΓΑΠ πέρνουν την ανηφόρα. Εξ αιτίας του η χώρα κατέρρευσε μας έκανε σκλάβους.
    Μας έφαγε τους μισθούς και τις συντάξεις, μας μείωσε την αγοραστική μας δύναμη, αύξησε τον ΦΠΑ και εξαπέλυσε την φορομπιχτική επίθεση, για μας πάρει και τα υπόλοιπα. Τους δικούς της φοροφυγάδες τους προστατεύει, θυμάσαι εκείνον που εδω και 20 χρόνια χρωστά 5,5 εκατ και δεν τα πληρώνει.
    Αυτό φίλε, είναι το κράτος δικαίου που έχει οραματισθεί το πασοκ?
    Για να υποστηρίζεις αυτήν την πολιτική και εσύ είσαι ένας από αυτούς που τα έφαγαν.
    Ο Έλληνας τον ζυγό δεν τον υποφέρει, θα αγωνισθούμε με νόμιμα μέσα, ώστε οι υπαίτιοι της υποδούλωσής μας να μπουν στο περιθώριο. Η ιστορία το ανουσιούργημα αυτό θα το γράψει με κατάμαυρα γράμματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    “Η οικονομική κρίση και η υποταγή ήταν προσχεδιασμένες από καιρό”.
    Από πολύ καιρό, θα προσθέσω.
    Ψάξτε για ένα άρθρο που δημοσιεύτηκε στον Οικονομικό Ταχυδρόμο (του Γιάννη Μαρίνου) το 1990!
    Αναφερόταν σε βρεταννικές προβλέψεις για ελληνοτουρκική σύρραξη, έξοδο της Ελλάδας από την Ε.Ε. και επιστροφή στη δραχμή το έτος 2010 ή 2011.

    Από την πρώτη στιγμή πίστευα και εξακολουθώ να πιστεύω πως το όλο σκηνικό είναι στημένο .

    Από τα Δεκεμβριανά που μέχρι το ΔΝΤ και το μνημόνιο.
    Φυσικά και φταίμε εμείς .
    Εάν είχαμε διαφορετική ιδιοσυγκρασία τα σχέδια τους δεν θα είχαν επιτυχία.
    Μας είχαν όμως διαβάσει από την αρχή και πολύ καλά μάλιστα.
    Οι νεοέλληνας μοιάζει με το παράδειγμα του άσωτου υιού όπου έχει κληρονομήσει ένα οικόπεδο όπου ο ίδιος δεν αναλογίζεται την άξια του.
    Ο τοκογλύφος όμως που γνωρίζει αρχίζει και τον δανείζει λίγο λήγω συνεχώς και συγχρόνως τον υποθηκεύει .
    Και ο ανέμελος υιός ξοδεύει και λέει ΄΄έλα μωρέ έχει ο θεός΄΄
    Και έρχεται η μέρα όπου το οικόπεδο έχει ποια όλο υποθηκευτεί και άσωτος υιός περιμένει ακόμα από τον θεό.
    Αυτό πάθαμε κύριοι.

    Και μην ξεχνάτε ότι η Γερμανία έχασε τον πόλεμο γιατί καθυστέρησε στην Ελλάδα.
    Οπότε το Δ΄Ράιχ ήξερε τώρα από που να ξεκινήσει!

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟΣΟ
    ΠΟΛΥ. ΠΟΥ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ
    ΣΤΑ ΠΕΡΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ Ν.Υ......

    ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΤΟ ΠΕΝΘΟΣ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ
    ΜΟΝΙΜΟ..ΓΙΑ ΟΣΟ ΖΟΥΜΕ ΟΙ 40 ΑΝΩ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Προς τον 8.18 μ.μ.
    Μήπως βρέθηκε ο θησαυρός του Αλή Πασά και δεν το μάθαμε; Δεν μπορεί, κάτι θα ξέρεις για νάσαι τόσο βέβαιος, ότι ψηφίζοντας τον δικό σου, θα τρώμε με χρυσά κουτάλια και θα ρίχνουμε και από καμμιά σφαλιάρα ή πετριά στους υπεύθυνους.
    "Ο"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εάν ήσουν Άντρας Γιάννη Δημαρά, που να σέβεται τα παντελόνια που φοράει, θα είχες ήδη παραιτηθεί και θα μας έπειθες ότι λες αλήθεια. Τώρα κανείς δεν σε πιστεύει, ιδιαίτερα μετά τα ψέματα που μας φόρτωσες με τη δήθεν συνάντησή σου , με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς! ΨΕΥΤΑΡΕ... ΝΤΡΟΠΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μην βασανίζεστε μνημονιακός είναι και αυτός αλλά ίσως έχει το ακαταλόγιστο?

    Π Α Λ Α Ν Τ Ζ Α
    Την Ξέρετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δημήτρης Κλ.5 Νοε 2010, 9:51:00 π.μ.

    Υπέροχος και εύστοχος ο Δανίκας:
    "ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΑΝΙΚΑΣ.
    Κοτζάμ άντρες με παντελόνια, να διεκδικούν τη μεγαλύτερη περιφέρεια της Επικράτειας, τη δεύτερη δηλαδή πρωθυπουργία, και να συμπεριφέρονται όπως οι φιλάρες της σχολικής ηλικίας. Ρε συ τι έγινε, την κουτούπωσες τη μικρή;

    Τώωωρα! Ποια η αλήθεια; Απλώς έπεσε πάνω της και το μοναδικό πράγμα που βγήκε από τα τρεμάμενα χείλη του ήταν ένα «γεια». Και μάλιστα ψιθυριστά. Κάπως έτσι και με τον γνωστό υποψήφιο που δεν αποκλείεται τη δεύτερη Κυριακή των εκλογών να μας προκύψει θριαμβευτής ως τάχα μου ανεξάρτητος και του Μνημονίου πολεμοχαρής. Συνάντησε, λέει, τους αρχηγούς όλων των παρατάξεων της Βουλής. Τρίχες κατσαρές για χαϊβάνια της νεοελληνικής γης. Απαντες τον διαψεύδουν πλην του Αντώνη Σαμαρά. Δηλαδή γιατί να πει τέτοια μπαρούφα έτσι μέσα στην ψύχρα; Για να παραστήσει τον υπερκομματικό. Για να παρασύρει τον ανίδεο ψηφοφόρο τον φτωχό. Ετσι για να κάνει φιγούρα στον Λαό. Ετσι για να αποδείξει πως είναι δημοκράτης και κουβεντιάζει με όλους χωρίς προκατάληψη κομματική και ιδεολογική. Εγώ, ο μόνος που εκφράζω όλο το φάσμα το χρωματικό. Αποτέλεσμα; Χρεοκοπία του υποψήφιου περιφερειάρχη. Χρεοκοπία των πολιτών που τον ακολουθούν. Χρεοκοπία των θεσμών που τον στήριξαν μέχρι εδώ. Και χειρότερη χρεοκοπία αν στις 14 Νοεμβρίου εκλεγεί ως πρώτος περιφερειάρχης με εξουσίες που κανείς μέχρι σήμερα σε αυτή τη θέση δεν είχε δει. Καταλάβατε; Από τις λεπτομέρειες κρίνεται ο χαρακτήρας του καθενός. Από τα μικρά, τα καθημερινά, τα αυτονόητα τεστάρεται η σοβαρότητα του κάθε πολιτικού ανδρός. Οπως με την Οικονομία έτσι και με την τρέχουσα πολιτική. Αντί για Εφορία κάτω από το τραπέζι συναλλαγή. Αντί για Δημόσιο μόνο καρέκλες, τηλεφωνήματα και συνταγές μαγειρικής. Αντί για Στατιστική, μόνο αλχημεία και γομολάστιχα κυβερνητική. Και τώρα αντί για περιφερειάρχη Αττικής μπορεί να μας προκύψει ένα ανέκδοτο να γελάμε στις ταβέρνες πίνοντας κρασί. Χα-χα-χου-χα η ψήφος μέχρι η χώρα να φάει τη σφαλιάρα και να βυθιστεί!

    Στήλη άλατος BHMA."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. άσε μας ρε Δημαρά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Καμία συγκυβέρνηση κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες.
    Αν ο λαός πιστέψει στον κοινωνικό φιλελευθερισμό και επιλέξει την ΝΔ για κυβέρνηση έχει καλώς.
    Αν όχι ας μείνουμε για πάντα στην αντιπολίτευση.
    Όχι άλλα πειράματα τύπου “μεσαίου χώρου”.

    Ούτε να το σκέφτεται ο Σαμαράς για συγκυβέρνηση.
    Ούτε βλέφαρο να μην παίζει κατά κει, γιατί και το βλέφαρο το ερμηνεύουν ως συγκατάβαση.

    Αν θέλει να έχει κάποιο μέλλον και να μην καταγραφεί στην ιστορία απλώς ως “πιο ανθρώπινος” απο τον ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ WASP Παπανδρέου.

    Άλλωστε, στη ζωή σου δίνεται πάντα μόνο ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ.

    - ΟΧΙ δεν θα γίνουμε ΠΟΤΕ.
    ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ. ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ. ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΗΣ
    ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ..
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΙΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ
    ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΕΡΠΛΟΥΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΑΦΕΛΦΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΛΑΜΟΓΙΩΝ ΠΑΣΟΚ.

    ΠΟΤΕ συνένοχοι στην Αλητεία τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚΑΡΟ
    ΕΝΑ ΤΑΨΙ.

    "Το γλυκό της Κυριακής:
    Γαμήσι με αμμοχάλικο και φλόκια γλάσσο για πασόκους"________________

    Γλυκό για τους εθνικοσοσια-ΛΗΣΤΕΣ οπαδούς του ΠΑνελλήνιου Συλλόγου Οργανωμένης Κλοπής και του αυτιστικού προδότη σάπιου σπέρματος φιλέλληνα τουρίστα bravoyorgo tsant mineiko ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ:

    Υλικά :
    1 πασόκος
    2 καπότες
    400 γρ αμμοχάλικο
    Άφθονο σάλιο
    Ξύσμα από τ’ αρχίδια σας
    Καθόλου λύπηση και καθόλου λιπαντικό

    Διαδικασία :
    Ακούμε τις προεκλογικές εξαγγελίες του αυτιστικού προδότη σάπιου σπέρματος φιλέλληνα τουρίστα bravoyorgo tsant mineiko ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ. Ακούμε τις απειλές περί πρόωρων εκλογών του ιδίου.

    Καυλώνουμε. :
    Φοράμε τη διπλή καπότα για να μη κολλήσουμε τίποτα από το βρωμόκωλο σκατόψυχο πασόκο.
    Στήνουμε τον πασόκο στα 4.
    Του τοποθετούμε στην κωλοτρυπίδα (το κέντρο της σκέψης του) το αμμοχάλικο.

    Αρχίζουμε το πήδημα :
    Με το που αρχίζει τα «αχ» και «ωχ» ξύνουμε τ’ αρχίδια μας (το ξύσμα που λέει παραπάνω).

    Συνεχίζουμε απτόητοι παρά τις οιμωγές να τον γαμάμε ασυστόλως.

    Τον φτύνουμε για την προδοτική του στάση.
    Συνεχίζουμε το πήδημα χωρίς λιπαντικό και χωρίς λύπηση.

    Την ώρα που ετοιμαζόμαστε να χύσουμε, βγάζουμε το διπλοκάποτο και του κάνουμε ΑΤΜ (=Ass To Mouth, που λένε και στην επίσημη γλώσσα του ΠΑνελλήνιου Συλλόγου Οργανωμένης Κλοπής) και promptly τον χύνουμε στη μάπα.

    Αφού τον «γλασσάρουμε» με το ψωλόχυμα, τον αφήνουμε και του κλείνουμε ραντεβού για τη Δευτέρα για να το εμπεδώσει.

    Καλά γαμήσια.


    EΠΙΣΗΣ πρόγνωση καιρού την Κυριακή:

    Βροχή θα πέφτουν οι ΨΩΛΕΣ για τους εθνικοσοσια-ΛΗΣΤΕΣ οπαδούς του ΠΑνελλήνιου Συλλόγου Οργανωμένης Κλοπής και του αυτιστικού προδότη σάπιου σπέρματος φιλέλληνα τουρίστα bravoyorgo tsant mineiko ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση