GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ήττα για αγροτοσυνδικαλιστές...

Στους χαμένους της εκλογικής αναμέτρησης ανήκει ο γνωστός αγροτοσυνδικαλιστής Θανάσης Κοκκινούλης που διεκδικούσε τον καλλικράτειο Δήμο Κιλε...

Στους χαμένους της εκλογικής αναμέτρησης ανήκει ο γνωστός αγροτοσυνδικαλιστής Θανάσης Κοκκινούλης που διεκδικούσε τον καλλικράτειο Δήμο Κιλελέρ στη Λάρισα. Δήμαρχος εξελέγη ο Ρίζος Κομήτσας, πρώην δήμαρχος Νίκαιας, που είχε τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ. Επικράτησε του κ. Κοκκινούλη με ποσοστό 55,89%, ενώ είχε έρθει πρώτος και την περασμένη Κυριακή, έχοντας προβάδισμα περίπου 5 ποσοστιαίων μονάδων έναντι του κ. Κοκκινούλη. Στο δήμο Τυρνάβου ηττήθηκε και ο...
αγροσυνδικαλιστής Θανάσης Νασίκας.
Πηγή: ΝΕΑ

5 σχόλια

  1. ΓΙΑΤΙ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΗΣ ΓΕΜΟΠ-ΔΕΗ ΓΑΥΓΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΙΤΕ .
    ΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΘΕΛΕΤΕ ΤΗΝ ΔΕΗ ΓΙΑ ΠΑΡΤΙ ΣΑΣ,ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΕΤΡΑΠΑΧΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΜΕΓΜΑ ΣΥΝΕΧΕΣ.ΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ Ο Ι ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΓΔΑΡΕΙ.ΓΥΦΤΟΙ ΑΧΟΡΤΑΓΟΙ .ΒΓΑΛΑΤΕ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΟΝΟΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΒΡΩΜΕΡΑ ΟΡΝΕΑ.ΔΩΣΕ ΘΑΡΡΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΑΤΗ ΝΑ Σ΄/ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ. ΤΕΜΠΕΛΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΕΧΕΤΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΟΥΛΑΤΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΠΑΡΤΙ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αί ψήφοι πάνε μέ τά στρέματα?
    Όπως οί επιδοτήσεις πού υποχρεούμαι
    καί υποχρεούσαι νά επιστρέψεις
    στήν Ε.Ε.?
    Κάτι δίς ξεκοκάλησαν οί μεγαλο-
    αγρότες καί τώρα καλούμασθε νά
    τά επιστρέψουμε.Κοροϊδάρες.
    Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΈΑΣ ΑΚΟΜΗ ΤΑΥΤΟΠΟΙΕΙ
    ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΜΕ ΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ.
    Ατιμωρησία πολιτικών,χορηγών καί
    χορηγούμενων.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολλά συγχαρητήρια σε όσους ψήφισαν τους υποψήφιους του ΠΑΣΟΚ στις πρόσφατες εκλογές ή τον “αγωνιστή” και “αντάρτη” Δημαρά:

    Με αυτόν τον τρόπο φόβισαν τόσο πολύ το Γιωργάκη που τον ανάγκασαν να τηρήσει την προεκλογική του δέσμευση ότι αποκλείεται να πάρει νέα μέτρα !!!

    Για μία ακόμη φορά μπράβο στους ανθρώπους που “ξεγελάστηκαν” από το Jeffrey (πολλοστή φορά) ή τους παρατρεχάμενούς του!!!

    Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς σε όσους απείχαν στις πρόσφατες εκλογές απ’ όλους τους πολιτικούς χώρους, διότι οι λύσεις που μου προσέφεραν ήταν πραγματικά ανεκτίμητες.

    Περιμένω να δω εάν θα δώσουν την ίδια πρωτοποριακή λύση της αποχής και στις επικείμενες αυξήσεις στη ΔΕΗ, στο ΦΠΑ, στο πετρέλαιο θέρμανσης, στη βενζίνη, στα τσιγάρα, στις μειώσεις μισθών και συντάξεων, στα λουκέτα, στις απολύσεις, την υποαασχόληση κλπ !!!

    Πάντα τέτοια παιδιά, ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι Κύριοι αυτοί που αναφέρετε μαζί με τον σύντροφό τους Μπούτα του ΚΚΕ καθώς και τον ανεκδιήγητο εκείνο αποτυχώντα βουλευτή της ΝΔ κ. Κατσαρό, ευθύνονται σε μεγάλο βαθμό γιά το μπάχαλο στον ΕΛΓΑ που αν δεν κάνω λάθος ο κ,Πρόεδρος Κατσαρός τον παρέλαβε το 2004 με περίσσευμα 60 εκατομμύρια ευρώ και τον παρέδωσε το 2009 με έλλειμα πάνω από 4 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΑ !!!!ευρώ.
    Γιαυτήν όμως την καραμπινάτη κακοδιοίκηση δεν άκουσα τίποτε από τους συντρόφους του ΠΑΣΟΚ γιά εξεταστική ή έστω παραπομπή και έλεγχο των πεπραγμένων από τη Δικαιοσύνη !!!
    Αν κάνω λάθος και δεν είναι έτσι ας με διορθώσει κάποιος και θα ζητήσω ειλικρινά συγγνώμη από τους παραπάνω .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση