GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τον υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ στηρίζει ο Χ. Πασβαντίδης στην Αργυρούπολη...

Από το συνδυασμό "ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ - ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ" Θερμή υποδοχή του κ. Χάρη Πασβαντίδη από τον κόσμο και τον υπο...

Από το συνδυασμό "ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ
ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ - ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ"
Θερμή υποδοχή του κ. Χάρη Πασβαντίδη από τον κόσμο και τον υποψήφιο δήμαρχο Γιάννη Κωνσταντάτο στο Εκλογικό Κέντρο του. Οι δηλώσεις ενότητας και στήριξης:
Προσφώνηση από τον κ. Γιάννη Κωνσταντάτο:
Οσο η αξία του νικημένου δίνει δόξα στον νικητή θα υπάρχουν ισχυρές ενώσεις. Η διαφορά είναι ότι απόψε δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Υπάρχουν οι αξίες των δυνάμεων που βρέθηκαν αντιμέτωπες σε μία μάχη μαζί μας. Είναι όμως δυνάμεις με τις οποίες μας ενώνουν ισχυροί δεσμοί, μας ενώνει μια κοινή πορεία, μας ενώνουν περισσότερα από αυτά που μας...
 χώρισαν την πρώτη Κυριακή. Απόψε τους καλωσορίζουμε, όχι ως ηττημένους, αλλά ως νικητές δίπλα μας. Τους ευχαριστώ που ανταποκρίθηκαν στο προσκλητήριο ενότητας που έκανα. Για τις δυνάμεις τις δημοκρατικές, για το Ελληνικό και την Αργυρούπολη που δεν πρέπει να πέσει σε χέρια αντικαλλικρατικά, που δεν πρέπει να πέσει στα χέρια της μιζέριας και την οπισθοδρόμησης, στις δυνάμεις που θα τις πάνε πίσω. Δεσμεύομαι ότι θα είμαι ενωτικός και θα είμαι δίπλα τους. Δεν μας χωρίζει τίποτε. Χάρη Πασβαντίδη συγχαρητήρια. Εγώ δεν θεωρώ ότι έχασες σήμερα. Μίλησαν η Αργυρούπολη και το Ελληνικό για να αλλάξουμε σελίδα. Θέλω να είσαι κοντά μας, γιατί μπορείς να δώσεις ακόμη πολλά και πρέπει να καταλάβει ο κόσμος, ότι δεν πρέπει να πέσει ο νέος δήμος σε χέρια που θα μας φέρουν όλους πολλά χρόνια πίσω.
Αντιφώνηση του κ. Χ. Πασβαντίδη:
Σας ευχαριστώ θερμά για την εγκάρδια υποδοχή σας και το χειροκρότημά σας. Καταλαβαίνετε ότι είναι για μένα μία δύσκολη στιγμή σε ότι αφορά το αποτέλεσμα (των εκλογών). Αλλά από εκεί και πέρα οφείλουμε όλοι μας να τηρήσουμε – και πρώτος εγώ – όλα όσα προεκλογικά ανέλαβα ως υποχρεώσεις. Και τούτη την ώρα με ένα αίσθημα αγάπης προς την παράταξή σας και κοινού αγώνα για το αίσιο αποτέλεσμα των δυνάμεων που θέλουν τη μεταρρύθμιση και τη μεγάλη αλλαγή στο κράτος μας να δώσουμε από κοινού αυτόν τον αγώνα για τη μεγαλύτερη μεταρρύθμιση στην ιστορία της χώρας. Θέλω να συγχαρώ θερμά τον Γιάννη (Κωνσταντάτο) για την επιτυχία του, αλλά όπως ξέρετε καλύτερα από μένα αυτό είναι μόνο ένα βήμα για την νίκη που πρέπει να ολοκληρωθεί και θα ολοκληρωθεί την επόμενη Κυριακή. Εδωσα ένα αγώνα κάτω από πολλές δύσκολες συγκυρίες, αλλά σημασία έχει ότι ήμουν, είμαι και θα είμαι μέλος του ΠΑΣΟΚ. Δεν είναι δηλαδή μόνο η δήλωσή μου για στήριξη του συνδυασμού σας σε περίπτωση που πέρναγε στη δεύτερη Κυριακή απέναντι στον Χρ. Κορτζίδη. Είναι και ένα καθήκον για μένα να τηρήσω αυτή τη δέσμευσή μου στους χιλιάδες ανθρώπους του ΠΑΣΟΚ που αυτή τη στιγμή στρέφουν το ενδιαφέρον τους στο Ελληνικό και την Αργυρούπολη αναμένοντας να δούνε να κερδίζουμε αυτή τη δύσκολη μάχη. Θα δώσουμε λοιπόν μαζί αυτή τη μάχη και ελπίζω την επόμενη Κυριακή να υπάρχει αυτό το κλίμα σε αυτό το εκλογικό κέντρο για να χαίρεστε και να χαιρόμαστε όλοι τη νίκη των δυνάμεων της αλλαγής και της μεταρρύθμισης. Σας ευχαριστώ πολύ.

16 σχόλια

  1. ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΔΑΓΚΩΤΟ ΚΙΚΙΛΙΑ ΒΑΣΙΛΗ .
    ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΔΑΓΚΩΤΟ ΚΙΚΙΛΙΑ ΒΑΣΙΛΗ ,
    ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΑΡΧΗΛΑΜΟΓΙΟ ΤΟΝ ΣΓΟΥΡΟ Γ , ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙ ΤΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙ Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ , ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΜΑΦΙΑ
    ΠΟΥ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ . ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΜΕ ΜΑΣΤΕΡ
    ΣΤΟ ΚΛΕΨΙΜΟ . Π . Χ . ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ Ο ΣΗΜΗΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΤΑ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΚΑΝ ,
    ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΗΛΘΑΝ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 1980 , ΠΑΚΕΤΑ ΝΤΕΛΟΡ Κ.Λ.Π

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ = ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΙΖΑΣ ΚΑΙ ΔΙΟΡΙΣΜΩΝ 2010


    Πρώην και νυν Υπάλληλε του Ιδιωτικού τομέα

    Οι προδοτες πολιτικοί και τα μισθωμένα καθικια τους τωρα σε εκλιπαρούν να συμμετέχεις στις στημένες εκλογές τους.
    Απαντάμε οχι στις εκλογες και τους γυριζουμε την πλάτη.

    ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΜΕ ΛΙΣΤΑ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ
    ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΤΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ
    ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΟΙ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΜΑΝΤΕΛΗΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στον ΠΕΙΡΑΙΑ ψηφίζουμε στον δεύτερο γύρο , όλοι οι Πειραιώτες τον ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΒΑΣΙΛΗ .
    Β . Μιχαλολιάκος , σπουδές: Ιατρική Αθηνών . Ειδικότητα : ογκολόγος ,εργάστηκε στο ΝΙΜΙΤΣ.
    Και ήταν βουλευτής της Ν.Δ .Παρατήθηκε τώρα .
    Γ . Μίχας : τεχνολόγος ναυπηγός ,ανωτέρα σχολή αναξίου λόγου , για να λέει ότι έχει τελειώσει κάτι ,για να μην φαίνεται εντελώς αγράμματος .
    Και εργάστηκε στα ναυπηγία Σκαραμαγκά ως μόνιμος φυτευτός συνδικαλιστής του ΠΑΣΟΚ.
    Επίσης είναι και ζωγράφος ( ντικιτάνγκας ;;;; )
    Δεν έχει πάει στην σχολή καλών τεχνών του πολυτεχνείου ,ούτε απ έξω δεν μπόρεσε να περάσει .
    Η μόνη του εκπαίδευση ήταν τα ιδιαίτερα που του έκανε ο Λαλιώτης για το πώς θα δουλεύει τον κοσμάκη και να τον φλομώνει στις μπαρούφες και να τα χάβει ο κοσμάκης .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΗΜΑΡΧΕ ΑΣΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΑ [ ΣΠΟΤ] ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΜΗΝ ΞΟΔΕΥΕΙΣ ΛΕΦΤΑ. ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΠΟΙΟΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΣΟΔΑ ,ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΔΑΝΕΙΖΕΣΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΟΣΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙΣ.ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΑ Η ΣΠΙΤΙ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΔΡΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΕΣΕ ΣΤΑ ΠΛΟΥΤΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΣ ΑΣΦΑΛΩΣ ΟΧΙ.ΤΣΑΜΠΑ ΠΡΑΓΜΑ ΓΛΥΚΟ ΣΑΝ ΜΕΛΙ.ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ .ΤΟ ΤΙ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΣΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. * Το έλλειμμα το δεκάμηνο Ιανουαρίου-Οκτωβρίου μειώθηκε περίπου 30% έναντι στόχου 32% και ετήσιας εκτίμησης για μείωση κατά 36,9%, όπως ανακοίνωσε την Τετάρτη το υπουργείο Οικονομικών.
    * Τα καθαρά έσοδα του τακτικού προϋπολογισμού αυξήθηκαν κατά 3,7% σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα πέρυσι, έναντι αύξησης 3,6% στο εννεάμηνο. Πόσος στόχος είχε μπει; Πάνω από 13% αρχικά και πάνω από 9% στη συνέχεια.

    Με τόσες θυσίες, τόσες περικοπές και τόσο φορολογικό αίμα και τα έσοδα βούτηξαν, επομένως και το έλλειμμα που θα είναι 9,3% δε φταίει μόνο η βάση απ’ όπου ξεκίνησε αλλά και ότι οι στόχοι που έθεσε ο κ. Παπακωνσταντίνου ήταν «πράσινη φούσκα».

    Όπως αναφέρει το υπουργείο: «Σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία εκτέλεσης του κρατικού προϋπολογισμού για το δεκάμηνο Ιανουαρίου – Οκτωβρίου 2010, σε δημοσιονομική βάση το έλλειμμα περιορίστηκε στα 17.405 εκατ. € από 24.833 εκατ. € το αντίστοιχο διάστημα του 2009 σημειώνοντας μείωση περίπου 30% έναντι στόχου μείωσης στο δεκάμηνο με βάση το Πρόγραμμα Οικονομικής Πολιτικής κατά 32% (επικαιροποιημένος στόχος Αυγούστου) και ετήσια εκτίμησης για μείωση – όπως αποτυπώνεται στο Προσχέδιο του Προϋπολογισμού – κατά 36,9%. Στη μείωση του ελλείμματος συντελεί κυρίως η μείωση των δαπανών του τακτικού προϋπολογισμού κατά 7% και ειδικότερα των πρωτογενών δαπανών κατά 11% έναντι ετήσιας εκτίμησης για μείωση κατά 9,2%, που αποτυπώνεται στο Προσχέδιο του Προϋπολογισμού, ενώ οι τόκοι αυξήθηκαν κατά 5,5% έναντι ετήσιας πρόβλεψης για αύξηση κατά 7,2%»

    Μόνο με το αίμα που χύθηκε έξι μήνες τώρα, μπόρεσε να μειωθεί το έλλειμμα. Αν αυτό είναι επιτυχία τότε δώστε τους αμέσως το Νόμπελ Οικονομίας.
    Ματώσαμε με αποτέλεσμα μια πράσινη φούσκα..



    ρε...νεοΝΑΖΙ πασόκοι...
    ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΣΑΣ ΠΕΡΝΟΥΣΑΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο αντινομάρχης που διόρισε τον ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ στην ΝΟΜΑΡΧΙΑ !!!

    Η ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ.

    ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ
    ΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ
    ΤΟΥΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ
    ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΟΥΡΑΙΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τα 32 τηλέφωνα του Πάγκαλου που αισθάνεται πλέον πολύ μόνος στην κυβέρνηση...

    Υψηλούς τηλεφωνικούς λογαριασμούς (στα σταθερά, αλλά και τα κινητά) συνεχίζουν να κάνουν τα μέλη της κυβέρνησης και επιμένουν να χρεώνουν ακόμη και αυτή τη στιγμή το Ελληνικό Δημόσιο με δεκάδες χιλιάδες ευρώ μηνιαίως. Το παράδειγμα δίνει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κ. Θ. Πάγκαλος, με λογαριασμό που φτάνει τις 2.530 ευρώ μηνιαίως και ακολουθεί ο υπουργός Επικρατείας κ. Χ. Παμπούκης , με λογαριασμό 2.600 ευρώ».

    Tα στοιχεία που δημοσιοποιήθηκαν για τα έξοδα κινητής τηλεφωνίας του Πολιτικού Γραφείου του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, Θ.Πάγκαλου, δεν αφορούν έναν αριθμό κινητού, αλλά το σύνολο των συνδέσεων της κινητής τηλεφωνίας του Γραφείου, διευκρινίζει με ανακοίνωσή του ο ίδιος ο κ. Πάγκαλος.

    Μάλιστα ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης σημειώνει ότι κακώς δεν προσδιορίστηκε, επακριβώς, στο σχετικό έγγραφο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο, ότι ο λογαριασμός δεν αφορά έναν αριθμό κινητού, αλλά το σύνολο των συνδέσεων της κινητής τηλεφωνίας που εξυπηρετούν τις ανάγκες ολόκληρου του Πολιτικού του Γραφείου του (σημειώνεται ότι στο ποσό περιλαμβάνονται συνδέσεις φωνής και δεδομένων).

    Όπως επίσης διευκρινίζεται, το ποσό των 1.402,00 ευρώ για πληρωμή σταθερής τηλεφωνίας εμφανίζεται στις σχετικές αναρτήσεις στον ιστότοπο «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» ως ένας ενιαίος λογαριασμός για περίοδο χρήσης ενός μηνός, εξαιτίας τεχνικών λόγων, που δεν αφορούν την αντιπροεδρία της Κυβέρνησης...


    = Αυτά δεν έπρεπε να τα καλύπτει από την τσέπη του ; Τις περικοπές ξέρουμε να τις κάνουμε ΜΟΝΟ για τους ΑΛΛΟΥΣ!
    Αλλά θα έρθει η ώρα σας, που θα πάει…

    = 1000000 ήταν τα τηλέφωνα της Μπατζελή για δυο μηνες !!
    17 χιλιάρικα ημερησίως !!!

    ΡΕ ΓΑΜΙΟΛΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ..
    ΤΟΣΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΓΑΜΑΝΕ...
    ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ !
    ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ..ΠΟΥΤΑΝΟ..ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΠΟΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΞΙΑ ΑΝΤΙΛΗΨΗ.ΑΡΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ” Εχω βαρεθεί να ακούω πολιτικούς, δημοσιογράφους, τα κανάλια, το κόσμο στα καφενεία, παντού να μιλάνε για το Μνημόνιο.

    Ξέρετε την αλήθεια; Σήμερα θα παρουσιάσω μόνο τον πίνακα 1, σελίδα 1349 του νόμου 3845, ΦΕΚ 65/2010. Ο Πίνακας λέει τα δημοσιονομικά μέτρα που περιλαμβάνει το πρόγραμμα.
    Πάμε λοιπόν να δούμε τα μέτρα για το 2010.
    Οπως βλέπετε από τα μέτρα του 2010, θα εξοικονομήσουμε 5800 εκατομύρια.

    Τελειώσαμε; Οχι βέβαια, έρχεται το 2011. Αν δεν καταλάβατε ακόμα το 2011, θα εξοικονομήσουμε άλλα 9.650 εκατομύρια, δηλαδή υπεδιπλάσια από το 2010, δηλαδή το αγγούρι θα είναι διπλάσιο το 2011. Για δείτε:

    Πάγωμα των συντάξεων!
    Μείωση των υψηλότερων συντάξεων!
    Αύξηση του ΦΠΑ
    Περαιτέρω αύξηση στα καύσιμα, στα ποτά και στα τσιγάρα!
    Φορολόγηση αυθαίρετων κτισμάτων!
    Πράσινα τέλη!
    Αύξηση αντικειμενικών αξιών 400 εκατομύρια
    Εξοικονόμηση πόρων από τον Καλλικράτη 500 εκατομύρια.

    ΚΑι μετά από αυτά έρχεται το 2012.
    Πάρτε και το 2012 να το έχετε.
    Ζείτε ακόμα ;
    Για δείτε τι λέει για το 2012.
    Πάγωμα συντάξεων!
    Διεύρυνση φορολογικής βάσης ΦΠΑ!
    Μείωση προσλήψεων δημοσίων υπάλλήλων πέραν του 5 προς 1!!
    Αυτό για όσους σας τάζουν θέσεις στο δημόσιο.
    Ανάπτυξη θέλετε.
    Πάρτε μείωση δημόσιων επενδύσεων 500 εκατομύρια.
    Προσέξτε τώρα και το τελευταίο.
    ΜΗ καθορισμένα μέτρα για λειτουργικά έξοδα 900 εκατομύρια!!!

    Αντέχετε;;
    Ε, πάρτε και το 2013
    Βλέπετε τι λέει;
    Πάγωμα συντάξεων και το 2013!
    ΜΗ ΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΑ ΜΕΤΡΑ 4200 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ,δηλαδή το 2013, θα πάρουνε μέτρα που θα πρέπει να αποδώσουν όσο ΟΛΕΣ οι περικοπές
    του 2010!!!

    Ακόμα αναπνέετε, και δεν σας έχουν φορολογήσει ;
    Δεν πειράζει.
    Υπομονή.
    Εσεις οι 500.000 Ελληνες που έχετε καταφέρει να ζείτε, θα δείτε τα βάσανα σας να τελειώνουν το … 2015, γιατί ακόμα υπάρχει το 2014, που έχει και αυτό μέτρα.

    Πάρτε και το 2014.
    Προσέξτε τώρα.
    Το 2014, και μόνο τότε θα σταματήσει τη φορολογία των κερδοφόρων επιχειρήσεων, χάνοντας 600 εκατομύρια, αλλά προβλέπει εξοικονόμηση από μη καθορισμένα ακόμα μέτρα 4700 εκατομυρίων!!!

    ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ.
    ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2014 ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΘΟΥΝ 30 ΔΙς ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΟΥΝΤΑΙ 5,8!!!

    Από σήμερα λοιπόν ό,τι ακούτε από οποιονδήποτε, θα μπορείτε να ρίχνετε μια ματιά στους λογαριασμούς και να ξέρετε τι σας περιμένει.
    Αν έχετε τάσες αυτοκτονικές διαβάστε όλο το νόμο ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ!!!

    Κι ενώ ο νόμος γράφει όλα αυτά, έχεις τον έναν και τον άλλον, να διαμορφώνουν γνώμη, για τον 15χρονο που θα δουλεύει με 400 ευρώ, ή τη ποσόστωση ναυτικών στο Ζενίθ, “κρύβοντας” με την έντονη δημοσιοποίηση τέτοιων περιπτώσεων, το εγκληματικό σύνολο.
    Ε, λοιπόν.
    Οσοι τα λένε αυτά, ή ξέρουν και μας δουλέυουν, ή είναι βλάκες, ή και τα δύο.
    Αντε καληνύχτα, συνάδελφοι μελλοθάνατοι….

    Υ.Γ. Οσοι μπορείτε, διακινήστε τα παραπάνω στοιχεία, με οποιονδήποτε τρόπο. Ετσι κι αλλιώς δεν μου φαίνεται ότι θα τολμήσει κανένα επίσημο μέσον να τα δημοσιοποιήσει ευρέως.”

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ροδοπουλίδης Ι.11 Νοε 2010, 8:57:00 μ.μ.

    Μαυρίσατε τους ΔοΝηΤαράδες που μας υποδούλωσαν στην Διεθνή Νομισματική Τοκογλυφία.
    Αυτοί μας κατάντησαν από άρχοντες που είμαστε, να ζούμε σήμερα κάτω από την μπότα του κατακτητή. Κατάκλεψαν με κάθε τρόπο το δημόσιο χρήμα και δεν έφτανε αυτό τώρα μας απομυζούν τους μισθούς , συντάξεις και επιδόματα Χριστουγέννων, Πάσχα, Αδείας κλπ.
    Την Κυριακή όλοι θα είμαστε εκεί στην Αργυρούπολη - Ελληνικό Ψηφίζουμε ΚΟΡΤΖΙΔΗ.
    Να το καταλάβετε εσείς εκεί στο πασοκοκράτος ο κόσμος σας βαρέθηκε να φύγετε, αρκετά μας καθήσατε στο σβέρκο.
    Φέρτε τα κλεμμένα πίσω.
    Φέρτε τις μίζες πίσω.
    Φέρτε τις επιχορηγίες πίσω.
    Πιάστε τους φοροφυγάδες αν μπορείτε. Το ξέρουμε αυτοί ανήκουν στο σινάφι σας παράδειγμα ο τραγουδιστής που δεν πλήρωσε 20 χρόνια εφορία και χρωστά 5,5 εκατ ευρώ, ΑΙΣΧΟΣ.
    Αλήθεια μήπως έπαιρνε και επίδομα ανεργίας, ας το ψάξει η δικαιοσύνη.
    Όποιος ψηφίσει υποψήφιο του Πασοκ, είναι μεγάλος μ@κ@κ@ς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μαυρίστε τους μνημονιακούς που πτώχευσαν την χώρα Αργυρούπολη Ελληνικό ψήφο μόνο στο ΚΟΡΤΖΙΔΗ.
    Οι εκλεκτοι του πασοκοκράτους την κυριακή στο περιθώριο και πολύ τους είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΠΟΥΤΣΑΚΛΑΡΑ ΜΑΣ
    ΚΑΙ Ο ΓΑΜΗΜΕΝΟΣ ΠΑΣΟΚΟΣ ΧΑΡΟΥΛΗΣ
    ΚΑΙ
    Ο ΔΗΜΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ε, αφού τον υποστηρίζει ο ...Πασβαντίδης, τελείωσε! Καλύτερα να μην πάνε να ψηφίσουν την Κυριακή. Ο Πασβαντίδης ντε.., ο Πασβαντίδης! Χωρίς να τον σταματήσει το μεγάλο αστείο που του έπαιξε η Φύση, αυτός εκεί, στις ΔΝΤ- Θερμοπύλες! Ο Πασβαντίδης, ρε παιδιά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΑ ΠΑΣΟΚΙΑ ΤΥΠΟΥ ΧΑΡΟΥΛΗ !!!!

    ΟΥΣΤ ΡΕ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ρέ αυτή ή κακάσχημη λούγκρα ποντικομούρα Πασβαντίδης,δέν κατηγορούσε τό ΠασοκΜαφια πρίν τίς εκλογές???
    Τώρα υποστηρίζει τόν εκλεκτό τού ΠασοκΜαφια!!!!!

    Ρέ αυτοί είναι ή χειρότερη ράτσα τρωκτικών.
    Αυτοί είναι ή μοναδική ''καθαρή'' ράτσα ""laliotius akius mantelius tsoukatius pagalopigius zivagos lamogios pasokus-pasokus""!!!

    Φόλα ρέ στά πράσινα τρωκτικά Πασβαντίδη,όπου γής!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση