GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πολιτική συντριβή για τον Μίχα στον Πειραιά...

Από φαβορί βρέθηκε να χάνει το δήμο εξαιτίας δικών του λαθών Από τον Κώστα Ζωγράφο Σύμφωνα με τα σχεδόν τελικά αποτελέσματα στο δήμο Πε...

Από φαβορί βρέθηκε να χάνει το δήμο εξαιτίας δικών του λαθών

Από τον Κώστα Ζωγράφο

Σύμφωνα με τα σχεδόν τελικά αποτελέσματα στο δήμο Πειραιά, ο Γ. Μίχας συγκεντρώνει μόλις 29,5%, ο Β. Μιχαλολιάκος 23% και ο Π. Μαντούβαλος 18,8% ενώ πολύ υψηλό είναι και το ποσοστό της υποψήφιας του ΚΚΕ Ελπ. Παντελάκη, 14,8%. Ο συσχετισμός αυτός αποτελεί πολιτική συντριβή για τον Γ. Μίχα που ξεκίνησε με ποσοστά ....άνω του 40% και τώρα βλέπει να χάνει το δήμο στον δεύτερο γύρο. Ενδεικτική ήταν η αμηχανία έως πανικός στις...
 χθεσινοβραδυνές δηλώσεις του.
Υπό ορισμένες συνθήκες και σωστούς χειρισμούς ο Β. Μιχαλολιάκος μπορεί να καλύψει τις 6 μονάδες, να κάνει τη μεγάλη έκπληξη και να βγει δήμαρχος. Άλλωστε και ο Π. Μαντούβαλος δεν έχει λόγους πια να έχει απέναντι τον Β. Μιχαλολιάκο.
Αυτή η προοπτική δεν οφείλεται τόσο στο γενικά βαρύ κλίμα για το κυβερνών κόμμα όσο στα εγκληματικά λάθη του ίδιου του κ. Μίχα που αποδεικνύεται -μετά τον Π. Φασούλα- μοιραίος άνθρωπος για το ΠΑΣΟΚ στον Πειραιά.

15 σχόλια

  1. Για σκεφθείτε άν η αποχή δεν ήταν τόσο μεγάλη, θα έψαχνε να βρεί και τον δικό του ψήφο.
    Την Κυριακή που έρχεται ο Λαός θα τον στείλει να φυλά τους Τοκογλύφους με την παρέα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σπαστε πλακα να ξαναβγαλουν τον Σημιτη για να στηριξουν τον Μιχα! Να δειτε γελια που θα κανουμε......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΛΑΓΟΣ ΤΗΝ ΦΤΕΡΗ ΚΟΥΝΑΓΕ
    ΚΑΚΟ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οταν σε υποστηρίζει ένα κόμμα σαν το ΠΑΣΟΚ, ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΣΥΝΤΡΙΒΕΣΑΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΖΩΓΡΑΦΙΣΕΣ ΠΑΛΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κάποιο σχόλιο, μια κουβέντα, 2 λέξεις τέλος πάντων για το χθεσινό όργιο παραπληροφόρησης που μας ταϊσατε με τη σέσουλα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΕΛΙΚΑ ΝΙΚΗΣΑΝ ..ΠΑΣΟΚ ΜΕΙΟΝ 1ΕΚΑΤΜ ΨΗΦΟΥΣ...ΝΔ 550ΧΙΛ ΜΕΙΟΝ ΨΗΦΟΥΣ..ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΟΓΑΛΑΖΗ ΡΟΥΦΗΧΤΡΑ-ΜΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΜΑΣ ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΛΛΑΔΑ..ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΦΟΥΓΚΟΚΩΛΑΡΙΟΥΣ..ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΚΕΡΔΙΣΕ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτουνού του τσάμπα μάγκα του είχανε κάνει τα μούτρα κρέας οι τελωνοφύλακες του Βελγίου γιατί πήγε να τους πουλήσει τσαμπουκά απειλώντας τους με την κομματική του ιδιότητα. ΜΑΥΡΟ την Κυριακή.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ
    Είναι ΝΤΡΟΠΗ 600.000 Μακεδόνες να μην προσήλθαν στις κάλπες.
    Είναι ΝΤΡΟΠΗ να προηγείται ο Ψωμιάδης για 120.000 ψήφους.

    600.000 ψηφοφόροι που απείχαν και 250.000 που ψήφισαν άλλο συνδυασμό = 850.000 ψηφοφόροι που πρέπει να ψηφίσουν αυτή την Κυριακή, για να πούμε τέλος στον Ψωμιάδη.

    Αδέλφια Μακεδόνες. Το μήνυμα το στείλατε και το έλαβαν αυτοί που έπρεπε.
    ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ.
    ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΨΩΜΙΑΔΗΣ Ή ΜΠΟΛΑΡΗΣ, ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ Ή ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΛΑΓΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΗΞΗ;;;;;;;;;;;

    ΚΑΘΕ ΨΗΦΟΣ ΑΠΟΧΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΨΗΦΟΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΨΩΜΙΑΔΗ
    Για αυτό την Κυριακή ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ. ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ.
    ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τι θα πει πολιτική συντριβή, αυτά μπορούσε να κάνει αυτά έκανε.
    Κατά την άποψή μου Δήμαρχοι και περιφεριάρχες δεν πρέπει να να είναι υποψήφιοι για 2/η τετραετία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αυτά που λέτε δεν έχουν βάση αληθείας. Το σωστό είναι οτι θα έπρεπε να πάρει96%, γιατί είναι ο μόνος που πετυχαίνει τη μαντέκα. Μόνο που μερικές φορές, του ξεφεύγει λίγο το χρώμα, προς το κατσαριδί.!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Επιτέλους μία απ' τις σπάνιες φορές που εμείς οι Πειραιώτες ψηφίσαμε σωστά... ΕΞΩ ΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ !!! ΟΥΣΤ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΜΙΧΑΣ...?? ΕΝΑΣ ΑΘΛΗΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ...ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΗΞΕΡΕ ΟΥΤΕ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ. ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Η ΦΩΦΗ... ΑΣ ΤΗΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΤΑΜΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ, ΠΟΥ ΉΘΕΛΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.. ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΡΕ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ κ. ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

    ΠΕΡΝΕΙΣ ΜΙΖΕΣ Ή ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ??

    ΑΠΑΝΤΗΣΕ:



    Είναι δυνατή έξοδος από το Μνημόνιο, τονίζουν ειδικοί αναλυτές, εδώ και τώρα! Είναι δυνατή έξοδος από το Μνημόνιο και μπορεί να γίνει ως εξής:

    Οι Ελληνικές Κρατικές Τράπεζες, όπως και οι Ιδιωτικές μπορούν να δανειστούν από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα με επιτόκιο 1%

    (μόνο ένα τοις εκατό), βάζοντας ως εγγύηση τα Ελληνικά Κρατικά Ομόλογα, που δέχεται η Ε.Κ.Τ. Οι Ελληνικές Κρατικές Τράπεζες μπορούν να δανειστούν έως 120 δις και να τα μετα- δανείσουν στο Ελληνικό Κράτος μόνο με 1,3% !! .

    Έτσι το Κράτος θα επιστρέψει στην τρόικα και στο Δ.Ν.Τ. τα δανεικά και βγαίνουμε από την επιτήρηση. Επίσης να βγουν ειδικά ομόλογα για Ομογενείς, ειδικά έντοκα γραμμάτια για τα 320 δις ευρώ καταθέσεις των Ελλήνων!


    ΕΛΛΗΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση