GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι πραγματικά ένοχοι έχουν τώρα και ... ΘΡΑΣΟΣ!

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός prevejohn@yahoo.gr Πριν λίγες μέρες ο Πρόεδρος του ΣΕΒ είχε το θάρρος αλλά και το θράσος συνάμα να μας γνωσ...

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
prevejohn@yahoo.gr
Πριν λίγες μέρες ο Πρόεδρος του ΣΕΒ είχε το θάρρος αλλά και το θράσος συνάμα να μας γνωστοποιήσει την βαρύνουσα τάχατε άποψη του για τα τεκταινόμενα εις βάρος των εργαζομένων από τους ΔουΝΟυΤοεισπράκτορες. Συγκεκριμένα μίλησε για την ανάγκη μειώσεις μισθών αλλά και γενικά για τις περικοπές των δικαιωμάτων των εργαζομένων συμφωνώντας εμμέσως πλην σαφώς με τις κατά καιρούς εστιάσεις του κ. Πάγκαλου ότι τελικά για όλα τα δεινά που μαστίζουν αυτή την χώρα υπεύθυνοι είναι κατ' αποκλειστικότητα οι εργαζόμενοι δημόσιοι και ιδιωτικοί!!!
κ. Δασκαλόπουλε μια και το τελευταίο καιρό το θράσος έχει γίνει σημαία των πραγματικών ενόχων θέλω να σας επισημάνω ότι οι .. του σιναφιού σας (μεγαλοβιομήχανοι) φέρουν τις...
 μεγαλύτερες ευθύνες για την κατάσταση της Ελληνικής οικονομίας αλλά και εν γένει της σημερινής σκληρής πραγματικότητας που βιώνουν οι χαμηλόμισθοι, οι μικρομεσαίοι και οι χαμηλοσυνταξιούχοι.
Ναι κύριοι του ΣΕΒ εσείς παίρνατε τα χρήματα του Ελληνικού λαού με επιδοτήσεις και δάνεια τα οποία τάχατε θα επενδύατε δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίας που θα έφερνα την ανάπτυξη σε αυτή την χώρα. Αντ' αυτού τα δάνεια τα κάνατε πολυτελείς βίλες στην Ελλάδα και το εξωτερικό, καταθέσεις στην Ελβετία, κότερα και επενδύσεις σε γειτονικές χώρες μια και σας βολεύουν πολύ, τα χαμηλά ημερομίσθια και η ανασφάλιστη εργασία!!!
Ναι κύριοι του ΣΕΒ εσείς λαδώσατε πολιτικούς και κρατικούς λειτουργούς για να αναλάβετε δημόσια έργα με υπερκοστολογήσεις 200%, 300%!!!
Ναι κύριοι του ΣΕΒ εσείς αποκρύπτεται συστηματικά εδώ και χρόνια φορολογητέα ύλη, εσείς έχετε σε φορολογικούς παραδείσους τις offshore εταιρείες και μερικοί από εσάς στήσατε το σκάνδαλο του χρηματιστηρίου με τις μεγάλες φούσκες που εξανέμισαν εν μία νυκτί κόπους μιας ολόκληρης ζωής από πολλούς αφελείς συμπατριώτες μας οι οποίοι παρασύρθηκαν και από τις δημόσιες προτροπές της τότε εξουσίας!
κ. πρόεδρε του ΣΕΒ δεν γνωρίζω την οικογενειακή σας κατάσταση (ως προς τα μέλη) αλλά για να έχετε το δικαίωμα να ομιλείτε και να έχετε άποψη για όλα που αυτό το διάστημα δυσκολεύουν την διαβίωση των περισσοτέρων μας σας καλώ να έρθετε και να ζήσετε για ένα μήνα με τα χρήματα που έχει στην διάθεση της μία τετραμελής οικογένεια. (2 γονείς με 2 παιδιά στο σχολείο.)
Επειδή φυσικά δεν θα το κάνετε, κάντε μας την χάρη να σιωπήσετε!... και χαρείτε τα λεφτά που έχετε αποκτήσει (φαντάζομαι με τίμιο τρόπο που δεν έχει σχέση με όσα προανέφερα παραπάνω) ... χωρίς να μας προκαλείτε!!!

9 σχόλια

  1. Ένας λογικός άνθρωπος θα σκεφτεί:

    Μα πως είναι δυνατόν ο Δασκαλόπουλος που έχει τη Δέλτα και ένα ολόκληρο πολυκλαδικό ολιγοπώλιο τροφίμων να μην σκέφτεται ότι θα πέσει η κατανάλωση με τις περικοπές και κατά συνέπεια ο τζίρος του?

    Η απάντηση είναι απλή.
    Εχει επεκταθεί σε ξένες αγορές της Αμερικής και της Κίνας και την Ελλάδα την έχει χεσμένη.

    Θα τα κλείσει τα μαγαζιά εδώ ή θα μειωσει την παραγωγή στο ελάχιστο.

    Αυτοί είναι οι Έλληνες καπιταλιστες.
    Πάρτε το χαμπάρι όσοι μισείτε τους ξένους. Πιό Έλληνας είναι ένας Αλβανός παρά ένας Έλληνας κεφαλαιοκράτης.

    Τελικά τι σημαίνει Ελλάδα και πατριωτισμός?
    Τα συμφέροντα και οι ανάγκες του ελληνικού λαού ή τα κέρδη του Δασκαλόπουλου που όσο μεγαλώνουν τόσο θα επιδειν΄βνεται η ζωή του λαού. Τόσο θα απολύει τόσο θα ζητά απολύσεις και κινεζοποιηση εργαζομένων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν κατάλαβα καλά. ΣτονΔασκαλόπουλο και στυς άλλους βιομήχανους μοίραζε ο Ανδρέας και οι αλλοι τις αυξήσεις μισθών, συντάξεων και επιδομάτων που πραγματοποιούσαν με δανεικά? Αμαν πια ο λαικισμός σας. Ακόμα και σήμερα δανειζόμαστε για να πληρώσουμε μισθους του δημοσίόυ και συντάξεις. Γιατ΄είναο υψηλότερα από όσα βγάζουμε. Αφήστε πια τα γνωστά παραμύθια και κοιτάξτε την αλήθεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΠΟΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΞΙΑ

    ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΗΣ!!!


    ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ, ΤΑΓΜΑΤΑΛΗΤΕΣ, ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΚΑΡΦΩΝΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕ Η Ο.Π.Λ.Α., ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΝΕΙΜΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΟΥΣ ΒΡΩΜΕΡΟΥΣ ΠΡΟΔΩΤΕΣ, ΑΥΤΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΝ ΜΕΣ ΣΤΗ ΚΟΜΑΝΤΑΤΟΥΡ, ΣΤΟΥΣ ΠΑΤΡΩΝΕΣ ΤΟΥΣ Ή ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΚΙ ΕΓΛΥΦΑΝ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΗΣ ΓΑΜΙΟΛΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑΣ- ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗΣ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΝ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!

    ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ, ΠΟΥ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΕΦΤΑΝ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΠΕΘΑΙΝΑΝ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΕΞΙΑ ΚΤΗΝΗ ΘΗΣΑΥΡΙΖΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΥΦΑΡΙΑ ΤΟΥΣ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΜΠΙΖΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΑΖΙ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ!!!

    ΟΧΙ ΕΝΑΣ, ΠΟΛΛΟΙ ΜΕΛΙΓΑΛΑΔΕΣ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ, ΒΡΩΜΕΡΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΦΑΣΙΣΤΕΣ!!!

    ΟΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΤΟΥΣ, ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΑΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΡΩΜΕΡΑ ΚΩΘΩΝΙΑ, ΠΟΥ ΑΦΟΥ ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΠΟΡΩΝΤΑΣ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΛΛΟΥ, ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΤΣΟΜΠΑΝΗΔΕΣ, ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΛΟΓΩ “ΚΑΘΑΡΟΥ” ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΜΗΤΡΩΟΥ, «ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ»- ΒΑΣΑΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΕΣ, ΑΓΡΟΦΥΛΑΚΕΣ, ΕΣΑΤΖΗΔΕΣ, ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΟΥΣ, ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ ΚΙ ΑΓΑΜΗΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΓΕΜΑΤΟΥΣ ΚΟΜΠΛΕΞ, ΠΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕΤΑΙ, ΔΙΕΓΕΙΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΞΕΣΠΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΕ ΠΑΤΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΦΤΕΡΝΕΣ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΠΟΥ ΤΙΣ ΣΑΠΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΜΕ ΒΕΡΓΕΣ ΚΑΙ ΞΥΛΑ ΚΑΙ ΦΤΑΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΕ ΟΡΓΑΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΔΙΣΜΟ ΤΟΥΣ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΚΑΘΗΚΙΑ!!

    ΟΥΣΤ, ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΒΡΩΜΕΡΟΙ ΧΟΥΝΤΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΚΟΜΜΑ-ΑΠΟΛΙΘΩΜΑ ΣΑΣ !!!


    @ΑΜΩ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΟΣΙΛΟΓΗ ΤΑΓΜΑΤΑΛΗΤΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΣΑΣ, ΠΡΟΔΩΤΕΣ!!!

    ΠΑΝΤΑ ΘΑ'ΣΤΕ ΜΙΑ ΟΙΚΤΡΗ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θυμάται κανείς γιατί ο Βγενόπουλος απέλυσε το Δασκαλόπουλο από τη VIVARTIA; Για την πολυτελή ζωή που είχε με τα δεκάδες πολυτελή αυτοκίνητα για τον ίδιο και την οικογένεια του, όλα χρεωμένα στην εταιρία... Και ας μας πει επιτέλους ο Δασκαλόπουλος, που υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία και γιατί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δικαστές που αντιστέκονται στην επέλαση του ΔΝΤ.

    Τελικά, υπάρχουν και κάποιοι δικαστές οι οποίοι στέκονται στο ύψος των περιστάσεων, αντιστέκονται στις πιέσεις που ασκεί η κυβέρνηση και εκδίδουν αποφάσεις που τιμούν τους ίδιους και τη Δικαιοσύνη. Σε μια κρίσιμη περίοδο για τη χώρα, σε μια στιγμή που χιλιάδες απολύσεις έχουν γίνει ή βρίσκονται στα σκαριά και ενώ γίνεται πολύ συζήτηση για τις απομακρύνσεις δημοσίων υπαλλήλων γνωμοδότηση του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, αποφάσισε να δικαιώσει συμβασιούχους οι οποίοι ζητούσαν να παραμείνουν στις θέσεις τους.

    Συγκεκριμένα ο αντεισαγγελέας Α.Π. Γ. Κολιοκώστας ζητά να γίνονται δεκτές οι προσωρινές διαταγές των δικαστηρίων που επιβάλλουν την παραμονή συμβασιούχων στην εργασία τους. Οσοι αρνούνται να υπακούσουν απειλούνται με φυλάκιση ενός έτους. Ετσι, Δημόσιο, Οργανισμοί Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου οφείλουν να σέβονται τις αποφάσεις και τις προσωρινές διαταγές αλλιώς θα βρεθούν στη φυλακή οι υπεύθυνοι. Επίσης, το Ελεγκτικό Συνέδριο οφείλει να εγκρίνει τα χρηματικά εντάλματα των συμβασιούχων για το χρονικό διάστημα που ορίζεται στην προσωρινή διαταγή.

    Η ομπρέλα προστασίας που ανοίγουν οι δικαστικοί ουσιαστικά σημαίνει ότι όποιος απολύει παράνομα, πάει στα δικαστήρια τα οποία δικαιώνουν τον εργαζόμενο, πρέπει ο εργοδότης να συμμορφωθεί αλλιώς παραβιάζει το νόμο.

    Για να δούμε τώρα με πόση περίσκεψη θα κάνουν οι ΔΕΚΟ και οι ΟΤΑ απολύσεις κατ’ εντολή του ΔΝΤ.



    = 2 σχόλια στο Δικαστές που αντιστέκονται στην επέλαση του ΔΝΤ


    Θα πρέπει να κάνουμε μία λίστα με τους δικαστές που αντιστάθηκαν και τους δικαστές που υποτάχθηκαν. Δεν είναι όλοι ίδιοι και θα πρέπει να ξέρουμε ποιοι είναι ποιοι.

    Ελέγχονται και κρίνονται και αυτοί. Και πρέπει να το ξέρουν. Εργοδότης τους δεν είναι η κυβέρνηση, αλλά ο ελληνικός λαός, με τα λεφτά του οποίου και πληρώνονται! Και έχει κάθε δικαίωμα να γνωρίζει ποιος στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων.

    Ευτυχώς υπάρχουν ακόμα Τερτσέτηδες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ολο αυτο το συναφι των σκατομασονων πρεπει να ΣΚΑΣΕΙ επιτέλους γιατι το παρατραβηξε το σκοινι, παιζουν με την φωτιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μια διόρθωση,δεν είναι θράσος αυτό των βιομηχάνων,αλλά η πλάτη των κυβερνήσεων,που τους στηρίζει,και της κυβερνήσεις, ο μπάρμπα ΣΑΜ, που σε ότι διατάσσονται κάνουν σούζα και επικύψεις,ούτε δεκαπεντάχρονοι νά ήτανε,η τελευταία δε διαταγή είναι διαλύστε την ΕΛΛΑΔΑ,για αυτό ότι προλαβαίνει ο καθένας αρπάζει ότι βρει, για αυτό και μας ραντίζουν με τα αεροπλάνα τους, ποιος άλλος οι Αμερικάνοι ντε, ακριβώς γιατί ήμαστε φυτά,για αυτό και η αποχαύνωση-ύπνωση των Ελλήνων,θα είναι επιτυχία των δοσίλογων,ασχέτου χρώματος-κόμματος και,ηλίθιοι συνεχίστε να ρίχνετε νερό στο μύλο της επερχόμενης προδοσίας στηρίζοντας τους,και μετά, ηλίθιοι οπαδοί, θα σκοτωνόμαστε μόνοι μας δεν θα χρειασθούμε καμιά άλλη βοήθεια από το μπάρμα ΣΑΜ,συνεχίστε.Ζώα-Οπαδοί,δεν μπορώ να απαντήσω διαφορετικά,και η αλήθεια συγνώμη πονάει,απλά σκέψεις-παρατηρήσεις μεταφέρω, ΚΩΣΤΑΣ Π.Χ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 26 Νοε 2010 3:25:00 π.μ.
    Στον Δασκαλόπουλο μοίραζε απλά επιδοτήσεις.
    Οι επιδοτήσεις όπως ξέρεις δεν είναι χρήματα που φυτρώνουν απο την γή.
    Είναι χρήματα που κάποιοι τα έχουν ζητήσει απο εμένα λόγω φόρων.
    Προυπόθεση τους έβαζε να προσλάβουν προσωπικό,αλλά αν δεις έλεγχο γι αυτό, γράψε μου.
    Απλά όσο έφαγαν οι δημόσιοι άλλα τόσα έφαγαν οι Δασκαλόπουλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΟΥΝΑΡΙΑ ΣΥΦΙΛΙΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    20%
    ΑΥΞΗΣΕ ΤΟ ΧΡΕΙΣ ΣΕ ΤΡΙΣ ΜΟΝΟ
    ΜΗΝΕΣ ΤΟ ΧΡΕΟΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ
    ΟΜΟΙΩΝ ΠΟΥΣΤΗΔΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ===================================

    ΔΑΕ ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΣΟΥ
    ΖΩΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
    ____________________________________

    600 εκατομμύρια το χρόνο θα κερδίζει η Γερμανία απο την “διάσωση” της Ελλάδας.....
    ΘΕΕ ΜΟΥ !

    Και σ’αυτά άς προστεθούν τα 500 εκτατομμύρια ευρώ, που ταξιδεύουν κάθε εβδομάδα απο τις γερμανικές φίρμες στην χώρα μας, όπως Lidl, Siemens κ.λ.π., και περιέχουν τα κέρδη αφ’ενός και αφ’ετέρου τους φόρους που, σύμφωνα με την κοινοτική νομοθεσία, πληρώνουν στην χώρα απο την οποία προέρχονται.

    Απο όσα φαίνονται η Frau Merkel είναι ήδη προ πολλού ο Γιωργάκης της Γερμανίας. Εκεί αργούν πρισσότερο να καταλάβουν τί συμβαίνει και πώς παίζεται και αυτός είναι ο λόγος που ο ναζισμός τελικά γίνεται το κλειδί για το σκηνικό της “ηρεμίας” μέσα στην χώρα.

    Bravo Yorgo!
    Να χαρώ τον πατριωτισμό σου..
    Μ Π Α Σ Τ Α Ρ Δ Ο ....ΚΩΛΟΠΑΙΔΙ.

    *** παρε και τον ΧΤIΚΙΑΡΙ ΣΟΥ
    ΤΟ ΜΟΣΧΑΡΟΕΙΔΕΣ ΠΟΥ ΧΕΖΕΙ ΚΑΘΕ ΩΡΑ
    ΣΤΟ PRESS...
    BΑΛΤΟΥ ΚΑΤΙ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΓΙΑ ΤΑΠΩΜΑ
    ΣΑΝ ΑΥΤΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟS *****

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση