GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νεα κινητοποίηση ενάντια στα διόδια...

Από το ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ    Την Κυριακή 28 Νοεμβρίου συμμετέχουμε μαζί με την Επιτροπή Αγώνα Μαρουσιού - Πεύκης Ενάντια στα διόδια στην συγ...

Από το ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ  
Την Κυριακή 28 Νοεμβρίου συμμετέχουμε μαζί με την Επιτροπή Αγώνα Μαρουσιού - Πεύκης Ενάντια στα διόδια στην συγκέντρωση του Πανελλαδικού Συντονιστικού ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ.
Οι εταιρίες σε πλήρη αποθράσυνση ανακοινώνουν αυξήσεις πάνω απο 40% για το 2011. Παράλληλα ετοιμάζονται να εγκαταστήσουν σταθμούς νέων διοδίων στους κόμβους Λυκόβρυσης, Καλυφτάκη, Βαρυμπόμπης και Αγίου Στεφάνου όπως προβλέπεται στις συμβάσεις παραχώρησης. Στην Αττική Οδό συνεχίζουν να εισπράττουν διόδια όταν έχουν ήδη υπερκαλύψει το κόστος κατασκευής και έχουν αποκομίσει τεράστια κέρδη. Συνεχίζουν τις αυξήσεις όταν οι εργαζόμενοι επωμίζονται μειώσεις μισθών και ανεργία. Μπορούμε να τους σταματήσουμε! Συντονιζόμαστε στους κοινούς αγώνες ενάντια σε όλα τα διόδια.
Καλούμε σε αγωνιστική συστράτευση όλους τους συμπολίτες μας, τους κατοίκους και τους εργαζόμενους στο Μαρούσι και τους γύρω δήμους. Την Κυριακή 28 Νοεμβρίου οργανώνουμε αυτοκινητοπομπή απο το Μαρούσι μέχρι το Μώλο Φθιώτιδας. Συμβολικά θα ανοίξουμε τα διόδια της ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ στον...
 κόμβο με τη Λεωφ. Κηφισού. Στη συνέχεια σε συντονισμό με κατοίκους των Αφιδνών θα ανοίξουμε τα διόδια στον κόμβο Αφιδνών και θα συνεχίσουμε μέχρι το Μώλο.
Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν με δικό τους ΙΧ, ήτε μπορούν να μεταφέρουν με το ΙΧ τους άλλους, ήτε να συνταξιδέψουν μαζί μας μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο email επικοινωνίας: epitropiagona2010@yahoo.gr και ektostonteixon@yahoo.gr Το ραντεβού μας είναι στην πλατεία ηλεκτρικού σταθμού στο Μαρούσι την Κυριακή 28/11 το πρωι 8.30 - 9.00π.μ για να ξεκινήσουμε. Δηλώστε συμμετοχή.

7 σχόλια

  1. Οι μαλάκες οι αντιδιοδιακοί θέλουν να πληρώνουμε περισσότερους φόρους ακόμα και όσοι δεν τα χρησιμοποιούμε. Θέλουν καλούς δρόμους να μην σκοτωνώμαστε αλλά να τα πληρώνουν "άλλοι". Η εθνική ηλιθιότητα της συντεχνιακής μας δημοκρατίας συνεχίζεται. Κάθε γκρουπούσκουλο και το κόλλημά του. ΝΑΙ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ - ΝΑΙ ΣΤΑ ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΔΙΟΔΙΑ - ΟΣΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΖΩΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
    ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ

    ΕΣΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΟΥΣΤΟ
    ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΝΕΝΑ ΞΕΡΟΚΟΜΜΑΤΟ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στον ΜΑΛΑΚΑ 11,49 Βρε ηληθιε τα διοδια κακως τα πληρωνουμε διοτι
    πληρωνουμε καθε χρονο τελη κυκλοφοριας,το λεει και η ιδια η λεξει ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ,τα οποια σε λιγες
    μερες θα μας ελθουν για να τα πληρωσουμε,γιαυτο προτεινω φετος
    κανενας μας να μην τα πληρωση να δουμε τι θα κανει αυτο το μπουρτελο το κρατος θα βαλει φυλακη??? Τι θα κανει??? Κανεις να μην τα πληρωσει φετος τα τελει κυκλοφοριας μεχρι να τα καταργησουν.
    Οχι κιαλλο χαρατσι για να τα τσεπονουν ο Κος Σουφλιας και ο Συνεταιρος του Κος Μπομπολας.
    ΟΧΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΔΙΟΔΙΩΝ
    ΟΧΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΕΛΕΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑς
    ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μαλάκα και πανύβλακα Ανώνυμε 11:49
    Για ποιούς καλούς δρόμους μιλάς?
    Για την εθνική Αθηνών Πατρών που είναι όλη σχεδόν φραγμένη με κορίνες που αμέσως μετά τα διόδια υπάρχει πινακίδα που προειδοποιεί ότι στα επόμενα χιλιόμετρα ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑΤΑ, που οι ξεφτιλες που πηραν τις εθνικές όδούς προεισπράτουν για έργα που ΘΑ κάνουν?
    Για ποιούς καλούς δρόμους μιλάς ΖΩΟΝ που για να πας Αθήνα Πάτρα κάνεις τον σταυρό σου, την διαθήκη σου και μεταλαμβάνεις των αχράντων μυστηρίων?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΟΙ ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ
    ΟΙ ΚΟΥΡΑΔΟΜΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ
    ΚΙ ΕΣΥ ΡΕ ΖΩΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
    ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΠΟΙΟΣ
    ΝΑΝΑΙ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΡΟΜΟΥΣ
    ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΚΟΤΩΝΟΜΑΣΤΕ ΗΛΙΘΙΕ
    ΟΠΟΙΟΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ .
    ΜΑΓΚΙΑ ΚΛΑΝΙΑ ΚΙ Ο
    ΚΩΛΟΣ ΦΙΝΙΣΤΡΙΝΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΙΟΔΙΑ ΣΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΩΡΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 2:04 --> ΕΛΑ ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.... ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΠΟΥ ΤΡΩΤΕ ΠΑΡΕΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΕΤΣΙ?? ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΡΩΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ, ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΣΟΥ ΤΗΝ ΛΕΝΕ ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ!!!! ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ? 'ΑΝΤΕ ΠΕΘΑΝΕ ΡΕ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΟΥΜΕ ΛΙΓΑΚΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΣ Ο ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΣΟΥ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση