GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Είναι δικαίωμα η κατάληψη δημόσιων χώρων για προσευχές;...

Από τον Γιάννη Θ. Πολίτη   Έχει παραγίνει πλέον το θέμα με τους μετανάστες (λαθραίους και μη) και τα δικαιώματα που επικαλούνται. Καταρχή...

Από τον Γιάννη Θ. Πολίτη  
Έχει παραγίνει πλέον το θέμα με τους μετανάστες (λαθραίους και μη) και τα δικαιώματα που επικαλούνται. Καταρχήν υπάρχει δικαίωμα στην πίστη, όχι δικαίωμα στο προσεύχομαι όπου να’ναι όποτε μου έρθει, ειδικά όταν καταλαμβάνω δημόσιο χώρο. Δεν ψήφισα Χρυσή Αυγή, δεν είμαι δεξιός, δεν είμαι φανατικός θρησκευόμενος, δεν έχω καμία σχέση με την Εκκλησία ή την ορθοδοξία.
Είμαι απλά 'Εληνας πολίτης και έχω να πω πως το θέαμα της προσευχής μπροστά στο Πανεπιστήμιο και την Ακαδημία, αλλά και άλλους δημόσιους χώρους ήταν πραγματικά άθλιο. Μόνο κάποιος ανεγκέφαλος δεν θα αισθανόταν προσβεβλημένος από αυτό που...
 έβλεπε.
ΠΟΙΟΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ;
Νομίζει κανείς πως στο εξωτερικό μπορούν οι οποιεσδήποτε θρησκευτικές ομάδες να προσεύχονται όπου τους έρθει σε δημόσιους χώρους; Μπορούν π.χ. να πάνε στον Πύργο του Άιφελ, στην Σορβόννη μπροστά ή στο Κολοσσαίο και να απλώσουν σεντόνια να αρχίσουν τις επικύψεις;
Φαντάζεστε να περνάει κανένας τουρίστας μπροστά από την Ακαδημία Αθηνών, το Πανεπιστήμιο και την Εθνική Βιβλιοθήκη εκείνη την ώρα και να φωτογραφίζει αυτή την αθλιότητα; Θέλουν μετά και τουρισμό για την Αθήνα! Ποιά Αθήνα, που γίναμε μουσουλμανικό προτεκτοράτο. Καταλαβαίνει κανείς πώς με αυτή την απαράδεκτη ανοχή και την άδεια του Κράτους όλοι δαύτοι έχουν πάρει έναν αέρα ότι μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουνε χωρίς κανείς να τους ενοχλεί;
Δώστε τους και την Ακρόπολη να προσεύχονται αφού έχουν τέτοια δικαιώματα. Πότε θα ξυπνήσουμε; Όταν φτιάξουν τους μιναρέδες πάνω στον Παρθενώνα;
Παρεμπιπτόντως το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας το οποίο κάλεσα (ονόματα και τηλέφωνα στην διάθεση σας) με ενημέρωσε πως δεν γνώριζε. Να υποθέσω πως οι αστυνομικοί πήγαν εκεί από μόνοι τους. Αλλά ακόμα κι αν δεχτούμε πως δεν γνώριζε πράγμα απίθανο ΤΟ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ.
Χιλιάδες μουσουλμάνοι να προσεύχονται μπροστά στα σύμβολα του ελληνικού πνεύματος λες και είμαστε στην Καμπούλ. Βάλτε και μιναρέδες σε λίγο και κάντε τα τζαμιά αχρείοι προδότες. Φτου σας!
Οι Έλληνες πρέπει επιτέλους να αντιδράσουμε σε αυτό το αίσχος.

29 σχόλια

  1. Πολλά μπορεί να γράψει κανείς για ένα τέτοιο θέμα-θέαμα. Δεν είμαι φασίστας, δεν είμαι "μουτζαχεντίν" της Χριστιανικής θρησκείας. Πιστεύω στον ελεύθερο λόγο. Και βέβαια επιθυμώ να βλέπω τους ανθρώπους να προσφέρουν ελεύθερα στο θεό τους τις προσευχές τους. Καθένα στον χώρο του. Το θέαμα να προσεύχονται μουσουλμάνοι στην Ακαδημία Αθηνών υπό τα όμματα της Αθηνάς και του Αππόλωνα μου είναι το ίδιο αποκρουστικό όσο και το να κάνει λειτουργία ο Ιερώνυμος στον Παρθενώνα ή οι Δωδεκαθειστές στην Αγία Σοφία! Στην πράξη δεν είναι τίποτε άλλο παρά απόπειρες ιδεολογικής κατάληψης σημαινουσών χώρων! Και βέβαια κατάλυσης των ιερών και των οσίων τα οποία εκφράζει ο χώρος ο οποίος καταλαμβάνεται. Η Ελληνική Αστυνομία ασφαλώς και "δεν γνωρίζει". Γνωρίζει μόνο ότι συμφέρει... Έχει επιλεκτική όραση.
    Ελληνικέ λαέ. Το Σύνταγμα της Επιδαύρου ως και το σημερινό είναι στο όνομα της "Ομοουσίου και αδιαιρέτου Τριάδος" ακόμα και αυτό στο καταργούν στην πράξη και εσύ το ανέχεσαι. Είσαι άξιος των δεινών σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για να μαθαίνουμε σιγά σιγά πως θα γίνουμε γιουσουφάκια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σ' αυτή η χώρα στην οποία βρίσκεσαι η Δημοκρατία επιτρέπει να εκφράζεις ελεύθερα τη μισαλλοδοξία γιατί να μην επιτρέπει την ειρηνική εκτέλεση των θρησκευτικών δικαιωμάτων όσων ζουν σε αυτήν;

    Αν σε ενοχλεί η παρουσία τους στις πλατείες τότε ένωσε και εσύ τη φωνή σου μαζί μες τους υπόλοιπους Χριστιανούς, Άθεους, Μουσουλμάνους, κλπ που στηρίζουν την δημιουργία τεμένους στην Αθήνα ώστε να μην αναγκάζονται οι άνθρωποι αυτοί να καταλαμβάνουν τις πλατείες για να ασκούν το δικαίωμα να λατρεύουν το Θεό που επέλεξαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οταν υπάρχουν στη Βουλή άνθρωποι με τέτοιες αντιλήψεις, ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΣΥΓΧΥΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @Valerio Paris

    Εσύ θεωρείς μισαλλοδοξία την αντίδραση ανθρώπων, οι οποίοι βλέπονται να βιάζονται κατάφορα σύμβολα του πολιτισμού και του πνευματικού κόσμου αυτής της χώρας; Εσύ δηλαδή θεωρείς το θέμα μπροστά από το Πανεπιστήμιο ως φυσιολογικό; Ντροπή φίλε μου όταν το αίσχος του χτεσινού θεάματος μπροστά στο Πανεπιστήμιο, την Βιβλιοθήκη και την Ακαδημία δεν σου προξενεί τίποτα.

    Η θρησκεία είναι σεβαστή. κανείς δεν είπε να αλλξοπιστήσουν. Ας πιστεύουν ότι θέλουν και ας προσεύχονται και ας κάνουν ότι ορίζει η θρησκεία τους. αλλά άλλο αυτό και άλο καταλαμβάνω δημόσιους χώρους μίας χώρας που με φιλοξενεί, και ειδικά πάω σε χώρους σημαντικούς και δείχνω στους κατοίκους πως τους έχω κανονικά γραμμένους. (συνέχεια)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η Δημοκρατία δεν σημαίνει ασυδοσία. Ούτε οι μουσουλμάνοι, η πλειοψηφία εκ των οποίων βρίσκεται παράνομα στην χώρα έχουν για κάποιο μυστήριο λόγο περισσότερα διακιώματα από τους υπόλοιπους. Να σταματήσει επιτέλους αυτή η καραμέλα.

    Όσο για το τζαμί. Φίλε μάλλον έχεις γεννηθεί σε άλλη χώρα. Ξέρεις εδώ δεν συνορεύουμε με την Ελβετία και άλλες χώρες δυτικού πολιτισμού. Εδώ απειλούμαστε και από Βορρά και από Νότο και από Ανατολή από μουσουλμανικούς πληθυσμούς. Και ως πρόσφατα (αν βάλουμε και την Κύπρο ως πάρα πολύ πρόσφατα) βρεθήκαμε σε πόλεμο, ταλαιπωρηθήκαμε ως χώρα και χάσαμε εδάφη. Διάβασε λίγο ιστορία και άσε τις Αμερικανιές. Εκτός κι αν έχεις όρεξη να τρέχεις μεθαύριο σε πολέμους κατά των μουσουλμάνων που τόσο υπερασπίζεσαι.

    Δεν αισθάνομαι καμία υποχρέωση να φτιάξω κανένα τζαμί, επειδή μουσουλμανικοί πληθυσμοί αποφάσισαν να μετακινηθούν ξαφνικά προς την Δύση και μάιστα παράνομα. Οι παράνομοι σε αυτή την χώρα δεν πορούν να έχουν περισσότερα δικαιώματα από τους νόμιμους. Και όταν δεν έχουμε σχολεία και νοσοκομεία δεν θα πληρώνουμε για τις προσευχές του καθενός που σε τελική μπορεί να κάνει και σπίτι του. Μέχρι πέρσι πού προσεύχονταν χωρίς τζαμί;

    Να αφήσουμε αυτά τα δήθεν προοδευτικά εδώ μέσα. Τίθενται θέματα εθνικής ασφάλειας, κοινωνικής συνοχής, πολιτισμού και οικονομίας. Δεν μπορούμε να κάνουμε πως δεν βλέπουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όταν μου μιλούσαν οι Νεο-έλληνες στο καφενείο για τον Ομπάμα, παρατηρούα:
    "Να δω τι θα λέτε όταν κάποιος έγχρωμος ανατολίτης, μουσουλμάνος και γέννημα και...θρέμα της Ελλάδας βγει...Πρωθυπουργός".
    Καλομελετάτε, λοιπόν, κι έρχεται, και σύντομα μάλιστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Έχετε δεί ποτέ χριστιανούς να προσεύχονται δημόσια στη Σαουδική Αραβία ή στο Πακιστάν ή στο Αφγανιστάν?
    Εάν το επιχειρούσαν τι θα πάθαιναν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Άντε με το καλό η επόμενη μάζωξη τους να γίνει στον Παρθενώνα, για να δείξουν στην Υφήλιο το πόσο κακοί είναι οι Έλληνες που δεν τους χτίζουν τεμένη, σπίτια, δεν τους βρίσκουν δουλειά και δεν παντρεύουν τα παιδιά τους.

    Τώρα για το αν οι ίδιοι οι "κακοί" Έλληνες είναι ανεργοι, τους έχουν πάρει οι τράπεζες το σπίτι και είναι στον δρόμο και τα παιδιά τους είναι χωρίς δουλειά, λίγο θα τους ενδιαφέρει.

    Το μόνο που δεν σκέπτονται είναι το ότι πρέπει τώρα πια που και εμείς πηγαίνουμε στην Τουρκία για μισθό 300 Ευρώ, να γυρίσουν και αυτοί με το καλό στις πατρίδες τους όπου και τεμένη έχουν και οι άνθρωποι δεν είναι κακοί όπως εμείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 1.22
    Αγαπητε φιλε πιστευεις πραγματικα οτι αυτη η μαζικη εκδηλωση των μουσουλμανων για προσευχη σε διαφορετικους χωρους και συγκεκριμενα σημεια εγινε τυχαια; πιστευεις πραγματικα οτι ολα αυτα γινονται μονο και μονο για να γινει τζαμι στην Αθηνα;
    Τελικα αυτοι οι ανθρωποι ειναι αρκετα "οργανωτικοι" θα ελεγα να βρισκονται ταυτοχρονα σε 11 σημεια της πολης με εσωτερικη πληροφορηση τους.
    Αυτο σημαινει οτι μεταξυ τους γνωριζονται καλα με ονομα και τηλεφωνο ετσι ωστε να μπορουν να επικοινωνουν ανα πασα στιγμη.
    Το αστειο της υποθεσης ειναι οτι αυτοι "ηδη" ειναι οργανωμενοι ή ηρθαν οργανωμενοι αλλα διασπαρτοι σε αυτο τον τοπο εχοντας ομως ενα κοινο σκοπο.
    Το επιπεδο πληροφορησης που εχουν μεταξυ τους σε ατομικα στοιχεια δεν το εχει το Ελληνικο κρατος να ξερει ποιος ειναι ποιος και απο που κραταει η σκουφια του.
    Σιγουρα λοιπον θα γνωριζεις οτι ολοι αυτοι η αν θελεις οι περισσοτεροι μπηκαν παρανομα στην χωρα,διαμενουν σε αυτη χωρις να γνωριζει το επισημο κρατος ποιοι ειναι και τι ρολο παιζουν. Γνωριζονται αριστα μεταξυ τους αλλα δεν γνωριζει το κρατος,μπηκαν λαθραια και ΑΠΑΙΤΟΥΝ!!!δικαιωματα απο μια χωρα που δεν εχει τιποτε κοινο μαζι τους εκτος απο τον σεβασμο μας στα ανθρωπινα δικαιωματα χωρις ποτε ολοι αυτοι οι προσκυνητες να τα εχουν λαβει υποψη τους στις χωρες απο οπου ηλθαν.
    Οχι φιλε μου δεν συμφωνω με τις προσευχες σε δημοσιο χωρο και δη σε σημεια ιστορικης σημασιας για την χωρα μας απο ανθρωπους που εχουν αφησει βαθειες πληγες σε αυτο τον τοπο σε επιπεδο θρησκευτικου δογματος.
    Οχι φιλε δεν πρεπει να γινει τζαμι στην Αθηνα και πουθενα αλλου στην Ελλαδα γιατι ενω ζητουν σεβασμο στο θρησκευμα τους και το δικαιωμα στην πιστη τους, με τον ιδιο τροπο εχουν μετατρεψει τις χριστιανικες εκκλησιες στις χωρες τους σε σταβλους,αποχωρητηρια και δεν ξερω τι αλλο κανουν εκει μεσα.
    Ο σεβασμος στα ανθρωπινα δικαιωματα τους εχει ορια οταν καταπατουν τα δικα μου δικαιωματα μεσα στην χωρα μου.
    Η θα σεβαστουν τους νομους τους κανονες την θρησκεια το συνταγμα και τις αρχες που εχει αυτη η χωρα η να γκρεμοτσακιστουν να φυγουν με τις σαπιοβαρκες των λαθρεμπορων που ηρθαν η ακομα και κολυμπωντας.
    Θα σου θυμησω κατι, ειναι προσφατα τα γεγονοτα στον παναγιο ταφο απο τους μουσουλμανους, που; εκει οπου ειναι ο ιεροτερος χωρος της Χριστιανοσυνης.
    Μην στρουθοκαμηλιζεις και αλλοιθωριζεις βλεποντας τα πραγματα μονοπατα και διεθνιστουλικα.
    Την ιεροτερη εκκλησια το συμβολο της Χριστιανοσυνης στον κοσμο την Αγια Σοφια την κανανε πασσαρελα με στρινγκ και σαλα μοδας.Που ;εκει οπου εχει γραφτει με τα μελανοτερα γραμματα η βυζαντινη ιστορια αυτου του τοπου.
    Τελος θελω να σε ρωτησω, εχεις δει πραγματικα παρομοιο γεγονος σε αντιστοιχη ευρωπαικη χωρα απο μουσουλμανους; και μην μου πεις οτι εκει εχει τζαμια γιατι και εμεις εδω εχουμε και μπορουνε να πηγαινουνε τις ημερες των γιορτων τους στην Κομοτηνη ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΙ αν αυτος ειναι ο σκοπος τους. Γιατι να γινουν και σε αλλες πολεις τζαμια οταν οι γειτονες σου πετροβολουν το πατριαρχειο οι γκριζοι και οι ροζ λυκοι; εχεις δει πολλες εκκλησιες στην γειτονικη χωρα που επιτρεπουν την Χριστιανικη λειτουργια;
    Αναφερομαι στην γειτονικη γιατι θελουν να γινουν μελος της ενωμενης Ευρωπης γραφοντας στα παλαιοτερα των υποδηματων τους τα ανθρωπινα δικαιωματα,οσο προχωρας προς τα ενδοτερα αστα να πανε καλυτερα να μην συζηταμε.
    Η Ελλαδα ειναι στα κοκκινα με εξαντλημενα τα ορια ανοχης της, η ταπεινωση του λαου της ειναι καθημερινη, ο εξευτελισμος και ο διασυρμος ειναι καθημερινο θεμα των διεθνων ΜΜΕ δεν νομιζεις οτι καπου το πραγμα παραπηγε και απο εδω και περα πρεπει να γυρισει η πλακα αναποδα και οποιον παρει ο χαρος πιο γρηγορα; Σκεψου σαν Ελληνας αν ακομα τρεχει αιμα Ελληνικο στις φλεβες σου και δεν εχεις αλλοτριωθει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΟΙΟΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ;

    ΕΞ' ΟΣΩΝ ΓΝΩΡΙΖΩ κε ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΝΕΙΣ!
    ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΕΙΣΕΤΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ. ΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σχόλιο στο τρομακτικό.

    Δεν γίνεται πουθενά άλλου στον κόσμο αυτό και απορώ πως δεν ξέσπασαν βίαιες αλλά δυστυχώς δικαιολογημένες αντιδράσεις. Αν έχετε παρακολουθήσει έστω και κάποια φορά στην τηλεόραση τους εορτασμούς αυτούς των μουσουλμάνων θα έχετε παρατηρήσει οτι οι πιστοί προσεύχονται στους δρόμους. Οπότε το επιχείρημα του τζαμιου δεν στέκει. Οι μουσουλμάνοι βρήκαν ανοιχτό πεδίο και το έκαναν. Βγήκαν και όλοι οι δήθεν προοδευτικοί και ανοιχτομυαλοι και είπαν ότι δεν πρέπει να είμαστε ρατσιστές και ότι αυτοί έχουν δικαίωμα να προσευχηθουν. Μαζί σας. Αλλά υπό όρους. Σας πληροφορώ πολύ ότι εδώ στο Βερολινο δεν διανοειται κανένας φορέας να επιτρέψει αυτό το αίσχος. Μήπως οι 13000 που πήγαν στην Αθήνα έχουν μεγαλύτερη ανάγκη για προσευχή από τους 300000 του Βερολινου; Μια απλή ερώτηση κάνω. Οι μετανάστες αφομοιωνονται στην κοινωνία. Δεν αφομοιωνεται η κοινωνία στους μετανάστες. Από την στιγμή που ήρθαν στην Ελλάδα πρέπει κάποια πράγματα να τα σέβονται. Δεν είπαμε να τους αλλαξοπιστησουμε. Απλά να σέβονται την χώρα που τους έχει δεχτεί και που τους ταιζει ψωμί. Και κάτι τελευταίο. Λένε κάποιοι αναγνώστες ότι επειδή δν είμαστε και η πιο πίστη κοινωνία έχουμε αυτο το πρόβλημα. Δεν έχει καμία σχέση αυτό. Η Γερμανια έχει έναν λαό που το 40% δεν πιστεύει. Και όμως αυτό δεν εχει γίνει ποτέ. Οι πολίτες, όλοι οι Αθηναιοι πρέπει να το εμποδίσουν να ξαναγίνει. Γιατί σε αντίθετη περίπτωση θα υπάρξουν και πιο βίαιες αντιδράσεις. Και πραγματικά δεν έχω καμία όρεξη να δω μερικές χιλιάδες Έλληνες να πλακωνουν τους μουσουλμάνους. Αλλά αν αυτή η κατάσταση επαναληφθεί κάπου εκεί θα καταλήξουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. i elada stous elines!!!!!!!!!!!
    parte kinigi tous memetides
    tha dite pos tha gini i xora mas se merika hronia an den paroume ta metra mas .ke oxi san tous aneythinous politikous mas pou to mono pou tous niazi ine toposa apo ta leuta tou kosmaki tha fane ke tous dinoun dikeomata gia logous psifothirias.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. «Αναγκάσθηκα να πετάξω για τις Βρυξέλλες (από την Αθήνα) επειδή σε αυτό το μέλος της ΕΕ δεν έχει δοθεί η άδεια κατασκευής τζαμιού, ώστε να μπορέσω να κάνω την προσευχή μου», είπε στην εφημερίδα Χουριέτ ο Τούρκος Υπουργός Επικρατείας, αρμόδιος για τα ευρωπαϊκα θέματα Εγκεμέν Μπαγίς.

    Ο Μπαγίς βρίσκεται στίς Βρυξέλλες για να μετάσχει σε συνέδριο για τις μειονότητες και τις θρησκευτικές ελευθερίες στη Τουρκία. Το συνέδριο οργανώνεται απο τους άρχοντες του Οικουμενικού Πατριαρχείου και την αντιπροσωπεία του Οικουμενικού Πατριαρχείου στην ΕΕ, καθώς και το ΕΛΚ και συμπίπτει με τη μεγάλη εορτη του Ισλάμ, τη εορτή των Θυσιών (Κουρμπάν Μπαϊράμ).

    Ο Τούρκος Υπουργός ταξίδεψε στις Βρυξέλλες από την Αθήνα, όπου είχε τη Δευτέρα συναντήσεις με την ελληνική κυβέρνηση και συμμετείχε σε συναντήσεις επιχειρηματιών. Ο Μπαγίς ανέφερε και στις συναντήσεις του στη Αθήνα, τη σημασία που αποδίδει στη λειτουργία ισλαμικού τεμένους στην Αθήνα, ως ενός απο τα μέτρα που θα προωθούσαν εντυπωσιακά την εικόνα την Ελλάδας στη Τουρκία και θα βοηθούσαν τις ελληνοτουρκικές σχέσεις. Την έλλειψη Τεμένους στην Αθήνα, ανέφερε ο Τούρκος υπουργός και στο συνέδριο στις Βρυξέλλες. «Είναι προφανές ότι κάποιες χώρες της Ευρώπης πρέπει να κάνουν ορισμένα απαραίτητα βήματα», είπε από τις Βρυξέλλες ο κ. Μπαγίς.

    ΟΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΗΓΗΣΗ ΤΟΥΣ. ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΟΥς ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΦΤΑΣΟΥΝ ΕΔΩ ΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΑΞΙΩΣΕΙΣ. ΣΚΑΣΙΛΑ ΜΑΣ ΑΝ ΘΑ ΚΑΛΟΦΑΝΕΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ Μ... ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ Κ. ΤΈΤΟΙΕ ΜΑΣ. ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ ΑΠΌ ΕΔΩ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΖΑΜΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο κύριος Πολίτης θέτει το ζήτημα στη σωστή του βάση, που εκπορεύεται από την σημειολογία σε συνδυασμό με την ιερότητα του χώρου του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ο οποίος χώρος, όμως , πρέπει να σημειώσουμε οτι βιάζεται και κακοποιείται επίσης βάναυσα από διάφορες περιθωριακές ομάδες κατά καιρούς. Η ευθύνη δεν είναι μόνο της Πολιτείας, ή της Αστυνομίας, αλλά και της Πρυτανείας του Πανεπιστημίου η οποία οφείλει να έχει και λόγο και απόφαση. Επί του προκειμένου, δηλαδή της προσευχής των Μουσουλμάνων, έχω να σημειώσω οτι το ίδιο είχε συμβεί προ καιρού στην Πλατεία Κοτζιά μπροστά από το Δημαρχείο. Επί Δημάρχου Κακλαμάνη. Δεν γνωρίζω εαν οι Μουσουλμάνοι είχαν πάρει κάποιου είδους "άδεια" αλλά πολύ αμφιβάλλω. Οι μουσουλμάνοι είναι εδώ, προέρχονται από πάρα πολλές χώρες του κόσμου και η πλειοψηφία τους ήρθε παράνομα, δηλαδή πάλι άνευ αδείας από το Ελληνικό κράτος. Όταν λοιπόν ένας αλλοδαπός εισέρχεται σε μιά χώρα χωρίς βίζα, παράνομα, διαμένει σε αυτή και εργάζεται επίσης παράνομα, δηλαδή χωρίς νομιμοποίηση, είναι τραγελαφικό να συζητάμε για άδεια "εξάσκησης θρησκευτικών καθηκόντων". Το ανύπαρκτο Ελληνικό κράτος έχει τεράστια ευθύνη και είναι γνώστης των καταστάσεων τις οποίες είτε τις ανέχεται είτε και τις ενθαρύνει. Αυτό που πρέπει να μας απασχολήσει όλους , και ορθά απασχολεί τον κ. Πολίτη, είναι τι μέλλει γενέσθαι στον τόπο μας. Θεωρώ δεδομένο, χωρίς να είμαι μάντης κακών, οτι οι μουσουλμάνοι σταδιακά θα αποτελέσουν την πλειοψηφία του πληθυσμού στη χώρα μας. Με οτι αυτό συνεπάγεται. Η μόνη λύση είναι ο λαός μας, όλοι μας να κάτσουμε και να σκεφτούμε το μέλλον μας και το μέλλον των παιδιών μας και να πράξουμε ανάλογα. Τα περιθώρια στενεύουν. Ο παγκόσμιος κόσμος που οραματίζονται οι δάνειες ( κατοχικές λέω εγώ) δυνάμεις του Παπανδρέου που έχουν θέσει τη χώρα μας σε καθεστώς κηδεμονίας είναι εδώ. Οπως και εδώ είναι ο πλούτος της χώρας μας (ακόμη) και οι λαθρομετανάστες άποικοι που ψάχνουν την επιβίωση σ' αυτό το στάδιο και την επιβολή τους στο μεταγενέστερο. Από μας εξαρτάται αν θα το επιτρέψουμε ή θα τους το επιστρέψουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ελπίζω να απευθύνομαι σε συνανθρώπους μου ανεξαρτήτως θρησκείας, θρησκευτικής ή καθόλου θρησκευτικής συνείδησης και όχι σε κηφήνες...
    Λοιπόν, αυτό που συνέβη (κατάληψη δημόσιων χώρων για λόγους ...ευλάβειας) ήταν ΚΑΦΡΙΛΑ!!!
    Και εκτός από καφρίλα, ήταν και μια καθαρά πολιτική κίνηση που λειτούργησε ως μοχλός πίεσης για να δικαιολογηθούν τα αδικαιολόγητα (πχ φτιάξτε τέμενος στους ανθρώπους κοκ....).
    Η ανυπαρξία μεταναστευτικής πολιτικής από τη Νέα Δημοκρατία ,μόνο ..παράλειψη δεν ήταν και κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσουμε να λειτουργούμε ως αντιδραστικοί προοδευτικοί (δηλ. ως ακραία συντηρητικοί)σε φωνές που πασχίζουν να μας πουν αλήθειες, όπως για το ρόλο που παίζουν κάποιες ομάδες σε σκοτεινές λέσχες στην Ελλάδα. Δεν είμαι καλός χριστιανός, αλλά ο Μητροπολίτης Πειραιώς κάτι φωνάζει, κάτι θέλει να μας πει... ας τον ακούσουμε μήπως έχει δίκιο!
    Για το καλό όλων μας, πριν είναι αργά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Λοιπόν, αυτό που συνέβη (κατάληψη δημόσιων χώρων για λόγους ...ευλάβειας) ήταν ΚΑΦΡΙΛΑ!!!
    Και εκτός από καφρίλα, ήταν και μια καθαρά πολιτική κίνηση που λειτούργησε ως μοχλός πίεσης για να δικαιολογηθούν τα αδικαιολόγητα (πχ φτιάξτε τέμενος στους ανθρώπους κοκ....).


    Aκριβως αυτο! Αλλο ενα προπαγανδιστικο τρικ απο την επικοινωνιακη ομαδα του ΠΑΣΟΚ που παιζει τους σκατοραγιαδες στα δακτυλα.
    Ολο το κολπο εγινε για να γινει το τεμενος στον βοτανικο και να πουνε οι πολιτες απο να τους εχουμε εδω εξω να προσευχονται ας τους κανουμε την χαρη.
    Τοσο ΖΩΑ ειναι οι ραγιαδες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ ?
    ΦΟΒΑΤΑΙ ΜΗΠΩΣ ΦΟΡΟΛΟΓΗΘΕΙ ??

    Π Ρ Ο Δ Ο Τ Ε Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Φίλε "17 Νοε 2010 5:09:00 μ.μ. " δεν είμαι υποστηρικτής του ΠΑΣΟΚ... και μαζί σου συμφωνώ, όλοι είδαμε τι συνέβη, απλά τεράστιες ευθύνες έχει και η ΝΔ σε ό, τι αφορά την γέννηση του φαινομένου ,το οποίο φυσικά γιγαντώθηκε επί ΠΑΣΟΚ...
    Τα σκοτεινά γραφεία δεν λογαριάζουν κόμματα και ιδεολογίες, κάθε άλλο...
    Τα χρησιμοποιούν σαν "δούρειους ίππους" των νοσηρών σχεδιασμών τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Εάν αυτό το γεγονός έγινε για να ασκηθεί πίεση για τζαμί μετά από αυτό και από τις δηλώσεις του Υπουργού τους ΤΕΛΟΣ. Κανένα τζαμί. Αυτοί είναι επικίνδυνοι. Καλά τα λέει ο συνομιλητής. Έχει τζαμιά στην Κομοτηνή. Έχει και στην χώρα τους. Ας τραβήξουν εκεί να προσεύχονται όλη την ημέρα.

    Καλά λέει ο κόσμος. Αν είχανε βγει τίποτα φανατικοί Χριστιανοί να λειτουργήσουν στα Προπύλαια θα έκραζαν όλα τα κανάλια ότι είμαστε στο Μεσαίωνα. Δαύτους τους έχουμε να μετατρεπουν τα Προπύλαια σε παζάρι, σε μουσουλμανικό τέμενος και σε ότι τους έρθει και κανείς δεν μιλάει και το παίζουμε δήθεν προοδευτικοί και το δικαίωμα του άλλου και τέτοια. Αν πουλήσανε την χώρα να βγούνε να το πούνε τα καθίκια, οι προδότες. Αν νομίζουν τα Αμερικανάκια πως ξεχάσαμε ότι είμαστε Έλληνες και πως είμαστε περήφανοι για αυτό γελιώνται. Και μιλαέι ο απλός ο κόσμος. Όχι η Χ.Α ή το ΛΑΟΣ ή οι εκπροσωποι της Εκκλησίας. Είμαστε Έλληνες και δεν θα ντρεπόμαστε για αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ 1 ΩΡΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ ΩΣ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΟΗ Η ΠΡΩΤΗ ΤΟΥΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΑΡΟΛΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΑΣ ΧΑΛΙΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΙ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΤΖΑΜΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΖΗΜΙΩΘΗΚΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΜΕ ΤΟ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙ.ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!ΜΟΡΙΑΣ 21

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. 17 Νοε 2010 5:19:00 μ.μ.


    ΤΩΡΑ ΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ ΘΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ


    ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!!!!

    ΟΧΙ ΟΤΑΝ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΒΑΛΕΡΙΟ


    ΓΙΑ ΔΕΣ

    ΕΡΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Πασοκ

    Αυτα που κανει το λαιτ Πασοκ δεξιοστροφου Ραγκουση να αθωωνει ολου τους δεξιους (γιατι και αυτοι τον αθωωσαν) και να καλυπτει τα σκανδαλα της δεξιας θα τα βρει μπροστα του

    ειπε ο δρ Κουτσουκος σημερα
    που ηταν επικεφαλης της πορειας στο Πολυτεχνειο

    και διπλα του τσακωνοντουσαν ΚΚΕ και ΚΝΑΤ και Συνασπισμενοι ποιοι ειναι πιο πολλοι!!

    Αφου ο καθε "γιος του ταχυδρομου" ειναι αθωωος να κανει ΜΗΝΥΣΗ στο Πασοκ και στον Γιωργο, οτι τον συκοφαντουσαν τοσο καιρο!!

    Γιωργο

    ο Ραγκουσης και η παρεα του για αλλη μια φορα σε "δουλευει" σε "εχει διαβασει" απο παλια οτι δεν εισαι κουτοπονηρος και σε κοροιδευει μαζι με τους αλλους,

    διωχτον και καθαρισε ολα τα σκανδαλα της δεξιας γιατι ΘΑ ΚΛΑΙΣ ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ ΣΕ ΛΙΓΟ

    ΑΝ Η ΔΕΞΙΑ ΒΓΕΙ ΑΛΩΒΗΤΗ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΘΑ ΑΝΤΕΠΙΤΕΘΕΙ...!!

    Ακομα να καθαρισει ο σκανδαλο ΑΣΠΑΙΤΕ ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ Ευρωπαικα Προγραμματα??
    και εκει ολοι αθωοι??
    Αμ δεν ....

    ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. AMA PESOYN 5-6 XEIROMPOMPOMPIDES AMYNTIKES OUA THA KATALAVOUN KAI META THA ARXISI O POLEMOS .OPOS LEEI KAI TO TRAGOYDI [ANTE GIA PANAGIA TA MILISAME ONEIRO HTAN TA SYMFONISAME]AERA RE AERA OLOI PISO APO OPOY EIRTHANE TA PALIO MOUSLIMIA KSIPNATE RE O EXTHROS EINAI ENTOS ,TORA POY EXOYME AKOMA DYNAMH GIA SE LIGO THA MAS PAROYNE FALANGI ,AYTA TA LEO GIA TOYS ENSTOLOYS EMEIS OI ALLOI THA BGOUMAI PALI STA BOYNA TA GERONTIA THA MATOUN STA NIATA ALLA PRIN PAROYME TA BOYNA AS PANE STIS PATRIDES TOYS TA MOXAMETIA TSA BROMERA TA YPOYLA TA TSOGLANIA MHN TA LIPASTE GIA THA SFAKSOYNE OPOS KANOYNE TORA STA GERONTIA MAS AERA .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. AMA PESOYN 5-6 XEIROMPOMPOMPIDES AMYNTIKES OUA THA KATALAVOUN KAI META THA ARXISI O POLEMOS .OPOS LEEI KAI TO TRAGOYDI [ANTE GIA PANAGIA TA MILISAME ONEIRO HTAN TA SYMFONISAME]AERA RE AERA OLOI PISO APO OPOY EIRTHANE TA PALIO MOUSLIMIA KSIPNATE RE O EXTHROS EINAI ENTOS ,TORA POY EXOYME AKOMA DYNAMH GIA SE LIGO THA MAS PAROYNE FALANGI ,AYTA TA LEO GIA TOYS ENSTOLOYS EMEIS OI ALLOI THA BGOUMAI PALI STA BOYNA TA GERONTIA THA MATOUN STA NIATA ALLA PRIN PAROYME TA BOYNA AS PANE STIS PATRIDES TOYS TA MOXAMETIA TSA BROMERA TA YPOYLA TA TSOGLANIA MHN TA LIPASTE GIA THA SFAKSOYNE OPOS KANOYNE TORA STA GERONTIA MAS AERA .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. PA.SO.K. kai N.D. 8elete, parte twra ta brwmomoysoylmania mesa sthn polh sas kai skaste, malakes kai flwroi A8hnaioi. Parte kai SY.RI.ZA. gia na mh sas poyne ratsistes. Malakes. Se ligo 8a mpoyne kai sta spitia sas kai den 8a lete koybenta. Hr8e h wra na 3ypnhsete kai na 3ypnhsoyme oloi mas.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΟΙ ΕΝΟΡΙΤΕΣ ΤΗΣ "ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑΣ" ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΟΞΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΝ ΚΡΙΣ ΣΠΥΡΟΥ. ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΘΡΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση