GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ως ταπεινότατος και αμαρτωλός δούλος Σας...

Από τον Γεώργιο Παπαδάκη    Αγαπητοί , Επειδή δεν είναι βέβαιο ότι αν στείλω το μήνυμα απ ευθείας στον Παναγιώτατο Θεσσαλονίκης θα το δ...

Από τον Γεώργιο Παπαδάκη
  
Αγαπητοί,
Επειδή δεν είναι βέβαιο ότι αν στείλω το μήνυμα απ ευθείας στον Παναγιώτατο Θεσσαλονίκης θα το διαβάσει, ενώ είναι βέβαιο ότι αν το δημοσιεύσετε εσείς θα το διαβάσει, σας παρακαλώ θερμά δημοσιεύσετε την επιστολή μου αυτή.

Προς την Αυτού Παναγιώτητα
τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη
Θεσσαλονίκης (τα υπόλοιπα του τίτλου μου διαφεύγουν)
κ.κ. ΑΝΘΙΜΟ - διαμένοντα εις την πόλη του Αγίου Δημητρίου
Σεβασμιότατε Δέσποτα ΣΑΣ προσκυνώ,
Ως ταπεινότατος και αμαρτωλός δούλος Σας, σας παρακαλώ με τα ακόλουθα:
Έχουμε πλέον ως Δήμαρχο έναν ασεβέστατο, πρώην αλκοολικό, και λαλήσαντα απρεπώς καθ Υμών -την αν ΑΥΤΟΥ οντότητα επι της γής- να μας επικάθειται επί του σβέρκου ημών ανέτως και προκλητικώς, που έχει κιόλας και πολλές ρυτίδες.
Το κακό μάλλον θα χειροτερεύσει διότι εκτός των άλλων και εξ επαγγέλματος -οινοποιός- είναι προσκείμενος στην θρησκεία των κατηραμένων εθνικών που λατρεύουν θεότητες όπως ο Διόνυσος -κρασοκανυκτών πατέρα και οδηγό- και πρέπει να...
 είμαστε έτοιμοι για πολλά άσχημα.
Παρακαλούμε λοιπόν την Υμετέρα θρησκευτική αρχή -εγώ κι άλλοι σαν και μένα- θα πέμψετε μιας ηπίας μορφής αφορισμό μαζί με ανάθεμα συνοδευόμενο και με κατάρα -ας μην είμαστε όμως πολύ σκληροί με τους αντιπάλους μας- ώστε να φοβηθεί και να μην πεί πολλά. Διότι αν δεν φοβηθεί θα μιλήσει για ομοφυλόφιλους ιερωμένους, αργυρώνητους δεσποτάδες, σαπιοκοιλιάδες, γιουσουφάκια, κλπ κλπ. Θα έλεγα μάλιστα να γίνει στην πλατεία Αριστοτέλους παρουσία όλου του λαού και του ιερατείου της επικράτειάς σας. Επειδή όμως ο Θεός, παρότι σας έδωσε χίλια μύρια χαρίσματα, σας στέρησε το μπόι -έτσι για τη σπάσει στους ψηλούς Δεσπότες που φορούν επιδεικτικά και μακρύ, σαν μπουρί καλυμμαύχι- να καλέσετε και τον Πειραιώς, εκείνον τον καλό Δεσπότη που γράφει και γράμματα στην Βασίλισσα της Αγγλίας- για να κάνει μπούγιο και να το βάλουν στα πόδια οι κουμουνιστές που είναι και κοντοί (στο μυαλό και το σώμα). Να πάρετε μαζί και εκείνον τον χοντρό Δεσπότη - τον επιλεγόμενο εύσαρκο- που είναι στη Χαλκιδική διότι έχει μεγάλο εκτόπισμα και είναι και άγριος.
Κάντε το ΑΓΙΕ Πατέρα, γιατί δεν μας βλέπω καλά. Μπορεί κιόλας να ασχοληθεί - ο πρώην ακόλαστος και μπουκαλοθρεμένος- και με εθνικά θέματα, και τότε αν μιλήσετε Εσείς θα πει -πάλι- να ξυριστείτε, μαζί με τα υπόλοιπα χαζά που λέει, και μπορεί να Σας στείλει και κανέναν κουρέα -ο οποίος μάλλον δεν θα είναι καλός τεχνίτης- για να ΣΑΣ εκδικηθεί.
Όλα αυτά μαζί με τον βαθύτατο σεβασμό μου.
Κάντε στα καθίκια που σας πολεμούν να καταλάβουν τί σημαίνει "λίγη ψεύτικη αγάπη και πολύ αληθινό μίσος". Μόνο έτσι θα συναιτισθούν.
Προτείνω μάλιστα για να τους εκδικηθούμε να μην χρησιμοποιούμε πλέον κρασί για την Θεία Μετάληψη αλλά κάποιο άλλο υγρό προϊόν ευλαβούς Χριστιανού εμπόρου. Έτσι θα στρέψουμε και τους υπόλοιπους οινοκατασκευαστές και οινοκαταναλωτές εναντίου του νέου δημάρχου που κοκορεύεται αναίσχυντα.
Ζήθι Παναγιώτατε και λάμπρυνον την πίστιν και το έθνος και πέμψον ημίν ευλογίας αειφορίας και υγείας.
Χαρμεπέστατος ο αιτων
Γεώργιος Παπαδόπουλος

22 σχόλια

  1. [ επειδή με λόγια...λόγια..λόλα
    και αρδουρμπολογία άπειρη,
    δεν χορτάνει κανείς.
    ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΝΑΣΟΝ ..ΤΕΛΕΙΩΣ]
    ------------------------------------

    Μετά την απομάκρυνση από το ταμείο και την… κάλπη ουδέν λάθος αναγνωρίζεται…
    ΑΠΟΧΗκοί !!!
    ΛΑΘΡΑΙΟΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ..κότες λυράτες που σας ΓΑΜΑΝΕ ΟΙ ΚΟΚΟΡΕΣ ΤΟΥ ΔΝΤ-ΠΑΣΟΚ.


    …Αυτό θα έπρεπε να το ξέρουν καλά οι Ελληνες που ψηφίζουν ΠΑΣΟΚ καθώς, όπως σας γράφαμε όλες τις προηγούμενες ημέρες, οι εκλογές είναι ένας πολιτικός σταθμός, οι δήμαρχοι και οι περιφερειάρχες εκλέχτηκαν, όμως το Μνημόνιο και η Τρόϊκα είναι εδώ.

    Η πρώτη συνάντηση που είχαν οι επικεφαλής της Τρόϊκας με τον Γ. Παπακωνσταντίνου επιβεβαίωσαν όλα όσα φοβόμασταν. Ζήτησαν ακόμη πιο σκληρά μέτρα, ειδικά τώρα που ανακοινώθηκε το έλλειμμα στο 15,4% και στο 9,4% για το 2010, δηλαδή υστέρηση εσόδων πάνω από 2 δισ. ευρώ.

    Απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων, έως και στο 30% του υπαλληλικού δυναμικού, λουκέτο ή εξυγίανση προβληματικών ΔΕΚΟ, άνοιγμα όλων των κλειστών επαγγελμάτων και άμεσα, νέο εργασιακό νομοσχέδιο με αντικατάσταση των κλαδικών από επιχειρησιακές συμβάσεις, δραστικές περικοπές σε υγεία, παιδεία, άμυνα. Μεταξύ αυτών είναι:

    Η άμεση μείωση του ευρύτερου δημοσίου τομέα κατά 30%, το κλείσιμο προβληματικών και ζημιογόνων φορέων και επιχειρήσεων του δημοσίου και των δήμων- με απολύσεις των υπαλλήλων για τους οποίους παύουν να υφίστανται οι υφιστάμενες θέσεις εργασίας-, το άνοιγμα έως το τέλος του έτους όλων ανεξαιρέτως των κλειστών επαγγελμάτων, οι νέες παρεμβάσεις στα εργασιακά, όπως με την αντικατάσταση των κλαδικών με ατομικές συμβάσεις, οι δραστικές περικοπές στις δαπάνες για άμυνα, υγεία, παιδεία και οι νέες παρεμβάσεις στο ασφαλιστικό σύστημα. Βεβαίως σίγουρα θεωρούνται κι άλλα φορολογικά μέτρα όπως η αύξηση του ΦΠΑ, αύξηση των αντικειμενικών αξιών κ.λπ.

    Το σίγουρο είναι ότι η μεγάλη σφαγή, με ότι αυτό συνεπάγεται για τον κόσμο, θα γίνει σε νοσοκομεία, υγεία, ΔΕΚΟ και δήμους, με την εποπτεία της τρόικας. Μάλιστα, τα στοιχεία του υπουργείου προϊδεάζουν για το ύψος αυτής της περικοπής των δαπανών. Σύμφωνα με τα στοιχεία αυτά:

    Από τα 3,8 δισ. της αύξησης του ελλείμματος για το 2009, τα 3,7 δισ. ευρώ προέρχονται από τον ευρύτερο δημόσιο τομέα (1,9 δισ. ευρώ από την ένταξη των ελλειμμάτων και των χρεών 10 ΔΕΚΟ και τριών οργανισμών στα στοιχεία της Γενικής Κυβέρνησης και 1,8 δισ. ευρώ από την επανεκτίμηση προς τα κάτω των πλεονασμάτων ΟΤΑ, ασφαλιστικών ταμείων και ΝΠΔΔ)

    Από τα 3,5 δισ. ευρώ της αύξησης του ελλείμματος για το 2010, τα 3,4 δισ. ευρώ προέρχονται από τον ευρύτερο δημόσιο τομέα (0,7 δισ. ευρώ από την ένταξη των ελλειμμάτων και των χρεών 10 ΔΕΚΟ και τριών οργανισμών στα στοιχεία της Γενικής Κυβέρνησης και 2,7 δισ. ευρώ από την επανεκτίμηση προς τα κάτω των πλεονασμάτων ΟΤΑ, ασφαλιστικών ταμείων και ΝΠΔΔ).

    Μ’ αυτό τον τρόπο η Τρόϊκα μας προετοιμάζει για το μεγάλο μαχαίρι που θα πέσει μέσα στο 2011. Κι όσοι είχαν πιστέψει ότι το μήνυμα των εκλογών ελήφθη γελάστηκαν. Ο Γ. Παπανδρέου θεωρεί ότι πήρε λευκή επιταγή διάρκειας τριών ετών και μαζί με τα φιλαράκια του στην τρόϊκα θα βάλουν βόμβα στα θεμέλια του ελληνικού κράτους. Μέσα στο 2011 θα φανεί το μέγεθος της φτώχειας και της ανεργία με σφραγίδα ΔΝΤ, αλλά το χειρότερο είναι ότι ακόμη κι αυτή η σφαγή δεν θα αποτρέψει το ακόμη πιο μοιραίο: την αναδιάρθρωση του χρέους με ότι αυτό συνεπάγεται.
    Η πρώτη συνάντηση της Τρόϊκας στην Αθήνα και η αξιολόγηση της οικονομίας αποτελεί το πρώτο κρύο ντους σε αυτά που ακολουθούν.

    ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΚΑΝΑΠΕΔΑΤΟΙ...
    ΝΑ ΤΟ ΠΛΥΝΕΤΕ ΜΕ ΚΡΥΟ ΝΕΡΟ
    Για να μην πονάει πολύ..κότες >>>>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παπαδάκη στο ίδιο group therapy με τον Μπουτάρη..(χικ) ήσουνα? Μάλλον δεν θεραπεύτηκες όμως. Άντε ασπρο πάτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. " Αυτά είναι δεν έχει ξαναγίνει στον κόσμο, Νο1 μαλάκες ανά τον κόσμο.

    πλήρως αναμενόμενο ".


    ΑΥΤΟ ΞΑΝΑΠΕΣ ΤΟ.
    ΟΙ ΠΙΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΟΛΩΝ.
    ΜΑΣ ΓΑΜΑΝΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ!
    ΤΟΣΟ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΚΑΙ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ!

    ερώτηση...
    Εκείνο το μηδενικό που γέμιζε τα σχόλια Σοπιανή προπαγάνδα για τον Μπόλαρη ..που είναι ;

    Mάλλον το μηδενικό θα ήταν ΑΡΧΙΔΙ
    και τώρα ποιός ξέρει τι έγινε !

    Με λαδολέμονο και τηγανισμένο αμελέτητο με ρίγανη... ¨Η είναι
    ευνουχισμένο πεταμένο σε καμία χωματερή των Σκοπίων ;

    O αξιότιμος Βουλευτής του Πασοκ
    κύριος κύριος Μπόλαρης.
    Μπορεί να μας πληροφορήσει που είναι το ΑΡΧΙΔΙ ΤΟΥ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μή προσκυνάς πολύ,
    γιατί θά βρεθείς στήν εμβέλεια τής
    φανουρόπιτας.
    Οί παπάδες ποτέ δέν διαλοστέλνουν
    τά δικά τους μιάσματα.
    Ακριβώς όπως οί πολιτικοί.
    ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ή τζάμπα γράφω?
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παιδιά επειδή αν στείλω επιστολή στον συντάκτη της επιστολής που δημισιεύετε δεν θα την διαβάσει,καταχωρώ το σχόλιό μου εδω που θα το διαβάσει:
    ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΩΡΑΙΟΣ ΡΕ ΜΑΓΚΑ. ΕΜΕΛΕΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΑΠΩΝ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.
    ΓΙΑ ΤΟΥΤΟ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΘΗΚΕ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ
    ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΒΕΒΑΙΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΓΝΟΗΣΕΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΓΡΑΨΕΙ ΕΚΕΙ...ΠΟΥ ΔΕ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΥΛΟ
    ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΑ ΤΟΥ ΛΑΜΟΓΙΟΥ ΤΟΥ ΨΩΜΙΑΔΗ ΠΟΥ ΤΑΧΑ ΘΕΛΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΙΛΙΩΣΕΙ.
    ΑΝ Ο ΑΓΙΟΣ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΘΡΗΣΚΟΛΗΠΤΟΣ ΔΗΛ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΛΕΚΤΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κύρις Παπαδάκη πολύ καλά τα γράφετε οι ορθόδοξοι χριστιανοί παπάδες δεν εχουν καταλάβει οτι προκειμένου οι σεμνοί ιδεολόγοι της αριστεράς να επιτεθούν εναντίον της εκκλησίας ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΙΣΛΑΜΙΚΗ , κύριε Μπουτάρη σήμερα επρεπε να εισασταν στα προπύλαια των Αθηνών να προεσευχηθείτε μετά των αδελφών σας μουσουλμάτων ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΚΑΡΕΤΕ ΤΟΝ ΑΝΘΙΜΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ


    ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΡΩΝΙΚΟ ΥΦΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΜΙΟΤΑΤΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ


    ΚΙ ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΠΡΕΠΕΣ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΟΥ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟ ΘΟΛΩΜΕΝΟ ΣΟΥ ΜΥΑΛΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ

    ΜΑΛΟΝ ΠΛΑΝΑΣΑΙ ΠΛΑΝΗΝ .


    ΠΙΕΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΤΗΡΑΚΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠ'ΟΤΙ ΔΙΑΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΥΠΗΡΕΤΕΙΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟΣΟ ΒΑΘΕΙΑ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ .

    ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΣΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ Η ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ

    ΠΕΡΑΝ ΤΟΥΤΟΥ ΟΜΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΥΒΡΗ Η ΣΥΝΕΧΗΣ ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΗ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΔΡΩΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ .



    ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΗΚΕΣ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΑ ΕΙΧΕ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Υπάρχει ένα παπάς με @ρχ@@@ια και βαλθήκαν όλες οι τρελιάρες να τον φάνε...

    Α να χαθείτε ανωμαλιάρες !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Από τον Γ. Παπαδάκη

    Οι γραμμές αυτές γράφονται με μεγάλη αγάπη και πολλή κατανόηση.

    Ειλικρινά λυπούμαι διότι φαίνεται ότι ενόχλησα κάποιους σε θέματα που αφορούν τα θρησκευτικά τους πιστεύω.
    Ζητώ συγνώμην αν τους έθιξα και αν τους προσέβαλα -διότι εκτός των άλλων είμαι και άνθρωπος της εκκλησίας με "χρίσμα" και καλά "μπασμένος" στα εσωτερικά (πού κάποιοι ποτέ δεν θα τα μάθουν). Στην εκκλησία και τα θρησκευτικά θέματα "μπήκα" σε ηλικία 6 ετών !!! Άρα ΄ΞΕΡΩ, ΞΕΡΩ ΚΑΛΑ, ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ!!!
    Εκείνο που ήθελα να θίξω ήταν η βλακεία και όχι αυτούς που την κουβαλούν και την περιφέρουν και γίνονται ρεμπεσκέδες -ιδίως όταν έχουν ανώτατες εκκλησιαστικές θέσεις.
    Ακόμη χειρότερα φτύνω εκείνους που τους αποδέχονται και τους θεοποιούν (όπως συμβαίνει σήμερα με πολλούς συμπολίτες μου που ξερογλύφονται με "Ανθιμους και Ψωμιάδηδες" - είναι ρεζίλι για την καταπληκτική αυτή πόλη η οποία ως πρώτη στην ιστορία του κόσμου καθιέρωσε την παγκοσμιοποίηση (δηλαδή την ανοιχτή αγκαλιά και το μυαλό της σε όλους τους ανθρώπους.

    Σήμερα είναι αυτό το ακατονόμαστο που γίνεται και που θα στιγματήσει σε αιώνες αιώνων όχι τους διάφορους καραγκιόζηδες (;) αλλά αυτούς που τους διατηρούν - η ευθύνη δεν είναι με τον τρελλο, είναι με αυτόν που χειρίζεται τον τρελλό.
    Αν κάποιοι απ αυτούς -τους, ας του ονομάσουμε "ιδιάζοντες", έχουν ζάχαρο πολύ και λένε τα όσα λένε και αν έχουν συμπτώματα που θα ενδιέφεραν ψυχιάτρους , δεν πειράζει ... ας γελάμε καλόκαρδα μαζί τους όπως κάνουμε με αυτούς που ε...χρωστάνε της Μιχαλούς. Όχι όμως και να τους ανεβάζουμε εκεί που τους ανεβάζουμε, εκτός κι αν θέλουμε να τους ρίξουμε από ψηλά για να γίνουν κομμάτια.
    Η μοίρα τους θα είναι αυτή του ...Χριστόδουλου. Ποιός τον θυμάται πιά; Κι αυτοί που τον θυμούνται πρέπει να δικαιούνται -άνευ χρονοτριβής καμμίας- εισητήριο σε ψυχιατρική κλινική, και μάλιστα σε θάλαμο για τους επικίνδυνους.
    Αφρίζετε μ αυτά που γράφω; - ο χρόνος θα σας εξαφανίσει.

    Δι ευχών του Αγίου Δεσπότου, και τα υπόλοιπα γιαχνί με κανέλα.

    Πάντα στη διάθεσή σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Από τον Γ. Παπαδάκη

    Οι γραμμές αυτές γράφονται με μεγάλη αγάπη και πολλή κατανόηση.

    Ειλικρινά λυπούμαι διότι φαίνεται ότι ενόχλησα κάποιους σε θέματα που αφορούν τα θρησκευτικά τους πιστεύω.
    Ζητώ συγνώμην αν τους έθιξα και αν τους προσέβαλα -διότι εκτός των άλλων είμαι και άνθρωπος της εκκλησίας με "χρίσμα" και καλά "μπασμένος" στα εσωτερικά (πού κάποιοι ποτέ δεν θα τα μάθουν). Στην εκκλησία και τα θρησκευτικά θέματα "μπήκα" σε ηλικία 6 ετών !!! Άρα ΄ΞΕΡΩ, ΞΕΡΩ ΚΑΛΑ, ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ!!!
    Εκείνο που ήθελα να θίξω ήταν η βλακεία και όχι αυτούς που την κουβαλούν και την περιφέρουν και γίνονται ρεμπεσκέδες -ιδίως όταν έχουν ανώτατες εκκλησιαστικές θέσεις.
    Ακόμη χειρότερα φτύνω εκείνους που τους αποδέχονται και τους θεοποιούν (όπως συμβαίνει σήμερα με πολλούς συμπολίτες μου που ξερογλύφονται με "Ανθιμους και Ψωμιάδηδες" - είναι ρεζίλι για την καταπληκτική αυτή πόλη η οποία ως πρώτη στην ιστορία του κόσμου καθιέρωσε την παγκοσμιοποίηση (δηλαδή την ανοιχτή αγκαλιά και το μυαλό της σε όλους τους ανθρώπους.

    Σήμερα είναι αυτό το ακατονόμαστο που γίνεται και που θα στιγματήσει σε αιώνες αιώνων όχι τους διάφορους καραγκιόζηδες (;) αλλά αυτούς που τους διατηρούν - η ευθύνη δεν είναι με τον τρελλο, είναι με αυτόν που χειρίζεται τον τρελλό.
    Αν κάποιοι απ αυτούς -τους, ας του ονομάσουμε "ιδιάζοντες", έχουν ζάχαρο πολύ και λένε τα όσα λένε και αν έχουν συμπτώματα που θα ενδιέφεραν ψυχιάτρους , δεν πειράζει ... ας γελάμε καλόκαρδα μαζί τους όπως κάνουμε με αυτούς που ε...χρωστάνε της Μιχαλούς. Όχι όμως και να τους ανεβάζουμε εκεί που τους ανεβάζουμε, εκτός κι αν θέλουμε να τους ρίξουμε από ψηλά για να γίνουν κομμάτια.
    Η μοίρα τους θα είναι αυτή του ...Χριστόδουλου. Ποιός τον θυμάται πιά; Κι αυτοί που τον θυμούνται πρέπει να δικαιούνται -άνευ χρονοτριβής καμμίας- εισητήριο σε ψυχιατρική κλινική, και μάλιστα σε θάλαμο για τους επικίνδυνους.
    Αφρίζετε μ αυτά που γράφω; - ο χρόνος θα σας εξαφανίσει.

    Δι ευχών του Αγίου Δεσπότου, και τα υπόλοιπα γιαχνί με κανέλα.

    Πάντα στη διάθεσή σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Από τον Γ. Παπαδάκη

    Οι γραμμές αυτές γράφονται με μεγάλη αγάπη και πολλή κατανόηση.

    Ειλικρινά λυπούμαι διότι φαίνεται ότι ενόχλησα κάποιους σε θέματα που αφορούν τα θρησκευτικά τους πιστεύω.
    Ζητώ συγνώμην αν τους έθιξα και αν τους προσέβαλα -διότι εκτός των άλλων είμαι και άνθρωπος της εκκλησίας με "χρίσμα" και καλά "μπασμένος" στα εσωτερικά (πού κάποιοι ποτέ δεν θα τα μάθουν). Στην εκκλησία και τα θρησκευτικά θέματα "μπήκα" σε ηλικία 6 ετών !!! Άρα ΄ΞΕΡΩ, ΞΕΡΩ ΚΑΛΑ, ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ!!!
    Εκείνο που ήθελα να θίξω ήταν η βλακεία και όχι αυτούς που την κουβαλούν και την περιφέρουν και γίνονται ρεμπεσκέδες -ιδίως όταν έχουν ανώτατες εκκλησιαστικές θέσεις.
    Ακόμη χειρότερα φτύνω εκείνους που τους αποδέχονται και τους θεοποιούν (όπως συμβαίνει σήμερα με πολλούς συμπολίτες μου που ξερογλύφονται με "Ανθιμους και Ψωμιάδηδες" - είναι ρεζίλι για την καταπληκτική αυτή πόλη η οποία ως πρώτη στην ιστορία του κόσμου καθιέρωσε την παγκοσμιοποίηση (δηλαδή την ανοιχτή αγκαλιά και το μυαλό της σε όλους τους ανθρώπους.

    Σήμερα είναι αυτό το ακατονόμαστο που γίνεται και που θα στιγματήσει σε αιώνες αιώνων όχι τους διάφορους καραγκιόζηδες (;) αλλά αυτούς που τους διατηρούν - η ευθύνη δεν είναι με τον τρελλο, είναι με αυτόν που χειρίζεται τον τρελλό.
    Αν κάποιοι απ αυτούς -τους, ας του ονομάσουμε "ιδιάζοντες", έχουν ζάχαρο πολύ και λένε τα όσα λένε και αν έχουν συμπτώματα που θα ενδιέφεραν ψυχιάτρους , δεν πειράζει ... ας γελάμε καλόκαρδα μαζί τους όπως κάνουμε με αυτούς που ε...χρωστάνε της Μιχαλούς. Όχι όμως και να τους ανεβάζουμε εκεί που τους ανεβάζουμε, εκτός κι αν θέλουμε να τους ρίξουμε από ψηλά για να γίνουν κομμάτια.
    Η μοίρα τους θα είναι αυτή του ...Χριστόδουλου. Ποιός τον θυμάται πιά; Κι αυτοί που τον θυμούνται πρέπει να δικαιούνται -άνευ χρονοτριβής καμμίας- εισητήριο σε ψυχιατρική κλινική, και μάλιστα σε θάλαμο για τους επικίνδυνους.
    Αφρίζετε μ αυτά που γράφω; - ο χρόνος θα σας εξαφανίσει.

    Δι ευχών του Αγίου Δεσπότου, και τα υπόλοιπα γιαχνί με κανέλα.

    Πάντα στη διάθεσή σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Από τον Γ. Παπαδάκη

    Οι γραμμές αυτές γράφονται με μεγάλη αγάπη και πολλή κατανόηση.

    Ειλικρινά λυπούμαι διότι φαίνεται ότι ενόχλησα κάποιους σε θέματα που αφορούν τα θρησκευτικά τους πιστεύω.
    Ζητώ συγνώμην αν τους έθιξα και αν τους προσέβαλα -διότι εκτός των άλλων είμαι και άνθρωπος της εκκλησίας με "χρίσμα" και καλά "μπασμένος" στα εσωτερικά (πού κάποιοι ποτέ δεν θα τα μάθουν). Στην εκκλησία και τα θρησκευτικά θέματα "μπήκα" σε ηλικία 6 ετών !!! Άρα ΄ΞΕΡΩ, ΞΕΡΩ ΚΑΛΑ, ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ!!!
    Εκείνο που ήθελα να θίξω ήταν η βλακεία και όχι αυτούς που την κουβαλούν και την περιφέρουν και γίνονται ρεμπεσκέδες -ιδίως όταν έχουν ανώτατες εκκλησιαστικές θέσεις.
    Ακόμη χειρότερα φτύνω εκείνους που τους αποδέχονται και τους θεοποιούν (όπως συμβαίνει σήμερα με πολλούς συμπολίτες μου που ξερογλύφονται με "Ανθιμους και Ψωμιάδηδες" - είναι ρεζίλι για την καταπληκτική αυτή πόλη η οποία ως πρώτη στην ιστορία του κόσμου καθιέρωσε την παγκοσμιοποίηση (δηλαδή την ανοιχτή αγκαλιά και το μυαλό της σε όλους τους ανθρώπους.

    Σήμερα είναι αυτό το ακατονόμαστο που γίνεται και που θα στιγματήσει σε αιώνες αιώνων όχι τους διάφορους καραγκιόζηδες (;) αλλά αυτούς που τους διατηρούν - η ευθύνη δεν είναι με τον τρελλο, είναι με αυτόν που χειρίζεται τον τρελλό.
    Αν κάποιοι απ αυτούς -τους, ας του ονομάσουμε "ιδιάζοντες", έχουν ζάχαρο πολύ και λένε τα όσα λένε και αν έχουν συμπτώματα που θα ενδιέφεραν ψυχιάτρους , δεν πειράζει ... ας γελάμε καλόκαρδα μαζί τους όπως κάνουμε με αυτούς που ε...χρωστάνε της Μιχαλούς. Όχι όμως και να τους ανεβάζουμε εκεί που τους ανεβάζουμε, εκτός κι αν θέλουμε να τους ρίξουμε από ψηλά για να γίνουν κομμάτια.
    Η μοίρα τους θα είναι αυτή του ...Χριστόδουλου. Ποιός τον θυμάται πιά; Κι αυτοί που τον θυμούνται πρέπει να δικαιούνται -άνευ χρονοτριβής καμμίας- εισητήριο σε ψυχιατρική κλινική, και μάλιστα σε θάλαμο για τους επικίνδυνους.
    Αφρίζετε μ αυτά που γράφω; - ο χρόνος θα σας εξαφανίσει.

    Δι ευχών του Αγίου Δεσπότου, και τα υπόλοιπα γιαχνί με κανέλα.

    Πάντα στη διάθεσή σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. "...ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟΣΟ ΒΑΘΕΙΑ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ..."

    Ποιος την γαμαει ρε χριστιανογελοιε την θεια κοινωνια και την πουτανα την παναγια σας που την ξεκωλισαν υποτιθεται τα αγγελακια και εβγαλε απο το βρωμονουνο της το μουλομπασταρδο του θεουλη τον πουσταροχριστο σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αθήνα, μια ημέρα πριν την επέτειο του Πολυτεχνείου. ±

    Στην δεύτερη φωτογραφία της Ευρωκίνησης διαπληκτισμός με Ελληνα, ο οποίος φώναξε στους μουσουλμάνους που ήταν στα Προπύλαια. Τον πήραν σηκωτό.

    * Η εκδήλωση για την δημοκρατία καπελώθηκε από εκδήλωση υποταγής στο Ισλάμ.χο! χο!

    * Αυτη η φωτογραφια αποτελεί ντροπή για την ανθρώπινη νόηση και τις επιστήμες. Επιστημονικά ιδρύματα μετατράπηκαν σε χώρο θρησκευτικής λατρείας.

    * Μερικοί ηλίθιοι θα ἐπρεπε να γνωρίζουν οτι ο πανεπιστημιακός χώρος είναι πιο ιερός απο θρησκευτικούς οίκους. Διότι εκεί εκφράζεται η ανάγκη εξερεύνησης της απόλυτης αλήθειας και όχι η εκφραση θρησκευτικών προκαταλήψεων και δογματισμών.

    Σε αυτούς τους δρόμους περπάτησε ο Σωκράτης, ο Πλάτωνας. Σε αυτούς τους δρόμους γεννήθηκε φως!
    Σε αυτούς τους δρόμους τέθηκαν οι βάσεις της ανθρώπινης νόησης.
    Σε αυτούς τους δρόμους γεννήθηκε η φιλοσοφία.
    Και τωρα πια αυτοι οι δρόμοι καλύπτονται απο το σκοτάδι της φωνής κάποιου χοτζα και κάποιων φανατισμένων θρησκόληπτων που επιδίδονται σε προσευχές.

    Δεν φταίνε οι μετανάστες διότι αυτοι έτσι έχουν μάθει και έτσι πράττουν. Φταίνε κάποιοι ηλήθιοι που κυβερνάνε και δεν μπορούν να καταλάβουν τη σημασία ενος πανεπιστημιακού χώρου.
    - Αντε την επόμενη φορα στην Ακρόπολη !! εχει και θέα.

    * Είναι πραγματικά φοβερό το συναίσθημα που νιώθω τωρα !
    Αυτή τη στιγμή που μιλάμε ο άνθρωπος μέσω της νόησης κατάφερε να χτίσει μηχανές και θεωρείες προκειμένου να κατανοήσει το σύμπαν και τη γέννηση του! Να έρθει ενα βήμα πιο κοντά στο θείο και αυτή τη στιγμη βλέπουμε κάποιους θρησκόληπτους φανατισμένους να βεβηλώνουν οχι το κτήριο αλλα τη σημασια και την έννοια ενος επιστημονικού ιδρύματος.

    = Αίσχος πασόκια, ελεεινοί, μετατρέψατε τη χώρα που γέννησε τον πολιτισμό, την επιστήμη, τη διαφώτιση σε υπόνομο των μουσουλμάνων!

    * Kάτω τα χέρια από τους Ελληνες ρε καθίκια!

    Ευχαριστούμε τη γενιά του Πολυτεχνείου για το σπουδαίο αυτό κατάντημα.
    Μετά τα σημερινά μου έχουν κοπεί κυριολεκτικά τα πόδια γιατί καταλαβαίνω προς τα πού πάει το πράμα.
    Κρίμα.
    Η γενειά του Πολυτεχνίου αποδείχθηκε αποτυχημένη και καταστροφικά ανώριμη.

    ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΤΡΑΤΙΑΣ.
    Με τον Αλλάχαχαχαχαχαχαχαχαχα....
    ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕ ΚΑΜΙΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 8:01,
    Ο Χριστός,έστω καί σάν άνθρωπος,
    γιά σένα σταυρώθηκε.
    Έτσι πίστευε βρέ αδερφέ...
    Εσύ σάν υβριστής δέν είσαι άξιος
    ούτε νά δέσεις τά σανδάλια του.
    Ο μόνος πόνος πού αντέχεις είναι
    αυτός τής κοπής τών τριχών σου.
    Άν σέ στριμώξουν 2-3,θά πείς τό
    Χριστό φαντάρο.
    Ο Χριστός μίλησε γιά αγάπη.
    Εσένα προφανώς σού λείπει....
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΑΝΘΙΜΕ...ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ...Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ!!!

    ΠΑΡΤΕ ΤΑ @@ ΜΑΣ ΦΑΣΙΣΤΟΣΚΥΛΑ, ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΙ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΑ!!!

    Α, ΡΕ ΓΕΛΙΟ ΠΟΥ ΡΙΧΝΩ ΜΕ ΤΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΕΝΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΩΝ "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΩΝ"- ΓΛΥΦΟΣΟΥΦΡΙΔΩΝ ΤΗΣ ΤΒ 100!!! ΧΑ, ΧΑ, ΧΑ..Χ ΑΑΑ!!!

    ΘΑ'ΠΡΕΠΕ ΝΑΤΟΥΣ ΒΛΕΠΑΤΕ "ΠΟΣΟ" ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!!!

    ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΗΔΕΙΑ!!!!

    ΔΕΞΙΟΙ: ΑΧΡΗΣΤΟΙ, ΑΧΡΕΙΟΙ, ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ, ΑΝΙΚΑΝΟΙ, ΑΛΛΑ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΚΛΕΦΤΕΣ!!!!


    **********************************


    ΕΣΥ ΒΡΩΜΕΡΟ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΒΡΙΖΕΙΣ, ΠΗΡΕΣ ΤΑ @@ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ Χ…Α ΜΕΣΑ!!!

    ΑΑΑΧ, ΠΟΝΑΕΙ Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΚΙ Ο ΚΑΜΙΝΗΣ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕ???

    .ΑΜΩ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΤΗ ΝΟΥΔΟΥΛΑ ΣΑΣ, ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΙ-ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΒΡΩΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 16 Νοε 2010 7:48:00 μ.μ.


    ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙΣ ΤΑ ΕΥΚΟΛΩΣ ΚΑΤΑΝΟΗΤΑ.

    ΑΠΛΑ Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΣΚΟΠΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑΝ ΤΟ ΚΕΚΑΛΥΜΜΕΝΑ ΠΕΡΙΠΑΙΚΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ.



    ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΟΤΙ ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΔΙΑΚΩΜΩΔΗΣΕΙΣ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ Η ΟΧΙ

    ΑΝ ΚΑΙ Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΣΟΥ ΣΕ ΔΙΑΚΩΜΩΔΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 16 Νοε 2010 8:01:00 μ.μ.

    ΥΠΟΝΟΜΕ

    ΕΚΑΝΕΣ ΛΑΘΟΣ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΦΟΔΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΟΧΕΤΟΥ ΣΟΥ.


    Ο ΠΙΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ Η ΤΟ ΔΑΦΝΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. παπαδάκη οι "τρελλοί" είμαστε πολλοί...έναν θα εξαφανίζετε και δέκα θα βγαίνουν. Θα φωνάζουμε όσο αντέχουμε απέναντι στα δουλάκια της νεοταξικής χούντας. Ούτε την Ελλάδα ούτε την ορθοδοξία θα καταφέρετε να αγγιξετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ο λ ο ι ειστε
    η λ ι θ ι ο ι
    περισσοτερο το πρεσσ
    που θελει ναχει και....μετριασμο
    σχολιων!
    αφου βαζει καθε ΒΡΙΣΙΑ και ΚΟΠΡΟΛΟΓΙΑ
    τι τα θελει τον μετριασμο;
    ........

    το κανατε το δικτυο
    αποχετευση

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση