GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ΠΑΣΠ ΤΕΙ υπέρ των μέτρων Α. Διαμαντοπούλου...

Του Αλέξανδρου Π. Θεοδωράκου Γραμματέα ΠΑΣΠ ΤΕΙ Με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, παρακολουθήσαμε την κατάθεση από πλευράς του Υπουργείου Παιδ...

Του Αλέξανδρου Π. Θεοδωράκου
Γραμματέα ΠΑΣΠ ΤΕΙ
Με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, παρακολουθήσαμε την κατάθεση από πλευράς του Υπουργείου Παιδείας και Διά Βίου Μάθησης του σχετικού κειμένου για τις αλλαγές στην Ανώτατη Εκπαίδευση. Πάνω στο συγκεκριμένο κείμενο διαβούλευσης η ΠΑΣΠ ΤΕΙ τονίζει τα έξης :
• Για μας, είναι πολύ θετικό ότι ένας άλλος νόμος αντικαθιστά το νόμο-έκτρωμα της Νέας Δημοκρατίας, σύμφωνα και με τις προεκλογικές δεσμεύσεις της Κυβέρνησης για την απόσυρση του.
• Η κατάργηση του ορίου φοίτησης και η ενδυνάμωση του ρόλου της ακαδημαϊκής κοινότητας σχετικά με το άσυλο αποτελούν δικαίωση των αγώνων των σπουδαστών.
• Πιστεύουμε πως η φιλοσοφία του κειμένου για την πλήρη αυτοτέλεια των ιδρυμάτων της Ανώτατης Εκπαίδευσης είναι δικαίωση των πάγιων θέσεων μας.
• Για μας η ρήξη με τους εκφραστές της...
 συντήρησης στην ελληνική Ανώτατη Εκπαίδευση, το καθηγητικό κατεστημένο, μας γεμίζει αισιοδοξία πως πλέον το δόγμα «για όλα φταίνε οι φοιτητές» δεν υπάρχει.
• Είναι πολύ θετικό, το γεγονός πως η φοιτητική συμμετοχή παραμένει ως έχει στα όργανα συνδιοίκησης, αν και πρέπει να ακουστούν όλες οι απόψεις σχετικά με την εκλογή των Προέδρων και των Πρυτάνεων των Ιδρυμάτων.
Παρόλα αυτά το Υπουργείο Παιδείας οφείλει να δώσει απαντήσεις πάνω σε συγκεκριμένα ζητήματα που αφορούν την επαγγελματική κατοχύρωση των σπουδαστών και αποφοίτων των ΤΕΙ. Πιστεύουμε πως χωρίς επαγγελματικά δικαιώματα, επαρκή χρηματοδότηση κι αυτόνομα μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών οι οποιεσδήποτε αλλαγές και ρήξεις είναι άνευ ουσίας. Καλούμε την κυβέρνηση στην άμεση έκδοση των επαγγελματικών δικαιωμάτων.
Τέλος, εντύπωση μας προκαλεί η ανακοίνωση της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ σχετικά με το κείμενο διαβούλευσης. Πραγματικά οι υπάλληλοι του καθηγητικού κατεστημένου επιτελούν καλά τον ρόλο τους. Προσοχή όμως. Σε καιρούς διαφάνειας οι σχέσεις εργοδότη (καθηγητή)- εργαζομένου (ΔΑΠ-ΝΔΦΚ), πρέπει να δημοσιοποιούνται. Και θα δημοσιοποιηθούν. Ας προσέξουν καλά, όταν μιλούν εν ονόματι των απλών φοιτητών.

15 σχόλια

  1. ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥΣ
    ΑΛΛΑ ΧΕΣΤΟ.

    ΥΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥΣ.

    Ο ΚΩΛΟΣ ΜΟΝΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ
    ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΜ ΜΕΡΟΚΑΜΜΑΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΕ ΝΥΧΤΑ ΜΕΡΑ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙΑ ΚΑΙ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΡΩΥΗΣΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΣΕΚΕΡΗ ΓΙΑ 100.000ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ,ΑΦΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΑΙΜΟΥ.ΕΣΤΕΙΛΕ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΜΟΝΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ. ΑΡΑΓΕ ΤΙ ΝΑ ΕΚΡΥΒΑΝ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ .ΤΡΕΜΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΜΑΘΕΥΤΕΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΝΟΣ.ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΤΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΤΕΙ ΠΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΤΥΧΙΟ, ΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΟΡΙΟ , ΣΠΟΥΔΩΝ.ΕΣΥ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΒΡΗΚΕΣ ΤΡΥΠΑ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΣΕΣ ,ΠΟΥ ΒΡΗΚΕΣ ΤΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΕΚΤΗΣΕΣ ΑΚΙΝΗΤΑ ,ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΖΩΗ.ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ.ΠΑΤΑΤΕ ΤΟΥΣ ΑΔΥΝΑΜΟΥΣ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΔΕΞΙΟΡΩΣΟΦΑΣΙΣΤΕΣ. .ΕΣΕΙΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΠΛΟΥΤΗ ,ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ,ΤΟΥΒΛΑ ΞΕΤΟΥΒΛΑ ΤΑ ΜΠΑΖΕΤΑΙ . ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΕΙΤΑΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΙ.ΠΟΣΟΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΠΤΥΧΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΝ ,ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΔΙΑΒΛΗΤΟ ΤΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ.ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΔΩΣΩ ΝΑ ΤΟ ΦΑΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. NA MOY ZH ΣΕΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ .Ο ΡΕΜΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΟΣ ,ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΤΟΜ ΝΤΙΛΕΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΠΟΙΝΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ ΑΠΟ 5- 99 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΞΕΠΛΥΜΑ ΧΡΗΜΑΤΟΣ.ΕΛΑΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ ΝΑ ΣΩΣΕΤΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΚΑΙ ΑΣ ΤΑ ΠΑΝΑΘΛΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΣΑΣ ΒΡΙΖΟΥΝ.ΕΛΑΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ .ΕΚΛΕΨΕΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΤΩΝ ΚΛΟΠΙΜΑΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕΣΑ. ΕΣΩ ΕΝΑΝ ΑΛ ΚΑΠΟΝΕ ΚΑΚΟΠΟΙΟ ΧΩΣΑΤΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ.ΕΙΧΕ ΔΙΑΦΘΕΙΡΕΙ ΤΟΣΕΣ ,ΑΡΧΕΣ ΑΛΛΑ ΒΡΗΚΑΤΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΟΠΛΙΣΕΤΑΙ.ΕΧΕΤΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΘΑΥΜΑΣΤΗ.ΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΕΙΔΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑ ΔΕΝ ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ.ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στην Ελλάδα,
    ενώ η Κρίση είναι του δημοσίου τομέα, την πληρώνουνε οι εργαζόμενοι (και κακοπληρωμένοι) στον ιδιωτικό τομέα…
    Τους δημοσίους που παίρνουν μινιμουμ 1.700 Ευρώ συν 45 επιδόματα δεν τολμά να τους αγγίξει κανείς…

    Για διώξε καμιά 400.000 κηφήνες με συνοπτικές διαδικασίες χωρίς καμία αποζημίωση να δεις πως φτιάχνεις την οικονομία!
    Κάντε το λογαριασμό να δείτε πόσα δις το χρόνο είναι τα μισθολόγια…

    Όταν προσελήφθησαν ρουσφετολογικά θα έπρεπε να ξέρουν οτι έχουν ημερομηνία λήξεως η οποία έχει τώρα ξεπεραστεί!
    Δεν προσφέρουν απολύτως κανένα έργο, δεν έχουν αντικείμενο και το μόνο που κάνουν είναι να προσπαθούν να “βάλουν” κι άλλους στο Δημόσιο…

    Έχει βαρεθεί η ψυχή μου να βλέπω εκπαιδευτικούς να απεργούν στο Σύνταγμα, οι οποίοι παίρνουν 1.800 Ευρώ μηνιαίως, δουλεύουνε 3 ώρες την ημέρα δηλαδή 20 τη βδομάδα, έχουν 5 μήνες το χρόνο διακοπές και επιπλέον έχουν ρημάξει και τον κόσμο στα ιδιαίτερα με 40 Ευρώ ΜΑΥΡΑ την ώρα…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτοι οι αλητες της αλητοσυμμοριας πασοκ(σκυλια) θα ξεσκισουν το δανειο του ΔΝΤ, θα κλεψουν τα δικα μας λεφτα και μετα θα την κανουν ομορφα και ωραια!! (κ. Τζων)

    ΟΧΙ, ΕΔΩ ΕΙΣΑΙ ΛΑΘΟΣ!!! ΟΜΟΡΦΑ ΚΙ ΩΡΑΙΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ Ο ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ ΣΑΣ, ΠΟΥ ΑΦΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΕ ΚΑΙ ΚΡΥΦΤΗΚΕ ΣΤΟ ΛΑΓΟΥΜΙ ΤΟΥ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ!!!!

    ΘΑΥΜΑΖΩ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΟΥ («αλητες της αλητοσυμμοριας πασοκ(σκυλια)»), ΒΡΩΜΕΡΟ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΕΣ ΕΡΠΕΤΟ κ. Τζων.

    ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΟ, Ο ΤΑΓΜΑΤΑΛΗΤΗΣ, ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΣ ΚΑΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΣ ΠΑΠΠΟΥΣ ΣΟΥ (και μην πας να τον βγάλεις λάδι, ότι πήγε τάχαμ εξορία- τα σκυλια των Ναζί, οι ρουφιάνοι και οι δοσίλογοι δεν πηγαίναν εξορία), ΠΟΣΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΡΦΩΣΕ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΑΖΕ Η Ο.Π.Λ.Α., ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΝΕΙΜΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΔΩΤΗ, ΚΡΥΒΟΤΑΝ ΜΕΣ ΣΤΗ ΚΟΜΑΝΤΑΤΟΥΡ, ΣΤΟΥΣ ΠΑΤΡΩΝΕΣ ΤΟΥ Ή ΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΚΙ ΕΓΛΥΦΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΗΣ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗΣ, ΟΤΑΝ Ο ΛΑΟΣ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΝ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ???
    ΟΧΙ ΕΝΑΣ, ΠΟΛΛΟΙ ΜΕΛΙΓΑΛΑΔΕΣ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ, ΒΡΩΜΕΡΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΦΑΣΙΣΤΕΣ!!!

    «Ενα Παπαδοπουλο χρειαζομαστε να βαλει καποια ταξη..
    Συλληψη και αμεση εκτελεση τους
    μπασταρδους...» (κ. Τζων)


    Α, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΑΝΕΡΗ ΧΟΥΝΤΟΠΟΥΤΑΝΑ ο κ. Τζων μας… ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ!!!

    Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ, ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΚΑΙ ΒΡΩΜΕΡΟ ΚΩΘΩΝΙ, ΠΟΥ ΑΦΟΥ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΕΙΝΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΒΡΙΣΚΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΛΛΟΥ, ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΟΜΠΑΝΗΣ, ΕΓΙΝΕ ΛΟΓΩ “ΚΑΘΑΡΟΥ” ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΜΗΤΡΩΟΥ, ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ (Ή ΕΣΑΤΖΗΣ), ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΚΙ ΑΓΑΜΗΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΓΕΜΑΤΟΥΣ ΚΟΜΠΛΕΞ, ΠΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕΤΑΙ, ΔΙΕΓΕΙΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΞΕΣΠΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΕ ΠΑΤΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΦΤΕΡΝΕΣ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΠΟΥ ΤΙΣ ΣΑΠΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΜΕ ΒΕΡΓΕΣ ΚΑΙ ΞΥΛΑ ΚΑΙ ΦΤΑΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΕ ΟΡΓΑΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΔΙΣΜΟ ΤΟΥΣ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΚΑΘΗΚΙΑ!!

    ΟΥΣΤ, ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΒΡΩΜΕΡΟΙ ΧΟΥΝΤΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΚΟΜΜΑ-ΑΠΟΛΙΘΩΜΑ ΣΑΣ !!!

    ΠΑΝΤΑ ΘΑ'ΣΤΕ ΜΙΑ ΟΙΚΤΡΗ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αφού μετατρέψατε όλα τά ΑΕΙ,επί 30 χρόνια,σέ μπουρδέλα τής οδού ΥΠΟ-ΚΡΑΤΟΥΣ,τώρα σάς έπιασε ό ""πόνος"", διά τήν βελτίωσίν τους!!!!!
    Νταβατζήδες!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κατάλαβα καλά θα υπάρχουν αιώνιοι φοιτητές και θα πριμοδοτούνται από το δημόσιο?
    Τα χρόνια φοίτησης θα λογίζονται ως χρόνος εργασίας για την συνταξιοδότηση?
    Θα υπάρχει όριο ηλικίας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η κυβέρνηση και το GAP τα πηγαίνουν περίφημα.
    Βαδίζουν επάξια στον δρόμο του Τσαουσέσκου.
    Έτσι, συνεχίστε!




    Ο Tσαουσέσκου, θυμάσαι τι τέλος είχε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σοβαρή δουλειά γίνεται,ενδυναμώνεται ο ρόλος της ακαδημαικής κοινότητας!
    Τι μυαλό διαθέτεις φίλε, που το βρήκες, ο αιώνιος φοιτητής τα κάνει όλα αυτά?
    Κανονικά πρέπει τα χρόνια να πιάνονται διπλά και μετά εικοσαετία να παίρνει πλήρη σύνταξη!
    Τέτοια επιστημονικά κατασκευάσματα θέλει το μυαλό σου.
    Μπράβο!
    Φώναξε τώρα τους παλαμοκρούστες να σε σιγοντάρουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΥΤΗΣ ΚΙΣΣΙΝΓΚΕΡ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΣΑΝ ΚΥΡΙΑ ΓΛΩΣΣΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ
    Η ΑΑ[ΝΟΥΛΑ] ΤΑΒΑΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Α ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ!!!!!!!!!
    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ
    Η ΑΑ[ΝΟΥΛΑ] ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ...
    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ [Ο ΧΕΝΡΥ]
    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΤΗΝ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΟΡΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΠΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ
    Η ΑΑ[ΝΟΥΛΑ] ΑΜΕΣΩΣ ΠΙΣΤΑ ΥΠΑΚΟΥΣΕ
    ΜΠΡΑΒΟ ΑΑΝΟΥΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΝΕΟΛΑΙΟΙ
    ΝΑ ΤΗ ΧΑΙΡΕΣΤς
    [ΕΝΑ ΠΑΛΑΙΟ ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΠΑΣΟΚ]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΡΟΥΦΙΑΝΙΑΣ ΤΗΣ ΜΕΙΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ ΤΩΝ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ ΒΑΘΙΑ ΘΡΗΣΚΕΥΟΜΕΝΩΝ ..ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ..ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ..ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΚΟΥΒΑΛΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΡΕΤΣΙΝΙΕΣ...ΓΙΑ ΚΡΕΜΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΡΕ..ΟΥΣΤ ..ΓΑΛΑΖΙΑ-ΠΡΑΣΙΝΗ ΜΑΦΙΑ..ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΠΟΥ ΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΛΑ Η ΣΟΥΦΡΑ ΣΟΥ
    ΠΑΣΟΚΟΠΟΥΣΤΡΑΚΙ
    ΝΑ ΞΕΣΚΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΩΣ!
    ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΨΟΦΗΣΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΠΟΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΞΙΑ

    ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΗΣ!!!


    ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ, ΤΑΓΜΑΤΑΛΗΤΕΣ, ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΚΑΡΦΩΝΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕ Η Ο.Π.Λ.Α., ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΝΕΙΜΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΟΥΣ ΒΡΩΜΕΡΟΥΣ ΠΡΟΔΩΤΕΣ, ΑΥΤΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΝ ΜΕΣ ΣΤΗ ΚΟΜΑΝΤΑΤΟΥΡ, ΣΤΟΥΣ ΠΑΤΡΩΝΕΣ ΤΟΥΣ Ή ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΚΙ ΕΓΛΥΦΑΝ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΗΣ ΓΑΜΙΟΛΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑΣ- ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗΣ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΝ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!

    ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ, ΠΟΥ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΕΦΤΑΝ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΠΕΘΑΙΝΑΝ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΕΞΙΑ ΚΤΗΝΗ ΘΗΣΑΥΡΙΖΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΥΦΑΡΙΑ ΤΟΥΣ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΜΠΙΖΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΑΖΙ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ!!!

    ΟΧΙ ΕΝΑΣ, ΠΟΛΛΟΙ ΜΕΛΙΓΑΛΑΔΕΣ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ, ΒΡΩΜΕΡΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΦΑΣΙΣΤΕΣ!!!

    ΟΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΤΟΥΣ, ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΑΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΡΩΜΕΡΑ ΚΩΘΩΝΙΑ, ΠΟΥ ΑΦΟΥ ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΠΟΡΩΝΤΑΣ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΛΛΟΥ, ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΤΣΟΜΠΑΝΗΔΕΣ, ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΛΟΓΩ “ΚΑΘΑΡΟΥ” ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΜΗΤΡΩΟΥ, «ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ»- ΒΑΣΑΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΕΣ, ΑΓΡΟΦΥΛΑΚΕΣ, ΕΣΑΤΖΗΔΕΣ, ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΟΥΣ, ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ ΚΙ ΑΓΑΜΗΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΓΕΜΑΤΟΥΣ ΚΟΜΠΛΕΞ, ΠΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕΤΑΙ, ΔΙΕΓΕΙΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΞΕΣΠΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΕ ΠΑΤΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΦΤΕΡΝΕΣ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΠΟΥ ΤΙΣ ΣΑΠΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΜΕ ΒΕΡΓΕΣ ΚΑΙ ΞΥΛΑ ΚΑΙ ΦΤΑΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΕ ΟΡΓΑΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΔΙΣΜΟ ΤΟΥΣ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΚΑΘΗΚΙΑ!!

    ΟΥΣΤ, ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΒΡΩΜΕΡΟΙ ΧΟΥΝΤΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΚΟΜΜΑ-ΑΠΟΛΙΘΩΜΑ ΣΑΣ !!!


    @ΑΜΩ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΟΣΙΛΟΓΗ ΤΑΓΜΑΤΑΛΗΤΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΣΑΣ, ΠΡΟΔΩΤΕΣ!!!

    ΠΑΝΤΑ ΘΑ'ΣΤΕ ΜΙΑ ΟΙΚΤΡΗ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η κυβέρνηση και το GAP τα πηγαίνουν περίφημα.
    Βαδίζουν επάξια στον δρόμο του Τσαουσέσκου.
    Έτσι, συνεχίστε!

    Ο Tσαουσέσκου, θυμάσαι τι τέλος είχε.

    ΟΧΙ..ΟΧΙ.... ΕΣΥ ΡΕ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ
    ΚΑΨΑΜΠΕΛΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ
    ΓΙΟΥΦΤΙΣΑΣ ΜΕ ΑΡΑΠΗ ΜΑΥΡΟ.

    ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟ ΑΠΟΒΛΑΚΩΜΕΝΟ
    ΑΠΟ ΤΑ ΓΑΜΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΨΩΛΟΧΥΜΜΑΤΑ
    ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΅ΤΥΧΗ΅

    Γ Ι Α Τ Ι ΡΕ ΣΤΡΑΒΟΧΤΜΕΝΟ ΑΡΡΩΣΤΟ
    ΨΩΛΟΧΥΜΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΡΩΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ
    ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΣΥΜΕΦΕΡΟΥΝ.. ΜΟΥΝΑ !

    ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΝΑ ΣΕ ΧΥΝΟΥΝ
    ΘΑ ΠΑΧΕΙΝΕΙΣ...ΣΙΧΑΜΕΡΟ ΒΡΟΜΕΡΟ ΟΝ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΑΝΤΑ ΘΑ'ΣΤΕ ΜΙΑ ΟΙΚΤΡΗ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ!!!

    26 Νοε 2010 10:50:00 π.μ.


    Ό θεός διά νά τιμωρήση τούς Αιγύπτιους/Φαραώ,τούς έστειλλε τίς ""δέκα πληγές"" ,ενώ σέ ΄μάς,διά χειρότερη τών Αιγυπτίων τιμωρία, έστειλλε τίς πληγές :
    ""τόν αρχιμαφιόζο σιδερένιο,τό ΠΑΣΟΚ,τόν καρατζαφυρεπουστάρα,τούς συνδικαλιστές τρωκτικά καί τούς λάθρο!!!!!!"".

    Ανίατη ή ασθένειά/πληγή σου,μουνοχυσιά πράσινης σκύλας,ράτσας laliotius akius mantelius tsoukatius pagalopigius zivagos lamogios pasokus-pasokus!!!

    Στήν Σπιναλόγκα τρωγλοδύτες,τρωκτικά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση