GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα μαζεύουν τώρα οι Αυστριακοί για την τρίτη δόση του δανείου...

Χαμήλωσε τους τόνους σε σχέση με το ενδεχόμενο μη καταβολής του μεριδίου της χώρας του στην τρίτη δόση του δανείου προς την Ελλάδα επιχείρη...

Χαμήλωσε τους τόνους σε σχέση με το ενδεχόμενο μη καταβολής του μεριδίου της χώρας του στην τρίτη δόση του δανείου προς την Ελλάδα επιχείρησε ο Αυστριακός υπουργός Οικονομικών, χωρίς ωστόσο να αίρει την προειδοποίησή του. Προσερχόμενος στο Eurogroup στις Βρυξέλλες ο υπουργός Οικονομικών της Αυστρίας Γιόζεφ Περλ δήλωσε ότι η χώρα του θα καταβάλει στην Ελλάδα το μερίδιο της οικονομικής βοήθειας που της αναλογεί, εφόσον η Αθήνα εκπληρώσει τις υποχρεώσεις που απορρέουν από το μνημόνιο με την ΕΕ και το ΔΝΤ «Αν η Ελλάδα δεν εκπληρώσει συγκεκριμένους όρους, θα πρέπει να το συζητήσουμε, αλλά...
 είμαι έτοιμος να καταβάλω την δόση μας, αν τα νούμερα είναι σωστά». «Δεν είμαστε μόνο εμείς υποχρεωμένοι να πληρώσουμε, είναι και αυτοί υποχρεωμένοι τα νούμερά τους να είναι σωστά ... Η Ελλάδα βρίσκεται στον σωστό δρόμο, όχι όμως 100%». Η δήλωσή του νωρίτερα ήταν πιο σκληρή, καθώς σημείωνε πως η Αθήνα δεν τήρησε τις υποχρεώσεις για την ανόρθωση των δημόσιων οικονομικών της και τόνιζε πως «τα δεδομένα που έχουμε δεν μας δίνουν κανέναν λόγο για να εγκρίνουμε τη δόση του Δεκεμβρίου».
Ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε σχολίαζοντας τις χθεσινές δηλώσεις του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου από το Παρίσι, απάντησε ότι ακούγοντας τις δηλώσεις του σκέφθηκε ότι η Ελλάδα έχει λάβει περισσή αλληλεγγύη από την Ευρώπη και τη Γερμανία, πρόσθετοντας ότι η αλληλεγγύη δεν είναι μονόδρομος.
Ο κ. Παπανδρέου  προειδοποίησε το Βερολίνο ότι η ανυποχώρητη στάση του θέτει σε κίνδυνο χρεοκοπίας χώρες της ευρωζώνης. «Αυτό θα δημιουργήσει ανοδικό σπιράλ επιτοκίων για χώρες που φαίνονται να βρίσκονται σε δύσκολη κατάσταση, όπως η Ιρλανδία και η Πορτογαλία», εκτίμησε, τονίζοντας ότι αν η Γερμανία επιμένει σε αυτή τη λογική, οι συνέπειες θα μπορούσαν να «τσακίσουν» κάποιες χώρες, ωθώντας τις οικονομίες τους στη χρεοκοπία.

10 σχόλια

  1. Εδώ και τώρα να απολυθούν με πράξη νομοθετικού περιεχομένου, ΑΠΑΝΤΕΣ οι δημόσιοι υπάλληλοι-ΔΕΚΟ που διορίστηκαν με το περίφημο "μέσο" του Α ή του Β βουλευτή είτε του ΠΑΣΟΚ είτε της ΝΔ.
    Αν χρειάζεται, να προσληφθούν νέοι εργαζόμενοι μέσω ΑΣΕΠ και οι καλοβολεμένοι για τόσα χρόνια να πάνε να βρουν άλλη δουλειά να
    κάνουν.....


    Τιμωρός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε χαχόλοι δεν καταλαβαίνετε οτι παίζουν θέατρο Αυστριακοί, Γερμανοί και ο δικός μας ο βραβευθείς απ΄αυτούς ΓΑΠ.

    Μόλις τελειώσαν οι εκλογές ξεκίνησαν οι πιέσεις για να βγεί σε λίγο ο ΓΑΠ και να αναιρέσει όσα έλεγε περί μη απολύσεων, μη αυξήσεων κλπ.

    ΞΥΠΝΗΣΤΕ ρεεεεε που σας έπιασε το πατριωτικό.
    μπεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΑΝΣΛΟΥΣ ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ!!!! Η ΜΠΟΥΤΕΡΛΑΝΤ ΝΑΣ ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ. ΤΟ ΛΙΝΤΣ Η ΓΕΝΝΕΤΕΙΡΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΑΘΙΚΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ ΣΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ ΟΥΝΝΟΥΣ.
    ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΡΩΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΜΕ ΠΛΑΤΕΣ ΑΛΛΩΝ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΑΚΟΜΗ ΕΝΩΜΕΝΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΙΣΧΥΡΩΝ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΑΔΥΝΑΤΩΝ ΚΑΙ ΦΕΟΥΔΑΡΧΙΚΕΣ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ.
    Η ΒΑΛΙΤΣΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΑΚΡΙΑ ΤΟ ΝΤΟΜΙΝΟ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ. ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΧΡΕΩΜΕΝΕΣ ΩΣ ΤΑ ΜΠΟΥΝΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΤΣΑΤΣΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ Η ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ 2,2 ΤΡΙΣ ΕΥΡΩ!!!ΓΙΑΥΤΟ ΤΡΕΜΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΤΟΥΣ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΥΠΟΤΙΜΗΘΕΙ ΤΟ ΕΥΡΩ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΔΟΛΛΑΡΙΟΥ Η ΚΟΠΕΙ ΕΥΡΩ ΚΤΥΠΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΟ ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ,ΣΤΙΒΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ, ΑΦΟΥ ΑΠΟΒΙΟΜΗΧΑΝΗΣΑΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΣΑΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΑΝΤΙ ΠΙΝΑΚΙΟΥ ΦΑΚΗΣ.
    ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΧΩΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥΣ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ ΠΗΡΑΝ ΤΟΝ ΑΜΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΑΛΙ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ.
    Ο ΝΟΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΒΟΡΡΑΣ ΤΩΝ ΑΛΚΟΟΛΙΚΩΝ.
    ΓΑΛΛΙΑ,ΙΣΠΑΝΙΑ,ΠΟΡΤΟΓΑΛΛΙΑ,ΙΤΑΛΙΑ,
    ΕΛΛΑΔΑ ΤΑΙΖΕΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΒΟΡΡΑ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ ΔΕΝ ΦΥΤΡΩΝΕΙ. Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΒΑΡΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΘΕΤΙΚΟ ΙΣΟΖΥΓΙΟ ΣΥΝΝΑΛΑΓΩΝ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΞΙΑΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΓΟΥΝ. ΣΕ ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΣΥΝΗΓΟΡΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΑΠΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΜΙΑΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΚΑΙ ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ. ΠΑΠΑΡΙΑ!!!ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΗΤΑΝ ΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.ΑΡΓΑ ΤΗΝ ΠΗΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ Ο ΣΑΡΚΟΖΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΚΑΙ ΙΣΟΡΡΟΠΕΙ ΣΕ ΤΕΝΤΩΜΕΝΟ ΣΚΟΙΝΙ ΜΕ ΔΥΣΜΕΝΕΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΑΛΛΟΥΣ.
    ΕΤΣΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΗ ΑΥΤΗ Η ΕΝΩΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΑΝ ΚΟΙΝΗ ΑΓΟΡΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ. ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΕΣ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΚΑΘΙΣΤΑ ΑΔΥΝΑΤΗ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ.
    ΤΩΡΑ ΚΑΤΙ ΑΥΣΤΡΙΑΚΟΙ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΙΧΑΛΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΛΑΟΣ ΖΗΤΑ ΤΖΑΜΙ ΣΤΗΝ ΕΚΑΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κράξιμο σήμερα το απόγευμα στους εκπροσώπους της Τροϊκας στη Κηφισίας

    Σήμερα το απόγευμα στις 16.15 περίπου οι τρεις εκπρόσωποι της τρόικας (Poul Thomsen, Servaas Deroose, Klaus Masuch) βρέθηκαν στο κτίριο της ΓΓΑ (Γενική Γραμματεία Αθλητισμού) επί της λεοφώρου Κηφισίας.

    Ομάδα συντρόφων που είχε πληροφορηθεί την άφιξή της βρέθηκε εκεί και γιουχάισε και προπηλάκισε το τρίο μπροστά στα μάτια των σαστισμένων τους σεκιουριτάδων.

    Ούτε στα "διακριτικά" σας αυτοκίνητα τύπου skoda και fiat punto μπορείτε να τους κυκλοφορείτε πιά, ούτε σε ταξί, στο οποίο επιβιβάστηκε ο απόλυτα σαστισμένος εντιμότατος κύριος Poul.

    Ανοχή τέλος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλώς ή κακώς,
    οί ναζί είναι Αυστριακοί.ΤΩΡΑ.
    Τό μνήμα τού πατέρα Χίτλερ δέν
    έχει εντοπισθεί,αφού τό φρόντισε
    ο ίδιος.Ο υιός.Τό ανέσκαψε.
    Δέν ήθελε νά διαρεύσει ότι ο
    μπαμπάς ήταν Εβραίος.
    Από τή μεριά παπού.Μισό-μισό.
    Διάβασε ρέ νυχτοπούλι...διάβασε..
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΝΘΙΜΕ...ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ...Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ!!!

    ΠΑΡΤΕ ΤΑ @@ ΜΑΣ ΦΑΣΙΣΤΟΣΚΥΛΑ, ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΙ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΑ!!!

    Α, ΡΕ ΓΕΛΙΟ ΠΟΥ ΡΙΧΝΩ ΜΕ ΤΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΕΝΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΩΝ "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΩΝ"- ΓΛΥΦΟΣΟΥΦΡΙΔΩΝ ΤΗΣ ΤΒ 100!!! ΧΑ, ΧΑ, ΧΑ..Χ ΑΑΑ!!!

    ΘΑ'ΠΡΕΠΕ ΝΑΤΟΥΣ ΒΛΕΠΑΤΕ "ΠΟΣΟ" ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!!!

    ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΗΔΕΙΑ!!!!

    ΔΕΞΙΟΙ: ΑΧΡΗΣΤΟΙ, ΑΧΡΕΙΟΙ, ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ, ΑΝΙΚΑΝΟΙ, ΑΛΛΑ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΚΛΕΦΤΕΣ!!!!


    **********************************


    ΕΣΥ ΒΡΩΜΕΡΟ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΒΡΙΖΕΙΣ, ΠΗΡΕΣ ΤΑ @@ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ Χ…Α ΜΕΣΑ!!!

    ΑΑΑΧ, ΠΟΝΑΕΙ Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΚΙ Ο ΚΑΜΙΝΗΣ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕ???

    .ΑΜΩ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΤΗ ΝΟΥΔΟΥΛΑ ΣΑΣ, ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΙ-ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΒΡΩΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αν κάτι γίνεται εμφανές είναι η αμηχανία και η οργή της Υπερσυντηρητικής Δεξιάς της πόλης.
    Η βολεμένη και τηλεορασόπληκτη κάστα είχε ευδοκιμήσει μες στην αδράνεια και τη διαφθορά.
    Το πολιτικό τους πλαίσιο: ένα μίγμα από εθνικιστικά κλισέ και φοβίες, λαϊκισμό, άγνοια των διεθνών τάσεων και απολύτως επιφανειακή αντίληψη των πραγμάτων.
    Μόνον έτσι μπορεί να εξηγηθεί ότι δεν καταθλίβονται από την απαράδεκτη ποιότητα ζωής στην πόλη, από το τεράστιο χρέος με το οποίο επιβαρύνθηκε ο δήμος, από την πολιτιστική στασιμότητα και τη θεσμική αποσάθρωση.

    Ευτυχώς, όμως, οι Αθηναίοι και οι Θεσσαλονικείς αποφάσισαν να απολυμάνουν πολιτικά τις πόλεις τους.
    Και τώρα αρθρόποδα, παράσιτα, ερπετά και λοιπά χαμερπή της τοπικής πολιτικής ας αποσυρθούν στους υπονόμους της κοινωνίας, όπου ανήκουν. ..

    ΒΡΕ ΟΥΣΤ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μάλλον οι απανταχού τράπεζες χρειάζονται μια επίθεση α λα Eric Cantona:
    http://www.youtube.com/watch?v=m089iN5tFYA
    ERIC CANTONA KILL THE BANKS

    Καπετάν Μακρύς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΕΙΤΕ ΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ


    ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ ΣΤΟ ΔΝΤ.

    ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ

    ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΣΥΝΕΧΗ ΚΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ ΕΜΠΑΙΓΜΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ , ΜΑΣ ΒΑΖΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση